Mäklare Sofia Arvidsson

Sofia Arvidsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottninggatan 74, Centrum, Trollhättans kommun

Drottninggatan 74

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
1 525 000 kr
62,5 m²
2.5 rum
vån 2
2 900 kr/mån
24 400 kr/m²

Välkommen till Drottninggatan 74 och denna välplanerade 2,5a med möjlighet att sätta sin egen prägel på! Fönster i tre väderstreck som skänker ett fint ljus till bostaden samt högt i tak som medför rymd. Här bor du centralt och med känsla av villalivet, då fastigheten enbart inrymmer fyra lägenheter. Här bor du ett stenkast från Trollhättan centrum men även lika nära till parker och fina promenadstråk längs kanalen. Bra bussförbindelser, närhet till Högskolan väst, resecentrum där tågen tar dig till Göteborg om ca 30 minuter, samt en matbutik precis utanför dörren. Mycket låg avgift, där även egen parkering på innergården ingår! Ett tillfälle du inte vill missa.

 • Plus
Tackjärnsvägen 25, Blåsut, Vänersborgs kommun

Tackjärnsvägen 25

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
3 725 000 kr
125 + 87 m²
6 rum
803 m² tomt

Varmt välkommen till fina Tackjärnsvägen 25, attraktiv adress på lugn återvändsgata med närhet till Vänern! På kort gångavstånd om 200 meter nås fin badplats där brygga och klippor erbjuds för ett dopp, vacker natur och bostaden ligger heller inte långt från barnomsorg! Cykel- och promenadavståndet till centrum är också en stor fördel för detta omtyckta villaområde i Blåsut! Här finns allt man kan önska och två alternativa tågstationer med kort pendlingsmöjlighet till Göteborg, från centrum och Öxnered! Under åren har löpande renoveringar skett och idag är bostaden i gott skick med bland annat nytt yttertak, solpaneler, isolerfönster och praktisk tegelfasad. Bostaden inrymmer 125 kvm plus 87 kvm i källaren och fördelar sig på 6 rum och kök, ett badrum, gästtoalett, tvättstuga, samt groventré och goda förvaringsmöjligheter, som oftast dessa äldre gedigna hus erbjuder. Här finns även flertalet härliga uteplatser mot väster med goda solförhållanden under hela dagen, bland annat ett stor takterrass. Robotgräsklippare med slinga, samt fiber finns installerad. Här kan man flytta in direkt utan större förändringar, varmt välkomna på visningen! Mycket trivsam villa, passande för flera skeden i livet!

Trollgatan 2, Centrum, Trollhättans kommun

Trollgatan 2

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
1 575 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 1/3
6 058 kr/mån
22 340 kr/m²

Tag chansen att spana in den här fantastiska tvårumslägenheten i populära BRF Trollet! Fastigheten har en otrolig karaktär från tidigt 1900-tal, en känsla som följer ända in i bostaden. Här välkomnas vi av en bostad med hög standard och härlig personlig stil, det bästa är nog kakelugnen! Sekelskiftslägenheten om 70,5 kvm inrymmer ett stort och ljust vardagsrum, sovrum, kök och helkaklat badrum. På föreningens gemensamma innergård återfinns mysiga uteplatser som inramas av kulturhistoriska byggnader. Kliver vi utanför fastigheten kommer vi direkt in i centrum där ett stor utbud av affärer och restauranger finns samt tågstation och fina promenadvägar längs Göta älv. Välkommen på visning!

