Mäklare Alexander Vallgren

Alexander Vallgren

Om mig

I min roll som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling, är målet samma som när jag var 15 år. Syftet i mitt arbete är enkelt, är kunden nöjd så är jag nöjd. Det är den filosofi jag arbetar kring och det som präglat mig genom hela yrkeslivet. Detta i kombination med att jag sätter upp tydliga mål i yrkeslivet, och även privat, och gör allt som krävs därefter för att uppnå mina mål. Jag vet att med en målmedveten mentalitet och hårt arbete så kan man lyckas med precis vad som helst.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Albäcksgatan 41, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Albäcksgatan 41

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 150 000 kr
113,5 m²
4 rum
vån 3/4
6 237 kr/mån
18 943 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna välhållna lägenhet som har haft samma ägare sedan huset byggdes 1965! Välkommen till Albäcksgatan 41. En lägenhet som erbjuder en unik möjlighet att skapa ett drömboende där du som köpare får möjligheten att planera och renovera i enlighet med din smak. Lägenheten är väldigt välplanerad med stort L-kök mot vardagsrum som ger en väldigt öppen och social planlösning. Detta kombinerat med den fantastiska inglasade balkongen som erbjuder härlig eftermiddagssol skapar hög trivsamhetsfaktor. Här bor du stort med flertalet sovrum, två toaletter, mycket förvaring, högt och insynsskyddat med hiss. På Albäcksgatan 41 bor du centralt, med bekvämt gångavstånd till allt som Sundsvall har att erbjuda, inklusive restauranger, butiker, biografer, välsorterade mataffärer med generösa öppettider, nattliv, gym och mycket mer. Oavsett om du föredrar lugn och ro i ditt eget hem eller om du alltid är på språng, kommer du att älska att bo här. Missa inte chansen att investera i ditt framtida drömboende! Varmt välkommen att boka in dig på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Södergränd 8, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00

Södergränd 8

Villa
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
4 395 000 kr
126 + 67 m²
6 rum
782 m² tomt

Nu har Du en unik chans att förvärva denna villa med ett fantastiskt läge mot Fagerdalsparken! Bostaden är genomgående renoverad och ligger med ett mycket bra, insynsskyddat läge med parken som närmsta granne. Här bor Du med en lantlig och familjär känsla, men i ett hus beläget med gångavstånd till precis allt Du kan behöva - magiskt! Passa på att avnjuta en lugn kväll i bostadens fantastiska uterum där man verkligen kan släppa allt och slappna av. Söker Du ett hus med ett centralt läge, i en lugn miljö, med goda sociala utrymmen och med närhet till precis allt så har Du hittat hem. På Södermalm bor Du med några minuters gångavstånd till Sundsvalls centrum, mataffärer, Sidsjön, gym, friluftsområden, skolor, förskolor och allt Du någonsin kan behöva. Detta boende måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Axvägen 3A, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Mån 5 aug kl 17:15

Axvägen 3A

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
625 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 7
6 309 kr/mån
7 764 kr/m²

Välkommen till en av de välplanerade treorna med hiss på populära Axvägen! Ta hissen till sjunde våningen och möts av den fantastiska utsikten mot Sundsvalls stadskärna, GA-kyrkan, Granlo och Selånger. Här finner du en välkomnande hall med bra plats för ytterkläder. Ljust fräscht kök nymålat 2024 med plats för 4-6 personer, vardagsrum med plats för större möbelgrupp. 2 stycken sovrum som är avskilda från varandra. Pricken över i måste ändå vara balkongen i västerläge med milsvid utsikt. Populärt område med matbutik runt knuten, gångavstånd till förskola, skola, tandvård, vårdcentral och vill man ta bussen så finns goda förbindelser till såväl stadskärnan som Birsta. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Affärsgatan 12C, Kvissleby, Sundsvalls kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00

Affärsgatan 12C

Lägenhet
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
495 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 722 kr/mån
11 647 kr/m²

Nu har Du chansen att förvärva denna genomgående renoverade lägenhet på populära Affärsgatan! Här bor Du väldigt enkelt i en kvadratoptimerad och renoverad lägenhet. Bostadens stora plus är det insynsskyddade läget med inglasad balkong, högst upp som skapar en väldigt lugn och trivsam miljö med utsikt mot Nolbybacken. Oavsett om Du söker en bostad där Du kan bo billigt eller om Du söker ett bekvämt boende med närhet till allt så har Du hittat helt rätt! Här mitt i centrala Kvissleby med närhet till precis allt så är det väldigt lätt att bo och trivas. Plus i kanten är att här bor du granne med naturen och Ljungan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Båtsmansvägen 3, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00

