Svenska Mäklarhuset Västerås

Svenska Mäklarhuset Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gråsparvsvägen 17, Råby, Västerås kommun

Gråsparvsvägen 17

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
5 935 kr/mån
5 893 kr/m²

Ljus och välplanerad lägenhet med inglasad balkong! Här erbjuds en mycket välplanerad lägenhet där du har möjlighet att sätta din egen prägel. Lägenheten har ett stort helkaklat badrum, rymlig tvättstuga, kök med stor matplats, två rymliga sovrum, vardagsrum med fint ljusinsläpp samt en inglasad balkong från sovrum. Lägenheten Ligger belägen i stor och stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter. Föreningen har relaxavdelning med bubbelpool samt bastu, övernattningsrum och festlokal för föreningens medlemmar.

Labradorvägen 99, Önsta Gryta, Västerås kommun
 • Imorgon kl 16:40
Labradorvägen 99, Önsta Gryta, Västerås kommun, bild 2
Labradorvägen 99, Önsta Gryta, Västerås kommun, bild 3

Labradorvägen 99

Lägenhet
Önsta Gryta, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 495 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/2
6 001 kr/mån
16 611 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet! Här bor du med generösa utrymmen och ett fint ljus. Planlösningen är öppen och trivsam. Entré på bottenplan med en rymlig hall med förvaringsutrymmen. Övre plan välkomnar dig med en stor öppen hall/allrum med anslutande badrum. Köket är rymligt och erbjuder bra plats för köksbord. Det fina ljuset från fönsterna skapar trivsel. Vardagsrummet erbjuder bra plats för möblering och har utgång till den rymliga balkongen. Här kan du koppla av i lugn och ro. Det finns även två bra sovrum. Hela lägenheten har en ljus och tilltalande planlösning där det är lätt att trivas. Detta är ett tillfälle för dig som söker ett riktigt trivsamt och fint boende på ett bra läge i området. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Träsnidarvägen 2, Erikslund, Västerås kommun

Träsnidarvägen 2

Villa
Erikslund, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
3 595 000 kr
123 m²
5 rum
452 m² tomt

Varmt välkomna till detta trivsamma hem på friköpt tomt! Här får du fördelen av att allt är på ett plan. Denna fastighet erbjuder två renoverade badrum 2020, fint kök med stor matplats, ny värmepanna 2020 och stenlagd innergård. Dessutom kan du njuta av en insynsskyddad trädgård och lummig baksida ut mot allmänning som ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet på ett härligt sätt. I detta hem kan du odla blommor, odla egna örter eller bara koppla av i en naturskön miljö. Här bor du med ett fantastiskt läge i ett välplanerat hus, med låga driftkostnader och fina ytskikt! Varmt välkommen på visning!

Gunnilbogatan 28B, Malmaberg, Västerås kommun
 • Imorgon kl 17:30
Gunnilbogatan 28B, Malmaberg, Västerås kommun, bild 2
Gunnilbogatan 28B, Malmaberg, Västerås kommun, bild 3

Gunnilbogatan 28B

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 250 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 2/3
4 456 kr/mån
16 534 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma 3 rok med stilrent kök och gott om förvaring. Här erbjuds ett modernt hem med fullutrustat kök med bra arbetsyta, och ett modernt badrum med kaklade väggar och klinkergolv samt badkar. Här får du även ett stort vardagsrum med plats för både sällskapsutrymme och matbord om så önskas samt utgång till balkong i härligt soligt söderläge. Här på Malmaberg bor du med absolut närhet till handelsområdena Stenby & Hälla, affär, busshållplats och Västerås City. Kontakta gärna ansvarig mäklare Maximilian Eriksson vid frågor. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Hagalidsvägen 15, Haga, Västerås kommun
Hagalidsvägen 15, Haga, Västerås kommun, bild 2
Hagalidsvägen 15, Haga, Västerås kommun, bild 3

Hagalidsvägen 15

Radhus
Haga, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
3 795 000 kr
134 + 18 m²
5 rum
178 m² tomt

I bostaden erbjuds ett påkostat kök med fina eksnickerier , rymligt vardagsrum, två helkakalade badrum, 4 sovrum och ett garage i huskropp. Utöver detta får du ett stort inglasat uterummet som ger en genuin känsla av lugn och avskildhet ut mot baksida som är helt insynsskyddad och ostörd. Här kan du njuta i ett lummigt och fint läge samtidigt som du skyddas från väder och vind.

