Mäklare Martin Jakobsson

Martin Jakobsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lekvattnet 66, Torsby, Torsby kommun
Lekvattnet 66, Torsby, Torsby kommun, bild 2
Lekvattnet 66, Torsby, Torsby kommun, bild 3

Lekvattnet 66

Villa
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
3 450 000 kr
148 m²
5 rum
1,6 ha tomt

Välkommen till gården "Framnäs" i hjärtat av Lekvattnet! Lekvattnet 66 eller under gårdsnamnet "Framnäs" är en väldigt fin gård som erbjuder det mesta. Gården har ett högt och fritt läge i centrala delarna av Lekvattnet på behagligt avstånd till såväl Torsby som den Norska gränsen. Här erbjuds du boende i 1½-planshus om 148 kvm i renoverat och fräscht skick. I villan finns öppet nyrenoverat kök, stort vardagsrum, helkaklat badrum med bubbelbadkar och ångbastu samt 4 st sovrum. Flertalet uteplatser som veranda under tak vid entrén som löper vidare till altan, inglasad altan samt trädäck med badtunna. Balkong. Altan på husets östra sida. Trädäck i anslutning till växthus. Öppen grillkåta med sittplatser. Gården är bebyggd med flera andra byggnader. Bl.a. ekonomibyggnad med inrett gäst-/hobbyrum, garage och förrådsrum. Växthus. Friggebod. Mycket fint dubbelgarage om 150 kvm uppfört 2017 finns också. Här finns 2 st stora öppna garage samt inredd övervåning med allrum med bardisk och sovplatser. Gården har allt du behöver för att bo och trivas och den upplevs allra bäst på plats! Genomgående gott skick på såväl bostadshus som resterande byggnader. På gården finns många möjligheter. Djurhållning, hobbyverksamhet eller bara mekande i garage, stora ytor och gott om extra sängplatser för att ha vänner och bekanta på besök. Lekvattnet är en fin liten by som erbjuder det mesta. Sommartid finns fina sjöar att bada (gångavstånd till badplats!) och fiska i. Mängder av fin skog och natur med milslånga vandringsleder som bland annat "Sjutorpsleden". Här finns också lokal ostaffär och närbutik med ombud för såväl posten som systembolaget, Torsby Finnskogscenter, hembygdsgårdar med servering (sommartid) med mera. Vintertid finns det fina skoterleder att utnyttja. Helt enkelt en plats att leva och frodas på, så varmt välkommen med din visningsanmälan redan idag! **************** Fastigheten säljs varudeklarerad. För att ta del av besiktningsprotokoll, mer information eller för visningsanmälan kontakta mäklaren.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Poptorp 50, Torsby, Torsby kommun
  • Budgivning pågår

Poptorp 50

Fritidshus
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
250 000 kr
2 rum
6 370 m² tomt

Isolerat och ostört på Finnskogen i Lekvattnet finns detta enkla lilla fritidshus! Perfekt för dig som vill ha ett enkelt, spartanskt fritidshus där du kan vara för dig själv. Fastigheten ligger fritt efter en avtagsväg från en grusväg i skogen. Här är naturen alldeles in på knuten och omger trädgården, där en gärdsgård i sten delar av skog och gräsmatta. Enkelt boende i härbre om 2 våningar, den ena våningen med Jøtul vedkamin och möjlighet till bord och övervåningen med sovyta. Fin veranda i två våningar där den övre ger utsikt över berg och delvis dal. Det finns också äldre stuga på tomten som kan göras iordning till boende. Vatten och avlopp saknas men möjlighet till el via solceller eller eget aggregat. Ett ställe för dig som längtar efter en plats att koppla av på! I närmsta närområdet finns det mycket skog och natur att njuta av. Lite längre bort finns flertalet sjöar för fiske och bad. Och trots sitt ostörda avskilda läge så är det behagligt avstånd till mataffärer och annan service med knappa 5 km in till Lekvattnet och ca 25 km till Torsby. Varmt Välkommen med din intresse och visningsanmälan! (Visning sker på utsatt visning eller efter överenskommelse!)

