Svenska Mäklarhuset Vänersborg

Svenska Mäklarhuset Vänersborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gåseviken 400, Gåseviken, Vänersborgs kommun

Gåseviken 400

Tomt
Gåseviken, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
225 000 kr
2 547 m² tomt

Vill du bygga eget och bo avskilt med endast grönska runt Dig? Här kommer ett gyllene tillfälle att förverkliga Din dröm. Endast 15 minuter ifrån Vänersborg centrum finner man denna natursköna tomt på 2 547 kvm. Fastigheten är elansluten till Vänersborgs kommunala nätverk. Tomten har blivit avstyckad och skövlad på de flesta stora träd. Förhandsbesked finns för byggnation av bostad och anslutning till väg. Välkommen att boka en visning!

Rörvik 327, Rörvik, Vänersborgs kommun
 • Ons 29 maj kl 17:00
Rörvik 327, Rörvik, Vänersborgs kommun, bild 2
Rörvik 327, Rörvik, Vänersborgs kommun, bild 3

Rörvik 327

Fritidshus
Rörvik, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 550 000 kr
75 m²
1 431 m² tomt

Välkommen till Rörvik 327 och denna fantastiska pärla till fastighet! I ett högt och skyddat läge och otrolig utsikt över Vänern ligger detta omhändertagna hus som är byggt på 80-talet och inväntar ny ägare. Läget är optimalt då huset är placerat helt utan insyn och så pass nära stranden att du varje morgon kan ta ditt morgondopp. Huset med sina 75 kvadratmeter är fördelat på ett ljust och härligt kök med öppen planlösning mot sällskapsrummet. Vi har även tre sovrum samt wc. I ett uthus på tomten finner vi badrummet med dusch och tvättställ. Vacker tomt och gott om parkeringsmöjligheter. Redan när man kommer in i hallen förstår man att man kommer mötas av något speciellt. Inne i bostaden slås man direkt av det fina ljusinflödet och den vackra vyn över Vänern. Både från kök och vardagsrum når du altanen som sträcker sig längt med huset och här kan du verkligen koppla av och njuta av solen under stora delar av dagen. Är du på jakt efter ditt egna paradis, ta nu chansen att uppleva denna fastighet! Välkommen att boka in dig på visning.

 • Premium
Bokgatan 18, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 18

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
225 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/2
4 374 kr/mån
4 737 kr/m²

Tillfälle! Nu erbjuds en totalrenoverad 1-rumslägenhet om 47,5 kvm på bottenplan och med egen uteplats i härligt söderläge. Luftigt vardagsrum, rymligt kök, klädkammare och stamrenoverat badrum. Här bor man med lekplats och grillplats på föreningens innergård samt närhet både till skola, förskola och livsmedelsbutik. Välkomna på visning!

Ringgatan 14B lgh 1203, Ringgatan - Centralt, Vänersborgs kommun

Ringgatan 14B lgh 1203

Lägenhet
Ringgatan - Centralt, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 590 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/3
5 561 kr/mån
18 706 kr/m²

Denna fantastiska lägenhet är en dröm som går i uppfyllelse för den som söker en vacker bostad med fantastisk sjöutsikt. Med sina 85 kvadratmeter har denna lägenhet allt man kan önska sig, med tre ljusa och luftiga rum och lägenheten har löpandes renoverats från 2010 tills idag. Ett modernt kök, helkaklat badrum med nytt porslin, nya golv i lägenheten. Lägenheten är perfekt belägen nära centrum, skolor och natur, vilket ger en idealisk balans mellan stadsliv och avkoppling. Och med kommunikationer i närheten, är det enkelt att ta sig vart som helst i staden. Men det är sjöutsikten som verkligen sätter denna lägenhet i en klass för sig. Med två stora inglasade balkonger kan du njuta av de mest fantastiska solnedgångarna över Vänern och Karls Grav. Det finns inget bättre sätt att slappna av och koppla av efter en lång dag. Lägenhetens vardagsrum är en underbar plats att umgås med familj och vänner, med gott om plats att röra sig på. Båda sovrummen är rejält tilltagna varv en har tillgång till en av de inglasade balkongerna, vilket gör dem till perfekta platser att njuta av en god bok eller en kopp kaffe. Kort sagt, denna lägenhet är en riktig pärla med allt du kan tänka dig och mer därtill. Boka en visning idag och upplev själv allt det här underbara hemmet har att erbjuda!

