Mäklare Mia Leijon

Mia Leijon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lagnövägen 13, Insjön, Nacka kommun
 • Sön 21 apr kl 10:30
Lagnövägen 13, Insjön, Nacka kommun, bild 2
Lagnövägen 13, Insjön, Nacka kommun, bild 3

Lagnövägen 13

Villa
Insjön, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
9 495 000 kr
178 m²
7 rum
1 374 m² tomt

Välkommen till en riktigt trivsam och perfekt planerad villa för familjen som söker ett hem med upp till fyra, fem sovrum. Läget på Lagnövägen, alldeles intill Insjön, är idealiskt mitt i den grönskande naturen och med promenadavstånd till både bad och kommunikationer. Interiören är fräsch och stilren med ljusa väggar och trägolv. Öppen planlösning och gott om sociala ytor gör villan perfekt för den stora familjen. Den högt belägna tomten lockar till utomhusvistelse med vidsträckt utsikt och altanen, med SPA-bad och skön sol från morgon till kväll, är byggd i flera nivåer och rymmer loungemöbler, solstolar och mer därtill. Bra garage och många bra förvaringsmöjligheter.

 • Premium
Rånövägen 15, Krokhöjden, Nacka kommun
 • Sön 21 apr kl 12:00
Rånövägen 15, Krokhöjden, Nacka kommun, bild 2
Rånövägen 15, Krokhöjden, Nacka kommun, bild 3

Rånövägen 15

Radhus
Krokhöjden, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
5 995 000 kr
109 m²
4 rum
446 m² tomt

Välkommen till ett mycket fint kedjehus med en utmärkt planlösning om fyra rum, varav tre sovrum. Detta enplanshus ligger i attraktiva Krokhöjden, en del av Västra Orminge, med närhet till badsjöar, skärgård och grönområden samt all tänkbar service i Orminge centrum. Rum och inredning är i bästa skick med en personlig och smakfull touch. Den välskötta trädgården är som en enda stor grönskande oas som med sitt stora växthus och flertalet odlingsmöjligheter ger boendet en extra dimension. Här njuter ni av en mycket privat baksida i bästa solläge!

 • Premium
Ljungrisvägen 1, Lilla Björknäs, Nacka kommun
 • Sön 19 maj
Ljungrisvägen 1, Lilla Björknäs, Nacka kommun, bild 2
Ljungrisvägen 1, Lilla Björknäs, Nacka kommun, bild 3

Ljungrisvägen 1

Villa
Lilla Björknäs, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
12 500 000 kr
130 + 86 m²
1 547 m² tomt

Välkomna till en fastighet med flera möjligheter! Här kan ni välja att renovera, bygga ut eller så river ni och bygger nytt. Tomten är stor för området, 1.547 kvm, och ovanligt plan i detta charmiga och kuperade område. Här bor du i unikt område intill Skurusundet! Lilla Björknäs har ett högt och ljust läge och området har en spännande karaktär med blandad bebyggelse från små pittoreska sommarstugor till moderna nybyggda villor uppe på bergen. Här är det gott om barnfamiljer och barn som leker på gatorna. Det är även lätt att ta sig in till city med motvägsbussar från Björknäs eller med bil på ca 15 minuter. Med den väl tilltagna byggrätten har man här möjligheten att bygga hus med en byggnadsarea om 140 m2 i två plan med nockhöjd 8,5 meter eller 165 m2 med nockhöjd 6 meter. På några av bilderna i annonsen visar vi med en enkel visualisering en tilltänkt placering av en byggnad på tomten enligt denna byggrätt och den utsikt man då kan få.

