Mäklare Julia Ackermann

Julia Ackermann

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Näckvägen 15, Lycksele, Lycksele kommun

Näckvägen 15

Radhus
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
995 000 kr
127 + 44 m²
5 rum
708 m² tomt

Varmt välkomna till Näckvägen och ett trivsamt radhus med gaveltomt. Huset erbjuder fem rum & kök i en trevlig planlösning, en stor altan samt generöst med biutrymmen - bl.a. ett rymligt garage med förrådsdel. Beläget längst ut på längan har man här en stor tomt, fint inramad av buskar och grönska. Intill tomten finns en stor allmänning som förstärker känslan av att läget är fritt och insynsskyddat. Området är fint och familjevänligt - här finns förskola och skola F-6 inom kort promenadavstånd. Till Tannbergsskolan gymnasium är det 700 m, intill finns både elljusspår/multifunktionsbana samt välpreparerade skidspår om flera sträckor. Till Lyckseles centrum är det ca 1,5 km och ICA-butik ligger endast ett stenkast från huset. Vi ses på visning - välkommen hem!

Fältspatsvägen 11, Lycksele, Lycksele kommun

Fältspatsvägen 11

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 595 000 kr
98 + 98 m²
6 rum
809 m² tomt

Välkommen till Fältspatsvägen 11 och ett hem att trivas i. Här finner vi en genomgående välrenoverad och trivsam villa, belägen på tryggt och familjevänligt kvarter på Forsdala. Här har flertalet förbättringsåtgärder och renoveringar utförts, vilket ger ett enhetligt och smakfullt intryck redan när man kliver in genom dörren. Planlösningen har förändrats till en mer öppen sådan, ytskikten har fräschats upp och bytts ut - i stort sett i alla rum - och köket har nyligen totalrenoverats med tilltalande materialval och en köksö mot vardagsrummet. Utformningen är trivsam där övre plan disponerar stora, sociala ytor med angränsande altan. Nedervåningen erbjuder de likväl praktiska som värdefulla biutrymmena. Tomten är fint inbäddad av buskar och området tryggt & familjärt. Inom kort promenadavstånd (mindre än 1 km från bostaden) ligger Forsdalaskolan F-6 och i närheten finns även elljusspår, hockeyplan och flera lekplatser. Varmt välkommen på visning!

Ernst Erikssons väg 5, Lycksele, Lycksele kommun

Ernst Erikssons väg 5

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
3 495 000 kr
200 + 100 m²
7 rum
1 162 m² tomt

Sällan ges möjligheten att förvärva en utav de gedigna villorna på Ernst Erikssons väg. Här erbjuds 200 kvadratmeter boarea, med vackra detaljer och en trivsam atmosfär. Baksidan angränsar mot skogsparti och innebär därmed ett lugnt och insynsskyddat läge. Fastigheten erbjuder en rad fördelar, såsom låg energiförbrukning (energiklass A, vilket ger ränterabatt på bolånet!), en fullt utrustad lägenhet med separat ingång, dubbelgarage och många utförda renoveringar & förbättringsåtgärder. Några av dessa är bergvärme, nya energifönster och nytt yttertak. Här blir du ägare av ett välbyggt, charmigt hus med spännande planlösning som öppnar möjligheter och inrymmer den större familjen. För att bara nämna några saker som sällan inryms i ett och samma hus: Sammanlagt fyra toaletter, tre bad/duschutrymmen, två kaminer, bastu, utekök med bakugn.. Kuriosa: Huset byggdes som läkarvilla med vikarielägenhet. Villan är belägen på återvändsgata, med kort promenadavstånd till centrum samt skog & strövområden intill. Bör ses på plats - varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Tannbäck 16B, Lycksele, Lycksele kommun

Tannbäck 16B

Övrigt
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
2 150 000 kr
1,8 ha tomt

Välkommen till Tannbäcksgården och en fastighet med många möjligheter! Nu saluförs både lägergård, kapell och förrådsbyggnad på stor tomt intill älven i Hedlunda. I lägergården finns 34 sängplatser bäddar, flertalet toaletter och duschrum, kök och samlingssal fördelat på 392 kvadratmeter. Här hålls bland annat populära sommarläger för låg- och mellanstadiet med flertalet aktiviteter. Tomten, som är hela 17 690 kvm, inrymmer förutom byggnaderna både fotbollsplan, beachvolleybollplan, grillplats och en stor grusparkering. Utöver lägergården finns ett kapell om 250 kvadratmeter totalt, som även disponerar en lägenhet - detta är kallställt och det finns ett behov av renovering. På tomten finns i övrigt en vedbod/förråd, ett soprum nere vid vägen samt en förrådsbyggnad mellan kapellet och lägergården. Fiber finns indraget till fastigheten. Varmt välkommen att kontakta mäklare för visning!

VÄNJAURTRÄSK 3:30 , Lycksele, Lycksele kommun

VÄNJAURTRÄSK 3:30

Tomt
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
230 000 kr
4 725 m² tomt

Stor, obebyggd tomt om hela 4725 kvm i Vänjaurträsk, belägen ca 3,5 mil från Lycksele centrum. Omgivningen är full av vacker natur, skog och friluftsaktiviteter. Här erbjuds bland annat fina skoterleder hela vägen in till Lycksele och övriga kringliggande byar, skidåkning och fågelskådning. För den fiskeintresserade finns mycket att upptäcka i området; Vänjaurträsket är en del av Sörbäckens fiskevårdsområde och är dessutom en av kommunens bästa öringsjöar. Att ansluta el till fastigheten, med en mätarsäkring på max 25A, så skulle kostnaden idag vara 38 125 kr. Välkommen att lämna en intresseanmälan!

  • Plus

Visar alla 5