Svensk Fastighetsförmedling Torsby

Svensk Fastighetsförmedling Torsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västanå 18, Torsby, Torsby kommun

Västanå 18

Villa
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
750 000 kr
55 m²
2 rum
3 992 m² tomt

Välkommen till "Lellebroa"! Nu har vi chansen att erbjuda ett riktigt härligt smultronställe enbart ca 5 min bort från Torsby! Här bor ni längst in på återvändsgata mitt bland grönskande härlig natur. För att ta sig till fastigheten åker man över en träbro som går över en porlande bäck, innan man åker in i naturen i en riktigt idyllisk känsla! Fastigheten passa utmärkt som såväl fritidsboende som permanentboende för dig som vill bo med lugn och ro. Här finns möjlighet till odling och enklare djurhållning, så som höns och får sommartid. Boende erbjuds i torp byggt 1920 & tillbyggt 1995/96 som delvis renoverats och fräschats upp i invändiga ytskikt. Boarean om 55 kvm fördelas över allrum med flera glaspartier, duschrum, kök och sovrum. Stor altan vid entrén, uthusbyggnad och hönshus på tomten. Uppvärmning via luftvärmepump -22 och vedspis. Trots sitt avskilda läge mitt i naturen så har man ett behagligt avstånd på ca 5 km in till Torsby och än närmare till mataffär. Fastighetens charm upplevs absolut bäst på plats, så ta chansen att anmäla er till visning!!

  • Uteplats
Sollidenvägen 7, Bograngen, Torsby kommun

Sollidenvägen 7

Villa
Bograngen, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
775 000 kr
163 + 80 m²
5 rum
1 898 m² tomt

Varmt välkommen till denna välvårdade och uppfräschade 2-plansvillan i Bograngen! Här erbjuds boende med gott om plats! Boarea om 163 kvm + 80 kvm stort källare. Kök, stort öppet vardagsrum/matrum, 2 st toaletter, duschrum och 4 sovrum i boendedelen. I källaren finns gott om förvaringsutrymmen samt garage. Villan är i fint skick och smakfullt inredd. 2022 så utfördes större renoveringar på huset såsom bytta av fönster, dränering av källare samt installation av ny luftvärmepump. 2023 så byggdes nytt trädäck och trappa både på husets framsida (söderläge) och kortsidan till öster. Balkongen blev också renoverad i samma veva. Kommunalt vatten och avlopp. I Bograngen bor du med närhet till vacker natur både vinter- och sommartid. I bygden finns bensinstation, lanthandel med ombud för både Systembolag och Posten, elljusspår för promenader eller skidåkning vintertid. Sommartid kan man njuta av naturens lugn och ro. I närområdet finns också många sjöar och tjärnar för både bad och fiske. Vintertid så finns milslånga skoterleder. För den som är intresserad av skidåkning finns Branäs skidanläggning och Långberget inom behagligt avstånd. Avstånd som kan vara bra att känna till: Till Norska gränsen är det knappt en mil. Till Sysslebäck med mataffär, pizzeria, restaurang, badhus & gym samt skolor ca 2 mil. Branäs skidanläggning ca 25 km. Till Torsby med all annan nödvändig service ca 75 km. Varmt Välkommen på visning!

Brattmon 13, Sysslebäck, Torsby kommun

Brattmon 13

Villa
Sysslebäck, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
350 000 kr
51 + 50 m²
3 rum
864 m² tomt

Välkommen till Brattmon 13! Här finns en lättskött, välplanerad villa i 1-plan med hel källare. Villan är belägen i villaområde med närhet till fin natur. Bakom huset rinner Klarälven och i närområdet finns mycket skog med möjlighet till vandring, svamp- & bärplockning med mera. Boende i 50+50 kvm som fördelas över 2 sovrum, vardagsrum och kök i entréplan. Källarvåning med duschrum, tvättstuga, matkällare, pannrum/förråd och 2 st rum som kan användas till förvaring eller som extrarum. Altan under tak på husets baksida med trevlig utsikt över bergen på andra sidan Klarälven. 864 kvm lättskött trädgårdstomt. På tomten finns också förrådsbyggnad med förråd och enklare garage. Förutom vacker natur finns Långbergets friluftsområde och skidanläggning inom behagligt avstånd. Drygt 5 km bort finns centralorten Sysslebäck med mataffär, skolor, restauranger, badhus och grym m.m. Fortsätter man söderut (ca 15 km från huset) finns Branäs skidanläggning för skidåkning både utför och på längden. Vintertid finns det också milslånga skoterleder i närhet till fastigheten. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Röjdåforsvägen 26 & 28, Östmark, Torsby kommun