 • Premium
Bronsdolksgatan 27, Brandthovda, Västerås kommun
Bronsdolksgatan 27, Brandthovda, Västerås kommun, bild 2
Bronsdolksgatan 27, Brandthovda, Västerås kommun, bild 3

Bronsdolksgatan 27

Radhus
Brandthovda, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 995 000 kr
139 m²
6 rum
211 m² tomt

Välkommen till barnfamiljernas område! Ni erbjuds möjlighet att förvärva ett radhus som passar för såväl den mindre som den större familjen. Radhuset ligger mycket nära både grundskolor, förskolor, affär, bibliotek, fotbollsplaner och buss. Utanför huset finns en stor gräsyta med lekplats där barnen på gårdarna leker tryggt tillsammans. Radhuset har fem sovrum, varav ett är beläget på entréplan. Hemmet är genomgående renoverat under de senaste åren. Du får ett nytt praktiskt bistrokök med plats för hela familjen vid matbordet. Innanför köket återfinns ett förvaringsrum i form av skafferi. På entréplan finns även det ljusa vardagsrummet med parkettgolv med utgång till en härlig utbyggd takad uteplats med separat soldäck och utekök - för att fånga eftermiddagssolen. På entréplan finns även tvättstuga och WC. På övervåningen återfinns fyra rymliga sovrum samt ett badrum. Här finns även två rymliga klädkammare som ger plats för hela familjens kläder. Behöver du ytterligare förvaring finns en garderobsvägg i ett av sovrummen, där det också finns en fransk balkong. Från ett annat av sovrummen når du balkongen, där du njuter av eftermiddagssolen samtidigt som du har full uppsikt över grönyta och lekplats. Fördelar; friköpt tomt, värme ingår i samfällighetsavgiften, garage, parkering, fiber, elen är ny och omdragen i hela huset, nätverksuttag på övervåningen, bra grannsämja och samverkan (facebookgrupper för barnaktiviteter, plocka äpplen hos varandra, promenadloppis mm. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Odensvigatan 1, Malmaberg, Västerås kommun
Odensvigatan 1, Malmaberg, Västerås kommun, bild 2
Odensvigatan 1, Malmaberg, Västerås kommun, bild 3

Odensvigatan 1

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 795 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/4
5 698 kr/mån
18 698 kr/m²

En fantastisk möjlighet att förvärva en etagelägenhet på våning 3-4 på trivsamma Odensvi. Lägenheten erbjuder fina gemensamhetsytor på nedre plan, med påkostat Noblessakök och ett rymligt vardagsrum med plats för stor matgrupp och tv-hörna. Lägenheten har även två stora helkakalade badrum och en inglasad balkong i soligt söderläge.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Klockargatan 16C, Klockartorpet, Västerås kommun
Klockargatan 16C, Klockartorpet, Västerås kommun, bild 2
Klockargatan 16C, Klockartorpet, Västerås kommun, bild 3

Klockargatan 16C

Lägenhet
Klockartorpet, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 995 000 kr
80,7 m²
3 rum
vån 2/4
5 311 kr/mån
24 721 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea om 80 kvadratmeter på populära Klockargatan! Letar du efter ett trivsamt boende i lugna kvarter, och dessutom i en stabil förening, så har du kommit helt rätt! Här finner du ett rymligt och luftigt kök med plats för matbord, ytan har dessutom moderniserats med både ny inredning och att väggen där det tidigare satt en köksdörr, tagits bort och gör att flödet mellan kök och övriga lägenheten känns enkelt, luftigt och modernt. Vidare finns ett stort vardagsrum med fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är lättmöblerat och har ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Lägenheten ger dig två sovrum, det ena används idag som matrum och det rummet har utgången till balkongen i söderläge! Balkongen är en verklig pärla, inglasad, stor och här finns alla möjligheter att skapa en riktig oas som kan ge dig avslappning från vardagens stress. Är du denna fina lägenhets nya boende? Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Bysingsberg 14B, null, Västerås kommun
 • Lör 9 dec kl 12:00
Bysingsberg 14B, null, Västerås kommun, bild 2
Bysingsberg 14B, null, Västerås kommun, bild 3

