Mäklare Amanda Eek

Amanda Eek

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storekullen 25, Varnhem, Skara kommun
  • Tis 21 maj kl 16:00
Storekullen 25, Varnhem, Skara kommun, bild 2
Storekullen 25, Varnhem, Skara kommun, bild 3

Storekullen 25

Gård/Skog
Varnhem, Skara kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
3 950 000 kr
4,5 ha tomt

Nu förmedlas Del av fastigheten Storekullen 25! Endast 15 minuter utanför Skövdes stadspuls, med lika kort avstånd till Skara, är denna hästgårdsidyll placerad på vårt vackra berg Billingen som idag får skifta i grönt och orange. Här finner du den perfekta harmonin mellan privatliv, naturliv och nära tillgänglighet till bekvämligheter! Fastighetens marker omgärdas av vacker skog, liknande gårdar, natur och hagar. Förutom öppna landskap erbjuds perfekta vandringsleder för den som önskar samt goda träningsmöjligheter för såväl rid- som travhästar. På gården finns en mängd olika byggnader både för den som önskar ha djur eller någon form av verksamhet på sin fastighet. Självklart erbjuds här ett dubbelgarage med gott om utrymme och arbetsytor. På övervåningen av garaget finns det en inredd yta som tidigare använts som kontor, men givetvis är valet av dispositionen av denna yta fri att nyttja efter behov. Garagebyggnaden är ihopbyggd med det välskötta stallet som rymmer 6 boxar, en selkammare, med förvaringsmöjligheter, arbetsytor och diskho. Detta rum kan med enkelhet göras om till en sadelkammare. På gården finns även en maskinhall med gjuten platta som ger utrymme för flertalet maskiner. Dessutom finns en äldre ladugårdsbyggnad med potentiellt utrymme för fler boxar, foderförvaring samt möjlighet till lösdrift. Det samlade gårdscentrat i förhållande till betesmarker förenklar vardagsskötsel av djurhållningen, då det endast är en grusväg som skiljer de åt. Till en hästälskares stora förtjusning finns det i direkt anslutning till gården fem väl tilltagna beteshagar i fil som inhägnas av elstängsel. Vid hagarna finns tillgång till vattenpost. Som inbäddat i en lummig trädgård nås boningshuset med några få steg över gårdsplanen när du parkerat bilen på den stenbelagda uppfarten eller i garaget. Välkommen in genom en romantisk punschveranda till en praktfull villa i 1 1/2-plan där renoveringar skett med varsam hand för att bevara originalets charm. Perfekta sociala ytor fördelas på entréplanet mellan ett större kök, allrum med sprakande kakelugn, toalett och groventré. Därutöver finns även tvättstuga, en härlig bastu med dusch i anslutning och klädkammare. På övre plan finnes ett större allrum med en öppen avgränsning till det största sovrummet. Detta utrymme kan enkelt delas av för att få ytterligare ett sovrum om behovet finns. I allrummet kan valfri möblering ske med soffgrupp eller loungemöbel framför den gnistrande kakelugnen. Vidare finnes två sovrum, toalett och badrum och klädkammare. På bekvämt avstånd nås Axvalla travbaneanläggning, Varnhems skola, sporthall och fotbollsplan. Detta är ett fantastiskt ställe för den familj som önskar uppfylla sina drömmar om hästgård. Varmt välkomna att boka er på visning redan idag!

