Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Albäcksgatan 41, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Albäcksgatan 41

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 150 000 kr
113,5 m²
4 rum
vån 3/4
6 237 kr/mån
18 943 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna välhållna lägenhet som har haft samma ägare sedan huset byggdes 1965! Välkommen till Albäcksgatan 41. En lägenhet som erbjuder en unik möjlighet att skapa ett drömboende där du som köpare får möjligheten att planera och renovera i enlighet med din smak. Lägenheten är väldigt välplanerad med stort L-kök mot vardagsrum som ger en väldigt öppen och social planlösning. Detta kombinerat med den fantastiska inglasade balkongen som erbjuder härlig eftermiddagssol skapar hög trivsamhetsfaktor. Här bor du stort med flertalet sovrum, två toaletter, mycket förvaring, högt och insynsskyddat med hiss. På Albäcksgatan 41 bor du centralt, med bekvämt gångavstånd till allt som Sundsvall har att erbjuda, inklusive restauranger, butiker, biografer, välsorterade mataffärer med generösa öppettider, nattliv, gym och mycket mer. Oavsett om du föredrar lugn och ro i ditt eget hem eller om du alltid är på språng, kommer du att älska att bo här. Missa inte chansen att investera i ditt framtida drömboende! Varmt välkommen att boka in dig på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Södergränd 8, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00

Södergränd 8

Villa
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
4 395 000 kr
126 + 67 m²
6 rum
782 m² tomt

Nu har Du en unik chans att förvärva denna villa med ett fantastiskt läge mot Fagerdalsparken! Bostaden är genomgående renoverad och ligger med ett mycket bra, insynsskyddat läge med parken som närmsta granne. Här bor Du med en lantlig och familjär känsla, men i ett hus beläget med gångavstånd till precis allt Du kan behöva - magiskt! Passa på att avnjuta en lugn kväll i bostadens fantastiska uterum där man verkligen kan släppa allt och slappna av. Söker Du ett hus med ett centralt läge, i en lugn miljö, med goda sociala utrymmen och med närhet till precis allt så har Du hittat hem. På Södermalm bor Du med några minuters gångavstånd till Sundsvalls centrum, mataffärer, Sidsjön, gym, friluftsområden, skolor, förskolor och allt Du någonsin kan behöva. Detta boende måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Axvägen 3A, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Mån 5 aug kl 17:15

Axvägen 3A

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
625 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 7
6 309 kr/mån
7 764 kr/m²

Välkommen till en av de välplanerade treorna med hiss på populära Axvägen! Ta hissen till sjunde våningen och möts av den fantastiska utsikten mot Sundsvalls stadskärna, GA-kyrkan, Granlo och Selånger. Här finner du en välkomnande hall med bra plats för ytterkläder. Ljust fräscht kök nymålat 2024 med plats för 4-6 personer, vardagsrum med plats för större möbelgrupp. 2 stycken sovrum som är avskilda från varandra. Pricken över i måste ändå vara balkongen i västerläge med milsvid utsikt. Populärt område med matbutik runt knuten, gångavstånd till förskola, skola, tandvård, vårdcentral och vill man ta bussen så finns goda förbindelser till såväl stadskärnan som Birsta. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Svampvägen 14, Stöde, Sundsvalls kommun
  • Ons 7 aug kl 16:00

