Svenska Mäklarhuset Göteborg

Svenska Mäklarhuset Göteborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Heljereds byväg 21, Västra Kållered, Mölndals kommun
 • Sön 5 maj kl 13:00
Heljereds byväg 21, Västra Kållered, Mölndals kommun, bild 2
Heljereds byväg 21, Västra Kållered, Mölndals kommun, bild 3

Heljereds byväg 21

Radhus
Västra Kållered, Mölndals kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
3 995 000 kr
116,5 m²
4 rum
7 111 kr/mån
34 292 kr/m²

Modernt br-parhus med härlig kvällssol på uteplatsen! I populära och barnvänliga Heljered bor du med närhet till naturen och kort avstånd till affärer och kommunikation. Här är vardagslivet bekvämt! Säljarens önskemål om tillträde är sommar 2024 eller efter överenskommelse. Väldisponerad bostad med 3 sovrum (ett fjärde kan skapas vid behov), två badrum, rymligt kök och separat tvättstuga. Stora fönsterpartier ger ett skönt ljusflöde och den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum skapar rymd. Ett extra vardagsrum finns en trappa upp. Utvändigt finns en stor carport med förvaring vid nock + uppfart som rymmer 3 st bilar (laddbox för elbil finns), ett separat kallförråd, en stor uteplats i västerläge, och lagom mycket gräsmatta med plats för bl.a. en studsmatta om så önskas. Området angränsar till Sandsjöbacka Naturreservat och Kållered köpstad med bl.a. mataffärer och Ikea ligger alldeles intill. Busshållsplatsen ligger ca 400m från huset. Heljereds förskola ligger endast ca 100m från huset. Varmt välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Lönndalsvägen 17, Brännö, Göteborgs kommun
Lönndalsvägen 17, Brännö, Göteborgs kommun, bild 2
Lönndalsvägen 17, Brännö, Göteborgs kommun, bild 3

Lönndalsvägen 17

Tomt
Brännö, Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
2 495 000 kr
707 m² tomt

Förverkliga Din arkitektritade skärgårdsdröm på högt belägna villatomter på idylliska västra Brännö, endast få minuters båttur från fastlandet! Här ges härlig utsikt och vy mot naturskön omgivning. I kvarteret Lönndal bor Du i ett trevligt grannskap med ett komfortabelt familjeliv. Det är något visst med Brännö. Här saktar kroppen och sinnet ner så fort du stiger i land. Vid kajkanten står flakmopeder och cyklar uppradade. Flakmoppar är en vanlig syn på Brännö – faktiskt i princip de enda motorfordon som är tillåtna här – och ett populärt sätt att både frakta och ta sig fram för öns ca 900 bofasta invånare. Gör en intresseanmälan och reservera en tomt redan idag! Kontakta fastighetsmäklare för mer info. * Möjligheterna är många. Valet är ditt. * Högt utsiktsläge i ett idylliskt område. OBS: Fastigheterna (villatomterna) är ej knutna till någon husleverantör. Husförslag och produktionskostnadskalkyl finns dock framtaget i samarbete med Trivselhus/MoveHome. Kontakta mäklaren för att ta del av kalkyl. Det är något speciellt med att bo i en helt ny bostad där Du fått välja standard utifrån husdrömmar, personlig stil och behov av praktiska lösningar. Ingen har bott där tidigare och du kan sätta din egen prägel på bostaden direkt från start. Det är lite samma som den där omtalade ”nybilskänslan” – allt är nytt, fräscht och precis som Du vill ha det. Brännö - En levande skärgårdsö i södra delen av Göteborgs skärgård. Brännö är vida känt för sin mångåriga historia av dans på Brännö Brygga, som även har namngett en av våra mest kära allsånger, ”De’ ä’ dans på Brännö brygga”. Ön har såklart mer att erbjuda om du inte är särskilt dansant av dig. Sommargästerna började inta ön på 1930-talet och numera är pendlarna i klar majoritet. Viskompositören Lasse Dahlqvist har gjort ön välkänd genom sina visor. Vill du uppleva den klassiska dansen på Brännö brygga tar du båten till Husvik på sydvästra sidan. Från berget vid den gamla lotsutkiken, på öns högsta punkt, har du utsikt från Vinga till inloppet till Göteborg. De små husen och de smala vägarna ger ön ett gammaldags intryck. Ön är bilfri men det finns cyklar att hyra vid Brännö Rödsten. Kontakta gärna fastighetsmäklaren för mer information, produktionskostnadskalkyl samt tomtvisning så tar vi första steget på Din husresa! Varmt Välkommen till Brännö!

 • Premium
Bratteråsbacken 30, null, Göteborgs kommun

Bratteråsbacken 30

Lägenhet
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
3 375 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/8
4 449 kr/mån
57 203 kr/m²

Gaveltvåa med balkong i soligt västerläge (eftermiddagssol) Våning 2 av 8 och på våning 8 finns en stor gemensam terrass. På våning 4 i andra huset finns co-workingyta och gästlägenhet. Det andra huset är hela 23 våningar och där bjuder våning 22 och 23 på gemensamma terrasser med utsikt över hela Göteborg. Inflytt i juni alternativt augusti och de 24 första månaderna blir utan avgift. Därtill är föreningen räntesäkrad av PEAB = inga höga avgiftshöjningar. Kontakta mäklaren för en visning!