Båtsmansvägen 3

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 350 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/11
3 853 kr/mån
21 260 kr/m²

Välkommen till Båtsmansvägen 3! Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade tvåa med härlig utsikt mot Södra Berget! På tredje våningen finner du ett hem med renoverat kök, genomgående ljusa väggar och golv, bra förvaringsmöjligheter samt nyligen inglasad balkong med fantastiskt söderläge! Bostaden är optimalt planerad, med stora fönster och burspråk som bjuder på vacker vy över Sundsvall. Här bor du i en välskött förening som tillhandahåller, välordnad tvättstuga, miljörum samt cykelrum. Populära Skönsmon erbjuder lokal pizzeria, kvarterskrog och café. Närhet till city, goda kommunikationer samt södra berget och dess friluftsområden. Möjlighet till flexibelt tillträde finns. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bergafjärden 318, Njurunda, Sundsvalls kommun

Bergafjärden 318

Fritidshus
Njurunda, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 575 000 kr
50 m²
2 rum
1 248 m² tomt

Nu har Du denna unika möjlighet att förvärva detta drömställe som haft samma ägare sedan stugan byggdes 1960! Välkommen in i denna gedigna timmerstuga som erbjuder genomgående ryggåstak med fina trägolv och en familjär känsla. Här syns det klart och tydligt att denna sommarstuga varit välvårdad under alla år. Här får Du ett fantastiskt havsnära läge som erbjuder utsikt i högsta klass över havet och horisonten. Detta kombinerat med att stugan har servitut på egen strand och bryggplats gör detta till något helt unikt! Slå dig ner på en av stugans alla uteplatser som erbjuder sol dygnet runt och njut av den lugna tillvaron samt den magiska havsbrisen. Letar Du efter ett ställe som ni vill kunna ha inom familjen kommande generationer så har Du nu hittat hem! Säljaren har tagit kostnad för anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt grävningen till huset. I Bergafjärden bor du med havet som närmsta granne men också med närhet till det mesta som ca 20 minuter till centrala Sundsvall, ca 5 minuter till centrala Njurundabommen med allt som erbjuds där, närhet till skolor, förskolor, lummiga skogspromenader, strandpromenader, Bergafjärdens havsbad och restaurang, närheten till sjökrogarna i Juniskär, Junibosand, Löran och Skatan! Här bor Du helt avskilt men med närhet till allt. Varmt välkommen att boka dig till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Albäcksgatan 29B, Centrum, Sundsvalls kommun
Albäcksgatan 29B, Centrum, Sundsvalls kommun, bild 2
Albäcksgatan 29B, Centrum, Sundsvalls kommun, bild 3

Albäcksgatan 29B

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
950 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 832 kr/mån
34 545 kr/m²

Söker Du en renoverad lägenhet i mycket gott skick med låg månadskostnad? Då har Du nu hittat hem! Välkommen till Albäcksgatan 29B där man möts av en renoverad lägenhet med ett kanonläge med utsikt mot innergård, Sundsvall och Norra Berget! Missa inte chansen att avnjuta en fin sommardag som avslutas på den inglasade balkongen i den härliga kvällssolen. Denna smakfullt renoverade etta erbjuder optimalt planerade kvadratmeter som ger en känsla av rymd och lättsamhet. Oavsett om Du söker ett boende med riktigt låg avgift, en övernattningslägenhet i världsklass, studentlägenhet eller ett mer effektivt boende så har du hittat helt rätt. På Albäcksgatan 29B finner du ett centralt boende med närhet till allt vad Sundsvall har att erbjuda – inklusive restauranger, shopping, biograf, livsmedelsbutiker med långa öppettider, nattklubbar, gym och mycket mer! Oavsett om du föredrar ett stillsamt liv hemma eller ett liv fullt av aktiviteter, kommer du att trivas perfekt här. Stort plus i kanten är närheten till ICA bergsgatan som du finner precis nedanför bostaden och närheten till Sundsvalls tåg och busstation gör det mycket enkelt för dig som pendlar. Denna chans vill du inte missa! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Åkersviksgatan 9A, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Tis 30 jul kl 18:15
Åkersviksgatan 9A, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Åkersviksgatan 9A, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Åkersviksgatan 9A

