Mäklare Douglas Salomon

Douglas Salomon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hallingeberg Nykulla, Hallingeberg, Västerviks kommun

Hallingeberg Nykulla

Villa
Hallingeberg, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
650 000 kr
76 + 72 m²
5 rum
1 350 m² tomt

Välkommen till visning av denna välplanerade 1 1/2-plansvilla med källare om 76 + 72 m². Villan fördelas på 5 rum och kök varav 3 sovrum och är belägen i rofyllda och natursköna Hallingeberg endast ca 15 minuters bilfärd från Gamleby. Här erbjuds ett hus med välplanerade sovrum, effektiv uppvärmning via luft/vatten värmepump & täljstenskamin på en generös hörntomt om hela 1 350 m². I närhet till fastigheten finns flera fina badsjöar så som Långsjön som erbjuder en vacker kanotled och fina badplatser samt Tjustleden som erbjuder vandraren omväxlande och sköna naturupplevelser i skog och kulturmark.

  • Uteplats
Tändsticksvägen 12f, Tändstickan, Västerviks kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00

Tändsticksvägen 12f

Lägenhet
Tändstickan, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 750 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/2
4 690 kr/mån
39 773 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och moderna bostad med havsutsikt i attraktiva området Tändstickan. Denna nyproducerade lägenhet från 2020 erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med sina yteffektiva 44 kvadratmeter erbjuder en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den vackra havsutsikten kan avnjutas både inifrån bostaden och från den härliga uteplatsen. Här kan du njuta av lugnet och den friska havsluften i vackra omgivningar med närhet till stadskärnan, badplats och möjlighet till båtplats.Interiört har bostaden genomgående moderna och stilrena detaljer. Beläget på Tändstickan, ett område känt för de vackra omgivningarna intill vattnet, erbjuder denna bostad en fantastisk livsstil med närhet till både natur och stadens bekvämligheter.

  • Plus
  • Uteplats
Duvgatan 13, Västervik, Västerviks kommun

Duvgatan 13

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 700 000 kr
122 + 71 m²
6 rum
462 m² tomt

Välkommen till den här mycket fina, friliggande villan med nybyggt ovanplan och hel källare. Villan är ombyggd och helrenoverad mellan 2009 - 2015 från dränering och tilläggsisolerad fasad till fönster och tak. Här är även värmesystem, el och V/A samt i princip alla ytskikt nya eller nyrenoverade. Här erbjuds ett välplanerat boende i toppskick fördelas på kök, toalett, vardagsrum, TV-rum, hallar, 4 sovrum, badrum/relax, tvättstuga, gästrum samt garage. Det är bara att flytta in och njuta! Belägen på insynsskyddad hörntomt i barnvänligt och lugnt område med närhet till skola, dagis, vårdcentral och affärer.

Markörgatan 31a, Karstorp, Västerviks kommun

Markörgatan 31a

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
275 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 912 kr/mån
6 395 kr/m²

Välkommen till visning utav denna välplanerade och rymliga 1:a om hela 43 m². Här erbjuds en modernt renoverad lägenhet i på tredje våningen med fransk balkong som renoverades 2019, med nytt badrum, rymlig Walk-in closet, modernt kök med utrymme för matbord. Intill bostaden entrédörr finns även ett förråd som ingår till bostaden. Bostaden är belägen i det naturnära området Karstorp med närhet till VO-torpets löp- och promenadspår, gym, matbutik och skolor (Campus/Universitet, gymnasie-, högstadie- och förskola). Inom kort gångavstånd når du även gym, is-, sim-, tennis- och bowlinghall. I månadsavgiften med obligatoriska tillägg om 2 912:-/mån ingår dessutom el, vatten, uppvärmning samt internet via fiber.

Horns strandväg 22, Västervik, Västerviks kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00

Horns strandväg 22

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
7 400 000 kr
197 + 96 m²
6 rum
892 m² tomt

Exklusiv & generös 1 1/2-plansvilla om hela 197 m² fördelat på 6 rum och kök med dubbelgarage på attraktiva Hornslandet. Här erbjuds en unik och egendesignad betong-villa med underhållsfria yttre materialval och stilfulla materialval invändigt. Ett boende med väl genomtänkta materialval och uppvärmningskällor med solceller & bergvärme via vattenburen golvvärme i samtliga plan, för att skapa detta energieffektiva passiv-hus. Fastigheten är placerad med ett enastående läge på en hörntomt intill vattnet, som erbjuder slående vyer över det spegelblanka vattnet. Från det enastående vardagsrummet med ryggåstak på otroliga 5,20 meter i takhöjd, skjuter du upp de stora glaspartierna för direkt anslutning till poolområdet med 7,3 x 3,6 meter pool, jacuzzi, bastu & stort soldäck med utomhusdusch. I det rymliga dubbelgaraget om 60 m² med vattenburen golvvärme och laddbox till elbilen når du även det inredda övre planet om 36 m² även det med vattenburen golvvärme, med möjlighet att nyttja som gästboende med allrum, toalett och rumsutrymme. På Horns strandväg 22 har du alla möjligheter för att kunna njuta av Västerviks vackra skärgård, samtidigt som du har ett bekvämt avstånd med belyst cykelbana in till Västerviks centrum som endast ligger ca 5,6 km bort.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Båtsmansgatan 29, Västervik, Västerviks kommun

