Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg

Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lindvägen 15, Vargön, Vänersborgs kommun

Lindvägen 15

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 700 000 kr
100 + 100 m²
4 rum
941 m² tomt

Med bra läge i centrala Vargön ligger denna ljusa 1-plansvilla med källare. Bostaden har öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och en praktisk källare med bra förvaringsmöjligheter.. Vacker insynsskyddad hörntomt med stenlagd uteplats och växthus. Integrerat garage och bra parkeringsmöjligheter. Kort gångavstånd till mataffär och allmänna kommunikationer. Skola och förskola finns i närområdet. Välkommen att boka dig på visning!

 • Uteplats
Bokgatan 39, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 39

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
350 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3
5 346 kr/mån
5 303 kr/m²

Välkommen till Bokgatan 39 och denna trevliga bostad som är ombyggd till en 3:a. Lägenheten har praktisk planlösning och är genomgående renoverad med nya ytskikt och nytt kök. Balkong i syd/väst med utsikt mot innergården som har gemensam grill- och lekplats. Bra och välskött förening med möjlighet att hyra garage eller P-plats. Gångavstånd till skola, mataffär och sportcentrum. Välkommen att boka er visning!

 • Balkong
Hästängegatan 56, Onsjö, Vänersborgs kommun
 • Ons 6 dec kl 17:30
Hästängegatan 56, Onsjö, Vänersborgs kommun, bild 2
Hästängegatan 56, Onsjö, Vänersborgs kommun, bild 3

Hästängegatan 56

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 300 000 kr
107,7 m²
4 rum
6 167 kr/mån
12 071 kr/m²

Välkommen till ett bekymmersfritt och fräscht boende på hemtrevliga Hästängen! Här mår du gott i ett fint renoverat parhus utan att oroas av stora lån, krånglande panna eller yttre underhåll. Detta hem har påkostat kök, 2 fräscht renoverade badrum, underbart uterum och fina ytskikt. Kom till Vänersborgs "Bullerbyn" och se den fina boendemiljön!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Skansgatan 9B, Nordstan, Vänersborgs kommun
Skansgatan 9B, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 2
Skansgatan 9B, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 3

Skansgatan 9B

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 175 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 500 kr/mån
15 563 kr/m²

Välkommen till Skansgatan 9B och denna rymliga 3:an i en välskött Riksbyggen-förening! Bostaden ligger endast en ½-trappa upp har fräscha ytskikt och nytt kök från 2015. Här bor man ett stenkast från Skräckleparken och med en kort promenad till gågatan, allmänna kommunikationer och de lokala butikerna! Välkommen och lämna ditt intresse idag!

 • Premium
 • Balkong
Lovisebergsgatan 1, Nordstan, Vänersborgs kommun
 • Tis 12 dec kl 16:30
Lovisebergsgatan 1, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 2
Lovisebergsgatan 1, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 3

Lovisebergsgatan 1

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
595 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 821 kr/mån
15 063 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet med sovalkov på Lovisebergsgatan 1. En ljus o fräsch etta högst upp i huset med härlig utsikt och balkong i västerläge. Här finns gott om plats för förvaring och en tilltagen takhöjd vilket skapar luftig atmosfär. Hiss finns, vilket gör att denna lägenhet passar dig oavsett ålder. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Björkholmsgatan 5D, Holmängen, Vänersborgs kommun

Björkholmsgatan 5D

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
795 000 kr
95 m²
3 rum
vån 2
5 805 kr/mån
8 368 kr/m²

På fina Holmängen finns allt man kan önska sig: närheten till stan och sköna promenader utmed vattnet, familjär trivsel på den fina innergården, mysig och praktisk lägenhet med egen ingång och skön stor balkong i söderläge under tak. Hit längtar både den unga familjen och medelålders paret som vill ha ett hemtrevligt och lättskött boende med radhuskänsla! Möjlighet till p-plats eller carport. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Balkong
Kardanvägen, null, Trollhättans kommun
Kardanvägen, null, Trollhättans kommun, bild 2
Kardanvägen, null, Trollhättans kommun, bild 3

