Mäklare Douglas Salomon

Douglas Salomon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skeppsbrogatan 5A, Skeppsbrostaden, Västerviks kommun

Skeppsbrogatan 5A

Lägenhet
Skeppsbrostaden, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 095 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/5
3 892 kr/mån
30 809 kr/m²

I brf Skeppsbrokajen erbjuds nu ett exklusivt och kvalitativt boende ett stenkast från centrum, havet och hamnen. Här bor du i välplanerad bostadsrätt direkt på kajen, i hjärtat av centrala Västervik med härligt havsnära läge. Nu finns chansen att förvärva denna lägenhet om 2 rok med rejält tilltagen uteplats i markplan med havsutsikt. Bostaden karaktäriseras av noggrant planerad, öppen och modern planlösning där stilrena materialval blandats med praktiska detaljer. Med sitt perfekta läge erbjuds ett bekvämt boende i oemotståndlig omgivning där kajen, marinan, hamnen och vackra promenadstråk längst havet finns strax utanför dörren. Tar du en kort promenad genom de kullerstensbelagda gatorna når du stadens mittpunkt med bra utbud av flertalet butiker, restauranger och caféer. Du har även närhet till stationen som endast ligger en gata bort från bostaden. Har du egen båt går det hyra båtplats vid kajen (Pampas Marina) och Västerviks fantastiska skärgård öppnar sig runt knuten. Varmt välkommen att boka dig till visning!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Breviksvägen 20, Brevik, Västerviks kommun

Breviksvägen 20

Lägenhet
Brevik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
630 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 179 kr/mån
11 455 kr/m²

Välkommen till denna ljusa lägenhet om 2 rok belägen i populär och centralt placerad förening med låg månadsavgift (endast 3 179:-/mån ink. el, vatten och uppvärmning). Här bor du på 55 härliga kvadratmeter med tilltalande planlösning där vardagsrummet är öppet mot det välutrustade och renoverade köket, rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och skrivbord, hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett stambytt badrum med egen tvättmaskin. Här bor du bekvämt med gångavstånd till matbutik, skola och pizzeria och via den vackra strandpromenaden når dessutom centrum. Varmt välkommen på visning!

Björklundsgatan 5F, Fimmelstången, Västerviks kommun

Björklundsgatan 5F

Lägenhet
Fimmelstången, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
295 000 kr
24,2 m²
1 rum
vån 3/3
1 362 kr/mån
12 190 kr/m²

Välkommen på visning till denna yteffektiva och välplanerade 1:a om 24 kvm belägen i centralt och attraktivt läge. Ett kostnadseffektivt boende med en låg månadsavgift om endast 1 362:-/mån, perfekt boende för student eller som övernattningslägenhet. Här bor du i ett område med närhet till gym (ca 300 m), livsmedelsbutik (ca 450 m) och till centrum har du endast ca 1,2 km gångavstånd.

Fågelsångsvägen 1, Loftahammar, Västerviks kommun

Fågelsångsvägen 1

Villa
Loftahammar, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 595 000 kr
109 + 22,5 m²
4 rum
787 m² tomt

Varmt välkomna till detta trivsamma enplanshus om 109 kvadratmeter på Fågelsångsvägen 1 i Loftahammar. Här erbjuds ett välplanerat, öppet och ljust boende i ett plan med stora sällskapsytor och tre välplanerade sovrum. Bostaden har under senaste åren genomgått renoveringar av bland annat, ytskikt i samtliga rum, renovering av tvättstuga, ommålning av fasad samt byte av maskinell utrustning. Belägen på en lättskött hörntomt med lekvänliga ytor i ett lugnt & trivsamt område med skogen & naturen precis intill. Här bor ni verkligen i hjärtat av Loftahammar, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden, havet, resturang & Ica-butik når ni med en kort promenad.

