Mäklare Mika Lappalainen

Mika Lappalainen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Växjövägen 32, Rörstorp, Värnamo kommun
Växjövägen 32, Rörstorp, Värnamo kommun, bild 2
Växjövägen 32, Rörstorp, Värnamo kommun, bild 3

Växjövägen 32

Villa
Rörstorp, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
3 995 000 kr
210 + 75 m²
5 rum
1 411 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 30-talshus som andas både värme och glädje. Det är ett socialt och inbjudande hem, perfekt för den aktiva familjen som söker ett centralt och hemtrevligt boende. Här finns gott om plats för skratt, lek och glädje! Läget är oslagbart centralt och du har nära till allt. Men det är inte bara läget som imponerar, utan även den lummiga stora trädgården men flera fina sittplatser. Trädgården är anlagd med stor omsorg och tanke. Tomten är på hela 1411 kvm! Här kan du njuta av härliga sommarkvällar med familj och vänner och barnen har mycket plats för lek. Huset är mycket genomtänkt och stilfullt byggt i grunden och totalrenoveringen som gjordes 1985 tog man stor hänsyn till husets ursprunliga stil, huset har fortfarande kvar sina vackra originalfönster som är i mycket gott skick ( renoverades 2016) och ger en extra touch av karaktär. Med sina generösa 210 kvadratmeter boyta samt 75 kvm biyta erbjuder huset gott om utrymme för hela familjen. Huset har idag 2 sovrum med möjlighet till 4 sovrum. Bra driftsekonomi med bergvärmepump Välkommen till Växjövägen 32 i Värnamo, ett centralt och barnvänligt boende där ni kan skapa minnen för livet. Missa inte chansen att äga detta stilfulla och trivsamma hus!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ed Backebo 1, Ed, Värnamo kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Ed Backebo 1, Ed, Värnamo kommun, bild 2
Ed Backebo 1, Ed, Värnamo kommun, bild 3

Ed Backebo 1

Villa
Ed, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 395 000 kr
108 + 108 m²
5 rum
1 527 m² tomt

Upptäck den lantliga omgivningen i Ed och dess vackra natur! En villa som passar för familjen som vill bo lantligt. Nära till samhället och dess service. Detta välskötta 70-talshuset skall för första gången byta ägare. Huset är i mycket gott skick. Nuvarande ägare har omsorgsfullt vårdat och skött om huset Här får du en praktiskt och luftig planlösning med stort kök och ett vardagsrum som sväljer hela släkten. I källaren finns en rymlig gillestuga som har en öppen spis med insatskasset som höjer mysfaktorn. Låga driftskostnader med jordvärmepump. Nytt tak. Takbeklädd altan där man kan njuta av den lummiga baksidan och kvällssolen. För den trädgårds- och odlingsintresserade finns det goda möjligheter. Välkommen att upptäcka en gedigen och mysig villa!

 • Premium
Herrestad Sörtorpet 4, Herrestadssjön, Värnamo kommun
Herrestad Sörtorpet 4, Herrestadssjön, Värnamo kommun, bild 2
Herrestad Sörtorpet 4, Herrestadssjön, Värnamo kommun, bild 3

Herrestad Sörtorpet 4

Fritidshus
Herrestadssjön, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 495 000 kr
84 + 14 m²
3 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till Herrestad Sörtorpet 4 och ett läge utöver det vanliga! Sjötomt Med ett magiskt läge intill Herrestadsjön har du nu ett unikt tillfälle att förverkliga drömmen om ett eget paradis. Belägen intill vattnet med en lummig och grönskande omgivning. Ostört läge med egen brygga. Huset är vinterbonat. Här finner ni goda möjligheter att skapa det till något unikt där endast fantasin kan sätta gränser. Renoveringsbehov Varmt välkommen!

