Mäklare Filip Nelson

Filip Nelson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skrällebergsvägen 14B, Götalunden, Trollhättans kommun

Skrällebergsvägen 14B

Lägenhet
Götalunden, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
675 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/3
4 060 kr/mån
17 089 kr/m²

Varmt välkomna till Skrällebergsvägen 14B. Endast ett par minuters promenad från centrum, högskola och resecentrum finner ni denna fina och välskötta lägenhet. Redan innanför entrén möts ni av ljusinsläpp från två väderstreck och framförallt från den rymliga och inglasade balkongen! I ett soligt västerläge finns goda möjligheter att möblera upp ett härligt "uterum" som bjuder in till skönt häng till dagens sista strålar. Det ordentliga köket ger plats för matbord och är ljust och smakfullt inrett i vitt. Planlösningen är genomtänkt och erbjuder både förvaring, plats för soffa och säng. Lägenheten är perfekt som studentboende eller som övernattningslägenhet! HSBs brf Näktergalen är en stabil och uppskattad förening med både övernattningsrum, bastu och fina grönområden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Bokgatan 18, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 18

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
225 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/2
4 374 kr/mån
4 737 kr/m²

Tillfälle! Nu erbjuds en totalrenoverad 1-rumslägenhet om 47,5 kvm på bottenplan och med egen uteplats i härligt söderläge. Luftigt vardagsrum, rymligt kök, klädkammare och stamrenoverat badrum. Här bor man med lekplats och grillplats på föreningens innergård samt närhet både till skola, förskola och livsmedelsbutik. Välkomna på visning!

Gaddesanna 274, Solgården, Gaddesanna - Vänersnäs, Vänersborgs kommun
Gaddesanna 274, Solgården, Gaddesanna - Vänersnäs, Vänersborgs kommun, bild 2
Gaddesanna 274, Solgården, Gaddesanna - Vänersnäs, Vänersborgs kommun, bild 3

Gaddesanna 274, Solgården

Villa
Gaddesanna - Vänersnäs, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
8 000 000 kr
7 040 m² tomt

Välkommen till sagolika Solgården invid Vänerns strand! På denna utvecklingsbara fastighet med oslagbart läge är möjligheterna oändliga. Här finns Röda huset som kan användas som vandrarhem, Gula Paviljongen för kursverksamhet, en receptionsbyggnad med ovanliggande lägenhet samt flertalet stugor för uthyrning. Solterrass finns vid strandkanten och rymliga inglasade uterum hör till både vandrarhem och lokal. Byggnaderna är välskötta och kommunalt vatten & avlopp samt fiber har nyligen installerats. Solpaneler bidrar till lägre energiåtgång. Fastigheten är på 7040 kvm. Huvudbyggnaden omfattar ca 270 kvm och samlingslokalen ca 170 kvm. Omgivningen på Solgården och vackra Vänersnäs är perfekt för att arrangera roliga teambuildingaktiviteter, konferenser, utbildningar, möten och fester eller läger- och fritidsverksamheter. Möjlighet kan finnas att stycka av fastigheten i samråd med Vänersborgs kommun.

  • Premium
Boteredsvägen 17, Botered, Vänersborgs kommun

Boteredsvägen 17

Villa
Botered, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 450 000 kr
115 + 32 m²
5 rum
1 494 m² tomt

Välkommen till Boteredsvägen 17 och denna charmiga villa. Flertalet fina 30-tals detaljer är bevarade och detta bidrar till att huset får en härlig karaktär. Huset inrymmer bland annat ett inbjudande vardagsrum/matsal i vinkel, tre bra sovrum på övre plan, fint renoverat badrum och ett charmfullt kök. Villan värms med luft/vattenvärmepump och det fantastiska trippelgaraget är som klippt och skuret för den motorintresserade. Även på uppfarten finns plats för flera bilar. Fastigheten är belägen på en trevlig hörntomt med närhet till skola, fotbollsplan och Öxnereds tågstation. Upplev detta hus redan nu genom vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på vår hemsida!