 • Plus
Berg 135, Brålanda, Vänersborgs kommun

Berg 135

Villa
Brålanda, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 100 000 kr
68 + 16 m²
3 rum
8 400 m² tomt

Letar du efter en fastighet en bit utanför stan med närhet till fin natur och svalkande bad? Då ska du kika in denna fastighet med adress Berg 135. Detta boende passar dig som är ute efter en fritidshus men även dig som letar efter något permanent. Nuvarande ägare har på ett fint sätt renoverat huset med bland annat nytt kök i lantlig stil, nya fönster, tvättat fasaden och installerat braskamin. Huset inrymmer ett entréplan med rymlig hall, kök med matplats, vardagsrum, wc och tvättstuga med dusch. Härlig altan i söderläge. På övre plan finner vi två sovrum i bra storlekar och från ena sovrummet når du en balkong i västerläge. På övre plan finns även en wc. Som ägare till denna fastighet får du även tillgång till tre trevliga uthus. Tomten är på hela 8 400 kvm och här ligger huset omringat av fin grönska och åkrar. Den populära campingen och badplatsen i Sikhall liggen endast 3,5 km bort. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

Ekevägen 3D, Mariedal, Vänersborgs kommun

Ekevägen 3D

Radhus
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 675 000 kr
110 + 10 m²
4 rum
188 m² tomt

Välkommen till Ekevägen 3d och detta mycket trivsamma radhus som är beläget i ett lugnt och familjärt villaområde på Mariedal. Huset inrymmer bland annat ett ljust och härligt sällskapsrum med öppen planlösning mot matsalsdelen och köket, tre sovrum på övre plan samt ett fräscht badrum som renoverades 2014 samt en effektiv luftvärmepump som installerades 2023. Det som verkligen utmärker detta hus och som kommer tilltala dig är den fantastiska altanen på framsidan. Altanen är belägen i ett skyddat läge och här kan du njuta av solen under stora delar av dagen/kvällen. Till fastigheten tillhör en carport samt ett förråd som byggdes 2017. På Ekevägen bor du med gångavstånd till både skola, förskola och lekplatser. Du har även fina Önafors i närheten med sina vackra promenadstigar. Välkommen att boka in dig på visningen, vi ses!

Tackjärnsvägen 18A, Blåsut, Vänersborgs kommun

Tackjärnsvägen 18A

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
3 925 000 kr
117 + 48 m²
7 rum
455 m² tomt

Är ni en familj som letar efter ett välskött hus på Blåsut med möjlighet till många sovrum? Då har ni nu möjlighet att förvärva detta trevliga och unika hus som är beläget på en lugn återvändsgata med gångavstånd till badplats. Fantastiskt trevlig utsikt över Vänern både från balkongen i köket samt från övre plan. Sedan förvärvet 2010 har nuvarande ägare utfört omfattande renoveringar som badrum, kök, tak samt värmesystem. Bostaden är välplanerad och fördelar sig på tre plan med kök/vardagsrum på entréplan som är en trivsam samlingsplats för sociala sammanhang. Vi har även master bedroom med väl tilltagen walk-in-closet samt badrum på samma plan. Ovanvåningen inrymmer idag fyra sovrum, ett allrum och ett badrum. Med relativt enkla medel kan man här uppe justera planlösningen så man istället får ett stort allrum. Källaren består av ett allrum, kontor, tvättstuga, bastu samt gott om förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Lättskött tomt med baksida i soligt söderläge. Till fastigheten tillhör ett garage med förråd. Här på Tackjärnsvägen och det trivsamma Blåsut bor ni på en av Vänersborgs mest eftertraktade adresser i ett härligt och högt läge. Bekvämt avstånd in till centrum och två alternativa tågstationer med bra pendlingsmöjligheter till Göteborg, från centrum och Öxnered. Läget är optimalt för barnfamiljen med flera skolor och förskolor i närområdet. Välkommen att boka in dig på visningen!

