Mäklare Anders Nilsson Wall

Anders Nilsson Wall

Om mig

Med över 9 års gedigen yrkeserfarenhet och över 600 bostadsförmedlingar står jag och min byrå, SMH Halmstad, redo att vara det optimala valet för dig som vill maximera din bostadsaffär. Prisad mäklare: - Halmstads & Hallands mest rekommenderade mäklare år 2023, källa: HittaMäklare.se - Halmstads & Hallands mest säljande mäklare år 2023, källa: Hemnet - Halmstads & Hallands mest rekommenderade mäklare år 2022, källa: HittaMäklare.se

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hallavägen 34, Gullbrandstorp, Halmstads kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Hallavägen 34, Gullbrandstorp, Halmstads kommun, bild 2
Hallavägen 34, Gullbrandstorp, Halmstads kommun, bild 3

Hallavägen 34

Villa
Gullbrandstorp, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 995 000 kr
102 + 128 m²
4 rum
980 m² tomt

Låt oss presentera denna mycket välskötta familjevilla på bra läge i Gullbrandstorp! Villan bjuder på bekvämlighet och avkoppling för hela familjen. Ett nyligen renoverat badrum, ett mysigt vardagsrum med en braskamin för kvällar fyllda av värme och samvaro, samt ett modernt kök. Dessutom finns ett underbart hemma-spa med bastu och jacuzzi på källarplan, perfekt för avkoppling och välbefinnande. Det här är det ultimata hemmet för barnfamiljen som söker en fridsam tillvaro i en trygg och trivsam omgivning. Till huset hör en underhållsvänlig trädgård och ett generöst trädäck med tillhörande pool. Här kan hela familjen skapa minnen under soliga sommardagar och njuta av avslappnade stunder tillsammans! I Gullbrandstorp får ni inte bara ett fantastiskt hem, utan även en härlig omgivning att bo i. Med närheten till naturen, livsmedelsbutiker och skolor är detta ett område där allt ni behöver finns inom räckhåll. Och med närhet till både badstränder och golfbanor finns det gott om möjligheter till både avkoppling och aktiviteter för hela familjen. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
Sibyllavägen 54B, Mellbystrand, Laholms kommun
  • Lör 4 maj kl 13:30

Sibyllavägen 54B

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 495 000 kr
60 + 2 m²
4 rum
1 095 m² tomt

Upptäck detta fantastiska fritidshus i populära Mellbystrand, en pärla med två välfungerande stugor som erbjuder både generationsboende och uthyrningsmöjligheter. Dessutom ger den generösa tomten utrymme för att bygga ett nytt hus för året-runtboende. Med en underbar placering bara ett stenkast från den vackra stranden och skyddad från både vind och insyn, erbjuder denna fastighet en fridfull tillflyktsort. Attraktivt område som planeras att bli det nya centrumet för norra Mellbystrand, komplett med torg och butiker. Ta chansen att äga detta unika tillfälle till både avkoppling och investering! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
Stationsgatan 32A, Halmstad centrum, Halmstads kommun

Stationsgatan 32A

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
2 925 kr/mån
34 519 kr/m²

Drömmer ni också om en bostadsrätt med sekelskiftescharm och hög standard? Låt oss presentera Stationsgatan 32A och denna fantastiska 2:a om 52 välplanerade kvadratmetrar. Bostaden ligger med bara ett par minuters promenad ifrån centrum och fina grönområden. Anrik fastighet från år 1890 som totalrenoverades under år 2023/2024. Bostaden bjuder bland annat på: Höga listverk och vackra stora fönster med spröjs. Modernt fullutrustat kök, helkaklat badrum i stilren design samt ett härligt vardagsrum. En praktisk detalj med bostaden är att du som ny köpare har dubbla entrér! En utgång finns från köket, direkt till den mysiga innergården. Läget på Stationsgatan 32A är bekvämt med närhet till stadens centrum, kollektivtrafik och vackra naturområden. Här bor ni tryggt med en räntegaranti under de tre första åren. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

Hvitfeldtsgatan 19B, Halmstad centrum, Halmstads kommun
Hvitfeldtsgatan 19B, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 2
Hvitfeldtsgatan 19B, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 3

