Mäklare Louise Brander

Louise Brander

Om mig

Jag är född och uppvuxen i en mindre stad i södra Norrland med ena föräldern som driven entreprenör och den andra föräldern som yrkesverksam psykolog, vilket har lett till att jag har växt upp i det bästa av två världar - med både det affärsmässiga men även det humana där varje individ står i centrum. Detta har format mig till den jag är idag där mitt arbete genomsyras av en hög professionell nivå med fokus på nöjda kunder och långsiktiga affärer över tid. Under hela mitt arbetsliv har jag jobb

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringgatan 4E, Luthagen, Uppsala kommun

Ringgatan 4E

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 395 000 kr
86 m²
3 rum
5 289 kr/mån
39 477 kr/m²

Välplanerad och fin bostad bekvämt belägen i markplan med uteplats i söderläge mot gårdsmiljö. Här bor du i en rymlig bostad precis intill Fyrisån som med fördel kan göras om till en fyra. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter i garderob samt plats för avhängning. Vidare in hittar du det rymliga vardagsrummet i öppen planlösning mot det moderna köket, här bjuds det på generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier och möjlighet till ett extra sovrum om så önskas. Bostaden genomsyras av nyproduktionsskänsla och har två möblerbara sovrum med fristående garderober, en rymliga klädkammare samt ett gediget helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. I Brf Fyrisäng bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi och en fin gårdsmiljö med lekplats, trädgårdsmöbler och grillplats. Här bor du i ett lugnt och grönskande läge precis intill Fyrisån och Seminarieparken samt med närhet till Fyrishov och med en kort promenad in till Uppsalas citykärna. Goda kommunikationer med buss strax utanför huset och smidig anslutning till E4:an för dig som bilpendlar. För dig som gillar ett aktivt liv finns Friskis & Svettis i närområdet och elljusspår i både Stabby och Röbo. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Kastanjegatan 7, Sala backe, Uppsala kommun
 • Sön 24 sep kl 12:30
Kastanjegatan 7, Sala backe, Uppsala kommun, bild 2
Kastanjegatan 7, Sala backe, Uppsala kommun, bild 3

Kastanjegatan 7

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 049 kr/mån
22 313 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga gavellägenhet i behov av renovering. Här bor du på en attraktiv adress högst upp i fastighet med fönster i tre väderstreck samt balkong i högt och fritt läge. Bostaden fördelar sig på en möblerbar hall som övergår i ett socialt matrum som knyter samman kök och vardagsrum. Köket erbjuder gott om bänkyta och skåpförvaring samt naturlig matplats invid fönsterparti. Vidare in i bostaden hittar du ett stort och rymligt vardagsrum med burspråk där du med fördel kan ordna ett extra sovrum/kontor om behov skulle finnas. Här finns även utgång till bostadens trevliga inglasade balkong högt och fritt belägen mot föreningens innergård. Bostaden har dessutom ett helkaklat badrum med badkar, WC och handfat där det finns framdraget för tvättmaskin. Lägenheten har även ett stort och rymligt sovrum med bra förvaring i garderobsvägg. Som boende i Brf Kastanjen ges tillgång till tvättstugor, tork- och mangelrum, cykel- och barnvagnsförråd samt den stora innergården där du kan njuta av varma sommarkvällar med familj och vänner. Tack vare bostadens utmärkta placering i Salabacke ges här möjligheten att njuta av områdets alla trevliga parker och promenadstråk samtidigt som du med cykel tar dig till både Gränbystaden och Uppsalas städskärna med shoppinggata, restauranger och caféer på fem respektive tio minuter. Varmt välkommen på visning med möjligheten att skapa din nya drömbostad!

 • Premium
 • Balkong
Götgatan 3, Främre Luthagen, Uppsala kommun

Götgatan 3

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 995 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/8
2 778 kr/mån
44 044 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och yteffektiva trea beläget precis intill ån i hjärtat av Luthagen! Här bor du i en ljus och väldisponerad bostad med gavelläge och mycket grönska som omfamnar lägenheten. När du kliver in genom dörren möts du av en luftig hall med en praktisk klädkammare i anslutning. Hallen kan med fördel möbleras med ytterligare förvaringsmöjligheter som ger en anpassningsbar och strukturerad livsstil. Vardagslivet blir en ren fröjd i det stora och ljusa vardagsrummet där planlösningen är smart utformad med en halvöppen lösning mot det rymliga köket. Här finns gott om plats för både matlagning och gemensamma måltider. Den genomtänkta planlösningen gör att du kan umgås med familj och vänner samtidigt som du förbereder läckra måltider. Ett av höjdpunkterna i denna bostad är det generöst tilltagna badrummet som stamrenoverades år 2017. Badrummet är helkaklat med neutrala, moderna materialval och utrustat med dusch, kommod och WC. De två möblerbara sovrummen erbjuder flexibilitet och komfort för alla dina behov, oavsett om du vill inreda ett hemmakontor, ett gästrum eller en personlig reträtt. Här finns det gott om plats för både avskildhet och personlig touch där du kan inreda rummen efter just dina önskemål och behov. Det är dock inte bara bostaden som gör detta till en drömplats att bo på. Här har du också närheten till stadens puls och nöjen. Med trevliga parker och grönskande promenadstråk runt hörnet kan du njuta av naturen mitt i stadens hjärta. Dessutom är närheten till centralstationen, träningsanläggningar, matbutiker, studentnationer och populära restauranger svårslagen. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Fredsgatan 3, Främre Luthagen, Uppsala kommun
 • Sön 24 sep kl 14:30
Fredsgatan 3, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Fredsgatan 3, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Fredsgatan 3

