Mäklare Maria Kjellberg

Maria Kjellberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stjärnvägen 7, Ström, Lilla Edets kommun
  • Sön 27 okt kl 16:30
Stjärnvägen 7, Ström, Lilla Edets kommun, bild 2
Stjärnvägen 7, Ström, Lilla Edets kommun, bild 3

Stjärnvägen 7

Villa
Ström, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 295 000 kr
113 + 110 m²
7 rum
790 m² tomt

Vi har nu nöjet att erbjuda en stor villa i mycket gott skick näst längst in på en lugn återvändsgata och med ett fantastiskt läge mot naturen. I denna bostad är det bara att flytta in och njuta då de stora och kostsamma renoveringarna redan är utförda. Villan präglas av stora rum, härligt ljusinsläpp och mycket gott om förvaring i källarplan där rummen är nyligen renoverade med omsorg och med bra materialval anpassade för rum i källarvåning. På uppfarten finns plats för flertalet bilar och här finns även garage och ett utvändigt förråd i trädgården på baksidan av huset. Till skolan promenerar barnen på ca 5 minuter och på gångavstånd finns även förskola. Detta är en bostad som absolut ska upplevas på plats så varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ödsmål 155, null, Lilla Edets kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Ödsmål 155, null, Lilla Edets kommun, bild 2
Ödsmål 155, null, Lilla Edets kommun, bild 3

Ödsmål 155

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 980 000 kr
136 + 20 m²
5 rum
2 345 m² tomt

På Ödsmål 155 finner vi en villa för familjen som vill bo nära naturen utan att behöva kompromissa med lättvindig pendling in till såväl Trollhättan som Lilla Edet. Den insynsskyddade tomten är öppen och högt belägen precis i skogskanten och här finns såväl grillstuga som bastuhus med vedeldad bastu, garage, carport och ett förrådshus som förr har använts som hönshus. Invändigt erbjuder bostaden kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum med möjlighet att skapa ytterligare sovrum, badrum, tvättstuga samt bastu. Bostaden ligger ungefär mitt emellan Trollhättan och Lilla Edet med ca 15 minuter till båda orterna. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Låcktorp 333, null, Lilla Edets kommun
  • Sön 3 nov kl 15:30
Låcktorp 333, null, Lilla Edets kommun, bild 2
Låcktorp 333, null, Lilla Edets kommun, bild 3

Låcktorp 333

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 695 000 kr
83 + 15 m²
4 rum
2 ha tomt

Välkommen till Låcktorp 333! Här är den lantliga drömmen för den som vill ha djurhållning i mindre skala, odla sina egna grönsaker på sommarhalvåret, plocka kantareller och bär i sin egen trädgård och leva utan insyn från närliggande grannar. Du bor i en enplansvilla med två rymliga sovrum, med möjlighet till fler, och härliga sociala ytor. Ett stort garage, carport och en ladugård samt ca 2 hektar egen mark att bruka. Härifrån är även kort gångavstånd till bad i Lillesjön. Motorvägen nås med bil på 8 minuter och tågstationen på 12 minuter. Från tågstationen tar du dig till Göteborg/Trollhättan på mindre än 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Kaveldunsvägen 9, Älvängen, Ale kommun
  • Sön 3 nov kl 13:00
Kaveldunsvägen 9, Älvängen, Ale kommun, bild 2
Kaveldunsvägen 9, Älvängen, Ale kommun, bild 3

Kaveldunsvägen 9

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
3 480 000 kr
107 + 81 m²
4 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till denna välskötta familjevilla belägen på en mycket sparsamt trafikerad gata och med en stor och härligt uppvuxen trädgårdstomt. Detta är villan för dig som vill sätta din egen prägel på bostaden utan att behöva utföra alltför komplicerade ombyggnationer. Planlösningen är perfekt som den är och inbjuder till både vardagligt familjeliv och sällskapsliv tillsammans med släkt och vänner. Både vardagsrum och kök är rymliga och de tre sovrummen ligger väl samlade i ena änden av huset. I källaren erbjuds massor av extra utrymme för både förvaring, hobbyverksamhet samt kontor och gästrum. Extra plus för garage! Detta är ett hus som absolut ska upplevas på plats så tveka inte att kontakta ansvarig mäklare redan idag och anmäl dig till visningen!

