Mäklare Stefan Hansson

Stefan Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Brottkärrsvägen 55, null, Göteborgs kommun

Gamla Brottkärrsvägen 55

Villa
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
12 995 000 kr
168 + 80 m²
1 353,7 m² tomt

Välkommen till denna imponerande villa belägen i det exklusiva området Hovås, bara en kort promenad från havet. Här möts du av en bostad som är både stort och välplanerat, med en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Inuti hittar du ett kök som verkligen är i en klass för sig, med en elegant köksö där matlagning blir till en konstform. Den sociala och öppna planlösningen binder samman köket med det rymliga vardagsrummet, perfekt för umgänge och underbara minnen. På samma våning finner du också samtliga sovrum, vilket ger en fantastisk dynamik och gör det enkelt att hålla ett öga på de små. Badrummen i detta hem har också genomgått en noggrann renovering, vilket ger en känsla av lyx och påkostat. Nedre plan så finns ett större rum med många möjligheter. Tvättstuga ,toalett och förråd finns på nedre plan.. Uteplatsen är inget annat än en dröm, med många soltimmar och flera terrasser för att njuta av frisk luft och vacker natur. Och för de bilintresserade finns det ett garage med plats för inte mindre än två bilar. Med närhet till kommunikationer och allt som Hovås har att erbjuda, är detta verkligen ett perfekt hem för den som söker det bästa av både stad och natur. Så varför vänta? Ta chansen att bli den stolta ägaren till denna fantastiska villa redan idag!

Ryttarstigen 88A, null, Göteborgs kommun

Ryttarstigen 88A

Tomt
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
5 995 000 kr
1 535 m² tomt

Härlig och stor bergstomt med högt läge i populära Hovås. Tomten är om hela 1535 kvadratmeter och ligger utanför detaljplan. Här har ni möjlighet att bygga erat drömhus. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. I bildspelet så finns ett hus från Trivselhus om 175 kvm där priset inklusive tomt för färdig inflyttat hus hamnar på ca 12 680 000 kr. Länk till huset https://www.trivselhus.se/husmodeller/villa-klippan/

Trolldalsvägen 16 A, null, Göteborgs kommun

Trolldalsvägen 16 A

Radhus
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
6 500 000 kr
129 m²
5 rum
677 m² tomt

Ett arkitekt ritat parhus om 129 kvadratmeter beläget i ett trevligt läge med närhet till salta bad. Nedre plan Stort och ljust vardagsrum med en social öppen planlösning mot det moderna och fullutrustade köket som går i ljusa färger. Trevligt med köksö. Bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Vitvaror från Siemens. Tidstypiska fönsterpartier av modell större som ger ljus värme och karaktär åt rummet. Vitmålade väggar och under fötterna ligger ett snyggt vitlaserad ekgolv som är genomgående i huset. Vardagsrum och kök är ihop hela 43 kvadratmeter och är ett perfekt rum för trevliga stunder i goda vänners lag eller mysiga hemmakvällar. På nedre plan har vi ett sovrum av modell större med plats för säng och arbetsdel. Bra med garderober för förvaring av kläder. Modernt och stilrent badrum. Helkaklade väggar i vitt och grå klinker på golvet. I anslutning till garaget ligger huset tvättstuga. Övre plan Här finns ett trevligt allrum/vardagsrum med plats för soffa och tv. Utgång till en stor takterrass som gjord för trevliga grillkvällar och lata soliga dagar. Två bra sovrum med gott om plats. I anslutning till walking-closet/klädkammare med plats för det mesta. Fräscht badrum med badkar. På väggarna vitt kakel och på golvet grå klinker. Ett fantastiskt hus med modern känsla och av hög kvalitet i ett havsnära läge i populära Torslanda. Observera att det lilla röda huset på bilderna skall rivas.

Nedre Karlslundsvägen 20, null, Göteborgs kommun

Nedre Karlslundsvägen 20

Tomt
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
1 995 000 kr
1 418 m² tomt

