Svenska Mäklarhuset Lilla Edet

Svenska Mäklarhuset Lilla Edet

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lunnarbergsgatan 9B, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
  • Tis 29 okt kl 17:00

Lunnarbergsgatan 9B

Villa
Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 750 000 kr
108 + 18 m²
4 rum
760 m² tomt

Välkommen till Lunnarbergsgatan 9B och denna enplansvilla belägen på en lugn villagata i ett omtyckt område i centrala Lilla Edet. Detta är bostaden som passar utmärkt för såväl paret som den mindre familjen med sina tre sovrum. Badrum från 2020 och fina, välskötta ytskikt gör det möjligt att kunna flytta in direkt och börja bo. Villan är belägen i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med gångavstånd till barnomsorg, skolor och Lilla Edet Centrum. Trädgården erbjuder plats för lek och spel för barnen eller för exempelvis odling och växthus för den odlingsintresserade. Välkomna!

  • Plus
Stjärnvägen 7, Ström, Lilla Edets kommun
  • Sön 27 okt kl 16:30
Stjärnvägen 7, Ström, Lilla Edets kommun, bild 2
Stjärnvägen 7, Ström, Lilla Edets kommun, bild 3

Stjärnvägen 7

Villa
Ström, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 295 000 kr
113 + 110 m²
7 rum
790 m² tomt

Vi har nu nöjet att erbjuda en stor villa i mycket gott skick näst längst in på en lugn återvändsgata och med ett fantastiskt läge mot naturen. I denna bostad är det bara att flytta in och njuta då de stora och kostsamma renoveringarna redan är utförda. Villan präglas av stora rum, härligt ljusinsläpp och mycket gott om förvaring i källarplan där rummen är nyligen renoverade med omsorg och med bra materialval anpassade för rum i källarvåning. På uppfarten finns plats för flertalet bilar och här finns även garage och ett utvändigt förråd i trädgården på baksidan av huset. Till skolan promenerar barnen på ca 5 minuter och på gångavstånd finns även förskola. Detta är en bostad som absolut ska upplevas på plats så varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ödsmål 155, null, Lilla Edets kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Ödsmål 155, null, Lilla Edets kommun, bild 2
Ödsmål 155, null, Lilla Edets kommun, bild 3

Ödsmål 155

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 980 000 kr
136 + 20 m²
5 rum
2 345 m² tomt

På Ödsmål 155 finner vi en villa för familjen som vill bo nära naturen utan att behöva kompromissa med lättvindig pendling in till såväl Trollhättan som Lilla Edet. Den insynsskyddade tomten är öppen och högt belägen precis i skogskanten och här finns såväl grillstuga som bastuhus med vedeldad bastu, garage, carport och ett förrådshus som förr har använts som hönshus. Invändigt erbjuder bostaden kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum med möjlighet att skapa ytterligare sovrum, badrum, tvättstuga samt bastu. Bostaden ligger ungefär mitt emellan Trollhättan och Lilla Edet med ca 15 minuter till båda orterna. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ryrsjön 211, Göta, Lilla Edets kommun
Ryrsjön 211, Göta, Lilla Edets kommun, bild 2
Ryrsjön 211, Göta, Lilla Edets kommun, bild 3

Ryrsjön 211

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
900 000 kr
30 m²
2 rum
2 524 kr/mån
30 000 kr/m²

Letar du efter ett smidigt boende för det mindre hushållet är detta kanske en bostad för dig? Njut av lugnet, sjöutsikten och närheten till skog och bad. En del av de boende i föreningen använder dessa som året-runt-bostäder medan en del nyttjar det som sommarstuga. Tack vare att den ingår i en bostadsrättsförening är detta en mycket smidig boendeform då föreningen ansvarar för de yttre underhållet och bostadsrättshavaren ansvarar för det inre. Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil med flera aktiviteter för de boende. På gården finns en boulebana att nyttja, en gemensamhetslokal att låna med pingisbord och dart samt möjlighet att låna kanoter. På Ryrsjön bor du med närhet till naturen med fina promenadvägar, svampplockning och badsjön inpå knuten. Gångavstånd till ridhus, förskola, skola (F-6) och busskommunikationer som tar dig smidigt till både Trollhättan och Göteborg. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Borgstigen 5, Lilla Edet, Lilla Edets kommun
  • Budgivning pågår
Borgstigen 5, Lilla Edet, Lilla Edets kommun, bild 2
Borgstigen 5, Lilla Edet, Lilla Edets kommun, bild 3

