Svenska Mäklarhuset Vänersborg

Svenska Mäklarhuset Vänersborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ekudden 212, Ekudden - Frändefors, Vänersborgs kommun

Ekudden 212

Villa
Ekudden - Frändefors, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
3 900 000 kr
34 m²
2 rum
1 760 m² tomt

Nu finns tillfället att förvärva en stor sjötomt vid Vänern med unikt läge. En idyll för den som älskar sjö och närhet till naturen. Här upplever man sommaren när den är som bäst. Stort altandäck med sjöutsikt. Tillhörande båtramp för den som älskar båtlivet och vill ha sin båt vid fastigheten. Huset inrymmer en hall/allrum kök och storstuga med öppen planlösning. Köket är insatt 2019. Man har installerat kommunalt vatten och avlopp. Byggt ett badrum. Bytt tak. Gjort iordning trädgården så man har full utsikt mot Vänern. Detta är en pärla och en lisa för själen för den som söker lugnet vid Vänern som nu söker en ny ägare. Varmt välkommen att anmäla er till bokad visning!

Tokebäcken 5, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Tokebäcken 5

Fritidshus
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
650 000 kr
35 m²
2 rum
1 309 m² tomt

Söker du en tillflyktsort för att koppla bort vardagens stress så kan detta vara platsen för dig! Här bor du enkelt men med ett fantastiskt och ostört läge med vidsträckt utsikt över vackert landskap. Tomten är högt belägen intill sjön Gravlången, som nås med någon minuts promenad för bad och härliga stunder i naturen. Stugan med tillhörande byggnader är välvårdade där ommålning skedde förra året. Huvudbyggnaden rymmer ett vardagsrum, pentry och sovrum, ytterligare sovplatser ges yta för i förrådet och det lilla gästhuset. Utsikten över sjön mot sydöst, från matplatsen och altanen är slående, här kan man bli sittande i timmar och njuta av omgivningarna! Tack vare det höga läget är solen framme hela dagen, ändra fram till kvällen. Stugan är utrustad med el och förbränningstoalett. Från Sjuntorp, där bland annat mataffär och badhus finns, tar vi oss med bil på bara några minuter. Varmt välkommen på visning!

Österrådagatan 9, Mellerud, Melleruds kommun

Österrådagatan 9

Villa
Mellerud, Melleruds kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 075 000 kr
200 m²
725 m² tomt

Nu finns en gedigen och välskött villa i två plan som inrymmer två välskötta och fina lägenheter. Perfekt för den som har en stor familj eller vill ha det som generationsskifte. Idag hyrs båda lägenheterna ut med en intäkt på 194 400 kr/år. Här kan man även bo och hyra ut en lägenhet och få en bra ekonomi i sitt boende. En fyrarumslägenhet om 85 kvm och en femrumslägenhet om 110 kvm. Uppvärmning är fjärrvärme och lägenheterna är bra planerade. Varje lägenhet har uteplats eller balkong. Lägenheten på övervåningen har två balkonger. Källaren är inredd med tvättstuga och två garage och förråd. Bo i centrala Mellerud med närhet till centrum, skola och järnvägsstation för pendling. Välkomna för en bokad visning!

Magasinsgatan 13, Centralt, Melleruds kommun

Magasinsgatan 13

Villa
Centralt, Melleruds kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 825 000 kr
190 m²
3 rum
685 m² tomt

Nu finns tillfället att förvärva en välskött 1½ plans villa på hörntomt centralt i Mellerud. Passande för den som har en större familj eller generationsboende. Varje lägenhet är om 3 r.o.k med två sovrum om 90 kvm vardera med egen uteplats och altan. Idag hyrs båda lägenheterna ut och de boende betalar kallhyra. Perfekt även för de som vill bo i ena lägenheten och hyra ut den andra för att få en inkomst och ekonomi i sitt boende! Bo mitt i central Mellerud med närhet till både centrum och järnvägsstation för pendling. Välkommen att boka visning!

