Mäklare Patrik Hellberg

Patrik Hellberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västlandsvägen 19, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00
Västlandsvägen 19, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 2
Västlandsvägen 19, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 3

Västlandsvägen 19

Villa
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
3 850 000 kr
302 + 74 m²
10 rum
3 382 m² tomt

Denna fantastiska fastighet erbjuder inte bara ett boende, utan 3! Det här är en unik möjlighet att äga ett vackert hus byggt i slutet på 1800 talet med timmerstomme och tre separata lägenheter, ett rymligt dubbelgarage och en parkliknande tomt. Lägenhet 1 på entréplan är en 3a på ca 119m2, Lägenhet 2 på entréplan är en 3a på ca 73m2 Lägenhet 3 på övre våningen är en 4a på ca 110m2, Totalt 302 m2 boyta och ett garage om 74m2. Huset är perfekt för den investeringsmedvetna köparen som letar efter möjligheter till extra hyresintäkter, för den större familjen eller den som vill ha ett generationsboende och som önskar att bo tillsammans men med ett eget privat utrymme. Varje lägenhet har en egen entré och är smakfullt renoverad med genuina material och moderna bekvämligheter. Det rymliga dubbelgaraget ger gott om plats för två fordon och extra förvaring. Det är perfekt för bilentusiasten eller den som behöver extra utrymme för sina hobbys. Tomten på Västlandsvägen 19 är som en liten park i området. Den frodiga trädgården, de välskötta gräsmattorna och den vackra grönskan skapar en fridfull miljö där du kan koppla av och njuta av naturen. Här finns gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller trevliga grillkvällar med vänner och familj. Läget är oslagbart med närhet till skolor, butiker, och kollektivtrafik. Du har också enkel tillgång till grönområden och rekreation. Sammanfattningsvis är Västlandsvägen 19 det perfekta valet för den som söker en kombination av funktionalitet och ekonomi i sitt boende. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem. Kontakta oss för visning och mer information idag!

  • Premium
Pråmviken 184, Njurunda, Sundsvalls kommun

Pråmviken 184

Tomt
Njurunda, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
450 000 kr
1 349 m² tomt

Här kommer ett tillfälle att förverkliga husdrömmen i Pråmviken. Det är totalt 2 stycken tomter som är till salu och gränsar till varandra. Båda har härlig utsikt mot Björköfjärden och säljs per styck eller som ett paket till ett reducerat pris. Pråmviken finner ni ca 35 minuters bilfärd från centrala Sundsvall och här bor flertalet invånare permanent tillsammans med fritidshusägarna. Njurundabommen med matbutik, vårdcentral och restauranger finner ni endast 10 minuters bilfärd bort. Tomterna har varsin båtplats vid gemensam brygga. Kommunalt vatten är draget fram till tomtgräns och är betald. Kommunalt avlopp är planerat till vintern 2024-25. Fiber finns i byn. I Pråmviken är sammanhållningen stor och det finns en stugförening som alla fastighetsägare är delägare i och i hamnen finner man föreningens stuga med tillhörande badtunna, bastu, festlokal och grillplats som medlemmarna kan nyttja och här ordnas allehanda tillställningar som brukar vara väldigt uppskattat. I Björköfjärden finns den kända sandstranden Borgasand som besöks flitigt av båtburna gäster under sommaren och vill man äta en god bit mat så kan man ta båten till Skatan eller cykeln till Salteriet eller Lörudden som ni hittar några kilometer bort. Varmt välkomna att höra av er om ni har några frågor eller en vill anmäla ert intresse.