 • Premium
 • Uteplats
Helmershus Sjösala 1, Värnamo, Värnamo kommun
Helmershus Sjösala 1, Värnamo, Värnamo kommun, bild 2
Helmershus Sjösala 1, Värnamo, Värnamo kommun, bild 3

Helmershus Sjösala 1

Villa
Värnamo, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
9 450 000 kr
195 m²
3 rum
1 734 m² tomt

Ta den lilla avfartsvägen och känn pulsen gå ner från vardagens krav och måsten. Följ grusvägen en liten stund och hamna intill ett utav Vidösterns kanske bästa lägen. Detta är ett mycket sällsynt exemplar där allting är makalöst väl tilltänkt. Huset erbjuder bla generöst ljusinsläpp och en trevlig uteplats som bjuder på mycket sol. Här kan du njuta av naturen och den vackra sjöutsikten som omger dig. Med sina 195 kvm erbjuder huset gott om utrymme för avkoppling och socialt umgänge.Egen brygga. Privat och ostört läge Huset genomgick en ordentlig ombyggnad och renovering 2009. Tomtyta på 1734 kvm Värt att notera är även garagebyggnaden som är ombyggd och innehåller ett gästrum/uthyrningsrum med eget badrum. Den natursköna omgivningen ger dig möjlighet att utforska vackra promenadvägar och uppleva lugnet som naturen har att erbjuda. Välkommen till Helmershus Sjösala 1 - ditt framtida drömhem där naturnära boende möter modern komfort.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Rosenvägen 1, Häggegården, Värnamo kommun

Rosenvägen 1

Villa
Häggegården, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 995 000 kr
125 + 42 m²
5 rum
990 m² tomt

Denna rymliga och välplanerade villa är perfekt för den familj som söker en bekväm och funktionell bostad i ett plan Den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar och ger möjlighet till avkoppling och socialt umgänge under varma sommardagar. Här kan man njuta av grillkvällar med familj och vänner eller bara koppla av med en god bok. Läget är barnvänligt, med närhet till lekplatser och grönområden där barnen kan leka fritt och säkert. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter i närområdet, vilket underlättar vardagen för pendlare och familjer på språng. Med en bostadsyta på 125 kvadratmeter och en tomtarea på hela 990 kvadratmeter finns det gott om utrymme att trivas och växa i.4 sovrum. Vattenburen värme med luft/vatten värmepump Beläget i det populära området Bredaryd, erbjuder denna villa en perfekt kombination av lugn och närhet till allt man kan önska sig. Välkommen till Rosenvägen 1!

Återköpsgaranti och fri månadsavgift för dig som köper en bostad innan 1 juli 2024!, Karlsdal, Värnamo kommun
 • 4 lediga bostäder

Återköpsgaranti och fri månadsavgift för dig som köper en bostad innan 1 juli 2024!

Lägenhet
Karlsdal, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
fr. 1 880 000 kr
54-108 m²
2-4 rum
4 137 kr/mån

Återköpsgaranti och fri månadsavgift för dig som köper en bostad innan 1 juli 2024! Nu får du en trygg återköpsgaranti när du köper en bostad i brf. Floras gränd. Derome Bostad erbjuder er att köpa tillbaka din bostad 2 år efter inflyttningen om du vill, till samma pris som du köpte den för. Dessutom bjuder Derome Bostad på månadsavgiften fram till Juni 2025 värde 49.000 kr - 85.000 kr. Kontakta oss för mer information I stadsdelen Karlsdal i Värnamo bygger Derome 25 bostadsrätter i brf Floras gränd för dig som drömmer om ett boende nära vacker natur och stadens puls. Här hittar du hem om du vill bo i ett lugnt område på cykelavstånd till Värnamo centrum, Apladalen och bad i sjön Osudden. Brf Floras gränd består av 21 lägenheter med 2-3 rum & kök om 45-81 kvm i flerbostadshus och fyra radhuslägenheter om 108 kvm. Bostäderna ligger kring en skyddad innergård där du kan duka upp middagen och umgås med vänner och familj under ljumna sommarkvällar. Här kommer odlingslådor finnas för dig som vill få utlopp för ditt trädgårdsintresse. Husen har formgetts för att smälta in i den befintliga bebyggelsen. Arkitekturen är tidlös. Detaljer som de mjukt inramade fönstren, entrétaken med globbelysning och den klassiska kulörsättningen för tankarna till äldre arkitektur. Radhuslägenheterna erbjuder privata uteplatser där du kan njuta av en skön kvällssol och de flesta lägenheterna i flerbostadshusen har egen uteplats eller balkong. Vilken bostadstyp du än väljer i brf Floras gränd kommer du få ett hem med välplanerad planlösning och alla bekvämligheter som nyproduktion ger.

