Mäklare Katarina Brinkenberg Hallin

Katarina Brinkenberg Hallin

Om mig

Med gedigen erfarenhet av försäljning och relationsbyggande marknadsföring är jag stolt över att ingå i ett team med Täbys bästa mäklare. Min absoluta ambition som er mäklare är att ni skall känna er trygga och delaktiga genom hela affären. Jag vill genom mitt engagemang och kvalitet i mitt arbete kombinerat med Svensk Fastighetsförmedlings starka varumärke och unika tjänster ge er den bästa lösningen för en lyckad bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flygkårsvägen 37B, Hägernäs, Täby kommun
Flygkårsvägen 37B, Hägernäs, Täby kommun, bild 2
Flygkårsvägen 37B, Hägernäs, Täby kommun, bild 3

Flygkårsvägen 37B

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Täby
1 975 000 kr
54,3 m²
2 rum
vån 2/2
2 924 kr/mån
36 372 kr/m²

Välkommen till en fin 2:a som ligger ett stenkast från Hägernäsbadet och fina naturområden. Lägenheten har en egen uteplats i bästa solläge. Vackert ljusinsläpp från fönster i både öster och väster i kombination med ljusa golv ger en skön hemkänsla och trivsel. Lägenheten ligger på översta våningen av två och är skönt insynsfri. Det rymliga köket renoverades för drygt 10 år sedan och är i nyskick. Stort helkaklat och klinkersbelagt badrum som är försett med duschkabin. Lägenheten ligger med egen ingång en trappa upp i ett av låghusen på Flygkårsvägen. Dessa renoverades med nya tak, fasader och uteplatser 2022. På markplan har du den stora avskilda och lugna uteplatsen där du kan njuta av sol från förmiddag till kväll. BRF Flygaren 1 är belägen mellan det stora området för rekreation vid Hägernäsbadet och södra Viggbyholms villaområde. Du finner ishall, fotbollsplaner, grönytor, badplats, grillplatser och fina skogspromenader runt hörnet. På bekvämt promenadavstånd finns restauranger, närbutik och allmänna kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Radarvägen 3, Hägernäs, Täby kommun

Radarvägen 3

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Täby
2 395 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 5/10
5 091 kr/mån
29 752 kr/m²

Välkommen till en fin och välplanerad 3:a med fri utsikt och stor balkong i bästa solläge. Det hemtrevliga köket har gott om plats för matbord och har två stora fönster mot väster. Från vardagsrummet går man ut på den rymliga balkongen där man kan njuta av solen från tidig eftermiddag till sen kväll. Två stora och ljusa sovrum, badrum samt en rejäl klädkammare nås via en liten hall intill vardagsrummet. Perfekt med en avskild sovrumsdel. Badrummet renoverades vid stambytet och har klinkergolv, kaklade väggar samt handdukstork. Förberett för tvättmaskin. Gäst-WC renoverades också i samband med stambytet. Föreningens takterrass har en milsvid utsikt över villakvarter och naturområden. Brf Hytten är beläget nära fina naturområden med både Rönningesjön och Värtan på promenadavstånd. Samtidigt finns bra kommunikationer till Stockholm city, Täby centrum, Arninge, Åkersberga med både bussar och roslagsbanan. Från Arninge station går bussar till Norrtälje. I föreningen finns välsorterad mataffär, tandläkare, flera restauranger och annan service. I närområdet finns även flera förskolor och skolor. BRF Hytten är en äldre stabil förening där de bl a har gjort stambyte, bytt hissar, installerat 3-glasfönster, bergvärme och solceller. 3-fas el framdraget till lägenheten 2023. Tack vara gemensam upphandling har man bra pris på el i föreningen. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning; Katarina Brinkenberg Hallin 070 441 87 33

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stationsvägen 16, Roslags Näsby, Täby kommun

Stationsvägen 16

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Täby
3 595 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/5
4 794 kr/mån
52 868 kr/m²

Letar du en bostad med exklusiva materialval, lyxig känsla med mysfaktor på topp, kan du sluta leta. Varmt välkomna till en utmärkt planerad trea med utgång till egen uteplats mot en grönskande innergård. Här finns gott om utrymme för umgänge med vänner och familj. Stilrent, stort kök med öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. Vardagsrummet har försetts med en avskiljare i form av skjutdörrar i glas och metall som ger rummet en exklusiv och tidlös känsla. Det lilla rummet blir perfekt som antingen kontor eller barnrum. Lyxigt badrum med hotellkänsla. Här finns även både tvättmaskin och torktumlare. Två rymliga och ljusa sovrum med goda förvaringsmöjligheter och välkomnande hall. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av stor garderob med skjutdörrar. Vattenburen golvvärme finns i alla rum. Precis på gränsen mellan Täby och Danderyd, i västra delen av Roslags-Näsby, växer det fram nya spännande bostadskvarter med unikt utseende, karaktär och stort fokus på hållbarhet. Station 1901 erbjuder skön grändmiljö och två gemensamma takterrasser och orangerier med grönska, härlig utsikt och gott om plats för skön avkoppling med grannar och vänner. Takterrasserna har utekök så de perfekt för festliga tillfällen liksom för vardagslyx. "Station 1901 ligger centralt i Roslags-Näsby och här har du allting du behöver utanför dörren, bokstavligen. Det du mot förmodan inte hittar här eller i Täby Centrum, når du via Roslagsbanan som ligger i direkt anslutning till kvarteret. Med den tar det 12 minuter till Östra Station. 2026 kommer Roslagsbanan dessutom att byggas ut och förlängas hela vägen till Odenplan och Centralen. " "Det centrala läget och spännande arkitekturen gör Station 1901 till ett av de mest vitala bostadskvarteren som växer fram i Roslags-Näsby. Tillgängligheten och utbudet gör att du kommer bo mitt i en levande och inspirerande stadsmiljö med närhet till affärer, restauranger, nya parker och promenadstråk. Här finns servicen med vårdcentral, postombud och skolor - från förskolor till gymnasium. Här kan du gå ner till ditt bageri och köpa frukostfrallor. Eller varför inte gå förbi ditt lokala bryggeri och hitta en favoritöl till kräftorna eller julbordet. Ja här är det lätt att handla, äta, fika och sköta vardagsbestyren, uppleva naturen, kulturen och träffa familj och vänner. Och känner du för en spontanmiddag eller göra ärenden inne i stan, så går Roslagsbanan utanför dörren."

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3