Mäklare Alexandra Lundström

Alexandra Lundström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnerud 105, Brålanda, Vänersborgs kommun

Björnerud 105

Fritidshus
Brålanda, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
395 000 kr
36 m²
2 rum
1 009 m² tomt

Varmt välkommen till detta mysiga fritidshus på Björnerud 105! Nu har du chansen att förvärva inte bara en, utan tre stugor som tillsammans skapar en härlig tillflyktsort på landet. Huvudstugan välkomnar dig med en stor, härlig altan direkt vid entrén. Här kan du njuta av den rogivande miljön och kvällsolen, omgiven av den vackra naturen. Stugan är fördelat med ett kök, ett rymligt vardagsrum och ett sovrum. På baksidan finns ett utedass med en förbränningstoalett, vilket ger extra bekvämlighet. Förutom huvudstugan finns det två timmerstugor på fastigheten som erbjuder extra sovplatser och möjliggör ett bekvämt boende för vänner samt familj att komma på besök. Fastigheten omges av vidsträckta åkersängar och lantlig miljö. Du har möjlighet att lyxa till frukosten eller fikat lite extra genom att köpa nybakat bröd i en av de närliggande gårdarna. För den som är badsugen är Sikhalls badplats nära och endast en kort cykeltur bort. Cirka en mil in till Brålanda centrum. Missa inte chansen att förvärva denna natursköna stuga och boka dig till visning!

  • Uteplats
Kasenallén 5, Björklundsvägen 8, Blåsut, Vänersborgs kommun

Kasenallén 5, Björklundsvägen 8

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
3 995 000 kr
193 + 24 m²
6 rum
1 549 m² tomt

Varmt välkomna till denna fantastiska villa med hög klass! Nu har du möjligheten att förvärva detta välunderhållna hus fördelat på 1,5 plan och en inredd källare med separat ingång. På entréplan finns en öppen hall med gott om förvaring, fräscht badrum, stort vardagsrum med matplats och härligt ljusinsläpp, stilrent kök med utgång till det stora inglasade uterummet som fortsätter ut till ett altandäck. Härlig utsikt mot kanalen och Kasens fotbollsplan. På övervåningen finner du ett sovrum med en-suite toalett och ett stort masterbedroom med en egen walk-in-closet samt balkong i söderläge och utsikt mot Vassbotten! I den inredda källaren finns ett stort badrum med tvättstuga, pannrum och två avskilda sovrum med ett eget pentry med matplats. Stor trädgårdstomt på både framsidan och nedanför slutning mot Kasenallén för barnen att springa och leka på! Perfekt läge med närhet till Vänern, Dalaborgsparken, Blåsut skola (årskurs F-6), allmänna kommunikationer samt centrala Vänersborg. Endast en kort tur till Öxnereds station för att hoppa på tåget till Trollhättan och Göteborg! (Observera att barackerna på grusplanen framför bostaden är på plats i samband med renovering av järnvägsbron på uppdrag av Trafikverket. Arbetet uppskattas vara färdigt år 2025 och barackerna kommer transporteras bort därefter). Varmt välkommen och boka dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lovisebergsgatan 3, Nordstan, Vänersborgs kommun

Lovisebergsgatan 3

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
625 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 136 kr/mån
11 468 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna smakfullt renoverad 2:a på Lovisebergsgatan! Lägenheten inrymmer 54,5 kvadratmeter och fördelat på ett rymligt sovrum med stor garderob, välplanerat ljust kök med plats för matgrupp och vy över den trevliga innergården, öppet vardagsrum och stamrenoverat badrum. Bostaden är belägen endast en trappa upp och trappuppgången är utrustad med hiss, därav ett utmärkt boende för både unga och äldre! I föreningen finns en övernattningslägenhet att hyra när det behövs extra sovplatser. Med ett av Vänersborgs bästa läge erbjuder lägenheten närhet till stadens mysiga fik, restauranger samt butiker och bara ett stenkast bort ligger även vackra Skräckleparken som inbjuder till sköna promenader och badmöjligheter. Varmt välkommen och boka dig till visning!

  • Hiss

Visar alla 3