Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro

Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Grindstugans väg 4, Bålsta/Krägga, Håbo kommun
 • Kommande
Grindstugans väg 4, Bålsta/Krägga, Håbo kommun, bild 2
Grindstugans väg 4, Bålsta/Krägga, Håbo kommun, bild 3

Grindstugans väg 4

Villa
Bålsta/Krägga, Håbo kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
Pris saknas
176 + 21 m²
6 rum
1 000 m² tomt

***HUSET VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSE. VÄLKOMMEN ATT BOKA VISNING*** Stilrent Trivselhus på ca 70 m avstånd från Mälarens strand i natursköna Krägga! Men en totalyta om 197 kvm erbjuder huset generösa sällskapsytor och påkostat, inglasat uterum från 2016 som förlänger säsongen. Två helkaklade badrum och allrum med entresol-räcke samt takfönster. Huset är inrett i neutrala färger. Välordnad tomt med såväl blomsterprakt som vintergrönt. Prydlig gräsmatta som ramas in av snyggt murverk med vacker sten. Fint läge inne i Herrgårdsbyn som nås via den vackra allén. Invid badplatsen som ligger på "badrocksavstånd", finns det fint anlagda, belysta gångvägar i den vackra Sjöparken. Krägga Herrgård ligger i närområdet och här ordnas bröllop, konserter och vinprovningar för att nämna ett urval. Såväl midsommar-som Valborgsfirande anordnas också. Buss passerar området och tar er till pendeltåg. I Bålsta finns välsorterade livsmedelsbutiker (ICA Maxi och COOP) klädbutiker, restauranger, Apotek, frisörer och handelsträdgård/florist. Många förskolor och skolor finns att välja mellan där Gransäterskolan är den som ligger närmast geografiskt. Buss passerar området och tar er till pendeltåget i Bålsta. Det här är huset för dig som bara vill flytta in och njuta av det fina skicket, den omgivande naturen och Mälarens glittrande vatten!

 • Premium
 • Energieffektiv
Enbärsvägen 7, Kungsängen/Tibblehöjden, Upplands-Bro kommun
 • Kommande

Enbärsvägen 7

Lägenhet
Kungsängen/Tibblehöjden, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
2 595 000 kr
97 m²
4 rum
vån 5/6
6 025 kr/mån
26 753 kr/m²

Ljus och mycket bra planerad bostadsrätt om rymliga 97 kvm i Brf Kungstibble. Lägenheten är registrerad som en 4:a men är idag en riktigt stor 3:a med makalösa sällskapsytor i öppen planlösning. Stor balkong i sydvästläge och generösa fönster som ger vackert ljusinsläpp. Rymligt, helkaklat badrum med tvättmaskin samt separat WC. Två klädkammare, ett lägenhetsförråd samt externt förråd i entréplanet. Mycket bra läge med närhet till Lillsjön med barnvänlig strand och härliga naturområden. Gångavstånd/bra busskommunikationer till pendeltåget. Uppskattad kvartersbutik finns i området. Hiss i huset. Möjlighet till laddplats för elbil finns. Välskött och mycket trevlig brf.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rättarbodavägen 23, Bro/Rättarboda, Upplands-Bro kommun
 • Kommande
Rättarbodavägen 23, Bro/Rättarboda, Upplands-Bro kommun, bild 2
Rättarbodavägen 23, Bro/Rättarboda, Upplands-Bro kommun, bild 3

Rättarbodavägen 23

Villa
Bro/Rättarboda, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
Pris saknas
208 m²
6 rum
2 001 m² tomt

