Mäklare Mia Leijon

Mia Leijon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Källvägen 23, Norra Lännersta, Nacka kommun
Källvägen 23, Norra Lännersta, Nacka kommun, bild 2
Källvägen 23, Norra Lännersta, Nacka kommun, bild 3

Källvägen 23

Villa
Norra Lännersta, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka

8 495 000 kr

163 m²

6 rum

1 545 m² tomt

Varmt välkomna till ett hus med en totalyta om 196 kvm, inklusive garaget om ca 36 kvm. Fastigheten har en grön, skön och spännande tomt med många olika möjligheter. Här bor familjen i ett bra hus om 6 rum och kök med mycket förvaring och ett stort anslutande garage. Huset kantas av flertal soliga uteplatser i olika vädersträck. Intill den största terrassen nås även ett pooldäck med rund pool. Fastigheten erbjuder ett skyddat härligt sydvästläge och är direkt gränsande till en mysig skog. På den övre delen av fastigheten finns en ytterligare bra byggnad om ca 40 kvm används idag som förråd, men detta kan även enkelt inredas som generationsboende/gästhus eller kontor. På fastighetens östra tomtparti finns en vinterisolerad friggebod om 15 kvm i liknande stil. Perfekt att använda till hemmakontor eller för gäster och tonåringar. Huset värms upp via vattenburen bergvärme och har låga driftskostnader. Det soliga läget lämpar sig även perfekt för solceller och egen elproduktion. Källvägen 23 har ett mycket eftertraktat privat och insynsskyddat läge. Det lugna barnvänliga villaområdet med centralt läge är mycket omtyckt. Bra promenad och cykelvägar till närbelägna Boo gård och Bagarsjön som nås inom ca 10 minuter. Från Källvägen 23 når du smidigt många bra förskolor/skolor och på gångavstånd finns flera snabba bussar in till City. Fastighetens tomt är en av de större i villaområdet och kan på längre framtida sikt vara möjligt att stycka via ett enkelt planförfarande.

 • Premium
Lokevägen 32, Saltsjö-Boo/Källvägsområdet, Nacka kommun
 • Sön 5 feb kl 11:45
Lokevägen 32, Saltsjö-Boo/Källvägsområdet, Nacka kommun, bild 2
Lokevägen 32, Saltsjö-Boo/Källvägsområdet, Nacka kommun, bild 3

Lokevägen 32

Villa
Saltsjö-Boo/Källvägsområdet, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka

11 995 000 kr

113 m²

5 rum

1 485 m² tomt

Bakom häckar och staket finns denna unika fastighet som imponerar när ni gör entré. På samma sätt lurar husets yttre förbipasserande men innanför väggarna finns ett modernt och smakfullt renoverat hem med speciella detaljer och rum som förvånar dess besökare. Detta är helt enkelt en fastighet och ett hus som ni måste se! Tomten om hela 1.485 kvm erbjuder allt ni önskar och lite till. Här har ni en stor grön gräsmatta stor nog för fotbollsmatch samt en köksträdgård med odlingsbäddar och växthus på tomtens nedre del. På den övre delen har ni en boulebana, ett enormt trädäck i flera nivåer med pool, spabad och utrymme för flera sittgrupper och solstolar. En stor pergola med loungegrupp, matgrupp och ett förstklassigt utekök bjuder in till en social utemiljö som hänför. Den klassiska 60-talsvillan i två plan erbjuder ett modernt och härligt hem om hela 224 kvm och redan när ni kliver innanför dörren och blickar in anar ni de härliga sociala och öppna ytorna i kök, matrum och vardagsrum. På nedre plan finns bland annat en spa- och relaxavdelning av sällan skådat slag. Den här fastigheten är svår att beskriva med ord - ni måste uppleva den. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Fjällbrudens väg 19, null, Nacka kommun
 • Sön 5 feb kl 13:00
Fjällbrudens väg 19, null, Nacka kommun, bild 2
Fjällbrudens väg 19, null, Nacka kommun, bild 3

