Mäklare Johan Karlsson

Johan Karlsson

Om mig

En bostadsaffär är en av de största affärerna i ditt liv, så se till att välja en mäklare du känner dig trygg med. Jag lovar att göra allt för att du ska få så bra betalt som möjligt i en affär som är trygg och smidig. Varje projekt är unikt och tillsammans skräddarsyr vi din försäljning för att få ett så bra resultat som möjligt. Jag beskrivs som en social och driven mäklare, en tävlingsmänniska som alltid vill prestera på topp!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hopperud 144, Brålanda, Vänersborgs kommun
Hopperud 144, Brålanda, Vänersborgs kommun, bild 2
Hopperud 144, Brålanda, Vänersborgs kommun, bild 3

Hopperud 144

Fritidshus
Brålanda, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 275 000 kr
65 m²
4 rum
1 399 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välkomnade sommarstuga! När du kliver in i stugan möts du av en inbjudande atmosfär. Allrummet är hjärtat i stugan med naturligt ljusinsläpp från fönstren. Här finns utgången till den trevliga altanen och en kamin som värmer vid kyliga kvällar. Utrymme finns för soffgrupp och en matplats intill köket. Köket är öppet mot allrummet och skapar sociala ytor för umgänge. De tre sovrummen, idag utrustade med våningssängar, erbjuder lugn och ro för en god natts sömn för hela familjen. Stugan är omgiven av en lummig och mysig trädgård som bjuder in till både avkoppling och aktiviteter. Här kan du njuta av lata dagar i solen, läsa en bok i skuggan under ett träd eller samla familjen för en trevlig grillkväll. För de badsugna ligger en härlig badplats bara en kort promenad bort, perfekt för svalkande dopp under varma sommardagar. På tomten finns även en mysig gäststuga, idealisk för besökande vänner eller släktingar som vill njuta av sommaren tillsammans med er. Här kan era gäster känna sig som hemma och samtidigt ha sitt eget utrymme. En praktisk förrådsbyggnad finns också på tomten, perfekt för att förvara trädgårdsredskap, utemöbler eller andra säsongsbetonade tillhörigheter. Detta extra utrymme gör det enkelt att hålla stugan och tomten organiserad och välskött. Denna sommarstuga är mer än bara ett fritidsboende – det är en härlig sommaridyll. Med ett bra läge med närhet till badplatsen och den lummiga trädgården, är det en perfekt tillflyktsort för dig som söker avkoppling, äventyr och kvalitetstid med nära och kära. Låt denna sommarstuga bli ditt eget paradis. Välkommen på visning!

  • Premium
Hornsvägen 5, Mariedal, Vänersborgs kommun

Hornsvägen 5

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 800 000 kr
126 + 126 m²
6 rum
849 m² tomt

Välkommen till Hornsvägen 5 och denna rymliga 1-plansvilla med källare. Ljus öppen planlösning med härliga sällskapsytor och insynsskyddad baksida med uterum och uteplats. På tomten finns även 2 fristående garage och bra parkeringsmöjligheter. Bra läge på lugn gata med gångavstånd till skola, busshållplats och fina strövområden. Välkommen att boka er på visning!

  • Uteplats
Skansgatan 9A, Nordstan, Vänersborgs kommun
Skansgatan 9A, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 2
Skansgatan 9A, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 3

Skansgatan 9A

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
975 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 233 kr/mån
18 750 kr/m²

Välkommen till Skansgatan 9A och den här härliga tvårummaren! Bostaden inrymmer ett fräscht kök som renoverades 2018, ett trevligt vardagsrum med fransk balkong, helkaklat badrum och ett mysigt sovrum. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Vänersborg har att erbjuda. Här bor du centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, vattnet och butiker. Här bor du i en välskött Riksbyggen-förening med p-platser på gården. Välkommen på visning!

  • Premium
Södra Timmervik 360, Frändefors, Vänersborgs kommun
Södra Timmervik 360, Frändefors, Vänersborgs kommun, bild 2
Södra Timmervik 360, Frändefors, Vänersborgs kommun, bild 3

Södra Timmervik 360

Villa
Frändefors, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 095 000 kr
65 m²
3 rum
1 900 m² tomt

Denna charmiga villa belägen på Södra Timmervik 360 erbjuder en fantastisk livsstil i harmoni med naturen. Med en lummig tomt på hela 1900 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgårdsentusiaster att utforska och skapa sina egna gröna oaser. Här kan du njuta av fridfulla dagar omgiven av skog och fågelsång, samtidigt som du har bekväm närhet till det vackra vattnet. Stugan är mysigt inrett i lantlig stil med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och 2 sovrum och ett mindre rum på övervåningen. Dessutom finns det ett stort isolerat uthus som erbjuder möjligheten till kreativt utrymme eller kanske till och med en gäststuga. Uthusets rum kan anpassas efter dina behov, med ett mindre köksutrymme och tillhörande dusch och bastu för extra komfort. Slå dig ner i denna naturnära oas och upplev lugnet och skönheten i detta underbara hem.

