Svenska Mäklarhuset Lilla Edet

Svenska Mäklarhuset Lilla Edet

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gamla Borydvägen 14, Lilla Edet, Lilla Edets kommun

Gamla Borydvägen 14

Villa
Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 450 000 kr
94 + 18 m²
4 rum
810 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna underbara villa från 1930-talet med nytt tak och fasad från 2020. Här är de stora renoveringarna redan gjorda och det är bara för en ny ägare att flytta in och njuta både av läget och av den härliga atmosfären inne i bostaden. Invändigt har bostaden renoverats varsamt för att passa husets karaktär med exempelvis en vacker enstavigt parkett på nedre plan och ett stilrent lantligt kök med modern känsla. Villan har idag två sovrum på övre plan men det finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum genom att dela av den del av vardagsrummet som idag används som matsal. Trädgården är stor med gott om plats för såväl avkoppling som lek och spel. Här finns också en stor altan som sträcker sig runt ena gaveln på huset och som erbjuder plats för såväl matbord som loungegrupp och solsängar om så önskas. Huset ligger längst in på en återvändsgata så ingen trafik går förbi huset - perfekt både för barnfamiljen och för den som söker en vardag i lugn och ro. Förutom att det finns garage så finns även carport samt plats för ytterligare ett par bilar eller släpvagn. Detta är en bostad som verkligen ska upplevas på plats så varmt välkommen att boka in dig på visning!

S:ta Marias väg 18, Lödöse, Lilla Edets kommun

S:ta Marias väg 18

Radhus
Lödöse, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 480 000 kr
134 m²
4 rum
259 m² tomt

Här kan vi presentera detta optimalt planerade radhus i centrala Lödöse med plats för hela familjen! Bra läge i området med garage i anslutning till huset och tomt som vätter mot skogsparti och med altan delvis under tak. Huset är perfekt för barnfamiljen med tre rejäla sovrum på övre plan. På gång och cykelavstånd nås affär, skola, barnomsorg och tåget som tar dig snabbt och enkelt till både Göteborg och Trollhättan.

Biodlarvägen 17, Biodlaren, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 17

Lägenhet
Biodlaren, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 074 kr/mån
19 375 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt fina lägenhet från 2019 belägen i en rofylld miljö på Göta. Bostaden har en stor fin balkong med utsikt över den omkringliggande naturen och invändigt präglas den av ljus och rymd helt fritt från insyn från omkringliggande bostäder. En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum och ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin. Moderna färgval såsom laminatgolv av ljusare nyans och stilrena vita väggar. Parkering finns på husets entrésida och tillhörande varmförråd finns på loftgången i mycket nära anslutning. I det nybyggda området Biodlaren bor du bekvämt med gång- och cykelavstånd till skola (F-6), förskola, ridhus, badsjö och E45 med busskommunikationer som tar dig till både Trollhättan och Göteborg på ca 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Brunnsvägen 5, null, Lilla Edets kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

Brunnsvägen 5

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
4 980 000 kr
150 m²
6 rum
910 m² tomt

Välkommen till Brunnsvägen 5 - här kan vi presentera ett mycket fint hus från 2020 signerat Mjöbäcksvillan. Bostadens utemiljö är påkostad med en vackert stenlagd uppfart som sträcker sig förbi dubbelgaraget och vidare in mot husets entré. På baksidan av huset ligger den stora altanen med stilrena räcken av glas och med stämningsfull belysning om kvällarna. Här finns också en gräsmatta i bra storlek med plats för både lek och spel. Gräsmattan på baksidan avgränsas av en vintergrön thujahäck - perfekt för att skapa både färg och avskildhet i trädgården även under årets vintermånader. Invändigt erbjuder bostaden ett stort välutrustat kök med köksutrustning av bästa kvalitet och funktion samt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här finns också två helkaklade badrum i bra storlek, ett på varje våningsplan samt hela fyra stycken sovrum. Huset ligger i familjevänligt område som näst sista hus på återvändsgata - vilket för det till ett mycket bra val för familjen. Gång- och cykelavstånd till skola, barnomsorg, affärer samt busskommunikationer. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Lindvägen 14, null, Lilla Edets kommun

Lindvägen 14

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
4 195 000 kr
136 + 90 m²
6 rum
1 253 m² tomt