 • Nybyggnadsprojekt
Rolstorp Sjöhemmet 3 +4, Rolstorp, Värnamo kommun
Rolstorp Sjöhemmet 3 +4, Rolstorp, Värnamo kommun, bild 2
Rolstorp Sjöhemmet 3 +4, Rolstorp, Värnamo kommun, bild 3

Rolstorp Sjöhemmet 3 +4

Gård/Skog
Rolstorp, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
12 500 000 kr
128 m²
4 rum
8,9 ha tomt

Välkommen till Rolstorp Sjöhemmet Denna Hästgårdsidyll är vackert belägen vid sjön Flåren Areal om ca 9 ha. Modernt stall med 10 boxplatser med alla bekvämligheter utomhuspaddock, ridhus. Egen strand i sjön Flåren. Bostadshus i mycket gott skick och hög standard. Boningshuset är på ca 128 kvm, lägenhet på ca 110 kvm 3 rok. Dubbelgarage Här finns allt ! Sjöhemmet passar dig som vill bo i en lantlig idyll. Här finns det något för alla intressen. Hela gården är byggd med omsorg och hög byggkvalitet . Helt enkelt en drömgård. Gården är lämplig för dig som har ett stort hästintresse. Kontakta mäklaren för en personlig visning

 • Premium
 • Uteplats
Jälluntofta Norregård 2, Jällunden, Hylte kommun
 • Sön 30 jun kl 14:00
Jälluntofta Norregård 2, Jällunden, Hylte kommun, bild 2
Jälluntofta Norregård 2, Jällunden, Hylte kommun, bild 3

Jälluntofta Norregård 2

Gård/Skog
Jällunden, Hylte kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 595 000 kr
125 + 70 m²
5 rum
10,7 ha tomt

Välkommen till Norregård 2 ! Här finns möjligheten att njuta av livet och lugnet på landet. Grönskande omgivningar omsluter fastigheten tillsammans med öppna åkermarker och sjön Jällunden på promenadavstånd. På fastigheten finns gårdscentrum med mangårdsbyggnad, ladugård, lillstuga samt jordkällare. Mangårdsbyggnaden är uppdaterad med 3-glasfönster, takbyte och fasad mellan 2012 och 2016. Fiber finns installerat. Avloppsanläggning från 2016 samt djupborrad vattenbrunn.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ekhult Hästhagen, Åsenhöga, Gnosjö kommun
Ekhult Hästhagen, Åsenhöga, Gnosjö kommun, bild 2
Ekhult Hästhagen, Åsenhöga, Gnosjö kommun, bild 3

Ekhult Hästhagen

Villa
Åsenhöga, Gnosjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 795 000 kr
240 + 49 m²
5 rum
2 634 m² tomt

Välkommen till Ekhult Hästhagen. Ett helt makalöst ställe vid Ekhultasjön 9 km utanför Gnosjö samhälle. Här har vi fått förmånen att förmedla ett riktigt drömställe. Vem skulle inte vilja bo på landet, vid en sjö där man kan gå ner och ta morgondoppet vid egna bryggan, eller ta båten ut och fixa några abborrar till middagen. Här investerar man verkligen i livskvalitet. Fastigheter av den här digniteten kommer sällan ut på öppna marknaden utan stannar oftast i familjen. Så ta chansen och kom och titta på något som slår det mesta. Dessutom beläget inom bekvämt avstånd från både Gnosjö, Värnamo, Anderstorp och Gislaved. Huset som mäter hela 240 kvadratmeter erbjuder generösa ytor i en öppen planlösning. Ursprungligen byggt som en sommarstuga 1971 och tillbyggt med vinkel i souterräng för permanentboende 1992. Huset har bebotts av de ursprungliga ägarna och har aldrig tidigare varit ute på marknaden. Då ägarna med tiden blivit äldre har visst underhåll eftersatts de senaste åren. Både det ursprungliga huset och tillbyggnaden är ritade av arkitekt Patric Frendeson. Från huvudentrén kommer man vidare in i ett större öppet rum innehållande kök och utrymmen för matsalsdel och umgänge. Öppen spis från Handöl och utgång till altanen som löper längs hela husets längd. Stora fönsterpartier ger en magiskt fin vy ner mot sjön. Från denna del kommer man vidare ut i en uterumsdel med groventré och utrymmen för förvaring. Förrådsrum med varmvattenberedare och hydrofor samt ett duschrum med bastu med fönster mot sjön. Från huvudentrén åt andra hållet finns en mindre toalett med tvättstuga samt ett större och två mindre sovrum. Korridoren leder vidare in i den tillbyggda vinkeldelen med ett mycket stort öppet rum (80 m2) med modern kalkelugn (Cronspisen) och stora fönsterytor med vy mot sjön.. I denna del finns dessutom ett större badrum med WC/dusch samt walk-in closet och master bedroom. Genom en spiraltrappa kommer man ner till biljardrummet med klinkergolv och utgång till en stensatt uteplats. Här finns också förrådsutrymme, skafferi och separat utgång till trädgården. Med separat ingång utifrån finns även ett förrådsutrymme för trädgårdsredskap mm. Carport/garage (ouppvärmt) med elektrisk port på 55 m2 ligger vid infarten, här finns även en större grusplan som tillåter parkering för ett flertal bilar. Ytterligare en byggnad i form av ett båthus finns nere vid sjön med elektrisk vinsch för smidig upptagning och förvaring av båt.