  • Balkong
  • Uteplats
Oleby 461, Torsby, Torsby kommun
  • Tor 1 aug

Oleby 461

Gård/Skog
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
2 400 000 kr
95 m²
3 rum
13,2 ha tomt

Tillfälle!! Nu ges en sällan återkommande möjlighet att förvärva en härlig och charmig fastighet med strandtomt och enskilt läge. Bland grönskande skog och ängar finns denna mycket trevliga fastighet i Oleby med gräns ut i Lirstjärnen. Här bor du för dig själv och har egen väg in till huset. Ett perfekt ställe att koppla av och bara njuta på. Fastigheten består av bostadshus i 1½-plan, maskinhall/verkstad, äldre uthusbyggnad, gäststuga och mark om ca 13 ha som utgörs mestadels av skog och ängsmark. Det här en fastighet som måste upplevas på plats för bästa känsla! Att få svänga av den större vägen till en liten grusväg först genom skog och sedan ut i den öppna delen i anslutning till bostadshuset är en upplevelse i sig. Att sedan se huset med sitt höga läge med fin utsikt och gång ned mot tjärnen ger ett härligt intryck av att "här vill jag bo"! Här är det perfekt för den som vill bo permanent med lugn och ro och med möjligheten att ta morgonkaffet på bryggan intill vattnet. Söker man fritidsboende så lämpar sig fastigheten lika fint till det. Det är också behagligt avstånd till Torsby som nås på en kortare biltur eller längre gångtur. Boende erbjuds i en mysig villa om 1½-plan med källare. Hela huset har en trevlig och inbjudande känsla av att här bor man härligt. Ljusa och öppna rum. Boarea om 95 kvm som fördelas över öppet kök med lantkänsla, vedspis och skafferi. Vardagsrum, hall och duschrum i entréplan. Övervåning med 2 st sovrum varav det ena har fönsterparti och fransk balkong mot vattnet. Källare med klinkergolv och sedvanliga utrymmen. Fiber. Runt husknuten kan du plocka bär från bärbuskarna på tomten eller ta en avkopplande tur på din egna skog. I skogen finns möjlighet till svampplockning och eget veduttag. Jakträtt inom Oleby JVO. Möbler, maskiner, inventarier och verktyg säljs med fastigheten. Möjlighet till djurhållning. I närområdet finns förskola, golfbana, ridbana, badplats (om man inte vill bada på tomten!), fina promenadstråk. I Torsby ca 10 minuter bort med bil finns allt annat nödvändigt. Varmt Välkommen på visning av denna oas som kan bli Ditt nya hem!

  • Plus
  • Uteplats
Vitsand 359, Torsby, Torsby kommun
  • Tis 6 aug

Vitsand 359

Fritidshus
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
450 000 kr
1 rum
1 680 m² tomt

Välkommen till Vitsand 359 och detta mysiga fritidshus! Här bor du med närhet till natur, som skogen bakom huset och älven framför huset. Ostört och lugnt läge utan att vara helt isolerad från omvärlden. Boende erbjuds i 1-planshus med sovloft. Kök med vedspis, rymlig entré, toalett med mulltoa, vardagsrum samt sovloft på övervåningen. Rymlig veranda under tak vid entrén för att njuta av sommaren. Förrådsbyggnad som erbjuder förvaringsmöjlighet, eller hobbyrum. Möjlighet till Jakträtt! Fastigheten omges av härlig natur och i närområdet finns möjlighet till vandring och mountainbike bl.a. i Hovfjälllets naturreservat. I skogen kan man förutom att vandra även plocka svamp och bär. Närområdet erbjuder också möjlighet till fiske i närliggande älvar och sjöar. Hovfjället kan man under vintertid byta ut vandringen mot skidåkning. I bygden Vitsand finns obemannad livsmedelsbutik. Ett mysigt litet sommarställe för dig som söker plats att koppla av på! Fastigheten säljs komplett med möbler och inventarier.