Välkommen hem till Lindvägen 14! Vi har nu nöjet att kunna erbjuda en mycket smakfullt renoverad villa i toppskick med bra läge i centrala Lödöse. Villans entréplan och övre plan är renoverade i sin helhet under 20222/2023 till en hög standard och med vackra material- och färgval. Här har man inte bara renoverat alla ytskikt utan bland annat även bytt el, avloppsstammar och vattenledningar, tilläggsisolerat i yttervägg och installerat mekanisk frånluftsventilation. Stort vackert kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning, två helkaklade badrum, fyra stora sovrum och en hel källarvåning som erbjuder mängder med möjligheter till förvaring, egen verksamhet och/eller extra stora ytor för familjen att använda som biorum, sällskapsrum eller hobbyrum - endast fantasin sätter gränser. På fastigheten finns också dubbelgarage, laddbox för elbil och plats för flertalet bilar på uppfarten. Huset värms med bergvärme vilket innebär låga kostnader för uppvärmning. Villan är besiktigad och besiktningsprotokoll finns att ta del av på vår hemsida. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Bigården 104, Göta, Lilla Edets kommun

Bigården 104

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 600 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 2
6 783 kr/mån
16 244 kr/m²

På Bigården 104 finner vi denna 4:a fördelat på två plan med mycket bra läge, längst in i området. Tillhörande lägenheten finns ett inglasat uterum och stor altan där man kan samla vänner och familj. En perfekt kombination av bostadsrätt med villakänsla! Bigården är ett omtyckt bostadsrättsområde med gångavstånd till barnomsorg, skola, badsjö och natur samt gångavstånd till busshållplats som tar dig till Lödöse Station/Lilla Edet centrum.

Wallströmsliden 7, Lödöse, Lilla Edets kommun

Wallströmsliden 7

Radhus
Lödöse, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 880 000 kr
88 + 11 m²
4 rum
419 m² tomt

På Wallströmsliden 7 finner vi en enplansvilla i parhusform från 2017 i mycket gott skick! Här är en bostad för den som söker något lättskött som kräver minimal ansträngning. Med 3 sovrum och härliga sociala ytor passar denna bostad för såväl det ensamma paret som för familjen. Bostaden har genomgående hög standard med allt från kök från Vedum, vitvaror från Miele, parkettgolv, genomgående vattenburen golvvärme och en lättskött trädgård med gott om parkeringsytor. Gångavstånd till förskola, skola, matbutik, vårdcentral mm. Tågstationen som tar dig till både Göteborg och Trollhättan inom 30 minuter ligger även den endast en kortare promenad från bostaden.

  • Energieffektiv
Biodlarvägen 52, Göta, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 52

Radhus
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 250 000 kr
117 m²
5 rum
5 153 kr/mån
19 231 kr/m²

Välkommen till denna fina bostad från 2020 i populära Biodlaren Göta! Bekvämt och lättskött boende med minimalt underhållsbehov som passar för såväl paret som för familjen. Bostaden har ett mycket bra läge i området med en avskild baksida i högt och fritt läge. Invändigt erbjuder bostaden 3 sovrum i bra storlek, två badrum, vardagsrum och kök samt ett extra allrum på övre plan som med relativt enkla medel kan byggas om till ett fjärde sovrum om så önskas. Ett mycket stilrent och modernt boende med optimal planlösning och vackert ljusinsläpp. Här bor du med naturen inpå knuten i ett område som präglas av nybyggaranda och gemenskap. På Göta finns förskola och skola (ÅK F-6) samt busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Torsliden 9, Lilla Ede, Lilla Edets kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Torsliden 9, Lilla Ede, Lilla Edets kommun, bild 2
Torsliden 9, Lilla Ede, Lilla Edets kommun, bild 3

Torsliden 9

Villa
Lilla Ede, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 975 000 kr
73 + 73 m²
4 rum
928 m² tomt

Välkomna till Torsliden 9 ! Härlig altan och terrass på entrésidan. Här njuter du av kvälls solen långt in på kvällen tack vara det västerläge. Ny installerad luft/vatten värmepump. Här har du närhet till det mesta, Promenadavstånd till centrum och all dess när service man behöver såsom matbutiker, skola, förskolor, caféer, lunchrestauranger, vårdcentral och kommunikationer till både Trollhättan och Göteborg. Välkommen med din intresseanmälan till handläggande fastighetsmäklare.