 • Premium
Smålandsgatan 5, Öster, Värnamo kommun
Smålandsgatan 5, Öster, Värnamo kommun, bild 2
Smålandsgatan 5, Öster, Värnamo kommun, bild 3

Smålandsgatan 5

Villa
Öster, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
4 995 000 kr
174 + 80 m²
4 rum
785 m² tomt

På Smålandsgatan 5 ett stenkast ifrån Värnamo centrum och Apladalen finner Ni denna mycket charmiga och hemtrevliga funkisvilla. Huset bjuder på smakfulla materialval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vidare rymmer huset bl.a. 3 sovrum med möjlighet till fler, Fräsch källare med gott om förvaringsutrymmen. Lummig och fin trädgård. Ett kanonhus för barnfamiljen som vill bo centralt och bekvämt ! Dubbelgarage, fjärrvärme, fiskbensparkett är bara ett litet smakprov som detta magiska hus erbjuder.

 • Premium
Hånger Sjöbo 16, Sjöbo, Värnamo kommun
Hånger Sjöbo 16, Sjöbo, Värnamo kommun, bild 2
Hånger Sjöbo 16, Sjöbo, Värnamo kommun, bild 3

Hånger Sjöbo 16

Villa
Sjöbo, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 350 000 kr
60 + 25 m²
2 rum
2 517 m² tomt

Välkommen till Hånger Sjöbo 16 med naturen runt husknuten. För dig som vill bo bekvämt och lantligt men nära till staden, här har vi något för dig! Ett perfekt boende för den lilla familjen. Totalrenoverat 2007. Ca 14 km från Värnamo hittar du detta trivsamma hus som passar alldeles perfekt för åretrunt boende som för fritidsboende. Här erbjuds gäststuga, båt-och brygg plats, trädäck. Varmt välkomna!

 • Premium
Ynglingagatan 20, Vråen - Släggan, Värnamo kommun

Ynglingagatan 20

Lägenhet
Vråen - Släggan, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
4 719 kr/mån
17 438 kr/m²

En trappor upp finner du denna otroligt smakfulla trea på 80 kvm. Stilfullt renoverad, ljus och modern interiör är några av de ord som kan beskriva denna lägenhet. Totalrenoverad 2022 med nytt kök och nya ytskick i hela lägenheten! För dig som prioriterar låg boendekostnad och närhet till det mesta så är detta en lägenhet du måste lägga på minnet. Ypperlig chans för dig som söker ett tryggt hem där du kan slå dig ner och känna trevnad. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Västermogatan 37, null, Värnamo kommun

Västermogatan 37

Lägenhet
Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 650 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 308 kr/mån
37 324 kr/m²

Återköpsgaranti och fri månadsavgift för dig som köper en bostad innan 1 juli 2024! Välkommen till denna gavellägenhet som du hittar på markplan. Vardagsrummets generösa yta fungerar lika bra för familjen i vardagslivet som när hela släkten kommer för att umgås. Här kan du njuta av en uteplats i skönt söderläge. Här möts du av en ljus och välkomnande entréhall med praktiskt klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Det helkaklade badrummet är rymligt med dusch, torktumlare och tvättmaskin. De två sovrummen ligger vägg i vägg med ingång från vardagsrummet, här sover man gott, lugnt och avskilt. Om du inte behöver två sovrum kan du såklart använda ett rum till din favorithobby. Kanske en ateljé eller ett bibliotek? Från vardagsrummet går du direkt ut på den väl tilltagna uteplatsen i ett gott söderläge, här du kan njuta av sol, blommor och kanske lite kryddodling? Husen har formgetts för att smälta in i den befintliga bebyggelsen. Detaljer som de mjukt inramade fönstren, entrétaken med globbelysning och den klassiska kulörsättningen för tankarna till äldre arkitektur. Det finns privat parkering och gästparkeringar på innergården. Samtliga bostäder har privata förråd på ca 2-3 kvadratmeter, dessa ligger i ett separat hus.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Västermogatan 41C, null, Värnamo kommun