Gaddesanna 274, Solgården, Gaddesanna - Vänersnäs, Vänersborgs kommun

Gaddesanna 274, Solgården

Villa
Gaddesanna - Vänersnäs, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
8 000 000 kr
7 040 m² tomt

Välkommen till sagolika Solgården invid Vänerns strand! På denna utvecklingsbara fastighet med oslagbart läge är möjligheterna oändliga. Här finns Röda huset som kan användas som vandrarhem, Gula Paviljongen för kursverksamhet, en receptionsbyggnad med ovanliggande lägenhet samt flertalet stugor för uthyrning. Solterrass finns vid strandkanten och rymliga inglasade uterum hör till både vandrarhem och lokal. Byggnaderna är välskötta och kommunalt vatten & avlopp samt fiber har nyligen installerats. Solpaneler bidrar till lägre energiåtgång. Fastigheten är på 7040 kvm. Huvudbyggnaden omfattar ca 270 kvm och samlingslokalen ca 170 kvm. Omgivningen på Solgården och vackra Vänersnäs är perfekt för att arrangera roliga teambuildingaktiviteter, konferenser, utbildningar, möten och fester eller läger- och fritidsverksamheter. Möjlighet kan finnas att stycka av fastigheten i samråd med Vänersborgs kommun.

Slobacka 120, Brålanda, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår

Slobacka 120

Villa
Brålanda, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 650 000 kr
85 + 60 m²
3 rum
6 303 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna lantliga idyll, Slobacka 120! Med naturen, vida vyer och den rofyllda tystnaden som närmsta grannar, finner ni denna varsamt renoverade sekelskiftesvilla. Här har man strävat efter att förbättra och modernisera, samtidigt som att behålla husets vackra patina! Ni finner bekvämligheter som fiber, kommunalt vatten, två uteplatser, stor trädgårdstomt, spaciös grusplan, totalrenoverat badrum, fint renoverade rum, nytt tak, ny luftvärmepump och braskamin och mycket mer. Detta måste upplevas! Endast ett par minuter bort finns bland annat en handelsträdgård, bilverkstad och loppisar. I Brålanda centrum finner ni grundskola, naturbruksgymnasium, matbutik med mera. Varmt välkommen att med Ert intresse!

  • Uteplats
Poppelvägen 45, Torpa Vänersborg, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 45

Lägenhet
Torpa Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
245 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
5 606 kr/mån
3 712 kr/m²

Upptäck denna fantastiska 2-rumslägenheten med en charmig balkong på första plan med egen uteplats! Lägenheten är löpande renoverad. Med ett nytt kök i snyggt svart och bekvämligheten med egen tvättmaskin i lägenheten blir vardagen både elegant och praktisk. Badrummet är helkaklat vilket ger ett intryck av lyx och modernitet. Luftigt vardagsrum med utgång till balkongen i ett hörnläge med egen uteplats. Föreningen erbjuder grillplats, lekplats och sällskapsvänliga ytor. I närområdet finns två matbutiker med generösa öppettider, idrottsanläggning, skolor och goda bussförbindelser som snabbt tar dig till Vänersborgs centrum. Helt enkelt det perfekta boendet att bara flytta in och trivas i. Kontakta oss idag för att boka in dig på visning och låt denna pärla bli ditt nya hem!

Mellområdane 2, Rådanefors, Färgelanda kommun

Mellområdane 2

Villa
Rådanefors, Färgelanda kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
795 000 kr
48 + 46 m²
2 rum
2 430 m² tomt

Nu finns tillfället att förvärva en trevligt och välskött villa i lantligt läge. Stenfasad och hel källare med garage. Trevlig altan på framsida under tak med utsikt och sol på förmiddagen. Entrévåning inrymmer ett litet kök, rymligt vardagsrum och sovrum. Nya fönster från 2017, nytta tak från 2016 samt ny luftvärmepump fr 2021. Huset ligger vacker beläget mellan två sjöar och närhet till Vänersborg och Färgelanda i Rådanefors. Välkomna att boka visning!

Karlsbergsvägen 34A, Blåsut, Vänersborgs kommun

Karlsbergsvägen 34A

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
3 975 000 kr
117 m²
5 rum
1 063 m² tomt

Nu finns en mycket välskött och gedigen villa tillsalu på Blåsut. Enplansvilla som smakfullt renoverats och ligger inbäddad på egen skafttomt med lättskött tomt. Huset ligger intill Blåsuts skola och med närhet till både järnvägsstation och cykelavstånd till centrum. Huset har rymliga sällskapsytor så som kök, vardagsrum och allrum. Huset inrymmer idag tre sovrum och ett badrum samt en wc. Tillhörande garage med förråd. Samma ägare har haft fastigheten sedan de byggde den 1987. Villan är väldigt välskött och har en trevlig planlösning som passar hela familjen. Välkommen att förvärva denna gedigna villa!