 • Balkong
 • Hiss
Stenmursvägen 72, null, Mölndals kommun

Stenmursvägen 72

Radhus
Mölndals kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
5 495 000 kr
127 m²
5 rum
324 m² tomt

Nu finns chans att förverkliga Din husdröm i en härlig familjeidyll i Östra Kållered! Huset om 127 kvm i två plan ligger i naturskönt läge nära Tulebosjön. Från huset är det kort avstånd till strövområde, idrottsanläggning, bad och kommunikation . Ett stycke barnvänligt villaområde med kort väg till omtyckta Streteredsskolan (ÅK 4 - 9) och Stretereds förskola. Optimalt pendlingsläge mot centrala Mölndal, Göteborg och Kungsbacka. Ett kvalitativt boende med härligt lantligt läge och direkt närhet till natur, badplats och lagom avstånd till stad. Här är vardagslivet bekvämt! - 5 rum varav 3-4 sovrum - Garage och laddbox för elbil - 2 badrum + separat tvättstuga Säljarens önskemål om tillträde är i slutet av juli 2024 eller efter överenskommelse. Huset är besiktat och protokoll finns att läsa under fliken dokument i objektbeskrivningen. Varmt välkommen på visning!

Hisingsgatan 10, null, Göteborgs kommun
 • Sön 21 apr kl 11:00
Hisingsgatan 10, null, Göteborgs kommun, bild 2
Hisingsgatan 10, null, Göteborgs kommun, bild 3

Hisingsgatan 10

Lägenhet
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
3 730 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/6
5 860 kr/mån
47 821 kr/m²

Vill Du bo i en modern bostad som genomsyras av smakfull estetik och tidlös skandinavisk design i ett populärt område så har Du hittat rätt! Här erbjuds en lyxutrustad trea med två balkonger. Bostaden har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster mot två väderstreck skapar ett härligt ljusflöde. Påkostat kök med exklusiva vitvaror. Här ges gott om förvaring och avlastningsytor och inspirerar till kreativ matlagning. Från både kök och vardagsrum har man utgång till solrika balkonger. Dessa är underbara oaser att vistas på. Fin vy mot grannskapet och gott om soltimmar att njuta av. Sovrummen har god plats för säng och möblemang. Helkaklat badrum med dusch som har vikdörrar av glas med läckert svarta profiler, handfat med kommod, handdukstork, smartspegel med belysning, förvaring och kopplad till Wi-Fi som visar klocka, datum, utomhusväder/temperatur. Klädvårdavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt praktiska lösningar för förvaring. I badrummet finns så klart även en toalett. Mitt i kvarteret Brämaregården, mellan Lindholmen och Vågmästareplatsen, finns denna fantastiska lägenhet och fastighet där modern arkitektur samspelar med de äldre landshövdingehusen. Det är ett av Göteborgs mest klassiska arbetarkvarter som befinner sig i en spännande utvecklingsfas som gör den extra attraktiv. Den spännande utvecklingen i området har lockat till sig flera nya butiker och restauranger de senaste åren. I Brämaregården, Kvillestaden och övriga kvarter runtomkring möts mat, musik och människor från världens alla hörn i en spännande mix. Denna mångkulturella atmosfär skapar kontraster och möten som är svåra att hitta någon annanstans i Göteborg. Italiensk pizza, asiatisk livs, thaimassage, japansk sushi, bakerk från Balkan, sydamerikansk husmanskost, en underbar syriansk grilltradition och fisk från västkusten.... Hela världen i miniatyr. Dessutom finns underbara Keillers Park i närheten med Göteborgs högsta utsiktsplats, en grön oas för avkoppling och utflykter med familj, vänner eller goda grannar. Varmt Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Staviksvägen 41, null, Mölndals kommun

Staviksvägen 41

Tomt
Mölndals kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
699 500 kr
1 591 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget drömhus i en fridfull och naturskön miljö? Då är denna sista lediga tomt på Staviksvägen utanför Lindome den perfekta platsen för dig! Ett idylliskt läge, perfekt för den som vill komma bort från stadens brus, samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Detaljplanerat område (se bifogad fil bland Dokument) tillåter 60 kvm byggyta och 3,5 meter bygghöjd. Bland bilderna finner du ett exempel på vad man kan bygga, då förslagsvis en 1,5-plansvilla om ca 90 kvm / 4 rok (förklaring om begreppen "byggyta", "bygghöjd" mm bland bilderna). Önskas mer yta längre fram i tiden finns olika tillbyggnadsmöjligheter t.ex. attefallsutbyggnad. 5 minuter till förskolan Knyttet (utsett till bästa i Mölndals kommun 2022), 9 minuter till Hällesåkersskolan, F-3 samt fritids för 6-13 åringar. Välkommen på visning!

Bratteråsbacken 22, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Mån 22 apr kl 17:00
Bratteråsbacken 22, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsbacken 22, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsbacken 22

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
5 295 000 kr
84 m²
4 rum
vån 5/23
5 758 kr/mån
63 036 kr/m²

Rymlig 4:a till salu på våning 5 med hela 11 kvm stor balkong i soligt söderläge. Lägenhetens fönster vetter åt två håll - söder och väster. Trevliga attribut såsom badrum + gästtoalett, uppgraderat kök, uppgraderat badrum med bland annat golvvärme, spotlights mm. I huset finns co-workingyta och gästlägenhet. Huset på hela 23 våningar är ett riktigt höghus där våning 22 och 23 består av gemensamma terrasser med utsikt över hela Göteborg. Inflytt i juni alternativt augusti. Bilder på lägenheten kommer läggas upp / uppdateras löpande. Kontakta mäklaren för en visning för att köpa i ett tidigt skede!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Mån 22 apr kl 17:00
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsbacken 28

