Svenska Mäklarhuset Västerås

Svenska Mäklarhuset Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Soldatgatan 50, Viksäng, Västerås kommun
Soldatgatan 50, Viksäng, Västerås kommun, bild 2
Soldatgatan 50, Viksäng, Västerås kommun, bild 3

Soldatgatan 50

Lägenhet
Viksäng, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
625 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
1 899 kr/mån
19 531 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på det populära området Viksäng i Västerås. Med sitt härliga läge erbjuder denna bostad en bekväm och smidig vardag. Här finner du ett rymligt badrum samt en praktisk klädkammare, vilket säkerställer ordning och reda i hemmet. Denna lägenhet är perfekt för den som söker ett studentboende eller en pendlarlägenhet. Med närhet till allt man behöver, såsom butiker, restauranger och kommunikationer, blir vardagen både enkel och bekväm. Dessutom har föreningen en skuldfri ekonomi, vilket ger trygghet för framtiden. Den låga avgiften gör detta till ett ekonomiskt fördelaktigt boende. Du kan njuta av alla fördelar med att äga en bostad utan att behöva oroa dig för höga kostnader. Här får du mycket för pengarna! Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en trivsam och praktisk boendemiljö i ett attraktivt område. Med sitt rymliga badrum, närhet till allt man behöver och en låg avgift är detta en investering som lönar sig både nu och i framtiden. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Viksäng!

  • Premium
Stadsträdgårdsgatan 16, Framnäs, Västerås kommun

Stadsträdgårdsgatan 16

Lägenhet
Framnäs, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
5 175 000 kr
109 m²
5 rum
5 373 kr/mån
47 477 kr/m²

Välkommen till populära och idylliska Framnäs / Stadsträdgården och detta exklusiva boende om 109 perfekt planerade kvadratmeter. Ljuset i detta parhus är oslagbart. Här får du ett stilrent boende med fräscha ytskikt, hög materiell standard och vackert ljusinsläpp. Parhuset består av en välplanerad hall med bra förvaringsmöjligheter, ett socialt, modernt och öppet kök, tre sovrum, två badrum samt ett mysigt och välplanerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och utgång till altan och trädgård med Mälarutsikt. Det större sovrummet är stort och fint med walk in closet och plats för dubbelsäng. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är fräscht och påkostat och har toalett, dusch, kommod, handfat, handdukstork och golvvärme. Det andra är stort, fräscht och praktiskt med bra tvättmöjligheter. I detta boende kan du dessutom njuta av både en stor och fin uteplats och en stor terrass. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, elektrisk markis och sol hela eftermiddagen och kvällen. Terrassen har en fantastisk mälarutsikt i fritt läge med sol från morgon till kväll. Här finns plats för matbord och loungedel. Terrassen kommer du till via allrummet. På Framnäs / Stadsträdgården bor du i populära kvarter, granne med Mälaren och lummiga omgivningar. Mälaren, Björnön och Framnäsbadet ligger inom gångavstånd och Flygplatsen, Steam hotel och Hälla shoppingcenter finns en cykeltur/biltur bort. Här finns även förskola, skola, trevliga promenadstråk, bra kommunikationer och Hamre IP som är en stor och välskött idrottsplats samt Hamre Ridskola vilket gör livet enklare för hela familjen! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Katrinelundsvägen 20, Karlsdal, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 18:00
Katrinelundsvägen 20, Karlsdal, Västerås kommun, bild 2
Katrinelundsvägen 20, Karlsdal, Västerås kommun, bild 3

Katrinelundsvägen 20

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 100 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 2/10
4 599 kr/mån
21 990 kr/m²