Borgstigen 5

Villa
Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 700 000 kr
142 + 118 m²
6 rum
1 703 m² tomt

Välkomna till denna underbara villa belägen i centrala Lilla Edet! Med sex rum och kök, två rymliga badrum, bastu, samt ett dubbelgarage är detta det perfekta hemmet för dig och den stora familjen. Huset är beläget med ett högt läge och i ett lugnt och trevligt område. Här har du närhet till skolor, affärer och kollektivtrafik som tar dig till både Trollhättan och Göteborg enkelt och smidigt- allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Om du värdesätter ett centralt läge, stor yta både inomhus och utomhus, letar efter det perfekta familjehemmet med alla bekvämligheter, då är detta huset för dig. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Låcktorp 333, null, Lilla Edets kommun
  • Sön 3 nov kl 15:30
Låcktorp 333, null, Lilla Edets kommun, bild 2
Låcktorp 333, null, Lilla Edets kommun, bild 3

Låcktorp 333

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 695 000 kr
83 + 15 m²
4 rum
2 ha tomt

Välkommen till Låcktorp 333! Här är den lantliga drömmen för den som vill ha djurhållning i mindre skala, odla sina egna grönsaker på sommarhalvåret, plocka kantareller och bär i sin egen trädgård och leva utan insyn från närliggande grannar. Du bor i en enplansvilla med två rymliga sovrum, med möjlighet till fler, och härliga sociala ytor. Ett stort garage, carport och en ladugård samt ca 2 hektar egen mark att bruka. Härifrån är även kort gångavstånd till bad i Lillesjön. Motorvägen nås med bil på 8 minuter och tågstationen på 12 minuter. Från tågstationen tar du dig till Göteborg/Trollhättan på mindre än 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Fornvägen 34, Hjärtum, Lilla Edets kommun
Fornvägen 34, Hjärtum, Lilla Edets kommun, bild 2
Fornvägen 34, Hjärtum, Lilla Edets kommun, bild 3

Fornvägen 34

Villa
Hjärtum, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 795 000 kr
152 + 30 m²
6 rum
1 128 m² tomt

Välkommen till Fornvägen 34! Här finns en väl omhändertagen villa med möjligheter för kommande ägare att utveckla och sätta sin egen prägel på bostaden. Villan ligger på en stor och mycket trivsam trädgårdstomt i princip helt fri från insyn och med gott om plats för såväl avkoppling som lek och spel. Dubbelgarage och parkering med plats för två bilar. Invändigt erbjuder bostaden fyra stora sovrum, två badrum och två allrum samt givetvis kök och tvättstuga. Villan är belägen på en lugn gata i omtyckta Hjärtum - perfekt för barnfamiljen som vill ha utrymme både inomhus och utomhus! På gångavstånd finns förskola, 24/7 butik samt busskommunikationer till både Trollhättan och Lilla Edet där du finner all övrig närservice du behöver i vardagen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Alvägen 12, Hjärtum, Lilla Edets kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 24 okt kl 17:00

Alvägen 12

Villa
Hjärtum, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 595 000 kr
102 + 133 m²
6 rum
919 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa i Hjärtum med gott om plats för barnfamiljen! Villan är välskött men erbjuder även stora möjligheter för dig som vill sätta egen prägel på boendet. Den mysiga trädgården på baksidan är fri från insyn och här finns en större altan samt förråd. Bostaden ligger i natursköna omgivningar i Hjärtum ca 18 km söder om Trollhättan och 6 km norr om Lilla Edet - ett perfekt läge för den som vill bo nära naturen med bra pendlingsmöjligheter. Välkommen på visning!

