Mäklare Anders Rosin

Anders Rosin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storhöjdsgatan 6D, Bagaregården/Strömmensberg, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 17:30
Storhöjdsgatan 6D, Bagaregården/Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Storhöjdsgatan 6D, Bagaregården/Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Storhöjdsgatan 6D

Lägenhet
Bagaregården/Strömmensberg, Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
4 520 kr/mån
47 182 kr/m²

Smakfull funkistvåa med gavelläge som ger ett härligt ljusflöde från fönster mot tre väderstreck. Från vardagsrummet leder helglasade pardörrar ut till en spansk balkong med njutbar eftermiddagssol. Utanför balkongen och vardagsrummet är det lummig grönska. På husets bakgård finns en mysig uteplats med trädgårdsmöbler och grill. En perfekt plats att umgås och trivas. På taket har föreningen en gemensam takterrass med härlig vy och utsikt. Välskött förening med god ekonomi och låg belåning (ca 5600 kr/kvm) - och föreningen äger sin mark! Läget är perfekt och här i mysiga Strömmensberg erbjuds ett lugnt och avskilt boende med Skatås motionsmöjligheteter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets natur på promenadavstånd. Med cykel, buss eller spårvagn tar man sig snabbt in till stan. Gör en intresseanmälan redan idag så återkommer mäklaren till Dig med mer information. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Hisingsgatan 10, null, Göteborgs kommun
 • Sön 30 jun kl 13:00
Hisingsgatan 10, null, Göteborgs kommun, bild 2
Hisingsgatan 10, null, Göteborgs kommun, bild 3

Hisingsgatan 10

Lägenhet
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
3 250 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/6
5 860 kr/mån
41 667 kr/m²

Vill Du bo i en modern bostad som genomsyras av smakfull estetik och tidlös skandinavisk design i ett populärt område så har Du hittat rätt! Här erbjuds en lyxutrustad trea med två balkonger. Visningar planeras mot slutet av maj! Kontakta mäklare för mer information. Bostaden har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster mot två väderstreck skapar ett härligt ljusflöde. Påkostat kök med exklusiva vitvaror. Här ges gott om förvaring och avlastningsytor och inspirerar till kreativ matlagning. Från både kök och vardagsrum har man utgång till solrika balkonger. Dessa är underbara oaser att vistas på. Fin vy mot grannskapet och gott om soltimmar att njuta av. Sovrummen har god plats för säng och möblemang. Helkaklat badrum med dusch som har vikdörrar av glas med läckert svarta profiler, handfat med kommod, handdukstork, smartspegel med belysning, förvaring och kopplad till Wi-Fi som visar klocka, datum, utomhusväder/temperatur. Klädvårdavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt praktiska lösningar för förvaring. I badrummet finns så klart även en toalett. Mitt i kvarteret Brämaregården, mellan Lindholmen och Vågmästareplatsen, finns denna fantastiska lägenhet och fastighet där modern arkitektur samspelar med de äldre landshövdingehusen. Det är ett av Göteborgs mest klassiska arbetarkvarter som befinner sig i en spännande utvecklingsfas som gör den extra attraktiv. Den spännande utvecklingen i området har lockat till sig flera nya butiker och restauranger de senaste åren. I Brämaregården, Kvillestaden och övriga kvarter runtomkring möts mat, musik och människor från världens alla hörn i en spännande mix. Denna mångkulturella atmosfär skapar kontraster och möten som är svåra att hitta någon annanstans i Göteborg. Italiensk pizza, asiatisk livs, thaimassage, japansk sushi, bakerk från Balkan, sydamerikansk husmanskost, en underbar syriansk grilltradition och fisk från västkusten.... Hela världen i miniatyr. Dessutom finns underbara Keillers Park i närheten med Göteborgs högsta utsiktsplats, en grön oas för avkoppling och utflykter med familj, vänner eller goda grannar. Varmt Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kyrkvägen 22, null, Tjörns kommun
Kyrkvägen 22, null, Tjörns kommun, bild 2
Kyrkvägen 22, null, Tjörns kommun, bild 3

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Tjörns kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
175 000 kr
8,7 m²
1 rum
1 476 kr/mån
20 115 kr/m²