Norra Timmervik 410, null, Vänersborgs kommun
  • Tis 18 jun kl 16:30

Norra Timmervik 410

Villa
Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 150 000 kr
50 m²
3 rum
1 235 m² tomt

Upptäck din egen oas av lugn och avkoppling i detta välskötta fritidshus i vackra Dalsland! Nuvarande ägare bor i huset och med ett charmigt inglasat uterum kan du njuta av naturen året runt med skogen som granne. Storstugan har en luftvärmepump samt en härlig kamin för mysiga stunder och på tomten står flertalet förrådsbyggnader och dessutom anlades ett nytt avloppssystem 2023. Gäststugan erbjuder extra utrymme för vänner och familj att dela minnesvärda stunder tillsammans. Dessutom, med ett praktiskt garage, är din bil och utrustning alltid skyddade mot väder och vind. Upplev harmonin och skönheten i Norra Timmervik och detta härliga läge. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Korsebergsvägen 25, Onsjö/Nabbensberg, Vänersborgs kommun

Korsebergsvägen 25

Villa
Onsjö/Nabbensberg, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
2 150 000 kr
108 + 80 m²
1 000 m² tomt

Välkommen till charmiga och välskötta Korsebergsvägen 25! Flertalet fina 30-tals detaljer är bevarade och detta bidrar till att huset får en härlig karaktär. Huset inrymmer idag 2 kök vilket ger förutsättningar för generationsboende eller uthyrning. Vill du istället bygga om övervåningen ges den större familjen fler sovrum. Här finns också generösa förvaringsytor i källarplanet. Till huset hör ett enklare garage och stor uppfart med plats för flera bilar samt gäststuga och förråd. Fastigheten är belägen på en stor och mycket trevlig hörntomt med vy mot vattnet vid Vassbotten. Villan värms fördelaktigt av en bergvärmepump!

Slussen 2, Köpmannebro, Melleruds kommun
  • Budgivning pågår

Slussen 2

Villa
Köpmannebro, Melleruds kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
3 500 000 kr
123 + 44 m²
6 rum
2 150 m² tomt

Mycket välskött och rymlig villa med sjötomt och egen härlig altan och brygga invid Dalslands kanal. Här finner ni bland annat ett mycket fint renoverat kök, ett nytt värmesystem via luft/vattenvärmepump samt vidbyggd carport. Kom och upplev detta sagolika läge där du kan njuta på solaltanen eller ta ett bad direkt från bryggan. Fiber finns. Välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Ringaregatan 7, Frändefors, Vänersborgs kommun

Ringaregatan 7

Villa
Frändefors, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 475 000 kr
110 + 72 m²
5 rum
661 m² tomt

Välkommen till välskötta Ringaregatan 7 och denna trevliga fint planerade villa som är belägen på en lugn gata i gemytliga Frändefors. Huset inrymmer tre sovrum med möjlighet till fler och har generösa förvaringsytor i källarplan. Huset värms effektivt via luft/vattenvärmepump, är omdränerat -90 och en stor del av husets interiör har renoverats de senaste åren. Här finns vidbyggt garage, stilrent kök och fint badrum. Lättskött, stor tomt samt uteplats. Fiber finns. Välkommen att boka in dig på visning!

Mollbergsvägen 7, Brålanda, Vänersborgs kommun

Mollbergsvägen 7

Villa
Brålanda, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
Pris saknas
104 + 153 m²
5 rum
952 m² tomt

Varmt välkommen till Mollbergsvägen 7 och denna enplansvilla med källare och bra läge på lugn gata i familjära Brålanda. Huset har en praktisk planlösning, 2 kaklade badrum och 3 bra sovrum. Här har yttertaket nyligen renoverats och i anslutning till köket finns ett härligt inglasat uterum som förlänger sommaren. Baksidan ligger fritt mot grönområde. Vidbyggt garage och rymlig källare med gillestuga samt hobbyrum och gott om förvaringsutrymmen. I gillestugan finns en öppen spis och fiber är installerat. Visst renoveringsbehov föreligger. Välkommen på visning!

Visar alla 9