Mäklare Louise Brander

Louise Brander

Om mig

Jag är född och uppvuxen i en mindre stad i södra Norrland med ena föräldern som driven entreprenör och den andra föräldern som yrkesverksam psykolog, vilket har lett till att jag har växt upp i det bästa av två världar - med både det affärsmässiga men även det humana där varje individ står i centrum. Detta har format mig till den jag är idag där mitt arbete genomsyras av en hög professionell nivå med fokus på nöjda kunder och långsiktiga affärer över tid. Under hela mitt arbetsliv har jag jobb

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ölandsresan 156A, Sävja, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45
Ölandsresan 156A, Sävja, Uppsala kommun, bild 2
Ölandsresan 156A, Sävja, Uppsala kommun, bild 3

Ölandsresan 156A

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/4
4 598 kr/mån
18 106 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårummare om hela 66 kvm, belägen i fastighet med hiss från markplan! Här bor du bekvämt i attraktiva Sävja där både närheten till city och naturen är påtaglig! Här möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i bostadens klädkammare som ligger i direkt anslutning till hallen. Vidare in i bostaden finner du det rymliga köket med generösa bänkytor och gott om plats för förvaring, här bor du med en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till både stora sällskapsytor och generösa ljusinsläpp. Här hittar du även utgången till bostadens balkong belägen i söderläge där du kan njuta av utsikten över den grönskande skogen. Förutom stora sällskapsytor hittar du även ett nyrenoverat badrum samt ett väl tilltaget sovrum med gott om förvaring i garderober. Till bostaden hör även ett vindsförråd. Föreningen Brf Växtriket bjuder på extra faciliteter och bekvämligheter med sitt fullt utrustade gym, bastu, gästrum och festlokal. Med tillgång till hiss, garage och cykelförråd blir din vardag både bekväm och praktisk. Dessutom är området perfekt för dig som söker goda kommunikationer med cykelbanor och täta busslinjer som tar dig snabbt in till city. Sävja är känt för sin natursköna omgivning och aktiva friluftsliv. Med närhet till både E4:an och stadskärnan är detta en idealisk plats för pendlare. Närliggande bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler gör vardagen smidig och bekväm. Missa inte chansen att förvärva detta bekväma boende, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kamomillgatan 6, Årsta, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Kamomillgatan 6, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Kamomillgatan 6, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Kamomillgatan 6

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 145 kr/mån
34 767 kr/m²

Välkommen till en ljus och inbjudande lägenhet som enkelt kan göras om till en 1,5 rok om så önskas! Bostaden har ett ljust och fritt läge i huset en trapp upp med rymlig balkong och förråd på samma våningsplan! Planlösningen fördelar sig på en praktisk hall med plats för avhängning, vidare in hittar du bostadens fullutrustade kök (2014) med matplats i anslutning. Matplatsen kan med fördel göras om till en sovalkov om så önskas. Bostaden erbjuder även ett rymligt nyligen stamrenoverat badrum (2021) samt ett stort vardagsrum med utgång till bostadens möblerbara balkong med utsikt över grönområden och Gränby Centrum. Populär och stabil bostadsrättsförening som erbjuder gott om aktiviteter för dess medlemmar bl.a. genom samlingslokal, hobbyrum, bastu, tennisbana m.m. Årsta är ett grönskande, lugnt och populärt område med gångavstånd till Gränby Centrum och Gränbystaden som erbjuder stort serviceutbud och flera matbutiker. Goda bussförbindelser med flera linjer som trafikerar in till citykärnan. Här bor du naturnära men även med närhet till E4an för dig som bilpendlar. Välkommen på visning av ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Luthagsesplanaden 11, Uppsala, Uppsala kommun
  • Borttagen före visning

Luthagsesplanaden 11

Lägenhet
Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/6
2 780 kr/mån
40 648 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Luthagsesplanaden 1B, Luthagen, Uppsala kommun

Luthagsesplanaden 1B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 295 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 5/6
4 732 kr/mån
43 072 kr/m²