Modern och energisnål villa med tydliga drag av New England-stil, beläget ca 250 m från Mälaren. Huset om 208 kvm har uppdaterats med solceller, vilket kommer att borga för riktigt låga driftkostnader, snabbladdare till bil och robotgräsklippare mm. Genomtänkt planlösning och generösa sällskapsytor med vackra fönsterpartier. Fyra rymliga sovrum, varav ett i entréplanet. Allrum i övre plan med utgång till stor, tillbyggd balkong. Välutrustat kök med inredning från Vedum med intilliggande matplats i stort burspråk som badar i ljus. Golvvärme i båda planen, braskamin och bastu adderar livskvalitet tillsammans med den härliga tomten om 2001 kvm med växthus, carport och uppvuxen grönska. Generösa uteplatser där ni samlar vänner och familj till sommarfesten. Fantastiskt område med hög trivsel bland de boende och där samfälligheten har en egen badplats på privat strand med båtbryggor. Här samlas de boende för firande av såväl Valborg som midsommarafton. Härifrån ordnas även aktiviteter för barnen som "gottisjoggen" och seglarskola. Stranden ägs och sköts privat av de boende i Rättarboda Fastigheten ligger lugnt belägen på en skaftväg nära naturen vid med smidig gångväg till pendeltåget. Strax utanför området finns närservice, pizzeria, en japansk restaurang och Campus Jensen (F-9), en skola som ligger på gångavstånd med vacker skogsmiljö intill. Frekventa bussturer går från området mot Bro station. En kort promenad bort ligger Bro Hof Golfklubb med golfbana i högsta klass och en restaurang med riktigt bra kök. Stockholms centrala delar nås med bil på ca 30 minuter och det är gång- och cykelavstånd till pendeltåget. Pendeltåget tar ca 30 minuter till stan. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Marie-Louise Lindgren för mer information och visning, 0708-384591

 • Premium
Klockarebovägen 62, Bålsta/Frösundavik, Håbo kommun
 • Kommande
Klockarebovägen 62, Bålsta/Frösundavik, Håbo kommun, bild 2
Klockarebovägen 62, Bålsta/Frösundavik, Håbo kommun, bild 3

Klockarebovägen 62

Lägenhet
Bålsta/Frösundavik, Håbo kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
2 795 000 kr
89,1 m²
4 rum
vån 1/1
4 276 kr/mån
31 369 kr/m²

Här är bostaden för dig som bara vill flytta in och njuta av ett lättskött hus i ett barnvänligt och sjönära område. Huset är smakfullt inrett i harmonisk färgskala med en genomtänkt planlösning. Här finns hela tre sovrum och två badrum samt fina uteplatser. Tomten ramas in av en lummig ligusterhäck. Intill ligger vacker åkermark, fina enfamiljshus och den charmiga Kalmar kyrka som uppfördes på 1100-talet. Externt förråd i anslutning till entrén och parkeringsplatsen ligger bekvämt på framsidans innergård. Föreningen ligger med närhet natur och vatten och det är inte långt till väl utbyggd service i centrala Bålsta. Här erbjuds ett boende med det bästa av två världar, eget hus med bostadsrättens alla fördelar! Huset visas efter överenskommelse. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Marie-Louise Lindgren på 0708-384591 eller [email protected]

 • Premium
 • Uteplats
Hjortronvägen 115, Kungsängen/Tibble, Upplands-Bro kommun
 • Kommande

Hjortronvägen 115

Lägenhet
Kungsängen/Tibble, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
1 550 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/3
3 042 kr/mån
34 444 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva den här tilltalande 1:an med en snyggt byggd sovalkov. Fint hörnläge med altan i bästa sydvästläge. Här finns plats för loungegruppen och grillen så bjud in dina vänner till en förkväll. Smakfullt renoverat helkaklat badrum med moderna färgval och en bra lösning med arbetsbänk ovan tvättmaskin. Fräscht kök med gott om förvaring och bra plats för matbordet. Stort luftigt vardagsrum med utgång till altan. Rymlig hall med gott om förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Vill ni bo i direkt närhet till parkering, matbutik och naturen så är det här något för dig. Besök gärna föreningens informativa hemsida, www.boitibble.se. Önskas privatvisning, kontakta Henrik Björkman, 070 752 30 55.

 • Plus
 • Uteplats
Lärksoppsvägen 8, Kungsängen/Norrboda, Upplands-Bro kommun
 • Kommande
Lärksoppsvägen 8, Kungsängen/Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 2
Lärksoppsvägen 8, Kungsängen/Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 3

Lärksoppsvägen 8

Villa
Kungsängen/Norrboda, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
Pris saknas
129 + 29 m²
5 rum
585 m² tomt

Mycket trevligt hus på barnvänliga Lärksoppsvägen med närhet till storslagen natur och bra serviceutbud. Totalyta om 158 kvm (129 kvm+29 kvm) med ombyggt kök med synnerligen generös matplats där ni samlar ett större middagssällskap. Huset präglas av fina ytor för sällskap och umgänge samt genomtänkt placerade fönster i varierande form och storlek. Biluppfart med plats för flera bilar med bekväm access till entrédörren, perfekt då du kommer hem med tunga matkassar. Sovrummen ligger privat i övre plan och ytterligare ett möjligt sovrum finns i entréplanet. Mycket attraktivt och barnvänligt område nära naturen men med storstadens puls på bekvämt avstånd. Området ligger med stora skogsområden och två sjöar på gångavstånd. Bra vardagsservice finns i närområdet och här ligger Kungsängens mest eftertraktade förskola! Huset byggdes 2006 med hög byggnadsteknisk standard.