Kardanvägen

Övrigt
Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 299 000 kr

BraLokaler kommer på fastigheten Fotbromsen 5 att uppföra 32 lokaler där varje enhet är en egen friköpt fastighet som du äger själv. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer! Varje enhet har måtten 6 x 12 meter. Takhöjden är generös på ca. 5,7 meter vid nock vilket ger dig möjlighet att bygga ett entresolplan som gör att den disponibla ytan kan utökas. Enheterna har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förberedda med vatten och avlopp för er som önskar inreda med wc/dusch eller pentry samt är dem även förberedda för fiber genom tomrör som underlättar anslutningen. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av KL-trä som är bra att skruva i och skapar en trevlig känsla i lokalen. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Kostnaden kommer vara omkring 300kr/månad. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

 • Premium
 • Nyproduktion
Binäs 210, Frändefors, Vänersborgs kommun
Binäs 210, Frändefors, Vänersborgs kommun, bild 2
Binäs 210, Frändefors, Vänersborgs kommun, bild 3

Binäs 210

Villa
Frändefors, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 975 000 kr
90 + 14 m²
5 rum
1,7 ha tomt

Välkommen till Binäs 210 och denna avstyckade hästgård mitt emellan Vänersborg och Uddevalla! Boningshuset inrymmer 5 rum och kök och har vackert bevarade detaljer. På tomten finns även ett mindre hus inrymmande 2 rum och kök med sovloft, perfekt generationsboende eller gästhus. I ladugården finns ett garage, bra förvaringsmöjligheter och del för lösdrift. Fristående stall med 3 boxar och i trädgården finns en grillkåta och ett växthus. Välkommen att boka din visningstid på vår hemsida!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lantgårdsvägen 4, Holmängen, Vänersborgs kommun

Lantgårdsvägen 4

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 650 000 kr
63,4 m²
2 rum
vån 1/3
5 327 kr/mån
26 025 kr/m²

För dig som är 55+ är Bovieran i Vänersborg ett fantastiskt boende. Nu finns här äntligen en tvåa i markplan med kvällssolsläge till salu! Lägenheten har ett inglasat uterum och en skön stenlagd uteplats som är fint inramad och insynsskyddad och här har du kvällssol om sommaren. Lägenheten är riktigt fräsch och har en skön öppen planlösning, sovrum med rymlig klädkammare samt stort fräscht badrum. Som pricken över i har du också den sköna vinterträdgården som erbjuder utomhus- och medelhavskänsla året runt, en gästlägenhet, samlingslokal, snickarverkstad samt skön bastu. Har du aldrig varit i Bovieran är det hög tid att uppleva den nu - välkommen att boka dig på visningen!

 • Uteplats
 • Hiss
Dernäs 410, Frändefors, Vänersborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Dernäs 410

Villa
Frändefors, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 100 000 kr
115 + 24 m²
5 rum
1 645 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en 1-plansvilla med bra läge endast 15 minuter från Vänersborg! Bostaden som är väl underhållen har ljus öppen planlösning och 3-4 sovrum. Baksida i syd/väst med rymligt isolerat uterum och altan. Bra garage med smörjgrop och en carport med plats för 2 bilar. På tomten finns även en gäststuga, cykelförråd, trädgårsdförråd och ett växthus. Kommunalt vatten och fiber via förening och solpaneler är installerade som ger låga driftskostnader. Missa inte denna bostad! Välkommen att boka er visningstid.