Karl Ericsons allé 2F, Hagaparken, Vänersborgs kommun
 • Budgivning pågår

Karl Ericsons allé 2F

Lägenhet
Hagaparken, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 550 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1
4 786 kr/mån
32 692 kr/m²

Välkommen till Karl Ericsons Allé 2F och denna mycket trivsamma 3-rumslägenhet som stod klar 2017. Lägenheten inrymmer bland annat ett ljust och luftigt sällskapsrum, kök med exklusiva vitvaror, rymligt badrum med golvvärme och separat tvättavdelning. Genomgående vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Det som utmärker denna lägenhet är det fantastiska uterummet som verkligen förlänger vardagsrummet på ett trevligt sätt och här kan hela familjen få plats att umgås även under vår och höst. Det unika med just denna lägenhet är också att den är belägen på en hörntomt och har därför ljusinsläpp från tre väderstreck. Precis intill lägenheten har du din carport och det finns även två förråd som tillhör lägenheten. Här på Karl Ericsons Allé och den fina Hagaparken bor du med gångavstånd till livsmedelsbutik och bekvämt avstånd in till centrum, resecentrum och fina promenadstråk nere i Skräcklan. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Energieffektiv
Relingsgatan 7, Mariedal, Vänersborgs kommun

Relingsgatan 7

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 525 000 kr
112 + 36 m²
5 rum
747 m² tomt

Välkommen till Relingsgatan 7 och detta enplanshus som nu står och väntar in en ny ägare! Nuvarande ägare har sedan förvärvet lagt ner mycket tid och kärlek i sin parkliknade trädgård. Med sina trevliga grusgångar och pergola blir denna insynsskyddade trädgård som en egen blommande oas på sommaren. Huset har en väldisponerad planlösning med bland annat fyra sovrum, luftiga sällskapsrum och praktiska tvättstugan intill köket. Från köket når du det inglasade uterummet som verkligen förlänger sommaren. Flertalet renoveringar är gjorda under en 10-årsperiod med bland annat badrum, kök, tvättstuga och tak. På Relingsgatan trivs barnfamiljen med gångavstånd till lekplats, förskola och skola. Du har även närhet till fina promenadstråk samt populär livsmedelsaffär. Bekvämt cykelavstånd in till Vänersborgs centrum. Välkommen att boka in dig på visning!

Ekudden 212, Ekudden - Frändefors, Vänersborgs kommun

Ekudden 212

Villa
Ekudden - Frändefors, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
3 900 000 kr
34 m²
2 rum
1 760 m² tomt

Nu finns tillfället att förvärva en stor sjötomt vid Vänern med unikt läge. En idyll för den som älskar sjö och närhet till naturen. Här upplever man sommaren när den är som bäst. Stort altandäck med sjöutsikt. Tillhörande båtramp för den som älskar båtlivet och vill ha sin båt vid fastigheten. Huset inrymmer en hall/allrum kök och storstuga med öppen planlösning. Köket är insatt 2019. Man har installerat kommunalt vatten och avlopp. Byggt ett badrum. Bytt tak. Gjort iordning trädgården så man har full utsikt mot Vänern. Detta är en pärla och en lisa för själen för den som söker lugnet vid Vänern som nu söker en ny ägare. Varmt välkommen att anmäla er till bokad visning!