Fjällbrudens väg 19

Villa
Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka

10 995 000 kr

163 m²

6 rum

1 640 m² tomt

Varmt välkomna till en fastighet med soligt, högt och lugnt läge i underbara villaidyllen Lännersta. På denna stora, ljuvliga, lättskötta och spännande tomt finns ett charmerande och mycket yteffektivt hus. Här finns ett trivsamt hem om 163 kvm som under de senaste åren har renoverats med stilsäker hand. Här njuter ni av den vackra utsikten och av ett mycket smakfullt hem. Fjällbrudens väg 19 har ett fint läge i härliga och uppvuxna Lännersta - ni har Bagarsjön, Bagarsjöns förskola, förskolan Smörblomman, naturområde och mataffär endast en kort promenad från fastigheten. Varmt välkomna!

 • Premium
Grytvägen 20, Eknäs, Nacka kommun
Grytvägen 20, Eknäs, Nacka kommun, bild 2
Grytvägen 20, Eknäs, Nacka kommun, bild 3

Grytvägen 20

Villa
Eknäs, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka

12 000 000 kr

174 m²

6 rum

900 m² tomt

Varmt välkomna till en fastighet som erbjuder ett mycket smakfullt och välkomponerat hem om 174 generösa kvadratmeter med perfekt, privat läge vid vändplan på lugn återvändsgata i barnvänliga Eknäs. Planlösningen är optimal och noga genomtänkt. Hela huset är snyggt renoverat med säker stil. I detta vackra hem finns bekvämligheter långt över det normala och här saknas inget. Tomten är en underbart solig och lättskött tomt med högt läge i området. Här finns flera härliga "rum" i trädgården, runt om hela huset. Här har ni ett underbart poolområde där familjen kan umgås med släkt och vänner. De generösa ytorna bjuder in till fest och samvaro kring poolen med ett perfekt solläge. Här i Eknäs har ni nära till allt. Ni tar er enkelt till till fots till prisbelönt förskola på två minuter. Fastigheten ligger perfekt beläget mittemellan Björknässkolan och Noblaskolan Saltsjö-Boo. Ni har elljusspår, Björknäs IP och Hockeyrinkar runt hörnet. Eknäs och Björknäs centrum förser er med det nödvändiga snabbt och ni tar er snabbt till stan antingen med bil eller med bussar.

 • Premium
Liljekonvaljens Väg 4, Lännersta, Nacka kommun
Liljekonvaljens Väg 4, Lännersta, Nacka kommun, bild 2
Liljekonvaljens Väg 4, Lännersta, Nacka kommun, bild 3

Liljekonvaljens Väg 4

Villa
Lännersta, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka

13 995 000 kr

132 m²

5.5 rum

1 398 m² tomt

Liljekonvaljens väg 4 är en fastighet ni minns. Ni kör förbi villan och ni reagerar på dess arkitektoniska formspråk som sticker ut och gör huvudbyggnaden unik. Fastigheten blir dessutom ännu bättre genom att både tomtens utformning och läget är extremt tilltalande. Ni har strålande sjöutsikt från de flesta rum i hela huset och tomten är upphöjd över vägen samt består av flera nivåer som ger många möjligheter. Huset har endast varit i arkitektens familjs ägo sedan byggnationen. Nu har ni möjlighet att förvärva, utforska samt utforma denna speciella fastighet - en chans att förverkliga en dröm!

 • Premium
Ektorpsvägen 9, 2tr, Ektorp, Nacka kommun
 • Budgivning pågår
Ektorpsvägen 9, 2tr, Ektorp, Nacka kommun, bild 2
Ektorpsvägen 9, 2tr, Ektorp, Nacka kommun, bild 3

Ektorpsvägen 9, 2tr

Lägenhet
Ektorp, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka

1 995 000 kr

32 m²

1.5 rum

1 847 kr/mån

62 344 kr/m²

Superfin och härlig 1,5:a med fräscht kök och separat sovalkov!

