Mäklare Johan Karlsson

Johan Karlsson

Om mig

En bostadsaffär är en av de största affärerna i ditt liv, så se till att välja en mäklare du känner dig trygg med. Jag lovar att göra allt för att du ska få så bra betalt som möjligt i en affär som är trygg och smidig. Varje projekt är unikt och tillsammans skräddarsyr vi din försäljning för att få ett så bra resultat som möjligt. Jag beskrivs som en social och driven mäklare, en tävlingsmänniska som alltid vill prestera på topp!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Marierovägen 16A, Mariero, Vänersborgs kommun

Marierovägen 16A

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
425 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/4
3 183 kr/mån
10 625 kr/m²

Välkommen till Marierovägen 16A och denna hemtrevliga etta om 40 kvadratmeter. Lägenheten är välplanerad och innefattar ett trevligt allrum med avskärmad del för en säng. Det finns även ett rymligt och bra kök samt ett badrum. Det här en bostad som är perfekt för dig som är på jakt efter ett första boende eller en övernattningslägenhet i bra skick. Här bor du med bekvämt promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker och gym. Området har bra kommunikationer och du behöver inte färdas långt för att ta dig till närmaste grönområde. Välkommen på visning!

  • Balkong
Örbacka 440, Väne-Ryr, Vänersborgs kommun

Örbacka 440

Villa
Väne-Ryr, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 100 000 kr
103 + 25 m²
5 rum
1 150 m² tomt

Välkommen till detta hus som är beläget mitt i Trestad! Här finns ett charmigt och välskött äldre hem som behöver en ny familjs lust och energi att fortsätta renovera. Vackert uppväxt trädgårdstomt med goda frukter och bär att plocka under sensommaren samt gott om plats för spring och lek. Här finns också uthuslänga och litet garage. Välkommen att upptäcka Örbacka 440, bara 20 minuter från Vänersborg, Uddevalla och Trollhättan!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Petersbergsvägen 53A, Mariero, Vänersborgs kommun

Petersbergsvägen 53A

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
625 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 247 kr/mån
8 993 kr/m²

Välkommen till Petersbergsvägen 53A och den här fräscha trerummaren! Bostadens 69.5 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Här finner du ett helkaklat badrum, rymligt vardagsrum, två bra sovrum och en härlig inglasad balkong. Bostadsrättsföreningen Vänersborgshus 6 är en trevlig och stabil förening med god ekonomi och med fria parkeringsplatser och möjlighet till garage. Missa inte chansen att titta på denna fina 3:a!

  • Balkong
Hästängegatan 29, Onsjö, Vänersborgs kommun

Hästängegatan 29

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 375 000 kr
110,1 m²
4 rum
6 213 kr/mån
12 489 kr/m²

Välkomna till detta parhus på barnvänliga Hästängen! Här möts ni av en välplanerad och hemtrevlig bostadsrätt. Lägenheten inrymmer ett entréplan med nyrenoverat kök, vardagsrum, renoverat badrum samt en tvättstuga. På ovanvåningen finns tre rymliga sovrum, badrum och klädkammare. Här bor du i ett bilfritt och barnvänligt område där garage ingår i avgiften. I närområdet finns promenadstråk längs kanalen, skola, förskola och busskommunikation samt cykelavstånd till centrum. Grönområden och lekplatser finns på området. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Slåttergatan 5, Onsjö, Vänersborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00

Slåttergatan 5

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 100 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 990 kr/mån
11 765 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet belägen på Slåttergatan 5 på Onsjö! Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en bekväm och trevlig bostad med gott om utrymme att leva och trivas i. Här finner du en välplanerad lägenhet på andra våning med två balkonger, två sovrum, vardagsrum, kök, badrum och gott om förvaringsmöjligheter. De två rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för både vila och förvaring. Det rymliga vardagsrummet är en idealisk plats för umgänge med vänner och familj eller för avkoppling efter en lång dag. På de två balkonger kan njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en middag på kvällen. Garage ingår i avgiften och du bor i lugnt och trivsamt område. Kanalen ligger nära och vackra promenadstråk börjar invid området. Här finns även skola F-6 utefter cykelvägen. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bangatan 31, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 31

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
160 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/4
2 404 kr/mån
6 154 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och yteffektiv lägenhet på Bangatan 31. Här finner du en perfekt boende för dig som behöver en övernattningslägenhet eller ett första boende. Gångavstånd till närmaste busshållplats, mataffär, för- och grundskola samt bara 15 min promenad till Resecentrum. Den nya gång-/cykelvägen har bundit ihop området med fina Holmängen och därmed utökat antalet möjliga promenadstråk och närheten till vattnet. Bra förening med god ekonomi och möjlighet till parkering. Välkommen på visning!