Gaddesanna 274, Solgården, Gaddesanna - Vänersnäs, Vänersborgs kommun
Gaddesanna 274, Solgården, Gaddesanna - Vänersnäs, Vänersborgs kommun, bild 2
Gaddesanna 274, Solgården, Gaddesanna - Vänersnäs, Vänersborgs kommun, bild 3

Gaddesanna 274, Solgården

Villa
Gaddesanna - Vänersnäs, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
8 000 000 kr
7 040 m² tomt

Välkommen till sagolika Solgården invid Vänerns strand! På denna utvecklingsbara fastighet med oslagbart läge är möjligheterna oändliga. Här finns Röda huset som kan användas som vandrarhem, Gula Paviljongen för kursverksamhet, en receptionsbyggnad med ovanliggande lägenhet samt flertalet stugor för uthyrning. Solterrass finns vid strandkanten och rymliga inglasade uterum hör till både vandrarhem och lokal. Byggnaderna är välskötta och kommunalt vatten & avlopp samt fiber har nyligen installerats. Solpaneler bidrar till lägre energiåtgång. Fastigheten är på 7040 kvm. Huvudbyggnaden omfattar ca 270 kvm och samlingslokalen ca 170 kvm. Omgivningen på Solgården och vackra Vänersnäs är perfekt för att arrangera roliga teambuildingaktiviteter, konferenser, utbildningar, möten och fester eller läger- och fritidsverksamheter. Möjlighet kan finnas att stycka av fastigheten i samråd med Vänersborgs kommun.

 • Premium
Tokebäcken 5, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Tokebäcken 5

Fritidshus
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
650 000 kr
35 m²
2 rum
1 309 m² tomt

Söker du en tillflyktsort för att koppla bort vardagens stress så kan detta vara platsen för dig! Här bor du enkelt men med ett fantastiskt och ostört läge med vidsträckt utsikt över vackert landskap. Tomten är högt belägen intill sjön Gravlången, som nås med någon minuts promenad för bad och härliga stunder i naturen. Stugan med tillhörande byggnader är välvårdade där ommålning skedde förra året. Huvudbyggnaden rymmer ett vardagsrum, pentry och sovrum, ytterligare sovplatser ges yta för i förrådet och det lilla gästhuset. Utsikten över sjön mot sydöst, från matplatsen och altanen är slående, här kan man bli sittande i timmar och njuta av omgivningarna! Tack vare det höga läget är solen framme hela dagen, ändra fram till kvällen. Stugan är utrustad med el och förbränningstoalett. Från Sjuntorp, där bland annat mataffär och badhus finns, tar vi oss med bil på bara några minuter. Varmt välkommen på visning!

Österrådagatan 9, Mellerud, Melleruds kommun

Österrådagatan 9

Villa
Mellerud, Melleruds kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 075 000 kr
200 m²
725 m² tomt

Nu finns en gedigen och välskött villa i två plan som inrymmer två välskötta och fina lägenheter. Perfekt för den som har en stor familj eller vill ha det som generationsskifte. Idag hyrs båda lägenheterna ut med en intäkt på 194 400 kr/år. Här kan man även bo och hyra ut en lägenhet och få en bra ekonomi i sitt boende. En fyrarumslägenhet om 85 kvm och en femrumslägenhet om 110 kvm. Hyr ni ut den stora lägenheten på 110kvm då har du en månadskostnad för att bo själv i den mindre lägenheten om 85 kvm till en boendekostnad drygt 3000 kr/mån. Uppvärmning är fjärrvärme och lägenheterna är bra planerade. Varje lägenhet har uteplats eller balkong. Lägenheten på övervåningen har två balkonger. Källaren är inredd med tvättstuga och två garage och förråd. Bo i centrala Mellerud med närhet till centrum, skola och järnvägsstation för pendling. Välkomna för en bokad visning!

Magasinsgatan 13, Centralt, Melleruds kommun

Magasinsgatan 13

Villa
Centralt, Melleruds kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 825 000 kr
190 m²
3 rum
685 m² tomt

Nu finns tillfället att förvärva en välskött 1½ plans villa på hörntomt centralt i Mellerud. Passande för den som har en större familj eller generationsboende. Varje lägenhet är om 3 r.o.k med två sovrum om 90 kvm vardera med egen uteplats och altan. Idag hyrs båda lägenheterna ut och de boende betalar kallhyra. Perfekt även för de som vill bo i ena lägenheten och hyra ut den andra för att få en inkomst och ekonomi i sitt boende! Hyr man ut ena lägenheten så kommer man få en boendekostnad på dryga 2000kr/mån . Bo mitt i central Mellerud med närhet till både centrum och järnvägsstation för pendling. Välkommen att boka visning!