Hvitfeldtsgatan 19B

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 895 000 kr
93 m²
3 rum
vån 3/4
6 554 kr/mån
31 129 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet mitt i hjärtat av Halmstad! Med sitt perfekta läge bara en kort promenad från stadens centrum erbjuder denna bostad en central livsstil där bekvämlighet och stil går hand i hand. Denna rymliga och ljusa våning sträcker sig över hela 93 kvadratmeter och imponerar med en välplanerad layout och högkvalitativa materialval som skapar en modern atmosfär. Samtliga ytsikt och golv är nya och fräscha från 2021, vilket ger en härlig känsla. Det smakfulla och stilrena badrummet från år 2021 utrustat med dusch och egen tvättavdelning. Det ljusa och fräscha köket är från år 2017 och lockar med gott om plats för matlagning och umgänge. Njut av avkopplande stunder i det inbjudande vardagsrummet med generösa ytor och två bekväma sovrum för en god natts sömn. Utöver detta är den underbara balkongen ett utmärkt tillägg, som bjuder på soliga timmar i en avskild och privat miljö. Kort sagt, denna lägenhet har allt du behöver för att trivas. Med sitt centrala läge har du nära till shopping, restauranger och nattliv samtidigt som du kan njuta av en modern och fräsch livsmiljö. Naturen och utmärkta kommunikationsmöjligheter finns bara en kort promenad bort, vilket gör detta till det perfekta boendet för den moderna stadsbon som söker det bästa av båda världarna. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagalundsvägen 10g, Pålsbo, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 09:30
Hagalundsvägen 10g, Pålsbo, Halmstads kommun, bild 2
Hagalundsvägen 10g, Pålsbo, Halmstads kommun, bild 3

Hagalundsvägen 10g

Lägenhet
Pålsbo, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 550 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
5 918 kr/mån
19 375 kr/m²

Välkommen till din framtida oas mitt i Pålsbo! Denna fantastiska lägenhet på andra våningen är allt du kan önska dig och lite till. Med 80 kvadratmeter boyta och generöst ljusinsläpp från stora fönster blir varje dag fylld med ljus och liv. Den öppna och funktionella planlösningen skapar en atmosfär av rymd och möjligheter. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha allt du behöver inom räckhåll. Stig in i en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Det fräscha badrummet är stilrent renoverat och helkaklat. Ljust och öppet vardagsrum med utgång till den generösa balkongen. Vidare finner ni två väl tilltagna sovrum med fräscha ytskikt. Köket är fullutrustat och här finns även en naturlig plats för matgruppen. Men det bästa är ändå den generösa balkongen som följer med lägenheten. Här kan du njuta av morgonsolen med en kopp kaffe eller avnjuta en middag medan solen sänker sig över horisonten. Utsikten är gemytlig och bjuder in till avkoppling. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem! Hagalundsvägen 10G är en del Riksbyggens Brf Halmstadhus nr 16, en mycket omtyckt och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Vilket ger dig en trygg och stabil boendemiljö. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Halmstad har att erbjuda. Busshållplats finns inom bekvämt avstånd och härifrån tar ni er smidigt till centrum, Tylösand och Flygstaden. Passa på innan någon annan hinner före - anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Sleipners väg 3, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Sleipners väg 3

Villa
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
6 095 000 kr
156 m²
6 rum
600 m² tomt

Nu har du chansen att bli ägare till ett nybyggt Myresjöhus i ett lugnt och naturskönt Allarp. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Välkommen in i denna nyproducerade 2-plansvilla i lantlig stil om 156 kvm fördelat på 6 rum och kök. Det här huset rymmer en större barnfamilj. Huset planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Ett sovrum ligger på samma plan som sällskapsytorna och ytterligare tre generösa sovrum ligger på övervåningen. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till höger. Badrummet är inrett med duschhörn med takdusch, kommod och spegelskåp. Fortsätter du in i huset kommer du till den stora samvaroytan– med plats för både matplats, soffgrupp och mer därtill. Här kan du samla hela familjen under årets alla högtider och alla får plats. På husets övervåning finner du gott om plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum. Ett av sovrummen är lite större än de andra och bjuder på gott om förvaring med en stor intilliggande klädkammare. Här finns även ett trevligt allrum och ett större badrum som är inrett med både dusch och badkar. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