  • Plus
  • Uteplats
Sundbergsvägen 7, Torsby, Torsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 1 aug

Sundbergsvägen 7

Villa
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 450 000 kr
96 + 90 m²
4 rum
1 142 m² tomt

På "Sundbergsåsen" finns tillfälle att förvärva denna fina timmarvilla i suterräng! Välkommen till 70-talet! Här känns det som att tiden stått stil när man går in genom ytterdörren på farstukvisten. Denna suterrängvilla är byggd i timmer (och betong) och invändigt beklädd i egensnickrat virke. Brett trägolv, väggar av timmer, tak av trä, ja här är det mesta klätt i trä och med naturliga färger. Invändigt finns charmiga äldre spegeldörrar, även dom i trä. Villan är egenbyggd och påbörjad 1977 och sedan varsamt arbetad på pö om pö över tid. Den är sparsamt använd och i gott skick. Entréplan hall, kök och matplats i öppen planlösning, rymligt vardagsrum, duschrum, sovrum samt kontor/sovrum. Suterrängplan har gästtoalett, tänkt våtutrymme (bastu och dusch), tvättstuga, gillestuga med Jøtul gjutjärnskamin och vedspis samt flertalet förråd. Kommunalt vatten och avlopp. Möjlighet till fiber (ej indraget). På den 1 142 kvm stora tomten finns gästhus, också det i timmer. Här finns allrum och kök (ej färdigställt). "Sundbergsåsen" är ett hemtrevligt, lugnt och barnvänligt kvarter i centrala Torsby. Här finns mataffärer som ICA Toria och Coop en kort promenad bort. I kvarteret finns lekpark för barnen och hockeyrink att nyttja vintertid. Behagligt gång- och cykelavstånd till centrum, skolor med mera. Varmt Välkommen på visning! ********** Fastigheten är besiktigad men kommer att säljas med friskrivningsklausul. För mer information och visningsanmälan kontakta mäklaren.

  • Plus
Brattmon 9, Sysslebäck, Torsby kommun

Brattmon 9

Villa
Sysslebäck, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
750 000 kr
74 + 69 m²
3 rum
819 m² tomt

Välkommen till Brattmon 9! Här finner du en nyrenoverad enplansvilla med källare. Villan har helrenoverats invändigt de senaste 2 åren och är i mycket fint skick. Stilfullt inrett och med en känsla av det nya och moderna. Villan funkar perfekt som permanentboende men också som fritidsbostad. Området går att avnjuta såväl sommar som vintertid med flertalet aktiviteter i närområdet. Sommartid så finns trevlig natur med mängder av skog att vandra i, bär och svampar att plocka eller Klarälven att fiska eller bada i. Flertalet natursköna vandrings- och mountainbikeleder och andra platser finns också i närhet till huset. Vintertid så kan man ta skotern och åka längs de milslånga skoterlederna som finns eller så tar man med sig skidorna i bilen och åker en kort bit till de anläggningarna som finns. En dryg mil har du till både Långberget med fantastiska längdspår och Branäs skidanläggning som flera år prisats som Sveriges bästa skidanläggning för barn. Villan är om 74 + 69 kvm och inrymmer kök, duschrum, vardagsrum med täljstenskamin och 2 st sovrum i entréplan. Källarvåning med pannrum och flertalet förrådsrum. Inklädd altan under tak och med infravärme. Soldäck. Fristående garage för 1 bil eller som förråd. Förrådsbyggnad. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Lövåsvägen 7, Torsby, Torsby kommun
  • Budgivning pågår

Lövåsvägen 7

Villa
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 700 000 kr
121 m²
4 rum
1 056 m² tomt

