Svenska Mäklarhuset Sundbyberg

Svenska Mäklarhuset Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Forskningsringen 87A, vån 5/5, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 apr kl 14:00
Forskningsringen 87A, vån 5/5, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 87A, vån 5/5, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 87A, vån 5/5

Lägenhet
Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
6 595 000 kr
116,5 m²
4 rum
vån 5/5
8 205 kr/mån
56 609 kr/m²

Välkommen till en av Ursviks mest exklusiva lägenheter högst upp i huset med en generös takterrass på 45 kvm! Här i Brf Omnia finner ni denna påkostade och unika lägenhet med ett magiskt läge i huset. Med den väl tilltagna takterrassen i söderläge får du njuta av solen större delen av dagen samt milsvida vyer. Här välkomnas ni av fantastiska fönsterpartier i två väderstreck som fyller hela lägenheten med ljus samt en öppen och social yta mellan kök och vardagsrum som rymmer hela familjen. Här erbjuds ni generösa förvaringsmöjligheter, två badrum var av ett utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en trevlig balkong och stor terrass. Perfekt läge med närhet till kommunikationer, matbutiker, gym och mycket mer. De ljusa och sociala ytorna i kombination med grönskande omgivningar i populära Ursvik gör detta till ett svårslaget boende. - Stor takterrass på 45 kvm i söderläge! - Dubbla badrum! - Balkong från master bedroom! - Påkostade materialval! - Garage i föreningen! Kontakta ansvarig mäklare Simon Struwe 072- 858 58 75 för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ryttmästarvägen 28, Grönkulla Trädgårdsstad, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Ryttmästarvägen 28, Grönkulla Trädgårdsstad, Sundbybergs kommun, bild 2
Ryttmästarvägen 28, Grönkulla Trädgårdsstad, Sundbybergs kommun, bild 3

Ryttmästarvägen 28

Radhus
Grönkulla Trädgårdsstad, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
5 350 000 kr
104 m²
4 rum
187 m² tomt

Välkommen till detta coola friköpta radhus byggt av Folkhem 2015 med totalyta om 104kvm! Radhuset har vattenburen golvvärme, stora fönsterpartier från golv till tak, en fantastisk altan i skyddat läge med kvällsol, tre sovrum samt två badrum och tvättstuga. Utöver ett insynsskyddat läge har bostaden härlig utsikt över skogspartier och gott om förvaring. Lugnt och grönskande läge med närhet till centrum och tunnelbana! En av de största fördelarna med radhuset är att det är friköpt vilket ger stora fördelar kontra ett bostadsrättsradhus. Bland annat finns det ingen förening vars lån gör att man får oförutsedda kostnader, man har också möjlighet att hyra ut sitt radhus helt fritt samt radhuset kan både köpas av och säljas till juridisk person (företag). Radhuset ligger i ett eget område kallat Grönkulla Trädgårdsstad där både barnfamiljer och äldre par trivs bland grönskande skogspartier. Tunnelbanan som tar en in till city på en kvart är också inom bekvämt gångavstånd. Nästa år kommer dessutom tvärbanan! Ryttmästarvägen erbjuder en egen radhus-oas samtidigt som man har Sundbybergs fantastiska utbud inom nära räckhåll. Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass.

 • Premium
Kyrkogatan 7, 3tr, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00

Kyrkogatan 7, 3tr

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
2 550 000 kr
40,4 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 450 kr/mån
63 119 kr/m²

Med ett oslagbart läge i hjärtat av Sundbyberg med direkt närhet till allt man kan önska sig finner ni denna mycket välplanerade och smakfulla 1,5:a. Högt upp i huset med fin och fri utsikt ned mot centrala Sundbyberg. Här erbjuds ett charmigt och trivsamt kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum, ljust och välplanerat vardagsrum samt ett trivsamt sovrum. Möjlig mini-2a, se alternativ planlösning! Med detta toppenläge i området är det utmärkta kommunikationer med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussar. All närservice du kan tänka dig finns inom promenadavstånd, restauranger, caféer, gym, yogastudio och shopping. Med denna lägenhet kan du verkligen utnyttja alla de fördelar Sundbyberg har att erbjuda. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information!

 • Plus
 • Hiss
Boplatsvägen 4, Brotorp, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00

Boplatsvägen 4

Lägenhet
Brotorp, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
2 745 000 kr
53 m²
3 rum
vån 1/4
4 445 kr/mån
51 792 kr/m²

Välkomna till denna ljusa bostad som bjuder på öppen och social planlösning, ett stilrent och modernt kök, badrum med TM&TT, två sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt en fantastisk balkong delvis mot grönska! Till bostaden hör förråd och i föreningen finns garage med 63 platser samt 3 platser utomhus. Västra Brotorp i Sundbyberg har med sitt nära läge till stan blivit en populär, levande och attraktiv stadsdel med småstadskänsla. Här bor du med närhet till vidsträckta grönområden, skolor, förskolor, service, samt tillgång till bra kommunikationer. Välkommen på öppna visningar alternativt kontakta ansvarig mäklare för egen visning! Notera att bostaden i föreningens register är registrerad som en 2rok men disponeras idag som 3rok.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hamngatan 27A, Vån 7/7, null, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Hamngatan 27A, Vån 7/7, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Hamngatan 27A, Vån 7/7, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Hamngatan 27A, Vån 7/7

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
6 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 7/7
4 494 kr/mån
80 185 kr/m²

Välplanerad gavelbostad med perfekt läge på attraktiva Hamngatan. Högst upp i huset finner ni denna ljusa bostad med en härligt inglasad balkong. Vidsträckt utsikt över Bällsta strand och omnjed. En kvalitetsbostad med öppen planlösning och stilrena matieralval. Välskött BRF.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stamgårdsparken 4, Vån 3/3, null, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 apr kl 14:00
Stamgårdsparken 4, Vån 3/3, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Stamgårdsparken 4, Vån 3/3, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Stamgårdsparken 4, Vån 3/3

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
2 295 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 563 kr/mån
57 375 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och perfekt planerade bostad i toppskick! Hög takhöjd, renoverat kök och badrum i samband med stambyte 2018 och praktisk sovalkov. Bostadens fönster blickar ut mot en lugn innergård. Mycket trevlig förening med god möjlighet till parkering. Eget källarförråd ingår. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva med en kort promenad till Sundbybergs centrum samt Solna strand tunnelbanestation!

