Mäklare Marie Nilsson

Marie Nilsson

Om mig

Jag är en levnadsglad person som tycker det är väldigt roligt att träffa nya människor och att ge bra service. Att arbeta som mäklare passar mig perfekt, då jag tycker allt med yrket är roligt och motiverande. Som mäklare är jag framåt, idérik, ödmjuk, inlyssnande och noggrann. Jag är också väldigt mån om att både mina säljare och köpare skall rekommendera mig vidare till andra.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hejnum Mallgårds 183, Tingstäde, Gotlands kommun

Hejnum Mallgårds 183

Fritidshus
Tingstäde, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

3 300 000 kr

95 m²

5 rum

5 180 m² tomt

Vackert kalkstenshus från 1800-talet som genomgående renoverats under de senaste 10 åren. Huset är modernt inrett och har nytt kök och badrum samt en övervåning med tre sovrum, allrum och toalett. Tomten är insynsskyddad av syrénhäckar och annan växtlighet och har uteplatser i söder, fruktträd, lekstuga och ett äldre förråd/lada. Till fastigheten som ligger på en höjd, hör också en stor äng som man har utsikt över ner mot dalen och Hejnum kyrka. Fastigheten används idag som fritidshus men går också bra att använda året runt.

 • Plus
 • Uteplats
Gnisvärdsvägen 9 E, Tofta Gnisvärd, Gotlands kommun

Gnisvärdsvägen 9 E

Lägenhet
Tofta Gnisvärd, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

1 500 000 kr

56,6 m²

2 rum

3 688 kr/mån
26 502 kr/m²

Ljus och nyrenoverad lägenhet med fantastisk veranda under tak. Lägenheten ligger på hela nedre planet i ett separat hus som renoverades interiört 2020 efter att föreningen bildades. Uthyrning är tillåten i stor utsträckning då lägenheterna endast får användas som fritidsboende och just för uthyrning. Det finns alltså goda intäktsmöjligheter. I föreningen finns en gemensam pool som man får nyttja som medlem utan begränsning och i huset finns både förråd och tvättstuga. Två kilometer ner på den lilla vägen finner du Gnisvärd hamn och populära sandstrand och i området finns vackra naturstråk och bra sommarrestauranger. Föreningen har stor egen parkering och du når med en kortare promenad busshållplatsen med bra förbindelser till Visby.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Byrumsgatan 16, Södercentrum, Gotlands kommun

Byrumsgatan 16

Lägenhet
Södercentrum, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

2 180 000 kr

45 m²

1 rum

2 785 kr/mån
48 444 kr/m²

Mycket fin, rymlig och välplanerad lägenhet med centralt läge i Visby. Lägenheten har fräscha ytskikt, stora rum och gott om förvaring. Modernt badrum med kakel och klinker och tvättmaskin, fräscht kök med gott om förvaring och insynsskyddad balkong i söderläge. Härifrån promenerar du till Visby innerstad på ett par minuter och precis nedanför finner du restauranger och matvarubutiker. Föreningen är välskött och har bland annat gästlägenhet som vänner kan hyra.

 • Balkong
 • Hiss
Lummelundsväg 51C, Norr, Gotlands kommun
 • Mån 19 jun kl 15:00

Lummelundsväg 51C

Lägenhet
Norr, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

1 490 000 kr

33 m²

2 rum

2 067 kr/mån
45 152 kr/m²

Välhållen lägenhet i markplan med kök/allrum, ett sovrum samt ett helt nyrenoverat badrum. Bostadsrättsföreningen Snäckhagen tillåter fri uthyrning i andra hand, så det finns goda intäktsmöjligheter. Lägenheten är belägen nära flygplatsen och även Visbys stadskärna dit man enkelt tar sig med promenad eller cykel. Det är inte hellre långt till bad vid Norderstrand eller Snäck och golfbana har man på gångavstånd. I föreningen finns bastu, pool, tvättstuga och gästlägenhet. Parkering ingår i avgiften. Tillträde i slutet av augusti 2023. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Rute Furilden 845, Furillen, Gotlands kommun

