Mäklare Daniel Andersson

Daniel Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gransikagatan 3B, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 3B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 095 000 kr
56,1 m²
3 rum
vån 3/3
4 487 kr/mån
19 519 kr/m²

I hjärtat av Norrmalm, det vill säga på Gransikagatan bor man med allt man behöver med gångavstånd. 5 minuter till centrum, livsmedelsaffär, Arena Skövde, resecentrum, högskolan och inte minst en badsjö. Vill man ta sig lite längre så finns det cykelförråd i källaren eller parkeringsplats i föreningen. Tycker man om naturen är inte den långt borta heller med ankor som vill bli matade vid Garpadammen, vacker promenadstig runt Boulongersjön eller varför inte ta sig upp på Billingen eller bara njuta av utsikten mot berget från balkongen. Att bo centralt men ändå en bit från helgernas ljudnivå i centrum är helt enkelt perfekt. Lägenheten är riktigt mysigt med rymligt vardagsrum med solig balkong med söderläge, 2 sovrum, badrum med tvättmaskin och välplanerat kök. Månadsavgiften är låg och föreningen är välskött. Möjlighet till parkeringsplats. Välkommen på visning!

Gransikagatan 13, Norrmalm, Skövde kommun
 • Tor 28 sep kl 18:00
Gransikagatan 13, Norrmalm, Skövde kommun, bild 2
Gransikagatan 13, Norrmalm, Skövde kommun, bild 3

Gransikagatan 13

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
950 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
4 525 kr/mån
23 750 kr/m²

I hjärtat av Norrmalm, det vill säga på Gransikagatan bor man med allt man behöver med gångavstånd. 5 minuter till centrum, livsmedelsaffär, Arena Skövde, resecentrum, högskolan och inte minst en badsjö. Vill man ta sig lite längre så finns det cykelförråd i källaren eller parkeringsplats i föreningen. Tycker man om naturen är inte den långt borta heller med ankor som vill bli matade vid Garpadammen, vacker promenadstig runt Boulongersjön eller varför inte ta sig upp på Billingen eller bara njuta av utsikten mot berget från balkongen. Att bo centralt men ändå en bit från helgernas ljudnivå i centrum är helt enkelt perfekt. I föreningen Dragonen med 3 huskroppar finns det både tvättstuga, gym och bastu att tillgå. På Gransikagatan 13 finns det nu möjlighet att flytta in i denna kvadratsmarta lägenhet som är väl omhändertagen och med inglasad balkong. Till denna lägenhet finns drygt 11.000 kr i inre reparationsfond. Så varmt välkommen på visning av denna trevliga lägenhet.

 • Premium
 • Balkong
Söker du lokal till ditt företag eller till din hobbyverksamhet? Då har vi lösningen!, Karstorp, Skövde kommun
 • 22 lediga bostäder

Söker du lokal till ditt företag eller till din hobbyverksamhet? Då har vi lösningen!

Övrigt
Karstorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
fr. 1 199 000 kr

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler i Karstorp, med ett mycket strategiskt läge invid Karstorpsrondellen och nära Skövde centrum. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med flertalet bilhandlare, återvinningscentral och bensinstationer. På tomten intill första etappen kommer EgenLokal att uppföra ytterligare tjugotvå (22) st lokaler om ca 6 x 12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 1.199.000 kr Pris för gavelenhet: 1.399.000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Förväntat tillträde: Kvartal 1, 2025 Varje fastighet är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter vid nock. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt V/A och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Daniel Andersson, [email protected], 0727-22 28 31 Tim Larsson, [email protected], 0704-56 97 56 På https://www.egenlokal.se/projekt/karstorp-etapp-2 finns ytterligare information.

 • Nybyggnadsprojekt
Hentorpsvägen 68, Hentorp, Skövde kommun

Hentorpsvägen 68

Villa
Hentorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
3 725 000 kr
191 + 23 m²
8 rum
1 202 m² tomt