Poppelvägen 45, Torpa Vänersborg, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 45

Lägenhet
Torpa Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
245 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
5 606 kr/mån
3 712 kr/m²

Upptäck denna fantastiska 2-rumslägenheten med en charmig balkong på första plan med egen uteplats! Lägenheten är löpande renoverad. Med ett nytt kök i snyggt svart och bekvämligheten med egen tvättmaskin i lägenheten blir vardagen både elegant och praktisk. Badrummet är helkaklat vilket ger ett intryck av lyx och modernitet. Luftigt vardagsrum med utgång till balkongen i ett hörnläge med egen uteplats. Föreningen erbjuder grillplats, lekplats och sällskapsvänliga ytor. I närområdet finns två matbutiker med generösa öppettider, idrottsanläggning, skolor och goda bussförbindelser som snabbt tar dig till Vänersborgs centrum. Helt enkelt det perfekta boendet att bara flytta in och trivas i. Kontakta oss idag för att boka in dig på visning och låt denna pärla bli ditt nya hem!

Mellområdane 2, Rådanefors, Färgelanda kommun
 • Budgivning pågår

Mellområdane 2

Villa
Rådanefors, Färgelanda kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
795 000 kr
48 + 46 m²
2 rum
2 430 m² tomt

Nu finns tillfället att förvärva en trevligt och välskött villa i lantligt läge. Stenfasad och hel källare med garage. Trevlig altan på framsida under tak med utsikt och sol på förmiddagen. Entrévåning inrymmer ett litet kök, rymligt vardagsrum och sovrum. Nya fönster från 2017, nytta tak från 2016 samt ny luftvärmepump fr 2021. Huset ligger vacker beläget mellan två sjöar och närhet till Vänersborg och Färgelanda i Rådanefors. Välkomna att boka visning!

Karlsbergsvägen 34A, Blåsut, Vänersborgs kommun

Karlsbergsvägen 34A

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
3 700 000 kr
117 m²
5 rum
1 063 m² tomt

Nu finns en mycket välskött och gedigen villa tillsalu på Blåsut. Enplansvilla som smakfullt renoverats och ligger inbäddad på egen skafttomt med lättskött tomt. Huset ligger intill Blåsuts skola och med närhet till både järnvägsstation och cykelavstånd till centrum. Huset har rymliga sällskapsytor så som kök, vardagsrum och allrum. Huset inrymmer idag tre sovrum och ett badrum samt en wc. Tillhörande garage med förråd. Samma ägare har haft fastigheten sedan de byggde den 1987. Villan är väldigt välskött och har en trevlig planlösning som passar hela familjen. Välkommen att förvärva denna gedigna villa!

Almgatan 28, Mariedal, Vänersborgs kommun

Almgatan 28

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 075 000 kr
116 m²
4 rum
257 m² tomt

Här på Almgatan 28 öppnar sig nu en unik möjlighet att förvärva detta enplanshus i vinkel, mer känt som atriumhus som snyggt har renoverats av nuvarande ägare under de senaste åren. Två fina uteplatser i form av det härliga uterummet/altanen i västerläge och atriumgården med altan som är helt skyddad för vind och insyn. Huset inrymmer bland annat ett socialt kök med nyare vitvaror, trivsamt vardagsrum, tre sovrum i bra storlekar och två helkaklade badrum. Genomgående fräscha ytskikt i hela huset, bara att flytta in! Detta är verkligen ett bekvämt boende med lagom stor gräsmatta att ta hand om. I samfällighetsavgiften inkluderas bland annat bredband och garage. På Almgatan bor du i ett familjärt område med gångavstånd till förskola, skola och mataffär. Vänersborgs största lekplats "Borgen" ligger endast ett stenkast bort från bostaden. Välkommen att boka in dig på visning!