Hedhusvägen 27, Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Hedhusvägen 27, Skummeslövsstrand, Laholms kommun, bild 2
Hedhusvägen 27, Skummeslövsstrand, Laholms kommun, bild 3

Hedhusvägen 27

Villa
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
4 695 000 kr
105 + 25 m²
5 rum
662 m² tomt

Välkommen till Hedhusvägen 27 – en elegant nybyggd 1-plansvilla med tillhörande attefallshus! Hög standard, öppen planlösning och rymlig atmosfär gör detta till det perfekta hemmet, oavsett om det är för permanentboende eller som fritidsparadis. Valet är ert – upplev det bästa av båda världar här! Interiört: En mindre hall leder till en stor hallgång med generös förvaring i flera garderober. Två mindre sovrum, var och ett med en garderob, och ett större master bedroom med ytterligare garderober. Badrummet är utrustat med dusch, tvätt- och torkmaskin, och golvvärme. Hela husets övriga ytor har ett ljust golv som binder samman hallen, köket, vardagsrummet och TV-rummet. Köket är en vit parallellkök från IKEA med bänkskivor i laminat från Agelito. Det har en svart diskbänk med avrinningsyta, häll, inbyggd ugn och integrerad kyl/frys samt diskmaskin. En stilfull väggmonterad köksö med bänkskåp kompletterar köket. Från köket leder en dörr ut till den generösa terrassen som vetter mot trädgården. Sociala ytor med hög takhöjd och mycket naturligt ljus skapar en trivsam atmosfär. TV-rummet har en utgång till en inglasad altan, medan vardagsrummet har stora fönsterpartier mot väst och vikdörrar mot terrassen i söder. Fastigheten erbjuder flera uteplatser där man kan njuta av solens strålar från morgon till kväll. Mellan huset och attefallshuset finns en mysig terrass med stort skärmtak, perfekt för att avnjuta morgonkaffet i sällskap av soluppgången. På terrassen finns också ett lyxigt spa-bad. I sydvästläge finns en inglasad altan med höst/vår-partier och isolertak samt isolering under trallgolvet. TV-rummet och altandörrarna öppnar upp mot både väst och öst. Mot väst finns en extra terrass med vikpartier som förenar vardagsrummet med terrassen. Attefallshuset har ett rymligt rum med stora fönster. Där finns även ett fräscht badrum med dusch. I attefallaren finns även ett förråd med ingång från uppfarten och ett mindre väggmonterat förrådsskjul på ena gaveln. Exteriör: Trädgården är ytterst lättskött och ligger i ett lugnt och trivsamt område. Villan har ett strategiskt bra läge längst ned på Hedhusområdet, närmast havet. Genom en kort skogspromenad når man ett vackert reservat med tallskog och vältrampade stigar, inklusive den 12 km långa "blå slingan" som går genom skogen och längs havet genom Hemmeslöv och Båstad. E6:an är bara några minuters bilresa bort, och Båstad Station ligger cirka 3 km bort. I Skummeslövsstrand finns livsmedelsbutik, vårdcentraler, förskola och restauranger. Passa på innan någon annan hinner före – detta är verkligen ett boende utöver det vanliga!

  • Premium
Lissingavägen 17B, Ugglarp, Falkenbergs kommun
  • Ons 1 maj kl 10:30

Lissingavägen 17B

Lägenhet
Ugglarp, Falkenbergs kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 095 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/1
3 200 kr/mån
31 269 kr/m²

Välkommen till Lissingavägen 17B. Här erbjuds nu en yteffektiv nybyggd bostadsrätt på ett plan om 67 kvadratmeter. Planlösningen är välplanerad och omfattar två sovrum, kök och vardagsrum. Till bostaden hör även ett generöst trädäck på cirka 50 kvadratmeter där du kan njuta av solen från morgon till solnedgång. Fastigheten är belägen på en charmig hörntomt med en gemytlig utsikt över vacker natur. Det havsnära läget, tillsammans med den låga månadsavgiften, gör att denna bostadsrätt passar perfekt både som fritidsboende och permanentbostad. Valet är ditt! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Måsen 57, Östra Stranden, Halmstads kommun

