Mäklare Kenny Larsson

Kenny Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tellusborgsvägen 65e, 1 tr, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun

Tellusborgsvägen 65e, 1 tr

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
4 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
3 373 kr/mån
71 583 kr/m²

Välkommen till en underbar lägenhet som har allt man kan önska sig. Öppen planlösning med stora rum, stor uteplats mot föreningens innergård, pool på gården, garage i huset och stabil förening med låga månadsavgifter. Lägenhetens storlek gör att man med hjälp av insustriglasväggar skulle kunna göra ett extra rum i lägenheten. Midsommarkransen är ett omåttligt populärt område med flertalet populära restauranger och caféer. Här har du optimala kommunikationer med röda linjens tunnelbana som tar dig till T-centralen på 11 min. Med en kort cykeltur kommer ni till Södermalms härliga utbud. Området bjuder även på fin natur och mysiga promenadstråk längs Liljeholmen, Gröndal, Vinterviken med mera.

  • Uteplats
  • Hiss
Sparbanksvägen 44, 2 tr, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Sparbanksvägen 44, 2 tr, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Sparbanksvägen 44, 2 tr, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Sparbanksvägen 44, 2 tr

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
4 108 kr/mån
73 222 kr/m²

Välkommen till Hägerstensåsens finaste tvåa. Bostaden utmärker sig med balkong i soligt sydvästläge mot den lugna gården, öppen planlösning mellan vardagsrum och det nyrenoverade köket. Du finner många originaldetaljer såsom fiskbensparkett i vardagsrum, brädgolv i sovrum och fönsterbänkar i sten som kombinerats med moderniteter på ett mycket smakfullt sätt. Den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och takhöjden på 2,70 skapar en härlig rymd. Helkaklat badrum. Här bor ni med kort promenadavstånd till tunnelbana, populära restauranger, mysiga caféer och butiker. Välmående förening med de stora renoveringarna bakom sig som stambyte, el, fönster och balkonger. I källarplan finns föreningens gemensamma tvättstuga samt förråd. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm.

  • Premium
  • Balkong
Sparbanksvägen 77, vån 2, Hägerstensåsen, Stockholms kommun

Sparbanksvägen 77, vån 2

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
4 475 kr/mån
61 462 kr/m²

Accepterat pris, kontakta mäklaren på 0707448600 för privatvisning! Välkommen till en fantastisk trerummare placerad på gavel med en generös takhöjd! Lägenheten fick en omfattande renovering 2018 då planlösningen ändrades om till den öppna lösningen den har idag. Ni erbjuds en balkong i mycket eftertraktat sydvästläge som ger de bästa soltimmarna, från lunch till sena solnedgången på sommaren. Fastigheten byggdes på 40-talet och bjuder på mycket charmiga detaljer såsom fönsterbänkar i sten och vackra fönstervred. Detta kombineras med en öppen planlösning och ett kök i världsklass med alla moderniteter man kan önska sig. Mycket välplanerad lägenhet som bjuder på stora sovrum och mycket goda förvaringsmöjligheter. Stambytt och renoverat badrum med kakel och klinker. Stabil förening med de stora renoveringarna bakom sig. I källarplan finns föreningens gemensamma tvättstuga samt förråd. Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Hägerstensåsen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm.

  • Plus
  • Balkong
Bryggvägen 4, vån 2, Gröndal, Stockholms kommun

Bryggvägen 4, vån 2

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 450 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/3
2 017 kr/mån
87 500 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, kontakta mäklaren på 0707448600 för att boka en privatvisning! Välkommen till en underbar lägenhet som präglas av charmiga 50-talsdetaljer, generös takhöjd och stora fönsterpartier i söderläge som erbjuder rikligt med ljusinsläpp. Här erbjuds gott om förvaring, genomgående ekparkettgolv, ett stambytt och nyrenoverat badrum(2022). Vidare erbjuds ett smakfullt kök med både generösa bänkytor och förvaring. Ett välplanerat och lättmöblerat allrum med sovalkov och plats för soffa, matbord och övrigt möblemang. Till lägenheten tillhör ett stort källarförråd! BRF Härden 115 är en välskött och solid förening med låga avgifter. Föreningen bildades 2002 och förvärvade fastigheten 2006. Föreningen upplåter 64 lägenheter, varav 7 hyresrätter som utgör ett stort dolt kapital. Föreningen har 12 kommersiella lokaler som hyrs ut och skapar ett starkt kassaflöde. Föreningen sålde i år (2022) av en hyresrätt som inbringade 7,5 mkr till kassan. Man erbjuder sina medlemmar en trevlig innergård med lekpark, planteringar, pergola och grillmöjligheter. Vidare erbjuds en stor tvättstuga, cykelförråd/barnvagnsrum, grovsoprum och stora källarförråd. Föreningen disponerar över ett garage med 30 parkeringsplatser, några med laddstolpe mot en kostnad på 1500kr/mån. Här bor du i omåttligt populära Gröndal placerat sydväst om Södermalm som du tar dig till innerstaden på bara några minuter. Gröndal kryllar av mysiga caféer, riktigt bra restauranger, butiker och har fina grönskande parker. Med några steg utanför dörren kan du ta dig ner till Gröndal Strands populära badbryggor, njut av Mälarens vatten med strandpromenad och badbryggor som ditt andra vardagsrum. På 10 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Precis utanför porten går buss (133) som tar dig vidare in till Gröndal Centrum och Liljeholmens Centrum på ett par minuter. Liljeholmens Centrum är knytpunkten för bra kommunikationer i form av tvärbana, bussar och tunnelbana.

Visar alla 4