Mäklare Simon Svedlund

Simon Svedlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bratteråsbacken 22, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Bratteråsbacken 22, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsbacken 22, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsbacken 22

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
5 295 000 kr
84 m²
4 rum
vån 5/23
5 758 kr/mån
63 036 kr/m²

Rymlig 4:a till salu på våning 5 med hela 11 kvm stor balkong i soligt söderläge. Lägenhetens fönster vetter åt två håll - söder och väster. Trevliga attribut såsom badrum + gästtoalett, uppgraderat kök, uppgraderat badrum med bland annat golvvärme, spotlights mm. I huset finns co-workingyta och gästlägenhet. Huset på hela 23 våningar är ett riktigt höghus där våning 22 och 23 består av gemensamma terrasser med utsikt över hela Göteborg. Inflytt i juni alternativt augusti. Bilder på lägenheten kommer läggas upp / uppdateras löpande. Kontakta mäklaren för en visning för att köpa i ett tidigt skede!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsbacken 28

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
2 850 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 6/23
3 817 kr/mån
60 638 kr/m²

Äntligen en 1,5:a med balkong i soligt söderläge och hela 3 meter(!) takhöjd i vardagsrum och sovalkov. Våning 6 av 7 i denna del av huset och på våning 7 finns en stor gemensam terrass. På våning 4 finns co-workingyta och gästlägenhet. Den andra delen av huset är hela 23 våningar och där bjuder våning 22 och 23 på gemensamma terrasser med utsikt över hela Göteborg. Inflytt i juni alternativt augusti. Kontakta mäklaren för en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bratteråsbacken 30, null, Göteborgs kommun

Bratteråsbacken 30

Lägenhet
Göteborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
3 375 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/8
4 449 kr/mån
57 203 kr/m²

Gaveltvåa med balkong i soligt västerläge (eftermiddagssol) Våning 2 av 8 och på våning 8 finns en stor gemensam terrass. På våning 4 i andra huset finns co-workingyta och gästlägenhet. Det andra huset är hela 23 våningar och där bjuder våning 22 och 23 på gemensamma terrasser med utsikt över hela Göteborg. Inflytt i juni alternativt augusti och de 24 första månaderna blir utan avgift. Därtill är föreningen räntesäkrad av PEAB = inga höga avgiftshöjningar. Kontakta mäklaren för en visning!

  • Balkong
  • Hiss
Betesgatan 12, null, Kungälvs kommun

Betesgatan 12

Villa
Kungälvs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
6 325 000 kr
140 m²
5 rum
484 m² tomt

Möjligheten att köpa nyckelfärdig friliggande villa på entreprenad av välrenommerade Varbergshus. På lättbyggd tomt uppför Varbergshus Villa Malö Modern - ett stilrent hus med en flexibel planlösning och öppna ytor för det bekväma vardagslivet. Huset finns även i traditionell stil och kan såklart anpassas efter dina önskemål. Köket ligger i vinkel och det finns utrymme för en köksö och ett rejält matbord där både familj och vänner kan samlas. Det stora fönsterpartiet i vardagsrummet ger mycket ljusinsläpp och utsikt mot den härliga uteplatsen. På övervåningen finns den privata delen med flera sovrum och ett stort allrum. Behövs ett extra sov- eller arbetsrum på bottenvåningen är det enkelt att dela det stora vardagsrummet. Finns behovet av fyra sovrum på övervåningen så finns det en lösning även för detta. Huset är i modern stil med indragen takfot, spröjsade fönster och stående träpanel. Huset finns också i en mer traditionell stil med en veranda. https://www.varbergshus.se/husmodeller/villa-malo-modern Med begreppet "nyckelfärdigt" avses färdigställd uppförd villa där ni efter slutbesiktning får nycklarna i handen och kan flytta in i erat alldeles egna hus. I totalkalkylen är alla kostnader givetvis inkluderade som själva tomten, schaktning, grund, villan, anslutningsavgifter VA, värmesystem, el mm och även bygglovskostnader, lagfart och en hel del annat. Tomten är grovplanerad. Det finns möjligheter att lägga till en carport på tomten. Invändigt ingår kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Badrummen blir helkaklade och i hallen ligger praktisk klinker på golvet. Badrummens kommod och duschväggar kommer från Svedbergs. På golven inne i huset läggs en trestavig ekparkett och väggarna invändigt kommer att målas. Välkända Svenska fönster levererar alla fönster och huset innerdörrar blir massiva med dämpad stängning. Pannan är en Nibe frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. När du bygger med Varbergshus får du möjligheten att träffa en av deras materialvalsrådgivare som ritar upp kök och tvättstuga i 3D samt hjälper dig med materialval och eventuella tillval. Se bifogade dokument samt produktionskostnadskalkyl. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom ramarna för detaljplanen. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det helt själv tillsammans med husdesignern/säljaren. För inspiration till ditt hus kika in på Varbergshus hemsida www.varbergshus.se. Frågor besvaras av Anton Wallgren på Varbergshus, telefon 031-334 15 91 Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt. Det går bra att utan föranmälan själv besöka området och gå runt på tomterna!