 • Premium
Vallmostigen 86, Bro/Finnsta, Upplands-Bro kommun
 • Kommande
Vallmostigen 86, Bro/Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 2
Vallmostigen 86, Bro/Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 3

Vallmostigen 86

Lägenhet
Bro/Finnsta, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
2 250 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
5 038 kr/mån
29 221 kr/m²

Ljust och trevligt bostadsrättsradhus om rymliga 77 kvm med två lättmöblerade sovrum och fint vardagsrum med utgång till altan. Fint renoverat arbetskök med intilliggande matplats som ligger i anslutning till vardagsrum. Sagolik tomt och bra läge i ytterkanten av området, här får den odlingsroade sitt lystmäte och det finns gott om lekyta för barnen. Genomgående ljusa färger och fint, helkaklat badrum. Välkommen till ett bekvämt boende med närhet till natur, service och badplatser.

 • Premium
 • Uteplats
Korpstigen 4B, Bro/Råby Gärde, Upplands-Bro kommun
 • Kommande

Korpstigen 4B

Lägenhet
Bro/Råby Gärde, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
1 750 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/2
4 367 kr/mån
27 778 kr/m²

Bästa läget i föreningen! Välkommen till den här ombyggda markplans 3:an med ypperligt läge med stor altan i rakt söder med härliga gräsytor perfekt för lek och spring! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Stort badrum med fönster. BoKlok Råby är en mycket omtyckt förening med smidigt gångavstånd till pendeltåg, centrum och skolor. En parkeringsplats tillhör lägenheten och ett externt förråd. Perfekt boende för dig som vill bo i markplan med utpräglad radhuskänsla. Som boende i Bro finns mycket att utforska; plocka svamp och blåbär i stora skogsområden i Rösaring eller besök herresäten och gamla kyrkor. Fina, barnvänliga badplatser vid Lejondal och på Björknäs. I centrum finns apotek, ICA, frisör, tandläkare och tobaksaffärer med postutlämning. Dessutom finns bibliotek, café och simhall i renoverade Brohuset. Omtyckt aktivitetspark nära centrum med utegym, parkourbana, skatepark, basketplan och fotbollsplan. För golfaren finns hela tre golfbanor på smidigt avstånd; Bro Hof, Bro Bålsta GK samt Sofielunds pay & playbana. Dessutom finns Kungsängens GK. På promenadavstånd når du pendeltåget som tar dig till Stockholms centrala delar på ungefär 35 minuter.

 • Uteplats
Hjärtstensvägen 15, Kungsängen/Norrboda, Upplands-Bro kommun
 • Kommande

Hjärtstensvägen 15

Lägenhet
Kungsängen/Norrboda, Upplands-Bro kommun
Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro
2 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/6
5 272 kr/mån
35 746 kr/m²

En lägenhet som präglas av ljus och rymd med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du på välplanerade 67 kvm fördelat i 3 r.o.k. Modernt och fullutrustat kök i klassiskt vitt med bra arbets- och avlastningsytor. Från köket nås den otroliga inglasade balkongen i härligt sydväst läge som ger rikligt med sol. Med det höga läget sitter ni ogenerat och har utblick över villataken. Stort och luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp. Helkaklat badrum i stilrent utförande. Kakel i vitt och klinker i bronserande toner. Två rymliga sovrum. Trevlig hall med bra utrymme för ytterkläderna. Norrboda är ett lugnt och omtyckt område med närhet till det mesta kommunen har att erbjuda. Gångavstånd till omtyckta Lillsjö badet och fina skogsområden. Ett par minuters promenadväg bort, vid handelsplatsen ligger Daisy's, Asian Deli, Biltema, Coop, ByggMax och McDonald's. Ecogym finns på granngatan. Med enkelhet nås buss som tar dig till pendeltågsstationen på några minuter, tåget tar dig sedan till Stockholms centrala delar på ca 30 minuter. Förråd i källarplan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9