 • Plus
Modhs väg 13A, Skoftebyn, Trollhättans kommun
 • Tor 25 jul kl 16:30

Modhs väg 13A

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
3 650 000 kr
149 m²
7 rum
600 m² tomt

I centrala Skoftebyn finner vi denna gedigna suterrängvilla med högt och fint läge och skyddad baksida. Bra belägenhet i populära Skoftebyn med närhet till det vackra slussområdet kring Göra älv och gång avstånd till Skoftebyns fotbollsanläggning Nysätra. Här finns även barnomsorg och skola i närheten. Villan är välskött för sin ålder och har en mycket praktisk planlösning med gott om utrymmen för förvaring. Bostaden inrymmer idag fyra sovrum med möjlighet till det femte, fina sällskapsytor och kök på ovanvåning. Bostaden har även två härliga uteplatser med solläge hela dagen, en lättskött trädgårdstomt och baksida som vetter mot väster. Det sista året har ägarna investerat i ett nytt värmesystem i form av bergvärme som genererar låga driftskostnader. Här finns även ett garage, nytt helkaklat badrum och elbilsladdare. Välkommen!

 • Plus
Torngatan 21, Skogshöjden, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Torngatan 21

Villa
Skogshöjden, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
2 650 000 kr
122 + 15 m²
5 rum
493 m² tomt

Tag chansen att gå på visning till denna gedigna villa byggd -91 med tillhörande garage, där underhållet skötts väl genom åren. Fastigheten passar många skeden i livet, men kanske perfekt för dig som söker din första bostad och önskar egen uteplats och allt som villalivet erbjuder. Bostaden om 122 kvm har en tilltalande planlösning och inrymmer tre sovrum, ett kontor/klädkammare och badrum på ovanvåningen. På entréplanet finns trivsamma sällskapsytor, braskamin, kök, det andra badrummet och klädkammare. Fastigheten är försedd med vattenburet värmesystem med fjärrvärme som värmekälla, indragen fiber och mekanisk ventilation med värmeåtervinning. Belägen i populärt och barnvänligt område intill barnomsorg, natur och med kort gångavstånd till sjukhuset som är en stor arbetsgivare för regionen. Tills nu har fastigheten varit uthyrd och nuvarande ägare Eidar söker nu en ny ägare. Varmt välkommen på visning!

Kaflegatan 5B, Götalunden, Trollhättans kommun
 • Idag kl 19:15
Kaflegatan 5B, Götalunden, Trollhättans kommun, bild 2
Kaflegatan 5B, Götalunden, Trollhättans kommun, bild 3

Kaflegatan 5B

Lägenhet
Götalunden, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
1 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 080 kr/mån
22 328 kr/m²

Nu finns en tvåa till salu på populära Kaflegatan, en lugn och trivsam gata med kort promenadavstånd till Resecentrum och stadens centrumkärna, där det mesta erbjuds! Längre in i bostadsområdet, på kort avstånd, ligger även ICA Jätten. Stabil förening med välskötta fastigheter. Lägenheten återfinns på våning 3 med mysig balkong som erbjuder fin utsikt mot väster. Bostaden är i gott skick med fräscha ytskikt och nytt kök från 2021. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Härstorp 12, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Härstorp 12

Tomt
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
385 000 kr
3 230 m² tomt

Söker du en tomt för ditt framtida dröm hem? Då kan detta vara något för dig! Tomten är väl tilltagen med en yta över 3000 kvm, högt belägen med vidsträckt utsikt mot åkrarna i väster. Här kan man njuta av natursköna omgivningar inte långt från sjön Granvlången och vackert naturreservat. På kort avstånd nås Sjuntorp där bland annat barnomsorg, badhus, mataffär och kommunikationer erbjuds. Kontakta gärna mäklaren för möjlighet till visning!

 • Plus
Storgatan 6B, Centrum, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Storgatan 6B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
1 050 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3
4 483 kr/mån
17 213 kr/m²

Välkomna till Storgatan 6B och denna rymliga lägenhet! Denna stilfulla och välrenoverade lägenhet i centrum ligger belägen mitt emellan vackra kanalen, resecentrum, Högskolan väst och Trollhättans centrumhandel. Ett läge uppskattat både av studenten, pendlare och den som bara önskar gångavstånd i vardagen. Här finner ni en lägenhet utöver det vanliga! Lägenheten erbjuder bl.a. extra tilltagen takhöjd, bevarat stavparkettgolv i vardagsrummet, vackert marmorgolv i hallen och renoveringar utförda med väl genomtänkta material. Under 2012 sattes ett nytt påkostat kök in och ytskikten förnyades stilrent. I denna lägenhet har varje detalj och renovering noga tänkts igenom - Här är det bara att flytta in! Det helkaklade badrummet renoverades 2003. Addera möjligheten att nyttja föreningens gemensamma balkong och fina innergård! Älvhögsborgs parkering med laddstolpar återfinns strax intill. Välkommen på vinsing!