Svampvägen 14

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 895 000 kr
106 + 134 m²
6 rum
1 136 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att bo i ett stort och välplanerat hus på Svampvägen 14 i Stöde. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Med sina generösa ytor och smarta planlösning erbjuder detta hem allt du kan önska dig. Huset har renoverats i omgångar från 2018 och har vidbyggt garage och ett stort förråd i källaren, vilket ger dig gott om förvaringsutrymme och bekvämlighet. Men det är inte bara insidan som imponerar. Uteplatsen är en dröm med sina många soltimmar och perfekt för trevliga stunder med nära och kära utan insyn från omgivningen. Läget är oslagbart - naturnära och samtidigt centralt beläget. Du har närhet till kommunikationer, vilket gör pendlingen enkel, och bara en kort promenad till skolan för de små. Dessutom finns bad och idrottsplats på bekvämt avstånd för hela familjen att njuta av. Huset består av 3 sovrum, ett stort härligt vardagsrum och en renoverad och trevlig wc med dusch på övervåningen. På nedervåningen finns en inbjudande gillestuga, ett sovrum samt badrum och ett stort förråd. Detta barnvänliga område är verkligen en pärla för den som söker det perfekta hemmet. Så missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad på Svampvägen 14 i Stöde. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt detta hem har att erbjuda.

  • Plus
Hassel 520, Matfors, Sundsvalls kommun

Hassel 520

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
795 000 kr
65 + 65 m²
3 rum
2 030 m² tomt

Välkommen till denna lilla trevliga gård med eget stall i Hassel! Här finner du en bostad med ett stall byggt 2017. På den generösa tomten om 2030 kvadratmeter kan du njuta av en trevlig uteplats som bjuder på många soltimmar och utsikt över omgivningarna. Detta charmiga hus på 65 kvadratmeter är perfekt för dig som vill bo nära naturen och samtidigt ha ett enkelt boende. Oavsett om du är hästälskare eller drömmer om den perfekta trädgården, har denna egendom något för alla. Här kan du njuta av lantlivet och samtidigt ha närheten till Matfors centrum bara 25 minuter bort. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar på Hassel 520. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Affärsgatan 12C, Kvissleby, Sundsvalls kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00

Affärsgatan 12C

Lägenhet
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
495 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 722 kr/mån
11 647 kr/m²

Nu har Du chansen att förvärva denna genomgående renoverade lägenhet på populära Affärsgatan! Här bor Du väldigt enkelt i en kvadratoptimerad och renoverad lägenhet. Bostadens stora plus är det insynsskyddade läget med inglasad balkong, högst upp som skapar en väldigt lugn och trivsam miljö med utsikt mot Nolbybacken. Oavsett om Du söker en bostad där Du kan bo billigt eller om Du söker ett bekvämt boende med närhet till allt så har Du hittat helt rätt! Här mitt i centrala Kvissleby med närhet till precis allt så är det väldigt lätt att bo och trivas. Plus i kanten är att här bor du granne med naturen och Ljungan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Båtsmansvägen 3, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00

Båtsmansvägen 3

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 350 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/11
3 853 kr/mån
21 260 kr/m²

Välkommen till Båtsmansvägen 3! Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade tvåa med härlig utsikt mot Södra Berget! På tredje våningen finner du ett hem med renoverat kök, genomgående ljusa väggar och golv, bra förvaringsmöjligheter samt nyligen inglasad balkong med fantastiskt söderläge! Bostaden är optimalt planerad, med stora fönster och burspråk som bjuder på vacker vy över Sundsvall. Här bor du i en välskött förening som tillhandahåller, välordnad tvättstuga, miljörum samt cykelrum. Populära Skönsmon erbjuder lokal pizzeria, kvarterskrog och café. Närhet till city, goda kommunikationer samt södra berget och dess friluftsområden. Möjlighet till flexibelt tillträde finns. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bergafjärden 318, Njurunda, Sundsvalls kommun

Bergafjärden 318

Fritidshus
Njurunda, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 575 000 kr
50 m²
2 rum
1 248 m² tomt