  • Premium
Stora Borg 111, Västerlanda, Lilla Edets kommun

Stora Borg 111

Gård/Skog
Västerlanda, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 850 000 kr
8,3 ha tomt

Nu erbjuds ett stort markområden till försäljning i Västerlanda. Totalt 8,27 hektar med strandläge och vattenrätt i Göta älv. Här har tidigare funnits ett bygglov på marken som inte har utnyttjats. Avlopp samt el är framdraget. Anslutningsavgift för elen är betald. Här finns möjlighet för dig som vill ha gård eller dig som bara vill bygga nytt! Se bifogad karta, under bilder, gällande strandskyddet. Visning kan göras på egen hand eller via bokning med mäklaren. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information

Bengt Ivarsgatan 43, null, Lilla Edets kommun

Bengt Ivarsgatan 43

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 795 000 kr
98 + 47 m²
4 rum
840 m² tomt

Välkommen till denna villa i populärt bostadsområde och med gångavstånd till skola, förskola och Lilla Edet centrum. Trädgården är precis lagom stor med plats för såväl lek som avkoppling och odling för den odlingsintresserade. Invändigt erbjuder villan kök, matsal och vardagsrum på entréplan samt två sovrum och badrum på övre plan. Här finns också en källare med tvättstuga samt flera övriga rum som erbjuder gott om plats för exempelvis en hobbyverkstad eller förvaring. Varmt välkommen på visning!

Bigården 114, null, Lilla Edets kommun
  • Budgivning pågår

Bigården 114

Lägenhet
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 475 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 2
6 783 kr/mån
14 975 kr/m²

Välkommen till Bigården 114 - en bostadsrätt om ca 100 kvm fördelat på två plan med älvutsikt i bästa västerläge. Tillhörande bostadsrätten finns ett inglasat uterum, egen trädgård och ett fristående förråd. En perfekt kombination av bostadsrätt med villakänsla! Bigården är ett omtyckt bostadsrättsområde med gångavstånd till barnomsorg, skola, badsjö och natur samt gångavstånd till busshållplats som tar dig till Lödöse Station/Lilla Edet centrum.

Kullåsgatan 1B, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
  • Budgivning pågår

Kullåsgatan 1B

Lägenhet
Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
560 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/3
2 263 kr/mån
24 348 kr/m²

Varmt välkomna till det perfekta boendet för dig som söker en 1:a med närhet till centrum. Här finner vi en 1:a på första våningsplan med inglasad balkong i centrala Lilla Edet! Gång- och cykelavstånd till centrum, barnomsorg, skola samt all den närservice man kan tänkas behöva till vardags samt buss-kommunikationer som enkelt tar dig till Göteborg och Trollhättan.

Magnusgatan 7, Lödöse, Lilla Edets kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00
Magnusgatan 7, Lödöse, Lilla Edets kommun, bild 2
Magnusgatan 7, Lödöse, Lilla Edets kommun, bild 3

Magnusgatan 7

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 500 000 kr
174 + 111 m²
8 rum
1 148 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa med centralt läge i populära Lödöse! Här är mycket gjort såsom nyare tak, fönster, värmesystem och solpaneler som installerades 2023. Invändigt är villan i mycket gott skick med bland annat nyare kök och helkaklade badrum. Härliga sociala ytor med stort vardagsrum med värmande kamin och utbyggnad med allrum och plats för större matbord. Föräldrasovrum en suite med eget badrum. Källare med egen lägenhet - perfekt för tonåringen eller extern uthyrning. Mycket trivsam utemiljö med stor altan och rejäl trädgård. Stenlagda uppfarter med plats för flertal bilar. Givetvis finns laddbox installerad. På gång och cykelavstånd nås barnomsorg, skola, affär och Lödöse C där tåget tar dig snabbt till både Göteborg och Trollhättan. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll och energideklaration längst ner i annonsen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Glässnäs 203, Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Glässnäs 203

Villa
Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 495 000 kr
213 + 79 m²
7 rum
4 764 m² tomt

Välkommen till denna unika villa med härligt stora rum och utsikt över Göta Älv. Huset har en boarea på hela 213 kvm och erbjuder bland annat fem sovrum, två badrum, en matsal med öppen spis, stor tvättstuga samt ytterligare flera utrymmen för hobbyverksamhet och förvaring i källaren. Rummen i sällskapsdelarna på entréplan är stora med härlig rymd tack vare både ytan och de stora fönstren som vetter ner mot dalen och älven. På övre plan ligger fyra av bostadens sovrum samlade och från föräldrasovrummet nås också en balkong. Stor tomt om dryga 4 700 kvm, dubbelgarage och altan med kvällssol. Detta är en bostad som måste upplevas på plats så välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

Vitklövervägen 7, null, Lilla Edets kommun

Vitklövervägen 7

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 600 000 kr
176 + 39 m²
7 rum
794 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade familjevilla på Berg Östra i Lilla Edet! Här erbjuds ett boende som genomgått löpande renoveringar genom åren alltefter behov. Med fem sovrum och gott om sällskapsytor är detta boende perfekt för den stora familjen. Garage i anslutning till huset. På gång- och cykelavstånd nås centrum, förskolor, skolor och kommunikationer till både Trollhättan och Göteborg. Välkommen på visning!