ÄLVA 4:75 , Alnö, Sundsvalls kommun

ÄLVA 4:75

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
600 000 kr
1 400 m² tomt

Denna tomt är en utmärkt möjlighet för dig som söker en naturnära men ändå central plats att bygga ditt drömhus på. Belägen centralt på Alnö med närhet till Vi erbjuder denna tomt en yta på 1400 kvadratmeter och har kommunalt vatten och avlopp dragen till tomtgränsen. Kommunen har gett ett förhandsbesked gällande bygglov av ett enbostadshus och garage. Tomten är omgiven av vacker natur, vilket ger dig möjligheten att njuta av lugnet och frisk luft samtidigt som den är centralt belägen med närhet till kommunikationer. Här kan du känna dig trygg med att ha allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Ge dig själv möjligheten att skapa ditt nya boende på denna tomt med bra läge. Vill ni ha större ytor så är även granntomten Älva 4:76 till salu. Kontakta oss redan idag för mer information och möjlighet till visning.

  • Plus
Färjevägen 27D, Vi, Sundsvalls kommun
  • Sön 5 maj kl 13:45

Färjevägen 27D

Lägenhet
Vi, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
525 000 kr
54 m²
2 rum
vån -1/3
3 999 kr/mån
9 722 kr/m²

Denna lägenhet på Färjevägen 27D har nyligen renoverats med nytt kök och helkaklat badrum och erbjuder ett bekvämt och centralt boende på markplan. Yta på 54 kvadratmeter är välplanerad och erbjuder förutom ett sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum även en stor sovalkov med plats för en dubbelsäng och förvaring. Lägenheten är belägen i centrala Vi, vilket ger närhet till både natur, hav, och all service du kan tänka dig och den stora uteplatsen i söderläge är perfekt för att koppla av eller umgås med vänner och familj. Den nyrenoverade interiören ger en fräsch och modern känsla, med genomtänkta detaljer och stilrena materialval. Här finns inget behov av renoveringar eller uppfräschningar - du kan flytta in direkt och börja njuta av ditt nya hem. Här får du både en lugn och trivsam boendemiljö samtidigt som du har närhet till allt som Alnö har att erbjuda. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på Färjevägen 27D ett bekvämt och trivsamt boende i ett barnvänligt läge med närhet till både stadsliv och natur. Välkommen med er intresseanmälan eller boka in er på en visning. Fotografering invändigt kommer att ske vecka 17.

  • Plus
Harstigen 8, Haga, Sundsvalls kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Harstigen 8

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
995 000 kr
71 m²
2 rum
vån -1/2
5 551 kr/mån
14 014 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet en halvtrappa ner på Harstigen 8. Med en yta på 71 kvadratmeter och en egen uteplats med access direkt ut på gräsmattan erbjuder denna tvårumslägenhet gott om utrymme för både avkoppling och socialt umgänge. Bostaden är fördelad över ett sovrum samt ett stort vardagsrum där nuvarande ägare byggt en sovalkov med plats för en bubbelsäng. Trots det så har det generösa vardagsrummet gott om plats för både matplats och soffa och härifrån tar ni er till uteplatsen där du kan njuta av frisk luft och grönska. Sovrummet är utformat som en sovalkov, vilket skapar en mysig och avskild atmosfär. Den praktiska planlösningen erbjuder också gott om förvaringsutrymme och underlättar vardagen. Läget i Haga ger dig närhet till naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls. Här kan du njuta av lugnet och fridfullheten samtidigt som du har nära till bekvämligheter och service. Välkommen att anmäla ditt intresse och boka en visning.