Nu har Du denna unika möjlighet att förvärva detta drömställe som haft samma ägare sedan stugan byggdes 1960! Välkommen in i denna gedigna timmerstuga som erbjuder genomgående ryggåstak med fina trägolv och en familjär känsla. Här syns det klart och tydligt att denna sommarstuga varit välvårdad under alla år. Här får Du ett fantastiskt havsnära läge som erbjuder utsikt i högsta klass över havet och horisonten. Detta kombinerat med att stugan har servitut på egen strand och bryggplats gör detta till något helt unikt! Slå dig ner på en av stugans alla uteplatser som erbjuder sol dygnet runt och njut av den lugna tillvaron samt den magiska havsbrisen. Letar Du efter ett ställe som ni vill kunna ha inom familjen kommande generationer så har Du nu hittat hem! Säljaren har tagit kostnad för anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt grävningen till huset. I Bergafjärden bor du med havet som närmsta granne men också med närhet till det mesta som ca 20 minuter till centrala Sundsvall, ca 5 minuter till centrala Njurundabommen med allt som erbjuds där, närhet till skolor, förskolor, lummiga skogspromenader, strandpromenader, Bergafjärdens havsbad och restaurang, närheten till sjökrogarna i Juniskär, Junibosand, Löran och Skatan! Här bor Du helt avskilt men med närhet till allt. Varmt välkommen att boka dig till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Västergatan 26B, Haga, Sundsvalls kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Västergatan 26B

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
795 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
2 299 kr/mån
22 083 kr/m²

Varmt välkomna till denna renoverade etta i hjärtat av Haga! På tredje våningen av Västergatan 26B ligger denna trevligt renoverade enrummare med balkong i söderläge och härlig utsikt. Med sina 36 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett modernt och välplanerat kök med genomtänkta detaljer, en inbjudande hall samt ett mysigt allrum som ger yta för både säng och soffgrupp. Härifrån har du direkt tillgång till bostadens balkong där du kan fånga många soltimmar, då balkongen disponeras i söderläge. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till allt som Sundsvall har att erbjuda -perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt med kort promenadavstånd till Norra Berget, elljusspår, kommunikationer, livsmedelsaffärer och restauranger. Välkommen med din visningsbokning!

  • Plus
Albäcksgatan 29B, Centrum, Sundsvalls kommun
Albäcksgatan 29B, Centrum, Sundsvalls kommun, bild 2
Albäcksgatan 29B, Centrum, Sundsvalls kommun, bild 3

Albäcksgatan 29B

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
950 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 832 kr/mån
34 545 kr/m²

Söker Du en renoverad lägenhet i mycket gott skick med låg månadskostnad? Då har Du nu hittat hem! Välkommen till Albäcksgatan 29B där man möts av en renoverad lägenhet med ett kanonläge med utsikt mot innergård, Sundsvall och Norra Berget! Missa inte chansen att avnjuta en fin sommardag som avslutas på den inglasade balkongen i den härliga kvällssolen. Denna smakfullt renoverade etta erbjuder optimalt planerade kvadratmeter som ger en känsla av rymd och lättsamhet. Oavsett om Du söker ett boende med riktigt låg avgift, en övernattningslägenhet i världsklass, studentlägenhet eller ett mer effektivt boende så har du hittat helt rätt. På Albäcksgatan 29B finner du ett centralt boende med närhet till allt vad Sundsvall har att erbjuda – inklusive restauranger, shopping, biograf, livsmedelsbutiker med långa öppettider, nattklubbar, gym och mycket mer! Oavsett om du föredrar ett stillsamt liv hemma eller ett liv fullt av aktiviteter, kommer du att trivas perfekt här. Stort plus i kanten är närheten till ICA bergsgatan som du finner precis nedanför bostaden och närheten till Sundsvalls tåg och busstation gör det mycket enkelt för dig som pendlar. Denna chans vill du inte missa! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Solrosvägen 31, Essvik, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Solrosvägen 31

Villa
Essvik, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 850 000 kr
100 + 64 m²
4 rum
1 194 m² tomt

