Mäklare Katarina Brinkenberg Hallin

Katarina Brinkenberg Hallin

Om mig

Med gedigen erfarenhet av försäljning och relationsbyggande marknadsföring är jag stolt över att ingå i ett team med Täbys bästa mäklare. Min absoluta ambition som er mäklare är att ni skall känna er trygga och delaktiga genom hela affären. Jag vill genom mitt engagemang och kvalitet i mitt arbete kombinerat med Svensk Fastighetsförmedlings starka varumärke och unika tjänster ge er den bästa lösningen för en lyckad bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flygkårsvägen 37B, Täby, Täby kommun
  • Imorgon
Flygkårsvägen 37B, Täby, Täby kommun, bild 2
Flygkårsvägen 37B, Täby, Täby kommun, bild 3

Flygkårsvägen 37B

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Täby
1 975 000 kr
54,3 m²
2 rum
vån 2/2
4 392 kr/mån
36 372 kr/m²

Välkommen till en fin 2:a som ligger ett stenkast från Hägernäsbadet och fina naturområden. Lägenheten har en egen uteplats i bästa solläge. Vackert ljusinsläpp från fönster i både öster och väster i kombination med ljusa golv ger en skön hemkänsla och trivsel. Det rymliga köket renoverades för drygt 10 år sedan och är i nyskick. Stort helkaklat och klinkersbelagt badrum som är försett med duschkabin. Lägenheten ligger med egen ingång en trappa upp i ett av låghusen på Flygkårsvägen. Dessa renoverades med nya tak, fasader och uteplatser 2022. På markplan har du den stora avskilda och lugna uteplatsen där du kan njuta av sol från förmiddag till kväll. BRF Flygaren 1 är belägen mellan det stora området för rekreation vid Hägernäsbadet och södra Viggbyholms villaområde. Du finner ishall, fotbollsplaner, grönytor, badplats, grillplatser och fina skogspromenader runt hörnet. På bekvämt promenadavstånd finns restauranger, närbutik och allmänna kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Blotgränd 9C, Täby Kyrkby, Täby kommun
  • Imorgon kl 15:00
Blotgränd 9C, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 2
Blotgränd 9C, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 3

Blotgränd 9C

Lägenhet
Täby Kyrkby, Täby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Täby
2 195 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 604 kr/mån
47 204 kr/m²

Välkommen till en modern och väldisponerad gavellägenhet med två uteplatser och härlig radhuskänsla i populära Täby kyrkby. Fina materialval och smakfull färgsättning ger omedelbar trivsel. Från den välkomnande hallen kommer du till det rymliga sovrummet, badrummet och det stora vardagsrummet som är i en öppen planlösning med köket. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp och matbord. Köket är välutrustat med bl a inbyggd diskmaskin och micro. Genomgående parkett som lades in 2019. Sovrummet har utgång till uteplatsen i öster samt en hel vägg med klädförvaring i form av elfa-system. I det fräscha helkaklade badrummet som har skön golvvärme finns en ny kombitvättmaskin från 2020 samt en större varmvattenberedare. En luftvärmepump installerades 2018 som värmer hela bostaden. Bekvämt gångavstånd till förskolor/skolor samt Kyrkbyns centrum som erbjuder restauranger och café samt Ica, gym, kemtvätt, vårdcentral, tandläkare och apotek. I din närhet har du även motionsspår, sommar som vinter, idrottsplatsen med konstgräsplaner, tennis och bollhall, en fin anläggning för Friskis & Svettis och Täby Ryttarcenter. Ett stenkast bort ligger Täby kyrka som är från 1200-talet. I Täby Kyrkby har man närhet till både skog och fin natur men även bra kommunikationer. Roslagbanan finns på bekvämt gångavstånd och ett flertal busslinjer går i grannskapet. Om du är bilburen kommer du snabbt till både E18 och E4 via Norrortsleden. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning! Ansvarig mäklare Katarina Brinkenberg Hallin 070 441 87 33

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 2