Svenska Mäklarhuset Sundbyberg

Svenska Mäklarhuset Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hamngatan 30, vån 5/5, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Hamngatan 30, vån 5/5, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Hamngatan 30, vån 5/5, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Hamngatan 30, vån 5/5

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
2 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5/5
3 786 kr/mån
66 556 kr/m²

På attraktiva Hamngatan finner ni detta toppboende med modern öppen planlösning i fastighet från 2012. Trevlig känsla tack vare egen entré där morgonkaffet avnjuts fördelaktigt samt en stor balkong med eftermiddagssol - det bästa av två världar! Lägenheten har en genomtänkt och praktisk planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter maximalt med väldigt goda förvaringsmöjligheter. Här finner ni kök i öppen planlösning, separat sovrum med plats för 180 säng, stort allrum samt ett badrum med kombinerad tork- och tvättmaskin. Flertalet fönsterpartier för gott om ljusinsläpp och stilrena materialval gör detta till ett svårslaget boende. Fördelaktigt läge på Hamngatan med direkt närhet till centrum, kommunikationer, restauranger och promenadstråk längst Bällstaån. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vegagatan 27, null, Sundbybergs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Vegagatan 27, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Vegagatan 27, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Vegagatan 27

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
2 345 000 kr
34 m²
2 rum
vån 4/7
2 342 kr/mån
68 971 kr/m²

Varmt välkomna till denna bostad som kan nyttjas på många sätt, tack vare sin flexibla planlösning. Här återfinns ett separat kök, stort vardagsrum med plats för matgrupp om 4-6 personer, väl tilltagen balkong, kontorsyta, sovalkov med plats för dubbelsäng samt ett stambytt badrum från 2014. Stora fönsterpartier i samtliga rum ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Med föreningens tillåtelse (se alternativ planlösning) går det att flytta ut köket och på så vis få ett separat sovrum. I föreningen finns en innergård med lekplats och grillmöjligheter. Det finns även 103 garageplatser för endast 550 kr/mån med laddstationer för elbil. Platser finns att tillgå! Ett stenkast från fastigheten finner ni allt vad Sundbyberg erbjuder med ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger, gym samt ett stort utbud av butiker. Här når man Sundbybergs centrum på kort gångavstånd med tvärbana, tunnelbana, bussar, fjärrtåg samt pendeltåg. Från lägenheten har man också mycket nära till naturen med bland annat Ursviks motionsspår, Lötsjön och Råstasjön samt träningsmöjligheter i form av både gym, simhall och idrottsplats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hamngatan 22A, null, Sundbybergs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Hamngatan 22A

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
3 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 6/7
4 535 kr/mån
65 492 kr/m²

Denna bostad har en perfekt utnyttjad yta, med kök och vardagsrum i en halvöppen planlösning som skapar en luftig och social atmosfär. De påkostade och stilrena tillvalen ger en känsla av lyx och kvalitet. Balkongen, som ligger i ett härligt sydvästläge, erbjuder soliga eftermiddagar och kvällar, vilket gör den idealisk för avkoppling och samvaro. Läget är lugnt och rofyllt vid Sundbybergs strand, men samtidigt är du bara några minuter från all service och bekvämligheter i Sundbybergs centrum. Här får du det bästa av två världar: naturskön omgivning och närhet till stadsliv. Väldigt praktiskt med hiss direkt ner till Garage som erbjuder vanliga p-platser samt gott om el-platser (36st) och cykelförvaring. I anslutning till garaget har man även nyttjanderätten till ett stort källarförråd. Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Härifrån kan man tom gå till Bromma flygplats. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks, ett av Sveriges modernaste köpcentrum, eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina och vidare till Vasastan och Kungsholmen. Bara någon minut bort har man Signalfabriken med butiker och restauranger. Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll. I närheten finns även ett bra utbud av förskolor och skolor. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sundbybergs Torg 1B, 5 tr, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Sundbybergs Torg 1B, 5 tr

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
4 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/12
4 524 kr/mån
61 667 kr/m²

Välkomna till Sundbybergs Torg 1B och denna fantastiska trea på fjärde våningen! Här bor du i en påkostad lägenhet med högt till tak och smakfull interiör. Stora sociala ytor och en härlig balkong med förmiddagssol gör detta till ett hem att trivas i. Här bor du i en omtyckt förening med egen takterrass vilken nås från våningsplan 9. Rymligt och lättarbetat kök med goda arbetsytor, rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Bostadens master bedroom har plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och goda förvaringsmöjligheter i anslutande walk-in closet. Signalfabriken är belägen i hjärtat av Sundbyberg och i ett kvarter med allt från vackra bostadshus, rikt serviceutbud och butiker. Kvarteret blir som en egen stadsdel och är ett område för dig som vill bo mitt i pulsen. Här finns bland annat Story Hotel med en populär mingelbar bland det övriga utbudet av restauranger. Både Willys och Ica ligger endast ett stenkast bort. Mycket bra kommunikationer i direkt anslutning till porten.

  • Balkong
  • Hiss
Masugnsvägen 62, null, Stockholms kommun

Masugnsvägen 62

Lägenhet
Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
5 095 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/8
6 299 kr/mån
55 380 kr/m²

- Sjöutsikt från balkongen - Stor balkong mot innergård - Genomgående med rikligt ljusinsläpp - Bra förvaring - 3 sovrum - Påkostade materialval - Närhet till kommunikationer och centrala Sundbyberg - Optimal planlösning Varmt välkomna till denna nyproducerade 4:a om 92 kvm belägen på omtyckta Masugnsvägen, precis vid Bällstaån och Mälarens vatten. På Masugnsvägen bor ni i direkt anslutning till kommunikationer och centrala Sundbyberg. Bostaden är inte tillträdd än men det går att titta på en identisk annan bostad. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer!

