Svenska Mäklarhuset Nacka

Svenska Mäklarhuset Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Semaforvägen 57, Telegrafberget, Nacka kommun

Semaforvägen 57

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
6 695 000 kr
103 m²
4 rum
vån 5/7
5 632 kr/mån
65 000 kr/m²

Högt upp i huset på Telegrafberget finns denna moderna och nyproducerade gavel 4:a med havsutsikt mot Stockholms inlopp från två sovrum, kök och vardagsrum! Här finns dessutom en stor inglasad balkong att njuta på, året runt. Lägenheten erbjuder stora rum, öppen planlösning och utmärkta förvaringsutrymmen. Den generösa takhöjden och stora fönsterpartier ger också extra karaktär till boendet. Övriga plus: bekväm tillgång till garage med hiss direkt till lgh, övernattningslägenhet, pergola och stor takterrass med havsutsikt och att kunna ta pendelbåten in till stan! Välkommen till ett unikt skärgårdsboende 20 minuter från Slussen.

 • Balkong
 • Hiss
Norrholmsvägen 264, Östra Orminge, Nacka kommun
Norrholmsvägen 264, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Norrholmsvägen 264, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Norrholmsvägen 264

Radhus
Östra Orminge, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
3 995 000 kr
122 m²
5 rum
vån 1/2
8 554 kr/mån
32 746 kr/m²

I barnvänliga och lugna Östra Orminge finns denna fina etagé 4:a med radhuskänsla! Här finns dubbla uteplatser varav den ena har soligt söderläge mot den stora fina innergåden med lekplats. På entréplan finns ett fint renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar ett underbart sällskapsrum! Här finns tre stora sovrum, två nyrenoverade badrum, allrum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Här bor du på bilfrigård med lekplats och på andra sidan av huset har du mysig och rogivande skogsutsikt! Det är också nära till Orminge Centrum med service och kommunikationer. Välskött brf med stambytta bostäder samt underbara gårdar, fest/föreningslokal och p-platser/garage.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Storholmsvägen 244, Östra Orminge, Nacka kommun
Storholmsvägen 244, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Storholmsvägen 244, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Storholmsvägen 244

Radhus
Östra Orminge, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
5 495 000 kr
114 + 21 m²
5 rum
112 m² tomt

Varmt välkomna till detta charmiga, ljusa och välplanerade radhus om 114 kvm boarea med fyra sovrum och inredningsbar vind om minst 21 kvm. Här njuter ni av ett välkomnande och generöst öppet kök intill ett stort vardagsrum som sedan fortsätter ut på den stora tillbyggda och insynsskyddade baksidan mot skog och natur. Detta hus har ett mycket bra läge med baksidan mot eftermiddags- och kvällssolen. Här njuter ni av fridfullt hemmaliv samtidigt som ni har service, butiker och flera skolor inom gångavstånd, och även promenadläge till Myrsjöns badplats. Lägg till de smidiga kommunikationerna och ni är hemma. Måste ses!

 • Premium
Fältvägen 28, Norra Lännersta, Nacka kommun
 • Budgivning pågår

Fältvägen 28

Villa
Norra Lännersta, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
8 795 000 kr
160 m²
6 rum
847 m² tomt

Välkomna till en mycket trivsam tvåplansvilla, smakfullt ombyggd och renoverad, med en väldigt fin planlösning. Här samsas luftiga öppna sällskapsytor med fyra bra sovrum, två generösa badrum varav ett med bastu och inte minst flera soliga altaner åt alla håll. En altan erbjuder pool och en ligger högt och fritt uppe på en klipphäll i trädgården. Ett bra garage har plats för en bil och mycket förvaring. En ljus och solig fastighet som har allt för ett härligt villaliv. Läget är mycket familjevänligt och lugnt samtidigt som det är ett par minuters promenad till bästa busshållplatsen och mataffär samt endast en kilometer till Centrum.

