Mäklare Patrik Hellberg

Patrik Hellberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Svampvägen 14, Stöde, Sundsvalls kommun
  • Ons 7 aug kl 16:00

Svampvägen 14

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 895 000 kr
106 + 134 m²
6 rum
1 136 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att bo i ett stort och välplanerat hus på Svampvägen 14 i Stöde. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Med sina generösa ytor och smarta planlösning erbjuder detta hem allt du kan önska dig. Huset har renoverats i omgångar från 2018 och har vidbyggt garage och ett stort förråd i källaren, vilket ger dig gott om förvaringsutrymme och bekvämlighet. Men det är inte bara insidan som imponerar. Uteplatsen är en dröm med sina många soltimmar och perfekt för trevliga stunder med nära och kära utan insyn från omgivningen. Läget är oslagbart - naturnära och samtidigt centralt beläget. Du har närhet till kommunikationer, vilket gör pendlingen enkel, och bara en kort promenad till skolan för de små. Dessutom finns bad och idrottsplats på bekvämt avstånd för hela familjen att njuta av. Huset består av 3 sovrum, ett stort härligt vardagsrum och en renoverad och trevlig wc med dusch på övervåningen. På nedervåningen finns en inbjudande gillestuga, ett sovrum samt badrum och ett stort förråd. Detta barnvänliga område är verkligen en pärla för den som söker det perfekta hemmet. Så missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad på Svampvägen 14 i Stöde. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt detta hem har att erbjuda.

  • Plus
Hassel 520, Matfors, Sundsvalls kommun

Hassel 520

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
795 000 kr
65 + 65 m²
3 rum
2 030 m² tomt

Välkommen till denna lilla trevliga gård med eget stall i Hassel! Här finner du en bostad med ett stall byggt 2017. På den generösa tomten om 2030 kvadratmeter kan du njuta av en trevlig uteplats som bjuder på många soltimmar och utsikt över omgivningarna. Detta charmiga hus på 65 kvadratmeter är perfekt för dig som vill bo nära naturen och samtidigt ha ett enkelt boende. Oavsett om du är hästälskare eller drömmer om den perfekta trädgården, har denna egendom något för alla. Här kan du njuta av lantlivet och samtidigt ha närheten till Matfors centrum bara 25 minuter bort. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar på Hassel 520. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Färjevägen 27A, Vi, Sundsvalls kommun

Färjevägen 27A

Lägenhet
Vi, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
345 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
2 804 kr/mån
11 500 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och bekväma lägenhet på Färjevägen 27A! Här bor du högst upp i det populära området Vi på Alnö. Från vardagsrumsfönstret kan du njuta av en vacker havsutsikt och på Alnö är det alltid nära till stranden. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom räckhåll, inklusive bekväma kommunikationer som tar dig in till Sundsvall eller Birsta på ett bekvämt sätt. Bostaden är en praktiskt planerad etta på 30 kvadratmeter, perfekt för den som söker ett bekvämt och lättskött boende. Den gedigna föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger en trygghet för framtiden och en låg månadsavgift. Lägenheten erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för både soffa och matbord. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en känsla av rymd. Det separata köket är fullt utrustat. I sovalkoven finns gott om plats för en säng och badrummet är stilrent och modernt. Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för den som vill bo bekvämt och trivsamt med närhet till både natur och stadsliv. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Vi på Alnö! Välkommen med intresseanmälan.

  • Plus
Nordanö 132, Hemsön, Härnösands kommun
Nordanö 132, Hemsön, Härnösands kommun, bild 2
Nordanö 132, Hemsön, Härnösands kommun, bild 3

Nordanö 132

Villa
Hemsön, Härnösands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 450 000 kr
185 + 80 m²
7 rum
3 500 m² tomt

Välkommen till denna idylliska gård Nordanö 132, belägen på den vackra ön Hemsön. Med närhet till havet är detta en dröm för den som älskar naturen och vill leva i harmoni med den. Stamfastigheten är under avstyckning och storleken på tomten kommer att bli ca 3500 kvadratmeter och erbjuder gott om plats för dina drömmar och projekt. Här kan du skapa din egen oas och njuta av lugnet och friden som omger dig. Nuvarande ägare har påbörjat renoveringar med att ta fram originalgolven och har satt ny gips på väggarna så du som köpare kan sätta din egen prägel efter tycke och smak. Den här gården ger dig möjligheten att leva ett liv nära naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter du behöver. Med Härnösand inom bekvämt avstånd är det aldrig långt till service och nöjen och färjan till fastlandet går med täta avgångar. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar på denna unika gård. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska boende har att erbjuda.

