Mäklare Nina Eklund

Nina Eklund

Om mig

Med 18 års erfarenhet, ett stort kontaktnät och många nöjda kunder i bagaget, hjälper jag dig att sälja eller köpa bostad! Vill du ha en kunnig, målinriktad och serviceminded mäklare? Hjärtligt välkommen att höra av dig! Mvh Nina Eklund/Svenska Mäklarhuset Mobil: 072-176 18 00 E-post: [email protected]

Mäklarens försäljning på Hemnet
Musikalvägen 56, Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Musikalvägen 56, Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun, bild 2
Musikalvägen 56, Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun, bild 3

Musikalvägen 56

Radhus
Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
3 395 000 kr
90 m²
4 rum
177 m² tomt

På omtyckta och familjevänliga Musikalvägen ligger detta fina gavelradhus med friköpt tomt och ett lugnt och trivsamt läge. Bostaden omfattar ca 90 kvadratmeter fördelade på två plan. På bottenvåningen finns de sociala ytorna med ett välutrustat kök och ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet når man en generös trädäckad uteplats, perfekt för både loungemöbler och matplats, och tack vare insynsskyddande staket och häck känns det väldigt privat. På övervåningen finns två sovrum och en klädkammare. Bostaden har också två badrum, ett på varje våningsplan, varav ett är utrustat med tvättpelare. Vid entrén finns ett tredje litet sovrum som tidigare har varit ett förråd. Driftkostnaderna hålls låga tack vare samfällighetsavgiften som täcker värme, vatten, sophämtning och tv. På framsidan finns en stenbelagd uteplats där du kan njuta av både eftermiddags- och kvällssolens strålar. Det fina gavelläget är perfekt för busiga barnben med mycket spring, eller för den trädgårdsintresserade. För familjens yngsta finns en lekplats på den fina innergården utanför huset. Här är ni del av en samfällighet som bland annat tillhandahåller fjärrvärme, vatten, sophantering, tvättstuga, parkeringsplatser, garage och lekplatser. Kostnaderna delas inom samfälligheten, vilket gör boendet ekonomiskt fördelaktigt. Varje hus garanteras en parkeringsplats till en kostnad av 200 kr/mån. En del grannar har inrett vinden för att skapa ytterligare ett rum, men annars fungerar vinden utmärkt som extra förvaringsutrymme. Det är också möjligt att göra ett litet extra rum i vardagsrummet tack vare fönstret på gaveln. Musikalvägen är idealiskt för barnfamiljer, med förskolor och grundskolor i närheten och gott om lekplatser mellan gårdarna. Området är omgärdat av natur och grönska. Ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken, paddla kajak på kvällen eller promenera längs naturreservatets skogsstigar som leder till små grillplatser och gläntor. Flera populära badplatser med sandstränder ligger bara 5-10 minuters promenad bort. I Skogås centrum finns butiker och service samt pendeltåg som tar er till city på cirka 20 minuter. Med bil kommer du snabbt ut på Nynäsvägen för att nå shopping i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73. Välkommen hem!

  • Premium
Forshagagatan 66, Farsta, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Forshagagatan 66, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Forshagagatan 66, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Forshagagatan 66

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
2 350 000 kr
66 m²
2 rum
5 281 kr/mån
35 606 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna välplanerade 2:a - möjlig 3:a (se alternativ planritning) - med trivsam uteplats! Det är lätt att gilla läget här på Forshagagatan. Det är faktiskt helt perfekt - populära Farsta centrum samt tunnelbanan (20 minuter så är du innanför tullarna) finns på ca 5 minuters promenad från lägenheten. I Farsta centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger, all sorts service samt trevlig torghandel året runt. Farsta omgärdas av de två stora sjöarna Drevviken samt Magelungen som bägge bjuder på härligt friluftsliv samt fina badplatser. I denna lägenhet bjuds du på ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen med plats för matbord, stolar och loungegrupp - insynsskyddad tack vare en hög och tät thujahäck. Praktiskt kök med bra arbetsytor och plats för matbord för 4-6 personer. Ett stort sovrum som ni kan möblera med dubbelsäng och skrivbord. Här finns också en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Möblerbar hall med god förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar samt i en stor klädkammare. Garageplatser finns att hyra. Till lägenheten ingår ett källarförråd som är ca 6 kvm. Här finns även cykelförråd och barnvagnsrum. Hjärtligt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kumminvägen 16, Hökarängen, Stockholms kommun
Kumminvägen 16, Hökarängen, Stockholms kommun, bild 2
Kumminvägen 16, Hökarängen, Stockholms kommun, bild 3

