Mäklare Simon Struwe

Simon Struwe

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästgårdsgatan 2, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Borttagen före visning

Prästgårdsgatan 2

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
3 695 000 kr
50 m²
2 rum
vån 7/12
3 229 kr/mån
73 900 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 47, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 47

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
1 895 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån -1/4
4 639 kr/mån
37 525 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa! Här har man total insyns frihet balkong med vy mot grönska och ett stenkast från centrum. Det öppna vardagsrummet fylls upp av ljus från de härliga fönsterpartierna. Här finns ett stort och rymligt kök och ett rymligt kaklat badrum med tvättmaskin. Här bor man i en välskött förening. Ett stenkast ifrån Hallonbergscentrum som erbjuder tunnelbana och flera busslinjer. Området erbjuder flera trevliga grönområden med Lötsjön och Råstasjön i framkant men man har även strategiskt bra läge med närhet till E4an och E18. En frisk prommenad förbi sjöarna finner man Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker, restauranger, biografer och även nationalarenan bredvid! Välkomna till ett hem som måste upplevas!

 • Balkong
 • Hiss
Max Sievertsgatan 6B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Imorgon kl 11:10
Max Sievertsgatan 6B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Max Sievertsgatan 6B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Max Sievertsgatan 6B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
5 895 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2/9
4 645 kr/mån
68 547 kr/m²

Flytta in i Sumpans nyaste och lyxigaste kvarter! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastisk lägenhet i eftertraktade Brf T2 Fabriksparken! En välplanerad lägenhet med inglasad balkong, tre separata sovrum och en öppen social miljö mellan kök och vardagsrum med gott om plats för sociala sammankomster. Från vardagsrummet nås den trevliga inglasade balkongen med plats för diverse möblemang. Bostaden präglas av en vacker 1-stavsparkett i ljus karaktär och genomgående exklusiva materialval i hela lägenheten. Vidare finner ni ett elegant och modernt kök från Vedum med bänkskiva av kompositsten samt vitvaror från Electrolux där man kan njuta av middagar i goda vänners lag. Ett stort och väl tilltaget sovrum med gott om förvaring samt två stycken rymliga sovrum med fint ljusinsläpp. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla de kriterier som behövs för att frodas och må i. Bostaden måste ses och upplevas på plats! Föreningen har en räntegaranti fram till april 2025 som säkerställer avgiften till dess. Denna moderna fastighet erbjuder garage, gemensama takterrasser samt gemensam tvättstuga och cykelförråd med tillgång till cykelservice. Solid äkta BRF med låga avgifter och ägd mark. Brf T2 Fabriksparken är strategiskt beläget i centrala Sundbyberg med närhet till allt man kan önska sig i en kvartersstad. Från bostaden har man närhet till både grönskan och Sundbyberg centrum med tillgång till trevliga restauranger och kommunikationer såsom tvärbana, pendeltåg och tunnelbana. Här, i denna charmiga oas, omges du av den ljuva rytmen av en småstad och trevliga grönområden, allt medan du har pulsen av Stockholm city bara några minuter bort!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Boplatsvägen 4, Brotorp, Sundbybergs kommun
 • Imorgon kl 13:30

Boplatsvägen 4

Lägenhet
Brotorp, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
2 745 000 kr
53 m²
3 rum
vån 1/4
4 445 kr/mån
51 792 kr/m²

Välkomna till denna ljusa bostad som bjuder på öppen och social planlösning, ett stilrent och modernt kök, badrum med TM&TT, två sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt en fantastisk balkong delvis mot grönska! Till bostaden hör förråd och i föreningen finns garage med 63 platser samt 3 platser utomhus. Västra Brotorp i Sundbyberg har med sitt nära läge till stan blivit en populär, levande och attraktiv stadsdel med småstadskänsla. Här bor du med närhet till vidsträckta grönområden, skolor, förskolor, service, samt tillgång till bra kommunikationer. Välkommen på öppna visningar alternativt kontakta ansvarig mäklare för egen visning! Notera att bostaden i föreningens register är registrerad som en 2rok men disponeras idag som 3rok.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 45, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Lötsjövägen 45

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
1 250 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/5
1 378 kr/mån
83 333 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS- Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till denna lättplanerade 1:a med allt i ett! Passar utmärkt som första boende. Här erbjuds ni ett fint parkett golv, ljusa väggar och härligt ljusinsläpp. Ett praktiskt kök med kaklat stänkskydd och skåpsluckor i ljusa toner. Här finner ni ett effektivt badrum med wc, dusch och kaklade väggar. Direkt närhet till tunnelbanan och centrum! Här bor man i en välskött förening med låg avgift. Ett stenkast ifrån Hallonbergscentrum som erbjuder tunnelbana och flera busslinjer. Området erbjuder flera trevliga grönområden med Lötsjön och Råstasjön i framkant men man har även strategiskt bra läge med närhet till E4an och E18. En frisk prommenad förbi sjöarna finner man Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker, restauranger, biografer och även nationalarenan bredvid! Välkomna till ett hem som måste upplevas!

 • Hiss
Ursviks allé 21, Ursvik, Sundbybergs kommun

Ursviks allé 21

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
1 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/4
3 627 kr/mån
43 370 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Välkomna till denna ljusa och välplanerade bostad belägen i hjärtat av Ursvik med all önskvärd service och kommunikation inom några minuters promenad. Härliga sociala ytor i öppen planlösning med stora fönster och balkong i sydväst, det skapar ett härligt ljus och balkongen blir sommartid en förlängning av vardagsrummet. Bostaden ligger i Stora Ursvik med närhet till både grönska och kommunikationer. Området är väldigt lugnt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm på samma gata ligger även den ica handlarn. Inom kort framtid står dessutom tvärbana och Ursvikstorg klart vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna med nya kommunikationer samt matbutiker och restauranger.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6