 • Premium
Mensätra Gård - Förmansvägen 5, Mensättra, Nacka kommun
 • Sön 28 apr
Mensätra Gård - Förmansvägen 5, Mensättra, Nacka kommun, bild 2
Mensätra Gård - Förmansvägen 5, Mensättra, Nacka kommun, bild 3

Mensätra Gård - Förmansvägen 5

Villa
Mensättra, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
21 000 000 kr
128 + 102 m²
4 rum
1,1 ha tomt

Mensättra Gård är en av Nackas få bevarade byggnader från tidigt 1700-tal med tidsenlig allmogekaraktär. Gården väntar nu på den som vill vara med och skriva gårdens framtida historia. Endast 15 minuter från Stockholm ligger denna idylliska gårdsdröm på drygt en hektar, mitt i ett lugnt villasamhälle. En unik kulturskatt som väntar på att få leva upp igen – och som ger den kreativa och händige stora möjligheter till både bevarande och utveckling. Ska den åter bli en levande gård med katt, höns och odlingar? En bostad, med levande och återskapad byggnads- och kulturhistoria, för den aktiva barnfamiljen? Eller är det ett utvecklingsprojekt för dig med stora visioner, där gamla byggrätter och möjligheter kan möjliggöra nya byggnader och verksamheter?

 • Premium
Lännerstavägen 41 D, Lännersta, Nacka kommun
Lännerstavägen 41 D, Lännersta, Nacka kommun, bild 2
Lännerstavägen 41 D, Lännersta, Nacka kommun, bild 3

Lännerstavägen 41 D

Villa
Lännersta, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
3 995 000 kr
62 m²
3 rum
4 572 kr/mån

Välkomna till en ”minivilla” om 3 rok fördelat på 62 kvm, med egen uteplats och tillgång till en härlig trädgård! Bostaden ingår i en liten, familjär bostadsrättsförening med endast fyra bostäder – tre lägenheter som delats av i en större villa och så detta separata mysiga hus, lagom stort för 1–3 personer. Huset är toppenfräscht och nyrenoverat i både badrum, hall och sovrum. Ni har egen insynsskyddad altan om ca 70 kvm som vetter mot grönska. Ett unikt boende som dessutom ligger suveränt med gångavstånd till två badsjöar samt grönområden och skola. Måste ses!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hemvägen 2, Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Hemvägen 2, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 2
Hemvägen 2, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 3

Hemvägen 2

Villa
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
10 995 000 kr
180 m²
6 rum
855 m² tomt

I barnvänliga uppvuxna villakvarter finns denna välplanerade familjevilla i absolut toppskick. Här erbjuds ett modernt hem med estetiska materialval och genomtänkta lösningar. Bra flexibel planlösning med sociala ytor på entréplan och privata ytor på övre plan. Fin sydvästvänd tomt med trädäck och gräsmatta samt vackra naturliga inslag från berg i dagen. Garage och bra förråd. Välkomna!

 • Premium
 • Energieffektiv
Alpstigen 5, Lännersta, Nacka kommun
 • Borttagen före visning
Alpstigen 5, Lännersta, Nacka kommun, bild 2
Alpstigen 5, Lännersta, Nacka kommun, bild 3

Alpstigen 5

Villa
Lännersta, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
10 495 000 kr
161 m²
6 rum
984 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Tyrvägen 20, Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Tyrvägen 20, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 2
Tyrvägen 20, Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 3

Tyrvägen 20

Villa
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
7 695 000 kr
108 m²
4 rum
759 m² tomt

Välkommen till en härlig enplansvilla belägen på en lummig gata centralt i Saltsjö-Boo. Här har familjen med en aktiv livsstil sitt perfekta boende. Huset har en riktigt bra planlösning med fyra rum varav tre sovrum. Sällskapsytorna är ljusa och vardagsrummet har flera fönster samt utgång till den stora soliga altanen. Huset är väl omhändertaget och i riktigt fint skick. Tomten lockar med både fin gräsmatta och inslag av naturtomt med klipphällar som kikar fram.