Röjdåforsvägen 26 & 28

Gård/Skog
Östmark, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 395 000 kr
3,4 ha tomt

Välkommen till "Flån" Röjdåforsvägen 26&28 i Östmark! Här finns en gård med möjlighet till generationsboende! Fastigheten är på totalt ca 3,4 ha som utgörs av trädgård, natur- och ängsmark. Möjlighet finns till både djurhållning och även egen odling. Fastigheten är bebyggd med 2 st bostadshus och 2 st uthusbyggnader. Bostadshusen är om 55 kvm respektive 92 kvm. Det första som man möts av när man rullar in på grusvägen är Röjdåforsvägen 26. En trevlig villa byggd 1955. Här finns boende i 2 rum samt allrum/kök, duschrum och vind som kan inredas. Rymlig altan under tak på husets framsida. Röjdåforsvägen 28 är en villa i 1-plan med mindre övervåning. Huset är byggt 1975 enligt taxeringsinformation (men är förmodligen äldre än så). Det blev tillbyggt 1980. Här erbjuds du boende om 92 + 11 kvm som är väl disponerade. Nyrenoverat duschrum, kök, vardagsrum och matrum i öppen planlösning, kontor/genomgångsrum, allrum/hall, tvättstuga/groventré och 3 sovrum i entréplan. Övervåningen har sovrum och förvaringsmöjligheter i vindsgarderober. I båda husen finns fiberanslutning samt kommunalt V/A. Stor ekonomibyggnad som nyttjats som bussgarage. Här finns förvaring, flera stora garage med skjutdörrar, hobbyrum m.m. Äldre uthusbyggnad i sämre skick finns också på tomten. Fastigheten gränsar i älven "Röjdan" som erbjuder fint fiske efter bl.a. bäcköring. På kort avstånd finns mycket av det du behöver! ICA-affär, skola, trivsam natur, motorstadio, vandringsleder m.m. En fin gård med många möjligheter! Då det är 2 boende kan det med fördel nyttjas som generationsboende eller varför inte hyra ut den ena stugan för lite extra intäkter. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag! ***** Fastigheten säljs med försäkringen Varudeklarerat. För mer information och för att ta del av besiktningsprotokoll kontakta mäklaren. Förvärvstillstånd av Länsstyrelsen Värmland kan krävas för köp av denna fastighet. Ansökan ombesörjs och betalas av köparen. Kostnaden för ansökan är f.n. 4 600 kronor.

  • Uteplats
Rådom 357, Torsby, Torsby kommun

Rådom 357

Villa
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 475 000 kr
126 m²
5 rum
1 536 m² tomt

Trevlig villa i Rådom med rymligt garage! I populära Rådom finns nu chansen att förvärva denna mycket trevliga 1-plansvilla med övervåning. Villan är belägen med närhet till Velensjön och från altan under tak har du både sjöutsikt och fin eftermiddag-/kvällssol. Boende erbjuds om 126 kvm som fördelas över 1-plan samt övervåning (ej full takhöjd). I entréplan finns matrum, kök, gästtoalett, duschrum, vardagsrum, 3 st sovrum och tvättstuga. Övervåning har allrum/hall i 2 avdelningar samt sovrum. 1 536 kvm stor tomt som erbjuder ny grusad yta för parkering och rundkörning, gräsmatta och framförallt gedigt garage. Garaget är rymligt har högt i tak och egen uppvärmning med luftvärmepump. Perfekt för dig med motorintresse! Här bor du med närhet till landet, Velensjön med fina bad och fiskemöjligheter, närhet till naturliv och vandringsleder samtidigt som det är en kort biltur till Torsby med all nödvändig service. Boendet passar de flesta, ensamstående, det yngre eller äldre paret såväl som familj, stor som liten! Varmt Välkommen med Din visningsanmälan redan idag! ******************* Fastigheten säljs Varudeklarerad. För mer information och för att ta del av besiktningsprotokoll kontakta fastighetsmäklaren.