Bysingsberg 14B

Villa
Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
5 975 000 kr
170,9 m²
6 rum
1,3 ha tomt

Välkommen till denna nybyggda lilla hästgård som är en äkta pärla för natur och hästälskaren! Med noggrant utvalda och påkostade materialval har denna fastighet skapats för att erbjuda komfort, funktionalitet, modern design och arkitektur som harmonierar med det omgivande landskapet. Inget har sparats när det gäller materialval. Från de vackra trädetaljerna till de slitstarka ytskikten, allt är valt med kvalitet i åtanke. Detta ger en känsla av exklusivitet! En av de mest tilltalande egenskaperna hos denna hästgård är dess ogenerade läge. Här kan du njuta av fridfullheten och avskildheten i din egen lilla oas, långt från stadens brus och stress. Här kan du slappna av och njut av solen på den rymliga altanen med en härlig pool. Det är den perfekta platsen att koppla av och umgås med familj och vänner medan du tar in den vackra naturen runt omkring. På gården finns även ett ponnystall med två boxar, här kan du ge dina hästar den bästa vård och uppmärksamhet de förtjänar. Hagarna ligger i direkt anslutning till stallet. Denna nybyggda gård är helt enkelt en unik möjlighet. Här bor man endast 10-12 minuter från Erikslund shoppingcentrum och Västerås Centrum . Om du söker det perfekta stället att förverkliga din dröm om ett liv i harmoni med naturen och dina hästar, då är detta stället för dig.

 • Premium
Rudbecksgatan 6A, Centrum, Västerås kommun
 • Tor 7 dec kl 17:00
Rudbecksgatan 6A, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Rudbecksgatan 6A, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Rudbecksgatan 6A

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
3 995 000 kr
154 m²
5 rum
vån 3/4
8 501 kr/mån
25 942 kr/m²

Denna förtrollande takvåning i etage har bevarat den äldre charmen samtidigt som den erbjuder en härlig rymd och ett fint ljusinsläpp. Här får du en äldre charm och karaktär, med bevarade originaldetaljer, inklusive vackra trägolv och dekorativa detaljer. Detta ger en atmosfär av historia och tidlös elegans. Denna våning bjuder på två rymliga balkonger, en i söder och en i väster. På vindsvåningen har du även en härlig takterrass med utsikt ut över takåsarna, där kan du njuta av en unik utsikt över staden och skapa minnesvärda stunder med nära och kära. I vardagsrummet på nedre plan återfinns en härlig eldstad som ger en mysig och varm atmosfär, perfekt för att njuta av vinterkvällar. På övervåningen finns en kamin som ger extra komfort och skapar en inbjudande känsla. Beläget i hjärtat av staden har du nära till allt du behöver, inklusive restauranger, shopping och kulturella evenemang. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stentorpsgatan 15A, Malmaberg, Västerås kommun
 • Tor 7 dec kl 16:30
Stentorpsgatan 15A, Malmaberg, Västerås kommun, bild 2
Stentorpsgatan 15A, Malmaberg, Västerås kommun, bild 3

Stentorpsgatan 15A

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/4
3 934 kr/mån
16 864 kr/m²

Nu erbjuder vi en riktigt tilltalande lägenhet på bra läge som ska upplevs på plats. Detta är den större 2:an plus en ordentlig balkong. Genomgående och fin planlösning med hög trivselfaktor. Välkomnande och rymlig hall med snyggt klinkergolv i svart ton. Anslutande badrum samt förvaringsutrymmen. Det stilrena köket har en bra matplats. Härligt ljust och trevligt vardagsrum med bra plats för soffgrupp men även matbord vilket gör det extra trevligt att umgås. I direkt anslutning ligger den mysiga balkongen som är lätt vinklad vilket skapar extra bra plats. Sovrummet är rymligt och har en praktisk klädkammare intill. Lägenheten har till stor del ommålade väggar i behagliga och lugna färger. Med sin fina planlösning, höga trivselfaktor och läge är det lätt att trivas. Välkommen på visning.