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 058 kr/mån
18 774 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem– en fantastisk gaveltvåa som lättsamt kan förvandlas till en kvadratsmart trerummare, där varje kvadratmeter är utnyttjad till max! Denna pärla bjuder på enastående fräscha ytskikt och en generös takhöjd som skapar en oöverträffad känsla av rymd och trivsel. Upplev en strålande atmosfär i denna ljusa och luftiga bostad, med fönster placerade i inte mindre än tre väderstreck. Resultatet är ett fantastiskt ljusflöde som gör varje dag lite ljusare och vackrare. Ditt nya hem utstrålar stil och funktionalitet. Det inbjudande vardagsrummet är smart utformat i en vinkel, vilket skapar en perfekt möjlighet att avgränsa ett extra rum efter behov. Det helkaklade badrummet adderar en bra känsla, och de välplanerade förvaringslösningarna gör livet enklare och mer organiserat. Dessutom, kan du glädjas åt det privilegium det innebär att bo mitt i stadens hjärta. Upptäck bekvämligheten i att ha allt du önskar inom räckhåll, samtidigt som du njuter av lugnet i detta fridfulla kvarter. Det är den perfekta kombinationen för en harmonisk livsstil. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sallyhillsvägen 19B, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Sallyhillsvägen 19B

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 095 000 kr
80,1 m²
3 rum
vån 2
4 726 kr/mån
13 670 kr/m²

På andra våningen på Sallyhillsvägen 19B finner vi denna underbara trea - en rymlig och ljus genomgångslägenhet med balkong. Lägenheten har ett stambytt och helkaklat badrum och erbjuder gott om förvaringsutrymme både i hallen och i de två sovrummen. Söker du boende i ett lugnt, lummigt och trivsamt område så har du nu hittat hem! Här bor du i ett område med nära tillgång till vacker natur och fina strövområden, både vid Sidsjön och längs den härliga promenadstråken vid Selångersån som leder in till stan. Området har goda kommunikationsmöjligheter med stadstrafiken, och inom kort avstånd finns två större matvarubutiker, restauranger, tandläkare, postombud och mycket mer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Skogsvägen 10A, Timrå, Timrå kommun

Skogsvägen 10A

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
395 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 500 kr/mån
8 681 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna renoverade 1,5a på underbara Skogsvägen! Denna bostad håller en genomgående hög standard där varje kvadratmeter är väl utnyttjad. Lägenheten har öppna, sociala ytor som badar i ljus. Här kan du flytta in direkt och trivas från första stund! Oavsett om du söker ett boende med låg avgift, en övernattningslägenhet i toppklass, studentlägenhet eller ett effektivt boende, har du hittat rätt. Nyligen har föreningen byggt stora inglasade balkonger som tillför ett extra rum större delar av året. På Skogsvägen 10A bor du med gångavstånd till allt du behöver och utmärkta kommunikationer, oavsett vart du ska. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Smultronstigen 2, Bergeforsen, Timrå kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 1 aug kl 16:00

Smultronstigen 2

Fritidshus
Bergeforsen, Timrå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
450 000 kr
70 m²
3 rum
1 610 m² tomt

Välkommen till Smultronstigen 2! Ett fritidshus med stor potential i vackra Bergeforsen! Här får du som köpare möjligheten att förverkliga era drömmar genom renovering enligt just er tycke och smak. Här investerar ni i ett fantastiskt läge där naturen omfamnar denna fantastiska och plana tomt om hela 1610m². Så missa inte chansen att investera i er framtid och i något helt speciellt där närhet till badstrand, natur, centrum och i princip allt man kan behöva finns. Detta måste upplevas på plats! Fastigheten säljs med generell friskrivning. Varmt välkommen att kontakta mig eller lämna en intresseanmälan.

  • Plus
  • Uteplats
Marnavägen 274, Njurunda, Sundsvalls kommun
Marnavägen 274, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Marnavägen 274, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Marnavägen 274

Fritidshus
Njurunda, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 395 000 kr
55 m²
3 rum

Nu har Du denna unika chans att förvärva en fantastiskt stuga med havet som närmsta granne i underbara Marna! Här kan Du som köpare förverkliga dina drömmar och äntligen bo jäms med havet. Stugan är välplanerad med stora sociala ytor som kompletteras fantastiskt av husets generösa fönsterpartier som släpper in gott om ljus! Gedigen konstruktion där du kan bo hela året om det passar dig. Flertalet eldstäder och golvvärme ger dig flertalet uppvärmningsmöjligheter. Tänk dig själv att vakna upp, sätta sig i morgonsolen med en kaffekopp och höra havet slå, magiskt! I Marna bor du avskilt men ändå centralt med ca 25 minuter till Sundsvalls centrum, 10 minuter till Njurundabommen, 15 minuter till Kvissleby och där hittar du allt du behöver. Ett plus i kanten är närheten till Bergafjäderns camping med gott om sommaraktiviteter, restaurang och mycket mer! En sån här möjlighet kommer aldrig igen, ta nu chansen och förvekliga era drömmar! Stugan ligger på en arrendetomt. Markägare är Bergabönderna. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Havsörnsvägen 26, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Havsörnsvägen 26

