Mäklare Martin Jakobsson

Martin Jakobsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sörmark Harling Röna 1, Torsby, Torsby kommun
Sörmark Harling Röna 1, Torsby, Torsby kommun, bild 2
Sörmark Harling Röna 1, Torsby, Torsby kommun, bild 3

Sörmark Harling Röna 1

Villa
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 850 000 kr
284 + 140 m²
8 rum
1,1 ha tomt

Har Du drömt om att äga en egen herrgård på landet? Här ges nu unikt tillfälle att förvärva en mycket vacker och trevlig herrgård med ett rikt kulturarv och historia! Den anrika gården "Harling Röna" är ett av de första husen som byggdes i området och troligen uppfördes huset redan på 1600-talet. Fastigheten har en mycket rik historia och har genom åren varit med om mycket. Bl.a. har det varit Länsmannagård. Gården har ett fint läge i Sörmark i södra änden av sjön Kläggen. Vid Kläggen finns egen brygga, flotte och möjlighet till både bad och båt. Parkliknande trädgård om drygt 1 hektar. Här finns flertalet olika växtligheter i trä, buskar, blommor, statyer, fågelbad m.m. Upphöjd platå med syrenberså med liten damm och möjlighet till uteplats. Under denna yta finns öppen fin jordkällare i huggen natursten. Varför inte göra om till mysig vinkällare? Det är dock inte bara trädgården som är maffig utan bostadshuset är i sig också en rejäl syn. Här erbjuds totalt 284 kvm i boarea och med ytterligare 140 kvm i källarvåningen finns plats för allt och lite till! Villan är byggd i 1½-plan och boarean fördelas över totalt 8-9 rum, varav 3-4 sovrum. Dessutom kök, 2 badrum och ytterligare 2 gästtoaletter. Gedigna rum med gott om utrymme och högt i tak! Källaren har sedvanliga utrymmen samt del med bastu, dusch och toalett. Villan genomgick en helrenovering på 70-talet. Senare år har fastigheten också fått ny djupborrad brunn, nytt avlopp och ny bergvärmepump. Här finns också fiber för möjligheten att jobba smidigt hemifrån. Detta är en fastigheten som absolut bör upplevas på plats för det bästa intrycket! -Så varmt välkommen med din visningsanmälan redan idag! ***** Fastigheten säljs besiktigad och försäkrad med Anticimex Varudeklarerad. För mer information och för att ta del av besiktningsprotokollet kontakta fastighetsmäklaren.

 • Premium
 • Uteplats
Vitsand 436, Torsby, Torsby kommun
 • Lör 11 maj

Vitsand 436

Villa
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 250 000 kr
75 m²
3 rum
2 180 m² tomt

Längtar Du också efter sommar, sol och bad? Och dessutom drömmer om möjligheten till detta direkt på din egna fastighet? Då kan Vitsand 436 vara något för Dig! Här erbjuds du en fastighet med sjötomt och egen badstrand. Skulle inte det vara nog med bad i en sjö, så finns det en till sjö med avskild sandstrand på andra sidan vägen! Det är även möjligt att ha båt i sjön och ta sig mellan de båda vattenvägen. Boende erbjuds i 1½-plansvilla med kök, toalett, duschrum och vardagsrum i entréplan. Övervåning med dubbla sovrum varav det ena har nyrenoverad egen liten toalett. Dessutom gott om förvaringsmöjligheter i garderober och sidovindar. Utomhus finns altan och inglasat uterum med skjutbara dörrar mot sjön. Bostaden kan nyttjas som såväl permanentboende som fritidshus. På senare år har renoveringar så som nytt tak, nya radiatorer, ytskikt och installation av fiber skett. 2 180 kvm stor trädgårdstomt som sluttar ner mot sjön. Här finns också uthusbyggnad med flertalet förråd samt varmbonat rum som kan göras om till gästrum att bruka när nära och kära är på besök! Garagebyggnad. Fastigheten säljs komplett med möbler och inventarier. Tillträde kan ske innan sommaren, med andra ord ett perfekt tillfälle att slå till och flytta in direkt! Möjlighet finns också att komplettera köpet med stor och fin specialbyggd flotte. Fastigheten har ett bekvämt läge och förutom närhet till vatten och bad så kan man vintertid bruka sjön till att åka skidor. I närheten finns också Hovfjället skidanläggning ca 20 min bort som vintertid erbjuder skidor utför och på längden och sommartid erbjuder fin natur med möjlighet till vandring och friluftsliv. I bygden Vitsand finns obemannad livsmedelsbutik. Till Torsby med all annan nödvändig service är det ca 25 km. Varmt Välkommen med Din intresseanmälan! ******** Fastigheten säljs besiktigad och försäkrad med Anticimex Varudeklarerad. För mer information och för att ta del av besiktningsprotokollet kontakta fastighetsmäklaren.