 • Uteplats
Östra Bleken 455, Brålanda, Vänersborgs kommun
 • Tor 7 dec kl 16:30

Östra Bleken 455

Villa
Brålanda, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
695 000 kr
50 + 25 m²
3 rum
1 454 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hus utanför Brålanda! Detta boende är beläget i en naturskön miljö och erbjuder dig en fristad från stadens stress och larm. Med två sovrum, kök och ett trevligt vardagsrum med en värmande kamin, är detta hem perfekt för dig som söker lugn och avkoppling. Det inglasade uterummet ger en förlängning av ditt boende, och du kan njuta av naturens skönhet. Här kan du sitta och avnjuta din frukost medan du blickar ut över den stora och vackra naturtomten som omger huset. Träd, blommor och grönska skapar en harmonisk trädgårdsmiljö som ger dig en känsla av lugn och ro. Kaminen i vardagsrummet blir hjärtat i hemmet, och på kalla vinterkvällar kommer du älska att tända en brasa och koppla av med en kopp varm choklad. På den generösa tomten finns ett garage och förrådsbyggnader som ger dig gott om plats för förvaring av dina ägodelar eller hobbyutrustning. Här kan du förvara dina trädgårdsredskap, cyklar eller andra föremål med lätthet. Här bor du med närhet till skog och natur som du kan utforska i din egen takt. Samtidigt är du ändå nära bekvämligheter som affärer, skolor och andra serviceinrättningar. Välkommen att kontakta mig för mer information och boka en visning idag.

 • Plus
 • Uteplats
Sundsgatan 22A, Centralt, Vänersborgs kommun

Sundsgatan 22A

Lägenhet
Centralt, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/4
4 474 kr/mån
12 823 kr/m²

Välkommen till den här tvårummaren på Sundsgatan 22A! Här bor du centralt och med närhet till det mesta. Den här bostaden har en bra planlösning, helkaklat badrum, stort och fräscht kök med utgång till balkongen. Här bor du i en bra och stabil förening med gångavstånd till tågstationen och bra bussförbindelser. Välkommen på visning!

 • Balkong
Kardanvägen, Trollhättan, Trollhättans kommun
Kardanvägen, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Kardanvägen, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Kardanvägen

Övrigt
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 299 000 kr
72 m²

BraLokaler kommer på fastigheten Fotbromsen 5 att uppföra 32 lokaler där varje enhet är en egen friköpt fastighet som du äger själv. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer! Varje enhet har måtten 6 x 12 meter. Takhöjden är generös på ca. 5,7 meter vid nock vilket ger dig möjlighet att bygga ett entresolplan som gör att den disponibla ytan kan utökas. Enheterna har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förberedda med vatten och avlopp för er som önskar inreda med wc/dusch eller pentry samt är dem även förberedda för fiber genom tomrör som underlättar anslutningen. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av KL-trä som är bra att skruva i och skapar en trevlig känsla i lokalen. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Kostnaden kommer vara omkring 300kr/månad. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

 • Premium
 • Nyproduktion
Kronogatan 4F, Vänersborg, Vänersborgs kommun

Kronogatan 4F

Lägenhet
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
895 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 050 kr/mån
23 867 kr/m²

Varmt välkommen till Syrenen och denna jättefina etta! Här erbjuds ett hemtrevligt och funktionellt boende på 37,5 kvadratmeter i en mycket populär och omtyckt förening i Vänersborg. Köket är ombyggt och renoverat, här är nytt fint genomgående golv i hela lägenheten och ljusa väggar. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Här bor du verkligen i hjärtat av Nordstan, med närhet till allt du kan önska. Skräckleparken ligger endast ett stenkast bort och några promenadsteg till så befinner du dig i stan med caféer, restauranger och butiker. Skulle du någon gång, mot förmodan, vilja lämna Vänersborg tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Vi ses på visningen!

 • Hiss
Grunnebo 297, Vänersborg, Vänersborgs kommun

Grunnebo 297

Villa
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
995 000 kr
146 + 70 m²
6 rum
1 620 m² tomt

Möjlighet för dig som vill renovera och skapa eget! Mitt emot gamla skolan i Grunnebo hittar du denna gedigna fastighet med renoveringsbehov som både kan bli ett hem för den stora familjen eller ett hus med två lägenheter i! Här bor man mitt i Trestad med nästan lika nära till Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla. I huset finns bra förvaringsutrymmen både på den öppna vinden och i källaren, parkering för flera på gården och en stor och skön trädgårdstomt för både odling och lek. Välkommen att boka dig på visningen!