Båtsmansgatan 29

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
5 500 000 kr
169 m²
5 rum
186 m² tomt

Välkommen till detta unika och välskötta hus från 1700-talet, centralt beläget på charmiga Båtsmansgatan. Här möts du av en tidlös atmosfär med synliga takbalkar, öppen spis och vackra spegeldörrar som ger rummen en känsla av historia och karaktär. De gedigna trägolven förstärker den äldre charm som genomsyrar hela huset. Med sina generösa 169 kvadratmeter erbjuder denna villa gott om utrymme för familjen. De fem rummen ger möjlighet till både gemenskap och avskildhet. På sommaren kan du njuta av den lummiga och grönskande innergården eller koppla av på balkongen med en bok i handen. Läget är oslagbart med närhet till allt vad Västervik har att erbjuda – shopping, restauranger och vacker natur finns bara ett stenkast bort. Här har du möjlighet att bo mitt i händelsernas centrum samtidigt som du kan njuta av lugnet och ro i ditt eget charmiga hus. Detta hus är en dröm för den som uppskattar historiska detaljer och samtidigt önskar bo i modern komfort. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika pärla - boka din visning redan idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Albert Tengers väg 51A, Marieborg, Västerviks kommun

Albert Tengers väg 51A

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
695 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 841 kr/mån
9 929 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade gavellägenhet om 3 rok fördelat på 70 m² med balkong i bästa läge för kvällssol. Här erbjuds en genomgångslägenhet belägen på 2:a våningen, i populära området Marieborg som ger dig gångavstånd till Västerviks stadspark & centrum, gym, livsmedelsbutik & skolor. De välplanerade ytorna fördelas på en rymlig hall i vinkel med klädkammare, gediget kök ifrån Marbodal, två luftiga sovrum med utrymme för dubbelsäng, badrum med egen tvättmaskin samt vardagsrum med & utgång till balkong med markis. I månadsavgiften om 5 841:-/mån ingår el, vatten, uppvärmning, bostadsrättstillägg samt internet och tv via fiber. Välkomna på visning!

  • Balkong
Skeppsbrogatan 5A, Skeppsbrostaden, Västerviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skeppsbrogatan 5A

Lägenhet
Skeppsbrostaden, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 095 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/5
3 892 kr/mån
30 809 kr/m²

I brf Skeppsbrokajen erbjuds nu ett exklusivt och kvalitativt boende ett stenkast från centrum, havet och hamnen. Här bor du i välplanerad bostadsrätt direkt på kajen, i hjärtat av centrala Västervik med härligt havsnära läge. Nu finns chansen att förvärva denna lägenhet om 2 rok med rejält tilltagen uteplats i markplan med havsutsikt. Bostaden karaktäriseras av noggrant planerad, öppen och modern planlösning där stilrena materialval blandats med praktiska detaljer. Med sitt perfekta läge erbjuds ett bekvämt boende i oemotståndlig omgivning där kajen, marinan, hamnen och vackra promenadstråk längst havet finns strax utanför dörren. Tar du en kort promenad genom de kullerstensbelagda gatorna når du stadens mittpunkt med bra utbud av flertalet butiker, restauranger och caféer. Du har även närhet till stationen som endast ligger en gata bort från bostaden. Har du egen båt går det hyra båtplats vid kajen (Pampas Marina) och Västerviks fantastiska skärgård öppnar sig runt knuten. Varmt välkommen att boka dig till visning!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Breviksvägen 20, Brevik, Västerviks kommun

Breviksvägen 20

Lägenhet
Brevik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
630 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 179 kr/mån
11 455 kr/m²

Välkommen till denna ljusa lägenhet om 2 rok belägen i populär och centralt placerad förening med låg månadsavgift (endast 3 179:-/mån ink. el, vatten och uppvärmning). Här bor du på 55 härliga kvadratmeter med tilltalande planlösning där vardagsrummet är öppet mot det välutrustade och renoverade köket, rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och skrivbord, hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett stambytt badrum med egen tvättmaskin. Här bor du bekvämt med gångavstånd till matbutik, skola och pizzeria och via den vackra strandpromenaden når dessutom centrum. Varmt välkommen på visning!

