Mäklare Hampus Häggström

Hampus Häggström

Om mig

Mitt namn är Hampus Häggström, en engagerad, glad och målriktad mäklare som alltid gör mitt yttersta för mina kunder. Om du går i säljtankar och vill ha bäst betalt eller letar efter en ny bostad så hjälper jag dig gärna. Jag nås på 070 – 000 99 27 eller [email protected].

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jungfrudansen 9, Huvudsta, Solna kommun

Jungfrudansen 9

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
1 695 000 kr
23 m²
1 rum
1 370 kr/mån
73 696 kr/m²

Varmt välkommen till denna ytterst välplanerade etta om 23 kvm som är perfekt för dig som söker ditt första boende, studentbostad eller övernattningslägenhet. Det stora allrummet är rymligt och i öppen planlösning mot köket och ger plats för skrivbord, soffa, soffbord, säng samt annat möblemang. Badrummet är fräscht och helkaklat i direkt anslutning till den rymliga hallen med platsbyggd förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Föreningen Jungfrudansen 1 är en fantastiskt välskött förening, som är i framkant! Här ingår el i avgiften och solceller finns monterade. För dig som har nära och kära på besök finns här också en övernattningslägenhet att hyra samt mysig innergård där ni kan grilla och umgås. Jungfrudansen erbjuder ett fantastiskt läge med närhet till natur, vatten och service. Här finns goda kommunikationer, nära till grönområden, shopping och restauranger. Området är lugnt och fridfullt med underbara promenadmöjligheter. En personlig favorit är att promenera ner längs Huvudstastrand för långa promenader. Det är mindre än ett stenkast till Huvudsta Centrums T-bana där blå linjen tar dig till Fridhemsplan på endast 6 minuter eller vidare till Centralen på 8 minuter. I området finns bl.a. Hemköp, apotek, restauranger, gym, frisör samt bussar. Missa inte chansen att få bo i denna idylliska lägenhet i ett rofyllt område!

  • Hiss
Förrådsgatan 2, Gamla Råsunda, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 11:20

Förrådsgatan 2

Lägenhet
Gamla Råsunda, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 095 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/5
2 396 kr/mån
77 593 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välorganiserade etta på Förrådsgatan! Här bor du centralt i Gamla Råsunda med en trevlig utsikt över den mysiga innergården. Du välkomnas av ett härligt ljusinsläpp när du kliver in i den funktionella hallen med gott om plats för förvaring. Vidare in i det rymliga allrummet som ligger i öppen planlösning mot köket möts du av stora fönsterpartier och en gedigen takhöjd som ger en luftig känsla. Bostaden är smart planerad och rymmer bekvämt både vardagsrumsmöbler, matplats och sovdel. Det praktiska köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och moderna apparater som spis, fläkt samt kyl- och frysenhet. Badrummet är stilrent kaklat med ljusa färger. Här bor ni i ett utmärkt läge i hjärtat av Gamla Råsunda, väl skyddat från både insyn och trafik. Med kort gångavstånd till Lötsjön, Råstasjön, Westfield Mall of Scandinavia och Solna Centrum. Råsunda består av gedigna gamla kvarter att strosa i med en lång historia. Här finns flertalet mysiga caféer och restauranger, blomsterbutik, ICA-butik och service. Nära till anrika Filmstaden med bio och restauranger. Goda kommunikationer med tunnelbana och buss inom ett par minuter. I Solna finner ni även pendeltåg vid Solna Station och tvärbanan vid Solna Centrum. Väljer ni istället cykel så når ni Vasastan på ca 20 minuter. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Plus
  • Hiss
Armégatan 11B, Västra Skogen, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Armégatan 11B, Västra Skogen, Solna kommun, bild 2
Armégatan 11B, Västra Skogen, Solna kommun, bild 3