Hentorpsvägen 68 ligger i en underbar natur med en kulle och skogsdunge i anslutning samt allmänning med lekplats på perfekt avstånd. Tomten erbjuder en idyllisk trädgård i etage med vackra murar, stentrappor och flera stenlagda uteplatser där du kan följa solen eller gömma dig för den när det är riktigt varmt. Gott om gräsyta för lek och avkoppling. Trädgården är levande där det alltid är något som blommar vår till höst. Här finns fruktträd, bärbuskar och örter i forma av smultron, äpple, rabarber, krusbär och gräslök m.m. Älskar du blommor så finns något för alla smaker med smakfullt utspritt i form av solbrud, rosenmalva, prästkrage, nyponbuske, höstöga, lavendel, alunrot, rhododendronbuske, pion, spirea, höstanemon, magnolia, gula och rosa rosor och klätterros m.m. Villan är rymlig med idag 5 möjliga sovrum, 3 sociala rum varav ett stort vardagsrum med öppen spis. Här får den stora familjen plats eller bara de som vill ha gott om plats. Med Hentorps alla bekvämligheter som skola, förskola, mataffär. vårdcentral, vackra vandringsleder, golfbana så finns alla förutsättningar för att stormtrivas. Varudeklarerat! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Käpplundavägen 3A, Norrmalm, Skövde kommun

Käpplundavägen 3A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 795 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 647 kr/mån
24 094 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och välplanerade trerumslägenhet med gavelläge på attraktiva Norrmalm! Här bor du i en omhändertagen bostadsrättslägenhet på andra våning i en mycket välskött och omtyckt HSB-förvaltad bostadsrättsförening. Morgonsolen avnjuter du med fördel från den inglasade balkongen som vetter mot lummiga träd längs med Käpplundavägen och kanske avnjuter du morgonkaffet just här. Lägenheten är väl disponerad och dess 74,5 kvadratmeter är lätta att njuta i! Ytan fördelas bland annat på väl tilltagna sovrum, ett lättmöblerat och ljust vardagsrum med ljusinsläpp från två håll och ett rymligt kök med matplats. Badrummet är fräscht med kakel på golv och väggar, självklart med egen tvättmaskin! Välkommen på visning!

Lundenvägen 5A, Skövde, Skövde kommun
 • Mån 25 sep kl 16:30

Lundenvägen 5A

Lägenhet
Skövde, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
4 687 kr/mån
15 208 kr/m²

Nu finns möjlighet att flytta in i superfin 3:a om 72 kvm i populära Lunden! I välskötta HSB Lunden erbjuds nu denna välplanerade lägenhet smakfullt uppdaterad i allt från ytskikt till kök och badrum. Här finns 2 bra sovrum, fräscht badrum, ljust och luftigt kök, vardagsrum med utgång till balkong i västerläge och gott om förvaringsmöjligheter. Lugnt och skönt område med närhet till både kommunikationer, vårdcentral, Elins Esplanad och Stallsiken. Välskött förening där man har tillgång till bl. a. bastu, gym, pingisrum, festlokal samt en modern och välutrustad tvättstuga utan tidsbokning. Hushållsel, värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften! Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Nydalsvägen 9, Segerstorp, Skövde kommun

Nydalsvägen 9

Villa
Segerstorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
3 795 000 kr
91 + 35 m²
5 rum
1 582 m² tomt

Längst in på återvändsgatan Nydalsvägen i naturnära Segerstorp ligger denna uppdaterade villa. Här är vackra vyer och öppna fält närmsta granne och man får känslan av att bo lite lantligt men med närhet till vad Skövde har att erbjuda. Här möts du av en familjevilla i ett plan med stor härlig trädgård som gjord för lek och samvaro. Mot den rogivande trädgården om drygt 1500 kvm har man uppfört ett generöst tilltaget inglasat uterum. Här är det lätt att bara sitta och njuta från tidig vår till sen höst. Här bor man i princip bilfritt och kan njuta av lugnet. På tomten finns gott om fruktträd, lekstuga samt en gäststuga som idag nyttjas som tonårsbostad. Villan har smakfullt uppdaterats framför allt invändigt under 2022-23. Här finns alla förutsättningar att stormtrivas.

Idsvängen 12, Rosenberg, Tidaholms kommun

Idsvängen 12

Lägenhet
Rosenberg, Tidaholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm
1 825 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/1
5 974 kr/mån
17 056 kr/m²

I nya stadsdelen Rosenberg är livet riktigt gott! Rosenberg har blivit ett paradis för barn och barnfamiljer men även för äldre som kan få leva och bo i något alldeles nytt. Här är det mycket liv och rörelse med cyklande barn och man kan höra barnen skratta, föräldrar som är ute och fixar i trädgården eller tar den där stärkande promenaden. Här bor man nära nybyggd skola, förskola och idrottshall, samtidigt som läget är vackert och riktigt naturnära med Tidan som ett härligt inslag. Här finns bra förbindelse med buss in till Tidaholm men även tillräckligt nära för både cykel eller till fots. Bostadsrättsföreningen med just namnet BRF Rosenberg står nu färdig med totalt 10 parhus med totalt 20 lägenheter och 16 sällskap har redan fått glädjen att flytta in i ett helt nytt parhus. Husen är byggda av Älvsbyhus och här skall ingen bli besviken. På Idsvängen 12 finns det möjlighet att flytta in i denna 1-plans lägenhet med eget trädäck på ca 30 kvm, egen trädgård och garage i huskroppen. Bostaden är på totalt 107 kvm med 3 sovrum, vardagsrum i öppen planlösning med vardagsrummet och underbart ljus. Flytta in i BRF Rosenberg och slipp månadsavgiften fram till december 2023. Välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Rosenhagavägen 4A, Skövde, Skövde kommun

