Mäklare Anna Segerlund

Anna Segerlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Heimdalsgatan 54, Märsta - Västra, Sigtuna kommun
 • Imorgon kl 12:00

Heimdalsgatan 54

Lägenhet
Märsta - Västra, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna

1 395 000 kr

75 m²

3 rum

5 654 kr/mån

18 600 kr/m²

Välkommen till Heimdalsgatan 54! Bekvämt belägen en trappa upp finner ni denna välplanerade lägenhet om 75 kvm som bland annat erbjuder ett trevligt kök, fräscht renoverat badrum, inglasad balkong samt att alla fönster och balkongdörr är utbytta 2021. Lägenheten är till original en 3 rummare som gjorts om till en stor och luftig 2:a. För den som önska ytterligare ett sovrum kan man med små medel lätt återställa det ena sovrummet. Här bor du i ett lugnt och ostört läge mot grönska, nära både Märsta centrum, Valsta centrum, skolor, utomhusbad och naturen. Bra pendlarläge med bekvämt avstånd till Märsta station där du lätt tar dig vidare till Stockholm, Uppsala och Arlanda. En kort promenad till Märsta centrum med dess utbud av affärer, restauranger, caféer och nödvändig service. Kort och gott nära till allt, välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Vidargatan 41, Märsta - Västra, Sigtuna kommun

Vidargatan 41

Lägenhet
Märsta - Västra, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna

1 050 000 kr

41 m²

1 rum

2 872 kr/mån

25 610 kr/m²

Välkommen till Vidargatan 41! Här erbjuds en välplanerad och trivsam 1:a bekvämt belägen en trappa upp. Lägenheten har ett lugnt och ostört läge mot grönska med kort promenad till busshållplatsen. Stabil HSB förening med närhet till både Valsta C och Märsta C med dess utbud av butiker, närservice, gym, förskolor och skolor, samt härliga grönområden att strosa runt i! Väldigt bra kommunikationer ner till Märsta station. Perfekt för den som pendlar då det endast tar 19 minuter in till centralstationen i Stockholm, 18 minuter till Centralstationen i Uppsala och 16 minuter till Arlanda! Välkommen på visning!

Odensalavägen 46, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
 • Imorgon

Odensalavägen 46

Lägenhet
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna

1 195 000 kr

33 m²

1 rum

2 222 kr/mån

36 212 kr/m²

Välplanerad etta, perfekt som första boende eller pendlarlägenhet! Öppen och social planlösning med utgång till den härliga balkongen i västerläge. Lägenheten har genomgående hög standard med stiliga materialval, moderna vitvaror och helkaklat badrum med golvvärme och kombimaskin. Tillhörande förråd finns för extra förvaringsutrymme. Toppen läge med närhet till härliga grönområden och gångavstånd till Märsta station. Från Märsta station tar du dig lätt vidare till Arlanda, Uppsala och Stockholm. Kontakta mäklaren vid intresse av att boka in en visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vänortsringen 4, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
 • Imorgon kl 13:00

Vänortsringen 4

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna

1 295 000 kr

63,5 m²

2 rum

5 218 kr/mån

20 394 kr/m²

Välkommen till Vänortsringen 4! Med toppenläge i Märsta finner ni denna rymliga 2:a om 63,5 kvm bekvämt belägen en trappa upp i fastighet med hiss. Lägenheten erbjuder bland annat tjusigt renoverat kök, genomgående grått laminatgolv och målade väggar i vitt i hela lägenheten samt en öppen och modern planlösning med härliga sociala ytor. Här är det bara att flytta in! Med ett helt unikt läge för dig som söker naturskönt område att bosätta dig på utan att tumma på det centrala läget. Knappt 5 minuters promenadavstånd till Märsta centrum och bussen till Märsta station tar du precis utanför. Bekvämare än såhär kan det inte bli! Välkommen till ett hem att trivas i. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid önskemål om annan visningsdag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Odensalavägen 4, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun

Odensalavägen 4

Lägenhet
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna

1 675 000 kr

51 m²

2 rum

3 167 kr/mån

32 843 kr/m²

Välkommen till Odensalavägen 4! Tjusig och ljus 2:a i gavelläge som producerats 2016. Lägenheten erbjuder bland annat en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök samt utgång till den härliga balkongen i söderläge. Från det rymliga sovrummet finns även en stor klädkammare. Lägenheten har genomgående hög standard med stiliga materialval, moderna vitvaror och helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Tillhörande förråd i källaren finns för extra förvaringsutrymme. Toppenläge med närhet till härliga grönområden och gångavstånd till Märsta station. Från Märsta station tar du dig lätt vidare till Arlanda, Uppsala och Stockholm. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5