  • Premium
Russvägen 25B, Österro, Sundsvalls kommun
Russvägen 25B, Österro, Sundsvalls kommun, bild 2
Russvägen 25B, Österro, Sundsvalls kommun, bild 3

Russvägen 25B

Lägenhet
Österro, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 900 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/2
7 317 kr/mån
24 786 kr/m²

Passa på att köpa det sista parhuset på Russvägen 25B. Här hittar ni ett modernt och naturnära parhus i nyproducerade bostadsrätter i Bergsåker. Med en yta på 117 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en bekväm och funktionell boendemiljö i 2 plan. Bostaden är utrustad med moderna vitvaror som gör vardagen både enklare roligare så här finner du allt du behöver för att leva ett bekvämt liv. Dessutom erbjuder bostaden närhet till både naturen och en naturnära känsla, vilket ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker omgivning. Området mellan Österro och Lillhällom där bostaden är belägen erbjuder en trevlig och lugn atmosfär. Med närhet till grönområden och naturen har du möjlighet till avkoppling och sköna promenader. Härifrån är det också nära till matvaruaffären och bussen som enkelt tar dig till centrala Sundsvall eller Birsta. Bostaden är belägen på andra våningen i en tvåvåningsbyggnad. Detta ger dig en behaglig utsikt och en känsla av ljus och rymd. Hallen är stor och inbjudande, har klinker med golvvärme och gott om förvaring i förrådet precis innanför dörren. Badrummet är generöst tilltaget med plats för tvättmaskin och torktumlare. Mellan kök och vardagsrum är det öppet och ljust med fönster åt 3 håll. Sovrummet är ljust och har plats för både dubbelsängen och förvaring. Sammanfattningsvis erbjuder denna nyproducerade bostadsrätt på Russvägen 27 en modern utrustning, närhet till naturen och en bekväm boendemiljö. Perfekt för dig som söker en harmonisk tillvaro i natursköna omgivningar. 1 parkeringsplats ingår på upplåten mark. Observera att interiörbilderna är från visningshuset som kommer att visas i samband med visningen av 25B. Exteriörbilderna är däremot från 25B. Välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
Russvägen 27, Österro, Sundsvalls kommun

Russvägen 27

Lägenhet
Österro, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 300 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 710 kr/mån
23 636 kr/m²

Välkommen till denna moderna och naturnära bostad i nyproducerade bostadsrätter på Russvägen 27 i Bergsåker. Med en yta på 55 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en bekväm och funktionell boendemiljö. Bostaden är utrustad med moderna vitvaror som gör vardagen både enklare roligare. Här finner du allt du behöver för att leva ett bekvämt liv. Dessutom erbjuder bostaden närhet till både naturen och en naturnära känsla, vilket ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker omgivning. Området mellan Österro och Lillhällom där bostaden är belägen erbjuder en trevlig och lugn atmosfär. Med närhet till grönområden och naturen har du möjlighet till avkoppling och sköna promenader. Härifrån är det också nära till matvaruaffären och bussen som enkelt tar dig till centrala Sundsvall eller Birsta. Bostaden är belägen på andra våningen i en tvåvåningsbyggnad. Detta ger dig en behaglig utsikt och en känsla av ljus och rymd. Hallen är stor och inbjudande och har gott om förvaring i förrådet precis innanför dörren. Badrummet är generöst tilltaget med plats för tvättmaskin och torktumlare. Mellan kök och vardagsrum är det öppet och ljust med fönster åt 3 håll. Sovrummet är ljust och har plats för både dubbelsängen och förvaring. Sammanfattningsvis erbjuder denna nyproducerade bostadsrätt på Russvägen 27 en modern utrustning, närhet till naturen och en bekväm boendemiljö. Perfekt för dig som söker en harmonisk tillvaro i natursköna omgivningar. Observera att interiörbilderna är från visningslägenheten i ett annat hus som kommer att visas i samband med visningen av Russvägen 27. Exteriörbilderna och utsiktsbilder är däremot från den lägenhet som är till salu. Välkommen med din intresseanmälan.