Almgatan 28, Mariedal, Vänersborgs kommun

Almgatan 28

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 075 000 kr
116 m²
4 rum
257 m² tomt

Här på Almgatan 28 öppnar sig nu en unik möjlighet att förvärva detta enplanshus i vinkel, mer känt som atriumhus som snyggt har renoverats av nuvarande ägare under de senaste åren. Två fina uteplatser i form av det härliga uterummet/altanen i västerläge och atriumgården med altan som är helt skyddad för vind och insyn. Huset inrymmer bland annat ett socialt kök med nyare vitvaror, trivsamt vardagsrum, tre sovrum i bra storlekar och två helkaklade badrum. Genomgående fräscha ytskikt i hela huset, bara att flytta in! Detta är verkligen ett bekvämt boende med lagom stor gräsmatta att ta hand om. I samfällighetsavgiften inkluderas bland annat bredband och garage. På Almgatan bor du i ett familjärt område med gångavstånd till förskola, skola och mataffär. Vänersborgs största lekplats "Borgen" ligger endast ett stenkast bort från bostaden. Välkommen att boka in dig på visning!

Axel Roos gata 10, Centralt - Vänersborg, Vänersborgs kommun

Axel Roos gata 10

Villa
Centralt - Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 050 000 kr
86 + 40 m²
3 rum
577 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus med bra belägenhet i centrala delar av Vänersborg, med kort gångavstånd till allt! Här möts vi av en välrenoverad villa med mysig trädgårdstomt mot väster. På fastigheten står ett större garage från 2020 som verkligen är utöver det vanliga, detta utrymme kan passa dig som har behov av extra yta, hobbyrum, gästrum eller varför inte en liten verkstad. Bostaden inrymmer två badrum, två sovrum, vardagsrum och kök, samt med de ytor som tillkommer med en källare och bra garage. Flertalet stora renoveringar har skett de sista åren, med bland annat byte av värmesystem 2023 till en luftvattenpump som genererar väldigt låga driftskostnader. Detta hem passar för olika skeden i livet, din första bostad eller om du letar en mindre villa i jämförelse med vad du lämnar! Här har du nära till barnomsorg, centrum, resecentrum och idrottsanläggningar. Varmt välkommen på visning!

Myrgatan 16, Frändefors centrum, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår

Myrgatan 16

Villa
Frändefors centrum, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 100 000 kr
29 m²
1 578 m² tomt

Vill Du bo billigt och yteffektivt och samtidigt få in hyresintäkter? Nu kommer ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fastighet med två nyare bostadshus med möjlighet att hyra ut det ena eller bägge två. De två bostäderna har var sin adress. Huvudbyggnaden är 29 kvm, byggd 2017 och har ett rum och kök med öppen planlösning, den andra bostaden är 25 kvm, byggd 2023, fördelat på två rum och kök. Bägge bostäderna har nybyggda altaner utanför, samt var sin uppvärmd och isolerad byggnad på 7,5 kvm utanför, med möjlighet till ytterligare två sovrum. Här finns chansen till generationsboende eller varför inte Airbnb? Fastigheten är belägen i utkanten av Frändefors centrum med endast några minuters gångväg till grundskola, förskola, samt livsmedelbutik och veterinär med mera. Härifrån finns goda kommunikationsmöjligheter med buss, samt pendling till Vänersborg, Trollhättan, Göteborg eller Karlstad från väg E45. Missa inte denna chansen och gör en intresseanmälan!

  • Uteplats
Dykälla 410, Frändefors - Dykälla, Vänersborgs kommun

Dykälla 410

Villa
Frändefors - Dykälla, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 350 000 kr
70 m²
4 rum
2,8 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en välskött villa i lantlig miljö med tillhörande ca 2,7 hektar mark. Fastigheten är belägen med gång och cykelväg in till Frändefors samhälle. Huset är välplanerat med rymligt kök med matplats och vedspis. Ljust och trevligt vardagsrum. 2-3 sovrum på andra våning med utgång till en balkong. Det finns ett badrum. På tomten finns både uthus med tvättstuga, förråd och pannrum samt gästhus och rymligt garage. Till detta finns även ca 2 ha åker mark för den som vill odla eller har andra intressen. Fastigheten har verkligen potential. Intill fastigheten finns även en servicebutik med livsmedel och en bilverkstad samt en bensinmack. Huset ligger invid 45:an med busshållplats i direkt närhet för den som vill pendla mot Vänersborg eller norrut mot Mellerud med kollektivtrafiken.