  • Plus
Blyvägen 7, Njurunda, Sundsvalls kommun

Blyvägen 7

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 495 000 kr
119 + 108 m²
6 rum
1 807 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem på Blyvägen 7 – En oas av lugn och harmoni. Här finner ni en villa som blivit väl omhändertagen av en familj sedan 2004 belägen i det idylliska Forsa. Fastigheten säljs som en stor insynsskyddad tomt på ca 1800m2 men är uppdelade på 2 tomter När ni stiger in i detta omsorgsfullt renoverade hus så omsluts man av en atmosfär av stillhet och harmoni och en känsla av välkomnande som genomsyrar varje rum. Med generösa utrymmen och en genomtänkt planlösning blir detta ett hem som passar både den större eller mindre familjen. Här i Forsa kan man kombinera balansen mellan stillhet och närhet till alla bekvämligheter. Njurunda centrum med bussförbindelserna till stan är på promenadavstånd, ishallen och restauranger likaså. Kvissleby centrum och slalombacke, simhall, apotek m.m. är några minuter bort med bilen, så är även Bergafjärdens havsbad som lockar med avkoppling vid stranden. Slappna av och låt vardagens stress försvinna i den frodiga trädgården som omger detta hem. Här finns utrymme för både lek och avkoppling, perfekt för både familjetid och sociala tillställningar. En privat oas där du kan skapa minnen för livet och njuta av det bästa som livet har att erbjuda. Denna fantastiska villa på Blyvägen 7 måste ses, så välkommen med din intresseanmälan.

  • Plus
Strömstadsvägen 86, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strömstadsvägen 86

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 100 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 143 kr/mån
14 103 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och moderna bostadsrätt belägen på Strömstadsvägen 86 i naturnära Granloholm. Med en yta på 78 kvadratmeter erbjuder denna trevliga lägenhet en bekväm och funktionell boendemiljö. Från köket har du utgång till balkongen som ger möjlighet till avkopplande stunder i solen och vacker utsikt över omgivningarna. Här kan du njuta av naturen och insupa frisk luft i lugn och ro. Det barnvänliga området och närheten till kommunikationer gör detta till en perfekt plats för familjer. Du kommer att ha nära till skolor, dagis och lekplatser, vilket ger en trygg och trivsam miljö för barnen att växa upp i. Med modern utrustning och nyligen genomförda renoveringar är denna bostadsrätt både praktisk och stilfull. Här finns alla bekvämligheter som behövs för en trivsam vardag. I hallen och köket ligger ett enhetligt klinkergolv med golvvärme vilket ger en skön komfort på vintern. Sundsvalls stadskärna ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder ett rikt utbud av shopping, restauranger och nöjen. Samtidigt ger det naturnära läget möjlighet till aktiviteter som promenader, löpning och cykling längs vackra stråk i området. Välkommen med din intresseanmälan till denna trevliga bostadsrätt.

  • Plus
  • Hiss
Fridhemsgatan 17F, Östermalm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fridhemsgatan 17F

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 495 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1/3
7 309 kr/mån
23 538 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt på Fridhemsgatan 17F i hjärtat av Östermalm. Med sina imponerande 106 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Den här bostaden är verkligen något utöver det vanliga. Med en välplanerad layout och ljus och modern stil är chansen stor att du kommer att trivas från första stund. En riktig höjdpunkt är den stora inglasade balkongen i söderläge, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Här kan du njuta av solen hela dagen. Föreningen som bostaden tillhör är välskött och har en stabil ekonomi. Här kan du känna dig trygg och säker i din investering. Dessutom har du förmånen att bo centralt, med närhet till allt du behöver. Busshållplatsen finns inom bekvämt räckhåll precis utanför, och strax nedanför bostaden finns en stor inbjudande park. Missa inte chansen att få äga denna pärla mitt i Östermalm. Kontakta oss idag för att boka en privat visning och upptäck allt denna bostad har att erbjuda.

Björnrike Blästervallsvägen 40C, Vemdalen, Härjedalens kommun

Björnrike Blästervallsvägen 40C

Lägenhet
Vemdalen, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
2 475 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 598 kr/mån
35 357 kr/m²

