Mäklare William Gernandt

William Gernandt

Om mig

Jag heter William Gernandt och är fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Vällingby. Med en gedigen erfarenhet av sälj och service vet jag att dessa två verkligen går hand i hand. En bostadsaffär är kanske den viktigaste affären i ditt liv så varför inte göra den till den bästa? Min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner. Vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jämtlandsgatan 150, Vällingby, Stockholms kommun

Jämtlandsgatan 150

Lägenhet
Vällingby, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
1 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/10
4 960 kr/mån
25 577 kr/m²

Välkommen till denna renoveringsdröm på hela 78 kvm med dubbla balkonger belägen på tredje våningen. Här har du din chans att skapa dig ditt drömhem.Inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober . Fint och rymligt kök med plats för matbord. Bostaden erbjuder två stora sovrum, varav ett med egen balkong. Den andra balkongen är placerad i anslutning till vardagsrummet. I båda sovrummen samt vardagsrummet har orginalgolvet bevarats samt andra orginaldetaljer. Ett extra plus är att det utöver badrummet även finns en extra gästtoalett, båda är stambytta. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Brf Fyrfärgspennan 1 är en stabil förening med god ekonomi som består av 190 lägenheter varav 160 är bostadsrätter, 30 hyresrätter och två kommersiella lokaler (tandläkarpraktik och förskola). Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2012 och består av flerbostadshus om 3/10 våningar. I den låga månadsavgiften ingår vatten, värme, kabel-tv. tvättstugor, återvinningsrum och eget källarförråd. Bostaden är väldigt centralt belägen med gångavstånd på fem minuter till såväl tunnelbana och buss samt populära Vällingby centrum där du hittar all form av shopping och nöje.I området finns gott om grönområden med motionsspår, utomhusgym och närhet till bad både inom-/och utomhus. Dessa pärlor är sällan till salu. Kontakta mäklaren William Gernandt för mer info. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Hjulsta backar 12D, Spånga, Stockholms kommun

Hjulsta backar 12D

Radhus
Spånga, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
3 500 000 kr
107 m²
5 rum
107 m² tomt

Jag kan nu stolt presentera detta friköpta radhus om hela 107 kvm fördelat på två plan! Du välkomnas in i den luftiga hallen där det finns gott om avhängningsmöjligheter. Vidare på entréplanet möts du av den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrummet. Här har du även ett helkaklat badrum och ett litet arbetsrum. På övre plan tre rymliga sovrum varav ett sovrum med egen balkong. Vidare på detta plan ytterligare ett helkaklat badrum. Goda förvaringsutrymmen i hela huset i form av klädkammare och garderober. Den lummiga uteplatsen vid entrén erbjuder gott om plats för utemöbler och även grill om så önskas. Här kan det skapas oslagbara sommarkvällar. - Friköpt tomt - Välskött radhus - Goda kommunikationer Här bor du även med direkt närhet till promenadstråk, förskolor,Hjulstaskolan och Tensta gymnasium. Från bostaden är det cirka 3 minuters promenad till Hjulsta Torg där du enkelt tar dig till tunnelbanan. Från Hjulsta station är det endast 20 minuter in till Stockholms city. Missa inte chansen att förvärva detta friköpta radhus!

  • Balkong
  • Uteplats
Borgarfjordsgatan 5, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 5

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
1 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/4
4 705 kr/mån
33 814 kr/m²

- Allt ingår i månadsavgiften! (värme och vatten, el, bredband 1000/1000 samt kabel-TV) - Fint badrum - Balkong i bästa solläge - Unik hotellkoncepts-känsla! - Nära kommunikationer,arbetsplatser och Kista galleria - Möjlighet att nyttja hotellets gym och spa-faciliteter. Vill du bo med hotellkänsla och samtidigt bo i ett centralt område? Då är detta ditt nästa hem! Med denna perfekt planerade tvåa om hela 59 kvm har man tänk på allt. Du välkomnas in i den stora och rymliga hallen med gott om förvaring. Stig sedan in genom din alldeles egna walkin closet till det stora sovrummet. Vardagsrummet ger plats åt både soffa och tv samt ett extra matbord o så önskas. Från vardagsrummet finner du utgången till balkongen med där du kan njuta av eftermiddagssolen. Köket har gott om arbetsytor och har det mesta man behöver samt plats för stort matbord. Helkaklat och fräscht badrum med badkar. Bostaden erbjuder ett gott ljus med genomgående vitmålade väggar och gott om fönster. Tvättstuga finns på samma plan och ett externt förråd finns i källaren. Brf Hotellparken är en stabil förening belägen mitt Sveriges största IT-centrum i Kista. Under vardagarna är det ett område med full verksamhet och puls medan på helgerna upplever du ett fridsamt lugn. Som granne med hotellet finns det även möjlighet för den boende att avnjuta både hotellfrukost, lunch och middag i deras populära restaurang! Du kan även få roomservice och städ mot en avgift Med gångavstånd till både pendeltåget i Helenelund och tunnelbanan i Kista är det enkelt att ta sig till alla delar av Stockholm. Området har ett mycket bra läge tack vare närheten till Kista galleria med sitt stora utbud av butiker och restauranger samt biograf. I anslutning till gallerian nns det goda kommunikationer med både bussar och tunnelbanans blåa linje. Inom promenadavstånd erbjuds både skolor och förskolor samt arbetsplatser Även den med bil kan trivas här då man når E4:an på bokstavligen en minut och kan på så sätt ta sig snabbt både söder- och norrut. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stavangergatan 68, Kista, Stockholms kommun

Stavangergatan 68

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
1 495 000 kr
52 m²
3 rum
vån 2/6
4 280 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade bostad på Stavangergatan 68! Här finner ni en ljus och trevlig lägenhet som passar perfekt för både paret och lila familjen. Bostaden var tidigare en 2:a som man valt att renovera till en 3:a. Fräscha ytskick och välvalda materialval. Stambytt badrum från 2022 med golvvärme. Här har ni även en stor och trevlig balkong i bästa solläget! En nyckelfärdig lägenhet att flytta in och trivas i! Bostaden ligger centralt med kort avstånd till allt ni kan behöva - shopping, kommunikationer, grönområden, m.m. Solid förening där EL INGÅR! Vill du bo i ett lugnt område, men ändå ett stenkast till kommunikationer och livsmedelsbutik? Då ska du bo här! Tunnelbanan tar dig snabbt och effektivt in till centrum, finns även buss som tar dig norrut. Kontakta mäklaren William Gernandt på 0720233109 för en privatvisning eller för mer information

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4