Mäklare Martin Jakobsson

Martin Jakobsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Klarälvsvägen 10, Sysslebäck, Torsby kommun

Klarälvsvägen 10

Villa
Sysslebäck, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby

750 000 kr

117 m²

5 rum

991 m² tomt

Mitt i centrala Sysslebäck finns denna fina fastighet med många möjligheter! Tillfälle att förvärva en fastighet med stor potential i kärnan av Sysslebäcks centrum. Härifrån har du gångavstånd till mataffär, pizzeria, bank med mera. Fastigheten erbjuder boende i lägenhet om ca 117 kvm med suterrängplan samt möjlighet till att driva butik eller annan verksamhet i lokal om ca 200 kvm allt som allt. Lokalen har ingång på husets framsida och har genom åren brukats som bl.a. butik och loppis. Lokalen erbjuder stort öppet rum som går att inreda efter eget behag. Här finns kassadisk och litet kontor. Källarvåning med toalett och förvaringsutrymme i 2 stora förrådsrum. Boendedelen utgörs av lägenhet i 1-plan samt suterräng. Här finns kök, rymligt duschrum, öppet vardagsrum, matrum, balkong under tak samt 2 st sovrum. I suterrängplan hittar vi gillestuga med kassett i öppen spis, allrum med egen ingång samt toalett, förvaring i 2 förråd, tvättstuga med dusch, pannrum samt garage med elport och plats för en bil. En fastighet där din fantasi sätter gränsen för vad ni vill bruka den som! Vill man så använder man hela ytan till boende då det finns en dörr som öppnar upp mellan boendedel och lokaldel. Den som drömmer om att öppna eget har alla möjligheter att driva verksamhet i lokalen samtidigt som man bor i lägenheten. För den som vill kan man också gör om suterrängplan till ett extra rum eller lägenhet för uthyrning. Möjligheterna är ändlösa! Avståndsmässigt så är det som tidigare nämnt gångavstånd till det mesta i Sysslebäck. Till Branäs skidanläggning som erbjuder skidåkning både på längden men framförallt utför är det knappt 1 mil. Till Långberget med härliga skidspår för längdskidåkning vintertid och vandringsleder och fin natur sommartid är det drygt 1 mil. Till Likenäs med bl.a. vårdcentral är det ca 16 km Till Torsby är det ca 80 km Till Trysil är det ca 100 km Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Likenäsvägen 50, Likenäs, Torsby kommun

Likenäsvägen 50

Villa
Likenäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby

1 995 000 kr

190 m²

10 rum

1,6 ha tomt

Ståtlig 2½-plansvilla i nyrenoverat skick! Nu finns tillfälle att förvärva denna mycket fina villa i Likenäs! Villan är byggd 1920 och har en rik historia. Villan renoverades invändigt mellan 2017-2018 samt 2020 då vindsvåning gjordes iordning. Idag utgör villan boende i hela 2½-plan samt källardel. Boarean är drygt 200 kvm och den fördelas över totalt 10 rum varav 6 idag nyttjas som sovrum. Utöver sovrummen finns stort vardagsrum, tv-rum, kök och matrum i entréplan. Vindsvåningen har stort öppet allrum. Dessutom duschrum på varje plan! Genomgående generösa utrymmen och högt i tak. Källaren erbjuder hall, förråd med platsbyggda hyllor och skidställ, pannrum samt förråd. Möjlighet till boende eller fritidshus för det stora sällskapet! Fastigheten lämpar sig väl för uthyrning och hyrs idag ut via SkiBranäs. Här finns möjlighet till fina hyresintäkter. Vill man så kan man fortsätta med uthyrningen via SkiBranäs. Avståndsmässigt finns allt du behöver inom en kort biltur. Till skidåkningen i Branäs är det ca 8 km. Mataffär, vårdcentral samt apotek finns i Likenäs med gångavstånd. Fastigheten säljs i sin helhet med möbler och inventarier kvar i huset. Utöver villan är det ytterligare 3 fastigheter som säljs med. Det är de angränsande tomterna (se tomtkarta). Här finns bland annat en gammal fastighet om 2 våningar, uthusbyggnad samt skog och mark. Totalareal om 15 977 kvm. För mer information kontakta mäklaren. Varmt Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bänteby 10, Likenäs, Torsby kommun