Västermogatan 41C

Lägenhet
Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
3 020 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2
7 100 kr/mån
27 963 kr/m²

Återköpsgaranti och fri månadsavgift för dig som köper en bostad innan 1 juli 2024! I det här välplanerade radhuset om 108 kvm får du ett bekvämt boende med stora ytor för gemenskap och umgänge. Huset har två uteplatser och ett förråd på framsidan. På entréplan ligger köket som är byggt i en vinkel och vänder sig mot gården. Här finns också matplats där familj och vänner kan sitta ner och njuta av trevliga middagar. Vardagsrummet är rymligt med plats för både matbord och soffgrupp. Stora fönster ger härligt ljusinsläpp och en terrassdörr i glas suddar ut gränsen mellan ute och inne. Här tar du steget ut till uteplatsen och trädgårdstäppan. Häckar ramar in tomten och smälter in fint till den gröna omgivningen. Under en härlig morgon- och förmiddagssol kan du njuta av en riktig långfrukost. På entréplan finns även ett av badrummen och tvättstuga. På övre plan hittar du den mer privata delen med tre rymliga sovrum. Om du inte behöver tre sovrum kan du såklart använda ett rum till din favorithobby. Kanske en ateljé eller ett bibliotek? Här finns även två praktiska klädkammare och ytterligare ett badrum med möjlighet till badkar. Husen har formgetts för att smälta in i den befintliga bebyggelsen. Detaljer som de mjukt inramade fönstren, entrétaken med globbelysning och den klassiska kulörsättningen för tankarna till äldre arkitektur. Det finns privat parkering och gästparkeringar på innergården.

 • Nyproduktion
Vik Strandvägen 5, Hestra, Gislaveds kommun
Vik Strandvägen 5, Hestra, Gislaveds kommun, bild 2
Vik Strandvägen 5, Hestra, Gislaveds kommun, bild 3

Vik Strandvägen 5

Tomt
Hestra, Gislaveds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
925 000 kr
836 m² tomt

Ett sällsynt tillfälle har nu dykt upp för dig som vill bygga ditt drömboende i vacker natur med sjöutsikt och tillgång badplats, bastu och underbar natur. Högt och vackert belägen tomt med sjöutsikt. Fastigheten ingår i en samfällighet där du får tillgång till strand, bad och bastu mm.

 • Premium
Kyrkogatan 14, Forsheda, Värnamo kommun

Kyrkogatan 14

Villa
Forsheda, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 075 000 kr
156 m²
5 rum
982 m² tomt

Välkommen till Kyrkogatan 14 i Forsheda - en väl omhändertagen 1,5 plansvilla byggd 1975 som för första gången ska byta ägare. Villan är disponerad på fem rum och kök med två badrum - ett i varje plan. Dessutom finns fristående garage med förråd, inglasad altan i väster Huset är mycket välskött och omhändertaget. Granne med grönområde och baksida utan insyn. Låga driftskostnader med luftvärmepump. Allrum på övreplan med ryggåstak ! 4 sovrum med möjlighet till 5. Här bor man bekvämt i ett familjekärt område på lugn villagata med närhet till såväl lekplats, utomhusbad, fotbollsplaner, skola och förskola. I Forsheda finns även goda kommunikationer med tåg och buss, mataffär som är öppen sju dagar i veckan samt närhet till naturen. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Tovhult Humleåsen 1, Humleåsen, Värnamo kommun

Tovhult Humleåsen 1

Villa
Humleåsen, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 325 000 kr
83 + 56 m²
4 rum
2 830 m² tomt

