Mäklare Sophia Cyrulewski

Sophia Cyrulewski

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gåseviken 400, Gåseviken, Vänersborgs kommun

Gåseviken 400

Tomt
Gåseviken, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
225 000 kr
2 547 m² tomt

Vill du bygga eget och bo avskilt med endast grönska runt Dig? Här kommer ett gyllene tillfälle att förverkliga Din dröm. Endast 15 minuter ifrån Vänersborg centrum finner man denna natursköna tomt på 2 547 kvm. Fastigheten är elansluten till Vänersborgs kommunala nätverk. Tomten har blivit avstyckad och skövlad på de flesta stora träd. Förhandsbesked finns för byggnation av bostad och anslutning till väg. Välkommen att boka en visning!

Bokgatan 33, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 33

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
265 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
5 646 kr/mån
4 015 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ett boende högst upp i byggnaden utan insyn och ljud från någon ovanför! Här bor ni tyst och bekvämt med både el och snart även internet inbakat i avgiften, till lågt pris och mycket praktiskt. Lägenheten har nya golv i kök, vardagsrum, hall och sovrum. Från vardagsrummet tar ni er ut på balkongen och njuter i söderläge med mycket sol. Toppenläge! Från bostaden har ni närhet till matbutiker, sportcentrum, grundskola och gymnasium, samt vårdcentral och busskommunikation. Vänersborg centrum med bra pendlingsmöjligheter till Göteborg med mera ligger endast fem minuter från lägenheten. Välkommen at boka in Er på visning eller gör en intresseanmälan direkt i annonsen.

  • Plus
  • Balkong
Älmerud 425, Älmerud, Vänersborgs kommun

Älmerud 425

Villa
Älmerud, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
2 150 000 kr
154 + 123 m²
6 rum
5 510 m² tomt

Nu har vi äran att presentera för Er denna ståtliga suterängvilla, belägen endast cirka tio minuter utanför Vänersborg. Perfekt för stora familjen! Bostaden erbjuder sex rymliga rum, varav fyra sovrum, vardagsrum och allrum, samt två badrum, tvättstuga och ett stort kök. Denna villa har en mycket bra energiprestanda, Energiklass B! Här finns en väl tilltagen trädgårdstomt på över 5500 kvm med infartsmur och garageuppfart. Solen får ni hela dagen på bland annat de väderskyddade uteplatserna, balkong och uteplats i markplan med sydvästligt läge, samt veranda och uteplats i nordöstligt läge. På tomten står en äldre friggebod med egen vedeldad bastu, växthus och förråd och på framsidan finns en carport och magasin. Lugnet, grönskande vyer och utrymmet gör detta boende till en fantastisk plats att leva eller växa upp i. På den stora gräsytan spelar barnen boll eller varför inte ha en egen pulkabacke vintertid? Här njuter ni av det avskilda läget och naturen runtom, dock endast gångavstånd till grannar och busshållsplats för skolskjuts, kan det bli bättre? Missa inte vår VR-film av bostaden med bland annat mätfunktion och tredimensionell planlösning! Välkommen att boka in Er på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Smörtvet 105, Smörtvet, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår

Smörtvet 105

Villa
Smörtvet, Vänersborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
675 000 kr
125 + 10 m²
3 rum
2 935 m² tomt

Drömmer ni om en lantlig idyll där ni kan göra det helt till ert eget? Här kommer er chans! Låt detta mysiga och ombonade ställe få blomstra ut med omtanke och kärlek. Här finns ytan för springande barnsben, odlings- eller bilintresse! Bekvämligheter som kommunalt vatten, nyare avloppsanläggning, indraget fiber och garage finns på fastigheten. Goda pendlingsmöjligheter finns då fastigheten är belägen endast ett par minuter från 45:an och Brålanda centrum, där tågstopp är planerat innan 2028. I Brålanda finns bland annat skola F-6, förskolor, sportcentrum, mataffärer och väg- och motellkrog. Kolla in vår VR-film med bland annat mätfunktion. Varmt Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4