  • Uteplats
Hagahöjden 1A, Gamleby, Västerviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hagahöjden 1A

Lägenhet
Gamleby, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
325 000 kr
62,1 m²
2 rum
vån 2/4
2 860 kr/mån
5 233 kr/m²

Välkommen till denna modernt renoverade och rymliga 2:a om 62,1 kvm med balkong i soligt söderläge med härliga vyer över Gamleby. Här bor du i ett i attraktivt och centralt läge i en modernt renoverad lägenhet med badrum renoverat 2020 och en ovanligt låg månadsavgift om endast 2860:-/mån. Här har du del i en välskött bostadsrättsförening med 0 SEK i långfristiga lån och en mycket god ekonomi. Här bor du i ett högt läge med närhet till gym med endast ett par meter ifrån, Gamleby centrum med livsmedelsbutik, lunchrestauranger och butiker endast ca 600 meter gång ifrån lägenheten och till Västervik tar du dig med bil på cirka 20 minuter.

  • Balkong
Sandebo Äppleudden 14, Västervik, Västerviks kommun
Sandebo Äppleudden 14, Västervik, Västerviks kommun, bild 2
Sandebo Äppleudden 14, Västervik, Västerviks kommun, bild 3

Sandebo Äppleudden 14

Fritidshus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
3 795 000 kr
40 m²
1 506 m² tomt

Här erbjuds en unik strandfastighet om hela 1506 m² i attraktiva Sandebo med brygga och atterfallshus. Huvudbyggnaden om 40 m² är i enkelt utförande och i behov av omfattande renoveringar. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp via samfälligheten. Ett svårslaget läge i med uteplats i soligt väderstreck åt söder/sydväst och som ger dig alla möjligheter att upptäcka och utforska Västerviks vackra öar och skärgård. Ett kort avstånd ifrån fastigheten når du lekplats, sandstrand och badbrygga. Till Västerviks centrum har du endast strax över 7 kilometers bil- eller cykelfärd.

  • Premium
Seldonsvägen 4, Hornslandet, Västerviks kommun

Seldonsvägen 4

Villa
Hornslandet, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
4 095 000 kr
147 m²
5 rum
828 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna nyproducerade enplansvilla om 147 kvm i naturskönt samt sjö-/havsnära område! Husets välplanerade planlösning karaktäriseras av fina ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och genomgående praktiska lösningar som har blandats med snygga detaljer. Det moderna köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet och här finns stora fönsterpartier i tre väderstreck. Villan erbjuder också två stilrena badrum varav ena med duschplats och andra med badkar, tvättstuga och groventré samt hela fyra sovrum. Här bor du kvalitativt i ett skärgårdsnära bostadsområde med slående vackra omgivningar och naturupplevelser inpå husknuten samt härliga motionsspår i skogen, vid Hästhagasjön eller längts havet och Örserumsviken. Endast ett par hundra meter från fastigheten når du badplats med strand och badbrygga vid Hästhagssjön. I närheten av villan finns även busshållplats in till stan och dessutom är det belyst cykelväg intill centrum (Ca 5,5 km).

Albert Tengers väg 51A, Marieborg, Västerviks kommun

Albert Tengers väg 51A

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
750 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 841 kr/mån
10 714 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade gavellägenhet om 3 rok fördelat på 70 m² med balkong i bästa läge för kvällssol. Här erbjuds en genomgångslägenhet belägen på 2:a våningen, i populära området Marieborg som ger dig gångavstånd till Västerviks stadspark & centrum, gym, livsmedelsbutik & skolor. De välplanerade ytorna fördelas på en rymlig hall i vinkel med klädkammare, gediget kök ifrån Marbodal, två luftiga sovrum med utrymme för dubbelsäng, badrum med egen tvättmaskin samt vardagsrum med & utgång till balkong med markis. I månadsavgiften om 5 841:-/mån ingår el, vatten, uppvärmning, bostadsrättstillägg samt internet och tv via fiber. Välkomna på visning!

