Mäklare Lotta Andersson

Lotta Andersson

Om mig

Jag har sedan 1991 haft förmånen att arbeta som fastighetsmäklare här på Svensk Fastighetsförmedling i Vänersborg och det har blivit många försäljningar genom åren där jag hjälpt köpare och säljare att hitta nya hem! Detta har gett mig erfarenhet och kunskap och många nöjda, trygga säljare och köpare. Jag blir alltid glad när mina tidigare kunder återvänder och lika kul är det att träffa nya kunder. Jag älskar mitt jobb med att hjälpa människor hitta hem, lika mycket nu som då!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rattgatan 64, V:a Mariedal, Vänersborgs kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Rattgatan 64, V:a Mariedal, Vänersborgs kommun, bild 2
Rattgatan 64, V:a Mariedal, Vänersborgs kommun, bild 3

Rattgatan 64

Radhus
V:a Mariedal, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 800 000 kr
112 m²
5 rum
386 m² tomt

Välkommen till naturnära och barnvänliga Västra Mariedal! Får ungarna välja flyttar man gärna hit med fotbollsplan, lekplats och kompisar runt knuten samt med skolan och förskolan på gång- och cykelavstånd. Sköna promenadvägar utmed kanalen och nära fin mataffär uppskattas väl av oss alla?! Detta mycket välskötta och noggrant underhållna hem har bl.a. två renoverade badrum, nytt tak, luftvärmepump, 3-4 sovrum och en helt underbar trädgård med baksidan i rätta solläget. Välkommen att boka din tid på visningen - klicka dig vidare på "Läs mer hos mäklaren". Där får du ännu mer information om huset!

  • Premium
  • Uteplats
Viljans väg 7, Vänersborg, Vänersborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 16:00
Viljans väg 7, Vänersborg, Vänersborgs kommun, bild 2
Viljans väg 7, Vänersborg, Vänersborgs kommun, bild 3

Viljans väg 7

Villa
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
5 000 000 kr
154 + 22 m²
4 rum
1 137 m² tomt

Här är platsen dit själen längtar! På ett högt och fint läge med utsikt över gamla Blåsut och vattnet hittar du en vacker oas bestående av ett fantastiskt hem med en prunkande trädgård och dubbelgarage med vidbyggd del. Detta över hundra år gamla hem har totalrenoverats och byggts om från år 2000 och framåt. Här är ett underbart kök med braskamin och massa plats för mat och bak, två fina badrum, 2-4 sovrum, sköna sällskapsytor och vattenburen golvvärme från bergvärme.. Utemiljön lämnar inget åt slumpen då du hittar platser i sol eller skugga hela dagen. Det fantastiska garagehuset har också vattenburen golvvärme, dubbelgarage, förråd, pannrum och toalett. Hemmets fina läge har nära till vattnet och fantastiska promenadstråk, skolan ligger bara ett par stenkast bort och det är nära till stan samt även Öxnereds station. Här har du en unik möjlighet att förvärva ett riktigt eftertraktat hem på gamla Blåsut! Hör av dig till mäklaren så får du mer information kring pris, förhandsvisning etc!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sigyns väg 8, Vargön, Vänersborgs kommun

Sigyns väg 8

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
3 850 000 kr
148 + 40 m²
6 rum
828 m² tomt

Välkommen till detta inbjudande och moderna hem som är lite utöver det vanliga! Här finns plats för mingel och fina middagar med gäster, ett rymligt kök med stora möjligheter till både matlagning och bakning. I anslutning till köket finns groventré inredd med klädvårdsutrustning och bra möjligheter till att så väl hänga tvätt som vika och stryka, här är även centraldammsugaren placerad. Det finns en mysig tv-hörna på bottenvåningen men även ett allrum på ovanvåningen som möjliggör en plats till dom yngre för tv-tittande eller spel. På nedre plan finns toalett med dusch och intill ett arbetsrum alternativ sovrum. Övervåningen inreds av 3 stycken sovrum varav det stora sovrummet har en "walk-in closet". Här finns ett rejält badrum med både dusch och badkar. Från vardagsrummet kommer du ut till ett stort uterum i sydväst läge där man kan njuta från tidig vår till sena hösten. Trädgården har även det fantastiska uteköket för sköna grillkvällar. Sommarkvällar spenderas helst i uteköket eller uterummet där plats finns för många. Den välskötta och fint planerade tomten har fruktträd, bär och buskar som blommar härligt på våren. Det är också fina stenläggningar, murar och planteringar. En insynsskyddad baksida i sydvästligt läge där solen kommer åt från tidig morgon till sen kväll. Garaget om ca 40 kvm är uppdelat till ett garage och hobbyrum. Här är isolerat, uppvärmt med luft-/luftvärmepump och det finns laddbox samt plats för fler bilar på den asfalterade uppfarten. Detta fina hem ligger i ett barnvänligt område med mycket nära till såväl förskola som sköna naturområden på Halleberg/Hunneberg och Björkåsparken. Det är gångavstånd till mataffär, café, vårdcentral/apotek, bibliotek och nära till goda bussförbindelser. Till badplatsen i Nordkroken tar man sig lätt med cykel.

