Mäklare Anders Nilsson Wall

Anders Nilsson Wall

Om mig

Med över 9 års gedigen yrkeserfarenhet och över 600 bostadsförmedlingar står jag och min byrå, SMH Halmstad, redo att vara det optimala valet för dig som vill maximera din bostadsaffär. Prisad mäklare: - Halmstads & Hallands mest rekommenderade mäklare år 2023, källa: HittaMäklare.se - Halmstads & Hallands mest säljande mäklare år 2023, källa: Hemnet - Halmstads & Hallands mest rekommenderade mäklare år 2022, källa: HittaMäklare.se

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åttingsstigen 30D, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
  • Idag kl 12:30
Åttingsstigen 30D, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Åttingsstigen 30D, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Åttingsstigen 30D

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 795 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/1
4 444 kr/mån
31 217 kr/m²

Låt oss presentera denna unika och mycket välplanerade tvåa om 57,5 kvadrameter med ett stort mysigt sovloft på Åttingsstigen 30D. Bostaden bjuder bland annat på ett stilrent och kvalitativt kök, ett helkaklat och fräscht badrum, ett stort och rymligt sovloft och en rymlig sällskapsyta på nedre plan. Till lägenheten tillhör en trevlig uteplats på markplan med plats för loungemöbler och grill. Bostaden är belägen i ett lugnt område med goda trafikförbindelser med närhet till Halmstad Högskola, livsmedelsbutiker och med en kortare cykeltur är du inne i centrum på ett par minuter. Detta är verkligen en bostad utöver det vanliga, välkommen att längta hem! Passa på innan någon annan hinner före - anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Bissmarksgatan 4, Halmstad centrum, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 10:30
Bissmarksgatan 4, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 2
Bissmarksgatan 4, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 3

Bissmarksgatan 4

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 690 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/4
2 936 kr/mån
40 238 kr/m²

Denna optimalt planerade lägenhet omfamnar er med en generös hall, ett mysigt sovrum, och ett fräscht nyrenoverat helkaklat badrum, separata köksdel med plats för ett mindre matbord. Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för både soffa och favorit fåtöljen. Från vardagsrummet när ni ut till den möblerbara balkongen. Förutom den hemtrevliga boendemiljön erbjuder den välskötta bostadsrättsföreningen låga månadsavgifter på endast 2 803 kr, inklusive värme, vatten och TV. Njut av det centrala läget på Bissmarksgatan 4, med bekvämt gångavstånd till alla faciliteter som Halmstad har att erbjuda. Utmärkta cykelförbindelser gör det möjligt att nå Halmstad Högskola på endast 10 minuter. En perfekt kombination av komfort och praktiskt läge väntar er här. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl dig på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Kasten Rönnowsgatan 6, Halmstad centrum, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 09:30
Kasten Rönnowsgatan 6, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 2
Kasten Rönnowsgatan 6, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 3

Kasten Rönnowsgatan 6

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 595 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 365 kr/mån
49 077 kr/m²

Låt oss presentera denna mycket charmiga bostad på centralt och omtyckt läge i Halmstad. Lägenheten är om 32,5 välplanerade kvm och erbjuder bland annat på en rymlig hall med bra förvaring, badrum, fräsch köksdel och ett härligt allrum med fiskbensparkett, Till bostaden hör även ett stort vindsförråd. Boende i föreningen har möjlighet att nyttja den trivsamma innergården. Här finns grillplats och sällskapsytor i lummig miljö samt cykelparkering och miljöstation. Utöver detta är bostadsrättsföreningen ytterst välskött och avgiften är mycket låg: 2 365 kr/mån inkl värme, vatten, digital TV, internet och bostadsrättstillägg. På Kasten Rönnowsgatan 6 bor du med gångavstånd till alla bekvämligheter centrala Halmstad har att erbjuda. Bara ett stenkast från lägenheten finns två riktiga Halmstads-pärlor: Konditori Regnbågen och Feldt’s. Goda cykelförbindelser med endast 10 min till Halmstad Högskola.