Lugnets väg 16, Vargön, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår

Lugnets väg 16

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 475 000 kr
79 + 5 m²
3 rum
372 m² tomt

Letar du efter ett mindre enplanshus i ett lugnt område i Vargön? Då ska du kika in detta hus på Lugnets väg 16. Här bor du i ett familjärt villaområde med lagom stor tomt, altan i härligt solläge och garage/förråd intill huset. Huset inrymmer bland annat socialt sällskapsrum, hemtrevligt kök, och två sovrum i bra storlekar. Huset är ommålat under 2021 och panelen på garaget är bytt 2015. Läget i Vargön ger dig närhet till skolor, butiker och grönområden, vilket gör den till en idealisk plats för dig och din familj. Välkommen att boka in dig på visning!

Boteredsvägen 17, Botered, Vänersborgs kommun

Boteredsvägen 17

Villa
Botered, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 450 000 kr
115 + 32 m²
5 rum
1 494 m² tomt

Välkommen till Boteredsvägen 17 och denna charmiga villa. Flertalet fina 30-tals detaljer är bevarade och detta bidrar till att huset får en härlig karaktär. Huset inrymmer bland annat ett inbjudande vardagsrum/matsal i vinkel, tre bra sovrum på övre plan, fint renoverat badrum och ett charmfullt kök. Villan värms med luft/vattenvärmepump och det fantastiska trippelgaraget är som klippt och skuret för den motorintresserade. Även på uppfarten finns plats för flera bilar. Fastigheten är belägen på en trevlig hörntomt med närhet till skola, fotbollsplan och Öxnereds tågstation. Upplev detta hus redan nu genom vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på vår hemsida!

Tomtevägen 39, Mariedal, Vänersborgs kommun

Tomtevägen 39

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 650 000 kr
84 + 84 m²
3 rum
800 m² tomt

Nu står detta trevliga hus på Tomtevägen 39 och inväntar nya ägare! Detta är ett mycket välskött och trivsamt hus i ett barnvänligt område på Mariedal. Huset inrymmer luftigt vardagsrum, hemtrevligt kök, badrum och två sovrum på entréplan och källaren består av tvättstuga, verkstad, flera förvaringsutrymmen och garage. Är ni en familj som tycker om att spendera tid utomhus finns här två fina altaner där ni kan njuta av solen under hela dagen. Nuvarande ägare har sedan förvärvet 2020 bland annat byggt två fina altaner, bytt fönster i vardagsrum och installerat laddbox. På Tomtevägen bor du i ett lugnt villaområde med närhet till både skola, förskola och busskommunikation. Glöm inte kika på VR-länken som ni finner genom att klicka er vidare in på hemsidan. Välkommen att boka in dig på visningen!

Belfragegatan 37, Mariero, Vänersborgs kommun

Belfragegatan 37

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
675 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/4
4 592 kr/mån
11 441 kr/m²

Välkomna till Belfragegatan 37 och denna mycket smakfullt renoverade 2-rumslägenhet! Här har man på ett snyggt sätt renoverat köket och du har tillgång till inglasad balkong i rent söderläge som verkligen förlänger utesäsongen. Genomgående smakfullt renoverade ytskikt och bra förvaringsutrymmen. I det fina badrummet finns även tvättmaskin. Populär och stabil HSB förening med mycket bra läge i Vänersborg, med närhet till centrum, resecentrum, skola och bra kollektivtrafik till Trollhättan. Goda parkeringsmöjligheter. Välkomna på visning!

