Svenska Mäklarhuset Lilla Edet

Svenska Mäklarhuset Lilla Edet

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västra Båljan 121, Nygård, Lilla Edets kommun
 • Tor 1 aug kl 17:00
Västra Båljan 121, Nygård, Lilla Edets kommun, bild 2
Västra Båljan 121, Nygård, Lilla Edets kommun, bild 3

Västra Båljan 121

Gård/Skog
Nygård, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 400 000 kr
5,2 ha tomt

Strax utanför Nygård kan vi nu erbjuda denna hästgård om drygt 5 ha. Bostadsbyggnad är i behov av renovering och passar perfekt för dig som vill sätta egen prägel på boendet. Ekonomibyggnad med två boxar, garage samt förråd. Två uthus samt en garagebyggnad som använts som utebox. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll samt energideklaration som pdf under fliken dokument. Välkommen på visning!

 • Premium
Trinnebacken 167, Nygård, Lilla Edets kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 11 aug kl 14:00
Trinnebacken 167, Nygård, Lilla Edets kommun, bild 2
Trinnebacken 167, Nygård, Lilla Edets kommun, bild 3

Trinnebacken 167

Villa
Nygård, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 800 000 kr
156 + 46 m²
6 rum
1 810 m² tomt

Denna charmiga villa belägen i det idylliska området Nygård är ett dröm hem för den som söker lugn och ro i en lantlig miljö. Villan inrymmer sex rum, varav fyra rymliga sovrum som ger varje familjemedlem sin egen personliga utrymme. De öppna och ljusa sällskapsytorna skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och avkoppling. Stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Den stora tomten som omger huset erbjuder gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller bara för att njuta av den friska luften och lugnet. Denna villa är det perfekta valet för den som söker en harmonisk livsstil i en vacker och avkopplande miljö. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av detta underbara hem!

 • Premium
Sollum 122, Hjärtum, Lilla Edets kommun
 • Sön 28 jul kl 13:00

Sollum 122

Villa
Hjärtum, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 895 000 kr
150 + 79 m²
6 rum
2 686 m² tomt

Nu är det dags för försäljning av denna vackra villa med stor tomt beläget i naturskön miljö. Här bor du med endast 10 minuter till Lilla Edet centrum och ca 20 minuter till Trollhättan. Insynsskyddad tomt om nästan 2700 kvm med både verkstadsbod, friggebod och växthus. Njut av din egen oas vid dammen i trädgården och skörda dina egna vindruvor i växthuset. Här finns goda möjligheter för den trädgårdsintresserade. Entréplan med matsal och vardagsrum, kök, tvättstuga och stort badrum. Övre plan med allrum och tre sovrum. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Fridhem 1, null, Lilla Edets kommun
 • Sön 11 aug kl 13:00
Fridhem 1, null, Lilla Edets kommun, bild 2
Fridhem 1, null, Lilla Edets kommun, bild 3

Fridhem 1

Lägenhet
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
950 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
3 993 kr/mån
17 593 kr/m²

Välkomna till Fridhem 1 en perfekt bostad för dig som söker ett boende att bara flytta in i direkt! Bostaden bjuder på två rum och nytt kök med en rymlig balkong som nås från köket Smidigt gångavstånd till centrum gör dessutom bostaden lättillgänglig för många. Hela bostaden är i bra skick där man kan flytta in och börja bo direkt. Tillhörande bostaden finns parkeringsplats, vindsförråd samt källarförråd. Gångavstånd till Lilla Edet centrum och dess närservice, förskolor, skolor samt busshållplats.

 • Premium
Kullåsgatan 1B, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Kullåsgatan 1B, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun, bild 2
Kullåsgatan 1B, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun, bild 3

Kullåsgatan 1B

Lägenhet
Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
900 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 436 kr/mån
14 634 kr/m²

Välkommen till Kullåsgatan 1B och denna 2:a i en av Lilla Edets mest populära bostadsrättsföreningar! Bostaden är belägen högst upp i huset med en härlig utsikt. Lägenheten består av två rum och kök plus en rymlig inglasad balkong som fungerar som ett extrarum vår-höst. Allt i bostaden är välbevarat men här finns även stora möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel. Gångavstånd till centrum, barnomsorg, skola samt all den närservice man kan tänkas behöva till vardags samt buss-kommunikationer som enkelt tar dig både till Trollhättan och Lödöse station på under 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Ryrsjön 211, Göta, Lilla Edets kommun
Ryrsjön 211, Göta, Lilla Edets kommun, bild 2
Ryrsjön 211, Göta, Lilla Edets kommun, bild 3

