Mäklare Stefan Hansson

Stefan Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Krokebäcksvägen 9, null, Kungälvs kommun

Krokebäcksvägen 9

Lägenhet
Kungälvs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg

4 200 000 kr

121 m²

4 rum

6 740 kr/mån

34 711 kr/m²

Detta Svanenmärkta hus på 121 kvadratmeter är smart planerat med gott om plats för hela familjen. Beläget på gaveln med en tomtarea om 210 kvm. Trevligt soläge. Den välkomnande hallen har en praktisk garderobsvägg och ligger precis intill entrévåningens badrum med dusch. Fortsätt rakt fram för att komma till det öppna vardagsrummet med dörr ut till uteplatsen. Till vänster finns kök, matplats och tvättstugan med egen grovingång. På övervåningen finns husets tre sovrum, ytterligare ett badrum, här med badkar, samt ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum. Barnvänlit område med flertalet lekplatser och närhet till förskola och skolor i närområdet. Inflyttning beräknas i april/maj 2023. I familjeidyllen Kareby Äng finns gott om plats för lek och bus. Här finns träd att klättra i, plats att sparka boll och flera lekplatser med gungor, klätterställningar och annat skoj. Ett grannskap med modern Bullerbykänsla växer fram, där barnen kan springa fritt bland hallonbuskar och äppelträd.

  • Uteplats
Krokebäcksvägen 33, Kareby Äng, Kungälvs kommun

Krokebäcksvägen 33

Radhus
Kareby Äng, Kungälvs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg

4 995 000 kr

121 m²

5 rum

200 m² tomt

I populära och barnvänliga Kareby Äng bor du med närhet till naturen och till Kungälvs centrum. I områdets västra delar kan du njuta av utsikten över åkrar och ängar från din uteplats. Modernt radhus i gavelläge! De 121 kvadraten bjuder på en luftig entrévåning, separat tvättstuga med groventré. Härligt och stort vardagsrum samt modernt fullutrustat kök. Tre sovrum på övre plan med möjlighet att om man vill få till ett fjärde sovrum. Hög standard och alt kommer vara nytt och fräscht. Huset är placerat nära själva entrén till Kareby Äng vilket innebär endast en kort promenad till t.ex. förskola och mataffär. Huset är helt nytt och välplanerat med en egen trädgård med altan som perfekt till både härliga grillkvällar och utomhuslek för barnen. Huset är under produktion och inom kort möjlighet för inflyttning. Kontakta mäklaren för mer information. Observera att de flesta bilder är generella områdesbilder. Välkommen på visning!

Ekeredsvägen 17, null, Göteborgs kommun

Ekeredsvägen 17

Villa
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg

4 870 000 kr

95 m²

3 rum

609 m² tomt

Härlig tomt om 609 kvadratmeter i expansiva Gunnilse på Ekeredsvägen 17 B. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Möjliget till kommunalt vatten och avlopp. Här finns många möjligheter att bygga sitt drömhus. I bildspelet så är ett exempelhus från Smålandsvillan om 95 kvdratmeter där man kan inreda vinden så blir huset 156 kvm. Ekeredsvägen 17 B ligger i hjärtat av Gunnilse med närhet till kommunikationer, skolor och mataffär. Badsjön smörvattnet är omtyckt av både stora och små. Välkomna till visningen.

Kyrkvägen 22, null, Tjörns kommun

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Tjörns kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg

350 000 kr

9,6 m²

1 rum

1 036 kr/mån

36 458 kr/m²

Välkommen till populära Rönnäng och Tjörns Havspensionat som är en hotelanläggning med bostadsrätter. En smart och rolig investerings och semeserlägenhet om 9,6 kvadratmeter med havsutsikt och som ligger närheten av salta bad som fina badplatsen kårevik. Lägenheten säljs möblerad. Tjörns Havspensionat bedriver hotellverksamhet de perioder du inte själv nyttjar din bostadsrätt dvs varje dygn som bostaden hyrs ut så får bostadsrättsägaren 50 % minus fasta avdrag. Det finns ingen begränsning för hur mycket du får vistas där per år dock (ej permanent). All uthyrning sker och administreras av hotellet. Lägenheten kan köpas av både privat - och juridisk person. Förmåner som är överenskomna för dig som bostadrättsinnehavare när du själv nyttjar lägenheten: - Städning 300 kr / rum (städ vid avresa) - Frukost 80 kr / person (i mån av plats/öppettider) - Fri parkering - Tillgång till spat i Bergabad. Erbjuder bastu, relax och bubbelpool (separat taxa). För mer info om hotellverksamheten se https://tjornshavspensionat.se/

Ekeredsvägen 17B, null, Göteborgs kommun

Ekeredsvägen 17B

Tomt
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg

1 495 000 kr

609 m² tomt

Härlig tomt om 609 kvadratmeter i expansiva Gunnilse på Ekeredsvägen 17 B. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Möjliget till kommunalt vatten och avlopp. Här finns många möjligheter att bygga sitt drömhus. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Ekeredsvägen 17 B ligger i hjärtat av Gunnilse med närhet till kommunikationer, skolor och mataffär. Badsjön smörvattnet är omtyckt av både stora och små. Välkomna till visningen.

Visar alla 5