Snixås 203, Frändefors Lantligt, Vänersborgs kommun
Snixås 203, Frändefors Lantligt, Vänersborgs kommun, bild 2
Snixås 203, Frändefors Lantligt, Vänersborgs kommun, bild 3

Snixås 203

Villa
Frändefors Lantligt, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 995 000 kr
134 + 13 m²
5 rum
3 023 m² tomt

Välkommen till denna charmiga lantliga villa med en perfekt balans mellan komfort och elegans. Villan har genomgående fina ytskikt som förhöjer varje rum, ett rymligt kök utrustat med vedspis som är en dröm för matlagning samt ett lyxigt badrum där avkoppling blir en fröjd. Bergvärme värmer boningshuset effektivt och i dubbelgaraget finns utöver en gästlägenhet även verkstad samt gymhörna. Sommardagar avnjuts dagtid bäst vid poolen och solaltanen. När kvällen kommer erbjuder det stilrena uterummet en härlig tiillflyktsort. Ytterligare en gäststuga finns på den stora tomten. Upplev det bästa av lantlig elegans och modern bekvämlighet i detta underbara hem!

  • Premium
Tomt i Båberg , Båberg, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår

Tomt i Båberg

Tomt
Båberg, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
585 000 kr
1 505 m² tomt

Söker du boende i Trollhättan, Vänersborg eller Uddevalla? Varför inte bo med lagom pendlingsavstånd till alla städer? Denna fastighet erbjuder verkligen ett läge mitt i Trestad intill befintlig bebyggelse och goda kommunikations möjligheter. Här ifrån tar du dig snabbt vidare på motorvägen mot alla fyra väder sträck! Idag är tomten obebyggd och har goda förutsättningar för att bli en bra villa tomt! Fastigheten angränsar till fin natur och i närheten finns även barnomsorg sjukhuset Näl! Någon kilometer bort ligger också Överby shoppingcenter där stort utbud finns inom handel. Kan detta bli ditt framtida hem? Här kan du förverkliga din dröm och bygga det hus du själv önskar. Här bor du lite lantligare men har ändå kvar alla förmåner man får med att bo nära stan. Du slipper dyra framdragning av el, vägar och egna anläggningar för vatten och avlopp. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information, kontakter till husleverantörer eller tomtvisningar!

  • Plus
Verkstadsgränd 1B, Centrum, Vänersborgs kommun

Verkstadsgränd 1B

Lägenhet
Centrum, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 800 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3
4 097 kr/mån
31 034 kr/m²

Nu säljer vi denna tilltalande och mycket välskötta 2-rumslägenhet på våning 3 av 4 över garageplanet i den populära bostadsrättsföreningen Vallmon. Lägenheten på 58 kvm har en väldisponerad planlösning med bland annat trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och vackert ljusinsläpp från fönsterpartierna. Här finns en bra hiss som tar dig lätt och bekvämt till våningsplanen. Rymlig inglasad balkong i söderläge. Garageplats finns på bottenplan som är lättillgängligt! På Verkstadsgränd 1B bor du i ett centralt läge med gångavstånd till butiker, busskommunikation och tågkommunikation. Fastigheten ligger fint belägen intill Vänerns fina promenadstråk. Välkommen med din intresseanmälan för en bokad visning!

  • Hiss
Norra Timmervik 410, null, Vänersborgs kommun

Norra Timmervik 410

Villa
Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
1 150 000 kr
50 m²
3 rum
1 235 m² tomt

Upptäck din egen oas av lugn och avkoppling i detta välskötta fritidshus i vackra Dalsland! Nuvarande ägare bor i huset och med ett charmigt inglasat uterum kan du njuta av naturen året runt med skogen som granne. Storstugan har en luftvärmepump samt en härlig kamin för mysiga stunder och på tomten står flertalet förrådsbyggnader och dessutom anlades ett nytt avloppssystem 2023. Gäststugan erbjuder extra utrymme för vänner och familj att dela minnesvärda stunder tillsammans. Dessutom, med ett praktiskt garage, är din bil och utrustning alltid skyddade mot väder och vind. Upplev harmonin och skönheten i Norra Timmervik och detta härliga läge. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Mjölnaregatan 26, Centrum, Trollhättans kommun

Mjölnaregatan 26

Villa
Centrum, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
3 150 000 kr
155 + 60 m²
6 rum
783 m² tomt