Ryrsjön 211

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
900 000 kr
30 m²
2 rum
2 524 kr/mån
30 000 kr/m²

Letar du efter ett smidigt boende eller fritidsboende för det mindre hushållet är detta kanske en bostad för dig? Njut av lugnet, sjöutsikten och närheten till skog och bad. En del av de boende i föreningen använder dessa som året-runt-bostäder medan en del nyttjar det som rekreationsplats. Tack vare att den ingår i en bostadsrättsförening är detta en mycket smidig boendeform då föreningen ansvarar för de yttre underhållet och bostadsrättshavaren ansvarar för det inre. Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil med flera aktiviteter för de boende. På gården finns en boulebana att nyttja, en gemensamhetslokal att låna med pingisbord och dart samt möjlighet att låna kanoter. På Ryrsjön bor du med närhet till naturen med fina promenadvägar, svampplockning och badsjön inpå knuten. Gångavstånd till ridhus, förskola, skola (F-6) och busskommunikationer som tar dig smidigt till både Trollhättan och Göteborg. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Borgstigen 5, Lilla Edet, Lilla Edets kommun
 • Sön 11 aug kl 12:00
Borgstigen 5, Lilla Edet, Lilla Edets kommun, bild 2
Borgstigen 5, Lilla Edet, Lilla Edets kommun, bild 3

Borgstigen 5

Villa
Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 900 000 kr
142 + 118 m²
6 rum
1 703 m² tomt

Välkomna till denna underbara villa belägen i centrala Lilla Edet! Med sex rum och kök, två rymliga badrum, bastu, samt ett dubbelgarage är detta det perfekta hemmet för dig och den stora familjen. Huset är beläget med ett högt läge och i ett lugnt och trevligt område. Här har du närhet till skolor, affärer och kollektivtrafik som tar dig till både Trollhättan och Göteborg enkelt och smidigt- allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Om du värdesätter ett centralt läge, stor yta både inomhus och utomhus, letar efter det perfekta familjehemmet med alla bekvämligheter, då är detta huset för dig. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
Bigården 114, Göta, Lilla Edets kommun
Bigården 114, Göta, Lilla Edets kommun, bild 2
Bigården 114, Göta, Lilla Edets kommun, bild 3

Bigården 114

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 395 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 2
6 783 kr/mån
14 162 kr/m²

Välkommen till Bigården 114 - en bostadsrätt om ca 100 kvm fördelat på två plan med älvutsikt i bästa västerläge. Tillhörande bostadsrätten finns ett inglasat uterum, egen trädgård och ett fristående förråd. En perfekt kombination av bostadsrätt med villakänsla! Bigården är ett omtyckt bostadsrättsområde med gångavstånd till barnomsorg, skola, badsjö och natur samt gångavstånd till busshållplats som tar dig till Lödöse Station/Lilla Edet centrum.

 • Premium
Biodlarvägen 27, Biodlaren, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 27

Lägenhet
Biodlaren, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
3 645 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen till Biodlarvägen 27! Här bor du med stilrent kök, sovrum och stort badrum. Ett väldigt plus är att denna två är på bottenplan med gaveln läge med egen uteplats på baksidan.. Området i Biodlaren stod klart 2020 och bostaden är därmed i nyskick och har en planlösning som passar många - här kan man flytta in direkt och trivas. Parkeringsplats och förråd finns precis utanför bostaden. På Göta bor man i närheten av natur, skog och den populära badsjön Ryrsjön. Förskola, skola (F-6), ridhus och fotbollsplan finns också inom promenadavstånd. Här finns busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg på ca 30 minuter och Trollhättan på under 20 minuter.

Ryrsjön 234, Göta, Lilla Edets kommun

Ryrsjön 234

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
650 000 kr
19 m²
1 rum
2 294 kr/mån
34 211 kr/m²

Ta chansen till att förvärva en mysig stuga i Göta precis bredvid sjön. Stugan är ett fritidshus i bostadsrättsform där du kan bo året runt, om så önskas. Läget är fantastiskt med vacker sjöutsikt och ett stenkast från badplatsen. Både badrum och kök är renoverat 2021. Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil med flera aktiviteter för de boende. På gården finns en boulebana att nyttja, en gemensamhetslokal att låna med pingisbord och dart samt möjlighet att låna kanot. På Ryrsjön bor du med närhet till naturen med fina promenadvägar, svampplockning och badsjön inpå knuten. Gångavstånd till ridhus, förskola, skola (F-6) och busskommunikationer som tar dig smidigt till både Trollhättan och Göteborg. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Kullåsgatan 1A, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
 • Sön 11 aug kl 16:45