 • Plus
 • Uteplats
Bjälverud 475, Sunne, Sunne kommun

Bjälverud 475

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 175 000 kr
84 m²
3 rum
1 371 m² tomt

Varmt Välkommen till Bjälverud 475! Här finns en mycket fin 1-plansvilla som är redo att flytta in och trivas i direkt! Villan är renoverad och i fräscht skick såväl invändigt som utvändigt. Här bor man i 84 kvm som fördelas över kök, öppet stort vardagsrum med möjlighet till matrum och sällskapsgrupp, dessutom med rejäl kakelugn i mitten av rummet för värme och mys. 2 st sovrum och helkaklat badrum med bubbelbadkar. Utvändigt finns plan lättskött trädgård. Plattlagd parkering och rymlig carport. Förrådsbyggnad i anslutning. I Bjälverud bor man lantligt med behagligt pendelavstånd till såväl Sunne som Torsby. Närhet till Fryken med fin badplats. Välkommen med visningsanmälan till Ditt nya hem! ****** Fastigheten säljs Varudeklarerad som är marknadens mest kompletta besiktning och försäkring! För att ta del av besiktningsprotokoll eller för mer information, kontakta mäklaren.

Tingshusgatan 20B, Torsby, Torsby kommun
 • Budgivning pågår

Tingshusgatan 20B

Lägenhet
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
575 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/2
2 189 kr/mån
14 744 kr/m²

Trivsam välplanerad 1:a med sovalkov och balkong! I lugna och stabila brf "Halla" finns nu tillfälle att förvärva denna 1:a med sovalkov och balkong om 39 kvm. En välplanerad 1:a med tilltagna utrymmen. Hall med gott om förvaring i 5 garderober, kök, badrum med badkar, vardagsrum med sovalkov som med lätthet kan skärmas av. Genomgående ljusa och fräscha färger. Balkong mot innergården där sommarsolen kan avnjutas. Föreningen är stabil och har en låg månadsavgift. I avgiften ingår parkeringsplats, värme, renhållning och tv. Fiber finns men ingår ej i avgiften. I föreningen finns gemensam uteplats, tvättstuga och cykelförråd, till lägenheten finns 2 st egna förråd. Centralt och behändigt läge - härifrån har du gångavstånd till allt du behöver! En kort promenad till centrum med mataffärer, butiker, restauranger med mera. Behagligt avstånd till mellan-, högstadie- och gymnasieskola, badplats vid Kollsberg och mera. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Finnskogavägen 4, Höljes, Torsby kommun
 • Budgivning pågår

Finnskogavägen 4

Övrigt
Höljes, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 100 000 kr
1,6 ha tomt