Välkommen till populära Rönnäng och Tjörns Havspensionat som är en hotellanläggning med bostadsrätter. En investerings- och semesterlägenhet som ligger i närheten av salta bad som fina badplatsen Kårevik. Från Rönnängs brygga (ca 500 m) går skärgårdsbåtar till Åstol och Dyrön samt Tjörnekalv. Tjörns Havspensionat bedriver hotellverksamhet de perioder du inte själv nyttjar din bostadsrätt dvs varje dygn som bostaden hyrs ut så får bostadsrättsägaren 50 % minus fasta avdrag. Det finns ingen begränsning för hur mycket du får vistas där per år. (dock ej permanent). Det finns inget krav på att man måste hyra ut. Då man ej kan skriva sig på adressen eller bo permanent så godkänner ej banken att traditionellt banklån tas. Uthyrning sker och administreras av hotellet. Lägenheten säljs möblerad. Du bestämmer själv möblemang men rekommenderas att göra det i samråd med pensionatet om Du har för avsikt att hyra ut. Större renoveringar som t.ex badrum sker först efter godkännande av styrelsen. Vänligen se stadgar för mer vägledning. Gör en intresseanmälan så kontaktar mäklaren Dig för mer information. Lägenheten kan köpas både privat- och av juridisk person. Förmåner som är överenskomna för dig som bostadsrättsinnehavare när du själv nyttjar lägenheten: - Städning ca 300 kr / rum (städ vid avresa) - Frukost ca 80 kr / person (i mån av plats/öppettider) - Fri parkering - Tillgång till SPA:t i Bergabad. På SPA:at erbjuds bastu, relax och bubbelpool (separat taxa). För mer info om hotellverksamheten se https://tjornshavspensionat.se/

 • Premium
Lönndalsvägen 17, Brännö, Göteborgs kommun
Lönndalsvägen 17, Brännö, Göteborgs kommun, bild 2
Lönndalsvägen 17, Brännö, Göteborgs kommun, bild 3

Lönndalsvägen 17

Tomt
Brännö, Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
2 495 000 kr
707 m² tomt

Förverkliga Din arkitektritade skärgårdsdröm på högt belägna villatomter på idylliska västra Brännö, endast få minuters båttur från fastlandet! Här ges härlig utsikt och vy mot naturskön omgivning. I kvarteret Lönndal bor Du i ett trevligt grannskap med ett komfortabelt familjeliv. Det är något visst med Brännö. Här saktar kroppen och sinnet ner så fort du stiger i land. Vid kajkanten står flakmopeder och cyklar uppradade. Flakmoppar är en vanlig syn på Brännö – faktiskt i princip de enda motorfordon som är tillåtna här – och ett populärt sätt att både frakta och ta sig fram för öns ca 900 bofasta invånare. Gör en intresseanmälan och reservera en tomt redan idag! Kontakta fastighetsmäklare för mer info. * Möjligheterna är många. Valet är ditt. * Högt utsiktsläge i ett idylliskt område. OBS: Fastigheterna (villatomterna) är ej knutna till någon husleverantör. Husförslag och produktionskostnadskalkyl finns dock framtaget i samarbete med Trivselhus/MoveHome. Kontakta mäklaren för att ta del av kalkyl. Det är något speciellt med att bo i en helt ny bostad där Du fått välja standard utifrån husdrömmar, personlig stil och behov av praktiska lösningar. Ingen har bott där tidigare och du kan sätta din egen prägel på bostaden direkt från start. Det är lite samma som den där omtalade ”nybilskänslan” – allt är nytt, fräscht och precis som Du vill ha det. Brännö - En levande skärgårdsö i södra delen av Göteborgs skärgård. Brännö är vida känt för sin mångåriga historia av dans på Brännö Brygga, som även har namngett en av våra mest kära allsånger, ”De’ ä’ dans på Brännö brygga”. Ön har såklart mer att erbjuda om du inte är särskilt dansant av dig. Sommargästerna började inta ön på 1930-talet och numera är pendlarna i klar majoritet. Viskompositören Lasse Dahlqvist har gjort ön välkänd genom sina visor. Vill du uppleva den klassiska dansen på Brännö brygga tar du båten till Husvik på sydvästra sidan. Från berget vid den gamla lotsutkiken, på öns högsta punkt, har du utsikt från Vinga till inloppet till Göteborg. De små husen och de smala vägarna ger ön ett gammaldags intryck. Ön är bilfri men det finns cyklar att hyra vid Brännö Rödsten. Kontakta gärna fastighetsmäklaren för mer information, produktionskostnadskalkyl samt tomtvisning så tar vi första steget på Din husresa! Varmt Välkommen till Brännö!