Kullåsgatan 1A

Lägenhet
Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 450 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 749 kr/mån
22 137 kr/m²

Välkommen till Kullåsgatan 1A och denna 3:a i en av Lilla Edets mest populära bostadsrättsföreningar! Bostaden har gavelläge och är belägen en halv trappa upp i huset med en härlig inglasad balkong. Lägenheten består av tre rum och kök plus en rymlig inglasad balkong som fungerar som ett extrarum vår-höst. Fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp och flöde i lägenheten. Allt i bostaden är välbevarat med ett mycket stilrent Marbodal kök och väldigt goda förvarings möjligheter. Gångavstånd till centrum, barnomsorg, skola samt all den närservice man kan tänkas behöva till vardags samt buss-kommunikationer som enkelt tar dig både till Trollhättan och Lödöse station på under 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Tegelgatan 21, Göta, Lilla Edets kommun

Tegelgatan 21

Villa
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 350 000 kr
67 + 66 m²
4 rum
975 m² tomt

Välkomna till Tegelgatan 21. Med fyra välplanerade rum har detta hem gott om plats för hela familjen att trivas. Oavsett om det är avkoppling i vardagsrummet, arbete i hemmakontoret eller mysiga familjemiddagar, så finns det rum för alla behov och önskemål. Steg ut på den inbjudande altanen och upptäck en perfekt plats för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Här kan du bjuda in vänner för grillkvällar. Parkeringsplats för flera bilar, stor och plan trädgård. För den som älskar bilar eller bara behöver extra förvaringsutrymme är det stora garaget en dröm. Här finns gott om plats för fordon, verktyg och alla dina hobbyprojekt. Gång och cykelavstånd till skola, badsjö, vackra promenadstigar. Buss-kommunikationer som snabbt tar dig till Lödöse station och därifrån vidare med tåg till antingen Göteborg eller Trollhättan på under 25 minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Almedin Besic för mer information!

Västra Båljan 151, Nygård, Lilla Edets kommun

Västra Båljan 151

Villa
Nygård, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 480 000 kr
205 + 24 m²
7 rum
2 046 m² tomt

Välkommen till Västra Båljan 151! Längst in på grusvägen möts du av denna helt ostörda lantliga dröm. Med en kuperad och väl omhändertagen tomt, förberett för odlingar, växthus och en fantastisk utsikt över ängarna är detta boende för dig som värdesätter att komma hem till lugnet efter en lång arbetsdag. Kliv ut på altanen och möts av fågelkvitter till morgonkaffet, plocka bär till den hembakade kakan runt knuten och skörda din egen potatis till middagen. Bostaden inrymmer hela fem sovrum, två rymliga allrum och stort praktiskt kök - perfekt för den stora familjen! Detta är ett boende som bör ses och upplevas på plats! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Biodlarvägen 9, Göta, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 9

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 600 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
4 811 kr/mån
18 824 kr/m²

Vi är glada att kunna erbjuda en rymlig fyrarumslägenhet med balkong på Biodlarvägen 9, belägen i närheten av Ryrsjön. Denna lägenhet är perfekt för dem som söker en bekväm och naturnära boendemiljö. Denna välplanerade och ljusa fyrarumslägenhet erbjuder generösa utrymmen och moderna bekvämligheter. Det rymliga vardagsrummet blir en naturlig samlingspunkt för umgänge och avkoppling. Från vardagsrummet har du också tillgång till den trevliga balkongen, där du kan njuta av frisk luft och den vackra omgivningen. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och har gott om förvaringsutrymme för matlagningsbehov. Här finns även plats för en matplats där du kan avnjuta måltider tillsammans med familj och vänner. De övriga rummen i lägenheten kan användas som sovrum, gästrum eller arbetsrum efter behov. Biodlarvägen ligger i ett lugnt och naturskönt område nära Ryrsjön. Här har du närhet till vacker natur, grönområden och promenadstråk. På Göta finns förskola och skola (ÅK F-6) samt busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information om bostaden!

