Mäklare Maria Kjellberg

Maria Kjellberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nymfernas väg 44, Älvängen, Ale kommun
 • Sön 28 jul kl 11:00

Nymfernas väg 44

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
3 595 000 kr
107 m²
5 rum
6 495 kr/mån

Äntligen kan vi erbjuda möjligheten att förvärva en fristående bostadsrättsvilla med en riktigt stor tomt i ett omtyckt och mycket barnvänligt område i Älvängen! Villan har ett unikt läge för området gällande såväl storlek på tomt, solläge och möjlighet till avskildhet. Här erbjuds sol hela dagen och kvällen och gott om plats för både lek, odling och avkoppling. Här umgås hela familjen skyddad från insyn på altanen samtidigt som ni njuter av utsikten över samhället nedanför. Nuvarande ägare har en stor passion för odling och trädgård så här är det bara att flytta in och ta över den vackert uppväxta och lättskötta trädgården. Villan som färdigställdes 2018 är i bra skick och erbjuder allt barnfamiljen behöver. Hög standard med bland annat helkaklade badrum, Siemens vitvaror, ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I området Kronogården finns både förskola, skola, en populär naturlekplats och massor av kompisar till barnen. På gång- och cykelavstånd når du Älvängen centrum med all dess service samt pendeltåget som snabbt tar dig till både Göteborg och Trollhättan. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare redan idag för mer information!

 • Plus
 • Energieffektiv
Huldrornas väg 11, Älvängen, Ale kommun
 • Borttagen före visning

Huldrornas väg 11

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
3 495 000 kr
127 m²
5 rum
6 800 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Västra Båljan 151, Nygård, Lilla Edets kommun

Västra Båljan 151

Villa
Nygård, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 480 000 kr
205 + 24 m²
7 rum
2 046 m² tomt

Välkommen till Västra Båljan 151! Längst in på grusvägen möts du av denna helt ostörda lantliga dröm. Med en kuperad och väl omhändertagen tomt, förberett för odlingar, växthus och en fantastisk utsikt över ängarna är detta boende för dig som värdesätter att komma hem till lugnet efter en lång arbetsdag. Kliv ut på altanen och möts av fågelkvitter till morgonkaffet, plocka bär till den hembakade kakan runt knuten och skörda din egen potatis till middagen. Bostaden inrymmer hela fem sovrum, två rymliga allrum och stort praktiskt kök - perfekt för den stora familjen! Detta är ett boende som bör ses och upplevas på plats! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Biodlarvägen 17, Biodlaren, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 17

Lägenhet
Biodlaren, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 074 kr/mån
19 375 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt fina lägenhet från 2019 belägen i en rofylld miljö på Göta. Bostaden har en stor fin balkong med utsikt över den omkringliggande naturen och invändigt präglas den av ljus och rymd helt fritt från insyn från omkringliggande bostäder. En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum och ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin. Moderna färgval såsom laminatgolv av ljusare nyans och stilrena vita väggar. Parkering finns på husets entrésida och tillhörande varmförråd finns på loftgången i mycket nära anslutning. I det nybyggda området Biodlaren bor du bekvämt med gång- och cykelavstånd till skola (F-6), förskola, ridhus, badsjö och E45 med busskommunikationer som tar dig till både Trollhättan och Göteborg på ca 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Älvornas väg 7, Älvängen, Ale kommun

Älvornas väg 7

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
3 195 000 kr
108 m²
4 rum
5 195 kr/mån

Välkommen till denna bostadsrättsvilla från 2016 med fint läge, carport, tre sovrum och två badrum i populära Älvängen. Tomten är avgränsad med ett prydligt staket, perfekt för såväl barnfamiljer som hundägare och har ett fint läge mot den lilla träddungen på husets baksida. Området är mycket populärt bland familjer som söker en enkel vardag i ett område som präglas av nybyggaranda och närhet till naturen samtidigt som det är gång och cykelavstånd till matbutiker, centrum och pendeltågstationen. Lokalbussen trafikerar även området med matchning till pendeltågen in mot Göteborg och/eller Trollhättan. Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas. Varmt välkommen på visning!

Brunnsvägen 5, null, Lilla Edets kommun

Brunnsvägen 5

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
4 980 000 kr
150 m²
6 rum
910 m² tomt

Välkommen till Brunnsvägen 5 - här kan vi presentera ett mycket fint hus från 2020 signerat Mjöbäcksvillan. Bostadens utemiljö är påkostad med en vackert stenlagd uppfart som sträcker sig förbi dubbelgaraget och vidare in mot husets entré. På baksidan av huset ligger den stora altanen med stilrena räcken av glas och med stämningsfull belysning om kvällarna. Här finns också en gräsmatta i bra storlek med plats för både lek och spel. Gräsmattan på baksidan avgränsas av en vintergrön thujahäck - perfekt för att skapa både färg och avskildhet i trädgården även under årets vintermånader. Invändigt erbjuder bostaden ett stort välutrustat kök med köksutrustning av bästa kvalitet och funktion samt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här finns också två helkaklade badrum i bra storlek, ett på varje våningsplan samt hela fyra stycken sovrum. Huset ligger i familjevänligt område som näst sista hus på återvändsgata - vilket för det till ett mycket bra val för familjen. Gång- och cykelavstånd till skola, barnomsorg, affärer samt busskommunikationer. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Energieffektiv
Biodlarvägen 52, Göta, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 52

Radhus
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 250 000 kr
117 m²
5 rum
5 153 kr/mån
19 231 kr/m²

Välkommen till denna fina bostad från 2020 i populära Biodlaren Göta! Bekvämt och lättskött boende med minimalt underhållsbehov som passar för såväl paret som för familjen. Bostaden har ett mycket bra läge i området med en avskild baksida i högt och fritt läge. Invändigt erbjuder bostaden 3 sovrum i bra storlek, två badrum, vardagsrum och kök samt ett extra allrum på övre plan som med relativt enkla medel kan byggas om till ett fjärde sovrum om så önskas. Ett mycket stilrent och modernt boende med optimal planlösning och vackert ljusinsläpp. Här bor du med naturen inpå knuten i ett område som präglas av nybyggaranda och gemenskap. På Göta finns förskola och skola (ÅK F-6) samt busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Energieffektiv

Visar alla 7