Nu har du din chans att fånga upp en 4 r o k i populära Karlsdal. Med spännande planlösning och där tiden har stått still så har du chansen att sätta din egen prägel redan från start i detta härliga boende. Perfekt för dig som älskar att renovera och inreda. Rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong med utsikt över området. Stor entré/hall med gott om förvaring. Med tillgång till två WC behöver tjafs aldrig uppstå! I huset finns både en relaxavdelning samt en övernattningslägenhet för gäster. Med en direkt närhet till både centrum och E18 tar du dig snabbt och enkelt dit du behöver.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gjutare Granströms gata 9, Östermalm, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 18:30
Gjutare Granströms gata 9, Östermalm, Västerås kommun, bild 2
Gjutare Granströms gata 9, Östermalm, Västerås kommun, bild 3

Gjutare Granströms gata 9

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/6
3 037 kr/mån
38 191 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och moderna bostad belägen på Gjutare Granströms gata i centrala Västerås. Med sitt perfekta läge har denna bostad närhet till både centralstationen och stadens puls. Bostaden erbjuder en rymlig walk-in-closet samt en halvöppen planlösning som skapar en luftig och trivsam boendemiljö. Den 47 kvadratmeter stora lägenheten på första våningen ger dig även en egen uteplats mot innergården, perfekt för avkoppling och umgänge. Föreningen har en stabil ekonomi vilket ger trygghet för dig som boende. Dessutom är detta en nybyggnation (2019), vilket innebär att du får ett modernt hem med hög standard. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt i centrala Västerås. Missa inte chansen att bli ägare till denna attraktiva bostad i en eftertraktad miljö. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Morkullegatan 86, Råby, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Morkullegatan 86, Råby, Västerås kommun, bild 2
Morkullegatan 86, Råby, Västerås kommun, bild 3

Morkullegatan 86

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
895 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/3
4 370 kr/mån
12 786 kr/m²

Välkommen till denna ovanliga pärla på Råby, Västerås! Denna lägenhet erbjuder en annorlunda planlösning som har omvandlats från en 2,5 rok till en rymlig och välplanerad 4 rok(lägenheten är fortfarande registrerad som en 2 rok, men är i praktiken en 3,5-4 rok). Perfekt för den stora familjen som behöver extra utrymme! När du kliver in i bostaden möts du av en ljus och öppen hall. Det generösa vardagsrummet leder ut till en härlig, inglasad balkong, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller för att bjuda in vänner och familj på sommarkvällar. Renoveringsbehovet ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel på hemmet och skapa något unikt. Möjligheterna är oändliga! Föreningen har en stabil ekonomi och tar hand om gemensamma utrymmen för att säkerställa en trivsam boendemiljö. Här kan du njuta av vackra grönområden och närhet till service, skolor och kommunikationer. Slutligen, den inglasade balkongen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet året runt. Oavsett om du föredrar soliga morgnar eller mysiga kvällar, så kommer du att älska detta extra utrymme. Tveka inte att kontakta oss för att boka in en visning av denna unika pärla på Råby. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Flisavägen 37, Bjurhovda, Västerås kommun
Flisavägen 37, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 2
Flisavägen 37, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 3

Flisavägen 37

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
695 000 kr
67,2 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 465 kr/mån
10 342 kr/m²

Denna trivsamma lägenhet erbjuder ett påkostat kök med gott om arbetsyta och modern utrustning, stort vardagsrum med plats för både matbord och tv-hörna, rymligt sovrum med utgång till rymlig balkong i sydvästläge samt en stor inbjudande hall som med enkelhet går att dela av till extra sovrum. Lägenheten är belägen i en bra förening med stabil ekonomi och närhet till förskola, skola, butik och kommunikationer, vilket skapar en trygghet. Med sin moderna inredning och fina ytskikt kommer du att känna dig som hemma direkt. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet.

  • Premium
  • Balkong
Flisavägen 24, Bjurhovda, Västerås kommun

Flisavägen 24

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
575 000 kr
39,9 m²
1 rum
vån 2/3
2 858 kr/mån
14 411 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade lägenhet! Här erbjuds ett fint kök med bra förvaring och utrymme för stor matplats, badrum med kaklade väggar samt ett rymligt allrum med fint ljusinsläpp och plats för sovalkov. Lägenheten är genomgående renoverad med fina väggar och golv. Här bor ni i en stabil förening med närhet till grönområden, matbutik och bra kommunikationer.

