Mäklare Alexander Vallgren

Alexander Vallgren

Om mig

I min roll som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling, är målet samma som när jag var 15 år. Syftet i mitt arbete är enkelt, är kunden nöjd så är jag nöjd. Det är den filosofi jag arbetar kring och det som präglat mig genom hela yrkeslivet. Detta i kombination med att jag sätter upp tydliga mål i yrkeslivet, och även privat, och gör allt som krävs därefter för att uppnå mina mål. Jag vet att med en målmedveten mentalitet och hårt arbete så kan man lyckas med precis vad som helst.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Albäcksgatan 29B, Centrum, Sundsvalls kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Albäcksgatan 29B, Centrum, Sundsvalls kommun, bild 2
Albäcksgatan 29B, Centrum, Sundsvalls kommun, bild 3

Albäcksgatan 29B

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
975 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 832 kr/mån
35 455 kr/m²

Söker Du en renoverad lägenhet i mycket gott skick med låg månadskostnad? Då har Du nu hittat hem! Välkommen till Albäcksgatan 29B där man möts av en renoverad lägenhet med ett kanonläge med utsikt mot innergård, Sundsvall och Norra Berget! Missa inte chansen att avnjuta en fin sommardag som avslutas på den inglasade balkongen i den härliga kvällssolen. Denna smakfullt renoverade etta erbjuder optimalt planerade kvadratmeter som ger en känsla av rymd och lättsamhet. Oavsett om Du söker ett boende med riktigt låg avgift, en övernattningslägenhet i världsklass, studentlägenhet eller ett mer effektivt boende så har du hittat helt rätt. På Albäcksgatan 29B finner du ett centralt boende med närhet till allt vad Sundsvall har att erbjuda – inklusive restauranger, shopping, biograf, livsmedelsbutiker med långa öppettider, nattklubbar, gym och mycket mer! Oavsett om du föredrar ett stillsamt liv hemma eller ett liv fullt av aktiviteter, kommer du att trivas perfekt här. Stort plus i kanten är närheten till ICA bergsgatan som du finner precis nedanför bostaden och närheten till Sundsvalls tåg och busstation gör det mycket enkelt för dig som pendlar. Denna chans vill du inte missa! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Hakon Ahlbergs Väg 75, Sidsjö, Sundsvalls kommun
  • Tor 2 maj kl 19:00
Hakon Ahlbergs Väg 75, Sidsjö, Sundsvalls kommun, bild 2
Hakon Ahlbergs Väg 75, Sidsjö, Sundsvalls kommun, bild 3

Hakon Ahlbergs Väg 75

Lägenhet
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 150 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
5 126 kr/mån
28 289 kr/m²

Nu kan Du äntligen förvärva denna utmärkta trea i en av Sundsvalls mest eftertraktade områden! Bostäderna är byggda 2018 och därav toppfräscha med en välplanerad planlösning samt generös takhöjd på 2,70 där du får allt av denna redan rymliga trea om 76 kvadratmeter. Här bor Du bekvämt med ett trivsamt läge, mot skogen, utan insyn med en fantastisk utsikt över Sidsjös underbara lummiga naturmiljöer och mot Sundsvall. Lägenheten är rustad med lyxiga materialval i ny standard som ger dig möjligheten att flytta in och trivas på direkten! Här har du solen i fokus då stora fönsterpartier släpper genom ljus i tre väderstreck vilket alltid skapar en öppen, lättsam känsla. Området kring Sidsjön är mycket uppskattat då man har nära till gym, kvarterskrog/bryggeri, bad, motionsspår, slalombacke, vårdcentral, livsmedelsbutik och goda kommunikationer till Sundsvalls centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Norra vägen 15, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Norra vägen 15

Villa
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
87 + 44 m²
5 rum
1 374 m² tomt

Nu har Du chansen att förvärva en fin villa i centrala Bydalen! Villan är genomgående fin och erbjuder generösa ytor samt flertalet rum vilket gör detta boende perfekt för en familj eller den som ställer höga krav på ytan. Här får Du som köpare möjligheten att renovera efter ditt tyckte och smak, magiskt! Här bor du enkelt i ett trivsamt område med en stor tomt och alla bekvämligheter Du kan behöva. Missa inte chansen att förvärva ett boende som du kan forma precis efter dina drömmer och tankar! Här bor Du bekvämt i en populär del av Sundsvall i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden. Goda kommunikationer till både Sundsvalls centrala delar och Birsta City med alla bekvämligheter det har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kungsvägen 9, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Kungsvägen 9