Norra Fridhemsvägen 17, Halvorstorp, Trollhättans kommun

Norra Fridhemsvägen 17

Radhus
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
2 750 000 kr
106 m²
4 rum
380 m² tomt

Välkomna till Norra Fridhemsvägen 17 och detta trivsamma enplans radhus i barnvänligt och lugnt område! Här möts ni av ett mysigt boende i populära Halvorstorp med bra och högt läge i ytterkant av området, med endast några minuters bilfärd från centrum, 5 minuters promenad till förskola och några få minuters promenad till fina naturområdet Slättbergen. Busskommunikation finns ett stenkast bort. Bostadsytan i ett plan tilltalar ung som gammal och är i gott skick för att bara flytta in i. Villan inrymmer bland annat 3 sovrum, två badrum, ett rymligt vardagsrum och två uteplatser. Uteplatsen på baksidan är helt ostörd och fri från insyn med ett högt och fint läge med utsikt över angränsande område! Fastigheten är del av en samfällighet som sköter grönområdet, vägar, lekplats och garagen i länga. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Stridsbergsgatan 2B, Tingvalla, Trollhättans kommun

Stridsbergsgatan 2B

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
985 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 329 kr/mån
18 241 kr/m²

Välkomna till Stridsbergsgatan 2B! Denna trivsamma och rymliga tvåa i Tingvalla ligger med centralt läge mitt emellan Högskolan Väst, tågstationen och Trollhättans centrum. Ett läge uppskattat av både studenten, pendlaren eller den som önskar gångavstånd i vardagen! Lägenheten har stilrena ytskikt och material, med rymligt kök och stort vardagsrum. Dessutom är det generös takhöjd och smart förvaring! Här är det bara att flytta in! Bo nära allt och med väldigt vackra promenadstråk kring kanalen, bara minuter ifrån lägenheten! Välkommen på visning!

Markområde/Tomter Lundala Lindveden, Lindveden, Trollhättans kommun

Markområde/Tomter Lundala Lindveden

Tomt
Lindveden, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
895 000 kr
8 300 m² tomt

Går du i en dröm om att en gång i framtiden hitta en plats att bygga ditt egna hus, lantligt, men inte för långt ifrån Trollhättan centrum. Nu finns chansen att förvärva ett markområde där positivt förhandsbesked finns för två privatbostäder med generösa ytor ca 8 km söder om centrum, beläget med vackra omgivningar intill Lindveden. Den generösa tomtarealen om ca 8 300 kvm kanske tilltalar dig som vill bo enskilt eller varför inte dig som vill bygga fler hus och eventuellt sälja vidare. Skylten mot Hökemossen leder oss fram till detta höga och rofyllda läge, ca 1 km bort finner vi badmöjligheter vid Liperedsjön! Tillträde kan ske när fastigheten är såld och avstyckningen vunnit laga kraft. Välkomna!

Markområde/Tomter Hökemossen, Hökemossen, Trollhättans kommun

Markområde/Tomter Hökemossen

Tomt
Hökemossen, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
395 000 kr
2 000 m² tomt

Strax utanför Trollhättan, närmare bestämt 9 km söder om centrum, finns nu chansen att köpa tomt om ca 2 000 kvm med klart förhandsbesked. Eller varför inte hela markområdet med stor potential om ca 9 500 kvm och som då innefattar två godkända förhandsbesked. Går du i en dröm om att en gång i framtiden hitta en plats att bygga ditt egna hus, lantligt, men inte för långt ifrån Trollhättan är detta ett tillfälle. Beläget med vackra omgivningar intill Lindveden. Skylten mot Hökemossen leder oss ändra fram till ett ostört och rofyllt läge, ca 1 km bort finner vi badmöjligheter vid Liperedsjön! Plan och överskådlig tomtyta för att kunna uppskatta bebyggelsens omfattning. Välkomna!