Ormingeringen 47B, Västra Orminge, Nacka kommun

Ormingeringen 47B

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
2 850 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/1
5 942 kr/mån
31 319 kr/m²

Påkostat och nyrenoverat! En trappa upp finner ni denna välplanerade lägenhet som lätt kan göras om till en fyra om så önskas. Mycket ljus och trevlig bostad med många fönster och en social och öppen planlösning. Kök med trevlig matplats vid fönstret ansluter till det rymliga vardagsrummet med utgång till inglasad balkong. Två rymliga sovrum, ett duschrum samt ett badrum med tvättmaskin. HSB Turkosen är en populär förening med god ekonomi och trevliga gemensam lokaler. På bara några minuter når man Orminge centrum med affärer och service samt mycket goda kommunikationer till stan. Närområdet erbjuder en härlig natur med flertalet trevliga badsjöar och vackra promenadstråk.

 • Balkong
Talluddsvägen 5B, Björknäs, Nacka kommun
Talluddsvägen 5B, Björknäs, Nacka kommun, bild 2
Talluddsvägen 5B, Björknäs, Nacka kommun, bild 3

Talluddsvägen 5B

Radhus
Björknäs, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
6 395 000 kr
132,6 + 12,6 m²
6 rum
8 910 kr/mån
48 228 kr/m²

Varmt välkomna till detta underbara och rymliga hem med en välplanerad planlösning och denna magiska baksida där glittret från vattnet tränger igenom från Skurusundet! Denna fina bostad erbjuder ett villalikt hem med stora sociala ytor såväl inne som utomhus, två helkaklade badrum, två generösa allrum, fyra bra sovrum, rymlig tvättstuga och ett förråd som även kan användas som ett extra sovrum. Allt ljust och fräscht! Här har ni möjlighet att bo i charmiga Björknäs där ni har populära förskolor, attraktiva Björknässkolan, närheten till hav och Glasan med bad och yoga vid bryggan, lummiga härliga naturområden, finfina kommunikationer med buss endast 15 minuter till stan och ett familjärt centrum på gångavstånd. Läs mer och kom på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ringleksvägen 3, Gustavsvik, Nacka kommun
Ringleksvägen 3, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 2
Ringleksvägen 3, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 3

Ringleksvägen 3

Villa
Gustavsvik, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
15 995 000 kr
209 m²
7 rum
1 202 m² tomt

På en upphöjd hörntomt invid en lugn väg i idylliska Gustavsvik ligger denna arkitektritade villa som smälter in bland hundraåriga träd med sina naturmaterial och minimalistiska design. En luxuös, påkostad, energisnål och välplanerad villa, ritad av Anders Holmberg Arkitekter, som är klar för inflyttning! En perfekt chans att få flytta in och bo i ett bekymmersfritt hus med alla tänkbara bekvämligheter. Villan är väldigt sällskaplig med öppen planlösning över vidsträckta gemensamhetsytor, och mycket exklusivt inredd med omsorg bakom varje material och detalj. Kring huset får ni en stor solig tomt där ni själva får skapa er egen önsketrädgård. Det är även utsprängt för pool och det finns ett attefallshus som är byggt i grunden och redo att inredas. Vid infarten parkerar ni bekvämt i det nya dubbelgaraget.

 • Premium
Skarpövägen 3, Västra Orminge, Nacka kommun

Skarpövägen 3

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
2 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
4 543 kr/mån
30 802 kr/m²

SOM NY! En mycket välrenoverad och trevlig 3:a där nya väggar har byggts, planlösningen justerats och kök och badrum är en fröjd att vistas i! Detta är en synnerligen fin bostad med ett mycket bra läge med låg avgift! Välskött brf med fina gårdar, p-platser, garage m.m Här bor du mellan skärgård och stan med nära till förskolor, skolor, Myrsjön, fin natur och bra kommunikationer in till stan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vargdalsvägen 3B, Hasseludden, Nacka kommun
 • Budgivning pågår
Vargdalsvägen 3B, Hasseludden, Nacka kommun, bild 2
Vargdalsvägen 3B, Hasseludden, Nacka kommun, bild 3

