Mäklare Douglas Salomon

Douglas Salomon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Albert Tengers väg 51C, Marieborg, Västerviks kommun

Albert Tengers väg 51C

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
995 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 3/3
7 483 kr/mån
10 757 kr/m²

Varmt välkommen till visning av denna unika gavellägenhet om 95,5 m² med balkong, som genomgått omfattande renoveringar och ombyggnationer. Bostaden har gjorts om från 4 rum och kök till 3 rum och kök med ljus & modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett total renoverat kök med påkostade stenbänkar, stilfullt renoverat badrum, tvättstuga/toalett samt två rymliga sovrum med utgång till balkong. I månadsavgiften ingår dessutom el, vatten, uppvärmning samt internet och tv via fiber. Här bor du i ett attraktivt och populärt område, som ger dig närhet och gångavstånd till matbutik, gym & skolor, stadsparken ca 600 meters promenad och till Västerviks centrum har du endast ca 1 km.

  • Balkong
Adelswärdsvägen 8, Överum, Västerviks kommun

Adelswärdsvägen 8

Villa
Överum, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
495 000 kr
82 + 80 m²
4 rum
720 m² tomt

Här erbjuds ett trivsamt enplanshus med källare och garageplats, i lugna och trivsamma Överum. Här erbjuds en välplanerat boende om 4 rum och kök med effektiv uppvärmning via luft/vattenvärmepump och en lättskött trädgårdstomt om hela 720 m². Här bor ni med barnvänligt och lågtrafikerat läge med närhet till bland annat fina grönområden, tågstation, grundskola och matbutik. Mindre livsmedelsbutik ligger inom kort promenadavstånd, pizzera/restaurang en kort promenad bort och Badplats vid sjön Sågduggen nås enkelt med cykel. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Gamleby (ca 12 km), Västervik (ca 38 km) & Linköping (ca 1 timmas bilfärd).

  • Uteplats
Idrottsgatan 25a, Lidhem, Västerviks kommun

Idrottsgatan 25a

Lägenhet
Lidhem, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
450 000 kr
51,2 m²
2 rum
vån 2/3
4 438 kr/mån
8 789 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet om 2 rum och kök med balkong i söder/sydväst-läge, belägen på andra våningen. Planlösningen är välplanerad med hall i vinkel med klädkammare och garderob, sovrum och kök med utsikt över den lugna innergården, modernt renoverat badrum från 2015 med tvättmaskin med och ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen. Bostaden är belägen i ett centralt och attraktivt område med behagligt promenadavstånd på endast ca 1 kilometer in till city. I månadsavgiften om 4 438:-/mån ingår dessutom el, vatten, uppvärmning samt internet och tv via fiber.

  • Balkong
Markörgatan 29C, Karstorp, Västerviks kommun

Markörgatan 29C

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
650 000 kr
104 m²
5 rum
vån 3/3
6 777 kr/mån
6 250 kr/m²

Här erbjuds en generös och välplanerad gavellägenhet om 104 m² fördelat på 5 rok med både fransk balkong och en rymlig inglasad balkong i soligt läge åt söder/sydväst med rogivande utsikt över skog och natur. Bostaden har under senaste åren genomgått renoveringar utav ytskikt, golv, väggar, nya innerdörrar samt totalrenovering av badrum -17. I månadsavgiften om 6777:-/mån ingår även el, vatten, uppvärmning samt internet och tv via fiber. Här bor du i det naturnära området Karstorp med närhet till livsmedelsbutik, skola, gym, is- tennis- simhall samt VO-torpet där det finns flera fina motions- & promendspår.

Sandebo Äppleudden 14, Västervik, Västerviks kommun
Sandebo Äppleudden 14, Västervik, Västerviks kommun, bild 2
Sandebo Äppleudden 14, Västervik, Västerviks kommun, bild 3

Sandebo Äppleudden 14

Fritidshus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
3 795 000 kr
40 m²
1 506 m² tomt

Här erbjuds en unik strandfastighet om hela 1506 m² i attraktiva Sandebo med brygga och atterfallshus. Huvudbyggnaden om 40 m² är i enkelt utförande och i behov av omfattande renoveringar. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp via samfälligheten. Ett svårslaget läge i med uteplats i soligt väderstreck åt söder/sydväst och som ger dig alla möjligheter att upptäcka och utforska Västerviks vackra öar och skärgård. Ett kort avstånd ifrån fastigheten når du lekplats, sandstrand och badbrygga. Till Västerviks centrum har du endast strax över 7 kilometers bil- eller cykelfärd.