Välkommen till denna varmbonade, moderna och påkostade bostadsrätt belägen på Blästervallsvägen 40c med ski in från Bjönvallen. Med en yta på 70 kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök och 6 bäddar erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för bekvämt boende och då den ligger på markplan så har ni enkel access och en trevlig uteplats att njuta på. Från Blästervallsvägen har man direkt åtkomst till skidåkning, både på längden och utför och lägenheten byggdes så sent som 2021 och har bara haft en ägarfamilj och i dagsläget finns inte något uthyrningsavtal på lägenheten, så du som ny ägare har möjlighet att bestämma själv om du vill hyra ut eller inte, men intäktsmöjligheterna är stora för den som väljer att hyra ut. Här har barnen Ski in-walk out Björnvallens barnområde, så den ligger perfekt för hela familjen. Björnvallen är en pärla för de yngre skidåkarna, med lekfulla backar och skidområden som skapar minnen för livet, och med glidavstånd så når ni Grizzly Express som tar er direkt upp på toppen. Vill ni upptäcka dom övriga skidområdena inom destination Vemdalen, så som Vemdalsskalet och Klövsjö-Storhogna eller varför inte Vemdalen by, så går snöpendeln bara en kort promenad bort. Bor ni här så kan alltså bilen stå på den egna motorvärmarplatsen under hela vistelsen. Denna lägenhet kombinerar stil och funktionalitet på ett trevlig och inbjudande sätt där moderna detaljer möter det vackra fjällintrycken som skapar en lugn och inbjudande atmosfär. Lägenheten har en smakfull interiör med bl.a. kvalitetskök från Ballingslöv i grå nyans som smälter in fint tillsammans med genomgående ekparkett i lägenheten. Badrummet har kakel och klinker i modern tappning med en egen bastu, och det finns även en extra WC. Sängplatserna är fördelade på 2 sovrum där master bedroom har en dubbelsäng och sovrum nr 2 har 2st våningssängar. Skidförrådet finns i anslutning till din egna entré. Området Björnrike lockar inte bara med fantastisk skidåkning utan erbjuder också en mängd andra aktiviteter året runt, så som fiske, vandring och cykling på sommaren. Här finns även ICA butik, Skistarshop, restauranger, fjällhälsan vårdcentral m.m. Lägenheten är inte knuten till något uthyrningsavtal och har aldrig varit uthyrd och säljs fullt möblerad. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Edstavägen 12, Stöde, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Edstavägen 12

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 295 000 kr
116 + 143 m²
6 rum
1 055 m² tomt

Välkommen till denna generösa och välplanerade villa på Edstavägen 12 i centrala Stöde. Med sina totalt 259 kvadratmeter och sex rum erbjuder bostaden gott om utrymme för hela familjen. Ytan är fördelad på 116 m2 boyta och 143 m2 biyta. Den stora och lummiga tomten på hela 1055 kvadratmeter är perfekt för den som vill njuta av utomhuslivet. Här finns även flera trevlig uteplatser som bjuder på många soltimmar, perfekt för avkoppling eller sociala aktiviteter. En av uteplatserna är dessutom inglasad. För bilen finns ett vidbyggt garage och för den som behöver extra förvaringsutrymme finns både en friggebod och en vedbod. Om du är ute efter ett barnvänligt läge så har du hittat rätt. Edstavägen är en lugn gata med närhet till naturen, vilket ger en trevlig miljö för barnen att växa upp i. Härifrån har ni även nära till ICA, hälsocentral, skolor, tågstationen och övrig service. Finns det pendlingsbehov så tar tåget er till Sundsvall på ca 30-35 minuter och väljer man bil eller buss så är det ca 40-45 minuter till centrala Sundvall. Sammanfattningsvis kan denna fastighet erbjuda dig en stor och välplanerad bostad, en stor och lummig tomt samt en solig uteplats med närheten till naturen och samtidigt ett centralt läge i Stöde. Missa inte chansen att få uppleva allt detta!

Färjevägen 29B, Vi, Sundsvalls kommun

Färjevägen 29B

Lägenhet
Vi, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
625 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 064 kr/mån
10 776 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på Färjevägen 29B i centrala Alnö. Med en yta på 58 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett bekvämt och praktiskt boende för dig som söker ett centralt läge på ön med det ständigt närvarande havet och stränderna. Bostaden har en trevlig balkong i sydvästläge där du kan njuta av soliga dagar och vacker utsikt. Perfekt för avkoppling eller sociala stunder med nära och kära. Föreningen är stabil med en god ekonomi, vilket innebär trygghet för dig som boende. Från hemmet finns det goda kommunikationsmöjligheter i närheten, vilket underlättar dina vardagsresor. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en perfekt kombination av centralt läge, närhet till havet och en trevlig balkong i soligt sydvästläge. Den här lägenheten är idealisk för dig som söker ett bekvämt boende i Alnö. Välkommen med din intresseanmälan.