  • Uteplats
Snickaregårdsvägen 13, Vargön, Vänersborgs kommun
  • Imorgon kl 18:00
Snickaregårdsvägen 13, Vargön, Vänersborgs kommun, bild 2
Snickaregårdsvägen 13, Vargön, Vänersborgs kommun, bild 3

Snickaregårdsvägen 13

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 725 000 kr
100 + 95 m²
5 rum
719 m² tomt

Återigen har jag fått förtroendet att förmedla ett riktigt fint hus på trevliga Snickaregårdsvägen i Vargön! Detta hem har underhållits flitigt under de senaste 25 åren med b.la nytt värmesystem, tak, fönster samt dränering. Detta passar perfekt för en barnfamilj eller dig som vill ha ett hus att bara flytta in till! På entréplan finns det fantastiskt fint renoverade köket med stor matplats, riktigt skafferi, skön platsbyggd soffa vid fönstret och en värmande braskamin. Du har också ett rymligt vardagsrum med utgång till den sköna altanen under tak, ett stort sovrum samt toalett. Den inredda vinden har två bra sovrum och i källarplanet finns ett stort fint allrum/sovrum, badrum, fräsch tvättstuga, bra groventré samt massvis med förvaringsutrymme. Den fina tomten gömmer bl.a. sköna oaser, friggebod, syrénberså och odlingsmöjligheter. Här bor du i ett barntrevligt område med närhet till flera lekplatser, busshållplatser och tåget från Vargön station, för- och grundskola samt Halle- och Hunneberg. Smidigt att ta vägen in till Vänersborg och Trollhättan. Klicka dig vidare på "Läs mer hos mäklaren" så får du ännu mer info om detta mysiga hem. Välkommen att boka dig på visningen!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Pollaregatan 47, Fridhem, Vänersborgs kommun
  • Tis 7 maj kl 19:15
Pollaregatan 47, Fridhem, Vänersborgs kommun, bild 2
Pollaregatan 47, Fridhem, Vänersborgs kommun, bild 3

Pollaregatan 47

Villa
Fridhem, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
3 100 000 kr
138 m²
4 rum
605 m² tomt

Välkommen till detta underbara hem på Pollaregatan 47 och upptäck det perfekta boendet för barnfamiljen! Beläget nästan längst in vid återvändsgata och med grönområde på baksidan bor du lugnt och trivsamt. För barnfamiljen är närheten till förskolan och skolorna ovärderlig, vilket gör vardagslogistiken smidig och bekväm. På baksidan välkomnas du av en fantastisk insynsskyddad altan som badar i solen från sydväst, perfekt för avkoppling och underbara middagar utomhus. Gräsmattan inbjuder till lek och spring och den grönskande trädgården erbjuder frukter, bär och odlingslådor. Inuti möts du av ett fräscht hem med åtminstone 3 sovrum, renoverat badrum och tvättstuga samt ett helt ombyggt och totalrenoverat kök med matplats. Vardagsrummet har en värmande braskamin och utgång till den sköna altanen. Dessutom är villa utrustad med bergvärme, vilket inte bara ger en behaglig inomhusmiljö året runt utan också resulterar i låga driftskostnader, vilket är en investering i både din ekonomi och miljön. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa på Pollaregatan 47 en idealisk livsstil för den moderna familjen - bekvämt belägen nära alla bekvämligheter och med en atmosfär av lugn och harmoni. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem - välkommen att boka in dig på visningen!