 • Premium
Hälsingevägen 7, Södra Lännersta, Nacka kommun
Hälsingevägen 7, Södra Lännersta, Nacka kommun, bild 2
Hälsingevägen 7, Södra Lännersta, Nacka kommun, bild 3

Hälsingevägen 7

Tomt
Södra Lännersta, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
9 495 000 kr
1 970 m² tomt

Välkomna till en högt belägen naturtomt! Den stora soliga tomten ligger på en lugn återvändsväg i populära och gemytliga Södra Lännersta. Bra läge med sjöutsikt och otrolig potential endast 20 min till stan! Den detaljplan som fastställdes den 16 november 2023 innebär att denna fastighet nu har en generös byggrätt. Här är det bara att sätta fart med husplaner och bygglov. Fastigheten ligger i attraktiva Södra Lännersta. Ett charmigt uppvuxet och mycket barnvänligt villaområde. Här tar ni er snabbt till och från stan antingen med bil eller buss. Ni har även mycket nära till förskolor och skolor. Området präglas av närheten till naturen, vattnet och skärgården med ett rikt friluftsliv. Här har ni nära till Lännerstasundet med badmöjligheter vid den fina sandstranden eller vid klipporna, båtklubb och fina promenadstråk samt Saltsjö-Boos restaurangpärla; The Old Smokehouse. Inte konstigt att detta är ett av Saltsjö-Boos mest eftertraktade områden! Vad händer nu? Kommunen fortsätter nu under vintern med kvarstående åtgärder nödvändiga för utbyggnaden av kommunalt VA och gator i området. Byggstart planeras ske under 2024. Genomförandetiden för detaljplanen börjar gälla direkt och det innebär att fastighetsägare kan ansöka om fastighetsbildning och bygglov. Byggrätten enligt det nya detaljplaneförslaget ger följande möjligheter per fastighet (se detaljplanen för komplett information): Frilliggande bostadshus. Högst en huvudbyggnad per fastighet. På fastighet med landarea större än 1000 kvm: Huvudbyggnad får uppföras med en högsta nockhöjd om 8,0 meter och uppta en byggnadsarea om högst 8 % av fastighetens landarea, dock högst 140 kvm. Huvudbyggnad som uppförs med en högsta nockhöjd om 6,5 meter får uppta en byggnadsarea om högst 11 % av fastighetens landarea, dock högst 180 kvm. Högst två bostadslägenheter per huvudbyggnad. Komplementsbyggnader får inte uppta större sammanlagd byggnadsarea per fastighet än 60 kvm, varav den största byggnaden får vara 40 kvm. Läs mer om processen framåt gällande detaljplanearbetet : https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/sydostra-lannersta/#panel-startpage Klicka på ovanstående länkadress så kommer ni direkt till detaljplanen. En köpare uppmanas att själva kontrollera samtliga tillkommande kostnader (såsom gatukostnader, VA-kostnader, kostnader för elanslutning mm.) med Nacka kommun: www.nacka.se, Boo Energi, mfl. Ring gärna för frågor och visning! 076-87 87 200 - Mia Leijon

 • Premium
Dalkarlsvägen 15A, Boo Gård, Nacka kommun

Dalkarlsvägen 15A

Villa
Boo Gård, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
7 495 000 kr
87 + 3 m²
3 rum
1 097 m² tomt

Välkomna till en trivsam villa för er som söker ett lugnt hem i ett mycket bra område. Huset är i souterräng och tillbyggt så att det i dagsläget har 3 rum, med potential för att skapa ytterligare ett sovrum. Interiören är mycket trivsam och fräsch med modernt, funktionellt kök och badrum. Sällskapsytorna får mycket ljusinsläpp och vardagsrummet har eldstad. Byggrätten i området är stor så önskar ni större går det självklart att bygga ut. Allt detta väntar i ett trivsamt och attraktivt läge med snabb access till både badsjöar, skärgård, förskolor, skola och kommunikationer!

