Mäklare Hampus Häggström

Hampus Häggström

Om mig

Mitt namn är Hampus Häggström, en engagerad, glad och målriktad mäklare som alltid gör mitt yttersta för mina kunder. Om du går i säljtankar och vill ha bäst betalt eller letar efter en ny bostad så hjälper jag dig gärna. Jag nås på 070 – 000 99 27 eller [email protected].

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sylvangatan 5, Haga Norra, Solna kommun
 • Imorgon kl 11:45
Sylvangatan 5, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Sylvangatan 5, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Sylvangatan 5

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 895 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/7
3 824 kr/mån
64 333 kr/m²

**UTANNONSERAS MED ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN** Varmt välkommen till denna magiska 2:a i populära Haga norra! Denna ljusa lägenhet med en genomgående och välplanerad planlösning kan med enkelhet möbleras utefter ens eget tycke och smak och är den perfekta lägenheten för den som vill bo i en social lägenhet med närhet till allt. Här välkomnas du av ett hem med modern komfort, bra förvaring och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Intill hallen ligger ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme samt ett stort lägenhetsförråd. Vidare in i bostaden finner du det luftiga och ljusa allrummet i öppen planlösning mot köket. Färgskalan är genomgående satt i ljusa toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Köket är likt resten av bostaden inrett med genomtänkta och smakfulla materialval där alla vitvaror är från Siemens. Här finns generösa arbetsytor med utrymme för matplats och trevliga middagar med vänner samt utgång till lägenhetens balkong via stora skjutdörrar i glas som också bidrar till ett underbart ljusinsläpp. I direkt anslutning till vardagsrummet når du det rymliga sovrummet med platsbyggd förvaring som rymmer dubbelsäng och ytterligare möblemang Bostadsrättsföreningen Haga Norra 6B bildades 2021 och består av 153 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätt. Fastigheten är en nybyggd 3D-fastighet i det populära projektet Haga Norra. Föreningen är modern med fokus på dig som medlem där du erbjuds flertalet attraktiva gemensamhetsutrymmen så som gym, co-working space, takterras och spaanläggning. Tack vare föreningens låga energiklass kan du även ansöka om grönt bolån som kan ge dig ränterabatt vid bostadslån. På Sylvangatan bor du centralt med närhet till allt! Alldeles intill bostaden finns ett enormt utbud av restauranger och butiker i Mall of Scandinavia. Här finns även matbutik, flertalet gym, systembolag, apotek mm. Idag är det enkelt att ta sig fram med pendeltåg, bussar och tvärbana. Den gula tunnelbanelinjen är även under byggnation och kommer finnas i direkt anslutning till området. För den som gillar att röra på sig finns även närhet till både Hagaparken och Ulriksdals slottspark. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Armégatan 11B, 3 tr, Västra Skogen, Ingenting, Solna kommun
 • Imorgon kl 14:15
Armégatan 11B, 3 tr, Västra Skogen, Ingenting, Solna kommun, bild 2
Armégatan 11B, 3 tr, Västra Skogen, Ingenting, Solna kommun, bild 3

Armégatan 11B, 3 tr

Lägenhet
Västra Skogen, Ingenting, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
4 750 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/8
4 648 kr/mån
60 897 kr/m²