Välkommen Hem till Lövåsvägen 7! På återvändsgata i lugna, trygga och barnvänliga "Ria" finns nu tillfälle att förvärva denna mycket trevliga och trivsamma villa i gott skick. Här hittar du en smakfullt inredd enplansvilla om 121 kvm. Direkt du öppnar ytterdörren möts du av en varm och välkomnande känsla, en känsla av att komma hem! Du välkomnas först av en rymlig entréhall med platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar. Snett fram från entrén finns stort öppet vardagsrum med plats för att samla det stora sällskapet - antingen i soffan eller vid matsalsbordet. Här finns också plåtinklädd kakelugn för extra myskänsla, komfort och värme när kyla och rusk tränger sig på. Vidare finns kök med plats för matgrupp, groventré med tvättstuga, badrum och 3 st sovrum. På villans baksida finns både inglasad altan byggd -21 och plattlagd uteplats där man kan njuta av solen och den härliga sommaren. Inglasade altanen gör att utesäsongen förlängs från enbart sommar till vår och sena hösten. Tomten om 1 056 kvm ramas till delar in av en häck och erbjuder stora öppna gräsytor, fruktträd och möjlighet till odling. Området är lugnt och barnvänligt med flera lekparker i närområdet. Behagligt gång-/cykelavstånd till matbutiker och in till centrala Torsby. Ett hus som passar både utmärkt för familjen men även för den ensamstående. Här är det bara att ta över nycklar och flytta in direkt! Varmt Välkommen på visning i vad som kan bli Ditt nya hem!! *************** Fastigheten säljs varudeklarerad. För mer information och för att ta del av besiktningsprotokoll kontakta fastighetsmäklaren.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
HÖLJES 1:388 , Torsby, Torsby kommun

HÖLJES 1:388

Fritidshus
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 450 000 kr
1 rum
5 868 m² tomt

Sällan återkommande tillfälle!! Nu finns chansen att förvärva en mycket trevlig fritidsfastighet med egen strandlinje. Längs med Höljessjöns östra strand finner du denna underbara plats. Här, med perfekt västerläge, njuter du av solen och vattnets lugn från morgon till den sena kvällen. Egen strandlinje i sjön med både badstrand, brygga och båtbrygga. Fastigheten är bebyggd med två st fritidshus samt båthus som passar fint för att ha det stora sällskapet på besök. Det ena huset är en timmerstuga i 1-plan med altan under tak mot sjön. Stugan inrymmer nybyggd del med hall och förråd. Storstuga med braskamin och köksdel. Våtutrymme, förråd och sovloft. El via solceller. Kyl och spis via gasol. Vatten finns i grävd brunn (ej inkopplat system). Utedass och nedgrävd glasfibertank (ej inkopplat system). Andra stugan inrymmer hall med våtutrymme samt storstuga med vedspis. Veranda mot sjön. En plats som bara måste upplevas på plats!! Varmt Välkommen med Din intresseanmälan redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Oleby 363, Torsby, Torsby kommun

Oleby 363

Gård/Skog
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 550 000 kr
89 m²
4 rum
1,5 ha tomt

Varmt Välkommen till "Stortäppa"! I Oleby finns denna mycket trevliga gård med gårdsnamnet Stortäppa. Gården består av bostadsbyggnad i 1½-plan, ekonomibyggnad och flertalet mindre byggnader. Här bor man hemtrevligt och bekvämt med både känslan av landet och villalivet. Bostadsbyggnaden om 89 kvm är helrenoverad från 2013 och framåt. Här har renoveringar som nytt tak, nya fönster, badrum, ytskikt, altan med mera gjorts. Villan inrymmer hall, vardagsrum, kök (ej färdigställt), duschrum och 3 st sovrum. Samtliga ytskikt är nya och i smakfull stil. Ekonomibyggnaden har dubbla fina garage samt loge, vedbod och traktorgarage. Övriga byggnader är bl.a. timmerstuga som lämpas väl som gästhus. F.d. sädesmagasin som gjorts om till mysig bod att använda sommartid till bjudningar, trevliga sommarkvällar med mera! Rymlig jordkällare/garage med gjutet golv och murade väggar. Utrymmet går att använda till garage, jordkällare, förråd eller kanske göras om till vinkällare? F.d. grishus finns också på fastigheten, utmärkt byggnad för den som vill ha höns! Gården har ett fint läge i Oleby med viss sjöutsikt över Fryken och sol (nästan) dagen lång. Närhet till golfbana, badplats, förskola (precis på andra sidan vägen!), promenadstråk m.m. Trevlig tomt med gräsmatta, flaggstång, odlingsland, bärbuskar och naturliga delar som stenar, träd m.m. samt blommor som växer fritt som vitsippor, blåsippor, liljekonvaljer m.m. Åkermark finns också på andra sidan vägen. Varmt Välkommen på visning! ******************* Fastigheten säljs varudeklarerad. För mer information, visningsanmälan eller för att ta del av besiktningsprotokollet kontakta fastighetsmäklaren.