  • Balkong
Hagagatan 12, Gamleby, Västerviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hagagatan 12

Villa
Gamleby, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 395 000 kr
160 + 80 m²
6 rum
1 140 m² tomt

Välkommen till visning av detta välplanerade och välskötta 2-familjshus på Hagagatan 12 i centrala Gamleby. Här erbjuds en 2-familjsvilla som fördelas på två lägenheter varav ena i markplan om 2 rum och kök, samt en i övre plan som utgörs av kök, vardagsrum, sovrum, flera pratiska garderober och klädkammare samt inredd vindsvåning med allrum och sovrum. Här finns möjligheten att nyttja fastigheten som generationsboende eller hyra ut en utav bostäderna och bo billigt. Bostaden har under senaste år genomgått större renoveringar så som renovering/ommålning av fasad ca -20, byte av tak, papp och läkt ca -07, installation av effektivt uppvärmning via luft/vatten-värmepump ca -12 samt delvis byte av fönster till 3-glas -22.

  • Balkong
  • Uteplats
Centrumvägen 18, Gunnebo, Västerviks kommun

Centrumvägen 18

Villa
Gunnebo, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 595 000 kr
98 + 62 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Totalrenoverad 1 1/2-plansvilla om 4 rok, med vidbyggt garage beläget med hörntomt i lugna Gunnebo endast cirka 1 mil från Västervik. Här erbjuds ett boende som genomgått omfattande renoveringar under 2022-2023, så väl invändigt som utvändigt, där såväl takbyte, renovering av fönster samt dränering är utförd. Hela husets samtliga våningsplan har totalrenoverat med enhetliga golv, renovering utav kök med moderna vitvaror, helkaklat badrum, toaletter och källarplan. Dessutom är det installerat praktisk och kostnadseffektiv uppvärmning via bergvärme. Ett bekvämt boende i ett barnvänligt område med närhet till skola, förskola samt livsmedelsbutik.

Kuskvägen 9, Västervik, Västerviks kommun

Kuskvägen 9

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
4 195 000 kr
147 m²
5 rum
1 284 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna nyproducerade enplansvilla om 147 kvm i naturskönt samt sjö-/havsnära område! Husets välplanerade planlösning karaktäriseras av fina ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och genomgående praktiska lösningar som har blandats med snygga detaljer. Det moderna köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet och här finns stora fönsterpartier i tre väderstreck. Villan erbjuder också två stilrena badrum med dusch, tvättstuga och groventré samt hela fyra sovrum. Här bor du kvalitativt i ett skärgårdsnära bostadsområde med slående vackra omgivningar och naturupplevelser inpå husknuten samt härliga motionsspår i skogen, vid Hästhagasjön eller längts havet och Örserumsviken.

Strandlinjen 5, Västervik, Västerviks kommun

Strandlinjen 5

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
7 100 000 kr
179 m²
7 rum
1 442 m² tomt

Nybyggd villa om 179 kvm på första parkett mot vattnet med fantastisk vy över Gamlebyviken. Här bor du med det ett av de allra bästa lägen i området, utsikt över vattnet från de flesta fönster samt två härliga balkonger mot vattnet som bjuder på såväl morgon som kvällssol. Härlig tomt med stort altandäck och möjlighet att glasa in till ett uterum. Entréplan rymmer hall, vardagsrum öppet mot kök och matplats, två sovrum och badrum. I souterrängplan finns allrum, tre sovrum, badrum och rejält tvättstuga. Nuvarande ägare har gjutit platta till dubbelgarage i souterräng med inredningsbar yta under samt asfalterat för carport och biluppställningsplats. Den nya ägaren har möjlighet att själv sätta prägel på färdigställandet av garage och carport. Energisnålt hus med effektiv uppvärmning i enlighet med nybyggnadskrav och självklart indragen fiber. I Gertrudsvik finns fina natur- och strövområden längs med Gamlebyviken och Maren , här bor du med närhet till köpcenter Ljungheden med all bekväm service. Från Gertrudsvik finns gång- och cykelbana ända in till Västerviks centrum och i området finns både restaurang och utegym samt möjlighet att hyra båtplats precis nedanför villan. Varmt välkomna på visning av detta unika läge!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 12