Varmt välkommen till denna magiska 3:a i gavelläge i populära "The lab"! Denna ljusa lägenhet med fönster i tre väderstreck och en genomgående välplanerad planlösning kan med enkelhet möbleras utefter ens eget tycke och smak och är den perfekta lägenheten för den som vill bo i en social lägenhet med närhet till allt. Här präglas tillvaron av en modern interiör och en hög levnadsstandard. Du har ett stort och socialt kök med matplats för upp till 6 personer, en öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till den stora balkongen i två väderstreck i soligt läge. Du har även två rymliga sovrum med ytterligare en balkong mot innergården samt klädkammare och ett rymligt källarförråd. I föreningen Brf Laboratoriet bor du i en modern och stabil föreningen som sätter dig som medlem i huvudfokus. Den gemensamma terrassen erbjuder grill- och sociala möjligheter med sittgrupper och hängmattor, relaxavdelningen/spaet erbjuder jacuzzi och bastu för optimal avslappning, grovtvättstuga finns för dig som föredrar det och garage i fastigheten för dig med bil eller motorcykel. Dessutom finns även cykelförråd med cykelverkstad och kemtvättstjänst i huset. Här bor man i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Några minuter från lägenheten finner du Västra Skogens T-bana där båda blå linjerna tar dig till Fridhemsplan på endast 4 minuter eller vidare till Centralen på 7 minuter. I området finns bland annat Ica-butik, Pressbyrån, apotek, restauranger, helt nya padelbanor, bussar samt garage eller boendeparkering på gatan. Du är endast en kort promenad från fin natur vid Ulvsundasjön där du hittar Pampas Marina, Huvudstabadet, Augustendals 4-H gård med djur och lekpark. Med knappt en kilometer till Kungsholmen och nästan lika kort till Vasastan är man via promenad eller cykel inne i stan på nolltid. Vill du bo i ett attraktivt läge och i en lägenhet som du med glädje kan kalla hem? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Hampus Häggström på 070 000 99 27 vid frågor eller visat intresse.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torfredsplatsen 7, Haga Norra, Solna kommun
 • Imorgon kl 11:00
Torfredsplatsen 7, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Torfredsplatsen 7, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Torfredsplatsen 7

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/10
3 930 kr/mån
61 122 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga 2:a i gavelläge på Torfredsplatsen 7 i fantastiska Haga norra! Med stora fönsterpartier som ger ett generöst ljusinsläpp välkomnas du redan i hallen på bästa sätt av denna ljusa, fräscha och väldisponerade lägenhet med stilren interiör där materialvalen är väl utvalda och skapar en modern och lyxig känsla som präglar hela lägenheten. Lägenheten är väl genomtänkt och disponeras genom ett fullt utrustat kök, stort badrum med en kombimaskin, sovrum, stort lägenhetsförråd samt en underbar uteplats. Uteplatsen gör denna lägenhet till något alldeles extra där du har plats för större möblemang och härliga bjudningar. Bostadsrättsföreningen Haga Norra 6B bildades 2021 och består av 153 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätt. Fastigheten är en nybyggd 3D-fastighet i det populära projektet Haga Norra. Föreningen är modern med fokus på dig som medlem där du erbjuds flertalet attraktiva gemensamhetsutrymmen så som gym, co-working space, takterras och spaanläggning. Tack vare föreningens låga energiklass kan du även ansöka om grönt bolån som kan ge dig ränterabatt vid bostadslån. På Torfredsplatsen bor du centralt med närhet till allt! Alldeles intill bostaden finns ett enormt utbud av restauranger och butiker i Mall of Scandinavia. Här finns även matbutik, flertalet gym, systembolag, apotek mm. Idag är det enkelt att ta sig fram med pendeltåg, bussar och tvärbana. Den gula tunnelbanelinjen är även under byggnation och kommer finnas i direkt anslutning till området. För den som gillar att röra på sig finns även närhet till både Hagaparken och Ulriksdals slottspark.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun
 • Imorgon kl 13:15
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Kolonnvägen 2

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 550 000 kr
32 m²
1.5 rum
vån 8/8
3 135 kr/mån
79 688 kr/m²

