Mäklare Fredrik Persson

Fredrik Persson

Om mig

Kunderna ser mig som en lyhörd, kunnig och framförallt engagerad mäklare som ger det lilla extra för att komma i mål med er affär. Jag är född och uppvuxen i Ängelholm och bor i centrum idag. Detta i kombination med mina år som fastighetsmäklare har gett mig en god lokalkännedom i hela kommunen. Mitt stora engagemang grundar sig i intresset för att göra affärer och hjälpa mina kunder genom hela processen. Jag har alltid gillat det personliga mötet med kunden.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängelholmsvägen 7, Munka Ljungby, Ängelholms kommun

Ängelholmsvägen 7

Villa
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 450 000 kr
96 + 78 m²
4 rum
1 242 m² tomt

Välkomna till Ängelholmsvägen 7 som snart ska byta ägare. Här erbjuds ett välplanerat hus på stor tomt. På entréplan återfinns hall med plats för att hänga av ytterkläderna. Intill hallen hittar man sedan det helkaklade badrummet och vidare in i huset återfinns ett stort kök, vardagsrum, tv-rum samt två sovrum. Källarplan består av verkstad, matkällare, pannrum, tvättstuga, torkrum och badrum. Huset är beläget på en stor tomt med fin växtlighet, uteplats, pergola, uppfart samt garage med el-port. I Munka Ljungby återfinns mataffär, skolor och kommunikationer. Byn har även egen simhall samt idrottsanläggningar för innebandy, fotboll och golf. Från Munka Ljungby tar du dig snabbt och enkelt med bil in till Ängelholms centrum och motorvägar. Passa på att anmäla ert intresse redan idag!

Liljegatan 24, Bäckadal, Ängelholms kommun

Liljegatan 24

Lägenhet
Bäckadal, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
1 995 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/4
4 721 kr/mån
28 913 kr/m²

Här presenteras en stilren och välplanerad lägenhet som renoverades 2021 med en fantastisk uteplats beläget i soligt läge. Denna bostad erbjuder en ljus och luftig atmosfär med rymliga rum och hög standard på materialval och utrustning. Stora fönsterpartier som släpper in mycket naturligt ljus bidrar till den öppna känslan av rymd i bostaden. Den fantastiska uteplatsen ger möjlighet till härliga stunder utomhus, exempelvis grillkvällar eller avkoppling i solen. När du stiger in i bostaden möts du av en öppen hall med platsbyggda garderober och en smart inredd klädkammare. Intill hallen finns det helkaklade badrummet. Från hallen når du sedan den öppna yta som är kök och vardagsrum. Köket erbjuder generösa arbetsytor och gott om förvaring. Vardagsrummet har en härligt ljusinsläpp och utgång till den soliga uteplatsen. Det rymliga sovrummet har gott om förvaring i garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Bäckadal är beläget med närhet till Ängelholms centrum med restauranger och affärer. I närområde finns förskola, skola och matvarubutik. Den som pendlar har en kort cykeltur intill Ängelholms station för buss och tåg. Du som pendlar med bil tar dig enkelt till motorvägen. Passa på att anmäla ert intresse till mäklare Fredrik redan idag!

  • Uteplats
  • Hiss
Sockerbruksgatan 7C, Centrum, Ängelholms kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00

Sockerbruksgatan 7C

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 095 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/8
5 044 kr/mån
27 748 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma trerummare i omtyckta brf Vågmästaren. Här erbjuds en bostad i förening med låg avgift där värme, vatten, sophantering, el och internet ingår. Bostadsrättsföreningen är en välskött förening med solceller och hissar samt två takterrasser med fin utsikt över Ängelholm och Kronoskogen. Detta är ett perfekt boende för den som vill ha ett kostnadseffektivt boende med närhet till centrum. Denna fräscha lägenhet innefattar hall med garderober, två rymliga sovrum, kök, badrum, generöst vardagsrum samt en stor inglasad balkong. Området Sockerbruket ligger en kort promenad från Ängelholms centrum med restauranger, butiker och biograf. I området hittar man även vårdcentral, skola samt Ängelholms station för pendling med buss och tåg. Passa på att anmäla ert intresse redan nu!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Safirvägen 26, Strövelstorp, Ängelholms kommun

Safirvägen 26

Villa
Strövelstorp, Ängelholms kommun
Svenska Mäklarhuset Ängelholm
2 595 000 kr
141 + 16 m²
6 rum
897 m² tomt

Varmt välkomna till Safirvägen 26 och denna tvåplansvilla i souterräng belägen på återvändsgata utan genomfartstrafik. Här väntar ett boende med generösa sällskapsytor och gott om plats för förvaring. Du kliver in i en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläder i garderob och på hatthylla. Från hallen tar du dig sedan till badrummet, sovrummet med garderobsvägg, köket med mycket förvaring och gott om arbetsytor samt till det rymliga vardagsrummet med utgång till balkong under tak. En trappa ner hittar man sedan två sovrum, arbetsrum, tvättstuga, förrådsutrymmen, badrum, allrum samt hall med utgång till baksida med uteplats,. Strövelstorp är ett populärt familjeområde i södra delen av Ängelholms kommun med goda pendlingsmöjligheter med buss och motorväg. I byn har man matvaruaffär, skolor och idrottsplats. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visar alla 4