  • Balkong
  • Uteplats
Ekesberget Stugby, Torsbyvägen, Ekshärad, Hagfors kommun

Ekesberget Stugby, Torsbyvägen

Övrigt
Ekshärad, Hagfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
5 950 000 kr
3 rum
2,9 ha tomt

Varmt välkomna till Ekesbergets Stugby i Ekshärad! Här finns en fin stugby om totalt 18 stugor varav 17 stugor till uthyrning! Utöver stugor för uthyrning finns receptionshus, servicehus med tvättstuga, garage, vedbod. Stugbyn har ett högt och naturvänligt område och är granne med slalombacken i Ekshärad. Fin natur med flertalet vandringsleder intill stugbyn. Alla stugor erbjuder boende i allrum med kök, 2 sovrum samt duschrum. Egen altan till samtliga stugor. Nya inventarier och sängar i stugorna. Delvis nya möbler. Stugorna säljs komplett möblerade! Gemensamma platser på stugbyn i form av grillplats med och utan tak, lekplatser med mera. I dagsläget är stugorna inredda i färgglada färger och med tanken att varje stuga va vara unik! En stugby med hög potential att uppfylla många drömmar, fantasin sätter begränsningarna för vad som går att gör med fastigheten! Här finns också möjlighet till mycket fina intäkter! Ni behöver inte heller starta om från noll då det finns ett utarbetat kundnätverk med återkommande kunder år efter år. Ekshärad och Klarälvdalens fantastiska natur erbjuder många möjligheter att göra detta till en nischad stugby efter egna önskemål! Använd Klarälvens och dess vackra omgivning för utflykter? Eller fiske och bad i någon av de många intilliggande sjöarna? Eller varför inte vandring i naturen och slalom och pulkaåkning på vintern? Möjligheterna är många!! Varmt Välkommen med Din intresseanmälan! För mer information och för bokning av visning var vänlig kontakta fastighetsmäklaren!

  • Uteplats
Vitsandsvägen 7, Torsby, Torsby kommun
  • Budgivning pågår

Vitsandsvägen 7

Lägenhet
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
500 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/3
2 304 kr/mån
11 111 kr/m²

Tillfälle att förvärva en mycket fräsch och renoverad lägenhet! I centrala Torsby finns nu tillfälle att förvärva denna mycket välvårdade och nyrenoverade lägenheten om 1rok. Boarea om 45 kvm som fördelas över hall med plats för avhängning av kläder, helkaklat duschrum, nyrenoverat kök och vardagsrum med sovdel som kan skärmas av från resten av rummet. Lägenheten ligger i markplan och är löpande renoverad de senaste åren. Stabil förening och en låg månadshyra. Gemensam tvättstuga och cykelförråd, till lägenheten finns 2 st egna förråd. Centralt och behändigt läge - härifrån har du gångavstånd till allt du behöver! En kort promenad till centrum med mataffärer, butiker, restauranger med mera. Behagligt avstånd till mellan- och högstadie, gymnasieskola, badplats vid Kollsberg och mera. Varmt välkommen på visning!