Måsen 57

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 995 000 kr
50 + 15 m²
4 rum
350 m² tomt

Välkommen till fritidsparadiset vid Måsen 57! Här kan vi med stolthet presentera en elegant nybyggd villa, komplett med tillhörande attefallshus. Med genomgående hög standard och en noggrant uttänkt planlösning är detta det perfekta sommarhuset för hela familjen att skapa minnen för livet! Kan med fördel nyttjas för permanentboende. Den generösa tomten är inte bara vackert belägen, den är även insynsskyddad och erbjuder flertalet uteplatser där du kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Oavsett om det är avkoppling eller lek och skratt du söker, har detta fritidsparadis allt du behöver för att skapa en oändlig sommaridyll för dig och din familj. Missa inte chansen att äga ditt eget paradis vid Måsen 57! Måsen, en av de äldsta föreningarna i området, har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1930-talet då den grundades. Den idylliska föreningen, vars anläggningar härstammar från den tiden, äger marken tillsammans med sina medlemmar och stugägare. En unik gemenskap präglar området där permanent boende är tillåtet och där moderna bekvämligheter som fiberanslutning är standard. Föreningen erbjuder också separata parkeringsplatser för medlemmarna, vilka är tydligt anvisade för att säkerställa ordning och tillgänglighet. För de som önskar hyra ut sina stugor finns även möjligheten till detta, med förbehåll som specificeras i föreningens stadgar och trivselregler. På Östra stranden finner du en badupplevelse utöver det vanliga. Här sträcker sig en två kilometer lång sandstrand som bjuder in till avkoppling och lek vid vattnet. Vid Gröningen finns även ett handikappanpassat bad för ökad tillgänglighet och inkludering. Området är också hem åt Strandtorps Golf med paddelbanor för den som vill utöva sport eller bara ha roligt utomhus. För familjer och vänner finns även möjlighet till minigolf och andra aktiviteter. Under säsongen finns en livsmedelsbutik, kiosk och flera restauranger som berikar besöket och gör det till en komplett upplevelse för alla som besöker Östra stranden. Passa på innan någon annan hinner före - anmäl er på visning redan idag!

Södra Vägen 33, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun

Södra Vägen 33

Lägenhet
Söder/Söderkaj, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 295 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/7
2 460 kr/mån
51 000 kr/m²

Låt oss presentera denna fantastiska bostadsrätt på ett ypperligt läge! Mycket kvadratsmart bostad om 45 m² som bjuder på vackert utsikt över Nissan. Genomgående hög standard som "Nyskick"! Ni bjuds på en rymlig hall med klädkammare, fräscht helkaklat badrum med tvättmöjligheter, modernt kök i ljus kulör, vardagsrum med smart platsbyggd säng som enkelt fälls ner från väggen för att optimera bostadsytan. Pricken över i:et är den generösa inglasade balkongen - Här njuter man mer än gärna av den gemytliga utsikten över Nissan! På Södra Vägen 33 bor ni i en ytterst välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift på endast: 2 366 kr/mån! Söderkaj är ett av Halmstads mest populära områden med sitt centrala och natursköna läge. Här finns tillgång till brygga med badmöjlighet, båtplatser och ni bor på gångavstånd till den populära restaurangen Söderfamiljen. Ni har direkt närhet vackra promenadstråk via Prins Bertils stig längs med Nissan och gångavstånd till vackra Västra Stranden där ni även hittar favoriter som Söderpiren och Lillebrors för en god lunch eller varför inte en kylande drink tillsammans med vännerna? Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gråsejsvägen 33, Fyllinge, Halmstads kommun

Gråsejsvägen 33

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 595 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
5 423 kr/mån
23 806 kr/m²

Låt oss presentera denna nyproducerade 3:a om 67 mycket välplanerade kvadratmeter på högsta våningsplan, 3 av 3 samt unikt gavelläge med fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Interiört bjuder lägenheten på en väl tilltagen hall med tillhörande klädkammare, fräscht helkaklat badrum med egen tvättavdeling, modernt och stilrent kök i öppen planlösning mot det ljusa allrummet samt två sovrum. Som om inte detta vore nog bjuder bostaden på en härliga balkong i bästa solläge samt egen uteplats vid entrén i form av loftgång med plats för cafébord. På Gråsejsvägen 33 bor ni en kort bil eller cykeltur ifrån vad Halmstad har att erbjuda så som köpcentret Hallarna, fina Östra stranden, livsmedelsbutiker och Halmstads utbud att trevliga restauranger. Passa på innan någon annan hinner före - anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Sjöalt 384, Våxtorp, Laholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sjöalt 384