Bänteby 10

Villa
Likenäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby

525 000 kr

78 m²

3 rum

2 ha tomt

Välkommen till detta hus som rymmer 78 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett yteffektivt boende som ger dig en genuin och hemtrevlig känsla. Husets stora och trevliga trädgårdstomt bjuder på stora gräsytor, vackra björkar, många soltimmar och kallgarage. Här finns även ett stort uthus med bra förvaring, arbetsbänk, plats för maskiner och verktyg och plats för trädgårdens alla redskap. Inom en halvtimmes bilfärd finner du mängder av utomhusaktiveter såsom paddling, fiske, ridning, skidåkning i Branäs både utför och på längden, skoterleder och skjutbanor. Fina strövområden och goda möjligheter till svamp och bärplockning. Till Likenäs med vårdcentral och apotek är det drygt 7 km. Till Branäs skidanläggning är det ca 14 km. Till Sysslebäck med badhus, restaurang, mataffär, bank, bensinstation mm är det ca 27 km. Till Torsby med skidtunnel, flygplats, sjukhus och annan nödvändig samhällsservice är det ca 57 km. Fastigheten kommer att säljas med friskrivning Välkomna på visning!

Munkheden 4, Sysslebäck, Torsby kommun

Munkheden 4

Villa
Sysslebäck, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby

995 000 kr

108 m²

3 rum

3 301 m² tomt

Välkommen till Munkheden 4! Strax innan Sysslebäck ligger denna mysiga 1-plansvilla med gästbyggnad. Villan omfamnas av en stor altan om ca 50 kvm som löper längs villans framsida. På altanen finns solljus dagen lång och möjligheter till odling i platsbyggt växthus! Villan erbjuder invändigt genomgående generösa utrymmen. 108 kvm i boarea fördelas över stort kök och vardagsrum, sovrum, kontor och duschrum. Inglasat uterum. Varmbonad uthusbyggnad/gäststuga som tidigare utgjort både garage och som 2006 gjordes om till bageri. Här finns idag öppet rum, köksdel, lagerutrymme och förrådsrum. I anslutning finns nybyggt verkstadsutrymme 2021 om ca 25 kvm. Varmbonat och med el. Dubbla vidbyggda carports och gott om utrymme för förvaring. Här bor man bekvämt i en lättskött 1-plansvilla med möjlighet till odling. Närhet till Klarälven som rinner en kort promenad bort. Avstånd till Sysslebäck med mataffär med mera är ca 5 km. Ca 5 km söderut ligger Branäs skidanläggning. Varmt Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Kälkerud 75, Torsby, Torsby kommun

Kälkerud 75

Villa
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby

1 950 000 kr

111 m²

3 rum

1,8 ha tomt

Varmt välkommen till denna mycket trevliga 1-plansvilla med oinredd vind vid Kälksjön! Villan har ett underbart läge i Kälkerud vid Kälksjöns norra strand med egen strandlinje i sjön. Detta är en villa som är speciell på många sätt. Stort öppet allrum med såväl platsbyggd kontorsdel som plats för matrumsdel och umgänge i vardagsrumsdel. Längs hela södra och västra sidan i allrummet är väggarna klädda med fönster med fin utsikt mot sjön. Under fönsterna finns platsbyggda hyllor. Fräscht och väldisponerat kök. 2 st sovrum varav det ena har bubbelbadkar. Toalett och duschrum. Övervåning består av oinredd vind som kan inredas efter behag. 2 st altaner varav den ena har västerläge mot sjön. På den 1,8 ha stora tomten finns ängsmark, trädgårdstomt runt huset samt naturmark med bland annat mindre bäck som rinner över tomten. Ekonomibyggnad finns också. Smidig uppvärmning via vattenburen jordvärme. Fastigheten och dess läge upplevs bäst på plats! Varmt Välkomna på visning! ****** Fastigheten är varudeklarerad. Besiktningsprotokoll finns att ta del av hos fastighetsmäklaren. För mer information kontakta fastighetsmäklaren.