Välkommen till denna vackert bevarade villa i en fridfull återvändsgränd i Essvik. Med sin rymliga och grönskande tomt och genomtänka planlösning så erbjuder detta hem en härlig plats för avkoppling med plats för hela familjen. Bostaden erbjuder en genomtänkt planlösning och har en ljus och luftig atmosfär med generösa sällskapsytor på entréplan och två sovrum på övre plan. En extra bonus är garaget, som ger bekväm parkering och förvaringsmöjligheter. Dessutom finns ett uthus på över 60 kvm, delvis isolerat, som kan anpassas efter dina behov. Skapa ett hobbyrum, en ateljé eller ett gym – här är möjligheterna oändliga. Området är tryggt och barnvänligt, vilket gör det idealiskt för familjer. Med närhet till skolor, lekplatser och grönområden är detta en plats där barnen kan växa upp i en trygg miljö. I Essvik bor ni även med närhet till service, inklusive mataffär, systembolag, pizzeria, gym, vårdcentral och bra bussförbindelser. Missa inte chansen att bo i detta ljusa och luftiga hus med en välplanerad planlösning, stor tomt och möjligheten att förverkliga dina drömmar! Välkommen till Solrosvägen 31!

  • Plus
Storgatan 72B, Centralt, Sundsvalls kommun

Storgatan 72B

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
650 000 kr
30 m²
1 rum
2 215 kr/mån
21 667 kr/m²

För dig som söker ett eftertraktat läge mellan universitetet och stadskärnan finns nu denna charmiga och trivsamma 1:a till salu. Bostaden har välplanerade ytor med ett fräscht kök, ett vardagsrum med bevarad fiskbensparkett och ett stort fönster som ger en härlig utsikt över Selångersån och grönområden. Lägenheten är mycket trivsam med sitt hörnläge, generös takhöjd och en smart planlösning som även erbjuder en klädkammare som rymmer mycket förvaring. Badrummet är stambytt och helkaklat. Läget är centralt med närhet till service, restauranger, shopping, Norra station, gym och matbutiker. Perfekt som första bostad, för studenten eller för den som söker en övernattningslägenhet. Fastigheten ligger i en trygg och stabil förening med ett vackert läge vid Selångersån och med en innergård för föreningens medlemmar. Föreningen har god ekonomi, med månadsavgifter som inkluderar bredband och gemensam el, vilket hjälper till att hålla boendekostnaderna låga. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Åkersviksgatan 9A, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Tis 30 jul kl 18:15
Åkersviksgatan 9A, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Åkersviksgatan 9A, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Åkersviksgatan 9A

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 058 kr/mån
18 774 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem– en fantastisk gaveltvåa som lättsamt kan förvandlas till en kvadratsmart trerummare, där varje kvadratmeter är utnyttjad till max! Denna pärla bjuder på enastående fräscha ytskikt och en generös takhöjd som skapar en oöverträffad känsla av rymd och trivsel. Upplev en strålande atmosfär i denna ljusa och luftiga bostad, med fönster placerade i inte mindre än tre väderstreck. Resultatet är ett fantastiskt ljusflöde som gör varje dag lite ljusare och vackrare. Ditt nya hem utstrålar stil och funktionalitet. Det inbjudande vardagsrummet är smart utformat i en vinkel, vilket skapar en perfekt möjlighet att avgränsa ett extra rum efter behov. Det helkaklade badrummet adderar en bra känsla, och de välplanerade förvaringslösningarna gör livet enklare och mer organiserat. Dessutom, kan du glädjas åt det privilegium det innebär att bo mitt i stadens hjärta. Upptäck bekvämligheten i att ha allt du önskar inom räckhåll, samtidigt som du njuter av lugnet i detta fridfulla kvarter. Det är den perfekta kombinationen för en harmonisk livsstil. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Äland södervägen 158, Älandsbro, Härnösands kommun

Äland södervägen 158

Villa
Älandsbro, Härnösands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 850 000 kr
135 + 10 m²
6 rum
1,4 ha tomt