  • Premium
Hagmarksgatan 14C, Trädgårdsstaden, Skövde kommun
  • Tis 21 maj kl 16:00

Hagmarksgatan 14C

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 595 000 kr
115 m²
5 rum
7 500 kr/mån
22 565 kr/m²

På Hagmarksgatan 14C saluförs nu ett modernt och trivsamt boende där nyproduktionskänslan fått dröja sig kvar sen bostäderna stod klara 2022. I kombination med alla fördelar av att vara en del av en bostadsrättsförening erbjuder detta typ av boende en påtaglig villakänsla där kombinationen blir klockren för en aktiv och social familj. Genom hela bostaden löper klassisk ekparkett som kombineras med sobra färgskalor där ljusinsläppet får stå i största fokus. Två helkaklade badrum i modernt utförande, egen tvättstuga med goda arbetsytor, stilrent grått HTH-kök i öppen planlösning med vardagsrummet där utgång till altan och uteplatsen nås. Stora fönsterpartier ger en öppen och luftig känsla i samtliga rum. På övre plan finnes tre sovrum samt ett allrum som med enkelhet omvandlas till ytterligare ett sovrum vid behov samt bostadens andra badrum. Trädgårdsstaden har blivit ett centralt paradis för barnfamiljer. Här är det liv och lek mellan trädgårdarna och man kan höra barnskratt längs gatan och hälsa på grannar som krattar löv eller njuter av en kaffe mot en solvägg, här finns det alltid någon hemma. Självklart nås lekplatser, skola med låg och mellanstadiet samt två stycken förskolor med en kort promenad. Stallsikens handelsområde och livsmedelsaffär ligger på bekvämt avstånd. Detta boende ger de bästa förutsättningarna för familjen att få ihop livspusslet med en extra guldkant på vardagens måsten. Trädgårdsstaden erbjuder det bästa av lantlig charm och centralt läge där fina promenad och cykelvägar går att finna precis runt husknuten. Ska man ner på stan så är det inte långt till närmsta busshållplats. Välkommen att flytta in och trivas!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hägnadsgatan 61, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Hägnadsgatan 61

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 395 000 kr
130 + 10 m²
5 rum
9 136 kr/mån
18 423 kr/m²

Nu står dörren på glänt till ett modernt hem med nyproduktionskänsla i ett barnvänligt område i Trädgårdsstaden! Så nyligen som under 2022 stod dessa moderna, energisnåla och väldisponerade bostadsrättsradhus färdiga för inflytt. Området i sig passar ypperligt till en familj som vill ha förskola, promenadstråk, aktivitetscenter och lekplatsen ett skutt från bostaden. Här är kompisarna alltid i närheten och leken kan pågå under säker uppsyn från grannar som krattar höstlöv eller som äntligen fått ställa trädgårdsverktygen i det fristående förrådet och bockat av alla dagens måsten. Visst är det dags för en kaffe på baksidans altan, eller varför inte på framsidan där kvällssolen får dröja sig kvar lite längre? Tack vare gavelläget springer ni enkelt fram och tillbaka utan några problem. Tomten är även förberedd för att anlägga bubbelpool eller utekök på uteplatsen genom eluttag i anslutning till uteplatsen - för en lyxigare vardag! Här erbjuds villa-känsla men med alla fördelar av att bo i en bostadsrättsförening. Väl inne i bostaden väntar först ett entréplan där ytorna disponeras på entréhall, helkaklat badrum och en väl tilltagen tvättstuga som nås från hallen. Vidare in till höger finns bostadens hjärta, köket. Det arbetsvänliga köket och det öppna vardagsrummet avgränsas med en halvvägg/bardisk vilket ger en social känsla och gör det trivsamt att umgås när maten förbereds inför kvällen. Vardagsrummet erbjuder rikligt med sällskapsytor för mysiga filmkvällar med familjen samlad såväl som kalas med släkt och vänner. Detta utrymme går att inreda efter tycke och smak, valet är ditt! En trappa upp blir den avskilda delen som erbjuder tre sovrum varav ett större med platsbyggda garderober och även denna våning har badrum med dusch/wc. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum. Självklart finns det en praktisk klädkammare som löser klädförvaringen. Sammanfattningsvis är detta ett hem som erbjuder genomgående nyproduktionskänsla och passar utmärkt för dig som vill kunna flytta in direkt och sätta bo. Här känns allt nytt och fräscht med naturen runt knuten! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 3