Rönnvägen 4, Timrå, Timrå kommun

Rönnvägen 4

Villa
Timrå, Timrå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 700 000 kr
123 + 100 m²
6 rum
1 498 m² tomt

Nu har möjligheten att ta över ett trevligt hus i centrala Timrå dykt upp. Här på Rönnvägen 4, bara en promenad från centrum, finns en sutterängvilla från Myresjöhus, byggt 1964 och som erbjuder en kombination av bevarad klassisk 60 talsstil och lite uppdateringar från 80 talet! Huset har generösa ytor och en stor potential för den som är sugen att sätta sin egen prägel. Möjligheterna är oändliga. Trädgården är ljus men ändå lummig och solen ligger på i söderläge under hela dagen, vilket gör den perfekt för den som gillar att ha lite odlingar och umgås med familj och vänner framför grillen på eftermiddagarna. Timrå har allt du behöver inom bekvämt räckhåll – shopping, restauranger, skolor och nära till påfarten till E4 så att pendla till Birsta, Sundsvall eller norrut är inga problem. Denna 60 talspärla på Rönnvägen 4 bara väntar på att få en ny familj som vill förvalta bostaden vidare, så ta chansen att skapa ditt drömhem! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Främre Nordanede 710, Torpshammar, Ånge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Främre Nordanede 710

Villa
Torpshammar, Ånge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
94 + 16 m²
3 rum
695 m² tomt

Främre Nordanede 710! Här har vi en idyll som måste upplevas på plats. Huset har under många år nyttjats som permanentboende, men fungerar lika bra som fritidshus, så här finns alla moderniteter man behöver för att vistas här året runt. Från vardagsrummet kommer man direkt till den inglasade uteplatsen i söderläge som har panoramautsikt över sjön, som lockar till fiske på vintern och bad på sommaren. Här finns ett eget båthus och en rymlig brygga som sträcker sig ut över vattnet och inbjuder till avkopplande stunder i solnedgången. Perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller äta en middag med nära och kära. Området omfamnar en härlig atmosfär med frodig grönska och här har man verkligen naturen inpå knuten, och ett stenkast härifrån har många svängt sina lurviga på Wickholms loge när det bagav sig. Nordanede ligger endast ca 60 minuter med bil från centrala Sundsvall och vill du ta tåget så är närmsta tågstation i Torpshammar, 15 minuter bort. Alla bekvämligheter och service man behöver finns även inom Ånge kommun, vilket gör detta till ett perfekt hem eller fritidsboende. Denna fastighet är inte bara ett hus; det är en magisk plats där varje ögonblick blir en minnesvärd upplevelse oavsett om det är sommar eller vinter, så ta chansen att skapa ditt eget paradis vid Mellansjön och upplev en livsstil som få förunnas. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck allt som Nordanede har att erbjuda!

  • Plus
Skottsundsvägen 46, Kvissleby, Sundsvalls kommun

Skottsundsvägen 46

Villa
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
4 300 000 kr
166 + 73 m²
2 391 m² tomt