 • Premium
Kvarteret Övregården, null, Bollebygds kommun
Kvarteret Övregården, null, Bollebygds kommun, bild 2
Kvarteret Övregården, null, Bollebygds kommun, bild 3

Kvarteret Övregården

Tomt
Bollebygds kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
1 195 000 kr
1 281 m² tomt

Förverkliga Din arkitektritade husdröm på högt belägen villatomt i familjevänliga Erikstorp! Här ges härlig utsikt och vy mot naturskön omgivning. I Kvarteret Övregården bor Du i ett trevligt grannskap med ett komfortabelt familjeliv. Villatomterna säljs i samarbete med Myresjöhus. För mer information och kalkyl på exempelhus kontakta Fredrik Palm - 0706-00 15 61 - [email protected] Gör en intresseanmälan och reservera en tomt redan idag! * Möjligheterna är många. Valet är ditt. * Högt utsiktsläge i ett etablerat och barnvänligt bostadsområde. * Bra pendlingsläge mot både Borås och Göteborg samt Landvetter flygplats som tar Dig vidare ut i Sverige och världen. Bollebygd är mycket familjärt med underbar natur, skog och sjöar. Under sommaren kan man bada, fiska och paddla kanot och under årets kallare månader kan man åka längdskidor och skridskor. I den populära Skattegårdsparken kan både barn och äldre leka och njuta av omgivningen. I centrala Bollebygd finner finns god närservice såsom flera restauranger, butiker och caféer. Här erbjuds även ett rikt föreningsliv, bra förskolor och kommunala skolor. Erikstorp ligger idylliskt naturnära i trevligt och omtyckt bostadsområde som är beläget cirka 1,5 kilometer norr om Bollebygds centrum. I området finns Gaddenskolan, en friskola med årskurs 1-6. Inne i tätorten ligger Bollebygdskolan, som är en åk 1-9 skola. Från Erikstorpsområdet löper både gång- och cykelvägar till centralorten. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information och en tomtvisning så tar vi första steget på Din husresa!

 • Premium
Årsringsgatan 4, Mölndal - Hills, Mölndals kommun

Årsringsgatan 4

Lägenhet
Mölndal - Hills, Mölndals kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
2 950 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 180 kr/mån
59 596 kr/m²

Hills Villastad Flora - Exklusiv & nyproducerad lägenhet med 12 kvm balkong i angenämt sydvästläge! Det är något speciellt med att vara först med att bo i en ny lägenhet. Ingen har bott där tidigare och du kan sätta din egen prägel på bostaden direkt från start. Det är lite samma som den där omtalade ”nybilskänslan” – allt är nytt och fräscht. Här ges chansen att bli först att flytta in 12 juni 2024. Gör en intresseanmälan redan idag! Vill Du bo i en modern bostad som genomsyras av smakfull estetik och tidlös skandinavisk design i ett populärt område så har Du hittat rätt! Här bor man granne med en av Sveriges bästa golfbanor Hills Golf & Sports Club samt har närhet till natursköna omgivningar. * Härlig balkong (12 kvm) i insynsskyddat läge * Känslan av att vara först * Klar för inflyttning från12 juni 2024 Bostaden har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Påkostat kök med gott om förvaring och avlastningsytor som inspirerar till kreativ matlagning. Från vardagsrum och sovrummet har man utgång till den fina balkongen som är en underbar oas att vistas på med härlig kvällssol. Helkaklat badrum med dusch som har vikdörrar av glas, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, tvättmaskin/torktumlare (kombimaskin) samt en toalett. I Hills Villastad bor Du i ett trevligt grannskap med ett komfortabelt familjeliv. Här är vardagslivet bekvämt! Kontakta mäklaren för mer information, fler bilder och områdesvisning! Välkommen på visning av detta livsstilsboende!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Krokebäcksvägen 33, null, Kungälvs kommun

Krokebäcksvägen 33

Radhus
Kungälvs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
4 795 000 kr
121 m²
5 rum
203 m² tomt

