Mäklare Robert Yeghiazaryan

Robert Yeghiazaryan

Om mig

Robert Yeghiazaryan på Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala, Knivsta och Enköping. Min passion är att hjälpa människor hitta sina drömhem. Med stark lokal kännedom och stöd från Svensk Fastighetsförmedling strävar jag efter att skapa smidiga och pålitliga bostadsaffärer. Varje uppdrag är en möjlighet att erbjuda personlig service och skräddarsydda lösningar för mina kunder. Låt mig guida dig genom en trygg och säker bostadsresa i dessa områden.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Apelgatan 16, Salabacke, Uppsala kommun
  • Tor 2 maj kl 19:00
Apelgatan 16, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Apelgatan 16, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Apelgatan 16

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 595 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
2 300 kr/mån
39 875 kr/m²

Stig in i detta välkomnande hem där varje detalj välkomnar dig till en livsstil av bekvämlighet och elegans. Den generösa hallen hälsar dig välkommen och leder dig vidare till det rymliga köket, perfekt för gemensamma måltider och sköna stunder tillsammans. I det stora vardagsrummet finns gott om plats för både avkoppling och underhållning, med plats för en bekväm soffgrupp och säng. Från vardagsrummet leds du ut på balkongen , där du kan njuta av frisk luft och lugnande omgivningar. Förvaringsmöjligheterna är väl genomtänkta och generösa, vilket gör det lätt att hålla ordning och ha allt organiserat. Det här hemmet är en perfekt kombination av stil och funktion, där komfort och praktiskt boende går hand i hand. Beläget i Salabacke, ett av Uppsalas mest eftertraktade områden, har du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Med närhet till stadskärnan och ett komplett utbud av service och bekvämligheter i närområdet blir din vardag enklare och mer njutbar. Källparken, en grönskande oas, erbjuder möjligheter till avkopplande promenader och rekreation. För pendlaren är läget perfekt med enkel tillgång till E4 via Tycho Hedens väg, vilket gör det bekvämt att pendla till och från arbete eller andra destinationer. Salabacke är mer än bara ett bostadsområde - det är en levande och växande gemenskap med en fantastisk atmosfär och en mängd aktiviteter att utforska. Med närheten till Brantingstorget med dess utbud av närservice, det mysiga bageriet Brantingstorg och den grönskande Källparken finns det alltid något att upptäcka och njuta av. Denna bostad är inte bara ett hem - det är en livsstil. Missa inte chansen att bli en del av Salabackes charm och gemenskap. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

  • Premium
Murargatan 26B, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj
Murargatan 26B, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Murargatan 26B, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Murargatan 26B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
38,1 m²
1 rum
vån 1/4
2 579 kr/mån
39 239 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta på Murargatan 26B i Salabacke. Månadsavgiften är fördelaktigt låg, och bostaden erbjuder generöst med förvaringsutrymmen. Den ljusa och funktionella hallen leder till ett öppet kök med tillräckligt utrymme för matbord. Allrummet är rymligt och möjliggör flexibel möblering för soffgrupp, säng och andra möbler. Denna etta erbjuder även ett rymligt badrum med badkar för extra bekvämlighet. Föreningens stora renoveringar är genomförda, vilket bidrar till en trivsam miljö. Boendet på Murargatan 26B i Salabacke ger närhet till parker, grönområden och har goda kommunikationer till city med både cykel och buss. Området erbjuder bekvämligheter som kiosker, caféer, gym och restauranger. Brantingstorg har dessutom en livsmedelsbutik, apotek, frisörsalong och bageri. Shoppingcentret Gränbystaden och E4:ans på- och avfarter är också lättillgängliga. Välkommen till Murargatan 26B.

  • Premium
Apelgatan 9A, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj
Apelgatan 9A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Apelgatan 9A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Apelgatan 9A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/4
2 662 kr/mån
38 333 kr/m²

Välkommen till detta hem där du möts av en inbjudande hall. Badrummet är väl utrustad och har även tvättmöjligheter. Det stora köket ger plats för gemensamma måltider och samvaro. I det stora vardagsrummet finns en smart sovalkov. Förvaringsmöjligheterna är generösa och väl genomtänkta. Det här hemmet är en kombination av stil och funktion. Välkommen till ditt nya boende, där komfort och praktiskt boende går hand i hand. Salabacke är känt för sin närhet till stadskärnan och det fullständiga serviceutbudet i närområdet. Med matvarubutiker, detaljhandel och restauranger på bekvämt avstånd samt grönområden som Källparken för avkopplande promenader, erbjuder området en bekväm livsstil. För pendlaren finns enkel tillgång till E4 via Tycho Hedens väg, vilket gör det bekvämt att pendla till och från arbete eller andra destinationer. I stadens östra del hittar du ett av Uppsalas populäraste bostadsområden, Salabacke. Om du väljer att bo i Salabacke har du nära till det mesta – exempelvis stadsdelens centrum Brantingstorget med bra närservice i form av bland annat livsmedelsbutiker, restauranger och apotek. I SalaBacke hittar du även Uppsalas mysigaste bageri, Bageri Brantingstorg; en av Uppsalas största parker, Källparken, och många fina promenadstigar. Med en bostad i Salabacke har du knappt två kilometer till Uppsalas stadskärna. Dessutom bor du ett stenkast ifrån Gränbystaden med ett stort utbud av mataffärer, butiker och restauranger. I de östra delarna av Salabacke händer spännande saker i form av nybyggnation. När Sala backe utvecklas och växer med nyproduktionen så utvidgas även tillgång till handel, idrott och fler arbetsplatser. Allt eftersom bostadsområdet utvecklas och fler bostäder i Salabacke tillkommer, ser vi att stadsdelen kommer att bli en allt viktigare del av Uppsalas östra bebyggelse. Varm välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare.