Torsvägen 37, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Torsvägen 37

Radhus
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
3 795 000 kr
123 + 37 m²
5 rum
294 m² tomt

Välkommen till detta stora och välplanerade radhus beläget på Torsvägen 37 i populära Granlo. Här erbjuds en påkostad bostad med en yta på 123 kvadratmeter som har genomgått flertalet renoveringar genom åren vilket ger en modern känsla med intrycket att det är nyproduktion. Detta hem är ljust och luftigt och tack vare de stora fönsterpartierna får man in generöst med ljus. Den öppna planlösningen skapar en härlig rymd där familj och vänner kan samlas. Köket är utrustat med moderna vitvaror och har en köksö där det känns naturligt att hänga med kompisar och familjen. En av höjdpunkterna är den trevliga uteplatsen som erbjuder ett stort inglasat varmbonat uterum med många soltimmar och ett utespa att krypa ner i sommar som vinter. Här kan man koppla av härliga sommardagar och kvällar i trädgården. Detta radhus erbjuder även gott om plats med sina fem rum. Här finns utrymme för hela familjen att trivas och växa. Tomtarean är lätt att sköta med sina 294 kvadratmeter. Läget är optimalt med närhet till både centrala Sundsvall och natursköna områden. Här bor du med bekvämt avstånd till skolor, matbutiker och kommunikationer. Varmt välkommen till Torsvägen 37 - ett nyrenoverat och modernt radhus med en fantastisk uteplats och gott om plats för hela familjen att trivas på! Bostaden kommer att fotograferas invändigt inom kort.

  • Plus
NORDANÖ 372, Härnösand, Härnösands kommun

NORDANÖ 372

Tomt
Härnösand, Härnösands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
595 000 kr
2 967 m² tomt

Denna fantastiska tomt på Hemsön strax norr om Härnösand erbjuder en oslagbar potential för den som drömmer om att bygga sitt drömhem nära havet. Med en imponerande tomtarea på 2967 kvadratmeter finns det gott om utrymme att förverkliga dina visioner. Och det bästa av allt? Havsutsikten är helt fri ut mot Bottenhavet! Du kommer att vakna upp varje morgon till den friska havsbrisen och den magnifika synen av det glittrande vattnet. Oavsett om du planerar att bygga en elegant modern villa eller ett charmigt sommarhus, kommer denna tomt att vara din perfekta utgångspunkt. Området där tomten ligger är omslutet av naturen och erbjuder en fridfull atmosfär där du kan koppla av och njuta av den omgivande miljön. Med närheten till havet kan du också ta del av alla de aktiviteter och fritidsmöjligheter som det ger. Missa inte chansen att förvärva denna unika tomt med stor potential och en oslagbar havsutsikt. Kontakta oss idag för mer information och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett liv nära havet!

  • Plus
Främre Nordanede 710, Torpshammar, Ånge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Främre Nordanede 710

Villa
Torpshammar, Ånge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
94 + 16 m²
3 rum
695 m² tomt

Främre Nordanede 710! Här har vi en idyll som måste upplevas på plats. Huset har under många år nyttjats som permanentboende, men fungerar lika bra som fritidshus, så här finns alla moderniteter man behöver för att vistas här året runt. Från vardagsrummet kommer man direkt till den inglasade uteplatsen i söderläge som har panoramautsikt över sjön, som lockar till fiske på vintern och bad på sommaren. Här finns ett eget båthus och en rymlig brygga som sträcker sig ut över vattnet och inbjuder till avkopplande stunder i solnedgången. Perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller äta en middag med nära och kära. Området omfamnar en härlig atmosfär med frodig grönska och här har man verkligen naturen inpå knuten, och ett stenkast härifrån har många svängt sina lurviga på Wickholms loge när det bagav sig. Nordanede ligger endast ca 60 minuter med bil från centrala Sundsvall och vill du ta tåget så är närmsta tågstation i Torpshammar, 15 minuter bort. Alla bekvämligheter och service man behöver finns även inom Ånge kommun, vilket gör detta till ett perfekt hem eller fritidsboende. Denna fastighet är inte bara ett hus; det är en magisk plats där varje ögonblick blir en minnesvärd upplevelse oavsett om det är sommar eller vinter, så ta chansen att skapa ditt eget paradis vid Mellansjön och upplev en livsstil som få förunnas. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck allt som Nordanede har att erbjuda!