Modernt gavelradhus med härlig kvällssol på uteplatsen! I populära och barnvänliga Kareby Äng bor du med närhet till naturen och till Kungälvs centrum. * Nybyggt 2023 * Äganderätt * Uteplats mot väster med kvällssol * Möjlighet att skapa ett fjärde sovrum. Se alternativ planlösning i bildflödet. Inbjudande entréhall med god plats för ytterkläder och skor. Härifrån nås ett badrum med dusch. Bostaden bjuder vidare på en luftig entrévåning med öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finns plats för ett rymligt matbord vid fönster. Härligt och stort vardagsrum med plats för soffa och möblemang. Ett stilrent och fullutrustat kök. Köket har gott om förvaring och avlastningsytor samt inspirerar till kreativ matlagning. Innanför köket finns en separat tvättstuga med groventré. Från vardagsrummet nås den fina uteplatsen mot väster. I trädgården finns ett förråd. Det övre våningsplanet har tre sovrum och ett allrum/vardagsrum samt ett badrum med badkar. Har man behov av ett fjärde sovrum kan detta skapas i allrummet. En rymlig klädkammare tar hand om förvaringen. Från bostaden är det endast en kort promenad till förskola och mataffär. Huset välplanerat med en egen trädgård och uteplats som är perfekt till både härliga grillkvällar och utomhuslek för barnen. I familjeidyllen Kareby Äng finns gott om plats för lek och bus. Här finns träd att klättra i, plats att sparka boll och flera lekplatser med gungor, klätterställningar och annat skoj. Ett grannskap med modern Bullerbykänsla , där barnen kan springa fritt bland hallonbuskar och äppelträd. Tillträde våren 2024 eller efter överenskommelse. Välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Lilla Regementsvägen 41, null, Göteborgs kommun

Lilla Regementsvägen 41

Lägenhet
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
1 495 000 kr
30 m²
1 rum
3 022 kr/mån
49 833 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! OBS * 2111 kr/mån * Avgiftsrabatt i ca 1,5 år på denna lägenhet. Helt nyproducerad studiolägenhet med ca 3 meter i takhöjd och stor uteplats om ca 12 kvm. Takhöjden på gör det möjligt att skapa ett sovloft och därmed maximera golvytan. Vill Du bo i en helt nyproducerad bostad som genomsyras av smakfull estetik och tidlös skandinavisk design? Här ges chansen att bli först att flytta in. * Avgiftsrabatt t.o.m 2025-11-30 * Stor uteplats om hela 12 kvm * Social & öppen planlösning * Svanenmärkt + grönt bolån = rabatt * Känslan av att vara först - Allt är nytt och med garanti * Ca 3 meter i takhöjd. Här finns möjlighet att skapa en sovalkov som frigör plats. Bostaden har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt. Social och lättmöblerad planlösning. Påkostat kök i minimalistisk stil som är ljus och har gott om förvaring och avlastningsytor som inspirerar till kreativ matlagning. Öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från fönster och utgång till härlig uteplats om ca 12 kvm. Helkaklat badrum med kommod, spegel med belysning, tvättställsblandare, duschhörna, toalettpappershållare och handdukskrokar. Kombinerad tvätt och tork med bänkskiva enligt planritning samt en wc-stol Gott om förvaring i garderob och samt i separat förråd. Det är något speciellt med att vara först med att bo i en ny lägenhet. Ingen har bott där tidigare och du kan sätta din egen prägel på bostaden direkt från start. Det är lite samma som den där omtalade ”nybilskänslan” – allt är nytt och fräscht. I Logementet bor du med nyproduktionens alla fördelar, i ett grannskap där du kan njuta av grillkvällar, bouleturnering och lugna dagar i den gemensamma pergolan. I Kviberg bor du nära stad och natur, i ett område rikt på historia – med perfekt läge för sport, naturupplevelser och sköna dagar med vänner. Här är vardagslivet bekvämt! Längdskidåkning på sommaren och beachvolleyboll på vintern? I Kvibergs Park är årstiderna inget som begränsar dig. Här hittar du aktiviteter både inom- och utomhus året runt. Vill du hålla dig inomhus finns det till exempel en klätteranläggning och världens största inomhushall för beachvolleyboll. I Prioritet Serneke Arena finns både inomhusspår för längdskidåkning, gym, idrotts- och fotbollshallar och plats för en mängd olika aktiviteter. I närheten av bostaden ligger Kvibergsskolan som är en skola med årskurserna F- ÅK 9. Fler förskolor är planerade i närområdet. För den idrottsintresserade så finns Änglagårdsskolan och Aspero Idrottsgymnasium. Läs mer på: www.anglagardsskolan.se och Aspero Idrottsgymnasium https://www.aspero.nu/goteborg. Kontakta mäklaren för mer information

 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 8