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
2 850 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 6/23
3 817 kr/mån
60 638 kr/m²

Äntligen en 1,5:a med balkong i soligt söderläge och hela 3 meter(!) takhöjd i vardagsrum och sovalkov. Våning 6 av 7 i denna del av huset och på våning 7 finns en stor gemensam terrass. På våning 4 finns co-workingyta och gästlägenhet. Den andra delen av huset är hela 23 våningar och där bjuder våning 22 och 23 på gemensamma terrasser med utsikt över hela Göteborg. Inflytt i juni alternativt augusti. Kontakta mäklaren för en visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nohabgatan 39D, null, Trollhättans kommun

Nohabgatan 39D

Lägenhet
Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
3 300 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
5 527 kr/mån
41 250 kr/m²

Just nu erbjuder vi 24 månaders avgiftsfritt när du köper en bostad innan sista maj, 2024* En stilfull och unik hemmiljö väntar! Ta steget in i detta splitternya boende, en trappa upp, beläget i det eftertraktade Innovatum-distriktet, där en lägenhet om tre rum och kök med senaste bekvämligheter väntar på att förgylla din vardag. Denna bostad håller en hög kvalitetsnivå och erbjuder gott om förvaringslösningar. Med sitt läge ett stenkast från både idylliska sluss- och fallområden samt nödvändiga serviceinrättningar som vårdcentral, gym, och ett brett utbud av kultur och nöjen, finns allt du behöver inom räckhåll. Den inglasade trädgården, omfattande 500 kvadratmeter, utgör en åretrunt-öppen tillflyktsort med behaglig temperatur och riklig grönska, en idealisk plats för avslappning och umgänge oavsett årstid. Den är designad för att skapa en optimal plats för livsnjutning, utrustad med genomtänkta lounge- och sociala ytor som uppmuntrar till samvaro mellan boende och deras gäster. Som boende i Brf Traversen ges även exklusiv tillgång till den gröna och välkomnande utegården i det närliggande Brf Turbinen, komplett med sittplatser, grönskande planteringar och ett storslaget växthus om 70 kvadratmeter. Detta boende erbjuder dessutom praktiska faciliteter såsom en övernattningslägenhet för gäster på distans, en snickarverkstad för personliga projekt eller cykelunderhåll, samt ett gym för din dagliga motion. Behovet av parkering tillgodoses med hyresplatser i ett bekvämt garage, som du lätt når direkt från huset utan att behöva gå ut. • 500 kvm inglasad trädgård • Två generösa uteplatser • Gott om förvaring • Klinker i hall • Kök från Vedum • Ek-parkettgolv från Kährs • Helkaklat badrum • Övernattningslägenhet • Gym • Snickarverkstad • Parkeringsplats att hyra i garage • Solceller på taket

 • Uteplats
 • Hiss
Betesgatan 12, null, Kungälvs kommun

Betesgatan 12

Villa
Kungälvs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
6 325 000 kr
140 m²
5 rum
484 m² tomt

Möjligheten att köpa nyckelfärdig friliggande villa på entreprenad av välrenommerade Varbergshus. På lättbyggd tomt uppför Varbergshus Villa Malö Modern - ett stilrent hus med en flexibel planlösning och öppna ytor för det bekväma vardagslivet. Huset finns även i traditionell stil och kan såklart anpassas efter dina önskemål. Köket ligger i vinkel och det finns utrymme för en köksö och ett rejält matbord där både familj och vänner kan samlas. Det stora fönsterpartiet i vardagsrummet ger mycket ljusinsläpp och utsikt mot den härliga uteplatsen. På övervåningen finns den privata delen med flera sovrum och ett stort allrum. Behövs ett extra sov- eller arbetsrum på bottenvåningen är det enkelt att dela det stora vardagsrummet. Finns behovet av fyra sovrum på övervåningen så finns det en lösning även för detta. Huset är i modern stil med indragen takfot, spröjsade fönster och stående träpanel. Huset finns också i en mer traditionell stil med en veranda. https://www.varbergshus.se/husmodeller/villa-malo-modern Med begreppet "nyckelfärdigt" avses färdigställd uppförd villa där ni efter slutbesiktning får nycklarna i handen och kan flytta in i erat alldeles egna hus. I totalkalkylen är alla kostnader givetvis inkluderade som själva tomten, schaktning, grund, villan, anslutningsavgifter VA, värmesystem, el mm och även bygglovskostnader, lagfart och en hel del annat. Tomten är grovplanerad. Det finns möjligheter att lägga till en carport på tomten. Invändigt ingår kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Badrummen blir helkaklade och i hallen ligger praktisk klinker på golvet. Badrummens kommod och duschväggar kommer från Svedbergs. På golven inne i huset läggs en trestavig ekparkett och väggarna invändigt kommer att målas. Välkända Svenska fönster levererar alla fönster och huset innerdörrar blir massiva med dämpad stängning. Pannan är en Nibe frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. När du bygger med Varbergshus får du möjligheten att träffa en av deras materialvalsrådgivare som ritar upp kök och tvättstuga i 3D samt hjälper dig med materialval och eventuella tillval. Se bifogade dokument samt produktionskostnadskalkyl. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom ramarna för detaljplanen. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det helt själv tillsammans med husdesignern/säljaren. För inspiration till ditt hus kika in på Varbergshus hemsida www.varbergshus.se. Frågor besvaras av Anton Wallgren på Varbergshus, telefon 031-334 15 91 Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt. Det går bra att utan föranmälan själv besöka området och gå runt på tomterna!

