Mäklare Hans Jonevret

Hans Jonevret

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Semaforvägen 57, Telegrafberget, Nacka kommun

Semaforvägen 57

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
6 695 000 kr
103 m²
4 rum
vån 5/7
5 632 kr/mån
65 000 kr/m²

Högt upp i huset på Telegrafberget finns denna moderna och nyproducerade gavel 4:a med havsutsikt mot Stockholms inlopp från två sovrum, kök och vardagsrum! Här finns dessutom en stor inglasad balkong att njuta på, året runt. Lägenheten erbjuder stora rum, öppen planlösning och utmärkta förvaringsutrymmen. Den generösa takhöjden och stora fönsterpartier ger också extra karaktär till boendet. Övriga plus: bekväm tillgång till garage med hiss direkt till lgh, övernattningslägenhet, pergola och stor takterrass med havsutsikt och att kunna ta pendelbåten in till stan! Välkommen till ett unikt skärgårdsboende 20 minuter från Slussen.

 • Balkong
 • Hiss
Ormingeringen 47B, Västra Orminge, Nacka kommun

Ormingeringen 47B

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
2 850 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/1
5 942 kr/mån
31 319 kr/m²

Påkostat och nyrenoverat! En trappa upp finner ni denna välplanerade lägenhet som lätt kan göras om till en fyra om så önskas. Mycket ljus och trevlig bostad med många fönster och en social och öppen planlösning. Kök med trevlig matplats vid fönstret ansluter till det rymliga vardagsrummet med utgång till inglasad balkong. Två rymliga sovrum, ett duschrum samt ett badrum med tvättmaskin. HSB Turkosen är en populär förening med god ekonomi och trevliga gemensam lokaler. På bara några minuter når man Orminge centrum med affärer och service samt mycket goda kommunikationer till stan. Närområdet erbjuder en härlig natur med flertalet trevliga badsjöar och vackra promenadstråk.

 • Balkong
Skarpövägen 3, Västra Orminge, Nacka kommun
 • Idag kl 12:00

Skarpövägen 3

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
2 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
4 543 kr/mån
30 802 kr/m²

En mycket välrenoverad stor 3:a där nya väggar har byggts, planlösningen justerats och kök och badrum är en fröjd att vistas i! Detta är en synnerligen fin bostad med ett mycket bra läge med låg avgift! Välskött brf med fina gårdar, p-platser, garage m.m Här bor du mellan skärgård och stan med nära till förskolor, skolor, Myrsjön, fin natur och bra kommunikationer in till stan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vargdalsvägen 3B, Hasseludden, Nacka kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag
Vargdalsvägen 3B, Hasseludden, Nacka kommun, bild 2
Vargdalsvägen 3B, Hasseludden, Nacka kommun, bild 3

Vargdalsvägen 3B

Villa
Hasseludden, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
4 995 000 kr
47 m²
1 rum
1 202 m² tomt

Möjlighet att förvekliga drömmen om att bygga sin drömvilla i fantastisk miljö! Tomten om dryga 1200 kvm gränsar mot naturreservat och har generös byggrätt. Idag står här ett fint mindre hus om 47 kvm med alla bekvämligheter på platss, så behöver man inte större är även det en möjlighet. Hasseluddens brygga är på kort avstånd, likväl som busshållplats och badsjö. Här är nära hav och sjö, det är tyst, lugnt och vackert och en absolut underbar plats för både unga och gamla att njuta av naturen som omgärdar. Bor man här är en promenad till den magnifika söndagsbrunchen på Skepparholmen Spa´s restaurang alltid lockande! Likaså lockar alltid ett besök på närliggande Yasuragi. Som sagt, möjligheterna är många, skälen till att trivas likaså och läget är svårslaget.

 • Premium
Vikingshillsvägen 41C, Kummelnäs/Vikingshill, Nacka kommun
 • Idag

Vikingshillsvägen 41C

Lägenhet
Kummelnäs/Vikingshill, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
6 995 000 kr
142 + 20 m²
5 rum
vån 1/2
8 565 kr/mån
49 261 kr/m²

SÄNKT PRIS! Magnifik bostadsrätt i två plan! Välkomna till en unik och synnerligen smakfull bostad i natursköna omgivningar! Det är inte bara utsidan som är iögonfallande och smakfull. Detta är en bostad för finsmakaren med öga för stil och fina detaljer. Här finns plats för den stora familjen och man njuter såväl av den lyxiga inredningen på insidan som de härliga uteplatserna i kvällssolen. Allt detta i den härliga Stockholsskärgårdens miljö och om du vill kan du promenera till Risets Brygga och ta båten till stan. Måste upplevas på plats för att helt förstå hur bra detta är!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ormingeringen 78, Västra Orminge, Nacka kommun
 • Budgivning pågår

Ormingeringen 78

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
1 345 000 kr
37 m²
1.5 rum
3 169 kr/mån
36 351 kr/m²

MÅSTE SES! SÄNKT PRIS! Snabbt tillträde möjligt i denna smakfulla och välplanerade 1,5:a! Här är det bara att flytta in och njuta av det nyrenoverade köket, den stora inglasade balkongen i sydvästläge mot grönskan utanför, Planlösningen är erkänt bra i dessa lägenheter med kök som rymmer matbord för 4-6 personer, stort vardagsrum och en separat sovalkov där dubbelsäng får plats. Fina enhetliga golv i hela lägenheten. Välkommen till visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6