Mäklare Sofia Löfdahl Ehlin

Sofia Löfdahl Ehlin

Om mig

För mig var det ett naturligt val att arbeta med kunder, där jag är uppvuxen i Norrland i egenföretagarfamilj inom handels. Till Uppsala kom jag som student -98. Jag har lång erfarenhet inom bank- och serviceyrket och älskar mötet med kund. Goda kundrelationer är A o O för mig, mitt mål är att alltid göra alla parter nöjda och att uppnå bästa möjliga resultat i varje affär. Mina kunder ska vilja rekommendera mig vidare till andra. I detta spelar mitt engagemang, driv, tillgänglighet stor roll.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsgatan 93B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 12:45
Kungsgatan 93B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 93B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 93B

Lägenhet
Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 7/7
2 539 kr/mån
53 200 kr/m²

Välkommen hem till denna trevliga bostad i populära Kungsängen, välplanerad etta med sovalkov! Med sitt läge högst upp i huset och med balkong ovan bredvidliggande fasader kan du njuta av insynsskydd med härlig kvällssol! Det attraktiva läget passar utmärkt oavsett om man är student, pendlare eller helt enkelt söker en trivsam bostad i toppskick. Bostaden som är välplanerad med sina 37,5 kvadratmeter och med sitt läge högst upp i huset med balkong erbjuder mycket ljus samt en fräsch och luftig känsla. Med fokus på ljusa färgval och öppen planlösning skapas ett välplanerat boende att trivas i. Bostaden erbjuder ett kök med en öppen placering mot sällskapsdelen, vilket skapar en social och yteffektiv lösning. I sällskapsdelen ryms både en matplats och soffdel, vilket genererar sociala och yteffektiva utrymmen. Härifrån nås balkongen, där du kan njuta i goda vänners lag under sommarhalvåret av den härliga kvällssolen. Med den praktiska sovalkoven med säng och garderob avskiljer du enkelt sov- och umgängesdelen. Här finns möjlighet att uppföra ett draperi eller en trendig industriglasvägg för att addera en mer privat känsla i sovdelen om så önskas. Du kliver in i hallen med praktiskt klinkergolv och plats för avhängning och det helkaklade badrummet ligger i direkt anslutning till hallen och rymmer både en generös duschhörna samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I Kungsängen har du bara några minuters promenad till centrum, vilket gör lägenheten perfekt för dig som vill pendla med tåg. Du har matbutiker bara ett stenkast bort och med en kort promenad finner du Stadsparken på andra sidan ån, därifrån kan du gå ner mot Sunnersta/Ultuna längs ån och njuta av långa promenader. Med närheten till centrum har du tillgång till allt vad Uppsala stad har att erbjuda med mängder av butiker, caféer och restauranger, men samtidigt ligger det tillräckligt långt bort för att vara ett lugnt område. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vårfrugatan 10A, Enköping, Enköpings kommun
Vårfrugatan 10A, Enköping, Enköpings kommun, bild 2
Vårfrugatan 10A, Enköping, Enköpings kommun, bild 3

Vårfrugatan 10A

Lägenhet
Enköping, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 376 kr/mån
25 571 kr/m²