Krokebäcksvägen 33, null, Kungälvs kommun

Krokebäcksvägen 33

Radhus
Kungälvs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
4 795 000 kr
121 m²
5 rum
203 m² tomt

Modernt gavelradhus med härlig kvällssol på uteplatsen! I populära och barnvänliga Kareby Äng bor du med närhet till naturen och till Kungälvs centrum. * Nybyggt 2023 * Äganderätt * Uteplats mot väster med kvällssol * Möjlighet att skapa ett fjärde sovrum. Se alternativ planlösning i bildflödet. Inbjudande entréhall med god plats för ytterkläder och skor. Härifrån nås ett badrum med dusch. Bostaden bjuder vidare på en luftig entrévåning med öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finns plats för ett rymligt matbord vid fönster. Härligt och stort vardagsrum med plats för soffa och möblemang. Ett stilrent och fullutrustat kök. Köket har gott om förvaring och avlastningsytor samt inspirerar till kreativ matlagning. Innanför köket finns en separat tvättstuga med groventré. Från vardagsrummet nås den fina uteplatsen mot väster. I trädgården finns ett förråd. Det övre våningsplanet har tre sovrum och ett allrum/vardagsrum samt ett badrum med badkar. Har man behov av ett fjärde sovrum kan detta skapas i allrummet. En rymlig klädkammare tar hand om förvaringen. Från bostaden är det endast en kort promenad till förskola och mataffär. Huset välplanerat med en egen trädgård och uteplats som är perfekt till både härliga grillkvällar och utomhuslek för barnen. I familjeidyllen Kareby Äng finns gott om plats för lek och bus. Här finns träd att klättra i, plats att sparka boll och flera lekplatser med gungor, klätterställningar och annat skoj. Ett grannskap med modern Bullerbykänsla , där barnen kan springa fritt bland hallonbuskar och äppelträd. Tillträde våren 2024 eller efter överenskommelse. Välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Betesgatan 10, null, Kungälvs kommun

Betesgatan 10

Villa
Kungälvs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
6 150 000 kr
129,3 m²
6 rum
450 m² tomt

Möjligheten att köpa nyckelfärdig friliggande villa på entreprenad av välrenommerade Varbergshus. På lättbyggd tomt uppför Varbergshus Villa Viken Modern - ett kvadratsmart hus med stilrena linjer och många sovrum för den stora familjen. Huset finns även i traditionell stil och kan såklart anpassas efter dina önskemål. Här välkomnar en rymlig entré med plats för förvaring och praktiska lösningar som gör vardagspusslet lite enklare. Hela 140 kvm golvyta. Med sina fyra sovrum och generösa ytor finns det gott om plats för att hela familjen ska trivas. Tack vare kombinerat kök, matplats och vardagsrum får du ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Via vardagsrummets stora glasparti leds du direkt ut till en rejält tilltagen altan som lockar till umgänge. https://www.varbergshus.se/husmodeller/villa-viken-modern Med begreppet "nyckelfärdigt" avses färdigställd uppförd villa där ni efter slutbesiktning får nycklarna i handen och kan flytta in i erat alldeles egna hus. I totalkalkylen är alla kostnader givetvis inkluderade som själva tomten, schaktning, grund, villan, anslutningsavgifter VA, värmesystem, el mm och även bygglovskostnader, lagfart och en hel del annat. Tomten är grovplanerad. Det finns möjligheter att lägga till en carport på tomten. Invändigt ingår kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Badrummen blir helkaklade och i hallen ligger praktisk klinker på golvet. Badrummens kommod och duschväggar kommer från Svedbergs. På golven inne i huset läggs en trestavig ekparkett och väggarna invändigt kommer att målas. Välkända Svenska fönster levererar alla fönster och huset innerdörrar blir massiva med dämpad stängning. Pannan är en Nibe frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. När du bygger med Varbergshus får du möjligheten att träffa en av deras materialvalsrådgivare som ritar upp kök och tvättstuga i 3D samt hjälper dig med materialval och eventuella tillval. Se bifogade dokument samt produktionskostnadskalkyl. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom ramarna för detaljplanen. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det helt själv tillsammans med husdesignern/säljaren. För inspiration till ditt hus kika in på Varbergshus hemsida www.varbergshus.se. Frågor besvaras av Anton Wallgren på Varbergshus, telefon 031-334 15 91 Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt. Det går bra att utan föranmälan själv besöka området och gå runt på tomterna!

Nohabgatan 39D, null, Trollhättans kommun

Nohabgatan 39D

Lägenhet
Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
2 990 000 kr
80 m²
3 rum
5 527 kr/mån
37 375 kr/m²