Välkommen till Tovhult Humleåsen 1 Upptäck den lantliga omgivningen i Humleåsen och dess vackra natur med b la Trollskogen och Enskällaboberg runt knuten. En villa som passar utmärkt som året runt eller fritidshus. Endast 5 min med bil till både Bredaryd och Anderstorpt och dess service. Busshållplats i strax utanför huset med goda förbindelser mot Värnamo och Gislaved. Det charmiga huset har varit samma familjs ägo sedan 1992 Huset är i mycket gott skick. Nuvarande ägare har omsorgsfullt renoverat huset Här får du en luftig planlösning med öppet och välplanerat kök som är öppet mot vardagsrummet. I vardagsrummet finns det även möjlighet att installera en eldstad som skulle höja mysfaktorn ytterligare. Låga driftskostnader med bergvärmepump från 2019. Övre plan bjuder på ett rymligt sovrum och man kan dela av till ytterligare ett sovrum. Källarplan med bla pannrum tvättstuga, förråd och groventré. Fiber från Värnamo energi. Djupborrad brunn. Nytt kök från 2020. Nytt tak 2016. Laddbox för elbild från 2022 Välkommen att upptäcka detta charmiga och mysiga hus i Humleåsen!

 • Balkong
 • Uteplats
Blåbärsvägen 3, Rörstorp, Värnamo kommun

Blåbärsvägen 3

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 475 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/3
5 749 kr/mån
15 860 kr/m²

Några trappor upp från entréplan möts ni av en väl omhändertagen bostad på 93 kvm. Två ordentliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter och skulle behov finnas går det enkelt att få till ett tredje sovrum. Fräscht kök, inglasad balkong, badrum. Något för familjen som för den ensamma. Barnvänligt läge med gångavstånd till barnomsorg, lekplats och skola. Varmt välkommen på visning!

Kärdavägen 8, Kärda, Värnamo kommun

Kärdavägen 8

Villa
Kärda, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 695 000 kr
120 + 68 m²
5 rum
897 m² tomt

Välkommen till Kärdavägen 8, ett hemtrevligt och fräscht boende. Huset har på senare år fått ny drändering, nya fönster och nytt badrum. Ett hus där som tråkiga renoveringarna är utförda! Här kan du flytta in och njuta. Insynskyddad baksida i västerläge. Låga driftskostnader med luft/vatten värmepump. Bra läge i Kärda nära till både Värnamo och Forsheda med bra kommunikationer och närhet till skola och förskola. Anmäl ditt intresse redan idag! Varmt välkommen till Kärdavägen 8!

 • Plus
Dannäs Ängsvägen 3, Dannäs, Värnamo kommun

Dannäs Ängsvägen 3

Villa
Dannäs, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
695 000 kr
92 + 90 m²
4 rum
896 m² tomt

Välkommen till Dannäs Ängsvägen 3, där du hittar detta gedigna hus i originalskick som har välbevarats genom åren. Med sin trevliga uteplats som bjuder på många soltimmar kan du njuta av den naturnära omgivningen på bästa sätt. Detta hus erbjuder en optimal planlösning med samtliga sovrum belägna på samma våning, vilket ger både komfort och praktiskt boende. För de små i familjen finns en stor trädgård med gott om plats för lek och bus. Med en bostadsyta om 92 kvadratmeteroch biarea på 90 kvm och en tomtarea på hela 896 kvadratmeter finns gott om utrymme för både vardagsliv och sociala aktiviteter. Beläget i charmiga och mysiga Dannäs, kan du njuta av lugnet och samtidigt ha närhet till allt du behöver. Detta objekt är verkligen en pärla med sin kombination av naturnära läge, välbevarat skick och möjligheten till både avkoppling och aktiviteter. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad!

 • Uteplats
Dannäs Solängen 1, Forsheda, Värnamo kommun

Dannäs Solängen 1

Villa
Forsheda, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
3 295 000 kr
377 + 175 m²
14 rum
2 465 m² tomt

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna mångsidiga fastighet med naturen runt hörnet. Här erbjuds en unik möjlighet att förverkliga din vision och skapa en verksamhet ( Byggnaden är godkänd för att bedriva ett HVB hem)eller generationsboende för den som så önskar, eller varför inte ett boende för den stora familjen? Här är en fastighet med stor flexibilitet att anpassa efter just dina behov. Allt fördelat på fyra plan inklusive källaren. I huset finns det 11 sovrum! Garage i källarplan. Med få grannar och fastighetens lugna läge i Dannäs har ni har nu chansen att förvärva möjligheternas fastighet! Närhet till sjön Bolmen och dess vackra omgivningar. Endast 20 min till Värnamo centrum. Låga driftskostnader med pellets.

