Mäklare Johan Karlsson

Johan Karlsson

Om mig

En bostadsaffär är en av de största affärerna i ditt liv, så se till att välja en mäklare du känner dig trygg med. Jag lovar att göra allt för att du ska få så bra betalt som möjligt i en affär som är trygg och smidig. Varje projekt är unikt och tillsammans skräddarsyr vi din försäljning för att få ett så bra resultat som möjligt. Jag beskrivs som en social och driven mäklare, en tävlingsmänniska som alltid vill prestera på topp!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nygatan 25, Nordstan, Vänersborgs kommun

Nygatan 25

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 100 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3
6 438 kr/mån
13 333 kr/m²

Välkommen till den här trerummaren i populära brf Häggen! Här erbjuds en trevlig bostadsrätt med en bra planlösning, inglasad balkong, härliga sällskapsytor och badrum med egen tvättavdelning. Här bor du endast ett stenkast från Skräcklan och torget i en trivsam och bra förening. Hiss finns och den går även ner till garaget där en egen garageplats ingår. Välkommen på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Lantgårdsvägen 19A, Holmängen, Vänersborgs kommun

Lantgårdsvägen 19A

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 911 kr/mån
24 545 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med stor altan! Här erbjuds en trevlig lägenhet med öppen planlösning och goda förvaringsmöjligheter. Med bara en kvarts promenad till stan med butiker och resecentrum. Lägenheten erbjuder följande planlösning; Först välkomnas du in till hallen med klädkammare till höger och rakt fram hittar du det fina badrummet med praktisk separat tvättdel. Sedan möts vi av ett kök/matrum som rymmer många vänner och som är öppet till vardagsrumssidan och vidare ut på altanen. Sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Poppelvägen 82, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 82

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
325 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
6 154 kr/mån
4 514 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig trea! Här erbjuds två rymliga sovrum, ett kaklat badrum, vardagsrum med utgång till balkongen som har ett trevligt läge mot parken. Förrådet ligger i direkt anslutning till lägenheten. Trevlig innergård med flera uteplatser, lekplats och grillplats. En bra och välskött förening. Här har du mataffär alldeles runt knuten, bra kommunikationsmöjligheter och centrum cyklar du enkelt till. Välkommen på visning!

 • Balkong
Björnerud 825, Frändefors, Vänersborgs kommun

Björnerud 825

Villa
Frändefors, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 995 000 kr
144 + 5 m²
7 rum
6 149 m² tomt

Välkommen till Björnerud 825! Här erbjuds ett härligt boende med lantlig charm och moderna bekvämligheter. Huset är en trevlig 1½-plansvilla beläget på en stor tomt med härlig lantlig omgivning. Huset erbjuder gott om plats för hela familjen med fyra sovrum samt ett stort och trevligt kök. Den stora trädgården erbjuder oändliga möjligheter för lek och odling, perfekt för den med gröna fingrar! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Landerivägen 106, Holmängen, Vänersborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Landerivägen 106

Radhus
Holmängen, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 250 000 kr
117 m²
5 rum
6 459 kr/mån
19 231 kr/m²

I utkanten av Vänersborg finner du denna ljusa och rymliga 5:an på Holmängen! Bostaden är består av två våningsplan som skiljer de gemensamma och privata ytorna. En genomgående modern stil och gott om förvaring. Härlig och stor altan i sydväst läge. I bostadsområdet finns en gemensam lekplats. Det finns en uppfart med laddplats vid entrén till bostaden. Här bor du med endast en kort promenad till skogsområde och ner till sjön, samt närhet till busshållplats, förskola, skola och gång- och cykelbanan in till stan. Välkommen och anmäl dig till visning idag!

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Granåsvägen 180, Vargön, Vänersborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Granåsvägen 180

Lägenhet
Vargön, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
995 000 kr
85,5 m²
3 rum
3 977 kr/mån
11 637 kr/m²

Välkommen till Granåsvägen 180 och den här trevliga trerumsbostaden i Brf Halleskogen! Bostaden inrymmer ett rymligt vardagsrum, två sovrum, badrum och ett trevligt kök. Här bor du i ett populärt och barnvänligt område med bilfri gård och med närhet till skog och natur. Uteplats i anslutning till entrén och i vardagsrummet finns utgång till balkongen i sydostläge. Närhet till skolor, natur, kommunikationer och dessutom cykelavstånd till Nordkrokens fina badplats. En bra och välskött förening. Garage i länga går att hyra. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Petersbergsvägen 53A, Mariero, Vänersborgs kommun

Petersbergsvägen 53A

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
650 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 247 kr/mån
9 353 kr/m²

Välkommen till Petersbergsvägen 53A och den här fräscha trerummaren! Bostadens 69.5 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Här finner du ett helkaklat badrum, rymligt vardagsrum, två bra sovrum och en härlig inglasad balkong. Bostadsrättsföreningen Vänersborgshus 6 är en trevlig och stabil förening med god ekonomi och med fria parkeringsplatser och möjlighet till garage. Missa inte chansen att titta på denna fina 3:a!

 • Balkong
Hästängegatan 29, Onsjö, Vänersborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hästängegatan 29

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 400 000 kr
110,1 m²
4 rum
6 213 kr/mån
12 716 kr/m²

Välkomna till detta parhus på barnvänliga Hästängen! Här möts ni av en välplanerad och hemtrevlig bostadsrätt. Lägenheten inrymmer ett entréplan med nyrenoverat kök, vardagsrum, renoverat badrum samt en tvättstuga. På ovanvåningen finns tre rymliga sovrum, badrum och klädkammare. Här bor du i ett bilfritt och barnvänligt område där garage ingår i avgiften. I närområdet finns promenadstråk längs kanalen, skola, förskola och busskommunikation samt cykelavstånd till centrum. Grönområden och lekplatser finns på området. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Hornsvägen 5, Mariedal, Vänersborgs kommun

Hornsvägen 5

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 800 000 kr
126 + 126 m²
6 rum
849 m² tomt

Välkommen till Hornsvägen 5 och denna rymliga 1-plansvilla med källare. Ljus öppen planlösning med härliga sällskapsytor och insynsskyddad baksida med uterum och uteplats. På tomten finns även 2 fristående garage och bra parkeringsmöjligheter. Bra läge på lugn gata med gångavstånd till skola, busshållplats och fina strövområden. Välkommen att boka er på visning!

 • Uteplats

Visar alla 9