  • Balkong
  • Hiss
Friluftsvägen 35, null, Sundbybergs kommun
Friluftsvägen 35, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Friluftsvägen 35, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Friluftsvägen 35

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
6 695 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5/5
5 928 kr/mån
99 925 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea med enorm takterrass, perfekt belägen intill vackra Lötsjön & Råstasjön. Lägenheten är optimalt planerad, med varje kvadratmeter noggrant genomtänkt. Här bor du i en extraordinär bostad högst upp i huset, vilket ger dig en fantastisk vidsträckt utsikt utan insyn. Lägenheten präglas av moderna och smakfulla materialval. Stora fönster bidrar till bra ljusinsläpp året om. Köket är fullt utrustad med bra förvaring, de två sovrummen är rymliga och det helkaklade badrummet har både golvvärme och kombimaskin. Föreningen har hållbarhet och långsiktighet i åtanke, vilket återspeglas både i högkvalitativa materialval och låga kostnader för energiförbrukning. Här erbjuds även bekvämligheter som varmgarage, barnvagnsrum, cykelrum, kolgrill på innergården och rymligt förråd till varje lägenhet. Hiss finns självklart tillgänglig för att ta dig ner till föreningens inomhusgarage. Här bor du på en attraktiv adress med gångavstånd till alla tänkbara kommunikationsmöjligheter i Sundbyberg, såsom tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar. Näckrosens tunnelbanestation ligger bara 2 minuters promenad bort. Dessutom finns det gott om service och nyöppnade restauranger och caféer precis utanför dörren. Lägenheten har närhet till stora matvaruaffärer, vackra promenadstråk och för- och grundskola på gångavstånd. För mer detaljer och visning, tveka inte att kontakta oss. Detta är din chans att bo i en extraordinär bostad i en av Sundbybergs mest eftertraktade områden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 47, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 47

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
1 895 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån -1/4
4 639 kr/mån
37 525 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa! Här har man total insyns frihet balkong med vy mot grönska och ett stenkast från centrum. Det öppna vardagsrummet fylls upp av ljus från de härliga fönsterpartierna. Här finns ett stort och rymligt kök och ett rymligt kaklat badrum med tvättmaskin. Här bor man i en välskött förening. Ett stenkast ifrån Hallonbergscentrum som erbjuder tunnelbana och flera busslinjer. Området erbjuder flera trevliga grönområden med Lötsjön och Råstasjön i framkant men man har även strategiskt bra läge med närhet till E4an och E18. En frisk prommenad förbi sjöarna finner man Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker, restauranger, biografer och även nationalarenan bredvid! Välkomna till ett hem som måste upplevas!

  • Balkong
  • Hiss
Tappvägen 22, 5 tr, Bromma / Annedal, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Tappvägen 22, 5 tr, Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Tappvägen 22, 5 tr, Bromma / Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Tappvägen 22, 5 tr

Lägenhet
Bromma / Annedal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
6 395 000 kr
106 m²
4 rum
vån 5/7
6 607 kr/mån
60 330 kr/m²

Med kort gångavstånd till Sundbybergs stadspuls finner ni denna väldisponerade 4:a med dubbla balkonger för att kunna följa solen under dagen. Planlösningen är svårslagen och erbjuder generösa sällskapsytor tack vare en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre väldisponerade sovrum och två stora helkaklade badrum varav ena innehar en praktisk tvättavdelning. Genomgående smakfulla materialval, sober färgsättning och vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck bidrar till en ombonad och hemtrevlig känsla! Exceptionellt förvaringsutrymme tack vare flertalet garderober och ett separat förråd i källaren. Här bor ni i en mycket solid bostadsrättsförening som äger marken. Under åren har föreningen amorterat kraftigt på sina långfristiga lån och omförhandlat räntor vilket gett föreningen en god ekonomisk status på kort tid. Föreningens medlemmar erbjuds möjlighet att hyra garageplats samt nyttja barnvagnsförråd och cykelförråd. Som boende i Linabergsområdet finns även möjlighet att ansöka om boendeparkeringstillstånd vilket ger möjlighet att parkera t.ex. längs med Bällstaågatan för endast 300 kr/månad - något som inte är möjligt i övriga delar av Annedal. Njut av ett trivsamt område med härliga grannar, närhet till trevliga promenad- och joggingstråk samt lekparker utanför dörren. Ett stenkast bort ligger Mariehällsskolan och invid Bullerbytorget för lek och rekreation. Torget är uppbyggt i olika terrasser och har försetts med stolar och bord, parksoffor samt platsbyggda objekt i trä. På kort gångavstånd från lägenheten finns även ett stort utbud av restauranger och affärer samt all tänkbar kommunikation såsom tvärbanan, tunnelbanan, pendeltåg och bussar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 45, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 45

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
1 250 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/5
1 378 kr/mån
83 333 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS- Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till denna lättplanerade 1:a med allt i ett! Passar utmärkt som första boende. Här erbjuds ni ett fint parkett golv, ljusa väggar och härligt ljusinsläpp. Ett praktiskt kök med kaklat stänkskydd och skåpsluckor i ljusa toner. Här finner ni ett effektivt badrum med wc, dusch och kaklade väggar. Direkt närhet till tunnelbanan och centrum! Här bor man i en välskött förening med låg avgift. Ett stenkast ifrån Hallonbergscentrum som erbjuder tunnelbana och flera busslinjer. Området erbjuder flera trevliga grönområden med Lötsjön och Råstasjön i framkant men man har även strategiskt bra läge med närhet till E4an och E18. En frisk prommenad förbi sjöarna finner man Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker, restauranger, biografer och även nationalarenan bredvid! Välkomna till ett hem som måste upplevas!

  • Hiss

Visar alla 9