Välkomna till Mjölnaregatan 26 och denna arkitektritade familjevilla med fin lummig tomt angränsande mot grönområde! Här möts ni av en ståtlig 50-tals villa med mycket karaktär där mycket sedan ursprunget är orört. Här återfinns bland annat djupa fönsterbänkar av kolmårdsmarmor, koppardetaljer, teakdörrar och fina sällskapsytor. Fastigheten, som idag är en tomträtt, har ett bra och centralt läge med endast några minuters gångavstånd till centrum, barnomsorg och resecentrum! Denna villa erbjuder trevlig planlösning i vinkel med flertalet sovrum och generösa sällskapsytor och en insynsskyddad uteplats med öppen spis på baksidan. Ett hus med många möjligheter där köparen själv kan sätta sin egen prägel då bostaden står inför flertalet större renoveringar. Kan detta vara din bostadsdröm? Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Edsgatan 44, Nordstan, Vänersborgs kommun

Edsgatan 44

Villa
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
3 875 000 kr
235 m²
729 m² tomt

Letar ni efter en vacker fastighet i Nordstan? Då har ni hittat rätt! I ett centralt men ändå lugnt läge hittar vi Edsgatan 44 och denna vackra sekelskiftesvilla om hela 235 kvm som är belägen i hjärtat av Vänersborg, bara ett stenkast från den lummiga Skräckleparken. Vid förvärvet 1973 gjorde nuvarande ägare en omfattande renovering då fastigheten byggdes om från flera mindre lägenheten till nuvarande omfattning. Idag nyttjas fastigheten som två lägenheter i två plan om 6 r.o.k samt 5 r.o.k. Ena lägenheten har tre sovrum och den andra har två sovrum idag. Lägenheterna har liknande planlösning med kök, vardagsrum, matsal och badrum på entréplan samt sovrum, allrum och badrum på övre plan. Lägenheterna har varsin entré från innergården. Här har du nu möjlighet att anpassa och utforska potentialen i varje rum efter dina egna önskemål. Kanske är ni en familj som behöver många sovplatser eller en familj som letar efter ett generationsboende? Det som utmärker denna fastighet förutom dess äldre charm är den mysiga innergården med lättskött och lummig trädgård, äppleträd och mysig stenlagd uteplats. Innergården är platsen att vara på med plats för både avkoppling och sociala stunder tillsammans med vänner och familj. Bra plats för bilar på uppfarten och både garage och snickeriverkstad. Alla bekvämligheter såsom, skolor, förskolor, fina promenadstråk, badplats, café, affärer, kommunikationer, lekplats och centrum finns på gångavstånd. Ser detta ut som en hus för din familj? Välkommen att boka in dig på visning!

Bokgatan 33, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 33

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
265 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
5 646 kr/mån
4 015 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ett boende högst upp i byggnaden utan insyn och ljud från någon ovanför! Här bor ni tyst och bekvämt med både el och snart även internet inbakat i avgiften, till lågt pris och mycket praktiskt. Lägenheten har nya golv i kök, vardagsrum, hall och sovrum. Från vardagsrummet tar ni er ut på balkongen och njuter i söderläge med mycket sol. Toppenläge! Från bostaden har ni närhet till matbutiker, sportcentrum, grundskola och gymnasium, samt vårdcentral och busskommunikation. Vänersborg centrum med bra pendlingsmöjligheter till Göteborg med mera ligger endast fem minuter från lägenheten. Välkommen at boka in Er på visning eller gör en intresseanmälan direkt i annonsen.

  • Plus
  • Balkong
Adolf Andersohnsgatan 10A, Mariero, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår

Adolf Andersohnsgatan 10A

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
825 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/4
7 553 kr/mån
8 684 kr/m²

Nu finns en gedigen 4:a på första våning och hörnläge med balkong på Adolf Andersohnsgatan i centrala Vänersborg. Lägenheten är välplanerad med en wc och ett badrum. Lägenheten har ett fint kök från 2008 med intill liggande matrum. Man kan öppna upp mellan matrummet och vardagsrummet för att få större yta. I matrummet, vardagsrummet och ett sovrum ligger ett fint fiskbensparkett på golvet. Lägenheten är löpande renoverad. 3 st rymliga sovrum. Balkong i västerläge med utsikt mot grönområde. Badrummet har klinker och kakel med badkar och dusch. Innergård med parkeringsplatser. Närhet till tågstation och centrum med en kort promenad. Även skolor finns i närheten samt idrottscenter.

Visar 1 - 25 av 37