  • Plus
  • Uteplats
Björby 19, Stöllet, Torsby kommun

Björby 19

Villa
Stöllet, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
995 000 kr
70 + 30 m²
4 rum
1,8 ha tomt

Välkommen till Björby 19! Här finner du en 1½-plansvilla i renoverat och fräsch skick, med gräns till Klarälvens natursköna vatten. Detta charmiga röda hus erbjuder en perfekt kombination av traditionell svensk landsbygd och modern komfort. Här finns allt du behöver för att skapa ett drömboende nära naturen, oavsett om det är som fritids- eller som permanentboende. Boende erbjuds i en 1½-plansvilla byggd 1933 om 70 kvm. Villan är smakfullt renoverad på senare år, bl.a. med nytt kök och duschrum. Boytan fördelas över kök & vardagsrum i öppen planlösning och med mysig braskamin, duschrum, sovrum med eget duschrum samt övervåning med ytterligare två st sovrum. På fastigheten finns också mindre garagebyggnad som kan nyttjas som garage till fyrhjuling eller skoter, eller som förråd. Uthusbyggnad med trägolv och stort fönsterparti finns också. Detta kan nyttjas som sällskapsyta på sommaren eller till förvaring. Fastigheten har en tomtareal på knappa 2 hektar som består av trädgård runt huset samt ängsmark som gränsar i Klarälven. Vid älven finns det möjlighet att göra en liten uteplats. Möjlighet till fiske och att ha mindre båt finns också. Bakom huset finns skog och natur med möjlighet till friluftsliv. I närområdet finns mataffär, restaurang och möjlighet till natur- och friluftsliv såväl sommar som vintertid. Välkommen att boka en visning för att uppleva denna fina fastighet på plats!

  • Plus
Nybacka 47, Stöllet, Torsby kommun
  • Budgivning pågår

Nybacka 47

Villa
Stöllet, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
395 000 kr
123 + 78 m²
6 rum
4 005 m² tomt

Välkommen till Nybacka 47! Längs med "62:an" strax söder om Stöllet finns denna 1½-plansvilla med källare. Här finner duen villa där du verkligen har chansen att få bestämma över ditt egna framtida boende! Villan är i behov av renovering och invändigt har villan rensats ur och är redo för nästa ägare att iordningställas. I entréplan finns 2 sovrum, vardagsrum med öppen spis samt kök och badrum (båda saknar inredning). Övervåning har blivit renoverad på senare år och är i gott användbart skick. Här finns allrum och ytterligare 2 st sovrum. Dessutom finns utrymme som kan göras om till badrum (v/a är tillgängligt) eller som kan användas som rymlig klädkammare. Källaren har sedvanliga utrymmen. Utvändigt har huset nyligen målats och altan vid entré har byggts om. Fastigheten har ett trevligt läge med egen trädgårdstomt och närhet till Klarälven för bad och fiske men också till natur. I Stöllet finns mataffär med mera. En kortare biltur, drygt 2 mil bort, finns också Ekshärad med bland annat affärer och restauranger. Till Torsby med resterande nödvändig service är det knappa 5 mil. Fastigheten fungerar utmärkt att använda som fritidshus eller permanentboende. Möjligheter finns också till uthyrning. Varmt Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Brattfors 17, Torsby, Torsby kommun

