Svenska Mäklarhuset Farsta

Svenska Mäklarhuset Farsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dalbobranten 35, 7 tr, Sköndal, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 14:00
Dalbobranten 35, 7 tr, Sköndal, Stockholms kommun, bild 2
Dalbobranten 35, 7 tr, Sköndal, Stockholms kommun, bild 3

Dalbobranten 35, 7 tr

Lägenhet
Sköndal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
1 995 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 7/7
2 843 kr/mån
45 862 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade etta på Dalbobranten 35 i charmiga Sköndal! Denna fina bostad är belägen högst upp i huset, vilket ger ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk sjöutsikt. Här bor du i ett lugnt och grönt område, bara ett stenkast från sjön Drevviken med badplatser och vackra promenadstråk. Lägenheten är i gott skick och har en smart planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Det rymliga allrummet ger plats för både säng, soffa och skrivbord, medan det praktiska köket har gott om förvaring och arbetsytor. Här finns också ett fräscht helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin. Lägenhetens läge är ett stort plus! Dalbobranten erbjuder närhet till grönområden och natursköna promenadvägar samt badsjö. Samtidigt är du inte långt ifrån stadens puls – med direktbuss 188 (trafikerar gatan strax nedanför huset) är du vid Gullmarsplan på mindre än en kvart. Omtyckt HSB-förening som gjort många stora renoveringar senaste åren, och har en egen fastighetsskötare anställd. Föreningen äger marken, vilket också är väldigt positivt. Här finns bl a gym, bastu med relaxrum, tvättstugor och cykel-/barnvagnsrum. Centralt men ändå lugnt beläget i Sköndal med mataffär, service och kommunikationer på några minuters promenad. 300 meter från lägenheten ligger sjön Drevviken med omgivande naturområden. Här finns både strand- och klippbad, kajakuthyrning, samt möjlighet till skridskoåkning under vinterhalvåret. För dig som gillar att hålla dig i form finns ett utegym och en bokningsbar tennisbana. Närbelägna Flatens naturreservat bjuder också på mängder av fina promenadvägar och naturupplevelser. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Kvintettvägen 7, Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun
  • Sön 27 okt kl 15:00
Kvintettvägen 7, Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun, bild 2
Kvintettvägen 7, Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun, bild 3

Kvintettvägen 7

Radhus
Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
3 495 000 kr
133,5 m²
5 rum
5 482 kr/mån
26 180 kr/m²

Välkommen till Kvintettvägen 7! Letar du efter ett rymligt och hemtrevligt radhus med allt du kan önska för familjelivet? Då har du hittat rätt! På Kvintettvägen 7 väntar ett charmigt bostadsrättsradhus i tre plan, beläget i ett lugnt och barnvänligt område, perfekt för den växande familjen. Detta välplanerade radhus erbjuder fyra rymliga sovrum, perfekt för både barn, gäster eller hemmakontor. Här finns två helkaklade badrum som ger extra bekvämlighet för den stora familjen. Köket är modernt och funktionellt med gott om plats för matlagning och härliga middagar tillsammans. Vardagsrummet är ljust och inbjudande, med plats för både soffgrupp och matsalsbord – en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Förutom dessa generösa rum finns även en mysig gillesstuga i källarplanet – perfekt som tv-rum, lekrum för barnen eller kanske ett hobbyrum. Här finns möjligheterna att skapa det extra utrymme som just din familj behöver! Utomhus väntar två härliga uteplatser, en på framsidan för morgonkaffet i solen och en på baksidan för mysiga grillkvällar. Den lilla, lättskötta trädgården ger utrymme för lek, plantering eller bara en grön oas att njuta av. Här kan du skapa din egen trädgårdsdröm! Bostadsrättsföreningen har en samlings/festlokal samt bastu, och p-platser/garage som kan hyras i mån av tillgång. Bostaden ligger i ett fantastiskt barnvänligt område med närhet till både skolor och förskolor, vilket gör vardagen enkel och smidig för barnfamiljen. Området är lugnt och tryggt, med flera lekplatser och grönområden där barnen kan leka fritt. Dessutom finns bra kommunikationer med pendeltåg och bussar, och närhet till Skogås centrum med affärer och service. Missar inte chansen att bli ägare till detta underbara radhus på Kvintettvägen 7. Här får du ett hem att trivas och växa i – välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Filipstadsbacken 22, 7+8 tr, Larsboda/Farsta strand, Stockholms kommun
Filipstadsbacken 22, 7+8 tr, Larsboda/Farsta strand, Stockholms kommun, bild 2
Filipstadsbacken 22, 7+8 tr, Larsboda/Farsta strand, Stockholms kommun, bild 3