  • Premium
Slåttervägen 8B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 13:15
Slåttervägen 8B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Slåttervägen 8B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Slåttervägen 8B

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
5 271 kr/mån
25 339 kr/m²

Låt oss presentera denna superfräscha tvårummare på Slåttervägen 8B. I avgiften ingår allt - smidigt! Hemtrevlig och välplanerad planlösning om 59 kvm med genomgående mycket fräscha ytskikt. Bostaden erbjuder på bland annat ett modernt kök i ljusa kulörer med plats för matbord, fräscht helkaklat badrum, väl tilltaget sovrum och ett ljust och öppet vardagsrum. Till bostaden hör även en möblerbar balkong i härligt läge! Flytta rätt in och njut av ett charmigt, modernt och tryggt boende. På Slåttervägen 8B bor ni i ett lugnt och omtyckt område med direkt närhet till Halmstad Högskola, livsmedelsbutiker, gym och med en kortare cykeltur når ni centrum på ett par minuter. Passa på innan någon annan hinner före - anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Persiljegränd 8, Gullbranna, Halmstads kommun
  • Lör 3 aug kl 13:30
Persiljegränd 8, Gullbranna, Halmstads kommun, bild 2
Persiljegränd 8, Gullbranna, Halmstads kommun, bild 3

Persiljegränd 8

Villa
Gullbranna, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 795 000 kr
181 m²
5 rum
655 m² tomt

Välkommen till Persiljegränd 8 – ert blivande drömhem! Här erbjuds en generös och hemtrevlig villa om hela 181 kvm, perfekt för barnfamiljen. Huset har stora ytor både inne och ute och rymmer fem rum och kök, fördelat på en välplanerad och trivsam planlösning. Den gedigna 1,5-plansvillan ligger på en bra tomt som är barnvänlig, insynsskyddad och lättskött. Till huset hör en stor inglasad altan för mysiga sommarkvällar. En mycket praktisk detalj, som med säkerhet kommer uppskattas, är det väl tilltagna garaget som ni även når inifrån huset - PRAKTISKT! Baksidan av tomten gränsar mot ett grönområde och i närheten finns en lekplats, vilket gör detta till en härlig plats för både avkoppling och lek. Trädgården är perfekt för både barn och husdjur. Här kan barnen leka fritt och din hund röra sig säkert. En idealisk plats för hela familjen! Kort och gott, ett inflyttningsklart boende för hela familjen på 181 trivsamma kvadratmeter som väntar på att bli ert nya hem. Gullbranna är känt för sin natursköna omgivning och närhet till havet, vilket ger er möjlighet att njuta av avkopplande promenader längs stranden eller utforska de omgivande grönområdena. Samtidigt har ni bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter och service. Välkommen hem till Persiljegränd 8 – ert nya kapitel börjar här. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
Åttingsstigen 30J, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
  • Idag kl 12:30
Åttingsstigen 30J, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Åttingsstigen 30J, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Åttingsstigen 30J

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 250 000 kr
32,5 m²
1.5 rum
vån 1/1
3 716 kr/mån
38 462 kr/m²

Låt oss presentera Åttingsstigen 30J och denna välplanerade bostadsrätt om 32,5 kvadratmetrar! Möjlighet finns för snabbt tillträde. På Åttingsstigen 30J bor ni med direkt närhet till Halmstad Högskola, livsmedelsbutiker, gym och med en kortare cykeltur är du nere i centrum på ett par minuter. Invändigt bjuds ni på en härlig rymd i bostaden som uppstår från den generösa takhöjden. Bostaden är mycket kvadratsmart och bjuder bland annat på ett fräscht helkaklat badrum med egen tvättavdelning, stilrent modernt kök, sovrum eller kontorsdel, samt ett rymligt loft. Uteplats via loftgången där ni får plats med cafébord, solstol och cykeln. Detta är verkligen en bostadsrätt utöver det vanliga. Passa på innan någon annan hinner före!