 • Premium
Stallgatan 19, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun

Stallgatan 19

Lägenhet
Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
3 195 000 kr
78 m²
4 rum
vån 4/6
6 650 kr/mån
40 962 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastisk lägenhet i eftertraktade Brf Jubilaren. Bostaden präglas av en vacker ekparkett i ljus karaktär och väggar i vitgrå kulör. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas, där alltifrån grönska, till vackra utsikter och ett trevligt grannskap skapar en känsla av harmoni och glädje. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla de kriterier som behövs för att frodas och må i. Materialvalen är väl genomtänkta i stilren design, du har även praktisk förvaring via lägenhetens klädkammare och garderober men även via ett lägenhetsförråd. Tre stycken rymliga sovrum med fint ljusinsläpp och ett badrum som uppfyller alla bekvämligheter. En stor och bekväm balkong i västläge som rymmer diverse möblemang. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker. Det är dags att längta hem! Bostaden ligger längs med Stallgatan i Stora Ursvik. Området är mycket barnvänligt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana och Ursviks Torg klart, vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna med nya kommunikationer samt mataffär och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Vattugatan 9, Högst upp!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Vattugatan 9, Högst upp!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vattugatan 9, Högst upp!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vattugatan 9, Högst upp!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
6 895 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/3
5 169 kr/mån
65 667 kr/m²

Trivsam 4:a med optimal planlösning och bra avgift. Belägen på eftertraktad adress vid lugn återvändsgata, insynsskyddad och med genomgående planlösning. Här erbjuds ett kök i halvöppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat och stambytt badrum i fint snitt, gäst wc (stambytt), 3 tilltagna och väldisponerade sovrum samt balkong i fint sydvästläge mot lummig innergård. Granne med Tornparken, kort promenadavstånd till butiksgatan samt kommunikationer. Lågt belånad förening med tvättstuga och övernattningslägenhet i huset samt hiss. Denna vill du inte missa! Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller av caféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall samt tennisbanor precis utanför huset. Underbara Lötsjön och Golfängarna ligger dessutom en kortare promenad bort. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 45, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Lötsjövägen 45

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
1 195 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/5
1 378 kr/mån
79 667 kr/m²

Välkommen till denna lättplanerade 1:a med allt i ett! Passar utmärkt som första boende. Här erbjuds ni ett fint parkett golv, ljusa väggar och härligt ljusinsläpp. Ett praktiskt kök med kaklat stänkskydd och skåpsluckor i ljusa toner. Här finner ni ett effektivt badrum med wc, dusch och kaklade väggar. Direkt närhet till tunnelbanan och centrum! Här bor man i en välskött förening med låg avgift. Ett stenkast ifrån Hallonbergscentrum som erbjuder tunnelbana och flera busslinjer. Området erbjuder flera trevliga grönområden med Lötsjön och Råstasjön i framkant men man har även strategiskt bra läge med närhet till E4an och E18. En frisk prommenad förbi sjöarna finner man Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker, restauranger, biografer och även nationalarenan bredvid! Välkomna till ett hem som måste upplevas!

 • Hiss
Vintergatan 1, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00
Vintergatan 1, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vintergatan 1, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vintergatan 1

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
6 495 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/6
5 305 kr/mån
73 807 kr/m²

Varmt välkomna till ett toppmodernt och exklusivt boende i centrala Sundbyberg med en stor uteplats, påkostade materialval och en fantastisk planlösning. Gillar du känslan av kvalitativa hotell? Då har du hittat ditt nya hem! Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard, vattenburen golvvärme och exklusiva ytskikt med bland annat köksbänk och stänkskydd i grå terrazzo-sten. Bostaden har en fantastisk uteplats om ca 42 kvm i lugnt läge. Vidare finner ni ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med perfekt utrymme för matplats och goda sällskapsytor, 3 rogivande sovrum samt ett stilrent badrum utrustat med takdusch, tvättmaskin samt golvvärme. Flexibelt tillträde! Här bor du i en av Sundbybergs populäraste förening med service som gemensam takterrass med grill samt ett orangeri med utekök. Tillgång till festlokal och övernattningslägenhet. Varmgarage, cykelförråd samt eget stort källarförråd. Juridisk person kan godkännas i föreningen. Kontakta ansvarig mäklare Marcus för mer info och visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Ursviks allé 21, Ursvik, Sundbybergs kommun

Ursviks allé 21

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
1 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/4
3 627 kr/mån
43 370 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Välkomna till denna ljusa och välplanerade bostad belägen i hjärtat av Ursvik med all önskvärd service och kommunikation inom några minuters promenad. Härliga sociala ytor i öppen planlösning med stora fönster och balkong i sydväst, det skapar ett härligt ljus och balkongen blir sommartid en förlängning av vardagsrummet. Bostaden ligger i Stora Ursvik med närhet till både grönska och kommunikationer. Området är väldigt lugnt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm på samma gata ligger även den ica handlarn. Inom kort framtid står dessutom tvärbana och Ursvikstorg klart vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna med nya kommunikationer samt matbutiker och restauranger.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 11