** UTANNONSERAS MED ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN** Varmt välkommen högst upp i huset till denna magiska 1,5:a i populära Haga norra som är en av få lägenheter utan insyn till sovrummet! Denna ljusa lägenhet som har en genomgående och välplanerad planlösning kan med enkelhet möbleras utefter ens eget tycke och smak och är den perfekta lägenheten för den som vill bo i en social lägenhet med närhet till allt. Redan i entrén möts du av en bostad som andas modern komfort, smart förvaring och rikligt med naturligt ljus. I direkt anslutning till hallen öppnar bostaden upp sig i ett ljust och luftigt vardagsrum som är smidigt integrerat i en öppen planlösning med köket. Här finns plats för både matplats, soffa och mediamöbel vilket skapar en mångsidig och inbjudande atmosfär.Köket är likt övriga delar av bostaden noggrant utformat med smakfulla materialval, och samtliga vitvaror är av hög kvalitet från Siemens. Här erbjuds generösa arbetsytor, vilket gör köket till en funktionell och trivsam plats att laga mat och umgås på. I anslutning till köket når du det stilrena helkaklade badrummet med påkostade materialval. Det rymliga sovrummet vidare in i bostaden imponerar med sin flexibilitet med utrymme för en praktisk kontorshörna, en stor säng med plats för nattduksbord samt gott om förvaring. Bostadsrättsföreningen Haga Norra 6A bildades 2021 och består av 115 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätt. Fastigheten är en nybyggd 3D-fastighet i det populära projektet Haga Norra. Föreningen är modern med fokus på dig som medlem där du erbjuds flertalet attraktiva gemensamhetsutrymmen så som gym, co-working space, takterrass och spaanläggning. På Kolonnvägen bor du centralt med närhet till allt! Alldeles intill bostaden finns ett enormt utbud av restauranger och butiker i Mall of Scandinavia. Här finns även matbutik, flertalet gym, systembolag, apotek mm. Idag är det enkelt att ta sig fram med pendeltåg, bussar, flygbussar och tvärbana. Den gula tunnelbanelinjen är även under byggnation. För den som gillar att röra på sig finns även närhet till både Hagaparken och Ulriksdals slottspark. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Kastrupgatan 6, Kista, Stockholms kommun

Kastrupgatan 6

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
1 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 4/7
3 839 kr/mån
37 667 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJARNA** Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med optimal planlösning i ett perfekt läge. Här bor ni i direkt anslutning till T-bana (200m) och kista centrum. Lägenheten disponeras över en rymlig entré med goda ytor för avhängning och annat möblemang, ett vardagsrum med öppen planlösning mot köks-del, sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett smakfullt renoverat badrum! Lägenheten är genomgående och i bra skick med ett härligt läge högt upp i huset och utsikt över kvarnbacksberget. HSB:s bostadsrättsförening Brandsö är belägen uppe på en höjd ett stenkast från Kista Centrum. Föreningen registrerades hos länsstyrelsen 1976 och omfattas av 230 lägenheter och ett antal lokaler som hyrs ut till småföretagare. Det är en stabil förening med god ekonomi och flertalet förmåner för dig som medlem. Husen i området är vända bort från de större vägarna runtom vilket medför att det nästan uteslutande är gång- och cykelvägar i området. På Kastrupgatan har du gångavstånd till den blåa tunnelbanelinjen och busstorg med flertalet busslinjer. Området är lugnt och familjevänligt med flertalet förskolor, skolor och parker. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

 • Plus
 • Hiss
Almagatan 10, Haga Norra, Solna kommun
 • Imorgon kl 12:30

Almagatan 10

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/6
3 892 kr/mån
63 723 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN** Drömmer du om att flytta in i ett nytt och modernt hem där alla detaljer redan är på plats? Nu har du chansen! 3 trappor upp på Almagatan 10 finner du denna trivsamma 2:a där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe. Här välkomnas du av ett hem med modern komfort, bra förvaring och ett genomgående generöst ljusinsläpp. In genom hallen så möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om utrymme för alla sorters möblemang. Vidare finner du ett rymligt sovrum, ett fräscht helkaklat badrum, samt ett stort lägenhetsförråd. Färgskalan är genomgående satt i ljusa toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Köket är likt resten av bostaden inrett med genomtänkta och smakfulla materialval där alla vitvaror är från Siemens och generöst med arbetsytor. På Almagatan bor du centralt med närhet till allt! Alldeles intill bostaden finns ett enormt utbud av restauranger och butiker i Mall of Scandinavia. Här finns även matbutik, flertalet gym, systembolag, apotek mm. Idag är det enkelt att ta sig fram med pendeltåg, bussar och tvärbana. Den gula tunnelbanelinjen är även under byggnation. För den som gillar att röra på sig finns även närhet till både Hagaparken och Ulriksdals slottspark. Brf Haga Norra 7B bildades 2021 och består av 70 stycken lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätter. Fastigheten är en nybyggd sådan i det populära projektet Haga Norra. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