Välkommen till en hemtrevlig villa belägen i natursköna Älandsbro! Denna välplanerade villa erbjuder 135 kvm boendeyta och har en stor tomt på hela 13 714 kvadratmeter. Här finns även ett gästhus samt ytterligare ett garage/tidigare stall med både vatten och el. Med sin unika kombination av naturnära läge och närhet till samhället är detta ett drömboende för den som söker lugn och ro utan att behöva ge avkall på bekvämligheter. Läget är barnvänligt och gör detta till en idealisk plats för familjer. Barnen kan leka fritt och tryggt i den omgivande naturen samtidigt som skolor och förskolor finns inom bekvämt avstånd. För den trädgårdsintresserade finns möjlighet till odling av olika slag, bärbuskar och äppelträd för att njuta av färska råvaror direkt från trädgården. Den lantliga känslan till trots så är det ändå nära till alla bekvämligheter och service du behöver. Du kan njuta av den enskilda atmosfären samtidigt som du har nära till affärer, restauranger och andra bekvämligheter i närheten. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Färjevägen 27A, Vi, Sundsvalls kommun

Färjevägen 27A

Lägenhet
Vi, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
345 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
2 804 kr/mån
11 500 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och bekväma lägenhet på Färjevägen 27A! Här bor du högst upp i det populära området Vi på Alnö. Från vardagsrumsfönstret kan du njuta av en vacker havsutsikt och på Alnö är det alltid nära till stranden. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom räckhåll, inklusive bekväma kommunikationer som tar dig in till Sundsvall eller Birsta på ett bekvämt sätt. Bostaden är en praktiskt planerad etta på 30 kvadratmeter, perfekt för den som söker ett bekvämt och lättskött boende. Den gedigna föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger en trygghet för framtiden och en låg månadsavgift. Lägenheten erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för både soffa och matbord. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en känsla av rymd. Det separata köket är fullt utrustat. I sovalkoven finns gott om plats för en säng och badrummet är stilrent och modernt. Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för den som vill bo bekvämt och trivsamt med närhet till både natur och stadsliv. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Vi på Alnö! Välkommen med intresseanmälan.

  • Plus
Harv 124, Matfors, Sundsvalls kommun

Harv 124

Gård/Skog
Matfors, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
4 750 000 kr
18,3 ha tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna gård från 1700-talet -en välskött gård om dryga 18 ha i Harv, knappa 30 minuter från centrala Sundsvall. Fastigheten är på 18,3 ha totalt varav 11 ha skog och 7 ha åker. Här finns ett vackert boningshus från 1700-talet, en charmig ladugårdsbyggnad med stall och loge. En belyst paddock ligger precis intill för träningsändamål och hagar med vindskydd och el framdraget till vattenbaljorna likaså. Stallet är välbevarat med fina detaljer, 2 boxar och stora förvaringsutrymmen tillsammans med andra faciliteter så som tvättrum och pentry. På fastigheten finns dessutom bagarstuga med bakugn, hönshus, en charmig grillkåta intill dammen, kallbonade uthus för grovförvaring och carport för två bilar. Här finns allt du kan drömma om för att bedriva din framtida drömgård. Boningshuset är ett vackert och välbehållet 2 våningshus om ca 180 kvm från 1700-talet. Entréplan fördelas på ett stort och lantligt renoverat kök med bevarad vedspis, en inbjudande hall, allrum med utgång till inglasade altanen, badrum, tvättstuga med groventré och bastu med sparum. I trappen upp möts du av den generösa balkongen med skjutfönster -här kan du se solen gå upp och ner med fantastisk utsikt ut över sjön Vikarn. Övre plan kläds av breda trägolv i orginal och här finns en mellanhall, toalett, tre rum samt ett stort allrum med bar. Urval av de förbättringsåtgärder som gjorts senaste åren: 2014 - Stenplattor lades uppvid entrén, drygt 200 m2. 2015 - Carport byggdes 2018 - Alla fönster byttes till 3-glas samt byttes även tre dörrar. 2020 - Panelen på boningshuset byttes samt målades om. 2021 - Solceller (25 st paneler) installerades. Ger drygt 6200 kwH/år. Se fliken byggnadssätt för fullständig lista. Varmt välkommen att förverkliga dina drömmar om en gård på landet. En gård med lagom avskilt läge utan hus inpå men ändå med ljus från grannars fönster på avstånd.