  • Plus
Harstigen 8, Haga, Sundsvalls kommun

Harstigen 8

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
995 000 kr
71 m²
2 rum
vån 0/2
5 551 kr/mån
14 014 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet med en insynsskyddad uteplats på Harstigen 8. Med en yta på 71 kvadratmeter och en egen uteplats med access direkt ut på gräsmattan erbjuder denna tvårumslägenhet gott om utrymme för både avkoppling och socialt umgänge. Bostaden ligger på bottenvåningen vilket gör den lättillgänglig. Den har ett kök med plats för matbord, ett sovrum, samt ett stort vardagsrum där nuvarande ägare byggt en sovalkov med plats för en dubbelsäng. Trots det så har vardagsrummet gott om plats för både matbord och soffa och härifrån tar ni er till uteplatsen där ni kan njuta av frisk luft och grönska. Sovalkoven är byggd med hjälp av bokhyllor vilket skapar en mysig och avskild atmosfär. Den praktiska planlösningen erbjuder också gott om förvaringsutrymme och underlättar vardagen. Läget i Haga ger dig närhet till naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls. Här kan du njuta av lugnet och fridfullheten samtidigt som du har nära till bekvämligheter och service. Lägenheten har vattenburen golvvärme vilket ger en härlig komfort utan att påverka elkostnaden, den är ljus och har en bra planlösning som måste upplevas på plats Välkommen att boka en visning.

  • Plus
Korstavägen 2B, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Korstavägen 2B

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1
5 522 kr/mån
11 623 kr/m²

Här bor du i ett genomtänkt hem med generösa sällskapsytor endast en halv trappa upp men ändå med ett högt läge. Stora fönsterpartier som gör lägenheten ljus och trevlig, samt en balkong i soligt läge med utsikt över Sundsvalls inlopp. Det som möter oss i denna lägenhet är ett stort och öppet vardagsrum med matplats och utgång till balkong. Vidare finns köket med tidlös inredning i vitt samt bänkskiva i trä som ger bra arbetsytor och gott om förvaring i skåpen. Två rogivande och ljusa sovrum med plats för dubbelsängar och bra förvaring. Badrummet stambyttes 2017 och är helkaklat med golvvärme och bekvämligheter som tvättmaskin som underlättar vardagen. I Korsta bor man med närhet till både stad och natur. Här bor du bekvämt med cykelavstånd till Sundsvalls stadskärna. Du kan även välja att åka med stadsbuss nr 1 som tar dig till detta boende.

  • Plus
  • Balkong
Lysekilsvägen 55, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Lysekilsvägen 55

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
980 000 kr
74 m²
2.5 rum
vån 4/6
5 380 kr/mån
13 243 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad med en imponerande utsikt över omgivningarna. Lysekilsvägen är belägen i ett naturnära och barnvänligt område i Granloholm , så söker du harmoni och lugn med närheten till naturen men ändå med bra kommunikationer till centrala Sundsvall så är det här perfekt. Balkongen har glasats in av nuvarande ägare och har härlig eftermiddag den trevliga balkongen i sydvästläge kan du njuta av solen och vacker utsikt. Denna bostadsrätt erbjuder en stor yta på 74 kvadratmeter och har en genomtänkt planlösning som möjliggör både umgänge och privatliv. Här finns gott om utrymme för att skapa ditt drömhem. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket skapar trygghet för dig som boende. Lysekilsvägen 55 är den perfekta adressen för den som vill bo nära naturen men ändå ha närhet till stadens bekvämligheter. Här finns möjlighet till sköna promenader och andra aktiviteter utomhus. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad med allt du kan önska dig.

  • Plus
  • Hiss
Pråmviken 184, Njurunda, Sundsvalls kommun

Pråmviken 184

Tomt
Njurunda, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
450 000 kr
1 349 m² tomt