Armégatan 11B

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
4 795 000 kr
78 m²
3 rum
vån 6/8
5 112 kr/mån
61 474 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska gavellägenhet belägen på vån 6 av 8 i populära "The Lab". Här bor du i ett ogenerat och insynsskyddat läge med trevliga vyer över Solna. Fastigheten är upprättad 2016/2017 och håller hög standard i materialval som tillför en ljus och härlig atmosfär. Med närhet till kommunikationer, grönområden och livsmedelsbutiker bor du här i ett optimalt läge med promenadavstånd till såväl Kungsholmen som Vasastan. Lägenheten disponeras över en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier i 3 väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och du har även 2 balkonger att nyttja som erbjuder både förmiddagssol och eftermiddagssol. Redan i hallen välkommnas du på bästa sätt tack vare det fantastiska ljusinsläppet där du når vardagsrummet och köket i direkt anslutning. Vardagsrummet kan med enkelhet möbleras efter önskemål och det stilrena köket gör detta till en perfekt yta för sociala sammanhang. Vidare har du ett stort och fräscht badrum med tvättmöjligheter och allt ett badrum kan erbjuda. Du finner även två rymliga sovrum och en klädkammare som ger extra förvaring. I föreningen Brf Laboratoriet bor du i en modern och stabil föreningen som sätter dig som medlem i huvudfokus. Den gemensamma terrassen erbjuder grill- och sociala möjligheter med sittgrupper och hängmattor, relaxavdelningen/spaet erbjuder jacuzzi och bastu för optimal avslappning, grovtvättstuga finns för dig som föredrar det och garage i fastigheten för dig med bil eller motorcykel. Dessutom finns även cykelförråd med cykelverkstad och kemtvättstjänst i huset. Utöver det har du närhet till T-bana med 2 linjer, E4/E20 nås med enkelhet och bussar precis utanför porten. Varmt välkommen till ett läge och en bostad för dig att längta hem till!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Blomgatan 8, Rudviken, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Blomgatan 8, Rudviken, Solna kommun, bild 2
Blomgatan 8, Rudviken, Solna kommun, bild 3

Blomgatan 8

Lägenhet
Rudviken, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
3 995 000 kr
59 m²
3 rum
vån 4/4
2 709 kr/mån
67 712 kr/m²

Äntligen saluförs en fantastiskt välplanerad 3:a i gott skick i populära Rudviken. Bostaden disponerar över ett stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier där du även når den stora balkongen med sol från tidig eftermiddag fram till solnedgång och ett rymligt sovrum som är utrustat med garderobsvägg som rymmer stor säng samt annat möblemang. Köket är i en halvöppen planlösning mot vardagsrummet med plats för matbord och intill köket finner du ett behändigt rum som kan användas som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är nyrenoverat under februari 2024 och är väldisponerat där du bland annat finner en tvättmaskin med arbetsbänk, dusch med glasväggar samt handfat med kommod. Lägenheten håller genomgående hög standard och ligger i ett högt läge mot lummig terräng. Utöver ett trivsamt boende har du även låga boendekostnader tack vare en låg avgift i en ekonomiskt välskött föreningen. BRF Rudviken 7 är en välskött, lågt belånad och stabil äkta förening som äger marken. Föreningen består av 75 bostadsrätter, 4 hyresrätter, och 2 lokaler för uthyrning. Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Runt om Rudviken erbjuds ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs även en ny tunnelbanelinje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att du inom fem minuters promenadavstånd når två tunnelbanelinjer vilket kommer att ha en stor positiv påverkan för området. För privatvisning och mer information ombes kontakta ansvarig fastighetsmäklare Hampus Häggström på 070 000 99 27.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kolonnvägen 6, Haga Norra, Solna kommun
  • Sön 28 apr kl 11:40
Kolonnvägen 6, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Kolonnvägen 6, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Kolonnvägen 6

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
3 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/8
5 139 kr/mån
65 094 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN** Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a där du får möjligheten att bo i ett hem med modern komfort, bra förvaring och ett genomgående generöst ljusinsläpp med en fantastisk utsikt. Direkt in i bostaden möts du av det luftiga och ljusa allrummet i öppen planlösning mot köket där då slås av en vy utöver det vanliga. Stora fönsterpartier skapar en trevlig rymd och erbjuder en milsvid utsikt. Färgskalan är genomgående satt i ljusa toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Köket är likt resten av bostaden inrett med genomtänkta och smakfulla materialval där alla vitvaror är från Siemens. Här finns generösa arbetsytor samt utrymme för matplats och trevliga middagar med vänner. I direkt anslutning till vardagsrummet når du det rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Hallen är rymlig och i direkt anslutning finner du det stilrena och helkaklade badrummet. Bostadsrättsföreningen Haga Norra 6A bildades 2021 och består av 115 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätt. Fastigheten är en nybyggd 3D-fastighet i det populära projektet Haga Norra. Föreningen är modern med fokus på dig som medlem där du erbjuds flertalet attraktiva gemensamhetsutrymmen så som gym, co-working space, takterras och spaanläggning. På Kolonnvägen bor du centralt med närhet till allt! Alldeles intill bostaden finns ett enormt utbud av restauranger och butiker i Mall of Scandinavia. Här finns även matbutik, flertalet gym, systembolag, apotek mm. Idag är det enkelt att ta sig fram med pendeltåg, bussar och tvärbana. Den gula tunnelbanelinjen är även under byggnation och kommer finnas i direkt anslutning till området. För den som gillar att röra på sig finns även närhet till både Hagaparken och Ulriksdals slottspark. Är du intresserad? Slå en signal till ansvarig mäklare Hampus Häggström på 070 000 99 27.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sylvangatan 5, Haga Norra, Solna kommun
  • Sön 28 apr kl 12:20
Sylvangatan 5, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Sylvangatan 5, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Sylvangatan 5