  • Premium
Fornvägen 34, Hjärtum, Lilla Edets kommun
Fornvägen 34, Hjärtum, Lilla Edets kommun, bild 2
Fornvägen 34, Hjärtum, Lilla Edets kommun, bild 3

Fornvägen 34

Villa
Hjärtum, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 795 000 kr
152 + 30 m²
6 rum
1 128 m² tomt

Välkommen till Fornvägen 34! Här finns en väl omhändertagen villa med möjligheter för kommande ägare att utveckla och sätta sin egen prägel på bostaden. Villan ligger på en stor och mycket trivsam trädgårdstomt i princip helt fri från insyn och med gott om plats för såväl avkoppling som lek och spel. Dubbelgarage och parkering med plats för två bilar. Invändigt erbjuder bostaden fyra stora sovrum, två badrum och två allrum samt givetvis kök och tvättstuga. Villan är belägen på en lugn gata i omtyckta Hjärtum - perfekt för barnfamiljen som vill ha utrymme både inomhus och utomhus! På gångavstånd finns förskola, 24/7 butik samt busskommunikationer till både Trollhättan och Lilla Edet där du finner all övrig närservice du behöver i vardagen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Älvornas väg 7, Kronogården/Älvängen, Ale kommun

Älvornas väg 7

Villa
Kronogården/Älvängen, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
3 195 000 kr
108 m²
4 rum
5 195 kr/mån

Välkommen till Älvornas väg 7! Här bor du i ett område som är mycket populärt bland familjer som söker en enkel vardag med närhet till naturen samtidigt som det är gång och cykelavstånd till matbutiker, centrum och pendeltågstationen. Bostaden har ett härligt läge precis intill en liten skogsdunge med ett prydligt staket runt tomten, perfekt för såväl barnfamiljer som hundägare. Här finns carport med ett stort förråd i bakkant och invändigt erbjuds ett kök med plats för stort matbord, vardagsrum, två badrum samt tre sovrum. I anslutning till det största sovrummet finns också en walk-in-closet som av vissa istället används som kontor då det finns fönster i rummet. Lokalbussen trafikerar området med matchning till pendeltågen in mot Göteborg och/eller Trollhättan som avgår sex gånger i timmen under rusningstrafik. Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas. Varmt välkommen på visning!

Biodlarvägen 9, Göta, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 9

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
3 425 kr/mån
21 727 kr/m²

Välkommen till denna fina tvårummare med balkong mot skogen på Biodlarvägen 9! Här bor du i en nästan ny bostad då området i Biodlaren stod klart 2020. Lägenheten har en planlösning som passar många med sitt moderna stilrena kök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet, rymligt sovrum och badrum samt en härlig balkong med utsikt över skogen - här kan man flytta in direkt och trivas. Parkeringsplats och förråd finns precis utanför bostaden. På Göta bor man i närheten av natur, skog och den populära badsjön Ryrsjön. Förskola, skola (F-6), ridhus och fotbollsplan finns också inom promenadavstånd. Här finns busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg på ca 30 minuter och Trollhättan på under 20 minuter. Varmt välkommen på visning!

Tvärstigen 27, Ekeberg, Lilla Edets kommun
  • Sön 27 okt kl 14:30

Tvärstigen 27

Radhus
Ekeberg, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 480 000 kr
112,8 m²
5 rum
6 760 kr/mån
21 986 kr/m²

Välkommen till detta ljuvliga radhus med högt och fritt läge i populära Ekeberg. Här erbjuds ett stilrent och modernt boende med optimal planlösning och vackert ljusinsläpp. På baksidan finner du både avskildhet och en altan i bra solläge. Bostaden är perfekt för barnfamiljen, en växande familj och dig som älskar närhet till naturen men inte vill kompromissa med närhet till samhällsservice. Ett bekymmersfritt boende med ytterst litet underhållsbehov. Gång och cykelavstånd till barnomsorg, grundskola (F-6), affärer och tågstationen som tar dig till Göteborg & Trollhättan på mindre än 30 min. Välkommen på visning!

  • Plus
Bengt Ivarsgatan 11, Lilla Edet, Lilla Edets kommun
  • Sön 27 okt kl 12:45

Bengt Ivarsgatan 11

Villa
Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 295 000 kr
107 + 66 m²
6 rum
769 m² tomt

NYTT PRIS! På Bengt Ivarsgatan 11 erbjuds nu en högt belägen villa med privat och insynsskyddat läge i skogskanten men samtidigt med promenadavstånd till Lilla Edet centrum med skola, barnomsorg och samhällsservice. Trädgården är precis lagom stor med plats för såväl lek som avkoppling och odling för den odlingsintresserade. Invändigt erbjuder villan ett vackert renoverat kök med stor matplats, vardagsrum, sovrum och badrum på entréplan samt två sovrum på övre plan. Här finns också en källare med flera övriga rum som erbjuder gott om plats tonåringar och unga vuxna eller förvaring. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Storgatan 14, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
  • Mån 4 nov kl 17:00

Storgatan 14

Lägenhet
Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
595 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 848 kr/mån
13 837 kr/m²

NYTT SÄNKT PRIS! Välkommen till denna rymliga 1:a på Storgatan 14 mitt i centrala Lilla Edet. Extra plus för den inglasade balkongen i bästa västerläge! Bostadsrätten på 43 kvm har separat kök, hall med gott om förvaringsmöjligheter samt ett stort vardagsrum med plats för både soffa och säng. Det är genomgående parkettgolv samt ljusa väggar i hela bostaden och fönster åt två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Lindvägen 14, Lödöse, Lilla Edets kommun

