Mäklare Frida Jakobsson

Frida Jakobsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Relingsgatan 7, Mariedal, Vänersborgs kommun

Relingsgatan 7

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 525 000 kr
112 + 36 m²
5 rum
747 m² tomt

Välkommen till Relingsgatan 7 och detta enplanshus som nu står och väntar in en ny ägare! Nuvarande ägare har sedan förvärvet lagt ner mycket tid och kärlek i sin parkliknade trädgård. Med sina trevliga grusgångar och pergola blir denna insynsskyddade trädgård som en egen blommande oas på sommaren. Huset har en väldisponerad planlösning med bland annat fyra sovrum, luftiga sällskapsrum och praktiska tvättstugan intill köket. Från köket når du det inglasade uterummet som verkligen förlänger sommaren. Flertalet renoveringar är gjorda under en 10-årsperiod med bland annat badrum, kök, tvättstuga och tak. På Relingsgatan trivs barnfamiljen med gångavstånd till lekplats, förskola och skola. Du har även närhet till fina promenadstråk samt populär livsmedelsaffär. Bekvämt cykelavstånd in till Vänersborgs centrum. Välkommen att boka in dig på visning!

Hjortmossegatan 110, Hjortmossen, Trollhättans kommun

Hjortmossegatan 110

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
1 195 000 kr
66 m²
3 rum
4 052 kr/mån
18 106 kr/m²

Letar du efter en lägenhet med bekvämt avstånd till centrum med stor inglasad balkong? Då är denna lägenhet något för dig! Lägenheten är på 66 kvm och och har en väldisponerad planlösning. Det som verkligen utmärker denna lägenhet och sticker ut mot mängden är den stora inglasade balkongen. En trevlig förlängning av vardagsrummet och här finns gott om plats för flera olika sittgrupper. Här har du även en egen dörr ut till föreningens gräsmatta. HSB Grevsågen är en välskött förening och här har medlemmar möjlighet att nyttja övernattningslägenhet, gym, gemensamhetslokal samt fina platser att umgås på innergården! Här bor du med närhet till Hemköp, konditori och Hjortmosseparken med dess lekplats och mindre idrottsanläggning. Välkommen att boka in dig på visning!

Almgatan 28, Mariedal, Vänersborgs kommun

Almgatan 28

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 075 000 kr
116 m²
4 rum
257 m² tomt

Här på Almgatan 28 öppnar sig nu en unik möjlighet att förvärva detta enplanshus i vinkel, mer känt som atriumhus som snyggt har renoverats av nuvarande ägare under de senaste åren. Två fina uteplatser i form av det härliga uterummet/altanen i västerläge och atriumgården med altan som är helt skyddad för vind och insyn. Huset inrymmer bland annat ett socialt kök med nyare vitvaror, trivsamt vardagsrum, tre sovrum i bra storlekar och två helkaklade badrum. Genomgående fräscha ytskikt i hela huset, bara att flytta in! Detta är verkligen ett bekvämt boende med lagom stor gräsmatta att ta hand om. I samfällighetsavgiften inkluderas bland annat bredband och garage. På Almgatan bor du i ett familjärt område med gångavstånd till förskola, skola och mataffär. Vänersborgs största lekplats "Borgen" ligger endast ett stenkast bort från bostaden. Välkommen att boka in dig på visning!

Tomtevägen 39, Mariedal, Vänersborgs kommun

Tomtevägen 39

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 650 000 kr
84 + 84 m²
3 rum
800 m² tomt

Nu står detta trevliga hus på Tomtevägen 39 och inväntar nya ägare! Detta är ett mycket välskött och trivsamt hus i ett barnvänligt område på Mariedal. Huset inrymmer luftigt vardagsrum, hemtrevligt kök, badrum och två sovrum på entréplan och källaren består av tvättstuga, verkstad, flera förvaringsutrymmen och garage. Är ni en familj som tycker om att spendera tid utomhus finns här två fina altaner där ni kan njuta av solen under hela dagen. Nuvarande ägare har sedan förvärvet 2020 bland annat byggt två fina altaner, bytt fönster i vardagsrum och installerat laddbox. På Tomtevägen bor du i ett lugnt villaområde med närhet till både skola, förskola och busskommunikation. Glöm inte kika på VR-länken som ni finner genom att klicka er vidare in på hemsidan. Välkommen att boka in dig på visningen!

Visar alla 4