Här kommer ett tillfälle att förverkliga husdrömmen i Pråmviken. Det är totalt 2 stycken tomter som är till salu och gränsar till varandra. Båda har härlig utsikt mot Björköfjärden och säljs per styck eller som ett paket till ett reducerat pris. Pråmviken finner ni ca 35 minuters bilfärd från centrala Sundsvall och här bor flertalet invånare permanent tillsammans med fritidshusägarna. Njurundabommen med matbutik, vårdcentral och restauranger finner ni endast 10 minuters bilfärd bort. Tomterna har varsin båtplats vid gemensam brygga. Kommunalt vatten är draget fram till tomtgräns och är betald. Kommunalt avlopp är planerat till vintern 2024-25. Fiber finns i byn. I Pråmviken är sammanhållningen stor och det finns en stugförening som alla fastighetsägare är delägare i och i hamnen finner man föreningens stuga med tillhörande badtunna, bastu, festlokal och grillplats som medlemmarna kan nyttja och här ordnas allehanda tillställningar som brukar vara väldigt uppskattat. I Björköfjärden finns den kända sandstranden Borgasand som besöks flitigt av båtburna gäster under sommaren och vill man äta en god bit mat så kan man ta båten till Skatan eller cykeln till Salteriet eller Lörudden som ni hittar några kilometer bort. Varmt välkomna att höra av er om ni har några frågor eller en vill anmäla ert intresse.

ÄLVA 4:75 , Alnö, Sundsvalls kommun

ÄLVA 4:75

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
600 000 kr
1 400 m² tomt

Denna tomt är en utmärkt möjlighet för dig som söker en naturnära men ändå central plats att bygga ditt drömhus på. Belägen centralt på Alnö med närhet till Vi erbjuder denna tomt en yta på 1400 kvadratmeter och har kommunalt vatten och avlopp dragen till tomtgränsen. Kommunen har gett ett förhandsbesked gällande bygglov av ett enbostadshus och garage. Tomten är omgiven av vacker natur, vilket ger dig möjligheten att njuta av lugnet och frisk luft samtidigt som den är centralt belägen med närhet till kommunikationer. Här kan du känna dig trygg med att ha allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Ge dig själv möjligheten att skapa ditt nya boende på denna tomt med bra läge. Vill ni ha större ytor så är även granntomten Älva 4:76 till salu. Kontakta oss redan idag för mer information och möjlighet till visning.

  • Plus
Strömstadsvägen 86, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Strömstadsvägen 86

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 100 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 143 kr/mån
14 103 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och moderna bostadsrätt belägen på Strömstadsvägen 86 i naturnära Granloholm. Med en yta på 78 kvadratmeter erbjuder denna trevliga lägenhet en bekväm och funktionell boendemiljö. Från köket har du utgång till balkongen som ger möjlighet till avkopplande stunder i solen och vacker utsikt över omgivningarna. Här kan du njuta av naturen och insupa frisk luft i lugn och ro. Det barnvänliga området och närheten till kommunikationer gör detta till en perfekt plats för familjer. Du kommer att ha nära till skolor, dagis och lekplatser, vilket ger en trygg och trivsam miljö för barnen att växa upp i. Med modern utrustning och nyligen genomförda renoveringar är denna bostadsrätt både praktisk och stilfull. Här finns alla bekvämligheter som behövs för en trivsam vardag. I hallen och köket ligger ett enhetligt klinkergolv med golvvärme vilket ger en skön komfort på vintern. Sundsvalls stadskärna ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder ett rikt utbud av shopping, restauranger och nöjen. Samtidigt ger det naturnära läget möjlighet till aktiviteter som promenader, löpning och cykling längs vackra stråk i området. Välkommen med din intresseanmälan till denna trevliga bostadsrätt.

  • Plus
  • Hiss
Rönnvägen 4, Timrå, Timrå kommun

Rönnvägen 4

Villa
Timrå, Timrå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 700 000 kr
123 + 100 m²
6 rum
1 498 m² tomt

Nu har möjligheten att ta över ett trevligt hus i centrala Timrå dykt upp. Här på Rönnvägen 4, bara en promenad från centrum, finns en sutterängvilla från Myresjöhus, byggt 1964 och som erbjuder en kombination av bevarad klassisk 60 talsstil och lite uppdateringar från 80 talet! Huset har generösa ytor och en stor potential för den som är sugen att sätta sin egen prägel. Möjligheterna är oändliga. Trädgården är ljus men ändå lummig och solen ligger på i söderläge under hela dagen, vilket gör den perfekt för den som gillar att ha lite odlingar och umgås med familj och vänner framför grillen på eftermiddagarna. Timrå har allt du behöver inom bekvämt räckhåll – shopping, restauranger, skolor och nära till påfarten till E4 så att pendla till Birsta, Sundsvall eller norrut är inga problem. Denna 60 talspärla på Rönnvägen 4 bara väntar på att få en ny familj som vill förvalta bostaden vidare, så ta chansen att skapa ditt drömhem! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Skottsundsvägen 46, Kvissleby, Sundsvalls kommun