Vargdalsvägen 3B

Villa
Hasseludden, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
4 995 000 kr
47 m²
1 rum
1 202 m² tomt

Möjlighet att förvekliga drömmen om att bygga sin drömvilla i fantastisk miljö! Tomten om dryga 1200 kvm gränsar mot naturreservat och har generös byggrätt. Idag står här ett fint mindre hus om 47 kvm med alla bekvämligheter på platss, så behöver man inte större är även det en möjlighet. Hasseluddens brygga är på kort avstånd, likväl som busshållplats och badsjö. Här är nära hav och sjö, det är tyst, lugnt och vackert och en absolut underbar plats för både unga och gamla att njuta av naturen som omgärdar. Bor man här är en promenad till den magnifika söndagsbrunchen på Skepparholmen Spa´s restaurang alltid lockande! Likaså lockar alltid ett besök på närliggande Yasuragi. Som sagt, möjligheterna är många, skälen till att trivas likaså och läget är svårslaget.

 • Premium
Vikingshillsvägen 41C, Kummelnäs/Vikingshill, Nacka kommun

Vikingshillsvägen 41C

Lägenhet
Kummelnäs/Vikingshill, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
6 995 000 kr
142 + 20 m²
5 rum
vån 1/2
8 565 kr/mån
49 261 kr/m²

SÄNKT PRIS! Magnifik bostadsrätt i två plan! Välkomna till en unik och synnerligen smakfull bostad i natursköna omgivningar! Det är inte bara utsidan som är iögonfallande och smakfull. Detta är en bostad för finsmakaren med öga för stil och fina detaljer. Här finns plats för den stora familjen och man njuter såväl av den lyxiga inredningen på insidan som de härliga uteplatserna i kvällssolen. Allt detta i den härliga Stockholsskärgårdens miljö och om du vill kan du promenera till Risets Brygga och ta båten till stan. Måste upplevas på plats för att helt förstå hur bra detta är!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Dalvägen 7, Gustavsvik, Nacka kommun
Dalvägen 7, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 2
Dalvägen 7, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 3

Dalvägen 7

Tomt
Gustavsvik, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
6 995 000 kr
2 460 m² tomt