Just nu erbjuder vi 24 månaders avgiftsfritt när du köper en bostad innan sista maj, 2024* En stilfull och unik hemmiljö väntar! Välkommen till ett nybyggt hem i hjärtat av det attraktiva Innovatum-området, där en trerumslägenhet med alla tänkbara moderniteter öppnar upp för en kvalitativ vardag. Hög standard och bra med förvaringsutrymmen. Beläget inom gångavstånd till såväl natursköna sluss- och fallområden som essentiella servicepunkter inklusive hälsovård, träningsmöjligheter och kulturella samt underhållningsutbud. Den generöst tilltagna inglasade trädgården på 500 kvadratmeter erbjuder en unik oas tillgänglig året runt, där en angenäm temperatur och frodig växtlighet bjuder in till avkopplande och sociala stunder under alla säsonger. Här skapas en perfekt miljö för att njuta av livet, med välplanerade lounge- och umgängesytor som främjar gemenskap bland boende och besökare. Som boende i Brf Traversen ges även exklusiv tillgång till den gröna och välkomnande utegården i det närliggande Brf Turbinen, komplett med sittplatser, grönskande planteringar och ett storslaget växthus om 70 kvadratmeter. Detta boende erbjuder dessutom praktiska faciliteter såsom en övernattningslägenhet för gäster på distans, en snickarverkstad för personliga projekt eller cykelunderhåll, samt ett gym för din dagliga motion. Behovet av parkering tillgodoses med hyresplatser i ett bekvämt garage, som du lätt når direkt från huset utan att behöva gå ut. • 500 kvm inglasad trädgård • Två generösa uteplatser • Gott om förvaring • Klinker i hall • Kök från Vedum • Ek-parkettgolv från Kährs • Helkaklat badrum • Övernattningslägenhet • Gym • Snickarverkstad • Parkeringsplats att hyra i garage • Solceller på taket

 • Uteplats
 • Hiss
Betesgatan 8, null, Kungälvs kommun

Betesgatan 8

Villa
Kungälvs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
5 650 000 kr
102 m²
4 rum
457 m² tomt

Möjligheten att köpa nyckelfärdig friliggande villa på entreprenad av välrenommerade Varbergshus. På lättbyggd tomt uppför Varbergshus Villa Ängviken Modern - ett enplanshus där du kan välja mellan tre olika planlösningar - vilken passar dig bäst? Husets konstruktion ger dig möjlighet att bygga en övervåning i framtiden, en väldigt smart lösning om familjen växer. Stilen på just detta hus är modern, vilket innebär en indragen takfot och stående panel som ger ett stramare uttryck. Huset finns även i traditionell stil och kan såklart anpassas efter dina önskemål. https://www.varbergshus.se/husmodeller/villa-angaviken-modern Med begreppet "nyckelfärdigt" avses färdigställd uppförd villa där ni efter slutbesiktning får nycklarna i handen och kan flytta in i erat alldeles egna hus. I totalkalkylen är alla kostnader givetvis inkluderade som själva tomten, schaktning, grund, villan, anslutningsavgifter VA, värmesystem, el mm och även bygglovskostnader, lagfart och en hel del annat. Tomten är grovplanerad. Invändigt ingår kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Badrummen blir helkaklade och i hallen ligger praktisk klinker på golvet. Badrummens kommod och duschväggar kommer från Svedbergs. På golven inne i huset läggs en trestavig ekparkett och väggarna invändigt kommer att målas. Välkända Svenska fönster levererar alla fönster och huset innerdörrar blir massiva med dämpad stängning. Pannan är en Nibe frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. När du bygger med Varbergshus får du möjligheten att träffa en av deras materialvalsrådgivare som ritar upp kök och tvättstuga i 3D samt hjälper dig med materialval och eventuella tillval. Se bifogade dokument samt produktionskostnadskalkyl. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom ramarna för detaljplanen. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det helt själv tillsammans med husdesignern/säljaren. För inspiration till ditt hus kika in på Varbergshus hemsida www.varbergshus.se. Frågor besvaras av Anton Wallgren på Varbergshus, telefon 031-334 15 91 Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt. Det går bra att utan föranmälan själv besöka området och gå runt på tomterna!

Gamla Brottkärrsvägen 55, null, Göteborgs kommun

Gamla Brottkärrsvägen 55

Villa
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
12 995 000 kr
215 + 60 m²
7 rum
1 353,7 m² tomt

Välkommen till denna imponerande villa belägen i det exklusiva området Hovås, bara en kort promenad från havet. Här möts du av en bostad som är både stort och välplanerat, med en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Inuti hittar du ett kök som verkligen är i en klass för sig, med en elegant köksö där matlagning blir till en konstform. Den sociala och öppna planlösningen binder samman köket med det rymliga vardagsrummet, perfekt för umgänge och underbara minnen. På samma våning finner du också samtliga sovrum, vilket ger en fantastisk dynamik och gör det enkelt att hålla ett öga på de små. Badrummen i detta hem har också genomgått en noggrann renovering, vilket ger en känsla av lyx och påkostat. Nedre plan så finns ett större rum med många möjligheter. Tvättstuga ,toalett och förråd finns på nedre plan.. Uteplatsen är inget annat än en dröm, med många soltimmar och flera terrasser för att njuta av frisk luft och vacker natur. Och för de bilintresserade finns det ett garage med plats för inte mindre än två bilar. Med närhet till kommunikationer och allt som Hovås har att erbjuda, är detta verkligen ett perfekt hem för den som söker det bästa av både stad och natur. Så varför vänta? Ta chansen att bli den stolta ägaren till denna fantastiska villa redan idag!