  • Premium
  • Uteplats
Enslövsvägen 17B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 12:00
Enslövsvägen 17B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Enslövsvägen 17B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Enslövsvägen 17B

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 750 kr/mån
33 235 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och fina 2:a om 51 kvadratmeter. Bostaden, som är belägen mellan högskolan och centrum, bjuder bland annat på ett helkaklat badrum, fräscht och stilrent kök, stort och ljust sovrum med god förvaring samt ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet når ni bostadens härliga balkong där ni kan njuta av många fina soltimmar. Här bor ni i en ytterst välskött HSB förening där både fiber, TV och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Föreningen är dessutom obelånad! Föreningen har trevliga mervärden så som gym, övernattningslägenhet samt fräsch tvättstuga att tillgå. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Landerydsvägen 22, Hyltebruk, Hylte kommun
Landerydsvägen 22, Hyltebruk, Hylte kommun, bild 2
Landerydsvägen 22, Hyltebruk, Hylte kommun, bild 3

Landerydsvägen 22

Villa
Hyltebruk, Hylte kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 295 000 kr
140 + 89 m²
6 rum
1 139 m² tomt

Denna underbara 1,5-plansvilla med källare förenar en perfekt balans mellan traditionell charm och modern komfort. Belägen på en utmärkt plats i Hyltebruk, är denna egendom optimal för dem som söker frid och ro i en härlig gemenskap. Tomten, som sträcker sig över 1 139 kvadratmeter, erbjuder en generös gräsmatta som inbjuder till lek och spring, samt avkoppling. Dessutom finns en stor uppfart med gott om plats för flera bilar, samt ett dubbelgarage. Gediget hus vilket besiktningsprotokollet instämmer med. Gå gärna in och läs under dokument. Hyltebruk erbjuder en mångfald av aktiviteter och evenemang som passar alla åldrar. Läget är perfekt med närhet till lokala butiker och skolor. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
Sjöalt 384, Våxtorp, Laholms kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Sjöalt 384

Villa
Våxtorp, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 950 000 kr
221 + 33 m²
5 rum
1 838 m² tomt

Upptäck drömhemmet vid sjön – en fantastisk 1-plansvilla som väntar på dig! Denna robusta villa från det sena 60-talet är full av charmiga detaljer och har genomgått en smakfull modernisering under år 2023. Med nytt tak, elsystem, ytskikt, badrum och kök är detta hem redo för dig att flytta in och omedelbart börja njuta av det komfortabla villalivet. Som nya köpare kommer ni att få generösa ytor för hela familjen, hela 221 kvm! Den pittoreska placeringen gör detta hem till en pärla, bara ett stenkast från Sjöaltesjön. Här erbjuds en idyllisk livsstil med närhet till naturen och alla bekvämligheter. Missa inte chansen att äga detta unika sjönära hem! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
Sommarvägen 5, Östra Stranden, Halmstads kommun
Sommarvägen 5, Östra Stranden, Halmstads kommun, bild 2
Sommarvägen 5, Östra Stranden, Halmstads kommun, bild 3

Sommarvägen 5

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 795 000 kr
80 m²
4 rum
724,8 m² tomt

Upptäck Sommarvägen 5 och denna fantastiska sommarpärla med friköpt tomt på Östra Stranden! Fritidshuset erbjuder 3 stycken sovrum, kök med matplats, badrum och ett stort inglasat uterum. Med en underbar placering bara ett stenkast från den vackra stranden och skyddad från både vind och insyn, erbjuder denna fastighet en fridfull tillflyktsort för hela familjen! Dessutom ger den generösa tomten (friköpt) utrymme för att bygga ett nytt hus för året-runtboende eller fritidsboende - valet är ert! På Östra stranden finner du en badupplevelse utöver det vanliga. Här sträcker sig en två kilometer lång sandstrand som bjuder in till avkoppling och lek vid vattnet. Vid Gröningen finns även ett handikappanpassat bad för ökad tillgänglighet och inkludering. Ta chansen att äga detta unika tillfälle till både avkoppling och investering! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
Linnås Linneberg, Landeryd, Hylte kommun

Linnås Linneberg

Gård/Skog
Landeryd, Hylte kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 345 000 kr
100 m²
4 rum
2 ha tomt