Björnövägen 24, Framnäs, Västerås kommun
Björnövägen 24, Framnäs, Västerås kommun, bild 2
Björnövägen 24, Framnäs, Västerås kommun, bild 3

Björnövägen 24

Villa
Framnäs, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
8 975 000 kr
198 + 103 m²
7 rum
1 487 m² tomt

Denna fastighet har generösa gemensamhetsytor, perfekta för sällskapliga stunder eller familjemiddagar. Ett mycket påkostat Kvänum kök som är en gastronomisk dröm med moderna bekvämligheter och en centralt placerad köksö. Från köket kommer du ut till det stora härliga uterummet i ogenerat läge på husets baksida. I övrigt finns två helkaklade badrum, fyra-fem rymliga sovrum, rymligt vardagsrum med plats för stor matplats och ett stort allrum på övervåningen.

  • Premium
  • Energieffektiv
Smältverksgatan 106, Bäckby, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Smältverksgatan 106, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Smältverksgatan 106, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Smältverksgatan 106

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
775 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
4 497 kr/mån
12 705 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på det barnvänliga området Bäckby. Med en yta på 61 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för både sällskap och matlagning. Bostaden erbjuder visst renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömhem. Dessutom har du fördelen av en djup inglasad balkong där du kan njuta av frisk luft och trevlig utsikt året om. Läget är perfekt för barnfamiljer, med närhet till lekplatser och grönområden. Dessutom finns det goda kommunikationer i området, vilket underlättar vardagen för både små och stora. Denna bostadsrätt tillhör en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger trygghet och låga avgifter. Dessutom kan du glädja dig åt billig el tack vare de egna solcellerna på fastigheten. För den bilburna finns det två parkeringstillstånd inkluderade, vilket gör det smidigt att parkera i området. Laddplats för elbil finns både utomhus och i alla 216 garageplatser. Dessutom har du nära till Erikslund Shoppingcenter med ett brett utbud av shopping och nöjen. Välkommen till Smältverksgatan 106, där du har möjlighet att skapa ditt drömhem i en trygg och familjevänlig miljö.

  • Premium
  • Balkong
Skyttegatan 2C, Haga, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Skyttegatan 2C, Haga, Västerås kommun, bild 2
Skyttegatan 2C, Haga, Västerås kommun, bild 3

Skyttegatan 2C

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
895 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 497 kr/mån
14 793 kr/m²

På lugna och populära Haga hittar du denna charmiga gavellägenhet på 60,5 kvm på andra våningen med fönster i två väderstreck! Här hittar du en lägenhet i fint skick men med möjlighet att sätta din egen prägel. Med avgiften betald till och med april så är den inflyttningsklar för dig som har bråttom till ditt nya hem! Med härliga ljusinsläpp och vackra golv så kommer du garanterat trivas i ditt nya hem. Hiss finns i trapphuset för din egen bekvämlighet. Tillgång till förråd både i källaren och på vinden. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vargstubacken 120, null, Sala kommun
  • Idag kl 11:40

Vargstubacken 120

Gård/Skog
Sala kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
3 395 000 kr
105 + 34 m²
4 rum
3,6 ha tomt

