Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Kenny Larsson

Kenny Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Valutavägen 66C, Hägerstensåsen, Stockholms kommun

Valutavägen 66C

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
4 295 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3/3
4 506 kr/mån
69 274 kr/m²

Välkommen till en underbar trea högst upp i huset med himlen som närmsta granne. Här erbjuds du stora fönsterpartier i söderläge och en vacker utsikt över grönskan som Hägerstensåsen har att erbjuda. Med utgång från vardagsrummet når man en stor terrass där solen lyser från tidig morgon till sen kväll. Lägenheten inbjuder till socialt umgänge där ytorna i kök, vardagsrum och terrass samspelar. Stort badrum med såväl tvättmaskin som torktumlare för högsta komfort. Huset är byggt 2007 och erbjuder bekvämligheter såsom garage och hiss. Till lägenheten hör ett förråd. Stabil bostadsrättsförening utan några stora inplanerade renoveringar och en belåning på under 8 000 kr per kvm. Läget på Hägerstensåsen är optimalt med närhet till tunnelbana, livsmedelsbutik, caféer och restauranger. Direkt utanför porten möts du av den vackra naturen och här finns gott om promenad och joggingspår att utforska.

  • Balkong
  • Hiss
Inteckningsvägen 15, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Inteckningsvägen 15, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Inteckningsvägen 15, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Inteckningsvägen 15

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 639 kr/mån
54 455 kr/m²

Underbar bostad med ett attraktivt läge i Hägerstensåsen. Bostaden har genomgående en mycket stilren interiör med genomtänkta färgval, detaljer i mässing och nylagda golv. Det höga och fria läget ger bostaden rikligt med ljus via breda fönster mot grönska och trädtoppar. Lägenheten har genomgående nymålade tak och väggar, nya snickerier, samt nylagda golv som i vardagsrum och sovrum är i massiv fiskbensparkett. Till sovrummet har dörröppningen breddats och en infälld skjutdörr i ek har monterats. Öppningen bildar en generös rumslighet och bidrar till ökat ljusflöde. Stabil förening med de stora renoveringarna bakom sig. I källarplan finns föreningens gemensamma tvättstuga samt förråd. Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Hägerstensåsen. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm.

  • Premium
  • Balkong
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Diavoxvägen 18A

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 199 000 kr
26 m²
1 rum
vån 7/10
2 329 kr/mån
84 577 kr/m²

Juridisk person tillåts! Redan i entrén möts man av ett otroligt ljus och en milsvid utsikt. Ljuset sträcker sig genom hela lägenheten och ger lägenheten en väldigt luftig känsla. Placerat på optimalt läge vid Telefonplan med närhet till restauranger, affärer och kommunikationer. Stor balkong i bästa västerläge med sol under stora delar av dagen och en fantastisk utsikt över takåsarna. Lägenheten präglas av genomgående fina materialval såsom brunlackerat askgolv och fönsterbänkar i slipad kalksten. Stilrent och tidlöst kök från HTH som erbjuder riktigt bra arbetsytor och förvaring. De vita köksluckorna matchas snyggt mot diskbänken i rostfritt som ger en industriell känsla. Lyxigt, helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. I Brf The BRiCK Umbra bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som består av 111 st moderna bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder. Föreningen har en hållbar ekonomisk plan och en bra skuldsättningsnivå i förhållande till jämförbara föreningar i området. Parkering finns även att hyra i garage i angränsande fastighet för 1875/mån. I området kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Till Telefonplans tunnelbanestation är det endast ett par minuters promenad, därifrån tar ni er till Södermalm på 6 minuter och T-centralen på 14 minuter. Med andra ord en lägenhet med allt du kan önska av såväl läge som bekvämligheter, välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Diavoxvägen 18A

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 549 000 kr
45 m²
2 rum
vån 8/10
4 031 kr/mån
78 867 kr/m²

Juridisk person tillåts! Bli först in i denna bostadsdröm om två rum och kök som planerats på bästa sätt. Placerat på optimalt läge vid Telefonplan med närhet till restauranger, affärer och kommunikationer. Stor balkong i bästa västerläge med sol under stora delar av dagen och en milsvid utsikt över takåsarna. Lägenheten präglas av genomgående fina materialval såsom brunlackerat askgolv och fönsterbänkar i slipad kalksten. Stilrent och tidlöst kök från HTH som erbjuder riktigt bra arbetsytor och förvaring. De vita köksluckorna matchas snyggt mot diskbänken i rostfritt som ger en industriell känsla. Lyxigt, helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Sovrum i bra storlek och bra förvaringsmöjligheter gör detta till en lägenhet med allt man kan önska. I Brf The BRiCK Umbra bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som består av 111 st moderna bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder. Föreningen har en hållbar ekonomisk plan och en bra skuldsättningsnivå i förhållande till jämförbara föreningar i området. I området kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Till Telefonplans tunnelbanestation är det endast ett par minuters promenad, därifrån tar ni er till Södermalm på 6 minuter och T-centralen på 14 minuter. Med andra ord en lägenhet med allt du kan önska av såväl läge som bekvämligheter, välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4