 • Premium
 • Balkong
Kungsfågelgatan 83, Råby, Västerås kommun

Kungsfågelgatan 83

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
795 000 kr
67,1 m²
2 rum
vån 2/3
4 749 kr/mån
11 848 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet med en genomtänkt och praktisk planlösning. Lägenheten präglas av trevliga och stilrena materialval, vilket ger ett inbjudande och modernt intryck. Det stora vardagsrummet är hjärtat i hemmet och erbjuder generösa ytor för både umgänge och avkoppling. Från vardagsrummet öppnar sig en harmonisk balkong, perfekt för avkopplande stunder med en kopp kaffe eller för att njuta av kvällssolen över grönytor och skogsbrynet alldeles i närheten. Köket är smart utformat med bra förvaring och ger en trivsam plats för matlagning och gemensamma måltider. Här finns även gott om plats för ett matbord, där du kan avnjuta dina kulinariska kreationer. Det renoverade badrummet är modernt och fräscht, utrustat med bekvämligheter för din dagliga rutin. Det väl tilltagna sovrummet erbjuder en fridfull oas med gott om plats för både dubbelsäng och garderobsmöbel och möjlighet att skapa din egen personliga reträtt. Denna lägenhet är inte bara ett hem, utan en möjlighet att leva bekvämt och samtidigt omges av vacker natur. Med närhet till grönområden och skogspartier blir detta ditt eget privata paradis. Ta chansen att skapa ditt drömboende i denna välplanerade och stilfulla tvårumslägenhet. Välkommen hem!

 • Balkong
Murargatan 4C, Surahammar, Surahammars kommun

Murargatan 4C

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
450 000 kr
56,6 m²
2 rum
vån 2/3
4 100 kr/mån
7 951 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet med en inbjudande planlösning och en härlig balkong i västläge som gör det till en perfekt oas för avkoppling och umgänge. Med en kärleksfull touch har du här en lägenhet med renoveringspotential där du kan forma denna bostad till ditt drömhem! Här är några av denna lägenhets fördelar: Bra planlösning: Lägenheten erbjuder en smart planlösning med väl avskilda rum, vilket ger dig både avskildhet och gemensamma utrymmen för umgänge. Det generösa vardagsrummet har stora fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Trivsam balkong: Den rymliga balkongen i västläge är en pärla. Här kan du njuta av solnedgångar och varma sommarkvällar. Det är den perfekta platsen för att odla blommor, odla örter eller bara koppla av med en bok och en kopp kaffe. Renoveringsmöjligheter: Lägenheten har potential att bli ditt drömhem med några renoveringar. Detta ger dig möjlighet att anpassa den efter dina personliga preferenser och behov. Skapa det kök du alltid drömt om, ett inbjudande socialt vardagsrum och ett sovrum som skänker ro och vila. Bra läge: Lägenheten är belägen med närhet till de centrala delarna av Surahammar, med med närhet till butiker, restauranger och grönområden. Kollektivtrafikanslutningar är också bekvämt belägna, vilket gör det enkelt att ta sig till Västerås eller andra orter.

