Mäklare Hampus Häggström

Hampus Häggström

Om mig

Mitt namn är Hampus Häggström, en engagerad, glad och målriktad mäklare som alltid gör mitt yttersta för mina kunder. Om du går i säljtankar och vill ha bäst betalt eller letar efter en ny bostad så hjälper jag dig gärna. Jag nås på 070 – 000 99 27 eller [email protected].

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkbacken 22, Hagalund, Solna kommun
  • Kommande

Kyrkbacken 22

Lägenhet
Hagalund, Solna kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
Pris saknas
18,5 m²
1 rum
vån 3
1 386 kr/mån

Varmt välkommen till Kyrkbacken 22 i Solna! Nu har du en fantastisk möjlighet att införskaffa dig ett optimalt första boende alternativt övernattningslägenheten i Solna! Denna trivsamma bostad om 18,5 kvm är optimalt planerad, kvadratsmart och med allt du behöver. Du har här en välkomnande hall, ett generöst allrum och ett stilrent badrum. Här är avgiften fantastiskt låg, avgiften inkluderar el - vilket är en sällsynt förmån som verkligen gör att du kan spara på din månadsbudget. Föreningen Brf Kyrkbacken i Solna är en mycket stabil och trevlig förening. Här blir du som medlem väl omhändertagen och kan känna dig trygg med att bo i en stabil förening som äger marken och genomfört flertalet värdefulla renoveringar så som relining av stammar i föreningen. Läget är optimalt för pendlaren - endast ett stenkast bort från E4an och med parkeringsmöjligheter i föreningen. Kör du inte bil och föredrar kollektivtrafik så bor du här med flera olika kommunikationsmöjligheter, bostaden ligger precis intill tvärbana och bussar och med en kort promenad till tunnelbana och pendeltåg där du når Odenplan på mindre än 5min. Utöver alla kommunikationer bor du också intill allt du kan tänkas behöva, såsom Willys, apotek, restauranger, promenadstråk och postombud. Gångavstånd till Hagaparken, Råstasjön och Lötsjön där det finns många promenad/ jogging stråk!

  • Hiss
Trollesundsvägen 169, Högdalen, Stockholms kommun
  • Kommande

Trollesundsvägen 169

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Solna
1 895 000 kr
37 m²
1 rum
1 992 kr/mån
51 216 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade etta om 37 kvm! Här bor du i en optimalt planerad och renoverad lägenhet med gott om förvaring! En stor välkomnande hall med slitstarkt klinkergolv som mynnar ut i en vacker träparkett samt med goda förvaringsmöjligheter. Här har du flertals garderober med fina originaldetaljer och en rymlig walk-in-closet. I anslutning till hallen når du bostadens badrum som är ljust och fint. Från allrummet når du den stora tillhörande uteplatsen där du kan utan insyn sitta och avnjuta morgonkaffet med grönska som utsikt. Bostaden präglas genomgående av natursköna kulörer och fina materialval. Lägenheten är öppen och social med goda möbleringsmöjligheter, här finns gott om utrymme för nära och kära när de är på besök. De stora fönsterpartierna ger ljuvligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Här bor du med låg avgift i en stabil förening. För den som gillar att träna och basta så har du möjlighet till det! För som boende i HSB Brf Högdalen har du tillgång till en träningslokal på Harpsundsvägen 93 med tillhörande bastu och till den som gillar att bjuda över vänner så finns det en fritidslokal som rymmer 75 st sittande gäster på Harpsundsvägen 85. Missa inte chansen att få bo i denna fantastiska lägenhet! Kontakta ansvarig mäklare Hampus Häggström på 070 000 99 27 för mer information!

  • Uteplats

Visar alla 2