  • Plus
Nordanö 132, Hemsön, Härnösands kommun
Nordanö 132, Hemsön, Härnösands kommun, bild 2
Nordanö 132, Hemsön, Härnösands kommun, bild 3

Nordanö 132

Villa
Hemsön, Härnösands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 450 000 kr
185 + 80 m²
7 rum
3 500 m² tomt

Välkommen till denna idylliska gård Nordanö 132, belägen på den vackra ön Hemsön. Med närhet till havet är detta en dröm för den som älskar naturen och vill leva i harmoni med den. Stamfastigheten är under avstyckning och storleken på tomten kommer att bli ca 3500 kvadratmeter och erbjuder gott om plats för dina drömmar och projekt. Här kan du skapa din egen oas och njuta av lugnet och friden som omger dig. Nuvarande ägare har påbörjat renoveringar med att ta fram originalgolven och har satt ny gips på väggarna så du som köpare kan sätta din egen prägel efter tycke och smak. Den här gården ger dig möjligheten att leva ett liv nära naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter du behöver. Med Härnösand inom bekvämt avstånd är det aldrig långt till service och nöjen och färjan till fastlandet går med täta avgångar. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar på denna unika gård. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska boende har att erbjuda.

  • Premium
Russvägen 25B, Österro, Sundsvalls kommun
Russvägen 25B, Österro, Sundsvalls kommun, bild 2
Russvägen 25B, Österro, Sundsvalls kommun, bild 3

Russvägen 25B

Lägenhet
Österro, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 900 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/2
7 317 kr/mån
24 786 kr/m²

Passa på att köpa det sista parhuset på Russvägen 25B. Här hittar ni ett modernt och naturnära parhus i nyproducerade bostadsrätter i Bergsåker. Med en yta på 117 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en bekväm och funktionell boendemiljö i 2 plan. Bostaden är utrustad med moderna vitvaror som gör vardagen både enklare roligare så här finner du allt du behöver för att leva ett bekvämt liv. Dessutom erbjuder bostaden närhet till både naturen och en naturnära känsla, vilket ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker omgivning. Området mellan Österro och Lillhällom där bostaden är belägen erbjuder en trevlig och lugn atmosfär. Med närhet till grönområden och naturen har du möjlighet till avkoppling och sköna promenader. Härifrån är det också nära till matvaruaffären och bussen som enkelt tar dig till centrala Sundsvall eller Birsta. Bostaden är belägen på andra våningen i en tvåvåningsbyggnad. Detta ger dig en behaglig utsikt och en känsla av ljus och rymd. Hallen är stor och inbjudande, har klinker med golvvärme och gott om förvaring i förrådet precis innanför dörren. Badrummet är generöst tilltaget med plats för tvättmaskin och torktumlare. Mellan kök och vardagsrum är det öppet och ljust med fönster åt 3 håll. Sovrummet är ljust och har plats för både dubbelsängen och förvaring. Sammanfattningsvis erbjuder denna nyproducerade bostadsrätt på Russvägen 27 en modern utrustning, närhet till naturen och en bekväm boendemiljö. Perfekt för dig som söker en harmonisk tillvaro i natursköna omgivningar. 1 parkeringsplats ingår på upplåten mark. Observera att interiörbilderna är från visningshuset som kommer att visas i samband med visningen av 25B. Exteriörbilderna är däremot från 25B. Välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
Russvägen 27, Österro, Sundsvalls kommun

Russvägen 27

Lägenhet
Österro, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 300 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 710 kr/mån
23 636 kr/m²