Betesgatan 10, null, Kungälvs kommun

Betesgatan 10

Villa
Kungälvs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
6 150 000 kr
129,3 m²
6 rum
450 m² tomt

Möjligheten att köpa nyckelfärdig friliggande villa på entreprenad av välrenommerade Varbergshus. På lättbyggd tomt uppför Varbergshus Villa Viken Modern - ett kvadratsmart hus med stilrena linjer och många sovrum för den stora familjen. Huset finns även i traditionell stil och kan såklart anpassas efter dina önskemål. Här välkomnar en rymlig entré med plats för förvaring och praktiska lösningar som gör vardagspusslet lite enklare. Hela 140 kvm golvyta. Med sina fyra sovrum och generösa ytor finns det gott om plats för att hela familjen ska trivas. Tack vare kombinerat kök, matplats och vardagsrum får du ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Via vardagsrummets stora glasparti leds du direkt ut till en rejält tilltagen altan som lockar till umgänge. https://www.varbergshus.se/husmodeller/villa-viken-modern Med begreppet "nyckelfärdigt" avses färdigställd uppförd villa där ni efter slutbesiktning får nycklarna i handen och kan flytta in i erat alldeles egna hus. I totalkalkylen är alla kostnader givetvis inkluderade som själva tomten, schaktning, grund, villan, anslutningsavgifter VA, värmesystem, el mm och även bygglovskostnader, lagfart och en hel del annat. Tomten är grovplanerad. Det finns möjligheter att lägga till en carport på tomten. Invändigt ingår kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Badrummen blir helkaklade och i hallen ligger praktisk klinker på golvet. Badrummens kommod och duschväggar kommer från Svedbergs. På golven inne i huset läggs en trestavig ekparkett och väggarna invändigt kommer att målas. Välkända Svenska fönster levererar alla fönster och huset innerdörrar blir massiva med dämpad stängning. Pannan är en Nibe frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. När du bygger med Varbergshus får du möjligheten att träffa en av deras materialvalsrådgivare som ritar upp kök och tvättstuga i 3D samt hjälper dig med materialval och eventuella tillval. Se bifogade dokument samt produktionskostnadskalkyl. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom ramarna för detaljplanen. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det helt själv tillsammans med husdesignern/säljaren. För inspiration till ditt hus kika in på Varbergshus hemsida www.varbergshus.se. Frågor besvaras av Anton Wallgren på Varbergshus, telefon 031-334 15 91 Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt. Det går bra att utan föranmälan själv besöka området och gå runt på tomterna!

Betesgatan 8, null, Kungälvs kommun

Betesgatan 8

Villa
Kungälvs kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
5 650 000 kr
102 m²
4 rum
457 m² tomt

Möjligheten att köpa nyckelfärdig friliggande villa på entreprenad av välrenommerade Varbergshus. På lättbyggd tomt uppför Varbergshus Villa Ängviken Modern - ett enplanshus där du kan välja mellan tre olika planlösningar - vilken passar dig bäst? Husets konstruktion ger dig möjlighet att bygga en övervåning i framtiden, en väldigt smart lösning om familjen växer. Stilen på just detta hus är modern, vilket innebär en indragen takfot och stående panel som ger ett stramare uttryck. Huset finns även i traditionell stil och kan såklart anpassas efter dina önskemål. https://www.varbergshus.se/husmodeller/villa-angaviken-modern Med begreppet "nyckelfärdigt" avses färdigställd uppförd villa där ni efter slutbesiktning får nycklarna i handen och kan flytta in i erat alldeles egna hus. I totalkalkylen är alla kostnader givetvis inkluderade som själva tomten, schaktning, grund, villan, anslutningsavgifter VA, värmesystem, el mm och även bygglovskostnader, lagfart och en hel del annat. Tomten är grovplanerad. Invändigt ingår kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Badrummen blir helkaklade och i hallen ligger praktisk klinker på golvet. Badrummens kommod och duschväggar kommer från Svedbergs. På golven inne i huset läggs en trestavig ekparkett och väggarna invändigt kommer att målas. Välkända Svenska fönster levererar alla fönster och huset innerdörrar blir massiva med dämpad stängning. Pannan är en Nibe frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. När du bygger med Varbergshus får du möjligheten att träffa en av deras materialvalsrådgivare som ritar upp kök och tvättstuga i 3D samt hjälper dig med materialval och eventuella tillval. Se bifogade dokument samt produktionskostnadskalkyl. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom ramarna för detaljplanen. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det helt själv tillsammans med husdesignern/säljaren. För inspiration till ditt hus kika in på Varbergshus hemsida www.varbergshus.se. Frågor besvaras av Anton Wallgren på Varbergshus, telefon 031-334 15 91 Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt. Det går bra att utan föranmälan själv besöka området och gå runt på tomterna!

Gamla Kronvägen 37A, Partille Port, Partille kommun

Gamla Kronvägen 37A

Lägenhet
Partille Port, Partille kommun
Svenska Mäklarhuset Göteborg
4 650 000 kr
99 m²
4 rum
vån 5/7
6 409 kr/mån
46 970 kr/m²

Stora varianten av 4 rok med flera tillval gjorda, såsom Vedumkök med stenskiva, golv mm. Ljusinsläpp från 3 väderstreck, delvis inglasad balkong om hela 17 kvm i österläge med utgång både från vardagsrum och master bedroom. Därtill trevliga attribut såsom öppen planlösning med köksö, rymlig walk in-closet i master bedroom samt gästtoalett. Högt beläget i huset samt grönskande innergård med växthus. Nära kommunikationer. För mer information besök projektets hemsida: https://peabbostad.se/projekt/vastra-gotaland/brfostracitygarden/ Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7