 • Plus
Edsäter 8:3, Trollhättan, Trollhättans kommun

Edsäter 8:3

Tomt
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
350 000 kr
1 378 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna tomt belägen endast några minuters bilfärd från E45/E44 och Trollhättans centrum. Här erbjuds ett unikt naturnära läge med vacker utsikt utefter fina Edsvägen. Badvänliga Öresjö, Näl och lummig natur återfinns inom cykelavstånd. Tomten försäljs med villkoret om att köparen ska bygga en nyckelfärdig villa från Älvsbyhus på tomten. Köparen kan fritt välja inom Älvsbyhus sortiment men på tomten föreslås en villa av modellen Linnea, en välplanerad enplansvilla om 129 kvm. Det finns många fördelar med nybyggnation. Några exempel är låga driftskostnader, begränsat underhåll och befrielse från fastighetsavgift i 15 år. Bidragande faktorer för en framtida trygg boendeekonomi! Välkommen att höra av dig med ditt intresse!

Pärs Annas Väg 18, Gärdhem, Trollhättans kommun

Pärs Annas Väg 18

Villa
Gärdhem, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
5 150 000 kr
151 m²
6 rum
814 m² tomt

Välkomna till Pärs Annas väg 18 och denna mycket rymliga villa! Villan uppförd av Myresjöhus, Smart 151, är genomgående välgenomtänkt både gällande materialval, utformning och planlösning. Här möts ni av kvalitetskök från HTH, vitvaror från Siemens, fönster från Elitfönster och energisnål uppvärmning från NIBE. Invändigt återfinns stora sällskapsytor för stora släkten och en avgränsande barn del med fyra sovrum kring ett allrum. Master bedroom med eget badrum och klädkammare bör dessutom lyftas fram! Belägen i det lugna och uppskattade nyproducerade området i Gärdhem. En perfekt blandning av lugna omgivningar och goda förbindelser. Endast 10 min till centrum, cykelavstånd till barnomsorg och endast 1h med bil från Göteborg! Fastigheten säljs av OBOS. OBOS erbjuder sina medlemmar ett flertal förmåner som exempelvis möjligheten att ansöka om tillträdesskydd, skydd mot dubbel boendekostnad och förtur vid köp. För mer info och för att bli medlem gå in på obos.se. En välplanerad, rymlig och stilren barnfamiljsvilla där varje detalj är genomtänkt! Välkomna på visning!

Pärs Annas Väg 1, Gärdhem, Trollhättans kommun

Pärs Annas Väg 1

Villa
Gärdhem, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
3 895 000 kr
95 m²
4 rum
851 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna tilltalande villa i det nyetablerade bostadskvarteret i Gärdhem. Här har en Villa Näsby uppförts under 2022 med underbar vidsträckt utsikt över omgivningarna. Villan som erbjuder ett kvadratsmart boende med känslan av ett stort hus i mindre format är uppfört med genomtänkt planlösning, god standard och härligt ljusinsläpp. Planlösningen inbjuder till umgänge med vardagsrum och kök placerat i husets mitt och med utgång på både fram-/baksidan. På framsidan sitter man med utsikt över åkrarna framför och på baksidan nås solen stora delar av dagen. Huset inrymmer tre välplanerade sovrum, tvättstuga, badrum, wc och rejält kök. Här erbjuds en perfekt blandning av lugna omgivningar och goda förbindelser med stadens puls. Endast 10 minuter till Trollhättans centrum, härlig natur i direkt anslutning och cykelavstånd via cykelväg både till barnomsorg, livsmedelsbutik och resecentrum! För pendlaren ligger området strategisk bara några minuter från både resecentrum, E45 & E44. Göteborg nås på 35min med tåg(1h med bil) & Uddevalla på 35 min. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Pärs Annas Väg 20, Gärdhem, Trollhättans kommun