Lindvägen 14

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
4 195 000 kr
136 + 90 m²
6 rum
1 253 m² tomt

Välkommen hem till Lindvägen 14! Vi har nu nöjet att kunna erbjuda en mycket smakfullt renoverad villa i toppskick med bra läge i centrala Lödöse. Villans entréplan och övre plan är renoverade i sin helhet under 20222/2023 till en hög standard och med vackra material- och färgval. Här har man inte bara renoverat alla ytskikt utan bland annat även bytt el, avloppsstammar och vattenledningar, tilläggsisolerat i yttervägg och installerat mekanisk frånluftsventilation. Stort vackert kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning, två helkaklade badrum, fyra stora sovrum och en hel källarvåning som erbjuder mängder med möjligheter till förvaring, egen verksamhet och/eller extra stora ytor för familjen att använda som biorum, sällskapsrum eller hobbyrum - endast fantasin sätter gränser. På fastigheten finns också dubbelgarage, laddbox för elbil och plats för flertalet bilar på uppfarten. Huset värms med bergvärme vilket innebär låga kostnader för uppvärmning. Villan är besiktigad och besiktningsprotokoll finns att ta del av på vår hemsida. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Biodlarvägen 2, Göta, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 2

Radhus
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 895 000 kr
117 m²
5 rum
vån 0
5 668 kr/mån
16 197 kr/m²

Här finns chansen att förvärva ett ljust och stilrent boende med gavelläge i Brf Biodlaren! Bostaden har tre sovrum, två badrum, två allrum och en härlig altan i bra solläge. Bostaden är perfekt för dig som vill sälja villan och få ett lättskött boende, för barnfamiljen och för den växande familjen som söker ett bekvämt avstånd både till till samhällsservice och naturen. I närområdet finns både förskola och skola, stort ridhus, fotbollsförening samt en populär badsjö. Du tar dig enkelt till busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Biodlarvägen 35, Biodlaren, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 35

Lägenhet
Biodlaren, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 250 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 425 kr/mån
22 727 kr/m²

Välkommen till Biodlarvägen 35! Här bor du med naturen som granne i en nästan ny bostad från 2020 med stort badrum och sovrum och ett modernt och stilrent kök. Stort extra plus för läget på gaveln så att du kan använda loftgången på bostadens framsida som uteplats och njuta av kvällsolen. Nuvarande säljare har satt upp ett utdragbart insynsskydd som kan användas för att göra platsen privat och fri från insyn. Området i Biodlaren stod klart 2020 och bostaden är därmed i nyskick och har en planlösning som passar många - här kan man flytta in direkt och trivas. Parkeringsplats och förråd finns precis utanför bostaden. På Göta bor man i närheten av natur, skog och den populära badsjön Ryrsjön. Förskola, skola (F-6), ridhus och fotbollsplan finns också inom promenadavstånd. Här finns busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg på ca 30 minuter och Trollhättan på under 20 minuter.

  • Plus
Biodlarvägen 17, Biodlaren, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 17

Lägenhet
Biodlaren, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 481 kr/mån
19 375 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt fina lägenhet från 2019 belägen i en rofylld miljö på Göta. Bostaden har en stor fin balkong med utsikt över den omkringliggande naturen och invändigt präglas den av ljus och rymd helt fritt från insyn från omkringliggande bostäder. En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum och ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin. Moderna färgval såsom laminatgolv av ljusare nyans och stilrena vita väggar. Parkering finns på husets entrésida och tillhörande varmförråd finns på loftgången i mycket nära anslutning. I det nybyggda området Biodlaren bor du bekvämt med gång- och cykelavstånd till skola (F-6), förskola, ridhus, badsjö och E45 med busskommunikationer som tar dig till både Trollhättan och Göteborg på ca 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Biodlarvägen 52, Biodlaren, Lilla Edets kommun
  • Sön 27 okt kl 17:30

Biodlarvägen 52

Radhus
Biodlaren, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 250 000 kr
117 m²
5 rum
5 668 kr/mån
19 231 kr/m²

Välkommen till denna fina bostad från 2020 i populära Biodlaren Göta! Bekvämt och lättskött boende med minimalt underhållsbehov som passar för såväl paret som för familjen. Bostaden har ett mycket bra läge i området med en avskild baksida i högt och fritt läge. Invändigt erbjuder bostaden 3 sovrum i bra storlek, två badrum, vardagsrum och kök samt ett extra allrum på övre plan som med relativt enkla medel kan byggas om till ett fjärde sovrum om så önskas. Ett mycket stilrent och modernt boende med optimal planlösning och vackert ljusinsläpp. Här bor du med naturen inpå knuten i ett område som präglas av nybyggaranda och gemenskap. På Göta finns förskola och skola (ÅK F-6) samt busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv

Visar alla 15