 • Balkong
Biodlarvägen 17, Biodlaren, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 17

Lägenhet
Biodlaren, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 074 kr/mån
19 375 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt fina lägenhet från 2019 belägen i en rofylld miljö på Göta. Bostaden har en stor fin balkong med utsikt över den omkringliggande naturen och invändigt präglas den av ljus och rymd helt fritt från insyn från omkringliggande bostäder. En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum och ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin. Moderna färgval såsom laminatgolv av ljusare nyans och stilrena vita väggar. Parkering finns på husets entrésida och tillhörande varmförråd finns på loftgången i mycket nära anslutning. I det nybyggda området Biodlaren bor du bekvämt med gång- och cykelavstånd till skola (F-6), förskola, ridhus, badsjö och E45 med busskommunikationer som tar dig till både Trollhättan och Göteborg på ca 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Brunnsvägen 5, null, Lilla Edets kommun

Brunnsvägen 5

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
4 980 000 kr
150 m²
6 rum
910 m² tomt

Välkommen till Brunnsvägen 5 - här kan vi presentera ett mycket fint hus från 2020 signerat Mjöbäcksvillan. Bostadens utemiljö är påkostad med en vackert stenlagd uppfart som sträcker sig förbi dubbelgaraget och vidare in mot husets entré. På baksidan av huset ligger den stora altanen med stilrena räcken av glas och med stämningsfull belysning om kvällarna. Här finns också en gräsmatta i bra storlek med plats för både lek och spel. Gräsmattan på baksidan avgränsas av en vintergrön thujahäck - perfekt för att skapa både färg och avskildhet i trädgården även under årets vintermånader. Invändigt erbjuder bostaden ett stort välutrustat kök med köksutrustning av bästa kvalitet och funktion samt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här finns också två helkaklade badrum i bra storlek, ett på varje våningsplan samt hela fyra stycken sovrum. Huset ligger i familjevänligt område som näst sista hus på återvändsgata - vilket för det till ett mycket bra val för familjen. Gång- och cykelavstånd till skola, barnomsorg, affärer samt busskommunikationer. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Energieffektiv
Bigården 104, Göta, Lilla Edets kommun

Bigården 104

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 600 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 2
6 783 kr/mån
16 244 kr/m²

På Bigården 104 finner vi denna 4:a fördelat på två plan med mycket bra läge, längst in i området. Tillhörande lägenheten finns ett inglasat uterum och stor altan där man kan samla vänner och familj. En perfekt kombination av bostadsrätt med villakänsla! Bigården är ett omtyckt bostadsrättsområde med gångavstånd till barnomsorg, skola, badsjö och natur samt gångavstånd till busshållplats som tar dig till Lödöse Station/Lilla Edet centrum.

Biodlarvägen 52, Göta, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 52

Radhus
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 250 000 kr
117 m²
5 rum
5 153 kr/mån
19 231 kr/m²

Välkommen till denna fina bostad från 2020 i populära Biodlaren Göta! Bekvämt och lättskött boende med minimalt underhållsbehov som passar för såväl paret som för familjen. Bostaden har ett mycket bra läge i området med en avskild baksida i högt och fritt läge. Invändigt erbjuder bostaden 3 sovrum i bra storlek, två badrum, vardagsrum och kök samt ett extra allrum på övre plan som med relativt enkla medel kan byggas om till ett fjärde sovrum om så önskas. Ett mycket stilrent och modernt boende med optimal planlösning och vackert ljusinsläpp. Här bor du med naturen inpå knuten i ett område som präglas av nybyggaranda och gemenskap. På Göta finns förskola och skola (ÅK F-6) samt busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Energieffektiv
Stora Borg 111, Västerlanda, Lilla Edets kommun
 • Budgivning pågår

Stora Borg 111

Gård/Skog
Västerlanda, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 850 000 kr
8,3 ha tomt

Nu erbjuds ett stort markområden till försäljning i Västerlanda. Totalt 8,27 hektar med strandläge och vattenrätt i Göta älv. Här har tidigare funnits ett bygglov på marken som inte har utnyttjats. Avlopp samt el är framdraget. Anslutningsavgift för elen är betald. Här finns möjlighet för dig som vill ha gård eller dig som bara vill bygga nytt! Se bifogad karta, under bilder, gällande strandskyddet. Visning kan göras på egen hand eller via bokning med mäklaren. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information

Kullåsgatan 1B, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
 • Budgivning pågår

Kullåsgatan 1B

Lägenhet
Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
560 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/3
2 263 kr/mån
24 348 kr/m²

Varmt välkomna till det perfekta boendet för dig som söker en 1:a med närhet till centrum. Här finner vi en 1:a på första våningsplan med inglasad balkong i centrala Lilla Edet! Gång- och cykelavstånd till centrum, barnomsorg, skola samt all den närservice man kan tänkas behöva till vardags samt buss-kommunikationer som enkelt tar dig till Göteborg och Trollhättan.