Filipstadsbacken 22, 7+8 tr

Lägenhet
Larsboda/Farsta strand, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
3 995 000 kr
111,5 m²
4 rum
vån 7/7
7 771 kr/mån
35 830 kr/m²

*** VARMGARAGE FINNS! *** Med ett lugnt läge på omtyckta Filipstadsbacken och med pendeltåget bokstavligen runt husknuten (12 minuter till Södra station) ligger denna mycket ljusa och trivsamma etagelägenhet. Lägenheten är som gatunamnet antyder högt belägen med milsvid utsikt, utan insyn och med ett alldeles fantastiskt solläge på de två stora inglasade balkongerna. Här möts du av 111 välplanerade kvadratmeter, fördelat på 4 rum och kök. På bostadens entréplan inryms ett modernt och fullutrustat kök samt två rymliga sovrum. Här finner du även ett stort badrum i helkaklat och stilrent utförande med badkar. Från det största sovrummet nås en härlig balkong belägen mot Filipstadsbacken mysiga kvarter. På övre plan möts du av ett väl tilltaget sällskapsrum med utgång till den andra balkongen, helkaklat badrum med golvvärme samt bastu, ett sovrum samt ett mindre kontor/förråd. Till lägenheten hör även ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. Gratis 7-dygns parkering utanför porten. Möjlighet finns även för den som önskar, att separat (ingår ej i bostadsrättens pris), köpa ägarens varmgarage (med el, vatten och golvbrunn) som är beläget precis utanför porten (i samma hus). Buss utanför som tar dig till bl a Farsta C. Har du småbarn så finns förskolan Kavat alldeles intill. Omtyckt förening med låg belåningsgrad och gemensamma utrymmen såsom två tvättstugor samt föreningslokal med övernattningsmöjligheter. De närbelägna sjöarna Drevviken och Magelungen bjuder på naturupplevelser, avkopplande strövområden med bad, samt skid- och elljusspår. I Ågesta finns även 27-håls golfbana. I området finns populära hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun, sushi samt kiosk. Vid Farsta strands tunnelbana finns även pizzeria samt Coop. För den träningssugne finns två gym på kort promenadavstånd - Actic samt Puls & Träning. I populära Farsta centrum erbjuds shopping, restauranger och service för alla smaker. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Russinvägen 7, Hökarängen, Stockholms kommun

Russinvägen 7

Lägenhet
Hökarängen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
1 995 000 kr
24 + 9 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 292 kr/mån
83 125 kr/m²

