Mäklare Lotta Andersson

Lotta Andersson

Om mig

Jag har sedan 1991 haft förmånen att arbeta som fastighetsmäklare här på Svensk Fastighetsförmedling i Vänersborg och det har blivit många försäljningar genom åren där jag hjälpt köpare och säljare att hitta nya hem! Detta har gett mig erfarenhet och kunskap och många nöjda, trygga säljare och köpare. Jag blir alltid glad när mina tidigare kunder återvänder och lika kul är det att träffa nya kunder. Jag älskar mitt jobb med att hjälpa människor hitta hem, lika mycket nu som då!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kronogatan 4F, Vänersborg, Vänersborgs kommun

Kronogatan 4F

Lägenhet
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
895 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 277 kr/mån
23 867 kr/m²

Varmt välkommen till Syrenen och denna jättefina etta! Här erbjuds ett hemtrevligt och funktionellt boende på 37,5 kvadratmeter i en mycket populär och omtyckt förening i Vänersborg. Köket är ombyggt och renoverat, här är nytt fint genomgående golv i hela lägenheten och ljusa väggar. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Här bor du verkligen i hjärtat av Nordstan, med närhet till allt du kan önska. Skräckleparken ligger endast ett stenkast bort och några promenadsteg till så befinner du dig i stan med caféer, restauranger och butiker. Skulle du någon gång, mot förmodan, vilja lämna Vänersborg tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Vi ses på visningen!

  • Hiss
Lantgårdsvägen 4, Vänersborg, Vänersborgs kommun

Lantgårdsvägen 4

Lägenhet
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 995 000 kr
82,6 m²
3 rum
vån 3
6 940 kr/mån
24 153 kr/m²

För dig som är 55+ kan jag idag erbjuda denna snygga trea högst upp i Bovieran och med härlig takhöjd, ljus och rymd! Lägenheten har en stor härlig balkong där du får sol fram till lunch, och inåt vinterträdgården finns en perfekt egen plats utanför lägenhetsdörren där du har ett fantastiskt ljus och utsikt mot grönskan. Som pricken över i har du också den sköna vinterträdgården som erbjuder utomhus- och medelhavskänsla året runt, en gästlägenhet, samlingslokal, snickarverkstad samt skön bastu. Har du aldrig varit i Bovieran är det hög tid att uppleva den nu - välkommen att boka dig på visningen!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Skansgatan 9A, Nordstan, Vänersborgs kommun

Skansgatan 9A

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 375 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 377 kr/mån
18 212 kr/m²

Toppenlägenhet för paret i farten! Med både stadens puls och Skräcklans lugn runt hörnet njuter du i denna mysiga och ljusa 3:a som ligger i en välskött Riksbyggen-förening med p-platser på gården. Här är ett renoverat kök, stort ljust vardagsrum med utgång till en skön balkong, 2 sovrum med bra förvaring, badrum samt separat klädkammare. I månadsavgiften om 4.377 kr ingår värme, vatten, internet, kabel-tv, parkeringsplats och bostadsrättstillägg. Välkommen att boka in dig på visningen så att du inte missar denna trevliga lägenhet! Klicka dig vidare på "Läs mer hos mäklaren" här under så kan du boka din tid, eller kontakta mäklaren på [email protected] alt. 070-829 07 19.

  • Balkong

Visar alla 3