Skottsundsvägen 46

Villa
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
4 300 000 kr
166 + 73 m²
2 391 m² tomt

Efter att nuvarande ägare har förvaltat sitt hem väl under drygt 20 år så finns nu en unik möjlighet att ta över ingenjörsvillan från 1942. Skottsundsvägen 46 erbjuder så mycket mer än bara ett hem. Det här är en möjlighet att äga en unik bit svensk historia, en charmig ingenjörsvilla från 1942 som har bevarat sin ursprungliga karaktär samtidigt som den erbjuder modern komfort och spektakulära uteplatser i ett insynsskyddat läge nära havet. Här kan du uppleva det bästa ett hem har att erbjuda i en atmosfär av lugn och avskildhet. Villan ligger perfekt beläget i en oas av ro i ett anonymt område och läget passar oavsett vilket intresse man har, oavsett om det är sommar eller vinter. Det är nära till havet, Dykets badplats, Skottsunds Golfbana, slalombacken, ishall och fotbollsplaner för att nämna några, och med gångavstånd till Kvissleby centrum och allt det har att erbjuda så passar det hela familjen. Här kan du njuta av lugnet och tystnaden, samtidigt som du har skogen och naturen precis runt knuten. Juniskär är även det en promenad bort, och du har gott om möjligheter att utforska den fantastiska kustlinjen och naturen. Denna charmiga ingenjörsvilla är ett unikt hem med sina vackra detaljer och höga tak. Den öppna planlösningen skapar en rymlig och inbjudande atmosfär där du kan njuta av gemenskapen med familj och vänner. Vardagsrummet är en plats att koppla av på och umgås framför en sprakande öppen spis. Köket är gjort i traditionell design med moderna inslag. Här finner du högkvalitativa vitvaror och gott om arbetsyta för matlagning och bakning. Det är en plats där du kan laga goda måltider och samtidigt njuta av en härlig utsikt över den välskötta trädgården. Villan erbjuder fyra rymliga sovrum som kan anpassas efter dina behov. Det stora sovrummet har en känsla av lyx med en stor walk-in closet. De övriga sovrummen är perfekta för barn, gäster eller som kontorsutrymme. Uteplatserna! Det som verkligen gör Skottsundsvägen 46 unik är dess magiska uteplatser. Trädgården är en skapad oas med frodiga växter, stenläggningar och flera terrasser där du kan njuta av utomhuslivet i olika vinklar. Här finns en plats för frukost i morgonsolen, en skyddad terrass för middagar och en loungeplats för avkoppling vid kvällssolen. Trädgården är perfekt för trädgårdsentusiaster, barnens lek eller bara lugna stunder i naturen. Det insynsskyddade läget gör detta hem till en fristad av avskildhet. Du kan koppla av utan att oroa dig för insyn, och njuta av ett bad i bubbelbadkaret i lugn och ro. Läget på fastigheten ger dig möjligheten att njuta av bad, fiske, och båtliv när som helst och området är känt för sin vackra natur och närhet till både skärgården och staden. Här har du tillgång till ett utbud av utomhusaktiviteter och natursköna vandringsleder, samtidigt som stadens bekvämligheter som shopping och skolor är inom räckhåll. Nu har du möjligheten att ta över en fastighet som erbjuder allt detta plus mycket mer. Kontakta oss för att boka en visning och uppleva detta extraordinära hem på plats.

  • Plus
Björnrike Blästervallsvägen 42F, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Blästervallsvägen 42F

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
Pris saknas
70 m²
4 rum
vån 2/3
4 598 kr/mån