Petersbergsvägen 53A, Mariero, Vänersborgs kommun

Petersbergsvägen 53A

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
650 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 247 kr/mån
9 353 kr/m²

Välkommen till Petersbergsvägen 53A och den här fräscha trerummaren! Bostadens 69.5 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Här finner du ett helkaklat badrum, rymligt vardagsrum, två bra sovrum och en härlig inglasad balkong. Bostadsrättsföreningen Vänersborgshus 6 är en trevlig och stabil förening med god ekonomi och med fria parkeringsplatser och möjlighet till garage. Missa inte chansen att titta på denna fina 3:a!

 • Balkong
Industriradhus med äganderätt på Kardanvägen!, null, Trollhättans kommun
 • 32 lediga bostäder

Industriradhus med äganderätt på Kardanvägen!

Övrigt
Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
fr. 1 299 000 kr
72 m²

BraLokaler kommer på fastigheten Fotbromsen 5 att uppföra 32 lokaler där varje enhet är en egen friköpt fastighet som du äger själv. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer! Varje enhet har måtten 6 x 12 meter. Takhöjden är generös på ca. 5,7 meter vid nock vilket ger dig möjlighet att bygga ett entresolplan som gör att den disponibla ytan kan utökas. Enheterna har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förberedda med vatten och avlopp för er som önskar inreda med wc/dusch eller pentry samt är dem även förberedda för fiber genom tomrör som underlättar anslutningen. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av KL-trä som är bra att skruva i och skapar en trevlig känsla i lokalen. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Kostnaden kommer vara omkring 300kr/månad. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

 • Nybyggnadsprojekt
Edsgatan 27, Centrum, Vänersborgs kommun

Edsgatan 27

Lägenhet
Centrum, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 350 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 3
2 385 kr/mån
30 682 kr/m²

Välkommen till Edsgatan 27! Här hittar du denna fantastiska 1,5:a som håller hög standard. Lägenheten har bland annat ett helkaklat badrum, ett rejält och trevligt kök samt balkong. Som medlem i föreningen får du även tillgång till takterrassen. Här bor du mitt i centrum med gångavstånd till det mesta Vänersborg har att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bangatan 31, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 31

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
395 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 351 kr/mån
5 683 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna trevliga lägenhet med rymlig planlösning, renoverat kök från år 2017 och balkong i söderläge för njutning av kvällssolen! Förening med god ekonomi som har underhållit byggnader flitigt under de senaste åren. Avgiftsfri parkering längst med gatan i mån av plats och härliga uteplatser på föreningens mark. Här bor du en bit från Vänersborgs kärna men nära till det mesta! Gångavstånd till närmaste busshållplats, mataffär, för- och grundskola samt gymnasium. Bra cykelvägar in till centrum och resecentrum. Boka dig till visning redan idag!

Landerivägen 106, Holmängen, Vänersborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Landerivägen 106

Radhus
Holmängen, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 495 000 kr
117 m²
5 rum
5 676 kr/mån
21 325 kr/m²

I utkanten av Vänersborg finner du denna ljusa och rymliga 5:an på Holmängen! Bostaden är består av två våningsplan som skiljer de gemensamma och privata ytorna. En genomgående modern stil och gott om förvaring. Härlig och stor altan i sydväst läge. I bostadsområdet finns en gemensam lekplats. Det finns en uppfart med laddplats vid entrén till bostaden. Här bor du med endast en kort promenad till skogsområde och ner till sjön, samt närhet till busshållplats, förskola, skola och gång- och cykelbanan in till stan. Välkommen och anmäl dig till visning idag!