Välkommen till denna moderna och naturnära bostad i nyproducerade bostadsrätter på Russvägen 27 i Bergsåker. Med en yta på 55 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en bekväm och funktionell boendemiljö. Bostaden är utrustad med moderna vitvaror som gör vardagen både enklare roligare. Här finner du allt du behöver för att leva ett bekvämt liv. Dessutom erbjuder bostaden närhet till både naturen och en naturnära känsla, vilket ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker omgivning. Området mellan Österro och Lillhällom där bostaden är belägen erbjuder en trevlig och lugn atmosfär. Med närhet till grönområden och naturen har du möjlighet till avkoppling och sköna promenader. Härifrån är det också nära till matvaruaffären och bussen som enkelt tar dig till centrala Sundsvall eller Birsta. Bostaden är belägen på andra våningen i en tvåvåningsbyggnad. Detta ger dig en behaglig utsikt och en känsla av ljus och rymd. Hallen är stor och inbjudande och har gott om förvaring i förrådet precis innanför dörren. Badrummet är generöst tilltaget med plats för tvättmaskin och torktumlare. Mellan kök och vardagsrum är det öppet och ljust med fönster åt 3 håll. Sovrummet är ljust och har plats för både dubbelsängen och förvaring. Sammanfattningsvis erbjuder denna nyproducerade bostadsrätt på Russvägen 27 en modern utrustning, närhet till naturen och en bekväm boendemiljö. Perfekt för dig som söker en harmonisk tillvaro i natursköna omgivningar. Observera att interiörbilderna är från visningslägenheten i ett annat hus som kommer att visas i samband med visningen av Russvägen 27. Exteriörbilderna och utsiktsbilder är däremot från den lägenhet som är till salu. Välkommen med din intresseanmälan.

Torsvägen 37, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Torsvägen 37

Radhus
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
3 795 000 kr
123 + 37 m²
5 rum
294 m² tomt

Välkommen till detta stora och välplanerade radhus beläget på Torsvägen 37 i populära Granlo. Här erbjuds en påkostad bostad med en yta på 123 kvadratmeter som har genomgått flertalet renoveringar genom åren vilket ger en modern känsla med intrycket att det är nyproduktion. Detta hem är ljust och luftigt och tack vare de stora fönsterpartierna får man in generöst med ljus. Den öppna planlösningen skapar en härlig rymd där familj och vänner kan samlas. Köket är utrustat med moderna vitvaror och har en köksö där det känns naturligt att hänga med kompisar och familjen. En av höjdpunkterna är den trevliga uteplatsen som erbjuder ett stort inglasat varmbonat uterum med många soltimmar och ett utespa att krypa ner i sommar som vinter. Här kan man koppla av härliga sommardagar och kvällar i trädgården. Detta radhus erbjuder även gott om plats med sina fem rum. Här finns utrymme för hela familjen att trivas och växa. Tomtarean är lätt att sköta med sina 294 kvadratmeter. Läget är optimalt med närhet till både centrala Sundsvall och natursköna områden. Här bor du med bekvämt avstånd till skolor, matbutiker och kommunikationer. Varmt välkommen till Torsvägen 37 - ett nyrenoverat och modernt radhus med en fantastisk uteplats och gott om plats för hela familjen att trivas på! Bostaden kommer att fotograferas invändigt inom kort.

  • Plus
Sallyhillsvägen 19B, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Sallyhillsvägen 19B

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 095 000 kr
80,1 m²
3 rum
vån 2
4 726 kr/mån
13 670 kr/m²

På andra våningen på Sallyhillsvägen 19B finner vi denna underbara trea - en rymlig och ljus genomgångslägenhet med balkong. Lägenheten har ett stambytt och helkaklat badrum och erbjuder gott om förvaringsutrymme både i hallen och i de två sovrummen. Söker du boende i ett lugnt, lummigt och trivsamt område så har du nu hittat hem! Här bor du i ett område med nära tillgång till vacker natur och fina strövområden, både vid Sidsjön och längs den härliga promenadstråken vid Selångersån som leder in till stan. Området har goda kommunikationsmöjligheter med stadstrafiken, och inom kort avstånd finns två större matvarubutiker, restauranger, tandläkare, postombud och mycket mer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Skogsvägen 10A, Timrå, Timrå kommun