Lilleskogsvägen 59, Vargön, Vänersborgs kommun

Lilleskogsvägen 59

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
625 000 kr
37 m²
1 rum
1 583 m² tomt

Välkommen till Lilleskogsvägen 59! Här bor i ett naturskönt område mittemellan Halle- och Hunneberg. Bostaden inrymmer kök, vardagsrum med en mysig kamin, badrum och på ovanvåningen finns ett sovrum. Stor tomt där bara fantasin sätter stopp samt gott om plats att parkera bilar. Det finns även två förrådsbyggnader på fastigheten, där det ena förrådet har el indraget. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Lantgårdsvägen 19A, Holmängen, Vänersborgs kommun

Lantgårdsvägen 19A

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 911 kr/mån
24 545 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med stor altan! Här erbjuds en trevlig lägenhet med öppen planlösning och goda förvaringsmöjligheter. Med bara en kvarts promenad till stan med butiker och resecentrum. Lägenheten erbjuder följande planlösning; Först välkomnas du in till hallen med klädkammare till höger och rakt fram hittar du det fina badrummet med praktisk separat tvättdel. Sedan möts vi av ett kök/matrum som rymmer många vänner och som är öppet till vardagsrumssidan och vidare ut på altanen. Sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Poppelvägen 82, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 82

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
300 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
6 154 kr/mån
4 167 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig trea! Här erbjuds två rymliga sovrum, ett kaklat badrum, vardagsrum med utgång till balkongen som har ett trevligt läge mot parken. Förrådet ligger i direkt anslutning till lägenheten. Trevlig innergård med flera uteplatser, lekplats och grillplats. En bra och välskött förening. Här har du mataffär alldeles runt knuten, bra kommunikationsmöjligheter och centrum cyklar du enkelt till. Välkommen på visning!

  • Balkong
Björnerud 825, Frändefors, Vänersborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00

Björnerud 825

Villa
Frändefors, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 850 000 kr
144 + 5 m²
7 rum
6 149 m² tomt

Välkommen till Björnerud 825! Här erbjuds ett härligt boende med lantlig charm och moderna bekvämligheter. Huset är en trevlig 1½-plansvilla beläget på en stor tomt med härlig lantlig omgivning. Huset erbjuder gott om plats för hela familjen med fyra sovrum samt ett stort och trevligt kök. Den stora trädgården erbjuder oändliga möjligheter för lek och odling, perfekt för den med gröna fingrar! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Landerivägen 106, Holmängen, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Landerivägen 106

Radhus
Holmängen, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 250 000 kr
117 m²
5 rum
6 459 kr/mån
19 231 kr/m²

I utkanten av Vänersborg finner du denna ljusa och rymliga 5:an på Holmängen! Bostaden är består av två våningsplan som skiljer de gemensamma och privata ytorna. En genomgående modern stil och gott om förvaring. Härlig och stor altan i sydväst läge. I bostadsområdet finns en gemensam lekplats. Det finns en uppfart med laddplats vid entrén till bostaden. Här bor du med endast en kort promenad till skogsområde och ner till sjön, samt närhet till busshållplats, förskola, skola och gång- och cykelbanan in till stan. Välkommen och anmäl dig till visning idag!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hornsvägen 5, Mariedal, Vänersborgs kommun

Hornsvägen 5

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 800 000 kr
126 + 126 m²
6 rum
849 m² tomt

Välkommen till Hornsvägen 5 och denna rymliga 1-plansvilla med källare. Ljus öppen planlösning med härliga sällskapsytor och insynsskyddad baksida med uterum och uteplats. På tomten finns även 2 fristående garage och bra parkeringsmöjligheter. Bra läge på lugn gata med gångavstånd till skola, busshållplats och fina strövområden. Välkommen att boka er på visning!

  • Uteplats

Visar alla 12