Dykälla 410, Frändefors - Dykälla, Vänersborgs kommun

Dykälla 410

Villa
Frändefors - Dykälla, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 350 000 kr
70 m²
4 rum
2,8 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en välskött villa i lantlig miljö med tillhörande ca 2,7 hektar mark. Fastigheten är belägen med gång och cykelväg in till Frändefors samhälle. Huset är välplanerat med rymligt kök med matplats och vedspis. Ljust och trevligt vardagsrum. 2-3 sovrum på andra våning med utgång till en balkong. Det finns ett badrum. På tomten finns både uthus med tvättstuga, förråd och pannrum samt gästhus och rymligt garage. Till detta finns även ca 2 ha åker mark för den som vill odla eller har andra intressen. Fastigheten har verkligen potential. Intill fastigheten finns även en servicebutik med livsmedel och en bilverkstad samt en bensinmack. Huset ligger invid 45:an med busshållplats i direkt närhet för den som vill pendla mot Vänersborg eller norrut mot Mellerud med kollektivtrafiken.

Boteredsvägen 17, Botered, Vänersborgs kommun

Boteredsvägen 17

Villa
Botered, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 450 000 kr
115 + 32 m²
5 rum
1 494 m² tomt

Välkommen till Boteredsvägen 17 och denna charmiga villa. Flertalet fina 30-tals detaljer är bevarade och detta bidrar till att huset får en härlig karaktär. Huset inrymmer bland annat ett inbjudande vardagsrum/matsal i vinkel, tre bra sovrum på övre plan, fint renoverat badrum och ett charmfullt kök. Villan värms med luft/vattenvärmepump och det fantastiska trippelgaraget är som klippt och skuret för den motorintresserade. Även på uppfarten finns plats för flera bilar. Fastigheten är belägen på en trevlig hörntomt med närhet till skola, fotbollsplan och Öxnereds tågstation. Upplev detta hus redan nu genom vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på vår hemsida!

Snixås 203, Frändefors Lantligt, Vänersborgs kommun
 • Tis 4 jun kl 16:30
Snixås 203, Frändefors Lantligt, Vänersborgs kommun, bild 2
Snixås 203, Frändefors Lantligt, Vänersborgs kommun, bild 3

Snixås 203

Villa
Frändefors Lantligt, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 995 000 kr
134 + 13 m²
5 rum
3 023 m² tomt

Välkommen till denna charmiga lantliga villa med en perfekt balans mellan komfort och elegans. Villan har genomgående fina ytskikt som förhöjer varje rum, ett rymligt kök utrustat med vedspis som är en dröm för matlagning samt ett lyxigt badrum där avkoppling blir en fröjd. Bergvärme värmer boningshuset effektivt och i dubbelgaraget finns utöver en gästlägenhet även verkstad samt gymhörna. Sommardagar avnjuts dagtid bäst vid poolen och solaltanen. När kvällen kommer erbjuder det stilrena uterummet en härlig tiillflyktsort. Ytterligare en gäststuga finns på den stora tomten. Upplev det bästa av lantlig elegans och modern bekvämlighet i detta underbara hem!

 • Premium
Tomt i Båberg , Båberg, Vänersborgs kommun
 • Budgivning pågår

Tomt i Båberg

Tomt
Båberg, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
585 000 kr
1 505 m² tomt

Söker du boende i Trollhättan, Vänersborg eller Uddevalla? Varför inte bo med lagom pendlingsavstånd till alla städer? Denna fastighet erbjuder verkligen ett läge mitt i Trestad intill befintlig bebyggelse och goda kommunikations möjligheter. Här ifrån tar du dig snabbt vidare på motorvägen mot alla fyra väder sträck! Idag är tomten obebyggd och har goda förutsättningar för att bli en bra villa tomt! Fastigheten angränsar till fin natur och i närheten finns även barnomsorg sjukhuset Näl! Någon kilometer bort ligger också Överby shoppingcenter där stort utbud finns inom handel. Kan detta bli ditt framtida hem? Här kan du förverkliga din dröm och bygga det hus du själv önskar. Här bor du lite lantligare men har ändå kvar alla förmåner man får med att bo nära stan. Du slipper dyra framdragning av el, vägar och egna anläggningar för vatten och avlopp. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information, kontakter till husleverantörer eller tomtvisningar!