Villa
Våxtorp, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 995 000 kr
221 + 33 m²
5 rum
1 838 m² tomt

Upptäck drömhemmet vid sjön – en fantastisk 1-plansvilla som väntar på dig! Denna robusta villa från det sena 60-talet är full av charmiga detaljer och har genomgått en smakfull modernisering under år 2023. Med nytt tak, elsystem, ytskikt, badrum och kök är detta hem redo för dig att flytta in och omedelbart börja njuta av det komfortabla villalivet. Som nya köpare kommer ni att få generösa ytor för hela familjen, hela 221 kvm! Den pittoreska placeringen gör detta hem till en pärla, bara ett stenkast från Sjöaltesjön. Här erbjuds en idyllisk livsstil med närhet till naturen och alla bekvämligheter. Missa inte chansen att äga detta unika sjönära hem! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
Skånegatan 57B, Halmstad centrum, Halmstads kommun

Skånegatan 57B

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 150 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/5
3 242 kr/mån
40 566 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS: 2 1500 000:- KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNINGSTID! Låt oss presentera denna mycket smakfulla & kvadratsmarta 2:a som står inflyttningsklar! Vi imponeras av den genomtänkta planlösningen och de kvalitativa materialvalen. Känslan av nyproduktion är svårslagen! Ni som nya köpare blir första att nyttja denna bostad - Tillträde kan ske omgående om så önskas! Interiört: Välkomnade hall med en rymlig skjutdörrsgarderob. Köket går i ljus kulör från kvalitetsmärket Marbodal och här finns en naturlig plats för matbord. Allrummet och köket går i en social planlösning, här finns gott om plats med soffgrupp, TV eller annan önskvärd möblering. Från vardagsrummet når ni ut till den möblerbara balkongen med härlig morgonsol. Badrummet är helkaklat i stilrent utförande med golvvärme. I badrummet finns en kombinerad tvätt- torktumlare. Sist men inte minst hittar ni ett väl tilltaget sovrum med generös skjutdörrsgarderob. På Skånegatan 57B bor ni med bekvämt avstånd till både stadens centrum, kommunikationer, vackra naturområden och havet. Skanska garanterar föreningen (Brf Västra Allén) en räntegaranti vilket innebär att Skanska står för den förhöjda räntekostnaden de fem första åren som bostadsrättsföreningen har. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Helmfeldtsgatan 53, Halmstad centrum, Halmstads kommun

Helmfeldtsgatan 53

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 595 000 kr
109 m²
4 rum
vån 2/6
7 639 kr/mån
32 982 kr/m²

Låt oss presentera denna fantastiskt trevliga 4:a om hela 109 välplanerade kvadratmetrar. Till lägenheten hör två härliga balkonger - Lyxigt! Bostaden är i absolut toppskick och andas kvalité. Smakfulla materialval och genomtänkt planlösning. Interiört: Hall med klinkergolv och väldigt bra förvaringsmöjligheter. Fräscht helkaklat badrum med tvättavdelning. Gästtoalett i anslutning till hall. Vardagsrum och kök i social planlösning. Fullutrustat kvalitets kök från Marbodal i ljusa kulörer. Master Bedroom med utgång till egen balkong. Stor klädkammare. Två mindre sovrum med garderober, perfekt för gästrum/barnrum eller hemmakontor. Boende i föreningen har möjlighet att nyttja & njuta till den generösa takterrass med gemytlig utsikt över centrala Halmstad. Här finns både utemöbler och gasolgrill. I föreningen finns även en övernattningslägenhet. På Helmfeldtsgatan 53 bor ni med direkt närhet till resecentrum, hotell med restaurang, livsmedelsbutiker och gym. Stadens centrum ligger på behagligt promenadavstånd och vackra stränder bara en cykeltur bort. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 14