Denna 40-tals pärla är belägen i attraktiva Luthagen med fyrisån som närmsta granne! Högt upp i huset med hiss, dubbla balkonger, genomgående parkettgolv och högt i tak är detta en drömbostad med stark karaktär. Den öppna planlösningen och generösa fönsterpartierna skapar en inbjudande och rymlig känsla som gör det lätt att trivas. I hallen finner ni goda avhängning- och förvaringsmöjligheter. Det nyligen renoverade köket är fullt utrustat med en mysig matplats intill fönstret. Det finns ett komplett sovrum med en platsbyggd skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaring, det andra rummet går utmärkt att nyttja som sovrum men nyttjas idag som matrum. I anslutning till matrummet finns bostadens vardagsrum som är väl tilltaget med goda möjligheter för möblemang såsom en soffgrupp och exempelvis kontorsmöbler om så önskas, här finns även en fungerande öppen spis som bidrar till extra mysfaktor. De generösa fönstren släpper in gott om naturligt ljus och från matrummet och respektive vardagsrummet finner ni utgång till bostadens två balkonger. På balkongerna finns det plats för utemöbler samt placeringen mot innergården med söderläge ger optimala förutsättningar för soliga och avkopplande stunder med vänner och familj. Badrummet är helkaklat och är utrustat med kommod, badrumsskåp och praktiska vikbara duschväggar samt även framdraget för tvättmaskin. Bostaden är idealiskt belägen i den charmiga stadsdelen Luthagen, som anses vara ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Luthagen är känt för sitt stadsnära läge, grönskande områden och varierade arkitektur. Tidigare vann Luthagen Uppsala Nya Tidnings omröstning som "Uppsalas bästa stadsdel", och det är lätt att förstå varför. I detta område finns ett rikt utbud av välsorterade mataffärer och restauranger, och det är bara en kort promenad längs Fyrisån till gågatan i city. Åt motsatt håll når man snabbt Fyrishov, vilket ger möjlighet till olika fritidsaktiviteter. Dessutom ligger Ekonomikum, vackra parker och flera studentnationer nära till hands. Att bo i Luthagen innebär att man har närhet till Uppsalas livliga centrum samtidigt som man njuter av lugnet i ett trivsamt område. Det är också en utmärkt plats för pendlare, oavsett om man föredrar bil, cykel eller kollektivtrafik. Varmt välkommen att upptäcka ditt nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Eskilsgatan 3A, Fålhagen, Uppsala kommun
Eskilsgatan 3A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Eskilsgatan 3A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Eskilsgatan 3A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
20 m²
1 rum
vån 3/4
1 515 kr/mån
74 750 kr/m²

Här öppnar sig en värld av möjligheter i en bostad där modern elegans smälter samman med historiska detaljer, skänkta från en förgången era. Eskilsgatan 3B står som en inkörsport till en atmosfär av harmoni och trivsel. Inbäddad i lugnets famn, inom bekvämt räckhåll från stadspulsen och tågstationen, erbjuder denna adress en fristad att kalla hemma. Fålhagen bär på arvet av Gunnar Leches arkitektoniska visioner som reser sig som testamenten till en svunnen tid. Det här yteffektiva hemmet på attraktiva Eskilsgatan är verkligen något att ta en närmare titt på! Med en låg månadsavgift och moderna bekvämligheter är det en perfekt plats för dig som pendlar eller dig som är student och söker ditt första boende. Köket är stilrent och utrustat med ugn, induktionshäll, diskmaskin samt goda förvaringsmöjligheter. Bostadens vardagsrum är optimalt utnyttjat för att maximera varje kvadratmeter här finns det gott om möjligheter för olika inredningsstilar och tillräckligt med plats för en bekväm soffgrupp . Dessutom ger det generösa ljusinsläppet rummet en ljus och luftig känsla. Vidare in i bostaden finner du badrummet som är funktionellt och modernt, med kakel och klinker som ger en tidlös estetik och har praktiska duschväggar. För den som behöver extra förvaringsutrymme finns det även ett förråd på vinden, vilket är praktiskt för att hålla ordning och organisera dina tillhörigheter. Fålhagen har lyfts till att bli en av Uppsalas mest attraktiva områden, där närheten till vardagens alla bekvämligheter blir en del av ditt dagliga liv. Från Kvarnen med dess lockande utbud av matvaror till Vaksalatorgs livliga lördagsmarknader och årliga höst- och julmarknader, till Uppsala Konsert och Kongress som bjuder in till en värld av kultur och kunskap. Restauranger, parker och pittoreska promenadstråk väntar runt varje hörn. Allt inom en bekväm promenad från stadens hjärta, där alla dina behov tillgodoses. Fålhagen är inte bara en dröm för de som pendlar, med sitt närbelägna resecentrum som erbjuder smidiga transporter till fjärran platser. För den som väljer att ta bilen, är E4:an bara ett stenkast bort längs Tycho Hedéns väg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 5