Rosenhagavägen 4A

Lägenhet
Skövde, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 100 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
6 335 kr/mån
11 224 kr/m²

I Rosenhaga bor man med lyxen av att ha gångavstånd till vacker natur vid Karstorp med vackra vandringsleder och badsjö, närhet till Elins Esplanad och bussen stannar precis utanför. I föreningen finns fina innergårdar där man kan slå sig ner och njuta av solen eller gå till lekplatsen om så önskas. Föreningen erbjuder dessutom en föreningslokal och relaxavdelning med bastu. Nu finns möjlighet att njuta av allt dessa och dessutom flytta in i denna 4:a om 98 kmv på andra våning. Här erbjuds vardagsrum med underbart ljusinsläpp och utgång till balkongen i västerläge mot Billingen, 3 bra sovrum, kök och badrum uppdaterade i samband med stamrenoveringen, egen tvättstuga och både badrum och gästtoalett. Lägenheten har gångavstånd till shopping på Elins Esplanad, Coop Forum och Stallsiken samt nära till förskola, vårdcentral och skola. Goda bussförbindelser till högskolan och centrum. Fri parkering och möjlighet till garage med automatiska fjärrportar. Bostadsrättsföreningen är välskött och har under de senaste åren renoverat och gjort mycket förbättringar såsom nya entréer, 3-glasfönster samt dragit in fiber. Här finns gemensamma tvättstugor, relaxavdelning i samma hus och samlingslokaler för medlemmarna att nyttja. Välkomna!

 • Balkong
Åkleby Ljungagärdet, Åkleby, Skövde kommun

Åkleby Ljungagärdet

Villa
Åkleby, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 895 000 kr
160 + 40 m²
6 rum
3 238 m² tomt

Välkommen till Åkleby Ljungagärdet. Med ett naturskönt läge som gränsar mot skogsparti på baksidan av huset och framsida med stora ytor bor man med landet-känsla men ändå bara 10 minuter in till Skövde. Här bor man med väldigt privat baksida mot skogen och här finns en lekstuga. Framsidan är som gjort för lek och aktiviteter med den stora trädgården. Här erbjuds en rymlig 1-plans villa om 160+40 kvm med gott om sällskapsutrymmen och möjlighet till 5 sovrum, badrum, wc och tvättstuga med både dusch och bastu. Trevligt kök med köksö och rymlig matplats i anslutning. I huset finns garage med ingång via tvättstugan. Här finns 2 altaner där man kan njuta av solen alla timmar tills solnedgången. Uppvärmning via jordvärme och fiber finns installerat! Välkommen att trivas!

 • Uteplats
Stenmursgatan 22C, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Stenmursgatan 22C

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 950 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
4 823 kr/mån
24 074 kr/m²

Välkommen till Stenmursgatan och Skövdes nyaste stadsdel Trädgårdsstaden! Trädgårdsstaden har blivit ett paradis för barn och barnfamiljer. Här är det mycket liv och rörelse med cyklande barn och man kan höra barnskratt, föräldrar som är ute och fixar i trädgården eller tar den där stärkande promenaden. Här bor man nära lekplatser, skolan med låg och mellanstadiet, 2 stycken förskolor och från Stenmursgatan har man utsikt över fotbollsplanerna och pulkabacken. Stallsikens handelsområde och livsmedelsaffär, hela Trädgårdsstaden ligger lantligt och det finns fina promenad och cykelvägar att ta och vill man åka buss så finns hållplats nära. Denna välplanerade och rymliga fyrarumslägenhet om 81 kvm på andra våningen är riktigt trevlig. Här erbjuds öppen planlösning mellan vardagsrummet och det moderna köket med inredning från IKEA och härifrån nås också den härliga balkongen. I lägenheten finns också tre sovrum, ett modernt badrum samt en klädkammare. Varmt välkommen till Trädgårdsstaden!