Villa
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
3 495 000 kr
145 m²
5 rum
545 m² tomt

Nu har Du denna unika möjlighet att förvärva detta totalrenoverade och fint belägna hus i övre Bosvedjan! Huset har blivit renoverat från topp till tå där precis allt har tänkts genom. Letar du efter ett boende där Du kan flytta in och trivas på studs så har du hittat hem! Med detta familjevänliga samt centrala läge så kommer du inte behöva anstränga dig för att känna en hög trivsamhetsfaktor, magiskt. Utöver den renoverade bostaden så erbjuds ett rymligt garage och en uthyrningslägenhet som ligger väggen mot garaget, perfekt för dig som vill bo billigt eller som har större barn som vill bo själv. Detta är ett hem som måste upplevas på plats! Här bor Du bekvämt i en populär del av Sundsvall i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden. Goda kommunikationer till både Sundsvalls centrala delar och Birsta City med alla bekvämligheter det har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Hagavägen 18, Timrå, Timrå kommun

Hagavägen 18

Villa
Timrå, Timrå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 695 000 kr
153 + 101 m²
7 rum
1 354 m² tomt

Välkommen till Hagavägen 18 i Timrå – ett drömboende som kombinerar modern komfort med naturnära charm! Denna fantastiska fastighet erbjuder rymliga och ljusa rum, ett stilrent kök med moderna vitvaror och en lummig trädgård perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Belägen i ett lugnt och familjevänligt område med "bullerbyn" känsla, har du närhet till skolor, affärer och natursköna promenadstråk. Missa inte chansen att förvärva ett boende som erbjuder precis allt du kan behöva som havsutsikt, renoverade ytskikt, dubbla garage, bergvärme, fantastiska uteplatser som passar alla årstider och ett boende som passar det större sällskapet likväl den som sätter höga krav på ytan! Så har du länge sökt ditt drömhem? Då har du nu hittat hem, missa inte denna chans! Detta boende måste upplevas på plats så tveka inte att boka din visning idag.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nackstavägen 34B, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 34B

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
260 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/6
3 455 kr/mån
6 500 kr/m²

Söker du en perfekt första lägenhet, övernattningslägenhet eller ett yteffektivt hem till rätt peng? Då har du nu hittat hem! På Nackstavägen 34B möts du av en välplanerad och neutral lägenhet med högt, fritt läge. Här är det bara att flytta in och trivas i en fin bostad som befinner sig i en välskött förening. Här bor du på bekvämt avstånd till allt du kan tänkas behöva! Så som matbutiker, gym, fina grönområden, elljusspår, skola och dagis. Bra bussförbindelser till och från centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Skogsduvevägen 14, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Borttagen före visning

Skogsduvevägen 14

Radhus
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
2 950 000 kr
124 + 20 m²
6 rum
153 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Baldersvägen 44, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Baldersvägen 44

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
575 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
1 891 kr/mån
21 296 kr/m²

Med dess utmärkta läge i klassiska Haga är denna etta om 27 kvadratmeter det perfekta boendet för dig som studerar, söker din första egna bostad eller en perfekt övernattningslägenhet. Här erbjuds du en väldisponerad och välhållen bostad med nytt neutrala och fräscha ytskikt. Brf Granbacka är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. På Baldersvägen bor du med bekvämt promenadavstånd till allt - Sundsvalls centrum och du behöver inte färdas långt för att ta dig till närmaste grönområde. Goda kommunikationer finns självklart. Välkommen på visning!

Norra vägen 15, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 30 jul kl 17:30

Norra vägen 15

Villa
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
87 + 44 m²
5 rum
1 374 m² tomt

Nu har Du chansen att förvärva en fin villa i centrala Bydalen! Villan är genomgående fin och erbjuder generösa ytor samt flertalet rum vilket gör detta boende perfekt för en familj eller den som ställer höga krav på ytan. Här får Du som köpare möjligheten att renovera efter ditt tyckte och smak, magiskt! Här bor du enkelt i ett trivsamt område med en stor tomt och alla bekvämligheter Du kan behöva. Missa inte chansen att förvärva ett boende som du kan forma precis efter dina drömmer och tankar! Här bor Du bekvämt i en populär del av Sundsvall i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden. Goda kommunikationer till både Sundsvalls centrala delar och Birsta City med alla bekvämligheter det har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Huljen 103, Huljen, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Huljen 103

