Mäklare Fredrik Persson

Fredrik Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Ängelholmsvägen 294, null, Ängelholms kommun

Ängelholmsvägen 294

Villa
Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm

4 250 000 kr

125 m²

4 rum

4 335 m² tomt

Välkommen till denna charmiga gård med anor från 1800-talet. På gårdsplanen ser man huvudbyggnaden på 125 kvm med oinredd ovanvåning och bakom den öppnar sig en härlig vy mot söder med utsikt över fälten. Från gårdsplanen når man sidobyggnaden med carport, gym, tvättstuga och garage. Vidare ser vi sedan stallbyggnaden med fyra boxar, sadelkammare samt verkstad. Huvudentréns dubbeldörrar leder till en hall med förvaring och sedan direkt till ett trivsamt allrum med fint ljusinsläpp och utgång till baksidan. Till höger når man det helkaklade badrummet som renoverats 2013 med badkar och dusch. Från allrummet tar man sig vidare till de tre sovrummen. Intill det stora sovrummet hittar man det lantliga köket med egen utgång samt ett stort skafferi. För den som önskar ytterligare boyta så finns en oinredd ovanvåning där endast fantasin sätter gränser. Fastigheten om 4 335kvm är beläget med närhet till Brännborns center med affärer, restauranger och gym. Man har även ca 20 minuters cykeltur in till centrala Ängelholm. Från Ängelholmsvägen 294 tar man sig enkelt ut på E6 för pendling till närliggande städer som Helsingborg och Halmstad. Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida!

Liljegatan 37, Bäckadal, Ängelholms kommun
  • Budgivning pågår

Liljegatan 37

Lägenhet
Bäckadal, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm

1 675 000 kr

57,9 m²

2 rum

4 618 kr/mån

28 929 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma och ljusa tvårumslägenhet på Liljegatan 37. I den populära bostadsrättsföreningen Tulpanen 1 hittar vi denna bostad som består av hall med garderobsvägg, sovrum med garderober, badrum med tvättmaskin och torktumlare, kök samt allrum med utgång till den lättskötta trädgården med stenlagd uteplats och gräsmatta. På Bäckadal bor du med närhet till livsmedelsbutiker, förskola, skola. Härifrån har man cykel och promenadavstånd in till centrala Ängelholm. Välkomna att anmäla er på visning via vår hemsida!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Fuktarevägen 12, null, Klippans kommun

Fuktarevägen 12

Villa
Klippans kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm

2 195 000 kr

175 m²

6 rum

786 m² tomt

Välkomna till Fuktarevägen 12 och denna smart planerade en och en halvplansvilla! Här kliver man in i en nyrenoverad hall med klädkammare under trapp. På entréplan återfinns sedan två sovrum, badrum, tvättstuga med egen utgång, kök, matsal och vardagsrum. Övre plan inrymmer två sovrum, allrum och badrum. Fuktarevägen är beläget med närhet till Rönne å och naturen. Här bor du en kort cykeltur till Klippans Centrum med mataffärer, restauranger och kommunikationer. Området ligger med bra anknytning till riksväg som sammanlänkar nordvästra Skåne och som gör att du enkelt tar dig till E4:an. Passa på att anmäla ert intresse redan idag!

Visar alla 3