Fastighet: Charmigt belägen fastighet med en mysig bullerbykänsla och granne med naturen. Här finns möjligheten att skapa dig din egna lilla hästgård. Hall/entré: Här finns bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt trapp upp till övervåningen och ingång till köket. Kök: Renoverat kök med bra arbetsyta och förvaringsmöjligheter samt en rymlig matplats. Köket har en öppen planlösning med matrum och ett fint ljusinsläpp. Maskinell utrustning består av spis, spisfläkt, vedspis, diskmaskin, kyl och frys. Ytskikt består av parkettgolv och tapet samt kakel ovan arbetsbänk. Matrum i öppen planlösning mot kök samt ingång till vardagsrum. Ytskikt består av parkettgolv och tapet. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och kaklugn. Ytskikt består av plastmatta och tapet. Övervåning: Allrum som ingånf till rymlig kattvind, som med enkelhet kan bli ett rymligt sovrum. Ytskikt bestyår av laminatgolv och tapet. Sovrum med laminatgolv och tapet samt ingång till badrum och kattvind. Ytskikt består av laminatgolv och tapet. Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet (Ytskikten är äldre och är i behov av renovering. Källarplan Gillestuga med kamin och utgång till trädgård. Ytskikt består av plankgolv och målade väggar. Rum med plankgolv och målade väggar, går att användas som extra sovrum. Tvättstuga med målade betonggolv och målade väggar. Maskinell utrustning består av tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare.

  • Plus
Fyrtornsgatan 9A, Lillåudden, Västerås kommun
Fyrtornsgatan 9A, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrtornsgatan 9A, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrtornsgatan 9A

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/6
4 669 kr/mån
45 729 kr/m²

Ägarlägenhet - Flera fördelar! Nu erbjuder vi ett boende för dig som önskar ett attraktivt läge samt alla fördelar med denna boendeform. Här finns ingen förening. Istället betalar man här till två olika samfälligheter. En för driften av själva lägenheten och en för de härliga utrymmena i bottenplan. Njut och må bra i poolen, bastun, relax, bastu, bibliotek m.m. Det här är en tillgång som sätter extra plus på boendet! Lägenheten erbjuder en bra hall med förvaringsutrymme. Kök med plats för matbord. Trevligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till den rymliga inglasade balkongen. Här njuter du av ett ljust läge och en del Mälarutsikt. Bra sovrum som även detta har utgång till balkongen. Det finns ett stort helkaklat badrum. Detta är ett boende för dig som söker ett härligt läge nära Mälarens vatten och lyxen av eget spa i huset. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Apalbyvägen 6, Blåsbo, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Apalbyvägen 6, Blåsbo, Västerås kommun, bild 2
Apalbyvägen 6, Blåsbo, Västerås kommun, bild 3

Apalbyvägen 6

Lägenhet
Blåsbo, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
4 258 kr/mån
28 778 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade och centralt belägna bostadsrätt på Blåsbo, Västerås. Med sina 45 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade lägenhet en perfekt boendelösning för den som söker en modern och ljus bostad. Bostaden imponerar med sina ljusa ytskikt som ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Det nyrenoverade badrummet är stilrent och modernt, medan det ljust inredda köket är utrustat med allt du behöver för att laga goda måltider. Här finns även möjlighet att öppna upp till vinden, vilket ger dig utrymme att anpassa bostaden efter dina behov och önskemål. Kanske ett sovloft, eller varför inte extra takhöjd? Det mysiga sovrummet erbjuder en lugn hörna att koppla av i efter en lång dag. Med sitt centrala läge har du nära till allt vad Västerås har att erbjuda, från shopping och restauranger till grönområden och kommunikationer. Välkommen till ett hem där renoverat möter centralt läge och där ljusa ytskikt skapar en trivsam helhet. Välkommen till Apalbyvägen 6!

  • Premium
Vretgatan 8, Jakobsberg/Oxbacken, Västerås kommun

Vretgatan 8

Lägenhet
Jakobsberg/Oxbacken, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
5 891 kr/mån
14 196 kr/m²

Prisvärt boende i lugnt men ändå centralt läge! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fint belägen lägenhet där du kan sätta din egen prägel. Detta är en välplanerad lägenhet med ett fint ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ett rymligt sovrum samt ett stort vardagsrum med ett magiskt ljusinsläpp och utgång till balkong i söderläge. Utöver det så erbjuds en hall med bra förvaringsmöjligheter, kök med rymlig matplats och en ett badrum med duschhörna. Renoveringsbehov föreligger.

Ägirgatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Ägirgatan 10

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
3 890 kr/mån
39 909 kr/m²

Nu erbjuder vi en härlig lägenhet i attraktivt läge med balkong i sydväst. Lägenheten har en öppen och trevlig planlösning. Välkomnande hall med praktisk klädförvaring samt anslutande badrum. Det fina köket ligger i en öppen social planlösning med vardagsrummet med plats för både matbord och soffgrupp. Det rymliga sovrummet har praktiska garderober. Utgång till balkongen som ligger i skönt och skyddat sydvästläge inåt gården. Njut av det fördelaktiga soliga läget samt den välskötta innergården. Lägenheten har vackra parkettgolv och ljus interiör. Detta är ett boende för dig som önskar ett modern lägenhet och ett utmärkt balkongläge. Närheten till Mälarens vatten och Steam Hotel ger en mysig puls. Mysiga promenadstråk gör det lätt att trivas. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Karlbergsvägen 14, Skultuna, Västerås kommun

Karlbergsvägen 14

Villa
Skultuna, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 895 000 kr
228 + 90 m²
8 rum
1 004 m² tomt

Denna tilltalande fastighet på Karlbergsvägen erbjuder generösa ytor och många möjligheter för den stora familjen. Här finns gott om utrymme för både inomhus- och utomhusaktiviteter. Förutom att fungera som ett fantastiskt familjehem erbjuder denna fastighet även uthyrningsmöjligheter. Idag finns en stor lägenhet på entréplan om ca 100 kvm och en stor lägenhet på övervåningen om ca 125kvm. Det finns även uthyrningspotential i källaren. Den stora och lummiga tomten ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet. Här kan du odla egna grönsaker, skapa lekytor för barnen eller bara koppla av och njuta av naturen. Skultuna, där bostaden är belägen, är ett trevligt samhälle med närhet till skolor, affärer och kommunikationer. Här får du både lugnet på landsbygden och bekvämligheten av att ha allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att förvärva denna tilltalande fastighet med sina stora möjligheter och fina potential!

Kornbodsgatan 1, Norra Vallby, Västerås kommun
Kornbodsgatan 1, Norra Vallby, Västerås kommun, bild 2
Kornbodsgatan 1, Norra Vallby, Västerås kommun, bild 3

Kornbodsgatan 1

Villa
Norra Vallby, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
3 875 000 kr
212 m²
8 rum
415 m² tomt

Denna imponerande enplansvilla erbjuder gott om plats för hela familjen att trivas. Varje hörn av detta hem har utformats för att möta dina behov och önskemål. Med generösa gemensamma utrymmen och 5-6 sovrum är detta hem idealiskt för den stora familjen. Här finns tillräckligt med plats för alla att ha sin egen sfär samtidigt som ni kan umgås och skapa minnesvärda stunder tillsammans. Här kan man även ha eget företag i hemmet med separat entré och tillgång till allrum och kontor. Det inglasade uterummet är en riktig pärla i detta hem. Här kan du njuta av naturen och utsikten under alla årstider, oavsett väder. Det är den perfekta platsen för avkoppling, måltider och social samvaro. Uterummet har vattenburen golvvärme. Fastigheten har två trädgårdar, dessa är ett vackert inslag som ger ljus och grönska in i hemmet. Det skapar en harmonisk atmosfär och ger en plats för avkoppling och meditation. Detta hem har ett lugnt och ogenerat läge som ger dig avskildhet och frid. Du kan njuta av ditt eget utrymme utan att behöva oroa dig för insyn från grannar.