Välkommen till denna moderna och stilrena en och en halva i charmiga Hökarängen! Byggd 2021 erbjuder denna fina lägenhet en smart och funktionell layout som kommer att få dig att bli förälskad vid första ögonkastet. Med en högt belägen balkong mot skogsbacke kan du njuta av frisk luft, naturen och solsken. Det är den perfekta platsen att koppla av med en bok eller bjuda in vänner på en trevlig grillkväll under sommarmånaderna. Det generösa sovloftet utnyttjar ytan optimalt och skapar extra utrymme i lägenheten. Här kan du skapa ditt eget mysiga sovområde och samtidigt ha gott om plats för vardagslivet nedanför. Tack vare läget högst upp i huset finns här extra takhöjd - ja, faktiskt hela vägen upp till taknocken! Den öppna planlösningen tillsammans med den mycket generösa takhöjden, skapar en känsla av luftighet och rymd samtidigt som det blir en naturlig samlingsplats för både vardagliga aktiviteter och umgänge med gäster. Det stilrena köket är välutrustat och erbjuder allt du behöver för att göra matlagningen till en fröjd. Föreningen accepterar juridisk person, dessutom är det tillåtet att hyra ut lägenheten i andra hand utan tidsbegränsning. I huset finns garage samt källarförråd, varav ett förråd hör till lägenheten. Ytterligare en positiv faktor är att föreningen äger marken. Perfekt belägen endast ett par minuters promenad till tunnelbanan och trivsamma Hökarängens centrum med shopping, caféer och restauranger. Natursköna Fagersjöskogen med promenadvägar och löpspår ligger också i närområdet. Kort sagt är detta ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Hökarängen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Tunnelbanans gröna linje tar dig innanför tullarna på mindre än en kvart. Missa inte chansen att äga denna drömmiga lägenhet med en härlig balkong och sovloft. Välkommen på visning och upptäck möjligheten att skapa ditt perfekta boende i eftertraktade Hökarängen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ullerudsbacken 51, Farsta strand, Stockholms kommun
Ullerudsbacken 51, Farsta strand, Stockholms kommun, bild 2
Ullerudsbacken 51, Farsta strand, Stockholms kommun, bild 3

Ullerudsbacken 51

Lägenhet
Farsta strand, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
3 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
6 564 kr/mån
43 901 kr/m²

Välkommen till en stilfull och välplanerad bostadsrätt om 4 rum och kök i naturnära Farsta strand. Här, högst upp i huset med ett strålande gavelläge, möts du av ljus och rymd genom stora fönsterpartier som badar lägenheten i naturligt ljus från flera väderstreck. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en inbjudande atmosfär för både familjeliv och sociala sammanhang. Här kan du enkelt duka upp för middagar i det stilrena köket, som smidigt övergår i ett generöst vardagsrum, perfekt för avkoppling och umgänge. En av lägenhetens verkliga pärlor är den inglasade balkongen, där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol med en fin utsikt över den grönskande innergården. Den inglasade balkongen som bjuder eftermiddags- och kvällssol, blir som ett extra rum under större delen av året och en oas för lugn och avkoppling. Bostaden är en del av den välskötta föreningen Brf Magelungen 1, där trivsel och gemenskap präglar boendet. Utanför dörren väntar vackra omgivningar med närheten till sjön Magelungen, bara 200 meter bort. Här kan du ta en skön promenad längs vattnet, njuta av löprundor eller varför inte en picknick i grönskande natur. Läget i Farsta strand erbjuder både naturens lugn och enkel tillgång till stadens bekvämligheter, med goda kommunikationer in till centrala Stockholm. Något som är ett stort plus för dig med bil - här finns f n 3 st lediga p-platser (även för elbil), att hyra för endast 330 kr/mån. Det finns även ett förråd som tillhandahålls lägenheten. Denna bostad är ett hem att trivas i – en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturnära harmoni. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Farstavägen 89, 15 tr, Farsta, Stockholms kommun
Farstavägen 89, 15 tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Farstavägen 89, 15 tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Farstavägen 89, 15 tr

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 15/16
3 778 kr/mån
39 118 kr/m²