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 845 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/7
1 874 kr/mån
62 542 kr/m²

Ska du studera i Uppsala eller söker du bara en central lägenhet med närhet till allt? Då behöver du inte längre fundera vart du ska bo! I centrala Uppsala finner du denna pärla som är genomgående ljus och trevlig med stora fönsterpartier, mycket plats för förvaring samt en stor möblerbar balkong. Lägenheten har en välkomnande hall, klädkammare, mindre kök i original, lättmöblerat allrum samt ett rymligt stamrenoverat badrum (2020). Blir du ägare av denna lägenhet på Fredsgatan 3 så kommer du att bo mitt i stadspulsen samtidigt som du hittar Vasaparken, Arkaparken och Vindhemsparken bara ett kort avstånd från bostaden. Ett stenkast bort hittar du närservice såsom Luthagens Livs, apotek, frisörer, restauranger, butiker och vårdcentral. Som student eller pendlare har du närhet till både centralstationen samt busshållsplatser på kort promenadavstånd. Här har du även Uppsala Universitet, campus, nationer och Ekonomikum bara några minuter bort! Här är närheten till allt påtaglig, välkommen att trivas i ditt nya hem. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stagneliusgatan 19, Löten, Uppsala kommun
Stagneliusgatan 19, Löten, Uppsala kommun, bild 2
Stagneliusgatan 19, Löten, Uppsala kommun, bild 3

Stagneliusgatan 19

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
102,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 125 kr/mån
19 463 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade fyrarummare på Stagneliusgatan. Här bor du i en bostad om hela 102,5 kvm med två nyrenoverade badrum, belägen på våningsplan två av två med balkong i soligt västläge! Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober och ett förråd i direkt anslutning till hallen. Vidare in i lägenheten finner du ett ljust kök med plats för matgrupp invid fönster, ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier, här finns plats för både soffgrupp och annat möblemang. Vidare bjuder bostaden på tre rymliga möblerbara sovrum, var av två av dessa rum har goda förvaringslösningar i form av både garderobsvägg och/eller klädkammare. Du finner även utgången till bostadens trevliga balkong från ett av sovrummen i soligt västläge. Bostaden har dessutom två badrum som nyligen renoverats (2021) av föreningen där ett av badrummen dessutom är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Bellman/Löten är ett familjevänligt område med närhet till allt Uppsala som stad har att erbjuda. Härifrån tar man sig ner till centrum på 10 min med cykel. Cykelavstånd till Gränby Centrum och närhet till livsmedelsbutiker, frisör, apotek, förskolor, skolor m.m. Här hittar du även flera parker belägna i området, samt grillplatser som tillhör föreningen och även gott om parkeringar. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Murargatan 18D, Salabacke, Uppsala kommun
 • Sön 1 okt kl 11:30

Murargatan 18D

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 400 000 kr
87,3 m²
4 rum
vån 4/4
5 845 kr/mån
27 491 kr/m²

• FAST PRIS • FÖRST TILL KVARN • FLEXIBELT TILLTRÄDE • Nu har du chansen att förvärva en välplanerad bostad på attraktiv adress i populära Salabacke. Bostadens planlösning fördelar sig på en hall med goda förvaringsmöjligheter, tre mycket trivsamma sovrum varav två större där det ena sovrummet har utgång till den härliga balkongen som är belägen mot föreningens trevliga innergård. Köket har delvis renoverats där köksstommen och originalluckorna har bevarats, här finns gott om arbetsytor och förvaring i skåp samt matplats i direkt anslutning till köket. Vidare in i bostaden finns ett renoverat badrum med duschhörna och tvättmaskin, klädkammare och ett stort lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Solid bostadsrättsförening som redan låtit utföra era av de större renoveringarna, där de har påbörjat en planerad fasadrenovering. Till dess gemensamma utrymmen hör flera tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum samt trivsamma gröna innergårdar med sittplatser och grillmöjligheter. I avgiften ingår dessutom det mesta så som värme, kall- och varmvatten, bredband (1000/1000 Mbit/s) samt kabel-TV från Tele2. På Murargatan 18D bor du i den populära stadsdelen Salabacke, med bekväm närhet till det mesta. I området finns många grönskande parker, bl.a. Källparken med sin genuina parkmiljö, och förskolor/skolor finns i området. I närheten finns Brantings torg med bl.a. Ica-affär och till Gränbystaden, med allehanda servicemöjligheter, tar du dig bekvämt via en promenad. Du promenerar eller cyklar också snabbt till city och resecentrum och busshållplats finns i närområdet. Med bil är det bekvämt pendlarläge via närliggande påfart till E4:an. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 6