Med stolthet kan vi presentera detta unika tillfälle, att förvärva en fastighet på mycket vackert och privat läge. En framtida hästgård eller en oas med egen odling ? Valet är ert! Linnås Linneberg hittar ni en kilometer utanför Landeryds centrum har vi nöjet att presentera denna fastighet med otroliga möjligheter. Tomten är omgiven av både grönskande ängar och skogar. Bostaden erbjuder en charmig 1,5-plansvilla i renoveringsbehov där du har möjlighet att sätta din helt egna prägel. Till fastigheten hör ekonomibyggnader med enklare standard. Stamfastigheten kommer att styckas av (skog) och till aktuell fastighet ingår ca 2 ha mark (öppen mark i anslutning till byggnader). Ta chansen att äga detta unika tillfälle till både avkoppling och investering. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
Knut Oskars väg 5, Ränneslöv, Laholms kommun
Knut Oskars väg 5, Ränneslöv, Laholms kommun, bild 2
Knut Oskars väg 5, Ränneslöv, Laholms kommun, bild 3

Knut Oskars väg 5

Villa
Ränneslöv, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 595 000 kr
123,4 + 34 m²
5 rum
1 160 m² tomt

Vi är glada över att presentera detta nybyggda hus i barnvänliga Ränneslöv, Knut Oskars väg 5. Bli den första stolta ägaren av detta fantastiska hem – känslan av nyproduktion är svårslagen! Huset erbjuder en väl genomtänkt planlösning som rymmer allt ni kan önska er. Här finns två helkaklade badrum, en separat tvättstuga, 3-4 rymliga sovrum och ett stilrent, modernt kök med härliga sociala ytor. Den totala boarean är 123,4 kvm, smart fördelade på ett plan – praktiskt och bekvämt! Detta är verkligen den ultimata villan för er som söker ett lättskött och bekvämt boende. Här kan ni leva en bekymmersfri livsstil och fokusera på att njuta av livets goda. Spendera kvalitetstid med familj och vänner i ett hem som erbjuder allt ni behöver för ett harmoniskt och enkelt liv. Passa på innan någon annan hinner före – detta är verkligen ett boende utöver det vanliga!

  • Premium
Sleipners väg 3, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Sleipners väg 3

Villa
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
5 950 000 kr
156 m²
6 rum
600 m² tomt

Nu har du chansen att bli ägare till ett nybyggt Myresjöhus i ett lugnt och naturskönt Allarp. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Välkommen in i denna nyproducerade 2-plansvilla i lantlig stil om 156 kvm fördelat på 6 rum och kök. Det här huset rymmer en större barnfamilj. Huset planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Ett sovrum ligger på samma plan som sällskapsytorna och ytterligare tre generösa sovrum ligger på övervåningen. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till höger. Badrummet är inrett med duschhörn med takdusch, kommod och spegelskåp. Fortsätter du in i huset kommer du till den stora samvaroytan– med plats för både matplats, soffgrupp och mer därtill. Här kan du samla hela familjen under årets alla högtider och alla får plats. På husets övervåning finner du gott om plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum. Ett av sovrummen är lite större än de andra och bjuder på gott om förvaring med en stor intilliggande klädkammare. Här finns även ett trevligt allrum och ett större badrum som är inrett med både dusch och badkar. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

Lissingavägen 17B, Ugglarp, Falkenbergs kommun
  • Idag kl 11:00

Lissingavägen 17B

Lägenhet
Ugglarp, Falkenbergs kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/1
3 200 kr/mån
29 776 kr/m²

Välkommen till Lissingavägen 17B. Här erbjuds nu en yteffektiv nybyggd bostadsrätt på ett plan om 67 kvadratmeter. Planlösningen är välplanerad och omfattar två sovrum, kök och vardagsrum. Till bostaden hör även ett generöst trädäck på cirka 50 kvadratmeter där du kan njuta av solen från morgon till solnedgång. Fastigheten är belägen på en charmig hörntomt med en gemytlig utsikt över vacker natur. Det havsnära läget, tillsammans med den låga månadsavgiften, gör att denna bostadsrätt passar perfekt både som fritidsboende och permanentbostad. Valet är ditt! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Södra Vägen 33, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun

Södra Vägen 33

Lägenhet
Söder/Söderkaj, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 295 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/7
2 460 kr/mån
51 000 kr/m²

