Mäklare Julia Ackermann

Julia Ackermann

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Axtorpsvägen 5A, Umeå, Umeå kommun

Axtorpsvägen 5A

Lägenhet
Umeå, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 095 000 kr

30 m²

1 rum

2 073 kr/mån

36 500 kr/m²

Svårslaget läge och en avgift som inkluderar allt! Högst upp i huset finner vi denna ljusa & trivsamma enrummare, med magiskt ljusinsläpp och en luftig känsla tack vare de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden. Det finns ett renoverings- och moderniseringsbehov avseende ytskikt och utrustning. Här köper du in dig i en trygg & stabil bostadsrättsförening med välskött ekonomi och en rad fina gemensamhetsutrymmen; såsom bastu, gym, gästrum och hobbyrum. Området erbjuder allt man kan önska - vacker natur, nära både centrum och universitet men samtidigt lugnt och tryggt. Här trivs både barnfamiljen och studenten, den unga och den gamla, stadsbon och friluftsmänniskan. Varmt välkommen på visning!

Bärnstensvägen 20, Carlshem, Umeå kommun

Bärnstensvägen 20

Lägenhet
Carlshem, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 795 000 kr

75 m²

3 rum

4 702 kr/mån

23 933 kr/m²

Allt inkluderat i månadsavgiften! Varmt välkomna till Bärnstensvägen 20 och en såväl väldisponerad som trivsam trerummare på natursköna Carlshöjd. Lägenheten är genomgående välrenoverad där kök, badrum och ytskikt bytts ut. Bostaden är belägen på bottenvåningen i suterränghus, vilket innebär ett insynsskyddat läge åt ena hållet och en magisk uteplats åt det andra. Husets placering är längst in på området, intill skogsparti och elljusspår. Omgivningen är trivsam, med direkt närhet till vacker natur och fina strövområden. Trevlig innergård där lummiga gångvägar samsas med bl.a. lekplats, grönytor, grillplats och odlingslotter. Här blir du medlem i en trygg och stabil bostadsrättsförening, med välskött ekonomi och en rad fina gemensamhetsutrymmen. Goda kommunikationer till centrum, NUS och universitetet från hållplats ca 200 m från bostaden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Hedlunda 139, Lycksele, Lycksele kommun

Hedlunda 139

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

4 695 000 kr

100 m²

4 rum

1 940 m² tomt

Drömtillfälle! Nu kan vi äntligen presentera en villa med strandtomt nere på Tannbäcksudden. Huset är byggt 2013 med hög standard, modern planlösning och väl genomtänkta materialval. På entréplan disponeras de sociala utrymmena Utsikten är magisk och tomten inbäddad med frontläge mot älven. Förskola och skola finns i Hedlunda, och till centrum går bussarna från hållplats ca 350 m från bostaden. Varmt välkommen på visning!

Timmervägen 43, Lycksele, Lycksele kommun

Timmervägen 43

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 695 000 kr

154 m²

6 rum

926 m² tomt

Välkommen till Timmervägen 43 och en genomgående välrenoverad villa med många fina attribut. Här möter 40-talscharmen det moderna med hög standard på såväl ytskikt som utrustning, och en vacker stil som genomsyrar hela bostaden. Utan att kompromissa med sällskapsytorna får du här både många sovrum, praktiska biytor samt rum för hobby, träning eller jobb. Både in- och utvändigt har huset renoverats och moderniserats kontinuerligt genom åren och har således de stora förbättringsåtgärderna bakom sig. Här är det bara att flytta in & trivas! Även läget har många fördelar; till Södermalmsskolan (F-6), Tannbergsskolan (gymnasium) och Finnbacksskolan (7-9) är det bekvämt promenad- och cykelavstånd. Likaså till centrum. Intill huset finns Tannbergets idrotts- och friluftsområde med bland annat multifunktionsbana, skidspår och utegym. Området erbjuder även fina strövstigar, grillplatser och rekreationsmöjligheter. Skyddad bakgård mot Långtjärn, där även elljusspåret går. Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!