Välkomna till en mycket fin och underbar, södervänd fastighet! Den stora soliga tomten ligger i korsningen vid Dalvägen och Marsvägen i natursköna Gustavsvik. Bra läge med otrolig potential endast 20 min till stan! Ny detaljplan är antagen vilket innebär att denna fastighet kan styckas till två fastigheter. Storleken på fastigheterna avgör byggrätten och dessa blir större än 1.200 kvm per styck vilket innebär bra byggrätt på båda blivande fastigheterna. Är ni intresserad av fler fastigheter med styckningsmöjlighet i området? Ring mig gärna så berättar jag mer! Fastigheten ligger i underbara Gustavsvik. Ett mycket charmigt och mycket barnvänligt område. Här tar ni er snabbt till och från stan antingen med bil eller buss. Ni har även mycket nära till förskolor och skolor. Området präglas av närheten till naturen, vattnet och skärgården med ett rikt friluftsliv. Här har ni nära till Baggensfjärden med badmöjligheter vid den fina sandstranden eller vid klipporna, båtklubb och fina promenadstråk. Sydöstra Boo, Gustavsvik är under utveckling och har en spännande process framför sig. Det finns en plan för att knyta ihop Dalvägen med Boovägen, förtätning av området, ny förskola, ny sträckning av busslinje, bättre vägar, vägbelysning, trottoarer, kommunalt VA, mm. Läs gärna mer i kommunens info gällande "Sydöstra Boo". Vad händer med detaljplanearbetet? Jag hänvisar till : https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/sydostra-boo/dalvagen-gustavsviksvagen/#panel-startpage Klicka på ovanstående länkadress så kommer ni direkt till detaljplanen. Ni finner även projektledaren för området där. Det finns även fler länkar längre ner i annonsen gällande utvecklingen i Gustavsvik! BYGGRÄTT I DETALJPLANEN Byggrätten enligt den antagna detaljplanen ger följande möjligheter per fastighet (se detaljplanen för komplett information): ""Frilliggande bostadshus. Högst en huvudbyggnad får uppföras per fastighet och på fastighet som maximalt är 1200 kvm får huvudbyggnad med en högsta nockhöjd om 6,0 meter ej uppta större byggnadsarea än 14 % av fastighetsarean, dock störst 165 kvm. Huvudbyggnad med en högsta nockhöjd om 8,5 meter får ej uppta en större byggnadsarea än 11 % av fastighetsarean, dock störst 130 kvm. På fastighet som är större än 1200 kvm får huvudbyggnad med en högsta nockhöjd om 6,0 meter ej uppta större byggnadsarea än 14 % av fastighetsarean, dock störst 190 kvm. Huvudbyggnad med en högsta nockhöjd om 8,5 meter får ej uppta en större byggnadsarea än 11 % av fastighetsarean, dock högst 165 kvm. Högst två bostadslägenheter får inrymmas per huvudbyggnad. Komplementsbyggnader får inte uppta större sammanlagd byggnadsarea per fastighet än 60 kvm, varav den största byggnaden får vara 35 kvm. Högsta nockhöjd för komplementsbyggnader är 4,0 meter. Bostadslägenhet får ej inrymmas i komplementsbyggnad."" Dalvägen 7 kan enligt detaljplanen styckas till två tomter som överstiger 1.200 kvm (2.460 kvm / 2 = 1.230 kvm)

 • Premium
Ormingeringen 78, Västra Orminge, Nacka kommun

Ormingeringen 78

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
1 200 000 kr
37 m²
1.5 rum
3 169 kr/mån
32 432 kr/m²

MÅSTE SES! SÄNKT PRIS! Snabbt tillträde möjligt i denna smakfulla och välplanerade 1,5:a! Här är det bara att flytta in och njuta av det nyrenoverade köket, den stora inglasade balkongen i sydvästläge mot grönskan utanför, Planlösningen är erkänt bra i dessa lägenheter med kök som rymmer matbord för 4-6 personer, stort vardagsrum och en separat sovalkov där dubbelsäng får plats. Fina enhetliga golv i hela lägenheten. Välkommen till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Junkervägen 8, Lännersta, Nacka kommun

Junkervägen 8

Radhus
Lännersta, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
6 995 000 kr
122 m²
5 rum
210 m² tomt

Välkomna till ett fint radhus i mycket attraktivt område vid Bagarsjöns södra sida. Funktionell planlösning som ger en flexibel & mycket hemtrevlig bostad med 5 rum och kök. Härliga öppna och luftiga ytor. Fin lummig baksida med skyddad tomt i söder som nås direkt från köket. Mycket nära bad i Bagarsjön, bussar & Nobla Lännersta förskola samt skola.

Mensätra Gård - Förmansvägen 5, Mensättra, Nacka kommun
Mensätra Gård - Förmansvägen 5, Mensättra, Nacka kommun, bild 2
Mensätra Gård - Förmansvägen 5, Mensättra, Nacka kommun, bild 3

Mensätra Gård - Förmansvägen 5

Villa
Mensättra, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
25 000 000 kr
128 + 102 m²
4 rum
1,1 ha tomt

Mensättra Gård är en av Nackas få bevarade byggnader från tidigt 1700-tal med tidsenlig allmogekaraktär. Gården väntar nu på den som vill vara med och skriva gårdens framtida historia. Endast 15 minuter från Stockholm ligger denna idylliska gårdsdröm på drygt en hektar, mitt i ett lugnt villasamhälle. En unik kulturskatt som väntar på att få leva upp igen – och som ger den kreativa och händige stora möjligheter till både bevarande och utveckling. Ska den åter bli en levande gård med katt, höns och odlingar? En bostad, med levande och återskapad byggnads- och kulturhistoria, för den aktiva barnfamiljen? Eller är det ett utvecklingsprojekt för dig med stora visioner, där gamla byggrätter och möjligheter kan möjliggöra nya byggnader och verksamheter?