Pärs Annas Väg 20

Villa
Gärdhem, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
4 095 000 kr
88 m²
2 rum
816 m² tomt

NYTT PRIS! Välkomna till Pärs Annas väg 20! Nu ges möjligheten att förvärva denna villa Komstad uppförd 2022 i det nyetablerade och populära bostadskvarteret Pärs Annas väg i Gärdhem. Ett praktiskt boende där planlösningen är väl genomtänkt med bra sällskapsytor och utgångar på alla husets sidor. Ovanvåningen är idag oinredd men kan av köparen planeras helt efter egna önskemål - Ytan ger möjligheten att skapa hela fyra ytterligare sovrum! Invändigt finner ni stilrena material och färgval. Exklusivt kök från Vedum i en smakfull vit design, vitvaror från Borsch och badrum i gråa/vita toner med inredning från Vedum/Ifö. Stort sovrum med egen walk-in-closet, klädkammare i anslutning till entrén och praktisk groventré med utgång bara några meter från uppfarten - Detta är bara några fördelar att nämna med detta hus! Här erbjuds en perfekt blandning av lugna omgivningar och goda förbindelser. Endast 10 min till centrum, cykelavstånd till barnomsorg och endast 1h med bil från Göteborg! Fastigheten säljs av OBOS. OBOS erbjuder sina medlemmar ett flertal förmåner som exempelvis möjligheten att ansöka om tillträdesskydd, skydd mot dubbel boendekostnad och förtur vid köp. För mer info och för att bli medlem gå in på obos.se. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Gärdhem - Tomt B, Gärdhem, Trollhättans kommun

Gärdhem - Tomt B

Tomt
Gärdhem, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
950 000 kr
1 728 m² tomt

Tomt B om ca 1728 kvm är belägen i uppskattade och grönskande Gärdhem - En stor tomt med vida utsikt över åkrar och inne på återvändsgata! Här kan du uppfylla drömmen om ett nybyggt hus i ett barnvänligt och lantligt läge men med närheten till centrum och alla dess bekvämligheten! Positivt förhandsbesked finns för uppförande av enbostadshus. Avstyckningsprocessen är påbörjad men ännu ej färdig. För pendlaren ligger området strategisk då både resecentrum, E45 & E44 nås bara några minuter bort. Göteborg nås på 35min med tåg(1 h med bil) & Uddevalla på 35 min. Här erbjuds en sällsynt chans att uppföra ert drömhus i samklang med natur och lugn. Varmt välkomna att höra av er för mer information.

Gärdhem - Tomt A, Gärdhem, Trollhättans kommun

Gärdhem - Tomt A

Tomt
Gärdhem, Trollhättans kommun
Svenska Mäklarhuset Trollhättan
950 000 kr
2 005 m² tomt

Har du drömt om ett nytt hus i barnvänligt och lantligt läge men med närheten till centrum och alla dess bekvämligheter? Nu finns möjligheten att förvärva tomt A belägen i uppskattade och grönskande Gärdhem. Med vida utsikt över åkrar och inne på återvändsgata återfinns denna rejäla tomt om ca 2000kvm. Här finns gott om plats för stort hus, garage och trädgård! Positivt förhandsbesked finns för uppförande av enbostadshus. Avstyckningsprocessen är påbörjad men ännu ej färdig. För pendlaren ligger området strategisk då både resecentrum, E45 & E44 nås bara några minuter bort. Göteborg nås på 35min med tåg(1 h med bil) & Uddevalla på 35 min. Här erbjuds en sällsynt chans att uppföra ert drömhus i samklang med natur och lugn. Varmt välkomna att höra av er för mer information.

Visar alla 18