Större hörntomt om hela 1400 kvm med beviljat bygglov i ett attraktivt läge i expansiva Säve. Tomten är inte knuten till någon husleverantör så om man vill ha ett annat hus än det beviljade bygglovet så är det fritt fram att söka nytt bygglov. I bildspelet så ser man huset som är beviljat bygglov på och färdigställande av hus om 168 kvm med pool går på 6 995 000 kr. Nedan en beskrivning av huset Arkitekt ritat hus om 168 kvadratmeter beläget i ett trevligt läge med härligt vidstreck utsikt över ängarna. Huset har en stor balkong och en härlig uteplats med pool. Interiör övre plan Stort och ljust vardagsrum med en social öppen planlösning mot det moderna och fullutrustade köket som går i ljusa färger. Trevligt med köksö. Bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Vitvaror från Siemens. Tidstypiska fönsterpartier av modell större som ger ljus värme och karaktär åt rummet. Vitmålade väggar och under fötterna ligger ett snyggt vitlaserad ekgolv som är genomgående i huset. Från vardagsrummet når man huset stora balkong med gott om plats och med en härlig utsikt över ängarna, Från motsatt sitta av vardagsrummet når man en stor altan med pool. Vardagsrum och kök är ihop hela 56 kvadratmeter och är ett perfekt rum för trevliga stunder i goda vänners lag eller mysiga hemmakvällar. Två bra sovrum med plats för säng och arbetsdel. Det större av sovrummen angränsar till en klädkammare med plats för det mesta. Modernt och stilrent badrum. Helkaklade väggar i vitt och grå klinker på golvet. Nedre plan Här finns ett trevligt allrum med plats för soffa och tv. Två bra sovrum varav det större har en walking-closet/klädkammare med gott om utrymme. Fräscht badrum med dusch. På väggarna vitt kakel och på golvet grå klinker. På nedre plan hittar vi huset tvättstuga som är fullutrustad med tvättmaskin och torktumlare. Ett fantastiskt hus med modern känsla och av hög kvalitet i ett av de absolut bästa läge i expansiva Säve.

Nedre Karlslundsvägen 20, Säve, Göteborgs kommun

Nedre Karlslundsvägen 20

Villa
Säve, Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
6 995 000 kr
168 + 4 m²
6 rum
1 400 m² tomt

Ett arkitekt ritat hus om 168 kvadratmeter beläget i ett trevligt läge med härlig vidstreck utsikt över ängarna. Huset har en stor balkong och en härlig uteplats med pool. Interiör övre plan Stort och ljust vardagsrum med en social öppen planlösning mot det moderna och fullutrustade köket som går i ljusa färger. Trevligt med köksö. Bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Vitvaror från Siemens. Tidstypiska fönsterpartier av modell större som ger ljus värme och karaktär åt rummet. Vitmålade väggar och under fötterna ligger ett snyggt vitlaserad ekgolv som är genomgående i huset. Från vardagsrummet når man huset stora balkong med gott om plats och med en härlig utsikt över ängarna, Från motsatt sitta av vardagsrummet når man en stor altan med pool. Vardagsrum och kök är ihop hela 56 kvadratmeter och är ett perfekt rum för trevliga stunder i goda vänners lag eller mysiga hemmakvällar. Två bra sovrum med plats för säng och arbetsdel. Det större av sovrummen angränsar till en klädkammare med plats för det mesta. Modernt och stilrent badrum. Helkaklade väggar i vitt och grå klinker på golvet. Nedre plan Här finns ett trevligt allrum med plats för soffa och tv. Två bra sovrum varav det större har en walking-closet/klädkammare med gott om utrymme. Fräscht badrum med dusch. På väggarna vitt kakel och på golvet grå klinker. På nedre plan hittar vi huset tvättstuga som är fullutrustad med tvättmaskin och torktumlare. Ett fantastiskt hus med modern känsla och av hög kvalitet i ett av de absolut bästa läge i expansiva Säve.

Kyrkvägen 22, null, Tjörns kommun

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Tjörns kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
265 000 kr
9,6 m²
1 rum
1 550 kr/mån
27 604 kr/m²

Välkommen till populära Rönnäng och Tjörns Havspensionat som är en hotellanläggning med bostadsrätter. En smart och rolig investerings- och semesterlägenhet om 9,6 kvadratmeter med havsutsikt och som ligger närheten av salta bad som fina badplatsen kårevik. Lägenheten säljs möblerad. Tjörns Havspensionat bedriver hotellverksamhet de perioder du inte själv nyttjar din bostadsrätt dvs varje dygn som bostaden hyrs ut så får bostadsrättsägaren 50 % minus fasta avdrag. Det finns ingen begränsning för hur mycket du får vistas där per år dock (ej permanent). All uthyrning sker och administreras av hotellet. Lägenheten kan köpas både privat- och av juridisk person. Förmåner som är överenskomna för dig som bostadsrättsinnehavare när du själv nyttjar lägenheten: - Städning 300 kr / rum (städ vid avresa) - Frukost 80 kr / person (i mån av plats/öppettider) - Fri parkering - Tillgång till SPA:t i Bergabad. På SPA:at erbjuds bastu, relax och bubbelpool (separat taxa). För mer info om hotellverksamheten se https://tjornshavspensionat.se/

Visar alla 6