 • Plus
Talluddsvägen 5B, Björknäs, Nacka kommun
Talluddsvägen 5B, Björknäs, Nacka kommun, bild 2
Talluddsvägen 5B, Björknäs, Nacka kommun, bild 3

Talluddsvägen 5B

Radhus
Björknäs, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
6 395 000 kr
132,6 + 12,6 m²
6 rum
8 910 kr/mån
48 228 kr/m²

Varmt välkomna till detta underbara och rymliga hem med en välplanerad planlösning och denna magiska baksida där glittret från vattnet tränger igenom från Skurusundet! Denna fina bostad erbjuder ett villalikt hem med stora sociala ytor såväl inne som utomhus, två helkaklade badrum, två generösa allrum, fyra bra sovrum, rymlig tvättstuga och ett förråd som även kan användas som ett extra sovrum. Allt ljust och fräscht! Här har ni möjlighet att bo i charmiga Björknäs där ni har populära förskolor, attraktiva Björknässkolan, närheten till hav och Glasan med bad och yoga vid bryggan, lummiga härliga naturområden, finfina kommunikationer med buss endast 15 minuter till stan och ett familjärt centrum på gångavstånd. Läs mer och kom på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Dalvägen 7, Gustavsvik, Nacka kommun
Dalvägen 7, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 2
Dalvägen 7, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 3

Dalvägen 7

Tomt
Gustavsvik, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
6 995 000 kr
2 460 m² tomt

Välkomna till en mycket fin och underbar, södervänd fastighet! Den stora soliga tomten ligger i korsningen vid Dalvägen och Marsvägen i natursköna Gustavsvik. Bra läge med otrolig potential endast 20 min till stan! Ny detaljplan är antagen vilket innebär att denna fastighet kan styckas till två fastigheter. Storleken på fastigheterna avgör byggrätten och dessa blir större än 1.200 kvm per styck vilket innebär bra byggrätt på båda blivande fastigheterna. Är ni intresserad av fler fastigheter med styckningsmöjlighet i området? Ring mig gärna så berättar jag mer! Fastigheten ligger i underbara Gustavsvik. Ett mycket charmigt och mycket barnvänligt område. Här tar ni er snabbt till och från stan antingen med bil eller buss. Ni har även mycket nära till förskolor och skolor. Området präglas av närheten till naturen, vattnet och skärgården med ett rikt friluftsliv. Här har ni nära till Baggensfjärden med badmöjligheter vid den fina sandstranden eller vid klipporna, båtklubb och fina promenadstråk. Sydöstra Boo, Gustavsvik är under utveckling och har en spännande process framför sig. Det finns en plan för att knyta ihop Dalvägen med Boovägen, förtätning av området, ny förskola, ny sträckning av busslinje, bättre vägar, vägbelysning, trottoarer, kommunalt VA, mm. Läs gärna mer i kommunens info gällande "Sydöstra Boo". Vad händer med detaljplanearbetet? Jag hänvisar till : https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/sydostra-boo/dalvagen-gustavsviksvagen/#panel-startpage Klicka på ovanstående länkadress så kommer ni direkt till detaljplanen. Ni finner även projektledaren för området där. Det finns även fler länkar längre ner i annonsen gällande utvecklingen i Gustavsvik! BYGGRÄTT I DETALJPLANEN Byggrätten enligt den antagna detaljplanen ger följande möjligheter per fastighet (se detaljplanen för komplett information): ""Frilliggande bostadshus. Högst en huvudbyggnad får uppföras per fastighet och på fastighet som maximalt är 1200 kvm får huvudbyggnad med en högsta nockhöjd om 6,0 meter ej uppta större byggnadsarea än 14 % av fastighetsarean, dock störst 165 kvm. Huvudbyggnad med en högsta nockhöjd om 8,5 meter får ej uppta en större byggnadsarea än 11 % av fastighetsarean, dock störst 130 kvm. På fastighet som är större än 1200 kvm får huvudbyggnad med en högsta nockhöjd om 6,0 meter ej uppta större byggnadsarea än 14 % av fastighetsarean, dock störst 190 kvm. Huvudbyggnad med en högsta nockhöjd om 8,5 meter får ej uppta en större byggnadsarea än 11 % av fastighetsarean, dock högst 165 kvm. Högst två bostadslägenheter får inrymmas per huvudbyggnad. Komplementsbyggnader får inte uppta större sammanlagd byggnadsarea per fastighet än 60 kvm, varav den största byggnaden får vara 35 kvm. Högsta nockhöjd för komplementsbyggnader är 4,0 meter. Bostadslägenhet får ej inrymmas i komplementsbyggnad."" Dalvägen 7 kan enligt detaljplanen styckas till två tomter som överstiger 1.200 kvm (2.460 kvm / 2 = 1.230 kvm)