Låt oss presentera denna fantastiska bostadsrätt på ett ypperligt läge! Mycket kvadratsmart bostad om 45 m² som bjuder på vackert utsikt över Nissan. Genomgående hög standard som "Nyskick"! Ni bjuds på en rymlig hall med klädkammare, fräscht helkaklat badrum med tvättmöjligheter, modernt kök i ljus kulör, vardagsrum med smart platsbyggd säng som enkelt fälls ner från väggen för att optimera bostadsytan. Pricken över i:et är den generösa inglasade balkongen - Här njuter man mer än gärna av den gemytliga utsikten över Nissan! På Södra Vägen 33 bor ni i en ytterst välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift på endast: 2 366 kr/mån! Söderkaj är ett av Halmstads mest populära områden med sitt centrala och natursköna läge. Här finns tillgång till brygga med badmöjlighet, båtplatser och ni bor på gångavstånd till den populära restaurangen Söderfamiljen. Ni har direkt närhet vackra promenadstråk via Prins Bertils stig längs med Nissan och gångavstånd till vackra Västra Stranden där ni även hittar favoriter som Söderpiren och Lillebrors för en god lunch eller varför inte en kylande drink tillsammans med vännerna? Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skånegatan 57B, Halmstad centrum, Halmstads kommun

Skånegatan 57B

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 150 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/5
3 242 kr/mån
40 566 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS: 2 1500 000:- KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNINGSTID! Låt oss presentera denna mycket smakfulla & kvadratsmarta 2:a som står inflyttningsklar! Vi imponeras av den genomtänkta planlösningen och de kvalitativa materialvalen. Känslan av nyproduktion är svårslagen! Ni som nya köpare blir första att nyttja denna bostad - Tillträde kan ske omgående om så önskas! Interiört: Välkomnade hall med en rymlig skjutdörrsgarderob. Köket går i ljus kulör från kvalitetsmärket Marbodal och här finns en naturlig plats för matbord. Allrummet och köket går i en social planlösning, här finns gott om plats med soffgrupp, TV eller annan önskvärd möblering. Från vardagsrummet når ni ut till den möblerbara balkongen med härlig morgonsol. Badrummet är helkaklat i stilrent utförande med golvvärme. I badrummet finns en kombinerad tvätt- torktumlare. Sist men inte minst hittar ni ett väl tilltaget sovrum med generös skjutdörrsgarderob. På Skånegatan 57B bor ni med bekvämt avstånd till både stadens centrum, kommunikationer, vackra naturområden och havet. Skanska garanterar föreningen (Brf Västra Allén) en räntegaranti vilket innebär att Skanska står för den förhöjda räntekostnaden de fem första åren som bostadsrättsföreningen har. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Helmfeldtsgatan 53, Halmstad centrum, Halmstads kommun

Helmfeldtsgatan 53

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 595 000 kr
109 m²
4 rum
vån 2/6
7 639 kr/mån
32 982 kr/m²

Låt oss presentera denna fantastiskt trevliga 4:a om hela 109 välplanerade kvadratmetrar. Till lägenheten hör två härliga balkonger - Lyxigt! Bostaden är i absolut toppskick och andas kvalité. Smakfulla materialval och genomtänkt planlösning. Interiört: Hall med klinkergolv och väldigt bra förvaringsmöjligheter. Fräscht helkaklat badrum med tvättavdelning. Gästtoalett i anslutning till hall. Vardagsrum och kök i social planlösning. Fullutrustat kvalitets kök från Marbodal i ljusa kulörer. Master Bedroom med utgång till egen balkong. Stor klädkammare. Två mindre sovrum med garderober, perfekt för gästrum/barnrum eller hemmakontor. Boende i föreningen har möjlighet att nyttja & njuta till den generösa takterrass med gemytlig utsikt över centrala Halmstad. Här finns både utemöbler och gasolgrill. I föreningen finns även en övernattningslägenhet. På Helmfeldtsgatan 53 bor ni med direkt närhet till resecentrum, hotell med restaurang, livsmedelsbutiker och gym. Stadens centrum ligger på behagligt promenadavstånd och vackra stränder bara en cykeltur bort. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 17