 • Balkong
 • Uteplats
Västermogatan 37, null, Värnamo kommun

Västermogatan 37

Lägenhet
Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 880 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 137 kr/mån
34 815 kr/m²

Återköpsgaranti och fri månadsavgift för dig som köper en bostad innan 1 juli 2024! Välkommen till denna lägenhet om två rum och kök som ligger på markplan. Centrerat i lägenheten finns köket och vardagsrummet med mycket plats oavsett om du vill vara solo eller fylla lägenheten med vänner och familj. Från vardagsrummet når du uteplatsen som ligger i öst. Här möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob. En fri siktlinje från entré ut mot vardagsrum och balkong ger ett behagligt ljus. Vidare har du hemmets helkaklade badrum med dusch. För att göra vardagen enkel har du hjälp av en praktisk kombimaskin för tvätt och tork. Sovrummet är rymligt och har plats för dubbelsäng. Dina kläder och andra prylar förvarar du i den stora skjutdörrsgarderoben. Husen har formgetts för att smälta in i den befintliga bebyggelsen. Detaljer som de mjukt inramade fönstren, entrétaken med globbelysning och den klassiska kulörsättningen för tankarna till äldre arkitektur. Det finns privat parkering och gästparkeringar på innergården. Samtliga bostäder har privata förråd på ca 2-3 kvadratmeter, dessa ligger i ett separat hus.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Norra Bruksgatan 5, Nissafors, Gnosjö kommun

Norra Bruksgatan 5

Övrigt
Nissafors, Gnosjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 650 000 kr
400 m²
1 794 m² tomt

Välskött och välbelägen industri/lager/butiksfastighet i Nissafors. Total yta på 450 kvm i två plan. Passar bra som butik/ lager tillverkning eller verkstad. Vattenburen värme samt ventilationssystem med återvinning. Rymlig tomt med gott om plats. Passar dig som har en rörelse som vill ha bra ytor för en låg kostnad. Möjlighet att även köpa i bolagsform. Varmt välkommen på visning

Lergårdsvägen 4, Bor, Värnamo kommun

Lergårdsvägen 4

Tomt
Bor, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
245 000 kr
802 m² tomt

Central och byggklar tomt med vackert läge med naturen inpå knuten. Bra läge med nära till skola. Tomten är på ca 800 kvm och idag är det en del av tomten asfalterad men tomten är mycket större än asfaltsytan. Byggnadsplanen tillåter byggnation av villa eller lägenheter. Här finns stora möjligheter för dig som vill bo vackert och centralt i Bor. Kostnad för anslutning till va och el samt fiber tillkommer.

Smakfulla parhus i 1-plan i modernistisk arkitektur i Natursköna Åminne, Åminne , Värnamo kommun

Smakfulla parhus i 1-plan i modernistisk arkitektur i Natursköna Åminne

Radhus
Åminne , Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
fr. 3 495 000 kr
104 m²
4 rum
690 m² tomt

Välkommen till Åminne och Masmästarvägen ! https://youtu.be/gX7JbirAp9Q Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan stolt presentera Kv Masmästaren - stilrena parhus i 1 plan som är ritade av Accent Arkitekter och kommer att uppföras av Stensnäsbygg AB i Värnamo Att bo i ett nyproducerat hus frigör din tid och plånbok från underhåll och kostnader. Här kan du bo till en mycket låg boendekostnad. När du köper nyproduktion kan du få upp till 5 år amorteringsfritt! Parhusen erbjuder boende i ett med genomgående hög kvalitét. Modern byggteknik bidrar till låga driftskostnader. Preliminär byggstart 2024 med inflytt planerad till årskiftet 2024/2025 Var med när när ett helt nytt område tar form i trevliga Åminne. Dragningskraften till vackra brukssamhället Åminne är inte svår att förstå sig på. Här bor man med stor känsla av livskvalité med omgivningar av slingrande stigar i öppna landskap, blandad skog och den vackra sjön Vidöstern. I nära anslutning till tomterna finns en kommunal badplats som är given samlingspunkt i byn sommartid. I Åminne finns även en mycket populär förskola som heter Åmini. Åminne är ett levande samhälle med en aktiv samhällsförening. Det gamla järngjuteriet ligger mitt i byn och i den vackra gamla bruksfastigheten finns idag ett industrimuseum och delar av lokalerna hyrs till bröllop , företagsevent mm. Åminne ligger endast 7 km från Värnamo tätort med fin bilväg och allmän kommunikation med buss.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 26