Mäklare Douglas Salomon

Douglas Salomon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Albert Tengers väg 47A, Marieborg, Västerviks kommun
  • Kommande

Albert Tengers väg 47A

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
625 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 538 kr/mån
12 887 kr/m²

Välkommen till visning av denna modernt renoverade & yteffektiva 2:a om 48,5 m² med balkong på 3e våningen. Bostaden har genomgått stora renoveringar under senaste åren, så som ett nytt kök med vitvaror, nya golv samt stilfullt renoverade ytskikt. I badrummet finns även egen tvättmaskin. Här bor du i ett attraktivt läge med närhet till matbutik, skola samt stadsparken och centrum inom behagligt promenadavstånd. I månadsavgiften med obligatoriska tillägg om 4 201:-/mån ingår dessutom el, vatten, uppvärmning samt kabel-tv.

  • Balkong
Östersjövägen 40B, Karstorp, Västerviks kommun
  • Kommande
Östersjövägen 40B, Karstorp, Västerviks kommun, bild 2
Östersjövägen 40B, Karstorp, Västerviks kommun, bild 3

Östersjövägen 40B

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
5 122 kr/mån
9 938 kr/m²

Välkommen till visning av denna ljusa och välplanerade 3:a om hela 80 m² med balkong i soligt väderstreck åt öst/sydöst läge. Bostaden är belägen på tredje våningen med trapphiss installerat i trapphuset och med ett praktiskt förråd som hör till bostaden intill entrédörren. Här erbjuds ett boende med enhetliga golv i samtliga rum, praktiskt separat klädkammare, ett helkaklat badrum där stambyte utfördes 2009/10 samt ett fint renoverat kök. I slutet av 2023 har föreningen påbörjat renovering av fönster och balkongdörrar till 3-glas. Här bor du i ett lugnt område med flera gemensamma uteplatser i föreningen. Inom en radie på 1,5 km når du havet och mycket mer, såsom centrum med sina affärer och sitt nöjesutbud, samhällsservice inkl sjukhus, hela spektret av utbildningsnivåer (föreningen är granne med Campus), kommunikationer, idrottsanläggningar och rekreationsområden. Här klarar man sig gott utan bil.

  • Premium
Rådhusgatan 7, Västervik, Västerviks kommun
  • Kommande

Rådhusgatan 7

Radhus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
3 995 000 kr
110 + 50 m²
4 rum
159 m² tomt

Mitt i stadskärnan, lite gömt bland kullerstensbelagda gator bara ett stenkast från havet och hamnen finner vi detta vackra hus. Bakom den ståtliga porten visar sig den vackra innergården, helt avskild från gatan och bruset. Här bor du med Västerviks centralaste läge med närhet till alla bekvämligheter. Villan är hela 110 kvm stor och rymmer på entréplan hall, stort vardagsrum öppet mot matplats, kök och badrum. På övre plan finns hall, tre sovrum, badrum och tvättstuga. Utsikten över vattnet infinner sig såväl på entréplan som på övre plan, här har du vy över Slottsholmen och Slottsruinen. Eftermiddag och kvälssolen njuter du med fördel av på den härliga balkongen där du har vy över stans fina takåsar. Fastigheten ligger med direkt närhet till Gamlebyviken och med ca 100 meter till båtplats. Förutom huvudhuset finns ett rejält gästhus om 50 kvm på tomten. Perfekt för gäster som kommer på besök eller som möjlighet till uthyrning. Här ges möjligheten att förvärva något som endast finns i ett exemplar, något att förvalta och berika.

  • Balkong
  • Uteplats
Forsby Spångdalen 4, Spångdalen, Västerviks kommun
  • Kommande
Forsby Spångdalen 4, Spångdalen, Västerviks kommun, bild 2
Forsby Spångdalen 4, Spångdalen, Västerviks kommun, bild 3

Forsby Spångdalen 4

Fritidshus
Spångdalen, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
995 000 kr
65 + 7 m²
3 rum
2 846 m² tomt

Inbäddat av grönska och skogsmark finner vi detta charmiga fritidshus med anor från 1700-talet. Huset är vackert inrett med fina detaljer och snickerier som skvallrar om en tid från förr samt praktiska lösningar för att passa vår tids krav på standard. Här erbjuds ett stillsamt semesterboende i vacker miljö utanför stadens brus och där du har naturen nära inpå. Den grusade vägen som leder fram till huset är sparsamt trafikerad och här infinner sig lugnet. Den fint uppväxta trädgården omgärdar huset och erbjuder fina uteplatser i solen, flera sorters fruktträd, bärbuskar och planteringar samt stora lekvänliga ytor. I denna sommaridyll kan du njuta av sköna sommardagar i solen eller av naturen som omgärdar huset. Varmt välkommen till Forsby Spångdalen 4!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 4