  • Premium
Lertagsvägen 35I, Knivsta, Knivsta kommun
  • Sön 5 maj
Lertagsvägen 35I, Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Lertagsvägen 35I, Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Lertagsvägen 35I

Lägenhet
Knivsta, Knivsta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 245 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/1
5 339 kr/mån
31 181 kr/m²

Välkommen till Lertagsvägen 35I, en bostad som imponerar från första stund. Genom den rymliga hallen, utrustad med gott om avhägningsmöjligheter, tar du dig in i detta hem där funktion och trivsel står i fokus. Direkt i anslutning till hallen finner du en praktisk klädkammare, vilket ger extra bekvämlighet och smart förvaringsutrymme. Bostadens planlösning är optimal med en välavvägd och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Detta skapar inte bara en modern och social miljö för samvaro och umgänge. Sovrummen är generöst tilltagna och erbjuder gott om plats för avkoppling. Förvaringsmöjligheterna i sovrummen är väl genomtänkta, vilket underlättar för att hålla ordning och organisera ditt boende. Det stora och rymliga badrummet är en fristad av komfort och stil. Här inger den generösa ytan och den genomtänkta designen en behaglig känsla när du kliver in. Badrummet är inte bara praktiskt utan bjuder även in till avslappning och välbefinnande. Bostaden på Lertagsvägen 35I är inte bara ett hem, utan en plats där bekvämlighet och trivsel går hand i hand. Från bostaden är det endast någon minuts gångväg till ICA och ytterligare någon minut till centrum och stationen. Bara några minuter att ta sig ut på E4:an - perfekt för dig som pendlar! Skolor och förskolor finns flertalet i närområdet och den närmsta Högås skolan som ligger precis runt hörnet. Ett "stenkast" bort finner man Gredelby hagars mycket trevliga naturområde vilket gör att man alltid har nära till rekreation i härlig natur. I centrala Knivsta finns ett flertal livsmedelsbutiker och restauranger. Några minuter bort finner ni sjön Valloxen med badplats samt nära till härliga promenadstråk i naturreservatet Lunsen där det finns möjlighet till svamp- och bärplockning! Varmt välkommen till att anmäla dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
Gamla Uppsalagatan 125, Gamla Uppsala, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj
Gamla Uppsalagatan 125, Gamla Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Gamla Uppsalagatan 125, Gamla Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Gamla Uppsalagatan 125

Lägenhet
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 695 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/4
3 295 kr/mån
41 341 kr/m²

Varmt välkomna till denna lättskötta och stilfulla lägenhet på våning 4 av 4, belägen i hörnläge med en trivsam balkong. Lägenheten öppnar upp till en välplanerad dynamik, inklusive vardagsrum med plats för soffgruppen, arbetsplats och matplats. Sovrummet är omsorgsfullt utformat med en praktisk garderobslösning och utrymme för en dubbelsäng. Det fräscha och rymliga badrummet är komplett med tvättmaskin för extra bekvämlighet. Köket imponerar med bra arbetsytor och gott om förvaring, medan en rymlig klädkammare bidrar till den smarta och effektiva planlösningen. Bostadsrättsföreningen Lilium stoltserar med en modern fastighet från 2019, som omfattar totalt 109 lägenheter. Denna lägenhet har genomgått noggrant planerade mindre renoveringar, vilket resulterat i en optimal planlösning och en tilltalande utformning som verkligen sticker ut i mängden. Området ligger fördelaktigt mellan Gamla Uppsala och Nyby med närhet till vackra parker och naturområden. Eftersom denna lägenhet är belägen högst upp i byggnaden, erbjuds en unik utsikt. Ett stenkast bort hittar ni bekvämligheter vid Willys eller Gränby Centrum för shopping och service. För pendlare är läget optimalt med närhet till E4:an och regelbundna bussförbindelser in till Uppsala Centrum. Varmt välkomna att utforska denna bostad på Gamla Uppsalagatan 125!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5