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
3 250 000 kr
98 m²
4 rum
vån 6/7
5 540 kr/mån
33 163 kr/m²

Nu har Du chansen att förvärva en lägenhet i världsklass med utsikt över Sundsvall i attraktiva Haga! Här tar du hissen bekvämt upp till våning 6 där man direkt kliver in i en magisk lägenhet med fri utsikt över Sundsvall! Bostaden är välplanerad med öppna sociala ytor och flertalet rum som passar det större sällskapet likväl den som ställer höga krav på ytan, här kan man flytta in utan kompromisser. Badrummet är nyrenoverat 2024 med smakfullt kakel/klinker och golvvärme. Söker du ett boende i utöver det vanliga där Du kommer att trivas framöver så har Du nu hittat hem! I fina Haga så bor du med närhet till precis allt Sundsvall har att erbjuda som matbutik med generösa öppettider, restauranger, lummiga promenadstråk kring norra berget och framförallt närhet till Sundsvall via promenad, cykel eller varför inte buss, magiskt. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Huljen 103, Stöde, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 12:00

Huljen 103

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
3 795 000 kr
236 + 78 m²
7 rum
1 269 m² tomt

Nu har Du chansen att förvärva denna unika villa med ett eftertraktad läge i Huljen! Huset är helt fantastiskt och uppfört i en genomgående tidlös standard där varenda kvadratmeter har tänkts i genom. Missa inte chansen att förvärva en villa som erbjuder 314 totala kvadratmeter vilket är perfekt för dig som söker något rymligt som passar det större sällskapet likväl den som ställer höga krav på sociala ytor. Trots bostadens storlek så bor Du billigt tack vare den gedigna konstruktionen, eget vatten och bergvärmesystemet som håller ner driftskostnaden. Denna fastighet har allt man behöver och lite till! Här bor Du med ett högt läge med naturen som din närmsta granne så söker Du dig till landet men med närhet till Sundsvall så har Du hittat hem! Ett hus som detta hittar Du aldrig igen och detta boende måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Sockenvägen 17, Klockarberget, Sundsvalls kommun

Sockenvägen 17

Radhus
Klockarberget, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 800 000 kr
115 m²
4 rum
385 m² tomt

Söker du ett kedjehus i ett attraktivt område med hörntomt? Då har du hittat rätt! Här finns chansen att förvärva ett fint hus som du kan flytta in i utan att behöva börja med att renovera. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till solig uteplats och en lättskött tomt. Här finns två hygienutrymmen varav det större är renoverat 2017 med stilrena färgval av kakel och klinker. Tre sovrum och gott om förvaringsutrymmen skänker plats åt de flesta familjer i ett läge att trivas och bo under lång tid framöver. Med närhet till det mesta man kan önska av den vardagliga servicen, men ändå med lugnet runt knuten är här det optimala boendet för dig som söker en hemtrevlig bostad med hög trivselfaktor. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Marnavägen 274, Njurunda, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 15:00
Marnavägen 274, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Marnavägen 274, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Marnavägen 274

Fritidshus
Njurunda, Sundsvalls kommun
1 395 000 kr
55 m²
3 rum

Nu har Du denna unika chans att förvärva en fantastiskt stuga med havet som närmsta granne i underbara Marna! Här kan Du som köpare förverkliga dina drömmar och äntligen bo jäms med havet. Stugan är välplanerad med stora sociala ytor som kompletteras fantastiskt av husets generösa fönsterpartier som släpper in gott om ljus! Gedigen konstruktion där du kan bo hela året om det passar dig. Flertalet eldstäder och golvvärme ger dig flertalet uppvärmningsmöjligheter. Tänk dig själv att vakna upp, sätta sig i morgonsolen med en kaffekopp och höra havet slå, magiskt! I Marna bor du avskilt men ändå centralt med ca 25 minuter till Sundsvalls centrum, 10 minuter till Njurundabommen, 15 minuter till Kvissleby och där hittar du allt du behöver. Ett plus i kanten är närheten till Bergafjäderns camping med gott om sommaraktiviteter, restaurang och mycket mer! En sån här möjlighet kommer aldrig igen, ta nu chansen och förvekliga era drömmar! Stugan ligger på en arrendetomt. Markägare är Bergabönderna. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Oktobervägen 3, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 16:15