Brattfors 17

Villa
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
675 000 kr
74 + 95 m²
5 rum
1 380 m² tomt

Välkommen till Brattfors 17! Från en grusväg i skogen till en än mindre grusväg tar man sig till den lilla idyll som är Brattfors. Här bor man lantligt med natur och skog som de närmsta grannarna men ändå på behagligt avstånd till Torsby. Ett ställe att bo, leva och trivas i! Villan fungerar lika fint som permanentboende som fritidshus. Villa om 1-plan med källare byggt på 1980-talet. Villan är välvårdad och lättskött. 74+95 kvm fördelas över kök, vardagsrum, duschrum, rymlig klädkammare och 2 st sovrum i entréplan. Källarvåning med gillestuga, kontorsrum som kan nyttjas som extra sovrum, tvättstuga med dusch och toalett samt pannrum. Indraget fiber, uppvärmning via jordvärme och eget vatten & avlopp. Dessutom stor fin altan i söderläge under tak och med 2 utstickande väggar för extra vindskydd. Inom 4 mils avstånd tar man sig till det mesta. Bl.a. centralorten Torsby med all nödvändig service. Branäs skidanläggning. Än närmre har man till Ambjörby med livsmedelsbutik och restaurang. Gillar man friluftsliv så finns det gott om natur att vistas i såväl sommar som vinter. Dessutom flertalet mindre sjöar och älvar i närområdet. Varmt Välkommen på visning! ********** Fastigheten säljs Varudeklarerad. För mer information och för att ta del av besiktningsprotokoll, kontakta mäklaren!

  • Uteplats
Rinn 4, Torsby, Torsby kommun
  • Budgivning pågår

Rinn 4

Villa
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
775 000 kr
106 m²
4 rum
2 940 m² tomt

I charmiga Rinn finns nu tillfälle att förvärva denna trivsamma villa med gårdskänsla! Lantligt läge med närhet till natur och Badasjöarna och behagligt avstånd till Torsby. Här finns bl.a. bostadshus i 2-plan och stor ekonomibyggnad med stall som erbjuder möjlighet till häst eller annan djurhållning. Boende erbjuds i 2-plansvilla om totalt 106 kvm. Boarean fördelas över kök, öppet vardagsrum och matrum, duschrum samt övervåning med 2 sovrum och genomgångsrum som kan nyttjas till allrum, kontor eller som ett tredje sovrum. Utöver invändiga rum finns uterum i förentré samt altan som delvis är öppen och delvis inbyggd med väggar och fönster. Fastigheten har ett öppet läge med gott om solljus, utsikt över ängsmark och dessutom gångavstånd till badplats! På den 2 940 kvm stora tomten finns som sagt ekonomibyggnad men också carport i trä och förrådsbyggnad med enkelt garage och vedbod. Här finns möjlighet till djurhållning och odling. Eget vatten från djupborrad brunn -16, 3-kammarbrunn med infiltration anlagd -16 samt fiberanslutning. Varmt välkommen på visning på denna härliga lantliga fastighet!

  • Balkong
  • Uteplats
Bjälverud 475, Sunne, Sunne kommun
  • Budgivning pågår

Bjälverud 475

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 175 000 kr
84 m²
3 rum
1 371 m² tomt

Varmt Välkommen till Bjälverud 475! Här finns en mycket fin 1-plansvilla som är redo att flytta in och trivas i direkt! Villan är renoverad och i fräscht skick såväl invändigt som utvändigt. Här bor man i 84 kvm som fördelas över kök, öppet stort vardagsrum med möjlighet till matrum och sällskapsgrupp, dessutom med rejäl kakelugn i mitten av rummet för värme och mys. 2 st sovrum och helkaklat badrum med bubbelbadkar. Utvändigt finns plan lättskött trädgård. Plattlagd parkering och rymlig carport. Förrådsbyggnad i anslutning. I Bjälverud bor man lantligt med behagligt pendelavstånd till såväl Sunne som Torsby. Närhet till Fryken med fin badplats. Välkommen med visningsanmälan till Ditt nya hem! ****** Fastigheten säljs Varudeklarerad som är marknadens mest kompletta besiktning och försäkring! För att ta del av besiktningsprotokoll eller för mer information, kontakta mäklaren.