 • Premium
 • Hiss
Kulingvägen 19, Mensättra, Nacka kommun
Kulingvägen 19, Mensättra, Nacka kommun, bild 2
Kulingvägen 19, Mensättra, Nacka kommun, bild 3

Kulingvägen 19

Villa
Mensättra, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka

9 495 000 kr

165 m²

7 rum

797 m² tomt

Varmt välkomna till en perfekt familjevilla med generösa ytor och många sovrum. Det charmiga och väl tilltagna köket har ett trevligt burspråk för matplats eller myshörna samt värmande braskamin. Vardagsrummet har en vacker bokhyllevägg, stora fönster och utgång till den stora och privata altanen i underbart söderläge. Fastigheten ligger vid en återvändsgata och tomten är plan med en grönskande trädgård men många bärbuskar och fruktträd. Det finns ett stort vidbyggt garage med plats för två bilar. Här har ni ett mycket trivsamt och välskött hem i mycket bra skick.

 • Premium
Trollsjövägen 23, Södra Lännersta, Nacka kommun

Trollsjövägen 23

Tomt
Södra Lännersta, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka

12 500 000 kr

2 050 m² tomt

Välkomna till en vacker naturtomt! Den södervända stora soliga tomten ligger på en lugn väg i populära Södra Lännersta. Bra läge med otrolig potential endast 20 min till stan! Ny detaljplan är på gång vilket innebär att denna fastighet kan styckas efter markinköp av Nacka kommun. Det innebär även generösa byggrätter. Fastigheten ligger i attraktiva Södra Lännersta. Ett charmigt uppvuxet och mycket barnvänligt villaområde. Här tar man sig snabbt till och från stan antingen med bil eller buss. Ni har även mycket nära till förskolor och skolor. Området präglas av närheten till naturen, vattnet och skärgården med ett rikt friluftsliv. Här har ni nära till Lännerstasundet med badmöjligheter vid den fina sandstranden eller vid klipporna, båtklubb och fina promenadstråk samt Saltsjö-Boos restaurangpärla; The Old Smokehouse. Inte konstigt att detta är ett av Saltsjö-Boos mest eftertraktade områden! Här vid Trollsjövägen 23 råder lugnet. Vid denna fastighet hör man fåglarna kvittra och på sommaren hör man båtarna passera Lännerstasundet. Fastigheten ligger endast ca 480 meter från vattnet. Vad händer med detaljplanearbetet? Kommunen vill att jag hänvisar till : https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/sydostra-lannersta/#panel-startpage Klicka på ovanstående länkadress så kommer ni direkt till detaljplanen. Ni finner även projektledaren för området där. Det finns en förhoppning om att detaljplanen kan vinna laga kraft 2022. Byggrätten enligt det nya detaljplaneförslaget ger följande möjligheter per fastighet (se detaljplanen för komplett information): Frilliggande bostadshus. Högst en huvudbyggnad per fastighet. På fastighet med landarea större än 1000 kvm: Huvudbyggnad får uppföras med en högsta nockhöjd om 8,0 meter och uppta en byggnadsarea om högst 8 % av fastighetens landarea, dock högst 140 kvm. Huvudbyggnad som uppförs med en högsta nockhöjd om 6,5 meter får uppta en byggnadsarea om högst 11 % av fastighetens landarea, dock högst 180 kvm. Högst två bostadslägenheter per huvudbyggnad. Komplementsbyggnader får inte uppta större sammanlagd byggnadsarea per fastighet än 60 kvm, varav den största byggnaden. får vara 40 kvm. För att denna fastighet ska få styckas till två fastigheter måste fastighetsägaren köpa in mark från kommunen - vilket kommunen önskar. Den mark som är tilltänkt är ca 400-500 kvm. Ring gärna för frågor och visning! 076-87 87 200 - Mia Leijon

Visar alla 8