 • Balkong
Handelsvägen 8Z, Skövde Stad, Skövde kommun

Handelsvägen 8Z

Övrigt
Skövde Stad, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 550 000 kr
76 m² tomt

På Handelsvägen i Skövde har Egenlokal uppfört 22 lokaler som precis har blivit färdigställda. I december stod nu dessa fastigheter färdiga med ett strategiskt bra läge vid Karstorpsrondellen med väldigt bra anslutningsvägar och mitt i ett etablerat område med blandade företag runt omkring. Här finns massor av användningsområden som dig som företagare (kontor, produktion eller kanske lagerverksamhet) eller privatperson (hobbylokal eller förvaring av bilar, båtar och motorcyklar) exempelvis för sin egna verksamhet, förvaring eller kanske hyra ut lokalen. För det är ägaren som bestämmer, dvs du! Oavsett användningsområde så kommer man kunna komma ner till en bra månadskostnad som kommer slå att hyra en lokal. Här finns nu möjlighet att köpa 1 eller 2 st av dessa som sitter ihop (Handelsvägen 8Y samt 8Z). Fastigheten är friköpt med 72 kvm (6*12m) som du äger själv. Skulle man köpa båda två kan man öppna upp med en dörr mellan lokalerna eller plocka bort väggen helt. Till denna lokal med gavelläge har tillval med fönster mot gavelsidan gjorts, luftvärmepump, extra fönsterrad i porten samt motordriven port. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Daniel Andersson för mer information.

 • Nyproduktion
Idsvängen 12, Rosenberg, Tidaholms kommun

Idsvängen 12

Lägenhet
Rosenberg, Tidaholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 875 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/1
5 974 kr/mån
17 523 kr/m²

I nya stadsdelen Rosenberg är livet riktigt gott! Rosenberg har blivit ett paradis för barn och barnfamiljer men även för äldre som kan få leva och bo i något alldeles nytt. Här är det mycket liv och rörelse med cyklande barn och man kan höra barnen skratta, föräldrar som är ute och fixar i trädgården eller tar den där stärkande promenaden. Här bor man nära nybyggd skola, förskola och idrottshall, samtidigt som läget är vackert och riktigt naturnära med Tidan som ett härligt inslag. Här finns bra förbindelse med buss in till Tidaholm men även tillräckligt nära för både cykel eller till fots. Bostadsrättsföreningen med just namnet BRF Rosenberg står nu färdig med totalt 10 parhus med totalt 20 lägenheter och 16 sällskap har redan fått glädjen att flytta in i ett helt nytt parhus. Husen är byggda av Älvsbyhus och här skall ingen bli besviken. På Idsvängen 16 finns det möjlighet att flytta in i denna 1-plans lägenhet med eget trädäck på ca 30 kvm, egen trädgård och garage i huskroppen. Bostaden är på totalt 107 kvm med 3 sovrum, vardagsrum i öppen planlösning med vardagsrummet och underbart ljus. Flytta in i BRF Rosenberg och slipp månadsavgiften fram till december 2023. Välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Helenius gata 41, Norrmalm, Skövde kommun

Helenius gata 41

Villa
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
4 440 000 kr
167 + 118 m²
8 rum
581 m² tomt

Välkommen till Norrmalm och Helenius gata 41! På Norrmalm bor man centralt med gångavstånd till det mesta i centrum, Elins Esplanads köpcentrum, restauranger, resecentrum, högskolan och barnomsorg. Här kan man njuta av alla årstider: på sommaren tar man sig en promenad ner till Boulognerskogen och tar sig ett dopp för att sedan komma hem och njuta av de lummiga trädgårdarna runt omkring som står i full blom och just i din trädgård kan du avsmaka äpplen, päron och plommon. Från vår till höst kan man vistas i trädgården och bla njuta av de vackra rosorna som verkligen trivs här. Närheten till berget Billingen utgör en vacker vy och där erbjuds olika aktiviteter året runt för den som tycker om att röra på sig. På vintern finns det gott om pulkabackar i närheten. Villan erbjuder verkligen något extra, en lättskött trädgård, centralt boende och där interiören är utformad av en inredningsarkitekt under 90-talet. Här finns alla möjligheter: För den som söker en stor rymlig villa, för generationsboende, uthyrningsmöjligheter med en egen ingång till lägenheten på andra våningen eller nyttja hela huset själv. På ovanvåningen finns en stor terrass där man du kan finna lugnet, kanske njuta av solen eller njuta av berget Billingens alla årstider.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 14