Välkommen till Vårfrugatan 10A och denna välplanerade enrumslägenhet med balkong! Här bor du lugnt på första våningen. Hall med bra förvaring välkomnar dig i bostaden. I anslutning till hall finner vi bostadens ljust kaklade och stamrenoverade badrum med dusch. Från hallen nås även bostadens allrum med generöst ljusinsläpp och utgång till balkong i fint läge och utsikt mot grönskande innergård. Allrummet rymmer alla möbler utan att tumma på bekvämligheten. Till sist finner vi bostadens separata och rymliga kök, här ryms även matbord med plats för nära och kära. Bostadens trevliga planlösning och yta gör att du inte behöver sova i samma rum som du lagar mat. Här finns även gott om utrymme att umgås med familj och vänner! Populär förening med närhet till stadens stor utbud av service och restauranger lika väl några hundra meter från närmsta matbutik samt skola. Här bor du i en lägenhet i optimalt läge med promenadavstånd till centrum och tågstationen några minuter bort. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet i staden är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Vill du resa kollektivt erbjuder bland annat tåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min), T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man även snabbt Uppsala på 48 minuter. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Luthagsesplanaden 12A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 13:45
Luthagsesplanaden 12A, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Luthagsesplanaden 12A, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Luthagsesplanaden 12A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
33,1 m²
1 rum
vån 1/6
1 655 kr/mån
54 230 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet med optimal planlösning - Perfekt som student- alt. övernattnings- eller förstagångslägenhet! Den yteffektiva bostaden erbjuder ett väldisponerat rum med köksdel samt en praktisk sovalkov, som enkelt kan skiljas av med en modern industrivägg alternativt ett draperi, på så sätt går rummet att nyttjas som en kök och vardagsrumsdel med separat sovrumsdel. Den öppna ytan med den separata sovalkoven ger därmed möjlighet till socialt umgänge. Utöver detta en hall bra med förvaring och avhängningsyta samt ett rymligt badrum. Bostaden, som ligger lugnt beläget med sina stora fönster mot den vackra och skyddade innergården, ger möjlighet att under årets varmare period öppna de stora fönstren mot den mot den lugna innergården med bl.a. vinbärsbuskar och föreningens mysiga lusthus. Här finns gott om plats för socialt umgänge under sommarhalvåret. Önskar man bjuda in till större tillställningar har föreningen en lokal med fullt utrustat kök, porslin och sittplatser. I föreningen finns även ett fräscht gym att tillgå samt två gästrum att hyra. I härliga och populära Luthagen bor du perfekt till - Optimalt läge, där det är lätt för vänner och bekanta att komma på besök oavsett om de går, cyklar, åker bil eller kollektivt. Promenadstråk eller skidspår i naturnära Stabby nås på tio minuters promenadavstånd och åt andra hållet når du Fyrishov. Populära Luthagens Livs, kvarterskrogar och centrum ligger inom kort promenadavstånd. Även Uppsalas kulturarv går att njutas av inom kort promenadavstånd - Slottet, Botaniska trädgården, Engelska parken och Domkyrkan. Studentlivet är så nära det bara går att få utan att överhuvudtaget störas de kvällar du inte är med. Flertalet nationer och Ekonomikum nås på bara några minuter på vägen till centrum, liksom flera av stans mysigaste restauranger och caféer. Missa inte denna pärla! Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Ferlinsgatan 109, Löten, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00
Ferlinsgatan 109, Löten, Uppsala kommun, bild 2
Ferlinsgatan 109, Löten, Uppsala kommun, bild 3

Ferlinsgatan 109

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 233 kr/mån
31 474 kr/m²

Välkommen till Ferlinsgatan 109 och denna smakfullt renoverade och rymliga bostad om 47,5 kvm, på 2 rok, en våning upp med en rymlig balkong! Bostaden erbjuder en välkomnande hall, där du redan här möts av ett fint ljusinsläpp och ett trevligt intryck samt smakfullt kök med gott om arbetsyta och förvaring. I och med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum kan du njuta av goda vänners sällskap även vid matlagningen. Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för både matplats och soffa med tillhörande möblemang. Med sin smarta planlösning har du även ett separat sovrum med god plats för säng och annat möblemang. Utöver detta ett fint helkaklat badrum med dusch. Med utgång från vardagsrummet finner du bostadens balkong om ca 15 kvm med utsikt över föreningens innergård. Här kan du njuta under sommarhalvåret.I föreningen finns totalt fem tvättstugor att tillgå och en gemensamhetslokal. Brf Ferlinsgatan är en stabil och välskött förening som genomfört en hel del större renoveringar, bland annat har man stamrenoverat, haft genomgång av samtliga el, takrenovering samt bytt fönster och balkonger för att nämna några av de underhållsarbeten som genomförts. Till bostaden hör även ett förråd för god förvaring. Föreningen har mycket härliga, lummiga innergårdar och här finns gott om välutrustade lekplatser. Här bor du nära till Röboområdet som erbjuder trevliga motionsstråk och strövområden. Här bor du också nära såväl Heidenstams torg med flera servicebutiker såsom livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek m.m. Samtidigt bor du mycket nära expanderande Gränby Centrum och Gränby köpstad. Genom en kortare cykeltur på 10-15 minuter tar du dig till Uppsala centrum och bilföraren tar sig lätt ut på E4:an. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Gimogatan 13A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 14:45
Gimogatan 13A, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gimogatan 13A, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gimogatan 13A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/5
2 905 kr/mån
43 971 kr/m²