Oktobervägen 3

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 500 000 kr
115,5 m²
5 rum
vån 1
5 900 kr/mån
12 987 kr/m²

I bästa läget har du nu chansen att förvärva detta bostadsrättsradhus. Barnvänlig tomt jäms med skogen, stort inglasat uterum och med ett magiska grönytor. Här erbjuds topp renoverat kök, tre sovrum, två allrum, två renoverade badrum, egen tvättstuga och ett eget garage! Stort inglasat uterum i insynsskyddat, härligt västerläge. Här kan man sitta och njuta och har man tur kommer rådjur på besök utanför fönstren! Söker du ett lättskött, hemtrevligt boende med ett mycket tillgängligt läge så har du nu hittat hem. I den direkta omnejden hittar du förskola, vackra grönområden, restaurang och butik. Här bor du dessutom med närhet till Birsta med all tänkbar service och här finns goda bussförbindelser. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Thulegatan 32, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Thulegatan 32

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/5
4 306 kr/mån
23 806 kr/m²

Nu har Du chansen att förvärva denna rymliga tvårummare i fantastiska brf Blåhajen! Lägenheten är väldigt välplanerad och erbjuder öppna sociala ytor som passar den som ställer höga krav på ytan. Här kan Du som köpare flytta in och trivas eller välja att renovera efter just er smak för att öka trivsamhetsfaktorn, magiskt! Direkt när du kliver in i bostaden så slås du av det fantastiska ljuset detta kombinerat med bostadens nya inglasade balkong gör att denna redan rymliga tvåa känns ännu större. Här bor man i en fantastisk bostadsrättsföreningen med väldigt god ekonomi och en låg avgift vilket gör detta boende väldigt attraktivt! På Thulegatan 32 bor du centralt med gångavstånd till allt Sundsvall har att erbjuda som restauranger, butiker, biograf, mataffärer med generösa öppettider, nattklubbar, gym och med så mycket mer! Oavsett om du vill bo i en lugn bostad där du spenderar större delen av din tid hemma eller om du alltid är på språng så kommer Du att trivas här. Varmt välkommen att kontakta mig eller anmäla intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Grönborgsgatan 8B, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Tis 21 maj kl 16:00
Grönborgsgatan 8B, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Grönborgsgatan 8B, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Grönborgsgatan 8B

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
795 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
4 887 kr/mån
15 588 kr/m²

Nu har Du chansen att förvärva en mycket fin tvåa med ett högt fritt läge i centrala Sundsvall! Bostaden är genomgående fräsch med ljusa, renoverade ytskikt där Du som köpare får möjligheten att flytta in och trivas på direkten. Här bor du enkelt högt upp i huset helt insynsskyddat med en attraktiv planlösning där varje rum erbjuder generösa ytor som komplimenteras bra av fantastiska ljusinsläpp. Här är det väldigt enkelt att avnjuta en varm sommardag på balkongen för att sedan ta en mysig promenad in till centrum för fler aktiviteter, magiskt! På Grönborgsgatan bor du enkelt med närhet till allt Sundsvall har att erbjuda som livsmedelsaffärer med generösa öppettider, gym, universitet, restauranger, vackra promenadstråk och så mycket mer. Du bor centralt men ändå inte mitt i allt! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Åkersviksgatan 9A, Sundsvall, Sundsvalls kommun
Åkersviksgatan 9A, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Åkersviksgatan 9A, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Åkersviksgatan 9A

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 050 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 058 kr/mån
19 811 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem– en fantastisk gaveltvåa som lättsamt kan förvandlas till en kvadratsmart trerummare, där varje kvadratmeter är utnyttjad till max! Denna pärla bjuder på enastående fräscha ytskikt och en generös takhöjd som skapar en oöverträffad känsla av rymd och trivsel. Upplev en strålande atmosfär i denna ljusa och luftiga bostad, med fönster placerade i inte mindre än tre väderstreck. Resultatet är ett fantastiskt ljusflöde som gör varje dag lite ljusare och vackrare. Ditt nya hem utstrålar stil och funktionalitet. Det inbjudande vardagsrummet är smart utformat i en vinkel, vilket skapar en perfekt möjlighet att avgränsa ett extra rum efter behov. Det helkaklade badrummet adderar en bra känsla, och de välplanerade förvaringslösningarna gör livet enklare och mer organiserat. Dessutom, kan du glädjas åt det privilegium det innebär att bo mitt i stadens hjärta. Upptäck bekvämligheten i att ha allt du önskar inom räckhåll, samtidigt som du njuter av lugnet i detta fridfulla kvarter. Det är den perfekta kombinationen för en harmonisk livsstil. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Fridhemsgatan 104, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 14:00