 • Premium
Munkkärrsvägen 13, Eriksvik, Nacka kommun
Munkkärrsvägen 13, Eriksvik, Nacka kommun, bild 2
Munkkärrsvägen 13, Eriksvik, Nacka kommun, bild 3

Munkkärrsvägen 13

Tomt
Eriksvik, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
4 995 000 kr
1 585 m² tomt

Varmt välkomna till en mycket härligt belägen tomt! Fastigheten ligger i slutet på en lugn och mycket glest trafikerad återvändsgata. Fastigheten har ett fantastiskt läge med två sidor som angränsar mot det fina naturreservatet Abborrträsk och kan samtidigt erbjuda närhet till både bra kommunikationer, populär skola och förskola. Abborrträsk är ett underbart litet naturreservat. Det finns fina strövområden i naturreservatet kring sjön. Mitt i området ligger en liten, klar sjö som har samma namn som naturreservatet men det är definitivt inte ett träsk utan här har ni en underbar fin sjö att njuta av på badrocksavstånd. Utsikten över sjön är hisnande med branta berg som stupar ner i sjön. Vid södra ändan av sjön är stigen lättframkomlig och det går bra att komma ända ned till vattnet. Någon anordnad badplats finns inte, men det finns många platser för "spontanbad" längs sjöns stränder. Skogen används av de boende i området. Under bärsäsongen finns gott om blåbär och lingon att plocka. Delar av skogen är över hundra år gammal. De högre partierna består mest av hällmarksskog med lavar. Lite längre ned dominerar blåbärsgranskog och lövskog. Vid Abborträsk västra strand finns en anordnad grillplats. Boo fiskevårdsområdesförening förvaltar fisket i sjön. Du får fiska fritt med kast- och metspö. Detta magiska område runt sjön är helt underbart och jag rekommenderar en utflykt runt sjön för att upptäcka denna natursköna pärla. Tänk att bo och leva här! Tomten är 1.585 kvm stor och ger er många fina möjligheter till att förverkliga er husdröm. Den sluttar svagt från vägen och upp mot naturreservatet. Byggrätten på fastigheten är mycket generös och flexibel; följande gäller: Huvudbyggnad som uppförs i en våning får högst uppta en byggnadsarea på 11% av fastighetsarean, dock högst 180 kvm. Huvudbyggnad som uppförs i två våningar får högst uppta en byggnadsarea på 8 % av fastighetsarean, dock högst 140 kvm. Uthus och garage får högst uppta en sammanlagd byggnadsarea på 60 kvm varav den största byggnaden högst får vara 40 kvm. För fullständig planbestämmelse som gäller för fastigheterna se länk till detaljplan alternativt via Nacka kommun hemsida. Avgift för kommunalt VA, väg och elanslutning är erlagd. En köpare uppmanas att själva kontrollera samtliga erlagda och eventuella tillkommande kostnader med Nacka kommun: www.nacka.se och övriga leverantörer. I nedre delen på tomten, mot vägen står en byggbod. Det är egentligen två specialbyggda bodar som har satts ihop. Här finns ett fullt utrustat kök/vardagsrum, badrum, två sovrum och en liten hall. Ett perfekt provisoriskt hem för en byggande familj. Boden har inkopplat VA, el samt värms upp och kyls ner av en ny luftluftvärmepump. Bodarna ingår inte i fastigheten men finns intresse att köpa dessa så finns möjligheten. Underbart läge med otrolig potential endast 15 min till stan! Eriksvik är ett mycket populärt och barnvänligt område. Förutom guldklimpen Abborrträsk runt hörnet erbjuder Eriksvik så mycket mer. Här har ni en båtklubb samt en aktiv tomtägarförening som bland annat tar hand om den fina badstranden i Eriksvik och som också håller i Valborg och Midsommarfirande. Se gärna eriksvik.se för mer information om de två föreningarna. På Munkkärrsvägen har ni nära till två förskolor; Lusthuset bredvid Sågtorpsskolan (fsk-åk 6) och LÄR, en mycket omtyckt förskola med fin gård, som ligger på Gustavsiksvägen. Det finns flera förskolor och grundskolor i