  • Plus
Biodlarvägen 9, Göta, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 9

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
3 425 kr/mån
21 727 kr/m²

Välkommen till denna fina tvårummare med balkong mot skogen på Biodlarvägen 9! Här bor du i en nästan ny bostad då området i Biodlaren stod klart 2020. Lägenheten har en planlösning som passar många med sitt moderna stilrena kök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet, rymligt sovrum och badrum samt en härlig balkong med utsikt över skogen - här kan man flytta in direkt och trivas. Parkeringsplats och förråd finns precis utanför bostaden. På Göta bor man i närheten av natur, skog och den populära badsjön Ryrsjön. Förskola, skola (F-6), ridhus och fotbollsplan finns också inom promenadavstånd. Här finns busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg på ca 30 minuter och Trollhättan på under 20 minuter. Varmt välkommen på visning!

Bigården 158, null, Lilla Edets kommun

Bigården 158

Lägenhet
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 200 000 kr
98,5 m²
5 rum
vån 0
6 783 kr/mån
12 183 kr/m²

Nu kan vi presentera denna 5a om ca 100 kvm fördelat på två plan.  På baksidan har man en uteplats och egen grästäppa. Perfekt om man vill ha fördelarna en bostadsrätt medför men ändå njuta av huskänslan. Bigården är ett omtyckt bostadsrättsområde med gångavstånd till barnomsorg, skola, badsjö och natur samt gångavstånd till busshållplats som tar dig till Lödöse Station/Lilla Edet centrum. Välkommen på visning!

  • Plus
Tvärstigen 27, Ekeberg, Lilla Edets kommun
  • Sön 27 okt kl 14:30

Tvärstigen 27

Radhus
Ekeberg, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 480 000 kr
112,8 m²
5 rum
6 760 kr/mån
21 986 kr/m²

Välkommen till detta ljuvliga radhus med högt och fritt läge i populära Ekeberg. Här erbjuds ett stilrent och modernt boende med optimal planlösning och vackert ljusinsläpp. På baksidan finner du både avskildhet och en altan i bra solläge. Bostaden är perfekt för barnfamiljen, en växande familj och dig som älskar närhet till naturen men inte vill kompromissa med närhet till samhällsservice. Ett bekymmersfritt boende med ytterst litet underhållsbehov. Gång och cykelavstånd till barnomsorg, grundskola (F-6), affärer och tågstationen som tar dig till Göteborg & Trollhättan på mindre än 30 min. Välkommen på visning!

  • Plus
Norra Ledningsgatan 8B, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Norra Ledningsgatan 8B, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun, bild 2
Norra Ledningsgatan 8B, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun, bild 3

Norra Ledningsgatan 8B

Lägenhet
Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 500 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/2
7 895 kr/mån
17 857 kr/m²

I centrala Lilla Edet finner vi denna bostadsrätt med 4 rum och kök i toppskick. Bostaden är på 84 kvm och passar perfekt för såväl paret som för familjen. Bostaden uppfördes 2012 och är därmed i mycket gott skick där man kan flytta in och börja bo direkt. Gångavstånd till centrum och dess närservice, busstation, förskolor och skolor.

  • Premium
Mårten Torsgatan 11, Lilla Edet, Lilla Edets kommun
  • Sön 27 okt kl 14:15

Mårten Torsgatan 11

Villa
Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 400 000 kr
108 m²
4 rum
776 m² tomt