  • Premium
  • Energieffektiv
Lantgårdsvägen 21F, Vänersborg, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lantgårdsvägen 21F

Lägenhet
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 100 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 911 kr/mån
20 000 kr/m²

Välkommen till känslan av nytt! Här kan du varva ner efter en stressig dag på jobbet på den underbara nybyggda altanen i söderläge, laga middagen i ett snyggt och modernt kök, koppla av i TV-soffan i det ljusa vardagsrummet, sova gott i skönt avkopplande sovrum och njuta av det lyxiga och rymliga badrummet. Bra läge på Holmängs Hage med bara en kvarts promenad till stan med butiker och resecentrum. En lägenhet som helt enkelt är väldigt praktisk och passar för alla!

  • Hiss
Lantgårdsvägen  4, Holmängen, Vänersborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Lantgårdsvägen  4, Holmängen, Vänersborgs kommun, bild 2
Lantgårdsvägen  4, Holmängen, Vänersborgs kommun, bild 3

Lantgårdsvägen 4

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 800 000 kr
86,8 m²
3 rum
vån 2/3
7 292 kr/mån
20 737 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, fräscha och rymliga trea med öppen planlösning och stor balkong! Här är det bara att flytta in och njuta av ett bekymmersfritt boendeliv med hiss, parkering, bra förrådsutrymmen, hobbyrum, gästlägenhet och fin samlingslokal. I fantastiska Bovieran är det aldrig regn eller snöblandat, snålblåst eller minusgrader utan här frodas vårkänslorna året om. Ta chansen att se en riktigt härlig lägenhet och uppleva känslan av den sköna vinterträdgården - missa inte visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kronogatan 4F, Vänersborg, Vänersborgs kommun

Kronogatan 4F

Lägenhet
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
895 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 277 kr/mån
23 867 kr/m²

Varmt välkommen till Syrenen och denna jättefina etta! Här erbjuds ett hemtrevligt och funktionellt boende på 37,5 kvadratmeter i en mycket populär och omtyckt förening i Vänersborg. Köket är ombyggt och renoverat, här är nytt fint genomgående golv i hela lägenheten och ljusa väggar. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Här bor du verkligen i hjärtat av Nordstan, med närhet till allt du kan önska. Skräckleparken ligger endast ett stenkast bort och några promenadsteg till så befinner du dig i stan med caféer, restauranger och butiker. Skulle du någon gång, mot förmodan, vilja lämna Vänersborg tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Vi ses på visningen!

  • Hiss
Lantgårdsvägen 4, Vänersborg, Vänersborgs kommun

Lantgårdsvägen 4

Lägenhet
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 995 000 kr
82,6 m²
3 rum
vån 3
6 940 kr/mån
24 153 kr/m²

För dig som är 55+ kan jag idag erbjuda denna snygga trea högst upp i Bovieran och med härlig takhöjd, ljus och rymd! Lägenheten har en stor härlig balkong där du får sol fram till lunch, och inåt vinterträdgården finns en perfekt egen plats utanför lägenhetsdörren där du har ett fantastiskt ljus och utsikt mot grönskan. Som pricken över i har du också den sköna vinterträdgården som erbjuder utomhus- och medelhavskänsla året runt, en gästlägenhet, samlingslokal, snickarverkstad samt skön bastu. Har du aldrig varit i Bovieran är det hög tid att uppleva den nu - välkommen att boka dig på visningen!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Skansgatan 9A, Nordstan, Vänersborgs kommun

Skansgatan 9A

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 375 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 377 kr/mån
18 212 kr/m²

Toppenlägenhet för paret i farten! Med både stadens puls och Skräcklans lugn runt hörnet njuter du i denna mysiga och ljusa 3:a som ligger i en välskött Riksbyggen-förening med p-platser på gården. Här är ett renoverat kök, stort ljust vardagsrum med utgång till en skön balkong, 2 sovrum med bra förvaring, badrum samt separat klädkammare. I månadsavgiften om 4.377 kr ingår värme, vatten, internet, kabel-tv, parkeringsplats och bostadsrättstillägg. Välkommen att boka in dig på visningen så att du inte missar denna trevliga lägenhet! Klicka dig vidare på "Läs mer hos mäklaren" här under så kan du boka din tid, eller kontakta mäklaren på [email protected] alt. 070-829 07 19.

  • Balkong

Visar alla 10