  • Premium
Ängsgatan 2, Ekhagen, Västerviks kommun

Ängsgatan 2

Villa
Ekhagen, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
4 895 000 kr
150 + 39 m²
6 rum
784 m² tomt

Toppmodern och nyproducerad 2-plansvilla med carport, om hela 150 m² boarea fördelat på 6 rum och kök. Här erbjuds en villa från kvalitativa Trivselhus som blev färdigställd 2022 i det attraktiva och natursköna området Ekhagen. Ett välplanerat boende som karaktäriseras av fina ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och genomgående praktiska lösningar och smakfulla detaljer så som enhetliga 3-stavs parkettgolv från Kährs, helkaklade badrum, master bedroom med walk-in closet. Här erbjuds även ett härligt altandäck i solläge åt sydväst-/väster för sol från dag till kväll. Tomten om 784 m²utgörs av plana och lekvänliga ytor, omgärdat av tujahäck, en rymlig carport med förvaringsmöjlighet på loft samt separat vinterisolerat förrådsutrymme. Här bor du med närhet till golfbana, vackra strövområden och du har även närhet till Gränsö med dess karga klippor, sandstränder och fina naturreservat.

  • Uteplats
Horns strandväg 23, Hornslandet, Västerviks kommun
  • Budgivning pågår

Horns strandväg 23

Tomt
Hornslandet, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 400 000 kr
1 061 m² tomt

Havsnära tomt om hela 1 061 m² på natursköna och attraktiva Hornslandet! Här har du möjlighet att skapa ett fantastiskt boende med endast ett par hundra meter till vattnet med många fina badplatser och med möjlighet till att hyra båtplats. Ett oslagbart läge i ett väl uppbyggt område med asfalterade vägar, gatubelysning och med alla möjligheter för att kunna njuta av Västerviks vackra skärgård, samtidigt som du har ett bekvämt avstånd in till Västerviks centrum som endast ligger ca 6,8 km ifrån. Tomten får bebyggas med 30% av fastighetens area dock högst 250 m² byggnadsarea. Här finns möjligheter att bygga både enplansvilla, eller tvåplansvilla. I tomtpriset ingår anslutningsavgifter för vatten & avlopp.

Centrumvägen 18, Gunnebo, Västerviks kommun

Centrumvägen 18

Villa
Gunnebo, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 595 000 kr
98 + 62 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Totalrenoverad 1 1/2-plansvilla om 4 rok, med vidbyggt garage beläget med hörntomt i lugna Gunnebo endast cirka 1 mil från Västervik. Här erbjuds ett boende som genomgått omfattande renoveringar under 2022-2023, så väl invändigt som utvändigt, där såväl takbyte, renovering av fönster samt dränering är utförd. Hela husets samtliga våningsplan har totalrenoverat med enhetliga golv, renovering utav kök med moderna vitvaror, helkaklat badrum, toaletter och källarplan. Dessutom är det installerat praktisk och kostnadseffektiv uppvärmning via bergvärme. Ett bekvämt boende i ett barnvänligt område med närhet till skola, förskola samt livsmedelsbutik.

Kuskvägen 9, Västervik, Västerviks kommun

Kuskvägen 9

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
4 395 000 kr
147 m²
5 rum
1 284 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna nyproducerade enplansvilla om 147 kvm i naturskönt samt sjö-/havsnära område! Husets välplanerade planlösning karaktäriseras av fina ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och genomgående praktiska lösningar som har blandats med snygga detaljer. Det moderna köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet och här finns stora fönsterpartier i tre väderstreck. Villan erbjuder också två stilrena badrum med dusch, tvättstuga och groventré samt hela fyra sovrum. Här bor du kvalitativt i ett skärgårdsnära bostadsområde med slående vackra omgivningar och naturupplevelser inpå husknuten samt härliga motionsspår i skogen, vid Hästhagasjön eller längts havet och Örserumsviken.

Strandlinjen 5, Västervik, Västerviks kommun
  • Sön 14 jan kl 11:00

Strandlinjen 5

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
7 100 000 kr
179 m²
7 rum
1 442 m² tomt

Nybyggd villa om 179 kvm på första parkett mot vattnet med fantastisk vy över Gamlebyviken. Här bor du med det ett av de allra bästa lägen i området, utsikt över vattnet från de flesta fönster samt två härliga balkonger mot vattnet som bjuder på såväl morgon som kvällssol. Härlig tomt med stort altandäck och möjlighet att glasa in till ett uterum. Entréplan rymmer hall, vardagsrum öppet mot kök och matplats, två sovrum och badrum. I souterrängplan finns allrum, tre sovrum, badrum och rejält tvättstuga. Nuvarande ägare har gjutit platta till dubbelgarage i souterräng med inredningsbar yta under samt asfalterat för carport och biluppställningsplats. Den nya ägaren har möjlighet att själv sätta prägel på färdigställandet av garage och carport. Energisnålt hus med effektiv uppvärmning i enlighet med nybyggnadskrav och självklart indragen fiber. I Gertrudsvik finns fina natur- och strövområden längs med Gamlebyviken och Maren , här bor du med närhet till köpcenter Ljungheden med all bekväm service. Från Gertrudsvik finns gång- och cykelbana ända in till Västerviks centrum och i området finns både restaurang och utegym samt möjlighet att hyra båtplats precis nedanför villan. Varmt välkomna på visning av detta unika läge!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 10