Efter att nuvarande ägare har förvaltat sitt hem väl under drygt 20 år så finns nu en unik möjlighet att ta över ingenjörsvillan från 1942. Skottsundsvägen 46 erbjuder så mycket mer än bara ett hem. Det här är en möjlighet att äga en unik bit svensk historia, en charmig ingenjörsvilla från 1942 som har bevarat sin ursprungliga karaktär samtidigt som den erbjuder modern komfort och spektakulära uteplatser i ett insynsskyddat läge nära havet. Här kan du uppleva det bästa ett hem har att erbjuda i en atmosfär av lugn och avskildhet. Villan ligger perfekt beläget i en oas av ro i ett anonymt område och läget passar oavsett vilket intresse man har, oavsett om det är sommar eller vinter. Det är nära till havet, Dykets badplats, Skottsunds Golfbana, slalombacken, ishall och fotbollsplaner för att nämna några, och med gångavstånd till Kvissleby centrum och allt det har att erbjuda så passar det hela familjen. Här kan du njuta av lugnet och tystnaden, samtidigt som du har skogen och naturen precis runt knuten. Juniskär är även det en promenad bort, och du har gott om möjligheter att utforska den fantastiska kustlinjen och naturen. Denna charmiga ingenjörsvilla är ett unikt hem med sina vackra detaljer och höga tak. Den öppna planlösningen skapar en rymlig och inbjudande atmosfär där du kan njuta av gemenskapen med familj och vänner. Vardagsrummet är en plats att koppla av på och umgås framför en sprakande öppen spis. Köket är gjort i traditionell design med moderna inslag. Här finner du högkvalitativa vitvaror och gott om arbetsyta för matlagning och bakning. Det är en plats där du kan laga goda måltider och samtidigt njuta av en härlig utsikt över den välskötta trädgården. Villan erbjuder fyra rymliga sovrum som kan anpassas efter dina behov. Det stora sovrummet har en känsla av lyx med en stor walk-in closet. De övriga sovrummen är perfekta för barn, gäster eller som kontorsutrymme. Uteplatserna! Det som verkligen gör Skottsundsvägen 46 unik är dess magiska uteplatser. Trädgården är en skapad oas med frodiga växter, stenläggningar och flera terrasser där du kan njuta av utomhuslivet i olika vinklar. Här finns en plats för frukost i morgonsolen, en skyddad terrass för middagar och en loungeplats för avkoppling vid kvällssolen. Trädgården är perfekt för trädgårdsentusiaster, barnens lek eller bara lugna stunder i naturen. Det insynsskyddade läget gör detta hem till en fristad av avskildhet. Du kan koppla av utan att oroa dig för insyn, och njuta av ett bad i bubbelbadkaret i lugn och ro. Läget på fastigheten ger dig möjligheten att njuta av bad, fiske, och båtliv när som helst och området är känt för sin vackra natur och närhet till både skärgården och staden. Här har du tillgång till ett utbud av utomhusaktiviteter och natursköna vandringsleder, samtidigt som stadens bekvämligheter som shopping och skolor är inom räckhåll. Nu har du möjligheten att ta över en fastighet som erbjuder allt detta plus mycket mer. Kontakta oss för att boka en visning och uppleva detta extraordinära hem på plats.

  • Plus
Björnrike Blästervallsvägen 42F, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Blästervallsvägen 42F

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
2 795 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/3
4 598 kr/mån
39 929 kr/m²

