Svenska Mäklarhuset Sundbyberg

Svenska Mäklarhuset Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fredsgatan 6B, vån 4, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Fredsgatan 6B, vån 4

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
2 995 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 338 kr/mån
66 556 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga 1,5: a på attraktiv adress i hjärtat av Sundbyberg! Den välplanerade planlösningen kan med enkelhet disponeras om till en praktisk 2: a! Bostaden erbjuder en rymlig fransk balkong med dubbeldörrar, ett stambytt badrum med dusch, modernt och stilrent kök med fönster och tillhörande matrum, luftigt vardagsrum med sovalkov för bred säng samt hall med god förvaring. Stabil BRF med hiss i huset. Separat förråd ingår. Optimalt läge mitt på Fredsgatan! Ett stenkast från fastigheten finner ni allt vad Sundbyberg erbjuder med ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt ett stort utbud av butiker. Direkt bakom fastigheten erbjuds Tornparkens gröna ytor och restaurang!

 • Plus
 • Hiss
Svalgränd 8A, vån 6/6, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Kommande
Svalgränd 8A, vån 6/6, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Svalgränd 8A, vån 6/6, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Svalgränd 8A, vån 6/6

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
Pris saknas
54 m²
2 rum
vån 6/6
3 370 kr/mån

På eftertraktad adress med takterrass och enastående vyer hittar du denna pärla med alla rätt! Välkommen till en oas högst upp i huset med fri terrass utan terrassgrannar i oslagbart sydvästläge. Lägenheten totalrenoverades 2020/21. Här finns ett tilltaget vardagsrum med platsbyggd bokhylla längs långsidan, fullutrustat kök från Ballingslöv, smakfullt badrum med tvättmaskin, svalt sovrum i norrläge med tillhörande drömmig walk-in closet och god förvaring. Vardagsrummets fantastiska fönsterpartier skapar en underbar utsikt mot takåsar och visar fantastiska solnedgångar året runt. Ytskick som vitlaserad fiskbensparkett i ek finns genomgående i bostaden. Välskött BRF med mycket god ekonomi med belåning om 3 800 kr/kvm, parkeringsplatser och välunderhållen byggnad. Äger marken. Hiss finns. Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, trevliga restauranger, mysiga caféer och matbutiker. Via Starrbäcksgatan till Tulegatan når du närmast Duvbo T-bana som tar dig in till Stockholm på ca 10 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Några minuter bort finns underbara Lötsjön, Marabouparken och Tornparken, perfekta för en dag i naturen! Välkomna på visning! Kontakta ansvarig mäklare Josephine Kvist 073 029 60 06 vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stenbrottsgatan 3, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Stenbrottsgatan 3

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
Pris saknas
74 m²
3 rum
vån 2/6
4 966 kr/mån

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a centralt i Sundbyberg! Här får ni ett totalrenoverat kök, generösa fönsterpartier, fullt fungerande öppen spis, två bra planerade sovrum med god förvaring samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Härlig balkong i fritt och insynsskyddat läge. Vacker ekparkett och vackra ljusa ytskikt i hela lägenheten. Stabil och väletablerad Brf. Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, restauranger, caféer och matbutiker. Promenadavstånd till Sundbybergs centrum där du har tillgång till kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg, buss och fjärrtåg. Någon minut bort finns Tuletorget, härliga Tornparken, samt på gångavstånd finns vackra promenadvägar runt Lötsjön och Råstasjön. Välkomna på visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ursviks allé 35, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Ursviks allé 35

Lägenhet
Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
1 995 000 kr
39 m²
2 rum
3 843 kr/mån
51 154 kr/m²

Varmt välkomna till Ursviks Allé 35 med uteplats i bästa solläge! - Hörnläge - Generös takhöjd - Uteplats i härligt söderläge - Öppen planlösning - Nära till matbutiker & service Otroligt välplanerad bostad där inga kvadratmetrar går till spillo. Uteplatsen i sydväst och ljusinsläppet bidrar till helheten som ni måste uppleva på plats. Busshållplats ett stenkast från porten. Vidare finner ni ett väl tilltaget sovrum med plats för förvaring, kök med robust rostfri maskinpark för maximal trivsamhet och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden följer även nyttjanderätten till ett källarförråd. Området är väldigt lugnt och trevligt, vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna. Kontakta ansvarig mäklare Marcus för mer information eller förhandsvisning!

 • Uteplats
 • Hiss
Fredsgränd 15, vån 3, Lötsjöhöjden, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Fredsgränd 15, vån 3

Lägenhet
Lötsjöhöjden, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
4 795 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 3/6
3 946 kr/mån
74 341 kr/m²

Välkommen till en suverän hörnlägenhet uppe på populära Lötsjöhöjden med stor och inglasad balkong om ca 7,5 kvm. med förmiddag- och eftermiddagssol. Perfekt disponerad 3:a med nyrenoverat kök, genomgående smakfulla och moderna materialval. Stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. Lugnt läge med endast 350m till T-bana! Föreningen har installerat solceller på taket och har laddstolpar för elbilar. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Balkong
 • Hiss
Gjuteribacken 4b, Lilla Alby - Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Kommande
 • Budgivning pågår