Klockarvägen 4, Lycksele, Lycksele kommun

Klockarvägen 4

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 750 000 kr

125 m²

5 rum

569 m² tomt

Trivsamt, välrenoverat och attraktivt läge. Välkomna till Klockarvägen 4! Här erbjuds en fin villa om två våningsplan som disponerar moderna & nyrenoverade sällskapsytor. Trevlig planlösning med varje kvadratmeter på rätt plats. Här finns både ett inglasat uterum och en terrass, som blir två härliga extraytor för de varmare månaderna. Huset är beläget på lugn återvändsgata och ett litet skogsparti som angränsar mot baksidan av huset, intill går även skoterled. Norräng är ett omtyckt, trivsamt och familjärt bostadsområde - I närheten finns bland annat fina stråk, skoterled och skidspår om vintern. Till närmsta livsmedelsbutik är det mindre än 1 km. Flertalet förskolor finns inom bekvämt avstånd precis som ungdomsgård, fotbollsplan och flera lekplatser. Till Norrängsskolan (F-6 är det kort promenadavstånd, ca 350 m). I närområdet finnes också bl.a. golfbana, ridskola, discgolfbana och badpark, till centrum är det mindre än 5 km. Varmt välkommen på visning!

Knaftvägen 52, Lycksele, Lycksele kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Knaftvägen 52

Lägenhet
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

495 000 kr

73,7 m²

3 rum

2 967 kr/mån

6 716 kr/m²

Sällan till salu! Trivsam bostadsrätt med radhuskänsla, med ett fint läge på Södermalm. Här disponeras 3 rum & kök på två våningsplan, med uteplats och tillhörande tomt. Bakgården har ett fritt, öppet läge mot grönområde och skogsparti. Dessutom mot härligt västerläge och därmed eftermiddags- och kvällssol! I bostaden finns generöst med förvaringsyta i stora förråd och flertalet garderober. I övrigt erbjuder bostaden en uppfart med plats för två bilar (och motorvärmaruttag), stora ytor och en mycket förmånlig månadsavgift. Här blir du medlem i en trygg och stabil bostadsrättsförening, med fina gemensamhetsutrymmen och välskött ekonomi. Kort promenadavstånd till ICA Södermalm och direkt närhet till skola, förskola och gymnasium. I närområdet finns flera fina strövområden och på Tannberget finns både elljusspår och multifunktionsbana. Bekvämt promenadavstånd till centrum. Snabbt tillträde möjligt. Varmt välkommen på visning!

Stenbacksvägen 20, Lycksele, Lycksele kommun

Stenbacksvägen 20

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 395 000 kr

100 m²

5 rum

1 140 m² tomt

På lugn och trivsam gata på Furuvik kan vi nu presentera Stenbacksvägen 20 och en fin villa om 1½ plan med suterrängvåning. Här disponeras stora sociala ytor på övervåningen, med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett isolerat och inglasat uterum med fin utsikt mot älven. Till nedervåningen finns en egen ingång. Tomten är stor och fin med både trädäck, friggebod och garage. Närområdet är omtyckt, trivsamt och både förskola & skola finns i närheten. Direkt närhet till älv, badplatser samt ett bekvämt avstånd till stadskärnan. Varmt välkommen på visning!

Storgatan 3AC, Väst På Stan, Umeå kommun

Storgatan 3AC

Lägenhet
Väst På Stan, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 595 000 kr

40 m²

2 rum

4 091 kr/mån

39 875 kr/m²

Välkommen till en utsökt lägenhet med hög standard och ett svårslaget läge väst på stan! Huset byggdes 2018 vilket innebär nyproduktionskänsla och ett oklanderligt skick på såväl ytskikt som utrustning. Helkaklat badrum med egen tvättutrustning och golvvärme, stor walk-in-closet och ett fantastiskt ljusinsläpp är få av många tilltalande attribut som gör detta till ett hem att trivas i. Rymligt förråd finns att tillgå och på innergården finns parkering. Här blir du dessutom medlem i en trygg bostadsrättsförening med förmånliga avgifter. Närområdet är tryggt, lugnt och trivsamt. Bekvämt gångavstånd till centrum och busshållplatsen ligger ca 200 m från bostaden (med goda förbindelser till Universitetet och NUS), likaså ICA-butik med generösa öppettider. Med en kort promenad tar du dig ned till älven och den vackra strandpromenaden, samt bron över till Teg-sidan och Bölesholmarna. Med andra ord: vad du än flyttar i så finns här alla förutsättningar för att verkligen trivas. Vi ses på visning!

