Mäklare Maria Kjellberg

Maria Kjellberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Borydvägen 14, Lilla Edet, Lilla Edets kommun

Gamla Borydvägen 14

Villa
Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 450 000 kr
94 + 18 m²
4 rum
810 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna underbara villa från 1930-talet med nytt tak och fasad från 2020. Här är de stora renoveringarna redan gjorda och det är bara för en ny ägare att flytta in och njuta både av läget och av den härliga atmosfären inne i bostaden. Invändigt har bostaden renoverats varsamt för att passa husets karaktär med exempelvis en vacker enstavigt parkett på nedre plan och ett stilrent lantligt kök med modern känsla. Villan har idag två sovrum på övre plan men det finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum genom att dela av den del av vardagsrummet som idag används som matsal. Trädgården är stor med gott om plats för såväl avkoppling som lek och spel. Här finns också en stor altan som sträcker sig runt ena gaveln på huset och som erbjuder plats för såväl matbord som loungegrupp och solsängar om så önskas. Huset ligger längst in på en återvändsgata så ingen trafik går förbi huset - perfekt både för barnfamiljen och för den som söker en vardag i lugn och ro. Förutom att det finns garage så finns även carport samt plats för ytterligare ett par bilar eller släpvagn. Detta är en bostad som verkligen ska upplevas på plats så varmt välkommen att boka in dig på visning!

Brukstorget 1C, Nol, Ale kommun

Brukstorget 1C

Lägenhet
Nol, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
1 225 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1
3 506 kr/mån
28 161 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a med bland annat renoverat från kök 2013 . Här bor du praktiskt och bekvämt bara en halvtrappa upp och med fönster i fritt läge och fin utsikt över omgivningarna. Några trappsteg ner och runt knuten på huset ligger föreningens gemensamma altan i anslutning till den stora gräsmattan. Här finns gott om plats för avkoppling eller lek och för att i avskildhet njuta av varma sommardagar och kvällar. Bostaden ligger på gång- och cykelavstånd till samhällsservice och pendeltåget som tar dig in till centrala Göteborg på 10-15 minuter. Välkommen på visning!

Säterivägen 5C, Nödinge, Ale kommun

Säterivägen 5C

Lägenhet
Nödinge, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
2 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 130 kr/mån
29 662 kr/m²

En mycket fin 3:a i populära och mysiga Backa Säteri med balkong i västerläge, belägen ett kort stenkast från golfbanan och med naturen och flertalet fina promenadstråk precis runt knuten. Samtidigt har du ett bekvämt gångavstånd till skola, barnomsorg och Ale Torg med all dess service. Även pendelstationen ligger på promenadavstånd och tågen som i rusningstrafik avgår fyra gånger i timmen tar dig in till Göteborg C på under 20 min. Lokalbuss går även i området som matchar pendeltågen. Fiber och parkering ingår i avgiften. Lägenheten från 2014 är närmast i nyskick och passar perfekt för dig som bara vill flytta in och bo. Förutom balkong i perfekt eftermiddags- och kvällssolsläge finns även en plats för utemöbler på framsidan utanför ytterdörren. Ett enkelt och bekymmersfritt boende som ska upplevas på plats!

Biodlarvägen 17, Biodlaren, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 17

Lägenhet
Biodlaren, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 074 kr/mån
19 375 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt fina lägenhet från 2019 belägen i en rofylld miljö på Göta. Bostaden har en stor fin balkong med utsikt över den omkringliggande naturen och invändigt präglas den av ljus och rymd helt fritt från insyn från omkringliggande bostäder. En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum och ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin. Moderna färgval såsom laminatgolv av ljusare nyans och stilrena vita väggar. Parkering finns på husets entrésida och tillhörande varmförråd finns på loftgången i mycket nära anslutning. I det nybyggda området Biodlaren bor du bekvämt med gång- och cykelavstånd till skola (F-6), förskola, ridhus, badsjö och E45 med busskommunikationer som tar dig till både Trollhättan och Göteborg på ca 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Älvornas väg 7, Älvängen, Ale kommun

Älvornas väg 7

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svenska Mäklarhuset Ale
3 195 000 kr
108 m²
4 rum
5 195 kr/mån

Välkommen till denna bostadsrättsvilla från 2016 med fint läge, carport, tre sovrum och två badrum i populära Älvängen. Tomten är avgränsad med ett prydligt staket, perfekt för såväl barnfamiljer som hundägare och har ett fint läge mot den lilla träddungen på husets baksida. Området är mycket populärt bland familjer som söker en enkel vardag i ett område som präglas av nybyggaranda och närhet till naturen samtidigt som det är gång och cykelavstånd till matbutiker, centrum och pendeltågstationen. Lokalbussen trafikerar även området med matchning till pendeltågen in mot Göteborg och/eller Trollhättan. Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas. Varmt välkommen på visning!