** RING FÖR VISNING 0721761800 ** Välkommen till denna ljusa tvårummare på eftertraktade Farstavägen 89, belägen i populära Brf Hjälmö. Denna lägenhet om 51 välplanerade kvadratmeter ligger på 15:e våningen, vilket ger dig en hänförande, milsvid utsikt som sträcker sig över både stad och natur – en vy som verkligen måste upplevas på plats! Här har du en bostad med stor potential att skapa ditt drömhem. Lägenheten är i behov av renovering, vilket ger dig den perfekta möjligheten att sätta din egen prägel och förvandla detta till något helt unikt. Möjligheterna är många för dig som vill skapa en modern och stilfull bostad, precis efter eget tycke och smak. Planlösningen bjuder på ett sovrum, ett luftigt vardagsrum, samt en kokvrå. Det finns även ett badrum samt möblerbar hall och ett "under trappan" förråd. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Föreningen erbjuder trevliga uteplatser med grillmöjligheter, gym, tvättstugor, hobbylokal, föreningslokal samt en övernattningslägenhet - praktiskt om du har långväga familj eller gäster på besök. Ett boende mitt i Farsta har sina fördelar. Aldrig mer än några minuters promenad till affärer, fik, restauranger och service. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana som tar dig till stan på dryga 20 minuter, och bussar som går både hit och dit. Farsta omgärdas av två stora sjöar – Magelungen och Drevviken – så här är alltid nära till bad och fiske. På vintern snöras långfärdsskridskorna på. Kring sjöarna finns finfina promenadstråk, motionsspår, pistat längdskidspår och möjlighet att tanka på ”må bra” kontot i skogens lugn. Med lite kärlek och kreativitet kan denna pärla förvandlas till ett riktigt drömboende. Ta chansen att skapa ett hem som verkligen sticker ut!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Perstorpsvägen 110, 2 tr, Farsta - Drevvikshöjden, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Perstorpsvägen 110, 2 tr, Farsta - Drevvikshöjden, Stockholms kommun, bild 2
Perstorpsvägen 110, 2 tr, Farsta - Drevvikshöjden, Stockholms kommun, bild 3

Perstorpsvägen 110, 2 tr

Lägenhet
Farsta - Drevvikshöjden, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
4 700 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 2/5
5 447 kr/mån
52 514 kr/m²

Välkommen till en fantastisk möjlighet att förvärva en rymlig och ljus fyrarumslägenhet belägen i hus byggt 2022, invid sjön Drevviken. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet, modernitet och naturnära omgivningar, idealisk för både familjer och par som söker ett drömhem i ett attraktivt område. Denna välplanerade lägenhet om 4 rum och kök sträcker sig över generösa 89 kvadratmeter och är utformad med stil och funktionalitet i åtanke. När du stiger in möts du av en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme. Lägenheten badar i naturligt ljus tack vare stora fönster i tre väderstreck. Det rymliga vardagsrummet är hjärtat av hemmet, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Härifrån når du den första av två underbara balkonger, där du kan njuta av morgonkaffet med utsikt över det lugna grönområdet. Den andra balkongen, som nås från ett av sovrummen, erbjuder en idealisk plats för kvällssol och avkoppling efter en lång dag. Det moderna köket som ligger med halvöppen planlösning mot vardagsrummet, är fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror och har gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här finns även utrymme för en matplats, perfekt för familjemiddagar eller middagsbjudningar med vänner. Lägenheten rymmer tre rogivande sovrum, varav det största erbjuder generös garderobsförvaring och direkt access till den andra balkongen. De övriga två sovrummen är ljusa och rymliga, perfekta som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Bostaden har två fräscha och stilrena badrum varav ett är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagen för den stora familjen. Då huset är nybyggt finns inga förestående renoveringar, och en annan positiv faktor är att föreningen äger marken. Farsta är känt för sina grönområden och närhet till vattnet, vilket gör det enkelt att njuta av utomhusaktiviteter och natur. Här finns även ett brett utbud av skolor, förskolor, shopping och restauranger. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med bussar, tunnelbana och pendeltåg, gör det smidigt att ta sig till centrala Stockholm eller angränsande förorter. I kvarteret finns gym samt en närbutik. Perstorpsvägen 110 erbjuder ett unikt tillfälle att förvärva en rymlig och välplanerad lägenhet med två underbara balkonger i ett av Farstas mest attraktiva områden. Missa inte chansen att skapa ett hem där både bekvämlighet och livskvalitet står i fokus. Boka in dig på visning och upplev denna pärla på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tornslingan 17, Trångsund, Huddinge kommun
  • Sön 27 okt
Tornslingan 17, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Tornslingan 17, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Tornslingan 17

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
1 995 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 113 kr/mån
34 696 kr/m²