Välkommen till denna stilfulla och moderna villa, perfekt belägen i centrala Lilla Edet. Med sina 108 m² erbjuder huset en perfekt balans mellan funktionalitet och elegans, idealiskt för familjelivet. När du kliver in möts du av en luftig och ljus öppen planlösning där kök och matplats smälter samman på ett naturligt sätt. Det moderna köket har generösa arbetsytor, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga middagar. Matplatsen har stora fönster som släpper in ett behagligt ljusflöde och skapar en trivsam atmosfär. Villan rymmer tre rymliga sovrum, alla med bra förvaringsmöjligheter och plats för både vila och lek. Badrummet är fräscht och praktiskt. En av bostadens höjdpunkter är den stora altanen, perfekt för avkoppling och umgänge. Här kan du njuta av lugna sommarkvällar i det inbjudande spabadet, eller duka upp för grillkvällar med vänner och familj. Den centrala placeringen ger dig närhet till allt Lilla Edet har att erbjuda, från matbutiker och skolor till grönområden och goda kommunikationer. Välkommen hem till ditt nya drömboende!

  • Plus
Norra Ledningsgatan 4B, Lilla Edet, Lilla Edets kommun

Norra Ledningsgatan 4B

Lägenhet
Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 200 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2
7 088 kr/mån
16 216 kr/m²

Välkommen till Norra Ledningsgatan 4B - här finner vi en välplanerad och modern bostad från 2012 med balkong i bästa söderläge. På övre plan bor man ostört och insynsskyddat med parkeringsplats utanför ytterdörren. Gångavstånd till centrum, affärer, busskommunikationer mm. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren Almedin Besic

Bengt Ivarsgatan 11, Lilla Edet, Lilla Edets kommun
  • Sön 27 okt kl 12:45

Bengt Ivarsgatan 11

Villa
Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 295 000 kr
107 + 66 m²
6 rum
769 m² tomt

NYTT PRIS! På Bengt Ivarsgatan 11 erbjuds nu en högt belägen villa med privat och insynsskyddat läge i skogskanten men samtidigt med promenadavstånd till Lilla Edet centrum med skola, barnomsorg och samhällsservice. Trädgården är precis lagom stor med plats för såväl lek som avkoppling och odling för den odlingsintresserade. Invändigt erbjuder villan ett vackert renoverat kök med stor matplats, vardagsrum, sovrum och badrum på entréplan samt två sovrum på övre plan. Här finns också en källare med flera övriga rum som erbjuder gott om plats tonåringar och unga vuxna eller förvaring. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kullåsgatan 3A, Lilla Edet, Lilla Edets kommun

Kullåsgatan 3A

Lägenhet
Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
595 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
3 080 kr/mån
16 528 kr/m²

Mycket trivsam etta om 36 kvm med ett separat kök och inglasad balkong. Här bor du enkelt och bekvämt på andra våning, Lägenheten består av ett rum och kök plus en rymlig inglasad balkong som fungerar som ett extrarum vår-höst. Allt i bostaden är välbevarat men här finns även stora möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel. Gångavstånd till centrum, barnomsorg, skola samt all den närservice man kan tänkas behöva till vardags samt buss-kommunikationer som enkelt tar dig både till Trollhättan och Lödöse station på under 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

Storgatan 14, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
  • Mån 4 nov kl 17:00

Storgatan 14

Lägenhet
Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
595 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 848 kr/mån
13 837 kr/m²

NYTT SÄNKT PRIS! Välkommen till denna rymliga 1:a på Storgatan 14 mitt i centrala Lilla Edet. Extra plus för den inglasade balkongen i bästa västerläge! Bostadsrätten på 43 kvm har separat kök, hall med gott om förvaringsmöjligheter samt ett stort vardagsrum med plats för både soffa och säng. Det är genomgående parkettgolv samt ljusa väggar i hela bostaden och fönster åt två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Lindvägen 14, Lödöse, Lilla Edets kommun

Lindvägen 14

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
4 195 000 kr
136 + 90 m²
6 rum
1 253 m² tomt