  • Premium
Genuagatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Genuagatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Genuagatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Genuagatan 6

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
vån 5/5
3 182 kr/mån
44 875 kr/m²

- Bästa läget högst upp i huset - Inglasad balkong i sydväst - Vy mot Mälaren och grönområden - Hiss från markplan Nu ges tillfälle till ett riktigt tilltalande boende. Njut av det härliga och lugna läget högst upp i huset. Härlig vy mot Mälaren och kringliggande grönområde. Det höga läget ger massor av ljus och ett skönt lugn. Lägenheten erbjuder en trivsam och mysig planlösning; Välkomnande hall med praktisk skjutdörrsgarderob samt anslutande badrum. Trivsamt och modernt kök där ett glasparti släpper in fint ljus och ger en mysig karaktär. Vardagsrummet har ett härligt ljus och erbjuder bra plats för soffgrupp. Den glasade balkongdörren skapar en fin kontakt med balkongen. Här finns gott om plats att njuta av vyn på egen hand eller med vännerna på besök - Ett utsökt fritt läge i sydväst! Det finns även ett trivsamt sovrum med klädförvaring. Hela lägenheten är i mycket bra skick. Fina parkettgolv och ljusa ytskikt. Här är det lätt att trivas! Detta är ett boende för dig som önskar det bästa läget högst upp i huset och där du får massor av ljus, sol och tystnad. Den vackra vyn är en bonus. Närhet till småbåtshamn, restauranger och vackra promenadstråk. Välkommen på visning eller kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vargstubacken 110, Vargstubacken, Sala kommun
Vargstubacken 110, Vargstubacken, Sala kommun, bild 2
Vargstubacken 110, Vargstubacken, Sala kommun, bild 3

Vargstubacken 110

Villa
Vargstubacken, Sala kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 795 000 kr
150 m²
6 rum
3 928 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen i härligt lantlig miljö, med en stor och lummig trädgård med perenner, frukträd och bärbuskar av olika slag . Här kan du njuta av en genuin lantlig charm samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Fastigheten erbjuder en mysig bullerbykänsla med faluröda hus och vita knutar, här är även den äldre charmen bevarad. Fastigheten är trivsamt planerad med gott om utrymme för hela familjen att trivas. Dessutom erbjuds billig uppvärmning med hjälp av bergvärme, vilket ger en ekonomisk och hållbar lösning för dig som vill spara på energikostnaderna. Förutom den charmiga bostaden finns även en praktisk ekonomibyggnad med garage och bra förvaringsmöjligheter. Här finns gott om plats för både bilar och verktyg. Utöver detta finns även en rymlig matkällare. Låt dig förföras av denna pärla och njuta av lugnet och rofylldheten som detta boende har att erbjuda. Med närhet till naturen och samtidigt bekvämt avstånd till såväl Västerås som Sala är detta ett perfekt hem för den som önskar en harmonisk livsstil. Välkommen till Vargstubacken!

  • Premium
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Poseidongatan 13

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 7/15
3 775 kr/mån
46 395 kr/m²

- Hörnlägenhet - Fritt läge - Nyskick - Påkostad - Mälarnära - Höghastighetsbredband ingår Nu erbjuder vi en attraktiv och läcker hörnlägenhet i ett högt härligt läge. Med sin naturnära omgivning och det fria och ljusa läget är detta verkligen en plats att trivas på. Här är allt toppmodernt, påkostat och i nyskick. Den mysiga planlösningen gör det lätt att trivas! Välkomnande hall med rejäl och praktisk skjutdörrsgarderob. Anslutande snyggt badrum. Trivsamt kök i öppen gemensam planlösning med vardagsrummet. Stora fönster åt två håll samt en helglasad balkongdörr skänker massor av ljus. Balkongen erbjuder bra med plats och inbjuder till umgänge med vännerna på besök liksom en stund med morgonkaffet. Fritt och fint läge! Sovrummet är rymligt med fönster även mot balkongen. Stor skjutdörrsgarderob längs hela ena sidan är både praktiskt och snyggt. Hela lägenheten är i toppskick med påkostade materialval. 2,5 meters takhöjd. Lägenheten ligger i ett eftertraktat område, Öster Mälarstrand, där naturen alltid är nära. Här kan du ta långa promenader längs vattnet eller koppla av i något av grönområdena. Sommartid finns möjlighet till sköna bad, fiske och småbåtsliv och vintern möjliggör t ex skridskoåkning på Mälaren. Närheten till Steam Hotel skapar också en härlig puls. Det finns garage i huset samt platser även i närliggande parkeringshus. Välkommen att uppleva den på plats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Poseidongatan 13