Villa
Huljen, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
3 795 000 kr
236 + 78 m²
7 rum
1 269 m² tomt

Nu har Du chansen att förvärva denna unika villa med ett eftertraktad läge i Huljen! Huset är helt fantastiskt och uppfört i en genomgående tidlös standard där varenda kvadratmeter har tänkts i genom. Missa inte chansen att förvärva en villa som erbjuder 314 totala kvadratmeter vilket är perfekt för dig som söker något rymligt som passar det större sällskapet likväl den som ställer höga krav på sociala ytor. Trots bostadens storlek så bor Du billigt tack vare den gedigna konstruktionen, eget vatten och bergvärmesystemet som håller ner driftskostnaden. Denna fastighet har allt man behöver och lite till! Här bor Du med ett högt läge med naturen som din närmsta granne så söker Du dig till landet men med närhet till Sundsvall så har Du hittat hem! Ett hus som detta hittar Du aldrig igen och detta boende måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Sockenvägen 17, Klockarberget, Sundsvalls kommun

Sockenvägen 17

Radhus
Klockarberget, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 695 000 kr
115 m²
4 rum
385 m² tomt

Söker du ett kedjehus i ett attraktivt område med hörntomt? Då har du hittat rätt! Här finns chansen att förvärva ett fint hus som du kan flytta in i utan att behöva börja med att renovera. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till solig uteplats och en lättskött tomt. Här finns två hygienutrymmen varav det större är renoverat 2017 med stilrena färgval av kakel och klinker. Tre sovrum och gott om förvaringsutrymmen skänker plats åt de flesta familjer i ett läge att trivas och bo under lång tid framöver. Med närhet till det mesta man kan önska av den vardagliga servicen, men ändå med lugnet runt knuten är här det optimala boendet för dig som söker en hemtrevlig bostad med hög trivselfaktor. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

  • Uteplats
Thulegatan 32, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Thulegatan 32

Lägenhet
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/5
4 306 kr/mån
23 806 kr/m²

Nu har Du chansen att förvärva denna rymliga tvårummare i fantastiska brf Blåhajen! Lägenheten är väldigt välplanerad och erbjuder öppna sociala ytor som passar den som ställer höga krav på ytan. Här kan Du som köpare flytta in och trivas eller välja att renovera efter just er smak för att öka trivsamhetsfaktorn, magiskt! Direkt när du kliver in i bostaden så slås du av det fantastiska ljuset detta kombinerat med bostadens nya inglasade balkong gör att denna redan rymliga tvåa känns ännu större. Här bor man i en fantastisk bostadsrättsföreningen med väldigt god ekonomi och en låg avgift vilket gör detta boende väldigt attraktivt! På Thulegatan 32 bor du centralt med gångavstånd till allt Sundsvall har att erbjuda som restauranger, butiker, biograf, mataffärer med generösa öppettider, nattklubbar, gym och med så mycket mer! Oavsett om du vill bo i en lugn bostad där du spenderar större delen av din tid hemma eller om du alltid är på språng så kommer Du att trivas här. Varmt välkommen att kontakta mig eller anmäla intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hårdvallsgatan 8, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Hårdvallsgatan 8

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
5 328 kr/mån
8 250 kr/m²

På första våningen ligger denna trivsamma och rymliga 2 -rummare. Vardagsrum med fönster åt två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp och balkongen ligger i härligt söderläge. Köket har plats för matbord och hallen har rymlig klädkammare. Sovrum med Franskbalkong. Badrum med dusch och tvättmaskin. Här bor du med bekvämt promenadavstånd till allt - Universitetet, matbutiker, gym och området har mycket bra kommunikationer med stadstrafiken. Vill du ut i det gröna så har du grönområden runt knuten och det är bara en promenads avstånd upp till Sidsjöns rekreationsområde med löparspår, skidåkning eller bad sommartid. Vad mer kan man önska? Välkommen att boka er på visning!

  • Balkong
Bullås 108, Alnö, Sundsvalls kommun

Bullås 108

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
700 000 kr
1 281 m² tomt

Nu har Du denna chans att förvärva denna rymliga tomt med ett fantastiskt läge högt beläget med havsutsikt med ca 5 minuter till Alnö centrum! Tomten har förhandsbesked på bygglov samt andra nödvändigheter som kommunalt VA och fiber precis vid vägen som ligger jäms med tomten. Här får du som köpare möjligheten att förvärva något som ni kan bygga ett riktigt hus på och börja planera inför framtiden. Gå inte miste om denna chans! Drönarbilderna med skog fotades precis innan tomterna blev avverkade och bilderna från marken fotades som det ser ut idag. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visar alla 23