Drömmer du om att bli egen företagare och driva egen camping? Se då hit! "Höljes Camping" är nämligen nu till salu! Här finner du en charmig och mysig camping som drivits på ett väldigt familjärt sätt under flera år. Här känner sig gästerna väl omhändertagna vilket leder till att de återvänder fler än en gång! Förutom camping bedrivs i dagsläget också restaurang med fulla rättigheter. Campingen är belägen i Höljes i de norra delarna av Värmland, intill riksväg 62 och ett stenkast från Klarälven. Här finns det gott om vacker natur att uppleva, såväl sommartid som vintertid! Sommartid finns möjligheter som bad, fiske, vandring etc. Vintertid är det rikt med snö och möjligheter finns för skoteråkning, skidåkning i närområdet bl.a. i Trysil, Branäs och Långberget med mera. Några kilometer norr om Höljes finns Långflon Shoppingcenter precis innan den norska gränsen. Höljes är en liten bygd som erbjuder, förutom rikt natur- och djurliv, rallycrosstävlingar i absoluta världsklass, som får bygden att svämma över med folk när det hålls! Höljes camping erbjuder möjlighet till campingplatser med tält och husvagn/husbil och boende i stugor i olika modeller. Totalt finns 11 stugor för uthyrning. Servicebyggnader såsom restaurang med reception och kök, byggnad med fräscha duschar och toaletter, grillkåta för mysiga sommarkvällar och mera. Fastigheten säljs utrustad för att ta över och driva camping (eller vad man själv vill) direkt! Visning sker efter överenskommelse med mäklaren. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Åsens väg 3, Torsby, Torsby kommun
 • Budgivning pågår

Åsens väg 3

Villa
Torsby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 295 000 kr
168 + 57 m²
6 rum
1 250 m² tomt

På lugna och barnvänliga "Kajshea" finns nu denna rymliga 1½-plansvilla till salu! Boende i 1½-plan fördelade över 168 kvm och 6 rok. Källare om ca 57 kvm. Här finns plats för hela familjen med möjlighet till 4 sovrum. Stort vardagsrum och stort öppet allrum på övervåningen. Kök, duschrum, gästtoalett samt källare med garage, pannrum/tvättstuga och förråd finns också. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till affärer, grundskola och natur- & friluftsområden. Fastigheten har ett högt läge och med fin utsikt från övervåningen. 1 250 kvm stor tomt. På tomten finns gräsmatta, växtlighet i bl.a. träd & buskar, möjlighet till odlingsyta m.m. Nybyggt förråd 2018 för extra förvaringsmöjligheter. Kommunalt V/A, fiber, uppvärmning via pellets (panna från -03). Fastigheten säljes varudeklarerad. Besiktningsprotokoll, energideklaration och mer information finns att ta del av hos fastighetsmäklaren! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Munkebol 28, Ambjörby, Torsby kommun
 • Budgivning pågår
Munkebol 28, Ambjörby, Torsby kommun, bild 2
Munkebol 28, Ambjörby, Torsby kommun, bild 3

Munkebol 28

Gård/Skog
Ambjörby, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
575 000 kr
60 + 10 m²
3 rum
4,4 ha tomt

Välkommen till Ambjörby och Munkebol! Nu erbjuds ett perfekt tillfälle att förvärva fastighet för den jaktintresserade! Det är 2 fastigheter som säljs tillsammans. Torsby Munkebol 1:148 & 1:61. På Torsby Munkebol 1:148 finns bostadshus i 1½-plan, den andra fastighetenutgörs av skog och mark. Jakträtt inom Munkebols VVO om 3 519 ha. Boende finns på Munkebol 28. 1½-plansvilla om 60 kvm. Villan inrymmer kök, sovrum och nyrenoverat duschrum i entréplan. Övervåning med 2 st sovrum. Till fastigheten finns också äldre timmerbyggnad i sämre skick samt garagebyggnad. I närområdet finns förutom jaktmöjlighet även möjlighet till vandring i trivsam natur, skid- och skoteråkning vintertid med närhet till Branäs. Huset ligger högt och skogen är intill knuten för lugnt och rofyllt boende. Närhet till såväl mataffär som skola och restaurang i Ambjörby. Varmt välkommen på visning! ***** OBS! Förvärvstillstånd av Länsstyrelsen Värmland krävs för köp av denna fastighet. Ansökan ombesörjs och betalas av köparen. Kostnaden för ansökan är f.n. 4 600 kronor.