Skogsvägen 10A

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
395 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 500 kr/mån
8 681 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna renoverade 1,5a på underbara Skogsvägen! Denna bostad håller en genomgående hög standard där varje kvadratmeter är väl utnyttjad. Lägenheten har öppna, sociala ytor som badar i ljus. Här kan du flytta in direkt och trivas från första stund! Oavsett om du söker ett boende med låg avgift, en övernattningslägenhet i toppklass, studentlägenhet eller ett effektivt boende, har du hittat rätt. Nyligen har föreningen byggt stora inglasade balkonger som tillför ett extra rum större delar av året. På Skogsvägen 10A bor du med gångavstånd till allt du behöver och utmärkta kommunikationer, oavsett vart du ska. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Tjädervägen 15, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Tjädervägen 15

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
585 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/4
3 952 kr/mån
10 833 kr/m²

Välkommen till denna trivsamt renoverade lägenhet på Tjädervägen 15! Nu finns möjligheten att förvärva en hemtrevlig och stilren tvårummare på 54 kvm. Bostaden erbjuder ett renoverat och ljust kök, ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp och med direkt tillgång till en inglasad balkongen med utsikt över Sundsvalls hamninlopp. Balkongen skapar minst sagt känslan av ett extra rum och här kan många sommarkvällar spenderas. Välplanerad hall med mycket förvaring, ett rymligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler samt ett badrum med kakel och klinker. Lägenheten ligger på tredje våningen i en lugn och trevlig miljö i Sundsvall. Här har du närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Med bra kommunikationer och service i området är detta ett perfekt boende för den som önskar en bekväm vardag. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
NORDANÖ 372, Härnösand, Härnösands kommun

NORDANÖ 372

Tomt
Härnösand, Härnösands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
595 000 kr
2 967 m² tomt

Denna fantastiska tomt på Hemsön strax norr om Härnösand erbjuder en oslagbar potential för den som drömmer om att bygga sitt drömhem nära havet. Med en imponerande tomtarea på 2967 kvadratmeter finns det gott om utrymme att förverkliga dina visioner. Och det bästa av allt? Havsutsikten är helt fri ut mot Bottenhavet! Du kommer att vakna upp varje morgon till den friska havsbrisen och den magnifika synen av det glittrande vattnet. Oavsett om du planerar att bygga en elegant modern villa eller ett charmigt sommarhus, kommer denna tomt att vara din perfekta utgångspunkt. Området där tomten ligger är omslutet av naturen och erbjuder en fridfull atmosfär där du kan koppla av och njuta av den omgivande miljön. Med närheten till havet kan du också ta del av alla de aktiviteter och fritidsmöjligheter som det ger. Missa inte chansen att förvärva denna unika tomt med stor potential och en oslagbar havsutsikt. Kontakta oss idag för mer information och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett liv nära havet!

  • Plus
Smultronstigen 2, Bergeforsen, Timrå kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 1 aug kl 16:00

Smultronstigen 2

Fritidshus
Bergeforsen, Timrå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
450 000 kr
70 m²
3 rum
1 610 m² tomt

Välkommen till Smultronstigen 2! Ett fritidshus med stor potential i vackra Bergeforsen! Här får du som köpare möjligheten att förverkliga era drömmar genom renovering enligt just er tycke och smak. Här investerar ni i ett fantastiskt läge där naturen omfamnar denna fantastiska och plana tomt om hela 1610m². Så missa inte chansen att investera i er framtid och i något helt speciellt där närhet till badstrand, natur, centrum och i princip allt man kan behöva finns. Detta måste upplevas på plats! Fastigheten säljs med generell friskrivning. Varmt välkommen att kontakta mig eller lämna en intresseanmälan.

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 50