Mäklare Oscar Owen-Berghmark

Oscar Owen-Berghmark

Om mig

Jag heter Oscar Owen-Berghmark och är en gotlänning med bra kännedom om hela ön. Med stort engagemang och målmedvetenhet vill jag vara din pålitliga partner i bostadsaffären. Oavsett om man säljer eller köper en bostad är bostadsaffären en av de största investeringarna man gör i sitt liv och varje affär är unik. Med mitt driv och med verktygen vi har i Svensk Fastighetsförmedling vet jag hur vi når det bästa slutresultatet för dig, i din situation. Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västerhejde Hallbrosvägen 38B, Västerhejde, Gotlands kommun

Västerhejde Hallbrosvägen 38B

Lägenhet
Västerhejde, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
3 719 kr/mån
36 975 kr/m²

Välkommen till Västerhejde Hallbrosvägen 38B – en modern och fräsch bostadsrättslägenhet belägen på andra våningen i huset. Med en yta på 81 kvadratmeter och tre rum erbjuder denna bostad en harmonisk och bekväm livsmiljö. Vid första anblicken möts du av ett stilrent designat hem där det mörka trägolvet ger en varm och inbjudande känsla. Väggarna är målade i ljusa nyanser som förstärker den luftiga och fräscha atmosfären. Golvvärme är installerad i hela lägenheten, vilket ger en behaglig temperatur året om och bidrar till en ombonad känsla. Byggnaden uppfördes under 2018-2019 och har en modern arkitektonisk design som smälter väl samman med det lantliga området. Från lägenheten kan du njuta av en vacker utsikt över ett stort öppet fält, vilket ger en känsla av vidsträckt frihet och närhet till naturen. En av de mest förtjusande funktionerna i denna bostad är den rymliga terrassen i söderläge som ligger utanför entrén. Perfekt för avkoppling eller social samvaro under soliga dagar. Dessutom erbjuder lägenheten en stor takterrass ovanför, där solen skiner dygnet runt och du kan njuta av en hisnande panoramautsikt över omgivande natur. Bostaden ligger på ett bekvämt pendlingsavstånd, ca 10 minuters bilfärd från centrala Visby. I området har du närhet till natursköna stigar och via en kort bilfärd når du förskola, skola, livsmedelsbutik, populära Fridhem och Högklint. I bostadsområdet finns även en liten lekplats som barnen kan leka på. Sammanfattningsvis är Västerhejde Hallbrosvägen 38B en idealisk bostadsrätt för den som söker ett modernt boende i en naturskön och fridfull miljö. Med sina generösa utrymmen och stilfulla design erbjuder denna lägenhet en härlig plats att kalla hemma. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Owen-Berghmark för mer information och för bokning av visning 0705436183

  • Balkong
Wilhelmina Skoghs Gata 1, Östra Vi, Gotlands kommun

Wilhelmina Skoghs Gata 1

Lägenhet
Östra Vi, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 450 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/4
4 930 kr/mån
34 028 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade markplanslägenhet med tre rum och kök fördelat på 72kvm. Nyproducerad år 2019 av högkvalitativa materialval med hänsyn till natur och klimat. Ett perfekt boende för den som söker både lugnet i ett naturnära område och bekvämligheten med närliggande service. Lägenhetens generösa takhöjd och ljusinsläpp tillsammans med den öppna planlösningen ger en fräsch och luftig atmosfär där man enkelt trivs. Lägenheten genomsyras av moderna materialval och ekparkett som ger en elegant touch. Det fullt utrustade köket från Vedum skapar en härlig plats där matinspiration får flöda fritt och bildar ihop med allrummet en social knutpunkt för trevliga middagar med familj och vänner. Lägenhetens tre rum ger den boende möjlighet att anpassa bostaden efter dennes behov, exempelvis flera sovrum, kontor eller annat. Via utgång från allrummet nås en stor terrass, i sydvästligt läge. Här kan du slappna av och avnjuta en kopp kaffe i eftermiddagssolen. Denna charmiga förening erbjuder en rad fantastiska faciliteter. På föreningens innergård finns ett växthus för den med gröna fingrar, gemensamhetsytor där medlemmarna kan mötas, socialisera och koppla av, samt en lekplats där barnen kan leka fritt. Föreningen tillhandahåller även en praktisk gästlägenhet för besökande vänner och familj. Det fantastiska läget gör det möjligt att ta del av allt Visby har att erbjuda. Visby Ängar ligger mellan en nyproducerad stadspark åt ena hållet och gröna strövområden åt andra hållet. Med cykelavstånd till Visbys pittoreska innerstad och centrum är en shoppingrunda eller ett restaurangbesök bara några minuter bort. Även vardagshandlingen är enkel för den boende då det populära handelsområdet Stenhuggaren, där flera stora aktörer verkar, enbart ligger en kort promenad bort. Det närliggande urskogsreservatet Krookska dungen och dess kringliggande strövområden bjuder in till vackra solnedgångar, lugna promenader på natursköna stigar och ljuvligt fågelkvitter. Dessutom finns bra kommunikationer nära intill och du har kort avstånd till förskola, skola, gymnasium, fotbollsplan, ridskola, travbana, ishall och Honnörsparken, lekplatsen som vann Region Gotlands arkitekturpris 2022. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet ett modernt, rymligt och fräscht hem med närhet till både natur och all bekväm service stan har att erbjuda. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Owen-Berghmark för mer information eller för bokning av visning.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 2