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
2 495 000 kr
43 m²
2 rum
vån 13/15
3 775 kr/mån
58 023 kr/m²

Nu har du tillfälle till ett exklusivt boende med härlig utsikt i attraktiva Sjöbris 1. Lägenheten är till stora delar extra påkostad (kontakta mäklaren för mer information). Med sitt höga läge får du inte bara en underbar utsikt utan även ett fantastiskt ljus. Då det är en hörnlägenhet får du fördelen av fönster åt två håll vilket skapar stor trivsel. Planlösningen är trivsam med en bra hall med praktisk skjutdörrsgarderob samt anslutande badrum. Kök och vardagsrum i kombination gör det socialt och trevligt att umgås. Dimmerbelysning finns. Härifrån kommer du även ut till den rymliga balkongen - Njut av det härliga läget! Det finns ett stort sovrum som har en skjutdörrsgarderob längs ena hela väggen. Två fönster varav det ena mot balkongen. Det här är ett boende för dig som söker ett exklusivt boende i nybyggda och unika Sjöbris 1 som med sin vackra fasad sticker ut i området. Påkostade materialval, utsökt läge och närheten till Mälaren gör det lätt att trivas. Bredband 1000Mbit liksom TV ingår i avgiften. Trådlös internet med router finns i lägenheten. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Vittingegatan 7, Malmaberg, Västerås kommun

Vittingegatan 7

Villa
Malmaberg, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
3 895 000 kr
105 + 7 m²
4 rum
811 m² tomt

Välkommen till detta helrenoverade och trivsamma hem beläget med bra läge på populära Malmaberg! Fastigheten har genomgått en omfattande renovering, med ny betongplatta, ny V/A, ny el, renoverat badrum, nya radiatorer mm. Interiört är det fina och smakfulla materialval på golv och väggar som har gett en modern och fräsch känsla. De generösa gemensamhetsytorna ger gott om plats för umgänge och skapar en öppen och luftig atmosfär. Vardagsrummet är perfekt för avkoppling och underhållning, medan den öppna planlösningen mot köket skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner.

Kantorsvägen 1, Dingtuna, Västerås kommun

Kantorsvägen 1

Övrigt
Dingtuna, Västerås kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 850 000 kr
951 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare till denna attraktiva tomt i barnvänliga och trivsamma Dingtuna. Här har du möjligheten att förverkliga din dröm och bygg ditt eget hus. Tomten ligger med mycket bra syd/västläge. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Det vill säga att ingen kostnad tillkommer då detta är betalt.

Hjulmakarvägen 34, null, Surahammars kommun

Hjulmakarvägen 34

Villa
Surahammars kommun
Svenska Mäklarhuset Västerås
1 850 000 kr
167 + 72 m²
6 rum
944 m² tomt

Välkommen hem till Hjulmakarvägen 34 i Surahammar! Centralt belägen 2 plansvilla med källare och inredd vind. Huset har genomgått stora renoveringar med bland annat nytt tak, genomgående nya golv och målade väggar samt två helkaklade badrum. Det här hemmet ligger med närhet till mataffär, skola samt skog & natur. Huset har installerad bergvärme med låga driftkostnader. Här får du även en lummig och familjevänlig trädgårdstomt med stora möjligheter för lek och umgänge. Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 24