Gamla Kronvägen 37A, Partille Port, Partille kommun

Gamla Kronvägen 37A

Lägenhet
Partille Port, Partille kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
4 650 000 kr
99 m²
4 rum
vån 5/7
6 409 kr/mån
46 970 kr/m²

Stora varianten av 4 rok med flera tillval gjorda, såsom Vedumkök med stenskiva, golv mm. Ljusinsläpp från 3 väderstreck, delvis inglasad balkong om hela 17 kvm i österläge med utgång både från vardagsrum och master bedroom. Därtill trevliga attribut såsom öppen planlösning med köksö, rymlig walk in-closet i master bedroom samt gästtoalett. Högt beläget i huset samt grönskande innergård med växthus. Nära kommunikationer. För mer information besök projektets hemsida: https://peabbostad.se/projekt/vastra-gotaland/brfostracitygarden/ Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Regementsvägen 41, Kviberg, Göteborgs kommun

Lilla Regementsvägen 41

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
1 495 000 kr
30 m²
1 rum
3 022 kr/mån
49 833 kr/m²

OBS * 2111 kr/mån * Avgiftsrabatt i ca 2 år på denna lägenhet. Visas torsd 11/4 kl 16:30-17:00! Helt nyproducerad studiolägenhet med ca 3 meter i takhöjd och stor uteplats om ca 12 kvm. Takhöjden på gör det möjligt att skapa ett sovloft och därmed maximera golvytan. Gör en intresseanmälan redan idag. Vill Du bo i en helt nyproducerad bostad som genomsyras av smakfull estetik och tidlös skandinavisk design? Här ges chansen att bli först att flytta in. * Avgiftsrabatt t.o.m 2025-11-30 * Stor uteplats om hela 12 kvm * Social & öppen planlösning * Svanenmärkt + grönt bolån = rabatt * Känslan av att vara först - Allt är nytt och med garanti * Ca 3 meter i takhöjd. Här finns möjlighet att skapa en sovalkov som frigör plats. Bostaden har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt. Social och lättmöblerad planlösning. Påkostat kök i minimalistisk stil som är ljus och har gott om förvaring och avlastningsytor som inspirerar till kreativ matlagning. Öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från fönster och utgång till härlig uteplats om ca 12 kvm. Helkaklat badrum med kommod, spegel med belysning, tvättställsblandare, duschhörna, toalettpappershållare och handdukskrokar. Kombinerad tvätt och tork med bänkskiva enligt planritning samt en wc-stol Gott om förvaring i garderob och samt i separat förråd. Det är något speciellt med att vara först med att bo i en ny lägenhet. Ingen har bott där tidigare och du kan sätta din egen prägel på bostaden direkt från start. Det är lite samma som den där omtalade ”nybilskänslan” – allt är nytt och fräscht. I Logementet bor du med nyproduktionens alla fördelar, i ett grannskap där du kan njuta av grillkvällar, bouleturnering och lugna dagar i den gemensamma pergolan. I Kviberg bor du nära stad och natur, i ett område rikt på historia – med perfekt läge för sport, naturupplevelser och sköna dagar med vänner. Här är vardagslivet bekvämt! Längdskidåkning på sommaren och beachvolleyboll på vintern? I Kvibergs Park är årstiderna inget som begränsar dig. Här hittar du aktiviteter både inom- och utomhus året runt. Vill du hålla dig inomhus finns det till exempel en klätteranläggning och världens största inomhushall för beachvolleyboll. I Prioritet Serneke Arena finns både inomhusspår för längdskidåkning, gym, idrotts- och fotbollshallar och plats för en mängd olika aktiviteter. I närheten av bostaden ligger Kvibergsskolan som är en skola med årskurserna F- ÅK 9. Fler förskolor är planerade i närområdet. För den idrottsintresserade så finns Änglagårdsskolan och Aspero Idrottsgymnasium. Läs mer på: www.anglagardsskolan.se och Aspero Idrottsgymnasium https://www.aspero.nu/goteborg. Kontakta mäklaren för mer information

 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Kyrkvägen 22, null, Tjörns kommun
Kyrkvägen 22, null, Tjörns kommun, bild 2
Kyrkvägen 22, null, Tjörns kommun, bild 3

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Tjörns kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
240 000 kr
8,7 m²
1 rum
1 476 kr/mån
27 586 kr/m²

Välkommen till populära Rönnäng och Tjörns Havspensionat som är en hotellanläggning med bostadsrätter. En investerings- och semesterlägenhet som ligger i närheten av salta bad som fina badplatsen Kårevik. Från Rönnängs brygga (ca 500 m) går skärgårdsbåtar till Åstol och Dyrön samt Tjörnekalv. Tjörns Havspensionat bedriver hotellverksamhet de perioder du inte själv nyttjar din bostadsrätt dvs varje dygn som bostaden hyrs ut så får bostadsrättsägaren 50 % minus fasta avdrag. Det finns ingen begränsning för hur mycket du får vistas där per år. (dock ej permanent). Det finns inget krav på att man måste hyra ut. Då man ej kan skriva sig på adressen eller bo permanent så godkänner ej banken att traditionellt banklån tas. All uthyrning sker och administreras av hotellet. Lägenheten säljs möblerad. Du bestämmer själv möblemang men rekommenderas att göra det i samråd med pensionatet om Du har för avsikt att hyra ut. Större renoveringar som t.ex badrum sker först efter godkännande av styrelsen. Vänligen se stadgar för mer vägledning. Gör en intresseanmälan så kontaktar mäklaren Dig för mer information. Lägenheten kan köpas både privat- och av juridisk person. Förmåner som är överenskomna för dig som bostadsrättsinnehavare när du själv nyttjar lägenheten: - Städning 300 kr / rum (städ vid avresa) - Frukost 80 kr / person (i mån av plats/öppettider) - Fri parkering - Tillgång till SPA:t i Bergabad. På SPA:at erbjuds bastu, relax och bubbelpool (separat taxa). För mer info om hotellverksamheten se https://tjornshavspensionat.se/