 • Uteplats
Flanaden 78, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 78

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
275 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 923 kr/mån
3 595 kr/m²

Välkommen till Flanaden 78! Här erbjuds en lägenhet med praktisk planlösning och balkong. Här finns möjlighet att sätta din egen prägel och du bor med kort promenadavstånd till kommunikationer och matbutiker. Bra förvaringsmöjligheter och förråd finns i direkt anslutning till lägenheten. Det finns möjlighet att hyra p-plats och garage. Välkomna att boka er på visning!

 • Balkong
Hallby 222, Vänersnäs, Vänersborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hallby 222

Villa
Vänersnäs, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 975 000 kr
154 m²
7 rum
1 822 m² tomt

Lagom långt ut på Vänersnäs ligger denna rymliga villa med flera sovrum och härliga sällskapsytor! En tomt för barnen att älska med gungställning, gräsmatta och hästarna som granne. På tomten finns även ett stort garage, ett vidbyggt inrett rum/förråd och dessutom en härlig altan på fram- och baksida. Ett stenkast till skola och förskola samt gång-/cykelavstånd till Gaddesannas härliga badplats. Missa inte chansen att se detta härliga hem - välkommen att boka din tid på visningen genom att klicka dig vidare på "Läs mer hos mäklaren"!

 • Balkong
 • Uteplats
Augustas Gata 16A, Vänersborg, Vänersborgs kommun

Augustas Gata 16A

Lägenhet
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 495 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/2
6 389 kr/mån
21 325 kr/m²

Nu kan vi erbjuda ett välplanerat parhus med naturskönt läge på Skaven. Bostadsrätten som färdigställdes 2022 har ljus öppen planlösning med kök och vardagsrum i entréplan samt 3 sovrum och allrum på ovanvåningen. Insynsskyddad baksida med stor gräsmatta och altan i syd/väst. På tomten finns även ett fristående förråd samt parkeringsplats för 2 bilar. Gång- cykelavstånd till skola, förskola och Öxnereds järnvägsstation. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Uteplats
Lantgårdsvägen 4, Vänersborg, Vänersborgs kommun

Lantgårdsvägen 4

Lägenhet
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 995 000 kr
82,6 m²
3 rum
vån 3
6 940 kr/mån
24 153 kr/m²

För dig som är 55+ kan jag idag erbjuda denna snygga trea högst upp i Bovieran och med härlig takhöjd, ljus och rymd! Lägenheten har en stor härlig balkong där du får sol fram till lunch, och inåt vinterträdgården finns en perfekt egen plats utanför lägenhetsdörren där du har ett fantastiskt ljus och utsikt mot grönskan. Som pricken över i har du också den sköna vinterträdgården som erbjuder utomhus- och medelhavskänsla året runt, en gästlägenhet, samlingslokal, snickarverkstad samt skön bastu. Har du aldrig varit i Bovieran är det hög tid att uppleva den nu - välkommen att boka dig på visningen!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Liljevägen 24, Blåsut, Vänersborgs kommun

Liljevägen 24

Radhus
Blåsut, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 750 000 kr
139 + 17 m²
7 rum
369 m² tomt

Längtar du också efter det perfekta barnfamiljsboendet? Flytta familjen till populära Liljevägen och få extra allt! Nu erbjuds detta genomgående renoverade kedjehus med ett av områdets bästa lägen! Via genvägen är ditt garage precis intill, totalrenoverade badrum och kök, praktisk groventré med ingång både från framsidan och baksidan, 5 sovrum och skönaste sydväst-läget på baksidan där du har stor altan, tomt i etage samt ett mysigt orangeri. Här är lekplatser fulla med ungar, bilfria innergårdar att lära sig cykla på och fina promenadstråk utefter vattnet i anslutning till området. Nämnde jag att bra förskola och skola finns i närheten samt att du cyklar på fem minuter till Öxnereds station? Välkommen att boka tid på visningen!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 36