Rute Furilden 845

Villa
Furillen, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

3 450 000 kr

63 m²

3 rum

1 130 m² tomt

Denna fastighet har ett unikt läge mitt i grönskan på Furilden, med promenadavstånd till badstränder och vacker natur som denna fantastiska halvö har att erbjuda. Det karga och unika sällsynta landskapet på Furilden är exklusivt. Tilltalar många, och passar den som vill ha lugn och ro och komma bort från storstadsbruset. Bostadshuset har permanentstandard och många originaldetaljer bevarade från 1950-talet, då det byggdes. Linoleummatta och Trycko skåpbeslag är tidsenliga i köket som har egen ”köksingång”. Denna leder även ner till den 63 kvm stora källaren, med förrådsutrymmen och tvättstuga. Vardagsrummet har stavparkett och ljusinsläpp från två väderstreck. Två separata sovrum mot nordväst med härlig atmosfär gränsar till ett litet men ljust badrum med stort fönster samt en huvudentré med frostat glas i den tidstypiska ytterdörren. Den vildvuxna tomten är insynsskyddad och lättskött, med behagligt avstånd från grannarna. I den lummiga trädgården kan man sommartid njuta av syréner, och egenodlade rabarber, söta päron, plommon och körsbär. De stora grönytorna ger utrymme för lek och vila, i sällskap med familj och vänner. Med generös källare under hela huset, befintlig murstock till öppen spis/kamin samt en helt oinredd andravåning finns stora möjligheter att skapa sitt ett eget drömställe. Lite mer om Furilden: Halvön Furilden (eller Furillen som en del stavar det) är som ett Gotland i miniatyr, med sin unika karga natur och alla olika stränder med sand, sten, klippor eller branta klinter. Havshorisonten är synlig i alla väderstreck så du kan välja den optimala stranden för ditt morgon- eller kvällsdopp. Allt finns inom gång- och cykelavstånd på ön, liksom de svamprika skogarna. Naturreservatet samt strandängarnas fågelliv är en stor tillgång med variation av fågelarter och sång (22 st arter på tomten). Man har även cykelavstånd till den populära Vallevikens hotell och restaurang, som har öppet året runt. Dessutom tar det bara 10 minuter med bil till Coop i Lärbro. Halvöns stränder och inland inbjuder till vandringar. Att gå runt hela Furilden tar några timmar, men en dagstur rekommenderas då det finns mycket flora, fauna och intressant kalkbrukshistoria att se och uppleva. Denna nordöstra del av Gotland är också unik för sin skärgård, med många öar, sandrevlar och skär att upptäcka från havskajak eller mindre båt. Furilden är en plats med livskvalitet vare sig du söker ett semesterparadis eller en plats att landa permanent på, för jobb i närheten eller på distans.

Hablingbo Stora Domerarve 975, Hablingbo, Gotlands kommun

Hablingbo Stora Domerarve 975

Fritidshus
Hablingbo, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

3 500 000 kr

50 m²

3 rum

7,7 ha tomt

Stor fastighet med enorma möjligheter. På denna stora lantbruksfastighet finns idag skog samt en tomt med ett fritidshus och längst ner mot havet en mindre fiskebod. Tillstånd finns från Region Gotland att ansluta sig till kommunalt avlopp och diskussioner med ett flertal grannar hålls för att ev kunna göra en gemensamhetsanläggning till vatten. En förutsättning för försäljningen är att köparen beviljas förvärvstillstånd. Ansökningsavgiften för förvärvstillstånd ligger på ca 4 600 kr och betalas av köparen.

 • Plus
Sundre Västergårde 326 C, Vamlingbo, Gotlands kommun

Sundre Västergårde 326 C

Tomt
Vamlingbo, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

1 200 000 kr

2 347 m² tomt

Tre byggklara tomter med bra läge på södra Gotland säljes med positivt förhandsbesked. I köpet ingår gemensamt avlopp för BDT-vatten samt borrad brunn för vatten som säljaren står för. Köparen ansvarar för att installera egen septiktank samt installation av el. Området är oerhört populärt och det finns fantastiska naturområden, där du med endast cykelavstånd kan njuta av pensionat och natur runt Holmhällar, sandstrand vid Austre, fiskelägen eller varför inte solnedgångar vid Grumpeviken. Tomterna ligger också bra till för att enkelt besöka de populära besöksplatserna och restaurangerna Hamra krog och Majstregården vid Hoburgen. En idyll att vara på under sommaren men även andra årstider. Tre tomter enligt karta är till salu och priset är 1 200 000 kr styck inklusive vatten och 2k-brunn. Läs mer genom att klicka dig vidare till mäklarens sida och längre ner i annonsen. Varmt välkommen att kontakta Svensk Fastighetsförmedling i Visby för mer information, vi har även direktkontakt med flera olika husleverantörer som snabbt kan lämna offert.

 • Plus

Visar alla 7