 • Plus
 • Hiss
Jungfrudansen 9, Huvudsta, Solna kommun

Jungfrudansen 9

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
1 850 000 kr
23 m²
1 rum
1 370 kr/mån
80 435 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN, KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING** Varmt välkommen till denna ytterst välplanerade etta om 23 kvm som är perfekt för dig som söker ditt första boende, studentbostad eller övernattningslägenhet. Det stora allrummet är rymligt och i öppen planlösning mot köket och ger plats för skrivbord, soffa, soffbord, säng samt annat möblemang. Badrummet är fräscht och helkaklat i direkt anslutning till den rymliga hallen med platsbyggd förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Föreningen Jungfrudansen 1 är en fantastiskt välskött förening, som är i framkant! Här ingår el i avgiften och solceller finns monterade. För dig som har nära och kära på besök finns här också en övernattningslägenhet att hyra samt mysig innergård där ni kan grilla och umgås. Jungfrudansen erbjuder ett fantastiskt läge med närhet till natur, vatten och service. Här finns goda kommunikationer, nära till grönområden, shopping och restauranger. Området är lugnt och fridfullt med underbara promenadmöjligheter. En personlig favorit är att promenera ner längs Huvudstastrand för långa promenader. Det är mindre än ett stenkast till Huvudsta Centrums T-bana där blå linjen tar dig till Fridhemsplan på endast 6 minuter eller vidare till Centralen på 8 minuter. I området finns bl.a. Hemköp, apotek, restauranger, gym, frisör samt bussar. Missa inte chansen att få bo i denna idylliska lägenhet i ett rofyllt område!

 • Hiss
Södra Långgatan 33, Råsunda, Solna kommun
 • Sön 3 mar kl 12:30
Södra Långgatan 33, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Södra Långgatan 33, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Södra Långgatan 33

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
2 995 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 396 kr/mån
51 197 kr/m²

Varmt välkomna till denna optimalt planerade 2:a belägen på Södra Långgatan 33. Denna charmiga, ljusa och välplanerade 2:a med genomgående fräscha detaljer är något du absolut inte får missa. Det fantastiskt ljusinsläppet från de stora genomgående fönsterpartierna gör att du redan i hallen välkomnas till ett underbart hem att trivas i. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter med flertalet platsbyggda garderober samt möjlighet för avhängning. Köket är fullt utrustat med alla de bekvämligheter och vitvaror man behöver med öppen och social planlösning mot vardagsrummet som rymmer såväl matplats, stor soffa, tv-möbel samt soffbord. Såväl det rofyllda sovrummet samt vardagsrummet är rymligt med goda förutsättningar till att kunna inreda så som du själv önskar. Lägenheten ligger i ett tyst och ostört läge mot den soliga och lummiga innergården där du kan avnjuta solen hela dagen. Brf Flustret 4 är en äkta bostadsrättsförening som i dagsläget består av 30 lägenheter varav 1 upplåts som hyresrätt. Föreningen är stabil och med stort fokus på medlemmarna. Under 2022 tillkom 4 vindslägenheter och 7 lägenheter i markplan. Detta innebär en god försäljningsintäkt och ökade avgiftsintäkter vilket är positivt för föreningens ekonomi. I området erbjuds det gott om trevliga kvartersrestauranger samt en omtyckt och välsorterad matbutik. Området har även Gamla Råsunda alldeles runt hörnet, här finns idag ett flertal gemytliga caféer och restauranger, blomsterbutiker, ICA-butik, bankomat och i närheten finns klassiska Filmstaden med sin egen kvartersbiograf! På Södra Långgatan bor ni i närhet till kommunikationer (Tunnelbana, buss, tvärbana & pendeltåg) och grönområden.

 • Premium

Visar alla 8