Nu finns möjligheten att köpa en lägenhet med närhet till det mesta i hjärtat av Björnrike, direkt nedanför Björnvallen! Blästervallsvägen 42F, en lägenhet som erbjuder det bästa av både bekvämlighet och upplevelser i Björnrike. Belägen i en fantastisk miljö med direkt åtkomst till skidåkning, både på längden och utför, är denna pärla en dröm för avkoppling i härliga Härjedalen. Lägenheten byggdes så sent som 2021 och har bara haft en ägarfamilj och i dagsläget finns inte något uthyrningsavtal på lägenheten så du som ny ägare har möjlighet att bestämma själv om du vill hyra ut eller inte, men intäktsmöjligheterna är stora för den som väljer att hyra ut. Här har barnen Ski in-Ski out Björnvallens barnområde, med enbart en liten trapp upp från huset, så den ligger perfekt för hela familjen. Björnvallen är en pärla för de yngre skidåkarna, med lekfulla backar och skidområden som skapar minnen för livet, och med glidavstånd så når ni Grizzly Express som tar er direkt upp på toppen. Vill ni upptäcka dom övriga skidområdena inom destination Vemdalen, så som Vemdalsskalet och Klövsjö-Storhogna eller varför inte Vemdalen by, så går snöpendeln bara en kort promenad bort. Bor ni här så kan alltså bilen stå på den egna motorvärmarplatsen under hela vistelsen. Denna lägenhet kombinerar stil och funktionalitet på ett trevlig och inbjudande sätt där moderna detaljer möter det vackra fjällintrycken som skapar en lugn och inbjudande atmosfär. Lägenheten har en smakfull interiör med bl.a. kvalitetskök från Ballingslöv i grå nyans som smälter in fint tillsammans med genomgående ekparkett i lägenheten. Badrummet har kakel och klinker i modern tappning med en egen bastu, och det finns även en extra WC. Skidförrådet finns i anslutning till din egna entré. Området Björnrike lockar inte bara med fantastisk skidåkning utan erbjuder också en mängd andra aktiviteter året runt, så som fiske, vandring och cykling på sommaren. Här finns även ICA butik, Skistarshop, restauranger, fjällhälsan vårdcentral m.m. Ta chansen att äga denna pärla och skapa minnen för livet i fantastiska Björnrike. Lägenheten är inte knuten till något uthyrningsavtal och har aldrig varit uthyrd. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

  • Balkong
Korstavägen 2B, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Korstavägen 2B

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1
5 522 kr/mån
11 623 kr/m²

Här bor du i ett genomtänkt hem med generösa sällskapsytor endast en halv trappa upp men ändå med ett högt läge. Stora fönsterpartier som gör lägenheten ljus och trevlig, samt en balkong i soligt läge med utsikt över Sundsvalls inlopp. Det som möter oss i denna lägenhet är ett stort och öppet vardagsrum med matplats och utgång till balkong. Vidare finns köket med tidlös inredning i vitt samt bänkskiva i trä som ger bra arbetsytor och gott om förvaring i skåpen. Två rogivande och ljusa sovrum med plats för dubbelsängar och bra förvaring. Badrummet stambyttes 2017 och är helkaklat med golvvärme och bekvämligheter som tvättmaskin som underlättar vardagen. I Korsta bor man med närhet till både stad och natur. Här bor du bekvämt med cykelavstånd till Sundsvalls stadskärna. Du kan även välja att åka med stadsbuss nr 1 som tar dig till detta boende.

  • Plus
  • Balkong
Järkvissle 290, Liden, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Järkvissle 290

Villa
Liden, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
450 000 kr
69 + 69 m²
4 rum
1 225 m² tomt

Välkommen till Järkvissle 290! Här finner du ett rymligt hus med gott om plats för såväl social yta som förvaring. Entré plan omfattas av ett ljust kök, vardagsrum, två sovrum samt toalett. På övre plan finns ett sovrum och yta för förvaring. I huset källarplan finns bostadens relaxavdelning med bastu och sällskapsyta. Här finner du även ett stort badrum med bubbelbad och tvätt utrymme. Fastigheten har även ett garage för förvaring eller verkstad för bil. Under årets varma dagar kan du njuta av morgonkaffet i pergolan samt en trädgård att odla och påta i. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

Tranvägen 30, Timrå, Timrå kommun

Tranvägen 30

Villa
Timrå, Timrå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
3 575 000 kr
209 + 105 m²
7 rum
1 445 m² tomt