Fågelsångsvägen 1, Loftahammar, Västerviks kommun

Fågelsångsvägen 1

Villa
Loftahammar, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 595 000 kr
109 + 22,5 m²
4 rum
787 m² tomt

Varmt välkomna till detta trivsamma enplanshus om 109 kvadratmeter på Fågelsångsvägen 1 i Loftahammar. Här erbjuds ett välplanerat, öppet och ljust boende i ett plan med stora sällskapsytor och tre välplanerade sovrum. Bostaden har under senaste åren genomgått renoveringar av bland annat, ytskikt i samtliga rum, renovering av tvättstuga, ommålning av fasad samt byte av maskinell utrustning. Belägen på en lättskött hörntomt med lekvänliga ytor i ett lugnt & trivsamt område med skogen & naturen precis intill. Här bor ni verkligen i hjärtat av Loftahammar, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden, havet, resturang & Ica-butik når ni med en kort promenad.

  • Uteplats
Sandebo Äppleudden 14, Västervik, Västerviks kommun
Sandebo Äppleudden 14, Västervik, Västerviks kommun, bild 2
Sandebo Äppleudden 14, Västervik, Västerviks kommun, bild 3

Sandebo Äppleudden 14

Fritidshus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
3 795 000 kr
40 m²
1 506 m² tomt

Här erbjuds en unik strandfastighet om hela 1506 m² i attraktiva Sandebo med brygga och atterfallshus. Huvudbyggnaden om 40 m² är i enkelt utförande och i behov av omfattande renoveringar. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp via samfälligheten. Ett svårslaget läge i med uteplats i soligt väderstreck åt söder/sydväst och som ger dig alla möjligheter att upptäcka och utforska Västerviks vackra öar och skärgård. Ett kort avstånd ifrån fastigheten når du lekplats, sandstrand och badbrygga. Till Västerviks centrum har du endast strax över 7 kilometers bil- eller cykelfärd.

  • Premium
Seldonsvägen 4, Hornslandet, Västerviks kommun

Seldonsvägen 4

Villa
Hornslandet, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
4 095 000 kr
147 m²
5 rum
828 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna nyproducerade enplansvilla om 147 kvm i naturskönt samt sjö-/havsnära område! Husets välplanerade planlösning karaktäriseras av fina ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och genomgående praktiska lösningar som har blandats med snygga detaljer. Det moderna köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet och här finns stora fönsterpartier i tre väderstreck. Villan erbjuder också två stilrena badrum varav ena med duschplats och andra med badkar, tvättstuga och groventré samt hela fyra sovrum. Här bor du kvalitativt i ett skärgårdsnära bostadsområde med slående vackra omgivningar och naturupplevelser inpå husknuten samt härliga motionsspår i skogen, vid Hästhagasjön eller längts havet och Örserumsviken. Endast ett par hundra meter från fastigheten når du badplats med strand och badbrygga vid Hästhagssjön. I närheten av villan finns även busshållplats in till stan och dessutom är det belyst cykelväg intill centrum (Ca 5,5 km).

Centrumvägen 18, Gunnebo, Västerviks kommun

Centrumvägen 18

Villa
Gunnebo, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 595 000 kr
98 + 62 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Totalrenoverad 1 1/2-plansvilla om 4 rok, med vidbyggt garage beläget med hörntomt i lugna Gunnebo endast cirka 1 mil från Västervik. Här erbjuds ett boende som genomgått omfattande renoveringar under 2022-2023, så väl invändigt som utvändigt, där såväl takbyte, renovering av fönster samt dränering är utförd. Hela husets samtliga våningsplan har totalrenoverat med enhetliga golv, renovering utav kök med moderna vitvaror, helkaklat badrum, toaletter och källarplan. Dessutom är det installerat praktisk och kostnadseffektiv uppvärmning via bergvärme. Ett bekvämt boende i ett barnvänligt område med närhet till skola, förskola samt livsmedelsbutik.

Kuskvägen 9, Västervik, Västerviks kommun

Kuskvägen 9

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
4 195 000 kr
147 m²
5 rum
1 284 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna nyproducerade enplansvilla om 147 kvm i naturskönt samt sjö-/havsnära område! Husets välplanerade planlösning karaktäriseras av fina ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och genomgående praktiska lösningar som har blandats med snygga detaljer. Det moderna köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet och här finns stora fönsterpartier i tre väderstreck. Villan erbjuder också två stilrena badrum med dusch, tvättstuga och groventré samt hela fyra sovrum. Här bor du kvalitativt i ett skärgårdsnära bostadsområde med slående vackra omgivningar och naturupplevelser inpå husknuten samt härliga motionsspår i skogen, vid Hästhagasjön eller längts havet och Örserumsviken.

Visar alla 14