 • Premium
Lilla Regementsvägen 5, null, Göteborgs kommun

Lilla Regementsvägen 5

Lägenhet
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
2 450 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/6
4 144 kr/mån
48 039 kr/m²

* 2895 kr/mån * Avgiftsrabatt i ca 2 år på denna lägenhet (till 2026-02-28) Logementet - Exklusiv lägenhet med balkong och smart planlösning! Vill Du bo i en helt nyproducerad bostad som genomsyras av smakfull estetik och tidlös skandinavisk design? Här ges chansen att bli först att flytta in i slutet av mars 2024. Gör en intresseanmälan redan idag! * Avgiftsrabatt i 2 år dvs till slutet av mars 2026 * Mysig balkong * Öppen och social planlösning * Svanenmärkt + grönt bolån = rabatt * Känslan av att vara först - Allt är nytt och med garanti Bostaden har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt. Social och öppen planlösning. Påkostat kök i minimalistisk stil som är ljus och har gott om förvaring och avlastningsytor som inspirerar till kreativ matlagning. Från köket är utgång till balkong med fin utsikt. Rymligt vardagsrum härligt ljusinsläpp från fönster och vy mot omgivning. Helkaklat badrum med kommod, spegel med belysning, tvättställsblandare, duschhörna, toalettpappershållare och handdukskrokar. Kombinerad tvätt och tork med bänkskiva enligt planritning samt en wc-stol. Rofyllt sovrum plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderober i sovrum samt ett separat förråd i byggnaden. Det är något speciellt med att vara först med att bo i en ny lägenhet. Ingen har bott där tidigare och du kan sätta din egen prägel på bostaden direkt från start. Det är lite samma som den där omtalade ”nybilskänslan” – allt är nytt och fräscht. I Logementet bor du med nyproduktionens alla fördelar, i ett grannskap där du kan njuta av grillkvällar, bouleturnering och lugna dagar i den gemensamma pergolan. I Kviberg bor du nära stad och natur, i ett område rikt på historia – med perfekt läge för sport, naturupplevelser och sköna dagar med vänner. Här är vardagslivet bekvämt! Kontakta mäklaren för mer information och områdesvisning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Trolldalsvägen 16 A, null, Göteborgs kommun

Trolldalsvägen 16 A

Radhus
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
6 500 000 kr
129 m²
5 rum
677 m² tomt

Ett arkitekt ritat parhus om 129 kvadratmeter beläget i ett trevligt läge med närhet till salta bad. Nedre plan Stort och ljust vardagsrum med en social öppen planlösning mot det moderna och fullutrustade köket som går i ljusa färger. Trevligt med köksö. Bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Vitvaror från Siemens. Tidstypiska fönsterpartier av modell större som ger ljus värme och karaktär åt rummet. Vitmålade väggar och under fötterna ligger ett snyggt vitlaserad ekgolv som är genomgående i huset. Vardagsrum och kök är ihop hela 43 kvadratmeter och är ett perfekt rum för trevliga stunder i goda vänners lag eller mysiga hemmakvällar. På nedre plan har vi ett sovrum av modell större med plats för säng och arbetsdel. Bra med garderober för förvaring av kläder. Modernt och stilrent badrum. Helkaklade väggar i vitt och grå klinker på golvet. I anslutning till garaget ligger huset tvättstuga. Övre plan Här finns ett trevligt allrum/vardagsrum med plats för soffa och tv. Utgång till en stor takterrass som gjord för trevliga grillkvällar och lata soliga dagar. Två bra sovrum med gott om plats. I anslutning till walking-closet/klädkammare med plats för det mesta. Fräscht badrum med badkar. På väggarna vitt kakel och på golvet grå klinker. Ett fantastiskt hus med modern känsla och av hög kvalitet i ett havsnära läge i populära Torslanda. Observera att det lilla röda huset på bilderna skall rivas.

Nedre Karlslundsvägen 20, null, Göteborgs kommun

Nedre Karlslundsvägen 20

Tomt
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
1 995 000 kr
1 418 m² tomt

Större hörntomt om hela 1400 kvm med beviljat bygglov i ett attraktivt läge i expansiva Säve. Tomten är inte knuten till någon husleverantör så om man vill ha ett annat hus än det beviljade bygglovet så är det fritt fram att söka nytt bygglov. I bildspelet så ser man huset som är beviljat bygglov på och färdigställande av hus om 168 kvm med pool går på 6 995 000 kr. Nedan en beskrivning av huset Arkitekt ritat hus om 168 kvadratmeter beläget i ett trevligt läge med härligt vidstreck utsikt över ängarna. Huset har en stor balkong och en härlig uteplats med pool. Interiör övre plan Stort och ljust vardagsrum med en social öppen planlösning mot det moderna och fullutrustade köket som går i ljusa färger. Trevligt med köksö. Bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Vitvaror från Siemens. Tidstypiska fönsterpartier av modell större som ger ljus värme och karaktär åt rummet. Vitmålade väggar och under fötterna ligger ett snyggt vitlaserad ekgolv som är genomgående i huset. Från vardagsrummet når man huset stora balkong med gott om plats och med en härlig utsikt över ängarna, Från motsatt sitta av vardagsrummet når man en stor altan med pool. Vardagsrum och kök är ihop hela 56 kvadratmeter och är ett perfekt rum för trevliga stunder i goda vänners lag eller mysiga hemmakvällar. Två bra sovrum med plats för säng och arbetsdel. Det större av sovrummen angränsar till en klädkammare med plats för det mesta. Modernt och stilrent badrum. Helkaklade väggar i vitt och grå klinker på golvet. Nedre plan Här finns ett trevligt allrum med plats för soffa och tv. Två bra sovrum varav det större har en walking-closet/klädkammare med gott om utrymme. Fräscht badrum med dusch. På väggarna vitt kakel och på golvet grå klinker. På nedre plan hittar vi huset tvättstuga som är fullutrustad med tvättmaskin och torktumlare. Ett fantastiskt hus med modern känsla och av hög kvalitet i ett av de absolut bästa läge i expansiva Säve.