Välkommen till en ljus och modern tvåa på 57 kvm, belägen på attraktiva Tornslingan 17 i Brf Löparen 3. Denna välplanerade lägenhet erbjuder ett bekvämt boende med genomtänkta materialval och en smart planlösning. Vardagsrummet bjuder in till både avkoppling och sociala tillställningar med stora fönsterpartier som släpper in generöst med ljus. Det fint renoverade köket ger en härlig rymd, perfekt för middagsbjudningar eller mysiga kvällar. Köket är stilrent inrett med modern utrustning och goda förvaringsmöjligheter. Sovrummet är rymligt och har gott om plats för en dubbelsäng samt utmärkt förvaring i två stora garderober. Badrummet är fräscht och helkaklat med dusch, golvvärme och kombimaskin för ökad bekvämlighet. Lägenheten har även en välkomnande hall med bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob, samt en balkong i bästa solläge där du kan njuta av lugna morgnar och varma sommarkvällar. Här bor man i en omtyckt förening belägen på en trafiksnål gata med naturskön grönska runtomkring. Från bostaden har man några minuters promenadavstånd till Trångsund centrum med närservice och pendeltåg. Ett stenkast från bostaden går även buss mot Farsta där tunnelbana finns. Trångsund är beläget mellan sjön Drevviken och Magelungen och från bostaden kan man ta sig till båda sjöarna på cirka 15 minuter promenadväg. Drevviken erbjuder bad sommartid och fritidsaktiviteter såsom skridskoåkning vintertid. Nära bostaden finns även Trångsunds naturreservat med flertalet promenadstigar. Detta är det perfekta boendet för dig som söker ett stilrent hem med en varm och inbjudande känsla. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Farstavägen 89, 1 tr, Farsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Farstavägen 89, 1 tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Farstavägen 89, 1 tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Farstavägen 89, 1 tr

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
2 500 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/16
5 153 kr/mån
31 447 kr/m²

RING FÖR VISNING 072-176 18 00. För oss Farstabor är Brf Hjälmös silhuett välkänd. Farstas centrala mittpunkt, med direkt närhet till precis allt! Centrum, tunnelbana, natur och bad. Ja, listan kan göras lång! I avgiften inkluderas värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har bl a kostnadsfritt gym, samt även gästlägenhet och föreningslokal som kan hyras för en liten slant. Källarförråd om ca 4 kvm samt tvättstuga och grovtvättstuga finns i samma port. Tack vare sin smarta planlösning känns lägenheten större än vad antalet kvadratmeter anger. Denna välplanerade 3a (ursprunglig 4a), erbjuder badrum, kök med matplats i burspråk, gästwc, två sovrum och ett luftigt vardagsrum, som enkelt kan avdelas till det ursprungliga tredje sovrummet. Det centrala läget i Farsta är helt perfekt - populära Farsta centrum samt tunnelbanan (dryga 20 minuter så är du innanför tullarna) finns på bara några minuters promenad från lägenheten. I Farsta centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger, all sorts service samt trevlig torghandel året runt. Farsta omgärdas av de två stora sjöarna Drevviken samt Magelungen som bägge bjuder på härligt friluftsliv samt fina badplatser. Kort och gott ett mycket bra läge, och en lägenhet med potential att bli din drömbostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Russinvägen 85, Hökarängen, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Russinvägen 85, Hökarängen, Stockholms kommun, bild 2
Russinvägen 85, Hökarängen, Stockholms kommun, bild 3

Russinvägen 85

Lägenhet
Hökarängen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
1 900 000 kr
33 m²
1 rum
vån -1/3
2 528 kr/mån
57 576 kr/m²