 • Premium
Munkkärrsvägen 13, Eriksvik, Nacka kommun
Munkkärrsvägen 13, Eriksvik, Nacka kommun, bild 2
Munkkärrsvägen 13, Eriksvik, Nacka kommun, bild 3

Munkkärrsvägen 13

Tomt
Eriksvik, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
4 995 000 kr
1 585 m² tomt

Varmt välkomna till en mycket härligt belägen tomt! Fastigheten ligger i slutet på en lugn och mycket glest trafikerad återvändsgata. Fastigheten har ett fantastiskt läge med två sidor som angränsar mot det fina naturreservatet Abborrträsk och kan samtidigt erbjuda närhet till både bra kommunikationer, populär skola och förskola. Abborrträsk är ett underbart litet naturreservat. Det finns fina strövområden i naturreservatet kring sjön. Mitt i området ligger en liten, klar sjö som har samma namn som naturreservatet men det är definitivt inte ett träsk utan här har ni en underbar fin sjö att njuta av på badrocksavstånd. Utsikten över sjön är hisnande med branta berg som stupar ner i sjön. Vid södra ändan av sjön är stigen lättframkomlig och det går bra att komma ända ned till vattnet. Någon anordnad badplats finns inte, men det finns många platser för "spontanbad" längs sjöns stränder. Skogen används av de boende i området. Under bärsäsongen finns gott om blåbär och lingon att plocka. Delar av skogen är över hundra år gammal. De högre partierna består mest av hällmarksskog med lavar. Lite längre ned dominerar blåbärsgranskog och lövskog. Vid Abborträsk västra strand finns en anordnad grillplats. Boo fiskevårdsområdesförening förvaltar fisket i sjön. Du får fiska fritt med kast- och metspö. Detta magiska område runt sjön är helt underbart och jag rekommenderar en utflykt runt sjön för att upptäcka denna natursköna pärla. Tänk att bo och leva här! Tomten är 1.585 kvm stor och ger er många fina möjligheter till att förverkliga er husdröm. Den sluttar svagt från vägen och upp mot naturreservatet. Byggrätten på fastigheten är mycket generös och flexibel; följande gäller: Huvudbyggnad som uppförs i en våning får högst uppta en byggnadsarea på 11% av fastighetsarean, dock högst 180 kvm. Huvudbyggnad som uppförs i två våningar får högst uppta en byggnadsarea på 8 % av fastighetsarean, dock högst 140 kvm. Uthus och garage får högst uppta en sammanlagd byggnadsarea på 60 kvm varav den största byggnaden högst får vara 40 kvm. För fullständig planbestämmelse som gäller för fastigheterna se länk till detaljplan alternativt via Nacka kommun hemsida. Avgift för kommunalt VA, väg och elanslutning är erlagd. En köpare uppmanas att själva kontrollera samtliga erlagda och eventuella tillkommande kostnader med Nacka kommun: www.nacka.se och övriga leverantörer. I nedre delen på tomten, mot vägen står en byggbod. Det är egentligen två specialbyggda bodar som har satts ihop. Här finns ett fullt utrustat kök/vardagsrum, badrum, två sovrum och en liten hall. Ett perfekt provisoriskt hem för en byggande familj. Boden har inkopplat VA, el samt värms upp och kyls ner av en ny luftluftvärmepump. Bodarna ingår inte i fastigheten men finns intresse att köpa dessa så finns möjligheten. Underbart läge med otrolig potential endast 15 min till stan! Eriksvik är ett mycket populärt och barnvänligt område. Förutom guldklimpen Abborrträsk runt hörnet erbjuder Eriksvik så mycket mer. Här har ni en båtklubb samt en aktiv tomtägarförening som bland annat tar hand om den fina badstranden i Eriksvik och som också håller i Valborg och Midsommarfirande. Se gärna eriksvik.se för mer information om de två föreningarna. På Munkkärrsvägen har ni nära till två förskolor; Lusthuset bredvid Sågtorpsskolan (fsk-åk 6) och LÄR, en mycket omtyckt förskola med fin gård, som ligger på Gustavsiksvägen. Det finns flera förskolor och grundskolor i