  • Premium
  • Uteplats
Björnerud 825, Frändefors, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 31 jul kl 17:00

Björnerud 825

Villa
Frändefors, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 850 000 kr
144 + 5 m²
7 rum
6 149 m² tomt

Välkommen till Björnerud 825! Här erbjuds ett härligt boende med lantlig charm och moderna bekvämligheter. Huset är en trevlig 1½-plansvilla beläget på en stor tomt med härlig lantlig omgivning. Huset erbjuder gott om plats för hela familjen med fyra sovrum samt ett stort och trevligt kök. Den stora trädgården erbjuder oändliga möjligheter för lek och odling, perfekt för den med gröna fingrar! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Belfragegatan 13 A-B, Vänersborg, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Belfragegatan 13 A-B

Villa
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
3 995 000 kr
196 + 130 m²
6 rum
700 m² tomt

Välkommen till en här trevliga villan på Belfragegatan! Huset är idag uppdelat i två lägenheter, där båda lägenheterna varit uthyrda som hyreslägenheter. Den ena lägenheten har nyttjat ovanvåningen och den nedre nyttjat entréplanet. Entréplanet inrymmer tre sovrum, kök, vardagsrum, badrum och en gästtoalett. På ovanvåningen finns två sovrum, badrum, kök och vardagsrum. Även trädgården är avdelad på baksidan för att nyttjas som två separata boenden. Här finns garage och parkeringsplatser. Här bor du med gångavstånd till tågstationen, skola och butiker. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Rattgatan 15, Mariedal, Vänersborgs kommun

Rattgatan 15

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 995 000 kr
150 m²
6 rum
319 m² tomt

Detta är det perfekta boendet för dig som vill bo i ett av Vänersborgs mest barnvänliga område och samtidigt vill ha ett lättskött hus. På Mariedal finns närhet till allt man behöver inom cykel- och gångavstånd; skola, dagis, mataffär och även naturområde utmed kanalen. Ett väldisponerat hus med 6 rum, 4 sovrum och en altan med många soltimmar. Detta ihop med bra sällskapsytor och en lättskött tomt som bjuder in till lek och sociala aktiviteter. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Slåttergatan 5, Onsjö, Vänersborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Slåttergatan 5

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 100 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 990 kr/mån
11 765 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet belägen på Slåttergatan 5 på Onsjö! Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en bekväm och trevlig bostad med gott om utrymme att leva och trivas i. Här finner du en välplanerad lägenhet på andra våning med två balkonger, två sovrum, vardagsrum, kök, badrum och gott om förvaringsmöjligheter. De två rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för både vila och förvaring. Det rymliga vardagsrummet är en idealisk plats för umgänge med vänner och familj eller för avkoppling efter en lång dag. På de två balkonger kan njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en middag på kvällen. Garage ingår i avgiften och du bor i lugnt och trivsamt område. Kanalen ligger nära och vackra promenadstråk börjar invid området. Här finns även skola F-6 utefter cykelvägen. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Poppelvägen 82, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 82

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
300 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
6 154 kr/mån
4 167 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig trea! Här erbjuds två rymliga sovrum, ett kaklat badrum, vardagsrum med utgång till balkongen som har ett trevligt läge mot parken. Förrådet ligger i direkt anslutning till lägenheten. Trevlig innergård med flera uteplatser, lekplats och grillplats. En bra och välskött förening. Här har du mataffär alldeles runt knuten, bra kommunikationsmöjligheter och centrum cyklar du enkelt till. Välkommen på visning!

  • Balkong
Landerivägen 106, Holmängen, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Landerivägen 106

Radhus
Holmängen, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 250 000 kr
117 m²
5 rum
6 459 kr/mån
19 231 kr/m²

I utkanten av Vänersborg finner du denna ljusa och rymliga 5:an på Holmängen! Bostaden är består av två våningsplan som skiljer de gemensamma och privata ytorna. En genomgående modern stil och gott om förvaring. Härlig och stor altan i sydväst läge. I bostadsområdet finns en gemensam lekplats. Det finns en uppfart med laddplats vid entrén till bostaden. Här bor du med endast en kort promenad till skogsområde och ner till sjön, samt närhet till busshållplats, förskola, skola och gång- och cykelbanan in till stan. Välkommen och anmäl dig till visning idag!

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 10