Apoteksvägen 1, Likenäs, Torsby kommun
  • Budgivning pågår

Apoteksvägen 1

Övrigt
Likenäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
2 400 000 kr
102 + 244 m²
1 570 m² tomt

Fin hyresfastighet i Likenäs! I Likenäs erbjuds du denna hyresfastighet med fina hyresintäkter och stabila hyresgäster. Centralt läge i Likenäs med närhet till vårdcentral, mataffär, Klarälven med mera. Välvårdad hyresfastighet som blivit renoverad på senare år. Fastigheten består av 2 lokaler om ca 100 kvm + 144 kvm samt lägenhet om 102 kvm och garage. Fönsterbyte 2017-18. Ny värmepump installerad 2018. Nytt ventilationssystem för lokalerna 2019. Fiber i både bostad och lokaldel. Lägenheten har blivit renoverad med nytt kök och nya ytskikt 2019 och är i gott skick. Här erbjuds boende om 4rok fördelat över 3 sovrum, vardagsrum, kök och duschrum. Den ena lokalen är idag butikslokal och erbjuder butiksytor, lager, flera kontorsrum, omklädningsrum, wc och lunchrum. I källaren finns ytterligare möjlighet till förvaring. Den andra lokalen hyrs idag av den lokala PRO föreningen och erbjuder samlingsytor, konferensrum, lunchrum, teknikrum och wc. Samtliga utrymmen är uthyrda med skrivna hyresavtal. För information om hyresintäkterna kontakta mäklaren. ********* Visning sker efter överenskommelse med mäklaren och säljaren. För mer information kontakta mäklaren!

Blekvägen 26, Ambjörby, Torsby kommun
  • Budgivning pågår

Blekvägen 26

Villa
Ambjörby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
395 000 kr
104 + 58 m²
5 rum
775 m² tomt

Charmfull villa med högt läge i Ambjörby! Villa om 1½-plan med hel källare belägen i Ambjörby. Boarea om 104 + 58 kvm som är väl utnyttjad och erbjuder boende i hela 4 sovrum, kök, stort vardagsrum med del för matplats samt badrum och gästtoalett. Källare med sedvanlig utrymmen, bl.a. garage med plats för en bil. Kommunalt vatten och indragen Fiber. Behagligt avstånd till det mesta med gångavstånd till bl.a. mataffär och restaurang. Närhet till norra Klarälvdalens härliga natur med möjligheter till vandring med mera i intill liggande skog och natur. I närområdet finns också förskolor, skolor, vårdcentral, apotek med mera inom en dryg mils radie. Ca 2 mil till Branäs skidanläggning och knappa 5 mil till Torsby med all annan nödvändig service. Varmt Välkommen på visning!

  • Balkong
Kyrkbyn 13 & 15, Östmark, Torsby kommun

Kyrkbyn 13 & 15

Övrigt
Östmark, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 895 000 kr
120 + 280 m²
8 rum
4 511 m² tomt

Välkommen till gamla "boa" i Östmark! Kyrkbyn 13 & 15 erbjuder en fastighet med stora möjligheter för den driftige! Fastigheten har 2 byggnader. Huvudbyggnaden Kyrkbyn 13 som längre tillbaka har varit bland annat mataffär och Kyrkbyn 15 (byggd 2010) som genom åren varit både café och nu senast pizzeria. Här erbjuds du boende i en mycket fin våning om ca 120 kvm fördelat över 8rok som utgör hela övervåningen samt delar av markplan i huvudbyggnaden. I markplan i samma byggnad finns det en stor och öppen lokalyta som kan användas till det mesta! Verksamhet, boende eller kanske något helt annat? I lokalytan finns det också kylrum, pentrykök och varuintag som senare har använts som frisörsalong. Det finns möjligheter att göra om markplan till lägenheter och en lägenhet är redan förberedd i markplan. Hel källare med gott om plats för förvaring med mera. Fastigheten har ett mycket centralt läge i Östmark och passar utmärkt till den som drömmer om och vill bedriva verksamhet! Idag bedrivs det slöjdaffär i det som kallas "Slöjdboa". Resterande lokaler är tomma. Möjligheten finns att bedriva eget café eller restaurang i Kyrkbyn 15 samtidigt som man bor i huvudbyggnaden Kyrkbyn 13. En fastighet som erbjuder möjligheter till det mesta och som bör uppleves på plats för bästa intryck! Kommunalt vatten och avlopp. Fiber i båda byggnaderna. Jordkällare. Stor asfalterad parkeringsyta. Fastigheten visas efter överenskommelse med mäklaren. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information om fastigheten!

Visar alla 10