 • Premium
Trollsjövägen 23, Södra Lännersta, Nacka kommun

Trollsjövägen 23

Tomt
Södra Lännersta, Nacka kommun
Svenska Mäklarhuset Nacka
12 500 000 kr
2 050 m² tomt

Välkomna till en vacker naturtomt! Den södervända stora soliga tomten ligger på en lugn väg i populära Södra Lännersta. Bra läge med otrolig potential endast 20 min till stan! Den detaljplan som fastställdes den 16 november 2023 innebär att denna fastighet nu kan styckas efter markinköp av Nacka kommun. Det innebär även att fastigheten, eller båda två om ni väljer att stycka fastigheten, får generös byggrätt. Fastigheten ligger i attraktiva Södra Lännersta. Ett charmigt uppvuxet och mycket barnvänligt villaområde. Här tar man sig snabbt till och från stan antingen med bil eller buss. Ni har även mycket nära till förskolor och skolor. Området präglas av närheten till naturen, vattnet och skärgården med ett rikt friluftsliv. Här har ni nära till Lännerstasundet med badmöjligheter vid den fina sandstranden eller vid klipporna, båtklubb och fina promenadstråk samt Saltsjö-Boos restaurangpärla; The Old Smokehouse. Inte konstigt att detta är ett av Saltsjö-Boos mest eftertraktade områden! Här vid Trollsjövägen 23 råder lugnet. Vid denna fastighet hör man fåglarna kvittra och på sommaren hör man båtarna passera Lännerstasundet. Fastigheten ligger endast ca 480 meter från vattnet. Vad händer nu? Kommunen fortsätter nu under vintern med kvarstående åtgärder nödvändiga för utbyggnaden av kommunalt VA och gator i området. Byggstart planeras ske under 2024. Genomförandetiden för detaljplanen börjar gälla direkt och det innebär att fastighetsägare kan ansöka om fastighetsbildning och bygglov. Byggrätten enligt det nya detaljplaneförslaget ger följande möjligheter per fastighet (se detaljplanen för komplett information): Frilliggande bostadshus. Högst en huvudbyggnad per fastighet. På fastighet med landarea större än 1000 kvm: Huvudbyggnad får uppföras med en högsta nockhöjd om 8,0 meter och uppta en byggnadsarea om högst 8 % av fastighetens landarea, dock högst 140 kvm. Huvudbyggnad som uppförs med en högsta nockhöjd om 6,5 meter får uppta en byggnadsarea om högst 11 % av fastighetens landarea, dock högst 180 kvm. Högst två bostadslägenheter per huvudbyggnad. Komplementsbyggnader får inte uppta större sammanlagd byggnadsarea per fastighet än 60 kvm, varav den största byggnaden. får vara 40 kvm. För att denna fastighet ska få styckas till två fastigheter måste fastighetsägaren köpa in mark från kommunen - vilket kommunen önskar. Den mark som är tilltänkt är ca 400-500 kvm. Läs mer om processen framåt gällande detaljplanearbetet : https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/sydostra-lannersta/#panel-startpage Klicka på ovanstående länkadress så kommer ni direkt till detaljplanen. Ring gärna för frågor och visning! 076-87 87 200 - Mia Leijon

Visar alla 14