Nu finns möjligheten att köpa en lägenhet med närhet till det mesta i hjärtat av Björnrike, direkt nedanför Björnvallen! Blästervallsvägen 42F, en lägenhet som erbjuder det bästa av både bekvämlighet och upplevelser i Björnrike. Belägen i en fantastisk miljö med direkt åtkomst till skidåkning, både på längden och utför, är denna pärla en dröm för avkoppling i härliga Härjedalen. Lägenheten byggdes så sent som 2021 och har bara haft en ägarfamilj och i dagsläget finns inte något uthyrningsavtal på lägenheten så du som ny ägare har möjlighet att bestämma själv om du vill hyra ut eller inte, men intäktsmöjligheterna är stora för den som väljer att hyra ut. Här har barnen Ski in-Ski out Björnvallens barnområde, med enbart en liten trapp upp från huset, så den ligger perfekt för hela familjen. Björnvallen är en pärla för de yngre skidåkarna, med lekfulla backar och skidområden som skapar minnen för livet, och med glidavstånd så når ni Grizzly Express som tar er direkt upp på toppen. Vill ni upptäcka dom övriga skidområdena inom destination Vemdalen, så som Vemdalsskalet och Klövsjö-Storhogna eller varför inte Vemdalen by, så går snöpendeln bara en kort promenad bort. Bor ni här så kan alltså bilen stå på den egna motorvärmarplatsen under hela vistelsen. Denna lägenhet kombinerar stil och funktionalitet på ett trevlig och inbjudande sätt där moderna detaljer möter det vackra fjällintrycken som skapar en lugn och inbjudande atmosfär. Lägenheten har en smakfull interiör med bl.a. kvalitetskök från Ballingslöv i grå nyans som smälter in fint tillsammans med genomgående ekparkett i lägenheten. Badrummet har kakel och klinker i modern tappning med en egen bastu, och det finns även en extra WC. Skidförrådet finns i anslutning till din egna entré. Området Björnrike lockar inte bara med fantastisk skidåkning utan erbjuder också en mängd andra aktiviteter året runt, så som fiske, vandring och cykling på sommaren. Här finns även ICA butik, Skistarshop, restauranger, fjällhälsan vårdcentral m.m. Ta chansen att äga denna pärla och skapa minnen för livet i fantastiska Björnrike. Lägenheten är inte knuten till något uthyrningsavtal och har aldrig varit uthyrd. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

  • Balkong
Järkvissle 290, Liden, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Järkvissle 290

Villa
Liden, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
450 000 kr
69 + 69 m²
4 rum
1 225 m² tomt

Välkommen till Järkvissle 290! Här finner du ett rymligt hus med gott om plats för såväl social yta som förvaring. Entré plan omfattas av ett ljust kök, vardagsrum, två sovrum samt toalett. På övre plan finns ett sovrum och yta för förvaring. I huset källarplan finns bostadens relaxavdelning med bastu och sällskapsyta. Här finner du även ett stort badrum med bubbelbad och tvätt utrymme. Fastigheten har även ett garage för förvaring eller verkstad för bil. Under årets varma dagar kan du njuta av morgonkaffet i pergolan samt en trädgård att odla och påta i. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

Tranvägen 30, Timrå, Timrå kommun

Tranvägen 30

Villa
Timrå, Timrå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
3 575 000 kr
209 + 105 m²
7 rum
1 445 m² tomt

Gedigen och välbyggd villa med högt läge på hörntomt. Invändigt erbjuds på entréplan en rymlig välkomnande hall som leder vidare till ett kök som gjort för matlagningslusta och många vänner på besök. Ett praktiskt kök med gott om förvaring och bra med arbetsytor. Här kan man kocka med hela familj och umgås i glada vänners lag. Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum ger härlig rymd. Här finns även 4 sovrum och badrum med dusch. Nedre plan har generösa sällskapsytor med både TV-rum och gillestuga. TV-rum med utgång till trädgård och gillestuga med öppenspis och utgång till uterum. Uterum har skjutbara dörrar, öppenspis och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Bastu, relax och goda förvaringsmöjligheter. Rymligt garage och gott om plats för parkering. Uppvärmning via bergvärme och solpaneler. Bergvärmesystemet är ihop kopplat med solpanelerna så att det samverkar vilket ger låg energiförbrukning. Utvändigt finns uppväxt tomt som omgärdas av häckar, pryds med vackra blomster och bjuder på svarta vinbär, hallon och äppelträd. En trädgård som ger plats för både odling och lek. Här bor du med gångavstånd till dagis och träningsanläggning. Och på bekvämt avstånd har vi Timrå centrum, där det bla finns Apotek, vårdcentral, Systembolag och välsorterade matvaruaffärer såsom Coop, Willys samt Lidl. För den friluftsintresserade ligger villan i närhet av Skönviks friluftsområde som har elljusspår och skidanläggning för både längd och alpint. Närhet till E4 som snabbt tar dig vidare både norr och söderut. Här har du ett hem att längta hem till och en villa att trivas i många år framöver. Välkommen med din anmälan!

  • Energieffektiv

Visar alla 20