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 845 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/7
3 824 kr/mån
63 222 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** Varmt välkommen till denna magiska 2:a i populära Haga norra! Denna ljusa lägenhet med en genomgående och välplanerad planlösning kan med enkelhet möbleras utefter ens eget tycke och smak och är den perfekta lägenheten för den som vill bo i en social lägenhet med närhet till allt. Här välkomnas du av ett hem med modern komfort, bra förvaring och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Intill hallen ligger ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme samt ett stort lägenhetsförråd. Vidare in i bostaden finner du det luftiga och ljusa allrummet i öppen planlösning mot köket. Färgskalan är genomgående satt i ljusa toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Köket är likt resten av bostaden inrett med genomtänkta och smakfulla materialval där alla vitvaror är från Siemens. Här finns generösa arbetsytor med utrymme för matplats och trevliga middagar med vänner samt utgång till lägenhetens balkong via stora skjutdörrar i glas som också bidrar till ett underbart ljusinsläpp. I direkt anslutning till vardagsrummet når du det rymliga sovrummet med platsbyggd förvaring som rymmer dubbelsäng och ytterligare möblemang Bostadsrättsföreningen Haga Norra 6B bildades 2021 och består av 153 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätt. Fastigheten är en nybyggd 3D-fastighet i det populära projektet Haga Norra. Föreningen är modern med fokus på dig som medlem där du erbjuds flertalet attraktiva gemensamhetsutrymmen så som gym, co-working space, takterras och spaanläggning. Tack vare föreningens låga energiklass kan du även ansöka om grönt bolån som kan ge dig ränterabatt vid bostadslån. På Sylvangatan bor du centralt med närhet till allt! Alldeles intill bostaden finns ett enormt utbud av restauranger och butiker i Mall of Scandinavia. Här finns även matbutik, flertalet gym, systembolag, apotek mm. Idag är det enkelt att ta sig fram med pendeltåg, bussar och tvärbana. Den gula tunnelbanelinjen är även under byggnation och kommer finnas i direkt anslutning till området. För den som gillar att röra på sig finns även närhet till både Hagaparken och Ulriksdals slottspark. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Kolonnvägen 2

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
3 150 000 kr
47 m²
2 rum
vån 7/8
4 603 kr/mån
67 021 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN** Varmt välkommen till denna magiska och väldisponerade 2:a i ett av områdets bästa lägen! Denna ljusa lägenhet som har en genomgående och välplanerad planlösning kan med enkelhet möbleras utefter ens eget tycke och smak och är den perfekta lägenheten för den som vill bo i en social lägenhet med närhet till allt. Redan i entrén möts du av en bostad som andas modern komfort, smart förvaring och rikligt med naturligt ljus. Direkt när du kommer in i lägenheten öppnar sig det ljusa och luftiga vardagsrummet, smidigt integrerat i en öppen planlösning med köket. Här finns gott om plats för både matplats, soffa, vardagsrumsbord och mediamöbel vilket skapar en mångsidig och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet leder en härlig glasdörr dig ut till den generösa balkongen som vetter mot föreningens innergård, vilket skapar en lugn och mysig atmosfär. Köket är likt övriga delar av bostaden noggrant utformat med smakfulla materialval, och samtliga vitvaror är av hög kvalitet från Siemens. Här erbjuds generösa arbetsytor, vilket gör köket till en funktionell och trivsam plats att laga mat och umgås på. Vidare in i bostaden finner du det rymliga sovrummet som imponerar med sin flexibilitet med utrymme för en praktisk kontorshörna och en stor säng med plats för nattduksbord. I anslutning till hallen har du skräddarsydda garderober för optimal förvaring och direkt intill når du det stilrena helkaklade badrummet med påkostade materialval. Bostadsrättsföreningen Haga Norra 6A bildades 2021 och består av 115 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätt. Fastigheten är en nybyggd 3D-fastighet i det populära projektet Haga Norra. Föreningen är modern med fokus på dig som medlem där du erbjuds flertalet attraktiva gemensamhetsutrymmen så som gym, co-working space, takterrass och spaanläggning. På Kolonnvägen bor du centralt med närhet till allt! Alldeles intill bostaden finns ett enormt utbud av restauranger och butiker i Mall of Scandinavia. Här finns även matbutik, flertalet gym, systembolag, apotek mm. Idag är det enkelt att ta sig fram med pendeltåg, bussar, flygbussar och tvärbana. Den gula tunnelbanelinjen är även under byggnation. För den som gillar att röra på sig finns även närhet till både Hagaparken och Ulriksdals slottspark. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 7