  • Plus
  • Uteplats
Kyrkbyn 13 & 15, Östmark, Torsby kommun

Kyrkbyn 13 & 15

Övrigt
Östmark, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby

1 895 000 kr

120 m²

8 rum

4 511 m² tomt

Välkommen till gamla "boa" i Östmark! Kyrkbyn 13 & 15 erbjuder en fastighet med stora möjligheter för den driftige! Fastigheten har 2 byggnader. Huvudbyggnaden Kyrkbyn 13 som längre tillbaka har varit bland annat mataffär och Kyrkbyn 15 (byggd 2010) som genom åren varit både café och nu senast pizzeria. Här erbjuds du boende i en mycket fin våning om ca 120 kvm fördelat över 8rok som utgör hela övervåningen samt delar av markplan i huvudbyggnaden. I markplan i samma byggnad finns det en stor och öppen lokalyta som kan användas till det mesta! Verksamhet, boende eller kanske något helt annat? I lokalytan finns det också kylrum, pentrykök och varuintag som senare har använts som frisörsalong. Det finns möjligheter att göra om markplan till lägenheter och en lägenhet är redan förberedd i markplan. Hel källare med gott om plats för förvaring med mera. Fastigheten har ett mycket centralt läge i Östmark och passar utmärkt till den som drömmer om och vill bedriva verksamhet! Idag bedrivs det slöjdaffär i det som kallas "Slöjdboa". Resterande lokaler är tomma. Möjligheten finns att bedriva eget café eller restaurang i Kyrkbyn 15 samtidigt som man bor i huvudbyggnaden Kyrkbyn 13. En fastighet som erbjuder möjligheter till det mesta och som bör uppleves på plats för bästa intryck! Kommunalt vatten och avlopp. Fiber i båda byggnaderna. Jordkällare. Stor asfalterad parkeringsyta. Fastigheten visas efter överenskommelse med mäklaren. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information om fastigheten!

Vitsand 443, Torsby, Torsby kommun

Vitsand 443

Villa
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby

895 000 kr

120 m²

4 rum

1 660 m² tomt

Varmt välkommen till denna fastighet med egen strandtomt intill Aspsjön i Vitsand! Här erbjuds du ett boende med många möjligheter. Huset är ett tvåvåningshus med källare i suterräng om 120 kvm boarea + 90 kvm biarea. Boarean fördelas över stort vardagsrum, 2 sovrum, renoverat duschrum samt kök i övre plan och rymligt sovrum, tvättstuga och gästtoalett i entréplan. I entréplan finns det även två stycken garage med separat ingång via garageport från husets östra sida. Det ena garaget har öppen yta till förvaringsutrymme, arbetsplats eller varför inte kontor. Det andra garaget har smörjgrop som är perfekt för den motorintresserade. Garagedelen är avskild från boendedelen och öppnar därför upp möjligheten till exempelvis mindre verksamhet. Källar-/suterrängplan utgörs av stor öppen yta samt ett större och ett mindre förvaringsrum och pannrum. Ingång ifrån husets södra gavel eller genom huset. Behändig uppvärmning via Bergvärme. Eget vatten från borrad brunn. Avloppet är en trekammarbrunn med infiltration. Denna är dock belägen på granntomten och servitut saknas. Fint västerläge med egen strandtomt i Aspsjön som erbjuder harmoni och njutbara soltimmar dagen lång. I sjön erbjuds du både bad och fiske. Vintertid finns det möjlighet till skridskoåkning, pimpelfiske med mera. I Vitsand finns förskola. Till Torsby med all annan nödvändig service är det knappa 3 mil. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 7