 • Balkong
Lurblåsargatan 27, Brandthovda, Västerås kommun
Lurblåsargatan 27, Brandthovda, Västerås kommun, bild 2
Lurblåsargatan 27, Brandthovda, Västerås kommun, bild 3

Lurblåsargatan 27

Radhus
Brandthovda, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
3 295 000 kr
139 m²
5 rum
211 m² tomt

Detta hem är en dröm för den som söker en bekväm livsstil i ett trivsamt och barnvänligt område. Med en smakfull renovering och omsorgsfull planering är detta hemmet idealiskt för den som längtar efter komfort och lyx. Om du vill äga en fastighet som kombinerar stil och bekvämlighet, då är detta den perfekta platsen för dig. Hemmet är smakfullt renoverat och andas karaktär och trivsel. Varje detalj har noggrant renoverats för att skapa en modern och bekväm atmosfär. Här erbjuds ett påkostat kök med rymlig matplats och ingång till stort skafferi, stort helkaklat badrum med golvvärme, stort vardagsrum i vinkel och utgång till altan i ogenerat läge. Därutöver finns en rymlig tvättstuga, fräsch gästtoalett och fyra rymliga sovrum med fina ytskikt. Fastigheten är belägen på ett ogenerat och barnvänligt läge. Det är den perfekta platsen för familjer som letar efter trygghet och avskildhet, samtidigt som det finns gott om plats för lek och skoj. Ge dig själv chansen att äga detta fantastiska hem med påkostade materialval och ett av områdets bästa och ogenerade läge!

 • Premium
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Poseidongatan 13

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 495 000 kr
43 m²
2 rum
vån 13/15
3 775 kr/mån
58 023 kr/m²

Nu har du tillfälle till ett exklusivt boende med härlig utsikt i attraktiva Sjöbris 1. Lägenheten är till stora delar extra påkostad (kontakta mäklaren för mer information). Med sitt höga läge får du inte bara en underbar utsikt utan även ett fantastiskt ljus. Då det är en hörnlägenhet får du fördelen av fönster åt två håll vilket skapar stor trivsel. Planlösningen är trivsam med en bra hall med praktisk skjutdörrsgarderob samt anslutande badrum. Kök och vardagsrum i kombination gör det socialt och trevligt att umgås. Dimmerbelysning finns. Härifrån kommer du även ut till den rymliga balkongen - Njut av det härliga läget! Det finns ett stort sovrum som har en skjutdörrsgarderob längs ena hela väggen. Två fönster varav det ena mot balkongen. Det här är ett boende för dig som söker ett exklusivt boende i nybyggda och unika Sjöbris 1 som med sin vackra fasad sticker ut i området. Påkostade materialval, utsökt läge och närheten till Mälaren gör det lätt att trivas. Bredband 1000Mbit liksom TV ingår i avgiften. Trådlös internet med router finns i lägenheten. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Släggargatan 5, Malmaberg, Västerås kommun

Släggargatan 5

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
950 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/8
5 680 kr/mån
13 768 kr/m²

Välkommen till denna härligt ljusa och välplanerade lägenhet med genomgående fina ytskikt. Genomgående parkett i hela lägenheten. Här erbjuds ett väl underhållet och fullutrustat kök med bra arbetsyta och förvaringsmöjligheter, och ett fint badrum med kaklade väggar och klinkergolv med egen tvättpelare för att slippa spring till tvättstugan. Här får du även ett stort vardagsrum med öppen planlösning med plats för både matbord och tv-hörna samt utgång till balkong.

 • Balkong
 • Hiss
Dalbyvägen 9, null, Hallstahammars kommun
 • Imorgon kl 17:00
Dalbyvägen 9, null, Hallstahammars kommun, bild 2
Dalbyvägen 9, null, Hallstahammars kommun, bild 3

Dalbyvägen 9

Villa
Hallstahammars kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 150 000 kr
117 + 153 m²
6 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma hem, här bor du med bästa läge ut mot allmänning och lekplats. I bostaden erbjuds generösa gemensamhetsytor som är perfekta för att underhålla familj och vänner. På entréplan återfinns ett stort kök med rymlig matplats och ett stort vardagsrum i vinkel med plats för matplats, tv-hörna och sitthörna. En halvtrappa ner finns ett rymligt allrum med kamin. Här finns även en källarvåning med stor inredningspotential och ett stort vidbyggt garage. Tack vare det insynsskyddade läget kan du njuta av ett ostört privatliv i din egna lilla oas. Det är en plats där du kan koppla av och känna dig som hemma utan insyn från grannar. Fastigheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Centrum, matbutik och goda kommunikationer.