Gedigen och välbyggd villa med högt läge på hörntomt. Invändigt erbjuds på entréplan en rymlig välkomnande hall som leder vidare till ett kök som gjort för matlagningslusta och många vänner på besök. Ett praktiskt kök med gott om förvaring och bra med arbetsytor. Här kan man kocka med hela familj och umgås i glada vänners lag. Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum ger härlig rymd. Här finns även 4 sovrum och badrum med dusch. Nedre plan har generösa sällskapsytor med både TV-rum och gillestuga. TV-rum med utgång till trädgård och gillestuga med öppenspis och utgång till uterum. Uterum har skjutbara dörrar, öppenspis och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Bastu, relax och goda förvaringsmöjligheter. Rymligt garage och gott om plats för parkering. Uppvärmning via bergvärme och solpaneler. Bergvärmesystemet är ihop kopplat med solpanelerna så att det samverkar vilket ger låg energiförbrukning. Utvändigt finns uppväxt tomt som omgärdas av häckar, pryds med vackra blomster och bjuder på svarta vinbär, hallon och äppelträd. En trädgård som ger plats för både odling och lek. Här bor du med gångavstånd till dagis och träningsanläggning. Och på bekvämt avstånd har vi Timrå centrum, där det bla finns Apotek, vårdcentral, Systembolag och välsorterade matvaruaffärer såsom Coop, Willys samt Lidl. För den friluftsintresserade ligger villan i närhet av Skönviks friluftsområde som har elljusspår och skidanläggning för både längd och alpint. Närhet till E4 som snabbt tar dig vidare både norr och söderut. Här har du ett hem att längta hem till och en villa att trivas i många år framöver. Välkommen med din anmälan!

  • Energieffektiv
Vallgränd 7, Söråker, Timrå kommun

Vallgränd 7

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
4 400 000 kr
1 424 m² tomt

Vill du vara med från start när ditt drömhus byggs? Då har du chansen nu att förvärva en rymlig tomt på Vallgränd 7 och därefter välja på en av de två husmodeller som presenteras i bilderna! Generöst utrustade med påkostade materialval som standard och unika i sitt utförande får du ett boende inte likt många andra. Alla anslutningsavgifter, bygglovsavgifter samt nedanstående materialspecifikation kommer att ingå i priset (vissa av bilderna är utrustade med tillval). Ett nyckelfärdigt hus väntar dig köpare och du kan luta dig tillbaka medan din drömbostad färdigställs! Betalplan läggs upp under byggtiden tillsammans med säljaren samt överenskommelse om specifika materialval eller eventuella tilläggsval. Detta efter kontrakt på tomten och val av husmodell tecknats. Byggstart i augusti 2022, inflyttningsklart våren 2023 Husmodell 1: Boarea- 142kvm Pris- 4.400.000:- Husmodell 2: Boarea- 160kvm Pris- 5.300.000:- Notera att vissa materialval från bilderna är extra tillval. -MATERIALSPECIFIKATION- Värmesystem: -Värmepump Nibe F750 -Vattenburen golvvärme i plattan Kök: -IKEA - Lucka "Voxtorp" - Ho "Kilsviken" - Ugn "Finsmakare" - Micro "Finsmakare" - Diskmaskin "Renodlad" - Häll "Högklassig" - Fläkt "Matälskare" -Kyl "Kyla" -Frys "Frysa" - Blandare "Gustavsberg Nautic - Bänkskiva, Badrum: - Takdusch-set "Gustavsberg Estetic" - Tvättställsblandare "Gustavsberg Estetic" - WC "Ifö Spira" -Kommod "Godmorgon" -Handfat "Odensvik" Tvättstuga: - Ikea Askersund -Ho Långudden - Bänkskiva, som kund får du välja själv inom en pott om 3.000 kr. - Tvättmaskin/ torktumlare, som kund får du välja själv inom en pott om 14.000 kr. - Tvättställsblandare "Estetic" -YTSKIKT - Entrégolv: Keramik Norrvangen Light Grey 60x60, golv samt sockel. Torra utrymmen: - Golv "Bjelin Dalby" Härdad ek 1 stav, lackad ek alt ljusbetsad ek. - Väggar målas i valfri kulör. - Innerdörrar "Unique 01" -Beslag "Kastrup 11" Tvättstuga: -Keramik Norrvangen Light grey 60x60, golv samt sockel. Övrig vägg våtrumsfärg 1002-y. Våta utrymmen: - Keramik Norrvangen Light grey 60x60, golv, sockel samt 2 av 4 väggar. Övrig vägg våtrumsfärg 1002-y.

  • Nyproduktion

Visar alla 19