Välkommen till Russinvägen 85 i populära Brf Timjan 3, där denna charmiga etta bjuder på en oas av trivsel och funktion. Här bor du i en smart planerad lägenhet med en härligt rymlig balkong – perfekt för ljumma sommarkvällar eller morgonkaffet i solen. Balkongen är en naturlig förlängning av det allrummet och ger dig möjlighet att njuta av utsikten över den grönskande skogsbacken utanför. Ett drömboende för dig som söker en lugn plats att koppla av på, men ändå nära till allt du kan tänkas behöva. Här erbjuds du nu en välplanerad och generös etta med låg avgift, där du blir bortskämd med ett rikligt ljusinsläpp tack vare stora fönster. Charmigt 60-tals kök och inte minst ett stambytt, helkaklat och fräscht badrum. Det stora allrummet ger plats för såväl sov- som sällskapsdel. Utmärkt förvaring finns i tre garderober samt i lägenhetsförrådet. Lägenheten är en del av det välskötta och gemytliga Brf Timjan 3, där det märks att trivsel och gemenskap står i centrum. Här finns alla möjligheter att njuta av livet med närhet till naturen, samtidigt som det finns utmärkta kommunikationer in till city. Du bor dessutom ett stenkast från Hökarängens charmiga centrum med dess små caféer, butiker och matställen. Hökarängen har en unik småstadskänsla med konstnärliga inslag, och med tunnelbanan tar du dig smidigt till centrala Stockholm på bara 20 minuter. I kvarteret utanför lägenheten finns en litet minilivs "Matboden". För den som uppskattar natur och rekreation erbjuder området vackra promenadstråk, mysiga skogsområden och närhet till sjöarna Drevviken och Magelungen. Här bor du med grönska runt knuten och en levande stadsdel utanför dörren – den perfekta kombinationen av storstadens puls och naturens lugn. Kort och gott , och en fantastisk lägenhet att trivas i! Resten är för dig att uppleva på plats – välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Harpsundsvägen 105, bv, Högdalen, Stockholms kommun
Harpsundsvägen 105, bv, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Harpsundsvägen 105, bv, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Harpsundsvägen 105, bv

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
1 750 000 kr
31 m²
1 rum
1 949 kr/mån
56 452 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma enrumslägenhet om 31 kvm i populära Högdalen, belägen i den mycket omtyckta och ekonomiskt stabila HSB Brf Högdalen. Här bor du med närhet till både natur och stadsliv, och med tunnelbanan runt hörnet tar du dig snabbt till centrala Stockholm. Lägenheten är smart planerad med ett rymligt allrum som erbjuder plats för både soffa och stor säng. Här flödar ljuset in från två fönster, och skapar en luftig och trivsam atmosfär. Kokvrån är funktionellt och utrustat med allt du behöver för att laga goda måltider. I hallen finns gott om plats för skrivbord samt utmärkt förvaring i en separat klädkammare, samt i en garderob och ett vägghängt skåp. Badrummet är helkaklat och stilrent, med badkar och tvättmaskin. Till lägenheten hör även ett tillhörande förråd, perfekt för extra förvaring. HSB Brf Högdalen är en välskött förening med låga avgifter och flera gemensamma faciliteter som till exempel gym, bastu, flera tvättstugor och cykelförråd. Området kring Harpsundsvägen erbjuder ett lugnt och grönt läge med endast ett par minuters promenad till Högdalens centrum och T-bana. Här finns matbutiker, service och träningsanläggningar. En kort promenad från lägenheten finns Highvalley Skatepark, som är en av söderorts bästa skateparker. En perfekt bostad för dig som söker ett prisvärt och smidigt boende i en stabil förening, och som erbjuder smarta lösningar på liten yta – välkommen att trivas!

  • Premium
Storvretsvägen 21, Skogås, Huddinge kommun

Storvretsvägen 21

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
1 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 204 kr/mån
31 275 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna charmiga lägenhet med 51 välplanerade kvadratmeter! Här möts du av ett kök som är både praktiskt och funktionellt, ett luftigt vardagsrum för både avkoppling och umgänge, samt en smart planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo. Lägenheten har även en inbjudande inglasad balkong där du kan njuta av din morgonkaffe. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum för extra komfort, ett mysigt sovrum med fönster mot balkongen, och en rymlig hall med utmärkta förvaringsmöjligheter. Här bor du i en stabil och populär förening på en lugn gata omgiven av grönska. Med bara några minuter till fots når du Skogås centrum med all närservice och pendeltåg för smidiga resor. Skogås erbjuder natur med skogar, strövområden och vackra badplatser. På vintern kan du glida fram på skridskorna över Magelungen och Drevviken, och på sommaren njuta av sol och bad. Området har också ett brett utbud av fritidsaktiviteter med simhall, padelbana, tennis, badminton och fotboll.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Storvretsvägen 42, Skogås, Huddinge kommun
Storvretsvägen 42, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Storvretsvägen 42, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Storvretsvägen 42