 • Plus
Norra Timmervik 410, null, Vänersborgs kommun
 • Mån 3 jun kl 16:30

Norra Timmervik 410

Villa
Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 150 000 kr
50 m²
3 rum
1 235 m² tomt

Upptäck din egen oas av lugn och avkoppling i detta välskötta fritidshus i vackra Dalsland! Nuvarande ägare bor i huset och med ett charmigt inglasat uterum kan du njuta av naturen året runt med skogen som granne. Storstugan har en luftvärmepump samt en härlig kamin för mysiga stunder och på tomten står flertalet förrådsbyggnader och dessutom anlades ett nytt avloppssystem 2023. Gäststugan erbjuder extra utrymme för vänner och familj att dela minnesvärda stunder tillsammans. Dessutom, med ett praktiskt garage, är din bil och utrustning alltid skyddade mot väder och vind. Upplev harmonin och skönheten i Norra Timmervik och detta härliga läge. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Edsgatan 44, Nordstan, Vänersborgs kommun

Edsgatan 44

Villa
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
3 875 000 kr
235 m²
729 m² tomt

Letar ni efter en vacker fastighet i Nordstan? Då har ni hittat rätt! I ett centralt men ändå lugnt läge hittar vi Edsgatan 44 och denna vackra sekelskiftesvilla om hela 235 kvm som är belägen i hjärtat av Vänersborg, bara ett stenkast från den lummiga Skräckleparken. Vid förvärvet 1973 gjorde nuvarande ägare en omfattande renovering då fastigheten byggdes om från flera mindre lägenheten till nuvarande omfattning. Idag nyttjas fastigheten som två lägenheter i två plan om 6 r.o.k samt 5 r.o.k. Ena lägenheten har tre sovrum och den andra har två sovrum idag. Lägenheterna har liknande planlösning med kök, vardagsrum, matsal och badrum på entréplan samt sovrum, allrum och badrum på övre plan. Lägenheterna har varsin entré från innergården. Här har du nu möjlighet att anpassa och utforska potentialen i varje rum efter dina egna önskemål. Kanske är ni en familj som behöver många sovplatser eller en familj som letar efter ett generationsboende? Det som utmärker denna fastighet förutom dess äldre charm är den mysiga innergården med lättskött och lummig trädgård, äppleträd och mysig stenlagd uteplats. Innergården är platsen att vara på med plats för både avkoppling och sociala stunder tillsammans med vänner och familj. Bra plats för bilar på uppfarten och både garage och snickeriverkstad. Alla bekvämligheter såsom, skolor, förskolor, fina promenadstråk, badplats, café, affärer, kommunikationer, lekplats och centrum finns på gångavstånd. Ser detta ut som en hus för din familj? Välkommen att boka in dig på visning!

Bokgatan 33, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 33

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
265 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
5 646 kr/mån
4 015 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ett boende högst upp i byggnaden utan insyn och ljud från någon ovanför! Här bor ni tyst och bekvämt med både el och snart även internet inbakat i avgiften, till lågt pris och mycket praktiskt. Lägenheten har nya golv i kök, vardagsrum, hall och sovrum. Från vardagsrummet tar ni er ut på balkongen och njuter i söderläge med mycket sol. Toppenläge! Från bostaden har ni närhet till matbutiker, sportcentrum, grundskola och gymnasium, samt vårdcentral och busskommunikation. Vänersborg centrum med bra pendlingsmöjligheter till Göteborg med mera ligger endast fem minuter från lägenheten. Välkommen at boka in Er på visning eller gör en intresseanmälan direkt i annonsen.

 • Plus
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 35