Mäklare Hans Jonevret

Hans Jonevret

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hälsingevägen 15 B, Södra Lännersta, Nacka kommun
  • Imorgon kl 14:00

Hälsingevägen 15 B

Tomt
Södra Lännersta, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
8 995 000 kr
2 314 m² tomt

Denna fantastiska tomt är en oas av möjligheter! Belägen högt upp med solen som sällskap från morgon till kväll. Tomten ligger ogenerat längst upp på en återvändsgata, vilket ger en känsla av lugn och avskildhet. Med en imponerande yta på 2314 kvm finns gott om plats att förverkliga dina drömmar om det perfekta hemmet. Omgivet av naturen i charmiga Södra Lännersta och med en sjöglimt i söderläge, erbjuder denna tomt en unik möjlighet att skapa ditt eget paradis bara 20 minuter från stadens brus. Med en generös byggrätt är det bara din fantasi som sätter gränserna för vad som kan skapas här. Den detaljplan som fastställdes 16 november 2023 innebär att denna fastighet har en generös byggrätt. Möjlighet att bygga upp till 280 kvm i två våningar med en nockhöjd på upp till 8 meter. Drömmer du om ett hem där du kan koppla av i harmoni med naturen samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll? Då är detta den perfekta platsen för dig! Kontakta oss idag för att ta det första steget mot att förverkliga din dröm om det ultimata boendet på denna enastående tomt. BÖR MED FÖRDEL UPPLEVAS PÅ PLATS! Vad händer nu? Kommunen fortsätter nu under vintern med kvarstående åtgärder nödvändiga för utbyggnaden av kommunalt VA och gator i området. Byggstart planeras ske under 2024. Genomförandetiden för detaljplanen börjar gälla direkt och det innebär att fastighetsägare kan ansöka om fastighetsbildning och bygglov. Byggrätten enligt det nya detaljplaneförslaget ger följande möjligheter per fastighet (se detaljplanen för komplett information): Frilliggande bostadshus. Högst en huvudbyggnad per fastighet. På fastighet med landarea större än 1000 kvm: Huvudbyggnad får uppföras med en högsta nockhöjd om 8,0 meter och uppta en byggnadsarea om högst 8 % av fastighetens landarea, dock högst 140 kvm. Huvudbyggnad som uppförs med en högsta nockhöjd om 6,5 meter får uppta en byggnadsarea om högst 11 % av fastighetens landarea, dock högst 180 kvm. Högst två bostadslägenheter per huvudbyggnad. Komplementsbyggnader får inte uppta större sammanlagd byggnadsarea per fastighet än 60 kvm, varav den största byggnaden får vara 40 kvm. Läs mer om processen framåt gällande detaljplanearbetet : https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/sydostra-lannersta/#panel-startpage Klicka på ovanstående länkadress så kommer ni direkt till detaljplanen. En köpare uppmanas att själva kontrollera samtliga tillkommande kostnader (såsom gatukostnader, VA-kostnader, kostnader för elanslutning mm.) med Nacka kommun: www.nacka.se, Boo Energi, mfl. Ring gärna för frågor och visning! 072-577 90 80 Hans Jonevret

  • Plus
Semaforvägen 59, Telegrafberget, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15
Semaforvägen 59, Telegrafberget, Nacka kommun, bild 2
Semaforvägen 59, Telegrafberget, Nacka kommun, bild 3

Semaforvägen 59

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
2 695 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 6/7
3 306 kr/mån
49 450 kr/m²

Högt upp på Telegrafberget finner du Brf Fyrhusen! Här finner du en modern och nyproducerad gavel 2:a med elegant och stilfull inredning med noga utvalda tillval. Lägenheten erbjuder stora rum, öppen planlösning och utmärkta förvaringsutrymmen. Den extra generösa takhöjden och stora fönsterpartiet ger också extra karaktär till boendet. Vad sägs om att dessutom ha tillgång till garage, övernattningslägenhet, pergola och takterrass med havsutsikt och att kunna ta pendelbåten in till stan! Välkommen till ett unikt skärgårdsboende vid Stockholms inlopp!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ormingeringen 62A, Västra Orminge, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30

Ormingeringen 62A

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
1 895 000 kr
59,3 m²
2 rum
vån 1/3
5 352 kr/mån
31 956 kr/m²

En av Orminges mest eftertraktade lägenheter! Denna bostad erbjuder en ljus och luftig planlösning, gott om förvaring samt dubbla balkonger med kvällssol! Belägen bara några minuter från centrum med bekvämligheter som automatiserade portar, utrymmen för cyklar och barnvagnar samt fönster som sträcker sig från golv till tak. Nära till mysiga badsjöar, skolor, butiker och direktbussar till city. Föreningen är välskött och anslöt sig till HSB år 2019. Här trivs man av många skäl!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vargdalsvägen 3B, Hasseludden, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 11:45
Vargdalsvägen 3B, Hasseludden, Nacka kommun, bild 2
Vargdalsvägen 3B, Hasseludden, Nacka kommun, bild 3

Vargdalsvägen 3B

Villa
Hasseludden, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
5 695 000 kr
47 m²
1 rum
1 202 m² tomt

Möjlighet att förvekliga drömmen om att bygga sin drömvilla i fantastisk miljö! Tomten om dryga 1200 kvm gränsar mot naturreservat och har generös byggrätt. Idag står här ett fint mindre hus om 47 kvm med alla bekvämligheter på platss, så behöver man inte större är även det en möjlighet. Hasseluddens brygga är på kort avstånd, likväl som busshållplats och badsjö. Här är nära hav och sjö, det är tyst, lugnt och vackert och en absolut underbar plats för både unga och gamla att njuta av naturen som omgärdar. Bor man här är en promenad till den magnifika söndagsbrunchen på Skepparholmen Spa´s restaurang alltid lockande! Likaså lockar alltid ett besök på närliggande Yasuragi. Som sagt, möjligheterna är många, skälen till att trivas likaså och läget är svårslaget.

  • Premium
Vikingshillsvägen 41C, Kummelnäs/Vikingshill, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30
Vikingshillsvägen 41C, Kummelnäs/Vikingshill, Nacka kommun, bild 2
Vikingshillsvägen 41C, Kummelnäs/Vikingshill, Nacka kommun, bild 3

Vikingshillsvägen 41C

Lägenhet
Kummelnäs/Vikingshill, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
7 395 000 kr
142 + 20 m²
5 rum
vån 1/2
9 427 kr/mån
52 077 kr/m²

Magnifik bostadsrätt i två plan! Välkomna till en unik och synnerligen smakfull bostad i natursköna omgivningar! Det är inte bara utsidan som är iögonfallande och smakfull. Detta är en bostad för finsmakaren med öga för stil och fina detaljer. Här finns plats för den stora familjen och man njuter såväl av den lyxiga inredningen på insidan som de härliga uteplatserna i kvällssolen. Allt detta i den härliga Stockholsskärgårdens miljö och om du vill kan du promenera till Risets Brygga och ta båten till stan. Måste upplevas på plats för att helt förstå hur bra detta är!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5