Fridhemsgatan 104

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
880 000 kr
57,1 m²
2 rum
vån 3/3
3 704 kr/mån
15 412 kr/m²

Passa på att ta del av möjligheten att bli ägare till en ljus och välutformad tvårumslägenhet belägen i eftertraktade Skönsmon, centralt placerad! Denna bostad är renoverad och präglas av öppna, inbjudande sociala utrymmen som förhöjs av ett utmärkt naturligt ljus, vilket bidrar till en avkopplande och behaglig atmosfär. Belägen på byggnadens översta våning, erbjuder den en spektakulär utsikt över omgivningarna från två olika håll, och garanterar ett privat och ostört boende. Njut av det bekväma livet här, med närheten till ett charmigt område som inkluderar en mataffär med flexibla öppettider bara en minuts promenad bort, effektiva transportförbindelser till Sundsvall, grönskande skogspartier i närheten av Södra berget, ett urval av restauranger, gym och mycket mer! Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att lämna en intresseanmälan.

  • Plus
  • Balkong
Sidsjövägen 29B, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Sidsjövägen 29B

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
450 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/3
1 137 kr/mån
22 500 kr/m²

Nu har Du chansen att förvärva denna välplanerade bostad med en riktigt låg avgift! Lägenhet erbjuder en välplanerad boyta där varenda kvadratmeter har ett syfte. Här bor Du enkelt med närhet till precis allt Du kan behöva. Söker Du ett billigt boende där du kan trivas i ett tryggt samt lummigt område så har Du nu hittat hem! I centrala Sundsvall bor Du med några minuters gångavstånd till precis allt man kan behöva, pricken över i:t är knappa minuter till Mittuniversitetet! Varmt välkommen på visning.

  • Plus
Hårdvallsgatan 8, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Hårdvallsgatan 8

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
5 328 kr/mån
8 250 kr/m²

På första våningen ligger denna trivsamma och rymliga 2 -rummare. Vardagsrum med fönster åt två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp och balkongen ligger i härligt söderläge. Köket har plats för matbord och hallen har rymlig klädkammare. Sovrum med Franskbalkong. Badrum med dusch och tvättmaskin. Här bor du med bekvämt promenadavstånd till allt - Universitetet, matbutiker, gym och området har mycket bra kommunikationer med stadstrafiken. Vill du ut i det gröna så har du grönområden runt knuten och det är bara en promenads avstånd upp till Sidsjöns rekreationsområde med löparspår, skidåkning eller bad sommartid. Vad mer kan man önska? Välkommen att boka er på visning!

  • Balkong
Medborgargatan 63B, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Medborgargatan 63B

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 050 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 645 kr/mån
13 548 kr/m²

Här är chansen att skapa ditt drömhem i den attraktiva brf Freja! Denna välplanerade trerummare erbjuder en god livsstil med hög standard och fantastisk trivsel. Njut av generöst ljusflöde och koppla av på den stora inglasade balkongen med en magisk utsikt. De öppna sociala ytorna ger lägenheten det lilla extra som du letar efter. Denna pärla ligger på våning 3/3 vilket ger dig ett fantastiskt lugn samt en underbar vy över Sundsvall. På Medborgargatan har du allt inom räckhåll - från flera mataffärer med generösa öppettider till bekväma bussförbindelser precis utanför dörren. Njut av natursköna promenadstråk och närheten till havet, Sundsvalls pulserande centrum, Birsta och mycket mer! Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Bullås 108, Alnö, Sundsvalls kommun

Bullås 108

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
700 000 kr
1 281 m² tomt

Nu har Du denna chans att förvärva denna rymliga tomt med ett fantastiskt läge högt beläget med havsutsikt med ca 5 minuter till Alnö centrum! Tomten har förhandsbesked på bygglov samt andra nödvändigheter som kommunalt VA och fiber precis vid vägen som ligger jäms med tomten. Här får du som köpare möjligheten att förvärva något som ni kan bygga ett riktigt hus på och börja planera inför framtiden. Gå inte miste om denna chans! Drönarbilderna med skog fotades precis innan tomterna blev avverkade och bilderna från marken fotades som det ser ut idag. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visar alla 16