I ett trevligt läge med närhet till såväl stadens puls som naturens lugn finner ni denna välplanerade lägenhet med balkong och praktisk sovalkov. Lägenheten som är väldisponerad erbjuder en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymlig sovalkov, ett kök med god arbetsyta och förvaring samt ett stort helkaklat badrum. Bostaden har genomgående fina ytskikt och ett härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och utgång till balkong. På den halvt inglasade balkongen kan du njuta av solen till större delen av dagen ända fram till kvällen i goda vänners sällskap. Lägenheten är fri från insyn och har fri utsikt via sin placering i huset. Här bor du med ett bekvämt cykelavstånd till centrum och universitet samtidigt som du bor nära natur med bl.a. härliga promenadstråk längs Fyrisån och Stabbyskogen. Närbeläget ligger torget Mimmi Ekholms plats med bl.a. apotek, gym, bageri, ICA Nära, välsorterade Nelins, café och restauranger samt Fyrishov med ett stort utbud av motion och aktiviteter. Den närbelägna Klockarparken är perfekt för en grillkväll eller bara en stunds avkoppling i grönskan. Universitetsvärlden, centrum eller Stabby med sina skogar eller öppna fält finns bara en cykeltur bort. Goda bussförbindelser och nära till Bärbyleden för vidare mot E4:an. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Prefektgatan 1, Rosendal, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Prefektgatan 1, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Prefektgatan 1, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Prefektgatan 1

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 4/6
2 652 kr/mån
49 875 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade lägenhet med hög standard och balkong högt upp i huset med utsikt mot den fina innergården i bästa solläge med eftermiddags-/kvällssol! Bostaden är belägen i en fantastisk träbyggnad med takterrass i populära Rosendal! Här är den perfekta lägenheten för dig som önskar en modern och mycket smakfull bostad med hög standard och genomtänkt planlösning. I Brf Botanikern bor du i en fantastisk träbyggnad med en stor gemensam takterrass med fin utsikt över Uppsala, där bl.a. slottet och Domkyrkan. Här erbjuds en ombonad trädgård med gott om utrymme för socialt umgänge med sittgrupper samt ett fullt utrustat utekök. De vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans en botanisk trädgård, därav föreningens namn. Utöver detta finns även en fin innergård, även den med gott om utrymme för trevligt och stort sällskap. Bostaden som har ett härligt ljusinsläpp via sina stora fönsterpartier erbjuder ett smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, härifrån nås balkongen, ett rymligt sovrum, ett fint och rymligt badrum samt en hall med förvaringsutrymmen. Hela bostaden präglas av genomgående smakfulla färg- och materialval. - Här är allt noga uträknat och väl genomtänkt för att passa ett enkelt och modernt boende - Ett hem att trivas i! I den nya stadsdelen Rosendal kan du få det bästa av två världar - kombinationen av stad och natur. Pausa vardagen och ta en avkopplande promenad i Stadsskogen och dess härliga natur. För den träningsintresserade finns idag två gym, utegym, löparbana, tennisbana och Uppsala danscenter i området. Vill du istället åt stadens puls och stora utbud har du centrala Uppsala på bekvämt cykelavstånd. Området erbjuder en mix av bostäder med spännande och nytänkande arkitektur, butiker, restauranger och service. Denna stadsdel ligger med kort avstånd från stadskärnan, i linje med Sveriges främsta kunskapsstråk: Uppsala Universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet, Polacksbacken, BMC och Akademiska Sjukhuset. Fina gång- och cykelbanor och bra bussförbindelser tar dig enkelt och snabbt dit du vill. Optimalt pendlarläge med kort körsträcka till påfarten till E4:an som tar dig mot Gävle och Stockholm. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Uppsala-Näs Asplunda 21, Uppsala Näs, Uppsala kommun