Kumminvägen 16

Lägenhet
Hökarängen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
3 295 000 kr
79 m²
3 rum
6 005 kr/mån
41 709 kr/m²

Välkomna till Kumminvägen 16 och denna trivsamma gavellägenhet i toppskick med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva! Brf Kryddhyllans bostäder stod färdiga under 2013 och har sedan dess lockat med sitt lugna, men ändå centrala läge uppe på gräddhyllan i Hökarängen. Längst in på återvändsgata njuter du av lugnet och den fina utsikten mot skogsbacken nedanför huset. Direkt innanför ytterdörren möts ni av ett modernt och samtidigt tidlöst boende med ytterst välplanerade kvadratmetrar och luftiga rum. Ett otroligt ljusinsläpp från stora fönster samt en öppen planlösning, ger bostadens sociala sällskapsytor i form av kök och vardagsrum en härlig atmosfär. På den underbara balkongen kan ni njuta av solens strålar under dagen och långt in på kvällen, tack vare det fina sydvästläget. Lägg därtill två bra sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare, samt bra förvaring i lägenhetsförrådet som praktiskt nog är i lägenheten. Hiss finns givetvis i fastigheten samt möjlighet att hyra p-plats (ingen kö f n). I avgiften ingår värme, bredband 100/100 mbit och grundutbud tv. Här bor du med ett perfekt läge endast några minuters promenad till Hökarängens centrum med shopping, caféer och restauranger. Natursköna Fagersjöskogen runt husknuten, och med bekvämt gångavstånd till Farsta centrum med matbutiker och shopping för alla smaker. Kort sagt är detta ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Hökarängen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Tunnelbanans gröna linje tar dig innanför tullarna på mindre än 15 minuter. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storvretsvägen 42, Skogås, Huddinge kommun
Storvretsvägen 42, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Storvretsvägen 42, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Storvretsvägen 42

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
2 550 000 kr
77,7 m²
3 rum
4 505 kr/mån
32 819 kr/m²

På Storvretsvägen 42 väntar denna underbara och perfekt planerade trea. Genomgående planlösning med fönster åt två håll, moderna materialval och stilrena detaljer. Öppna sällskapsytor, fint ljusinsläpp och en stor balkong mot den fina innergården är vad som utmärker bostaden. Det klassiskt renoverade köket har en tidlös modern stil. Här finns också ett lyxigt renoverat badrum, som är rymligt och utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare för maximal komfort. Två luftiga sovrum som bägge rymmer dubbelsäng. Genomgående parkettgolv i ek och målade väggar i sober färgsättning. Dessutom bjuds du på en oerhört praktisk klädkammare, samt att det till lägenheten också hör ett förråd. Brf Skogås 1 är en välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1961, äger marken och har en låg belåningsgrad. Föreningen tillhandahåller bland annat parkering, (lediga parkeringsplatser finns), tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, lägenhetsförråd, tvättstugor, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och lägenhetsförråd. Föreningen har installerat solceller vilket ger låga elkostnader. Hushållsel debiteras månadsvis på avi från föreningen. Här bor du på ca 5 minuters promenadavstånd till Skogås centrum där det bland annat finns mataffärer, apotek, frisör, caféer, restauranger, bibliotek och gym. Cirka 5 minuters promenad från lägenheten finns pendeltågsstationen (drygt 20 minuter till Centralen). Från Storvretsvägen eller Skogås Centrum går även buss mot bland annat Farsta centrum från vart man kan ta sig vidare med tunnelbana. I Skogås finns även bra bussförbindelser mot bl.a. Länna, Huddinge och Haninge. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73. Mellan huslängorna leker barnen fritt, och här finns också flera lekplatser. På husets grönskande baksida finns populära Lassemaja-parken där barnen stortrivs! Lägenheten är även nära förskola, grundskola och gymnasium. Här bor du i uppvuxet område omgärdat av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brattforsgatan 3, Larsboda/Farsta strand, Stockholms kommun