  • Plus
Anläggarevägen 15, Lycksele, Lycksele kommun

Anläggarevägen 15

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 725 000 kr

120 m²

1 252 m² tomt

Välkommen till en trivsam villa med ett utmärkt läge på Furuvik - här ges en påtaglig känsla av hemtrevnad direkt man kliver innanför dörren. Planlösningen är öppen och tilltalande med stora, härliga sällskapsytor på entréplan medan sovrummen fördelas på övervåningen. Källaren disponerar de såväl praktiska som nödvändiga utrymmena, såsom pannrum & tvättstuga samt hobbyrum och bastu/relax. Från källaren nås även garaget. Tomten är stor och lummig - här erbjuds fina buskar och små träd. Där finns bland annat rabarber, svarta & röda vinbär samt två olika sorters krusbär. Tomten angränsar dels mot skogsparti, dels mot allmänning vilket innebär ett avskärmat och fritt läge. Varmt välkommen på visning!

Timmervägen 14, Lycksele, Lycksele kommun

Timmervägen 14

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

1 895 000 kr

240 m²

10 rum

1 721 m² tomt

Välkommen till Timmervägen 14 och möjligheternas fastighet! Här erbjuds en stor villa med uthyrningspotential, då varje våningsplan disponerar separata lägenheter; 4 rok på första våningen, 3 rok och 1 rok på andra våningen, samt en vindsvåning om 2 rok. Samtliga kompletta med kök & badrum, och i genomgående gott skick. Under åren har det genomförts en rad renoverings- och förbättringsarbeten vilket innebär en god standard såväl invändigt som utvändigt. Nuvarande ägare har hyrt ut de mindre lägenheterna. Utöver lägenheterna finnes en rymlig källare med 4 separata förråd, tvättstuga, torkrum, pannrum, verkstad och gillestuga. Det finns även ett dubbelgarage med carport. I anslutning till garaget finns ett tillbyggt förråd. Huset angränsar mot allmänning och skogsparti, detta ger tomten ett inbäddat och avskilt läge. Området är lugnt och trivsamt, med kort promenadavstånd till både skola och centrum. Varmt välkommen på visning!

Travbanevägen 5, Röbäck, Umeå kommun

Travbanevägen 5

Villa
Röbäck, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

5 600 000 kr

173 m²

7 rum

1 020 m² tomt

I lantligt och idylliskt område finnes denna trivsamma villa om 1 1/2-plan - med många tilltalande attribut! Här möts du av en planlösning med såväl smart som modern utformning där sällskapsytorna får ta stor plats i mitten av huset på entréplan, för att lämna sovrummen och biytorna längre in i bostaden och på övervåningen. Såväl ytskikt som utrustning är genomgående fräscha och fina - fönster, dörrar och garageport byttes 2020 och man drog även ny el på hela nedervåningen. Här ryms den stora familjen då sovrummen är många, med möjlighet till avskärmning för ytterligare rum. Till höjdpunkterna hör den stora, grönskande tomten med hörnläge - lika värdefull oavsett årstid. Tack vare dess generösa storlek ges plats för såväl fotbollsspel och lek sommartid, som avkoppling och middagar invid huset. Vintertid blir jordkällaren en perfekt pulkabacke för de små. Läget är med andra ord svårslaget; här bor du i ett lugnt, familjärt och trivsamt område med fin grannsämja och sagolik omgivning. I närområdet finns både skola (F-9), livsmedelsbutik med generösa öppettider, 4H-gård och flera lekplatser. Större och mindre arrangemang hålls i området såväl sommar som vinter. Goda kommunikationer med lokalbussen från hållplats 150 m från bostaden, tar dig till centrum och övriga delar av Umeå. Välkommen ut på landet nära stan! Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer.

VÄNJAURTRÄSK 3:30 , Lycksele, Lycksele kommun

VÄNJAURTRÄSK 3:30

Tomt
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

280 000 kr

4 725 m² tomt

Stor, obebyggd tomt i Vänjaurträsk, belägen ca 3,5 mil från Lycksele centrum. Omgivningen är full av vacker natur, skog och friluftsaktiviteter. Här erbjuds bland annat fina skoterleder hela vägen in till Lycksele och övriga kringliggande byar, skidåkning och fågelskådning. För den fiskeintresserade finns mycket att upptäcka i området; Vänjaurträsket är en del av Sörbäckens fiskevårdsområde och är dessutom en av kommunens bästa öringsjöar. Att ansluta el till fastigheten, med en mätarsäkring på max 25A, så skulle kostnaden idag vara 38 125 kr. Det finns också Telia Sonera AB teleanläggning som går över fastigheterna. Välkommen att lämna en intresseanmälan!

  • Plus

Visar alla 12