Uppsala-Näs Asplunda 21

Tomt
Uppsala Näs, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 500 000 kr
1 826 m² tomt

Nu vill vi erbjuda er en unik möjlighet att förvärva en fin tomt med trevligt läge i naturnära Asplunda! Du blir ägare till en idyllisk och eftertraktad egendom som har varit i samma familjs ägo under de senaste 100 åren. En av de stora fördelarna med denna tomt är den direkta anslutningen till både ett natur- och kulturreservat och dessutom gång-/cykelavstånd till Mälaren. Tomten är omgiven av bygdens kulturhistoria som berikar ditt dagliga liv. För den som drömmer om att bygga sitt drömhem finns det redan ett godkänt förhandsbesked för ett enfamiljshus på denna egendom. Placeringen av huset är noga planerad för att bevara den befintliga växtligheten och den naturliga topografin. På tomten finns gamla fruktträd samt ängs- och skogsmark. Här ges du möjlighet att skapa ett unikt och modernt hem som tar hänsyn till platsens natur- och kulturarv. Tomten nås enkelt från en befintlig grusväg. Det finns också möjlighet att ansluta sig till gemensamhetsanläggning för vatten- och avlopp samt el och fiber. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Asplunda är ett familjevänligt område, där ni bor med närhet till både vatten, skog och natur. Med bara en kort promenad till sjön Ekoln (Mälaren) har du inte bara närhet till bad utan även vintertid skridskoåkning på upplogad is. Ordnade skidspår finns utmed åkrarna bort mot Hammarskog och även i naturreservatet Nåsten som har härliga vandringsleder sommartid. Promenadavstånd till Hammarskog är något man kan njuta av varje årstid oavsett om man ska dit och köpa glass på sommaren eller åka skridskor på Dalkarlskärret på vintern. I närområdet finns också hästgårdar, stall samt fina ridvägar. Ett eldorado även för fågelintresserade. För dig som är golfintresserad finner du Söderby golfbana en bit längre bort. I området finns förskola i direkt närhet, skolbuss till Ramsta skola samt bussförbindelser till centrala Uppsala på bekvämt avstånd. Anmäl ditt intresse redan idag - Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Torgny Segerstedts allé 95A, Rosendal, Uppsala kommun
Torgny Segerstedts allé 95A, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 95A, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 95A

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/6
5 189 kr/mån
37 770 kr/m²

Välkommen till Torgny Segerstedts Allé 95A och denna trevliga och välplanerade lägenhet mitt i huset, vilket ger ett fint ljusinsläpp via sitt gavelläge med fönster i två väderstreck! Här finns gott om utrymme för socialt umgänge och bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med genomgående väl disponerade rum. Köket som har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet är rymligt och välplanerat med intilliggande matplats vid fönster. I vardagsrummet finns gott om plats för familj och vänner på besök. Utöver detta erbjuder bostaden två rymliga sovrum samt ett väl tilltaget badrum. På den grönskande och skyddade innergården finns ytterligare utrymme för lek och umgänge. Ett smakfullt och välskött boende, perfekt för er som vill ha det där lilla extra! Här bor du i en välmående förening med närhet till all tänkbar service som du behöver i vardagen! I den nya stadsdelen Rosendal kan du få det bästa av två världar - kombinationen av stad och natur. Pausa vardagen och ta en avkopplande promenad i Stadsskogen och dess härliga natur. För den träningsintresserade finns idag två gym, utegym, löparbana, tennisbana och Uppsala danscenter i området. Vill du i stället åt stadens puls och stora utbud har du centrala Uppsala på bekvämt cykelavstånd. Området erbjuder en mix av bostäder med spännande och nytänkande arkitektur, butiker, restauranger och service. Denna stadsdel ligger med kort avstånd från stadskärnan, i linje med Sveriges främsta kunskapsstråk: Uppsala Universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet, Polacksbacken, BMC och Akademiska Sjukhuset. Fina gång- och cykelbanor och bra bussförbindelser tar dig enkelt och snabbt dit du vill. Optimalt pendlarläge med kort körsträcka till påfarten till E4:an som tar dig mot Gävle och Stockholm. I Rosendal finns även flera förskolor och i norra delen ligger Rosendalsgymnasiet. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Djäknegatan 6, Fanna, Enköpings kommun
Djäknegatan 6, Fanna, Enköpings kommun, bild 2
Djäknegatan 6, Fanna, Enköpings kommun, bild 3