 • Premium
Vittingegatan 7, Malmaberg, Västerås kommun

Vittingegatan 7

Villa
Malmaberg, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
3 995 000 kr
105 + 7 m²
4 rum
811 m² tomt

Välkommen till detta helrenoverade och trivsamma hem beläget med bra läge på populära Malmaberg! Fastigheten har genomgått en omfattande renovering, med ny betongplatta, ny V/A, ny el, renoverat badrum, nya radiatorer mm. Interiört är det fina och smakfulla materialval på golv och väggar som har gett en modern och fräsch känsla. De generösa gemensamhetsytorna ger gott om plats för umgänge och skapar en öppen och luftig atmosfär. Vardagsrummet är perfekt för avkoppling och underhållning, medan den öppna planlösningen mot köket skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner.

Dagsvärmargatan 55, Skiljebo, Västerås kommun
Dagsvärmargatan 55, Skiljebo, Västerås kommun, bild 2
Dagsvärmargatan 55, Skiljebo, Västerås kommun, bild 3

Dagsvärmargatan 55

Radhus
Skiljebo, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 850 000 kr
99 + 99 m²
5 rum
295 m² tomt

Nu erbjuder vi ett trivsamt radhus på mycket bra och naturskönt läge med grönområde intill. Planlösningen erbjuder generösa utrymmen och är fördelad över bottenplan samt källarplan. Bottenplan: Hall med anslutande badrum, gästtoalett samt förvaringsutrymmen. Rejält kök med bra matplats för hela familjen. Härifrån kommer du även ut till det härliga uterummet. Vardagsrummet har bra plats för möblering och ett fint ljus från fönsterna. Det finns tre bra sovrum varav det ena har egen klädkammare. Källarplan: Rymlig gillestuga, tvättstuga samt stora förrådsutrymmen. Här finns olika möjligheter beroende på hur man vill nyttja utrymmena. Det finns även toalett samt dusch. Detta är ett tillfälle till ett riktigt trivsamt boende på ett fint läge. Välkommen!

 • Premium
Stuguflotbäcken 1, Orsa, Orsa kommun
Stuguflotbäcken 1, Orsa, Orsa kommun, bild 2
Stuguflotbäcken 1, Orsa, Orsa kommun, bild 3

Stuguflotbäcken 1

Gård/Skog
Orsa, Orsa kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 750 000 kr
27 ha tomt

Detta är ett ypperligt tillfälle att förvärva en fin skogsfastighet med timrad jaktstuga i mycket fina jaktmarker. Här finns förekomst av bl.a kronhjort, älg, björn och småvilt. Jaktstugan är en timrad fastighet, i huvudbyggnaden finns ett allrum med kamin och matplats samt ett enklare kök. Övriga byggnader består av ett uthus med bastu, vidbyggd vedbod och utgång till stor takad altan samt ett utedass.

 • Premium
Backstigen 3, Campingbadet, Surahammars kommun

Backstigen 3

Fritidshus
Campingbadet, Surahammars kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 495 000 kr
40 m²
2 rum
433 m² tomt

För visning - kontakta mäklare Katarina Mungsgård 0708-375 475, [email protected] Välkomna ut till denna högt belägna sommarstuga i det populära området vid Campingbadet! Här kommer du och din familj garanterat finna lugnet i den annars stressiga vardagen och kunna ladda alla batterier inför kommande utmaningar. Under de senaste åren har stugan byggts ut och erbjuder idag fina utrymmen. Entrén över altanen leder dig rakt in i vardagsrummet, som med sina panoramadörrar ger en fin utsikt ned över sjön alldeles i närheten. Utanför vardagsrummet finns ett uterum med samma fina utsikt, även detta tillbyggt till stugan de senaste åren. Innanför vardagsrummet finner ni stugans kök, där rummet har fått nya tapeter i år, och det finns gott om plats för matbord och köksstök. Ifrån köket och matplatsen kommer ni vidare till stugans sovrum, som idag har dubbelsäng och garderob. Ett ytterligare tillskott till stugan är det väl tilltagna badrummet, som är helkaklat med vita väggar och grått klinkergolv. Stugans andra uteplats är den stora altanen, även den nybyggd. Här finns det gott om plats för altanmöblemang och altanens läge ger dig vacker utsikt över sjön. Välkomna på visning!