Ekesberget Stugby, Torsbyvägen, Ekshärad, Hagfors kommun

Ekesberget Stugby, Torsbyvägen

Övrigt
Ekshärad, Hagfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
5 950 000 kr
3 rum
2,9 ha tomt

Varmt välkomna till Ekesbergets Stugby i Ekshärad! Här finns en fin stugby om totalt 18 stugor varav 17 stugor till uthyrning! Utöver stugor för uthyrning finns receptionshus, servicehus med tvättstuga, garage, vedbod. Stugbyn har ett högt och naturvänligt område och är granne med slalombacken i Ekshärad. Fin natur med flertalet vandringsleder intill stugbyn. Alla stugor erbjuder boende i allrum med kök, 2 sovrum samt duschrum. Egen altan till samtliga stugor. Nya inventarier och sängar i stugorna. Delvis nya möbler. Stugorna säljs komplett möblerade! Gemensamma platser på stugbyn i form av grillplats med och utan tak, lekplatser med mera. I dagsläget är stugorna inredda i färgglada färger och med tanken att varje stuga va vara unik! En stugby med hög potential att uppfylla många drömmar, fantasin sätter begränsningarna för vad som går att gör med fastigheten! Här finns också möjlighet till mycket fina intäkter! Ni behöver inte heller starta om från noll då det finns ett utarbetat kundnätverk med återkommande kunder år efter år. Ekshärad och Klarälvdalens fantastiska natur erbjuder många möjligheter att göra detta till en nischad stugby efter egna önskemål! Använd Klarälvens och dess vackra omgivning för utflykter? Eller fiske och bad i någon av de många intilliggande sjöarna? Eller varför inte vandring i naturen och slalom och pulkaåkning på vintern? Möjligheterna är många!! Varmt Välkommen med Din intresseanmälan! För mer information och för bokning av visning var vänlig kontakta fastighetsmäklaren!

  • Uteplats
Kyrkbyn 13 & 15, Östmark, Torsby kommun

Kyrkbyn 13 & 15

Övrigt
Östmark, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 895 000 kr
120 + 280 m²
8 rum
4 511 m² tomt

Välkommen till gamla "boa" i Östmark! Kyrkbyn 13 & 15 erbjuder en fastighet med stora möjligheter för den driftige! Fastigheten har 2 byggnader. Huvudbyggnaden Kyrkbyn 13 som längre tillbaka har varit bland annat mataffär och Kyrkbyn 15 (byggd 2010) som genom åren varit både café och nu senast pizzeria. Här erbjuds du boende i en mycket fin våning om ca 120 kvm fördelat över 8rok som utgör hela övervåningen samt delar av markplan i huvudbyggnaden. I markplan i samma byggnad finns det en stor och öppen lokalyta som kan användas till det mesta! Verksamhet, boende eller kanske något helt annat? I lokalytan finns det också kylrum, pentrykök och varuintag som senare har använts som frisörsalong. Det finns möjligheter att göra om markplan till lägenheter och en lägenhet är redan förberedd i markplan. Hel källare med gott om plats för förvaring med mera. Fastigheten har ett mycket centralt läge i Östmark och passar utmärkt till den som drömmer om och vill bedriva verksamhet! Idag bedrivs det slöjdaffär i det som kallas "Slöjdboa". Resterande lokaler är tomma. Möjligheten finns att bedriva eget café eller restaurang i Kyrkbyn 15 samtidigt som man bor i huvudbyggnaden Kyrkbyn 13. En fastighet som erbjuder möjligheter till det mesta och som bör uppleves på plats för bästa intryck! Kommunalt vatten och avlopp. Fiber i båda byggnaderna. Jordkällare. Stor asfalterad parkeringsyta. Fastigheten visas efter överenskommelse med mäklaren. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information om fastigheten!

Visar alla 16