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
2 550 000 kr
77,7 m²
3 rum
4 505 kr/mån
32 819 kr/m²

På Storvretsvägen 42 väntar denna underbara och perfekt planerade trea. Genomgående planlösning med fönster åt två håll, moderna materialval och stilrena detaljer. Öppna sällskapsytor, fint ljusinsläpp och en stor balkong mot den fina innergården är vad som utmärker bostaden. Det klassiskt renoverade köket har en tidlös modern stil. Här finns också ett lyxigt renoverat badrum, som är rymligt och utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare för maximal komfort. Två luftiga sovrum som bägge rymmer dubbelsäng. Genomgående parkettgolv i ek och målade väggar i sober färgsättning. Dessutom bjuds du på en oerhört praktisk klädkammare, samt att det till lägenheten också hör ett förråd. Brf Skogås 1 är en välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1961, äger marken och har en låg belåningsgrad. Föreningen tillhandahåller bland annat parkering, (lediga parkeringsplatser finns), tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, lägenhetsförråd, tvättstugor, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och lägenhetsförråd. Föreningen har installerat solceller vilket ger låga elkostnader. Hushållsel debiteras månadsvis på avi från föreningen. Här bor du på ca 5 minuters promenadavstånd till Skogås centrum där det bland annat finns mataffärer, apotek, frisör, caféer, restauranger, bibliotek och gym. Cirka 5 minuters promenad från lägenheten finns pendeltågsstationen (drygt 20 minuter till Centralen). Från Storvretsvägen eller Skogås Centrum går även buss mot bland annat Farsta centrum från vart man kan ta sig vidare med tunnelbana. I Skogås finns även bra bussförbindelser mot bl.a. Länna, Huddinge och Haninge. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73. Mellan huslängorna leker barnen fritt, och här finns också flera lekplatser. På husets grönskande baksida finns populära Lassemaja-parken där barnen stortrivs! Lägenheten är även nära förskola, grundskola och gymnasium. Här bor du i uppvuxet område omgärdat av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storvretsvägen 44, Skogås, Huddinge kommun

Storvretsvägen 44

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
1 995 000 kr
72,3 m²
3 rum
vån 4/5
4 509 kr/mån
27 593 kr/m²

Välkomna till denna fina 3:a med hiss i huset, och närhet till såväl kommunikationer som natur. Bostaden är genomgående renoverad under senare år och har ett rikligt ljusinsläpp. Här finns bland annat ett trivsamt renoverat kök med öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet, badrum med kombimaskin och två trevliga sovrum. I bostaden finns också en klädkammare och för den som önskar ytterligare möjlighet till förvaring finns även ett källarförråd som hör till lägenheten. Den mysiga inglasade balkongen bjuder på sol större delen av dagen! Brf Skogås 1 är en välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1961, äger marken och har en låg belåningsgrad. Föreningen tillhandahåller bland annat parkering, (lediga parkeringsplatser finns), tvättstuga, cykelförråd, lägenhetsförråd, tvättstugor, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och lägenhetsförråd. Hushållsel debiteras månadsvis på avi från föreningen. Här bor du på ca 5 minuters promenadavstånd till Skogås centrum där det bland annat finns mataffärer, apotek, frisör, caféer, restauranger, bibliotek och gym. Cirka 5 minuters promenad från lägenheten finns pendeltågsstationen (drygt 20 minuter till Centralen). Från Storvretsvägen eller Skogås Centrum går även buss mot bland annat Farsta centrum från vart man kan ta sig vidare med tunnelbana. I Skogås finns även bra bussförbindelser mot bl.a. Länna, Huddinge och Haninge. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73. Mellan huslängorna leker barnen fritt, och här finns också flera lekplatser. På husets grönskande baksida finns populära Lassemaja-parken där barnen stortrivs! Lägenheten är även nära förskola, grundskola och gymnasium. Här bor du i uppvuxet område omgärdad av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 14