 • Premium
Trollsjövägen 23, Södra Lännersta, Nacka kommun

Trollsjövägen 23

Tomt
Södra Lännersta, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
12 500 000 kr
2 050 m² tomt

Välkomna till en vacker naturtomt! Den södervända stora soliga tomten ligger på en lugn väg i populära Södra Lännersta. Bra läge med otrolig potential endast 20 min till stan! Den detaljplan som fastställdes den 16 november 2023 innebär att denna fastighet nu kan styckas efter markinköp av Nacka kommun. Det innebär även att fastigheten, eller båda två om ni väljer att stycka fastigheten, får generös byggrätt. Fastigheten ligger i attraktiva Södra Lännersta. Ett charmigt uppvuxet och mycket barnvänligt villaområde. Här tar man sig snabbt till och från stan antingen med bil eller buss. Ni har även mycket nära till förskolor och skolor. Området präglas av närheten till naturen, vattnet och skärgården med ett rikt friluftsliv. Här har ni nära till Lännerstasundet med badmöjligheter vid den fina sandstranden eller vid klipporna, båtklubb och fina promenadstråk samt Saltsjö-Boos restaurangpärla; The Old Smokehouse. Inte konstigt att detta är ett av Saltsjö-Boos mest eftertraktade områden! Här vid Trollsjövägen 23 råder lugnet. Vid denna fastighet hör man fåglarna kvittra och på sommaren hör man båtarna passera Lännerstasundet. Fastigheten ligger endast ca 480 meter från vattnet. Vad händer nu? Kommunen fortsätter nu under vintern med kvarstående åtgärder nödvändiga för utbyggnaden av kommunalt VA och gator i området. Byggstart planeras ske under 2024. Genomförandetiden för detaljplanen börjar gälla direkt och det innebär att fastighetsägare kan ansöka om fastighetsbildning och bygglov. Byggrätten enligt det nya detaljplaneförslaget ger följande möjligheter per fastighet (se detaljplanen för komplett information): Frilliggande bostadshus. Högst en huvudbyggnad per fastighet. På fastighet med landarea större än 1000 kvm: Huvudbyggnad får uppföras med en högsta nockhöjd om 8,0 meter och uppta en byggnadsarea om högst 8 % av fastighetens landarea, dock högst 140 kvm. Huvudbyggnad som uppförs med en högsta nockhöjd om 6,5 meter får uppta en byggnadsarea om högst 11 % av fastighetens landarea, dock högst 180 kvm. Högst två bostadslägenheter per huvudbyggnad. Komplementsbyggnader får inte uppta större sammanlagd byggnadsarea per fastighet än 60 kvm, varav den största byggnaden. får vara 40 kvm. För att denna fastighet ska få styckas till två fastigheter måste fastighetsägaren köpa in mark från kommunen - vilket kommunen önskar. Den mark som är tilltänkt är ca 400-500 kvm. Läs mer om processen framåt gällande detaljplanearbetet : https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/sydostra-lannersta/#panel-startpage Klicka på ovanstående länkadress så kommer ni direkt till detaljplanen. Ring gärna för frågor och visning! 076-87 87 200 - Mia Leijon

Visar alla 16