Djäknegatan 6

Villa
Fanna, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
5 995 000 kr
153 + 95 m²
9 rum
1 398,7 m² tomt

Välkommen till detta unika tillfälle att förvärva en magnifik fastighet med en oslagbar charm i attraktivt område! Denna vackra villa, med omsorg för varje detalj är perfekt för de som är ute efter ett hem med det lilla extra. Stig in i detta fantastiska hus, där nationalromantisk stil möter modern stil. Det vackra och genomtänkta köket är en perfekt plats för matlagning, med alla bekvämligheter du behöver. Här finner du vackra golv som sträcker sig genom hela huset och varje kulör och tapet är noga utvalt för att skapa en vacker atmosfär tillsammans med stuckaturer och platsbyggda möbler. Det rymliga vardagsrummet med matsal i fil är perfekt för både familjemys och middagsbjudningar. Sovrummen är en fridfull reträtt med vackra detaljer och generöst med förvaringsutrymme i inbyggda garderober. Källarplanet bjuder in till en magisk yta för sociala stunder, komplett med en elegant bar för oförglömliga kvällar med vänner och familj. Här är det bara att flytta in! Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar, de stora renoveringarna tillsammans med ytskikt. Fastigheten kommer med ytterligare ett boningshus med egen uteplats och eget kök, perfekt för tonåringar eller för uthyrning. Trädgården är lättskött med vacker grönska och lummiga ytor. På tomten finns även ett växthus, perfekt för att odla egna kryddor och grönsaker, i anslutning finns även en privat uteplats för sena grillkvällar under sommarhalvåret. Här finner du även garage, förråd och en jordkällare. Denna charmiga bostad i centrala Enköping är inte bara ett vackert hem utan också en dörr till bekvämt stadsliv. Med bil tar du dig snabbt till Stockholm på 50 min, Uppsala på 30 min och Västerås på 20 min. Nära huset hittar du förskolor, en lekplats och en bekväm promenad till tågstationen för smidiga resor med tåg och buss. En ICA-butik finns i närheten, och skolorna ligger inom räckhåll. Detta är den perfekta platsen för både pendlare och familjer. Så ta chansen att förvärva detta enastående hus och bli en del av dess rika historia. Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera möjligheten att bli ägare till denna exklusiva pärla. Här får du inte bara ett hus, du får en levande historia och en plats att kalla hem. Detta hus måste upplevas på plats, varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Härnevi-Rönna 29, Enköping, Enköpings kommun

Härnevi-Rönna 29

Fritidshus
Enköping, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
495 000 kr
50 m²
1 rum
514 m² tomt

Varmt välkommen till Härnevi-Rönna 29 och detta charmiga lilla torp! Här finner du en liten pärla strax norr om Enköping bland öppna åkrar och betesmarker. I denna tillflyktsbostad finner du ro och lugn samtidigt som du bor naturen nära inpå! När du kommer in i det röda lilla torpet med vita knutar charmas man direkt av dom bevarade originaldetaljerna. Här finns ett kök med matplats samt en charmig vedspis. Vidare in i sällskapsrummet finner du en vacker kakelugn som idag inte är i funktion, men som strålar vackert i en mörkgrön kulör. Utanför huset finns även en altan samt en lättskött trädgård med plats för lek och bus! Med närhet till natur är Härnevi-Rönna verkligen mitt i prick! Här njuter ni av skog, lugnet och härliga promenadstråk. Härnevi-Rönna 29 ligger ca 15 minuters bilresa till/från Enköping. Huset har inget avlopp. Det finns idag en "husvagnstoalett" installerad. Anmäl ditt intresse redan idag - Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 10