 • Premium
Ekesberget Stugby, Torsbyvägen, Ekshärad, Hagfors kommun

Ekesberget Stugby, Torsbyvägen

Övrigt
Ekshärad, Hagfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
5 950 000 kr
3 rum
2,9 ha tomt

Varmt välkomna till Ekesbergets Stugby i Ekshärad! Här finns en fin stugby om totalt 18 stugor varav 17 stugor till uthyrning! Utöver stugor för uthyrning finns receptionshus, servicehus med tvättstuga, garage, vedbod. Stugbyn har ett högt och naturvänligt område och är granne med slalombacken i Ekshärad. Fin natur med flertalet vandringsleder intill stugbyn. Alla stugor erbjuder boende i allrum med kök, 2 sovrum samt duschrum. Egen altan till samtliga stugor. Nya inventarier och sängar i stugorna. Delvis nya möbler. Stugorna säljs komplett möblerade! Gemensamma platser på stugbyn i form av grillplats med och utan tak, lekplatser med mera. I dagsläget är stugorna inredda i färgglada färger och med tanken att varje stuga va vara unik! En stugby med hög potential att uppfylla många drömmar, fantasin sätter begränsningarna för vad som går att gör med fastigheten! Här finns också möjlighet till mycket fina intäkter! Ni behöver inte heller starta om från noll då det finns ett utarbetat kundnätverk med återkommande kunder år efter år. Ekshärad och Klarälvdalens fantastiska natur erbjuder många möjligheter att göra detta till en nischad stugby efter egna önskemål! Använd Klarälvens och dess vackra omgivning för utflykter? Eller fiske och bad i någon av de många intilliggande sjöarna? Eller varför inte vandring i naturen och slalom och pulkaåkning på vintern? Möjligheterna är många!! Varmt Välkommen med Din intresseanmälan! För mer information och för bokning av visning var vänlig kontakta fastighetsmäklaren!

 • Uteplats
Kyrkbyn 13 & 15, Östmark, Torsby kommun

Kyrkbyn 13 & 15

Övrigt
Östmark, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Torsby
1 895 000 kr
120 + 280 m²
8 rum
4 511 m² tomt

Välkommen till gamla "boa" i Östmark! Kyrkbyn 13 & 15 erbjuder en fastighet med stora möjligheter för den driftige! Fastigheten har 2 byggnader. Huvudbyggnaden Kyrkbyn 13 som längre tillbaka har varit bland annat mataffär och Kyrkbyn 15 (byggd 2010) som genom åren varit både café och nu senast pizzeria. Här erbjuds du boende i en mycket fin våning om ca 120 kvm fördelat över 8rok som utgör hela övervåningen samt delar av markplan i huvudbyggnaden. I markplan i samma byggnad finns det en stor och öppen lokalyta som kan användas till det mesta! Verksamhet, boende eller kanske något helt annat? I lokalytan finns det också kylrum, pentrykök och varuintag som senare har använts som frisörsalong. Det finns möjligheter att göra om markplan till lägenheter och en lägenhet är redan förberedd i markplan. Hel källare med gott om plats för förvaring med mera. Fastigheten har ett mycket centralt läge i Östmark och passar utmärkt till den som drömmer om och vill bedriva verksamhet! Idag bedrivs det slöjdaffär i det som kallas "Slöjdboa". Resterande lokaler är tomma. Möjligheten finns att bedriva eget café eller restaurang i Kyrkbyn 15 samtidigt som man bor i huvudbyggnaden Kyrkbyn 13. En fastighet som erbjuder möjligheter till det mesta och som bör uppleves på plats för bästa intryck! Kommunalt vatten och avlopp. Fiber i båda byggnaderna. Jordkällare. Stor asfalterad parkeringsyta. Fastigheten visas efter överenskommelse med mäklaren. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information om fastigheten!

Visar alla 9