 • Plus
Kantorsvägen 1, Dingtuna, Västerås kommun

Kantorsvägen 1

Övrigt
Dingtuna, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 695 000 kr
951 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare till denna attraktiva tomt i barnvänliga och trivsamma Dingtuna. Här har du möjligheten att förverkliga din dröm och bygg ditt eget hus. Tomten ligger med mycket bra syd/västläge. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Det vill säga att ingen kostnad tillkommer då detta är betalt.

Havsfrugatan 1, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Havsfrugatan 1

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
5 795 000 kr
106 m²
4 rum
vån 1/5
5 756 kr/mån
54 670 kr/m²

Nu finns tillfälle till ett härligt och exklusivt boende på utsökt frontläge vid Kajplats. Här erbjuds du första parkett med stor västerbalkong. Belägen 1 1/2 trappa upp. Huset är uppfört av JM 2019 och har endast använts som visningslägenhet. Planlösningen är trivsam med generösa utrymmen och bra förvaring. Rejäl hall i vinkel med mycket bra förvaringsutrymme genom ett flertal garderober. Två anslutande badrum. Det trivsamma vardagsrummet och köket är avskilda endast av en mellanvägg vilket skapar fina sammanhängande och sociala ytor. Köket med sin matplats har ett härligt ljus från de stora fönsterpartierna samt glasdörren ut mot balkongen. Balkongen om hela 11 kvm har ett ypperligt läge i väster med småbåtshamn och mysigt gångstråk utanför. Här njuter du av kvällssolen med vännerna på besök. Närheten till Steam Hotel ger en mysig puls. Det finns tre bra sovrum varav det största har egen praktisk skjutdörrsgarderob. Lägenheten har JM:s höga standard med fina materialval såsom vackra parkettgolv, stora fönster med djupa fönsternischer och stenskivor etc. Ett läckert boende med en tilltalande känsla och där mysiga Notudden lockar med sin natur liksom vackra gång- och cykelstråk in mot city. Detta är ett boende för dig med höga krav på läge, standard och trivsel. Välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Hjulmakarvägen 34, null, Surahammars kommun

Hjulmakarvägen 34

Villa
Surahammars kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 850 000 kr
167 + 72 m²
6 rum
944 m² tomt

Välkommen hem till Hjulmakarvägen 34 i Surahammar! Centralt belägen 2 plansvilla med källare och inredd vind. Huset har genomgått stora renoveringar med bland annat nytt tak, genomgående nya golv och målade väggar samt två helkaklade badrum. Det här hemmet ligger med närhet till mataffär, skola samt skog & natur. Huset har installerad bergvärme med låga driftkostnader. Här får du även en lummig och familjevänlig trädgårdstomt med stora möjligheter för lek och umgänge. Välkommen på visning!

 • Plus
Åshammarvägen 9B, Ramnäs, Surahammars kommun

Åshammarvägen 9B

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
295 000 kr
59,9 m²
2 rum
vån 3/3
3 716 kr/mån
4 925 kr/m²

Prydlig och trevligt planerad tvårumslägenhet på tredje våningen med genomgående ljusinsläpp! Kök med matplats med utsikt över grönytorna, rymligt sovrum och ett vardagsrum som är ljust och lättmöblerat, och med utgång till balkong. Trevligt läge med de stora grönytorna utanför som utsikt, och nära till kommunikationer med bland annat busshållplats ett stenkast bort.

 • Balkong

Visar alla 25