Brattforsgatan 3

Lägenhet
Larsboda/Farsta strand, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
1 975 000 kr
36,5 m²
1 rum
2 925 kr/mån
54 110 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna fantastiskt fina och ljusa etta med modern öppen planlösning och stilrena materialval, belägen i trevliga HSB Brf Farsta Dal med byggår 2008. Bostadens samtliga fönster samt den fina uteplatsen, vetter mot föreningens trevliga och bilfria innergård, som även är inhägnad och låst för utomstående. Stilrent kök samt matplats med öppen planlösning mot allrum som rymmer både säng och soffa. Mycket rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hiss hela vägen upp till vindsförråd om ca 5 kvm. Stabil HSB förening som bl a tillhandahåller två tvättstugor, föreningslokal samt två övernattningslägenheter. Den fina innergården smyckas av äppelträd och blodlönnar. Dessutom finns två stora grillplatser, bänkar med bord och solparasoll, lekplats med sandlåda samt en boulebana. Centrerad på gården finns en skulptur av en sjöjungfru, skapad av konstnären Mats Åberg. Endast en minuts promenad till såväl pendeltåg (15 min till stan), T-bana och goda bussförbindelser. I kvarteret finns populära hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun, Tsuyo Sushi & Poke, samt en kvarterskiosk/närlivs. Några 100 m längre bort finns även en pizzeria samt Coop. För den träningssugne finns ett gym på andra sidan gatan - Puls & Träning. I Farsta strand har du nära till vacker natur vid sjöarna Magelungen och Drevviken samt Ågesta friluftsområde som även har golfbana. I närbelägna Farsta centrum (ca 15 minuters promenad) erbjuds shopping, restauranger och service för alla smaker. Helt enkelt ett hem som är lätt att trivas i - varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Storvretsvägen 44, Skogås, Huddinge kommun

Storvretsvägen 44

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
1 995 000 kr
72,3 m²
3 rum
vån 4/5
4 509 kr/mån
27 593 kr/m²

Välkomna till denna fina 3:a med hiss i huset, och närhet till såväl kommunikationer som natur. Bostaden är genomgående renoverad under senare år och har ett rikligt ljusinsläpp. Här finns bland annat ett trivsamt renoverat kök med öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet, badrum med kombimaskin och två trevliga sovrum. I bostaden finns också en klädkammare och för den som önskar ytterligare möjlighet till förvaring finns även ett källarförråd som hör till lägenheten. Den mysiga inglasade balkongen bjuder på sol större delen av dagen! Brf Skogås 1 är en välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1961, äger marken och har en låg belåningsgrad. Föreningen tillhandahåller bland annat parkering, (lediga parkeringsplatser finns), tvättstuga, cykelförråd, lägenhetsförråd, tvättstugor, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och lägenhetsförråd. Hushållsel debiteras månadsvis på avi från föreningen. Här bor du på ca 5 minuters promenadavstånd till Skogås centrum där det bland annat finns mataffärer, apotek, frisör, caféer, restauranger, bibliotek och gym. Cirka 5 minuters promenad från lägenheten finns pendeltågsstationen (drygt 20 minuter till Centralen). Från Storvretsvägen eller Skogås Centrum går även buss mot bland annat Farsta centrum från vart man kan ta sig vidare med tunnelbana. I Skogås finns även bra bussförbindelser mot bl.a. Länna, Huddinge och Haninge. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73. Mellan huslängorna leker barnen fritt, och här finns också flera lekplatser. På husets grönskande baksida finns populära Lassemaja-parken där barnen stortrivs! Lägenheten är även nära förskola, grundskola och gymnasium. Här bor du i uppvuxet område omgärdad av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6