Vitklövervägen 7, null, Lilla Edets kommun

Vitklövervägen 7

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 600 000 kr
176 + 39 m²
7 rum
794 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade familjevilla på Berg Östra i Lilla Edet! Här erbjuds ett boende som genomgått löpande renoveringar genom åren alltefter behov. Med fem sovrum och gott om sällskapsytor är detta boende perfekt för den stora familjen. Garage i anslutning till huset. På gång- och cykelavstånd nås centrum, förskolor, skolor och kommunikationer till både Trollhättan och Göteborg. Välkommen på visning!

Flustervägen 11, null, Lilla Edets kommun

Flustervägen 11

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 300 000 kr
139 + 52 m²
6 rum
962 m² tomt

Här i Göta finner ni denna stora villa med en trevlig planlösning och ett härligt läge högt upp på en återvändsgata. Bostaden inrymmer entréplan med utöver den rymliga hallen, ett stort socialt allrum, toalett, duschrum med bastu, tvättstuga, gästrum, pannrum och garage. På övreplan finner du vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp, tre sovrum, badrum samt kök och matplats. Här finns flera uteplatser och med gott om plats för både matgrupp och loungemöbler och som erbjuder en fantastisk vy. Göta erbjuder mycket för hela familjen. Ryrsjön med badplats, vandringsleder, kanotpaddling och fiske ligger inom gångavstånd och Lilla Edet centrum med dess samhällsservice ligger en cykeltur bort. Området erbjuder även en nybyggd förskola och grundskola F-6, bra kommunikationer mot både Göteborg och Trollhättan. Här har vi vackra grönområden, fotbollsplan, ridklubb, brukshundsklubb och elljusspår. Här får du ett inbjudande och hemtrevligt boende som med sina generösa ytor skapar förutsättningar för ett härligt socialt umgänge. Varmt Välkomna på visning !

 • Energieffektiv
Hovslagaregatan 50, null, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 50

Lägenhet
Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
380 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3
4 894 kr/mån
5 672 kr/m²

Välkommen till Hovslagaregatan 50 i Trollhättan! Här presenterar vi denna två rum och kök med en yta på 67 kvadratmeter. Här bor du högst upp i huset med en balkong där kan du njuta av ditt morgonkaffe. På Hovslagaregatan bor du med 3 km till Högskolan Väst och gångavstånd mataffärer samt till busshållplats som tar Trollhättan centrum enkelt och smidigt. Föreningen tillhandahåller grillplatser på innergårdarna som kan nyttjas av de boende under sommar dagarna.

null, null, Lilla Edets kommun

Tomt
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
500 000 kr
1 993 m² tomt

Drömmer du om att bo lantligt och vill bestämma planlösning och materialval helt efter dina önskemål och behov? Bygga ett nytt hus kan vara den bästa lösningen för dig. Denna tomten erbjuder lantligt och härligt läge i Nygård. Här bor du med naturen utanför dörren och kan njuta av skogspromenader samtidigt som du når Lödöse med mataffär, skola och närmaste tågstation knappa 10 min bort. Förskola finns i närområdet. Positivt förhandsbesked finns för nybyggnation av enbostadshus om 100kvm enplanshus. I området finns både permanentboende och fritidshus. El finns vid tomtgräns. Varmt välkommen med din intresseanmälan till mäklare Almedin Besic.

null, Nygård, Lilla Edets kommun

Tomt
Nygård, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
550 000 kr

Vill du bo lantligt med naturskön omgivning? Här erbjuds du möjligheten till en tomt i Nygård med godkänt förhandsbesked på ett enbostadshus. Den är inte avstyckad ännu och därför har du chans att påverka utformningen en aning. Den kommer att bli ca 2 400 kvm (40 m * 60 m). Den gula markeringen på kartan är en ungefärlig markering av hur tomten är tänkt att se ut. Fördelar såsom fiber finns tillgängligt nära, nergrävd i grusvägen. El finns vid tomtgränsen. Vägförening kommer att sköta vägen fram till tomten med snöröjning och liknande. Kontakta mäklare Pernilla Andersson för mer information om förhandsbesked och liknande. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 25