Gjuteribacken 4b

Lägenhet
Lilla Alby - Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
3 495 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/3
3 888 kr/mån
58 250 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Mycket centralt läge på lugn och omtyckt gata! En kvadratsmart bostad, stort kök med bra förvaring och rymlig matplats samt plats för två sovrum. Rymlig balkong med sol stora delar av dagen. Endast 2 min till tunnelbanan och pendeltåget. Ligger direkt intill Sundbybergs stadskärna med butiker och cafér, välkomna! Från bostaden har man närhet till det mesta. Ett brett utbud av kommunikationsmedel erbjuds; Kort promenadavstånd till Solna strand t-bana, Sundbybergs centrum t-bana, pendeltåg, tvärbana, fjärrtåg och ett antal busslinjer. I närheten till bostaden finns flertalet skolor och förskolor; Lilla Alby skolan, Klippans förskola, Kullens förskola, Stamgårdsparken förskola. Då bostaden är belägen centralt i Sundbyberg så finns det en uppsjö av shopping och service att tillgå. En rad caféer och restauranger finns bara ett stenkast bort. Från bostaden har man nära till både Lidl och Ica supermarket samt Willys. Vill man storhandla ligger Ica maxi i Solna buisness park några minuter bort. Läget på Gjuteribacken erbjuder det bästa av två världar. Man har dels närhet till city & puls som centrala Sundbyberg erbjuder men även till grönskan och lugnet.

 • Plus
 • Balkong
Forskningsringen 82A, vån 7/8, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Kommande
Forskningsringen 82A, vån 7/8, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 82A, vån 7/8, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 82A, vån 7/8

Lägenhet
Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
Pris saknas
71 m²
3 rum
vån 7/8
4 049 kr/mån

3:a med stor härlig balkong i dubbla värdestreck och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. - Oslagbar utsikt! - Stor balkong - Stilrena samt trendsäkra materialval! - Optimal förvaring - Garage i BRF Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastisk lägenhet i eftertraktade Brf Vaktstugan, framställt av Lindberg Stenberg Arkitekter med kvalitet och hållbarhet i fokus. Bostaden präglas av en vacker ekparkett i ljus karaktär och väggar i vitgrå kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard i kombination med komfort. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas, där alltifrån grönska, till vackra utsikter och ett trevligt grannskap skapar en känsla av harmoni och glädje. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla de kriterier som behövs för att frodas och må i. Dels är materialvalen väl genomtänkta i stilren design, du har även praktisk förvaring via lägenhetens klädkammare och garderober men även via ett lägenhetsförråd. Två stycken rymliga sovrum med fint ljusinsläpp och ett badrum som uppfyller alla bekvämligheter. Balkongen sträcker sig vackert runt det perfekta gavelläget med solen som faller in under hela dagen, här är du dessutom på våning 7 av 8 vilket i sin tur ger en fri och beundransvärd utsikt. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker. Det är dags att längta hem! Bostaden ligger längs med Forskningsringen, på höjden av Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är mycket barnvänligt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana och Ursviks Torg klart, vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna med nya kommunikationer samt mataffär och restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tulegatan 27A vån 4/5, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Kommande
 • Budgivning pågår

Tulegatan 27A vån 4/5

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
2 995 000 kr
39,8 m²
2 rum
vån 4/5
3 218 kr/mån
75 251 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Otroligt trivsam och välplanerad minitvåa på Tulegatan i Sundbyberg. Här har man ett rymligt vardagsrum med plats för både sällskapsdel med tillhörande möblemang. Balkong i högt läge! Fint ljusinsläpp via två större fönster i fil. Vidare erbjuds även ett fräscht kök utrustat med nya vitvaror från 2023. Stor hall utrustad med säkerhetsdörr och bra förvaringsmöjligheter. Ett sovrum med plats för 1.80 säng och ytterligare förvaring. Bostaden har även ett fint renoverat badrum från 2020. Genomgående trevlig karaktär med en tilltagen takhöjd om ca 2.70 som skapar en härlig rymd och ljus! Här är man boende i Brf Hejaren 3 som är en stabil och välmående förening. Här har man gjort dom stora renoveringarna såsom stambyte, fasad, tak, fönsterbyte (2017) och balkongrenovering (2017). I föreningen finns en gemensam tvättstuga, grillplats, cykelrum och styrelserum. Alldeles utanför porten når man allt man behöver. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, gym, service samt Lötsjön med dess trevliga promenadstråk. Detta är en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende!

 • Balkong
 • Hiss
Starrbäcksgatan 11A, vån 3, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Kommande
Starrbäcksgatan 11A, vån 3, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Starrbäcksgatan 11A, vån 3, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Starrbäcksgatan 11A, vån 3

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
Pris saknas
79 m²
3 rum
vån 3/4
4 420 kr/mån

Kontakta för visning! Varmt välkomna till denna trivsamma och moderna bostad! Högt upp i huset med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en social och inbjudande atmosfär. Det stilmedvetna köket har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Köket bjuder på praktisk förvaring bakom luckor i grå nyans samt moderna vitvaror. Vidare finner ni vardagsrum med stora fönsterpartier i burspråk och utgång till bostadens balkong, stor matplats för 6-8 personer, två ordentliga sovrum varav ett med klädkammare samt ett lyxigt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta finns det en hiss i fastigheten som tar dig till förråd och varmgarage för parkering. Samtliga parkeringsplatser har laddbox. Bostaden har centralt men samtidigt lugnt läge. Med endast några få minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer såsom pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer. Duvbos tunnelbanestation finner ni ett stenkast bort. Längs Fredsgatan finner ni ett brett utbud av restauranger och butiker. Förutom närhet till kommunikationer har ni även grönskan runt knuten med Lötsjön, Råstasjön, Golfängarna samt Marabouparken och Tornparken.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9