Välkommen hem till Lindvägen 14! Vi har nu nöjet att kunna erbjuda en mycket smakfullt renoverad villa i toppskick med bra läge i centrala Lödöse. Villans entréplan och övre plan är renoverade i sin helhet under 20222/2023 till en hög standard och med vackra material- och färgval. Här har man inte bara renoverat alla ytskikt utan bland annat även bytt el, avloppsstammar och vattenledningar, tilläggsisolerat i yttervägg och installerat mekanisk frånluftsventilation. Stort vackert kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning, två helkaklade badrum, fyra stora sovrum och en hel källarvåning som erbjuder mängder med möjligheter till förvaring, egen verksamhet och/eller extra stora ytor för familjen att använda som biorum, sällskapsrum eller hobbyrum - endast fantasin sätter gränser. På fastigheten finns också dubbelgarage, laddbox för elbil och plats för flertalet bilar på uppfarten. Huset värms med bergvärme vilket innebär låga kostnader för uppvärmning. Villan är besiktigad och besiktningsprotokoll finns att ta del av på vår hemsida. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Biodlarvägen 2, Göta, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 2

Radhus
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 895 000 kr
117 m²
5 rum
vån 0
5 668 kr/mån
16 197 kr/m²

Här finns chansen att förvärva ett ljust och stilrent boende med gavelläge i Brf Biodlaren! Bostaden har tre sovrum, två badrum, två allrum och en härlig altan i bra solläge. Bostaden är perfekt för dig som vill sälja villan och få ett lättskött boende, för barnfamiljen och för den växande familjen som söker ett bekvämt avstånd både till till samhällsservice och naturen. I närområdet finns både förskola och skola, stort ridhus, fotbollsförening samt en populär badsjö. Du tar dig enkelt till busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Biodlarvägen 35, Biodlaren, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 35

Lägenhet
Biodlaren, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 250 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 425 kr/mån
22 727 kr/m²

Välkommen till Biodlarvägen 35! Här bor du med naturen som granne i en nästan ny bostad från 2020 med stort badrum och sovrum och ett modernt och stilrent kök. Stort extra plus för läget på gaveln så att du kan använda loftgången på bostadens framsida som uteplats och njuta av kvällsolen. Nuvarande säljare har satt upp ett utdragbart insynsskydd som kan användas för att göra platsen privat och fri från insyn. Området i Biodlaren stod klart 2020 och bostaden är därmed i nyskick och har en planlösning som passar många - här kan man flytta in direkt och trivas. Parkeringsplats och förråd finns precis utanför bostaden. På Göta bor man i närheten av natur, skog och den populära badsjön Ryrsjön. Förskola, skola (F-6), ridhus och fotbollsplan finns också inom promenadavstånd. Här finns busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg på ca 30 minuter och Trollhättan på under 20 minuter.

  • Plus
Källseröd 141, Västerlanda, Lilla Edets kommun

Källseröd 141

Villa
Västerlanda, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 500 000 kr
160 + 10 m²
5 rum
2 407 m² tomt

Välkomna till Källseröd 141. Med fem välplanerade rum har detta hem gott om plats för hela familjen att trivas. Oavsett om det är avkoppling i vardagsrummet, arbete i hemmakontoret eller mysiga familjemiddagar, så finns det rum för alla behov och önskemål. Steg ut på den inbjudande altanen och upptäck en perfekt plats för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Här kan du bjuda in vänner för grillkvällar. Parkeringsplats för flera bilar, stor och plan trädgård. För den som älskar bilar eller bara behöver extra förvaringsutrymme är det stora garaget en dröm. Här finns gott om plats för fordon, verktyg och alla dina hobbyprojekt. I Västerlanda bor du med naturen inpå husknuten, med närhet till badsjöar och med bil tar du dig till både Kungälv och Stenungsund på ca 25 minuter och Lilla Edet centrum på ca 10 minuter där du finner all närservice du behöver i vardagen. Förskola finns i Västerlanda och skolbussen tar dig till Strömsskolan där det finns årskurs F-6. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Almedin Besic för mer information.