Flustervägen 11, null, Lilla Edets kommun

Flustervägen 11

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 300 000 kr
139 + 52 m²
6 rum
962 m² tomt

Här i Göta finner ni denna stora villa med en trevlig planlösning och ett härligt läge högt upp på en återvändsgata. Bostaden inrymmer entréplan med utöver den rymliga hallen, ett stort socialt allrum, toalett, duschrum med bastu, tvättstuga, gästrum, pannrum och garage. På övreplan finner du vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp, tre sovrum, badrum samt kök och matplats. Här finns flera uteplatser och med gott om plats för både matgrupp och loungemöbler och som erbjuder en fantastisk vy. Göta erbjuder mycket för hela familjen. Ryrsjön med badplats, vandringsleder, kanotpaddling och fiske ligger inom gångavstånd och Lilla Edet centrum med dess samhällsservice ligger en cykeltur bort. Området erbjuder även en nybyggd förskola och grundskola F-6, bra kommunikationer mot både Göteborg och Trollhättan. Här har vi vackra grönområden, fotbollsplan, ridklubb, brukshundsklubb och elljusspår. Här får du ett inbjudande och hemtrevligt boende som med sina generösa ytor skapar förutsättningar för ett härligt socialt umgänge. Varmt Välkomna på visning !

  • Energieffektiv
Hovslagaregatan 50, null, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 50

Lägenhet
Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
380 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3
4 894 kr/mån
5 672 kr/m²

Välkommen till Hovslagaregatan 50 i Trollhättan! Här presenterar vi denna två rum och kök med en yta på 67 kvadratmeter. Här bor du högst upp i huset med en balkong där kan du njuta av ditt morgonkaffe. På Hovslagaregatan bor du med 3 km till Högskolan Väst och gångavstånd mataffärer samt till busshållplats som tar Trollhättan centrum enkelt och smidigt. Föreningen tillhandahåller grillplatser på innergårdarna som kan nyttjas av de boende under sommar dagarna.

Biodlarvägen 9, Göta, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 9

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 800 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
4 811 kr/mån
21 176 kr/m²

Vi är glada att kunna erbjuda en rymlig fyrarumslägenhet med balkong på Biodlarvägen 9, belägen i närheten av Ryrsjön. Denna lägenhet är perfekt för dem som söker en bekväm och naturnära boendemiljö. Denna välplanerade och ljusa fyrarumslägenhet erbjuder generösa utrymmen och moderna bekvämligheter. Det rymliga vardagsrummet blir en naturlig samlingspunkt för umgänge och avkoppling. Från vardagsrummet har du också tillgång till den trevliga balkongen, där du kan njuta av frisk luft och den vackra omgivningen. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och har gott om förvaringsutrymme för matlagningsbehov. Här finns även plats för en matplats där du kan avnjuta måltider tillsammans med familj och vänner. De övriga rummen i lägenheten kan användas som sovrum, gästrum eller arbetsrum efter behov. Biodlarvägen ligger i ett lugnt och naturskönt område nära Ryrsjön. Här har du närhet till vacker natur, grönområden och promenadstråk. På Göta finns förskola och skola (ÅK F-6) samt busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information om bostaden!

  • Balkong
null, null, Lilla Edets kommun

Tomt
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
500 000 kr
1 993 m² tomt

Drömmer du om att bo lantligt och vill bestämma planlösning och materialval helt efter dina önskemål och behov? Bygga ett nytt hus kan vara den bästa lösningen för dig. Denna tomten erbjuder lantligt och härligt läge i Nygård. Här bor du med naturen utanför dörren och kan njuta av skogspromenader samtidigt som du når Lödöse med mataffär, skola och närmaste tågstation knappa 10 min bort. Förskola finns i närområdet. Positivt förhandsbesked finns för nybyggnation av enbostadshus om 100kvm enplanshus. I området finns både permanentboende och fritidshus. El finns vid tomtgräns. Varmt välkommen med din intresseanmälan till mäklare Almedin Besic.

null, Nygård, Lilla Edets kommun

Tomt
Nygård, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
550 000 kr

Vill du bo lantligt med naturskön omgivning? Här erbjuds du möjligheten till en tomt i Nygård med godkänt förhandsbesked på ett enbostadshus. Den är inte avstyckad ännu och därför har du chans att påverka utformningen en aning. Den kommer att bli ca 2 400 kvm (40 m * 60 m). Den gula markeringen på kartan är en ungefärlig markering av hur tomten är tänkt att se ut. Fördelar såsom fiber finns tillgängligt nära, nergrävd i grusvägen. El finns vid tomtgränsen. Vägförening kommer att sköta vägen fram till tomten med snöröjning och liknande. Kontakta mäklare Pernilla Andersson för mer information om förhandsbesked och liknande. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 21