Brunnsvägen 5, null, Lilla Edets kommun

Brunnsvägen 5

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
4 980 000 kr
150 m²
6 rum
910 m² tomt

Välkommen till Brunnsvägen 5 - här kan vi presentera ett mycket fint hus från 2020 signerat Mjöbäcksvillan. Bostadens utemiljö är påkostad med en vackert stenlagd uppfart som sträcker sig förbi dubbelgaraget och vidare in mot husets entré. På baksidan av huset ligger den stora altanen med stilrena räcken av glas och med stämningsfull belysning om kvällarna. Här finns också en gräsmatta i bra storlek med plats för både lek och spel. Gräsmattan på baksidan avgränsas av en vintergrön thujahäck - perfekt för att skapa både färg och avskildhet i trädgården även under årets vintermånader. Invändigt erbjuder bostaden ett stort välutrustat kök med köksutrustning av bästa kvalitet och funktion samt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här finns också två helkaklade badrum i bra storlek, ett på varje våningsplan samt hela fyra stycken sovrum. Huset ligger i familjevänligt område som näst sista hus på återvändsgata - vilket för det till ett mycket bra val för familjen. Gång- och cykelavstånd till skola, barnomsorg, affärer samt busskommunikationer. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Lindvägen 14, null, Lilla Edets kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lindvägen 14

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
4 195 000 kr
136 + 90 m²
6 rum
1 253 m² tomt

Välkommen hem till Lindvägen 14! Vi har nu nöjet att kunna erbjuda en mycket smakfullt renoverad villa i toppskick med bra läge i centrala Lödöse. Villans entréplan och övre plan är renoverade i sin helhet under 20222/2023 till en hög standard och med vackra material- och färgval. Här har man inte bara renoverat alla ytskikt utan bland annat även bytt el, avloppsstammar och vattenledningar, tilläggsisolerat i yttervägg och installerat mekanisk frånluftsventilation. Stort vackert kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning, två helkaklade badrum, fyra stora sovrum och en hel källarvåning som erbjuder mängder med möjligheter till förvaring, egen verksamhet och/eller extra stora ytor för familjen att använda som biorum, sällskapsrum eller hobbyrum - endast fantasin sätter gränser. På fastigheten finns också dubbelgarage, laddbox för elbil och plats för flertalet bilar på uppfarten. Huset värms med bergvärme vilket innebär låga kostnader för uppvärmning. Villan är besiktigad och besiktningsprotokoll finns att ta del av på vår hemsida. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Biodlarvägen 52, Göta, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 52

Radhus
Göta, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
2 250 000 kr
117 m²
5 rum
5 153 kr/mån
19 231 kr/m²

Välkommen till denna fina bostad från 2020 i populära Biodlaren Göta! Bekvämt och lättskött boende med minimalt underhållsbehov som passar för såväl paret som för familjen. Bostaden har ett mycket bra läge i området med en avskild baksida i högt och fritt läge. Invändigt erbjuder bostaden 3 sovrum i bra storlek, två badrum, vardagsrum och kök samt ett extra allrum på övre plan som med relativt enkla medel kan byggas om till ett fjärde sovrum om så önskas. Ett mycket stilrent och modernt boende med optimal planlösning och vackert ljusinsläpp. Här bor du med naturen inpå knuten i ett område som präglas av nybyggaranda och gemenskap. På Göta finns förskola och skola (ÅK F-6) samt busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Bengt Ivarsgatan 43, null, Lilla Edets kommun
  • Budgivning pågår

Bengt Ivarsgatan 43

Villa
Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
1 580 000 kr
98 + 47 m²
4 rum
840 m² tomt

PRISSÄNKT! Välkommen till denna villa i populärt bostadsområde och med gångavstånd till skola, förskola och Lilla Edet centrum. Trädgården är precis lagom stor med plats för såväl lek som avkoppling och odling för den odlingsintresserade. Invändigt erbjuder villan kök, matsal och vardagsrum på entréplan samt två sovrum och badrum på övre plan. Här finns också en källare med tvättstuga samt flera övriga rum som erbjuder gott om plats för exempelvis en hobbyverkstad eller förvaring. Varmt välkommen på visning!

Glässnäs 203, Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Glässnäs 203

Villa
Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
3 495 000 kr
213 + 79 m²
7 rum
4 764 m² tomt

Välkommen till denna unika villa med härligt stora rum och utsikt över Göta Älv. Huset har en boarea på hela 213 kvm och erbjuder bland annat fem sovrum, två badrum, en matsal med öppen spis, stor tvättstuga samt ytterligare flera utrymmen för hobbyverksamhet och förvaring i källaren. Rummen i sällskapsdelarna på entréplan är stora med härlig rymd tack vare både ytan och de stora fönstren som vetter ner mot dalen och älven. På övre plan ligger fyra av bostadens sovrum samlade och från föräldrasovrummet nås också en balkong. Stor tomt om dryga 4 700 kvm, dubbelgarage och altan med kvällssol. Detta är en bostad som måste upplevas på plats så välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

Visar alla 10