  • Plus
Biodlarvägen 27, Biodlaren, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 27

Lägenhet
Biodlaren, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
3 645 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen till Biodlarvägen 27! Här bor du med stilrent kök, sovrum och stort badrum. Ett väldigt plus är att denna två är på bottenplan med gaveln läge med egen uteplats på baksidan.. Området i Biodlaren stod klart 2020 och bostaden är därmed i nyskick och har en planlösning som passar många - här kan man flytta in direkt och trivas. Parkeringsplats och förråd finns precis utanför bostaden. På Göta bor man i närheten av natur, skog och den populära badsjön Ryrsjön. Förskola, skola (F-6), ridhus och fotbollsplan finns också inom promenadavstånd. Här finns busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg på ca 30 minuter och Trollhättan på under 20 minuter.

Ryrsjön 234, Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Ryrsjön 234

Lägenhet
Ryrsjön, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
650 000 kr
19 m²
1 rum
2 294 kr/mån
34 211 kr/m²

Ta chansen till att förvärva en mysig stuga i Göta precis bredvid sjön. Stugan är ett fritidshus i bostadsrättsform där du kan bo året runt, om så önskas. Läget är fantastiskt med vacker sjöutsikt och ett stenkast från badplatsen. Både badrum och kök är renoverat 2021. Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil med flera aktiviteter för de boende. På gården finns en boulebana att nyttja, en gemensamhetslokal att låna med pingisbord och dart samt möjlighet att låna kanot. På Ryrsjön bor du med närhet till naturen med fina promenadvägar, svampplockning och badsjön inpå knuten. Gångavstånd till ridhus, förskola, skola (F-6) och busskommunikationer som tar dig smidigt till både Trollhättan och Göteborg. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Tegelgatan 21, Göta, Lilla Edets kommun

Tegelgatan 21

Villa
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 350 000 kr
67 + 66 m²
4 rum
975 m² tomt

Välkomna till Tegelgatan 21. Med fyra välplanerade rum har detta hem gott om plats för hela familjen att trivas. Oavsett om det är avkoppling i vardagsrummet, arbete i hemmakontoret eller mysiga familjemiddagar, så finns det rum för alla behov och önskemål. Steg ut på den inbjudande altanen och upptäck en perfekt plats för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Här kan du bjuda in vänner för grillkvällar. Parkeringsplats för flera bilar, stor och plan trädgård. För den som älskar bilar eller bara behöver extra förvaringsutrymme är det stora garaget en dröm. Här finns gott om plats för fordon, verktyg och alla dina hobbyprojekt. Gång och cykelavstånd till skola, badsjö, vackra promenadstigar. Buss-kommunikationer som snabbt tar dig till Lödöse station och därifrån vidare med tåg till antingen Göteborg eller Trollhättan på under 25 minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Almedin Besic för mer information!

Biodlarvägen 9, Biodlaren, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 9

Lägenhet
Biodlaren, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 600 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 200 kr/mån
18 824 kr/m²

Vi är glada att kunna erbjuda en rymlig fyrarumslägenhet med balkong på Biodlarvägen 9, belägen i närheten av Ryrsjön. Denna lägenhet är perfekt för dem som söker en bekväm och naturnära boendemiljö. Denna välplanerade och ljusa fyrarumslägenhet erbjuder generösa utrymmen och moderna bekvämligheter. Det rymliga vardagsrummet blir en naturlig samlingspunkt för umgänge och avkoppling. Från vardagsrummet har du också tillgång till den trevliga balkongen, där du kan njuta av frisk luft och den vackra omgivningen. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och har gott om förvaringsutrymme för matlagningsbehov. Här finns även plats för en matplats där du kan avnjuta måltider tillsammans med familj och vänner. De övriga rummen i lägenheten kan användas som sovrum, gästrum eller arbetsrum efter behov. Biodlarvägen ligger i ett lugnt och naturskönt område nära Ryrsjön. Här har du närhet till vacker natur, grönområden och promenadstråk. På Göta finns förskola och skola (ÅK F-6) samt busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information om bostaden!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 32