Nedre Karlslundsvägen 20, Säve, Göteborgs kommun

Nedre Karlslundsvägen 20

Villa
Säve, Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
6 995 000 kr
168 + 4 m²
6 rum
1 400 m² tomt

Ett arkitekt ritat hus om 168 kvadratmeter beläget i ett trevligt läge med härlig vidstreck utsikt över ängarna. Huset har en stor balkong och en härlig uteplats med pool. Interiör övre plan Stort och ljust vardagsrum med en social öppen planlösning mot det moderna och fullutrustade köket som går i ljusa färger. Trevligt med köksö. Bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Vitvaror från Siemens. Tidstypiska fönsterpartier av modell större som ger ljus värme och karaktär åt rummet. Vitmålade väggar och under fötterna ligger ett snyggt vitlaserad ekgolv som är genomgående i huset. Från vardagsrummet når man huset stora balkong med gott om plats och med en härlig utsikt över ängarna, Från motsatt sitta av vardagsrummet når man en stor altan med pool. Vardagsrum och kök är ihop hela 56 kvadratmeter och är ett perfekt rum för trevliga stunder i goda vänners lag eller mysiga hemmakvällar. Två bra sovrum med plats för säng och arbetsdel. Det större av sovrummen angränsar till en klädkammare med plats för det mesta. Modernt och stilrent badrum. Helkaklade väggar i vitt och grå klinker på golvet. Nedre plan Här finns ett trevligt allrum med plats för soffa och tv. Två bra sovrum varav det större har en walking-closet/klädkammare med gott om utrymme. Fräscht badrum med dusch. På väggarna vitt kakel och på golvet grå klinker. På nedre plan hittar vi huset tvättstuga som är fullutrustad med tvättmaskin och torktumlare. Ett fantastiskt hus med modern känsla och av hög kvalitet i ett av de absolut bästa läge i expansiva Säve.

Kvarteret Övregården, null, Bollebygds kommun

Kvarteret Övregården

Tomt
Bollebygds kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
1 095 000 kr
1 281 m² tomt

Förverkliga Din arkitektritade husdröm på högt belägen villatomt i familjevänliga Erikstorp! Här ges härlig utsikt och vy mot naturskön omgivning. I Kvarteret Övregården bor Du i ett trevligt grannskap med ett komfortabelt familjeliv. Villatomterna säljs i samarbete med Myresjöhus. Gör en intresseanmälan och reservera en tomt redan idag! Kontakta fastighetsmäklare för mer info. * Möjligheterna är många. Valet är ditt. * Högt utsiktsläge i ett etablerat och barnvänligt bostadsområde. * Bra pendlingsläge mot både Borås och Göteborg samt Landvetter flygplats som tar Dig vidare ut i Sverige och världen. Bollebygd är mycket familjärt med underbar natur, skog och sjöar. Under sommaren kan man bada, fiska och paddla kanot och under årets kallare månader kan man åka längdskidor och skridskor. I den populära Skattegårdsparken kan både barn och äldre leka och njuta av omgivningen. I centrala Bollebygd finner finns god närservice såsom flera restauranger, butiker och caféer. Här erbjuds även ett rikt föreningsliv, bra förskolor och kommunala skolor. Erikstorp ligger idylliskt naturnära i trevligt och omtyckt bostadsområde som är beläget cirka 1,5 kilometer norr om Bollebygds centrum. I området finns Gaddenskolan, en friskola med årskurs 1-6. Inne i tätorten ligger Bollebygdskolan, som är en åk 1-9 skola. Från Erikstorpsområdet löper både gång- och cykelvägar till centralorten. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information, produktionskostnadskalkyler samt tomtvisning så tar vi första steget på Din husresa!

Kyrkvägen 22, null, Tjörns kommun

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Tjörns kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
265 000 kr
9,6 m²
1 rum
1 550 kr/mån
27 604 kr/m²

Välkommen till populära Rönnäng och Tjörns Havspensionat som är en hotellanläggning med bostadsrätter. En smart och rolig investerings- och semesterlägenhet om 9,6 kvadratmeter med havsutsikt och som ligger närheten av salta bad som fina badplatsen kårevik. Lägenheten säljs möblerad. Tjörns Havspensionat bedriver hotellverksamhet de perioder du inte själv nyttjar din bostadsrätt dvs varje dygn som bostaden hyrs ut så får bostadsrättsägaren 50 % minus fasta avdrag. Det finns ingen begränsning för hur mycket du får vistas där per år dock (ej permanent). All uthyrning sker och administreras av hotellet. Lägenheten kan köpas både privat- och av juridisk person. Förmåner som är överenskomna för dig som bostadsrättsinnehavare när du själv nyttjar lägenheten: - Städning 300 kr / rum (städ vid avresa) - Frukost 80 kr / person (i mån av plats/öppettider) - Fri parkering - Tillgång till SPA:t i Bergabad. På SPA:at erbjuds bastu, relax och bubbelpool (separat taxa). För mer info om hotellverksamheten se https://tjornshavspensionat.se/

Visar alla 24